סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 17, 2024 11:37 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 492 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 20  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' ספטמבר 06, 2017 12:33 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
ראי שעל הקיר כתב:
יש משחקי יורוליג על פגרות הנבחרות. אבל ממילא הנבחרת ומכבי נמצאות במצב של גט כריתות, אז לישראל זה יוצא טוב והיורוליג לא יפגע בה. שחקני מכבי מושעים מהנבחרת גם ככה.

כספי לא ישחק ברוב במשחקים של מוקדמות אליפות העולם ולדעתי משעור צריך להיות בנבחרת במקומו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 06, 2017 12:35 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
משעור ממילא מושעה, וכיוון שיש משחקי יורוליג על פגרת הנבחרות הוא גם לא יחזור.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 06, 2017 12:51 pm 
Hall of Famer

עופר האדום כתב:
ראי שעל הקיר כתב:
עופר האדום כתב:
זה בדיוק מה שהוא טוען בסאבטקסט........ שאם יהיו זרים ללא הגבלה , המצב של הישראלים ושל הנבחרת יהיה יותר טוב.

מה שאני טוען זה שהבעיות של הנבחרת והכדורסלנים הישראלים הן לדעתי התשתית והרמה של האימון בגילאי הילדים והנוער - זו הבעייה העיקרית - והמתקנים (למרות שהיו שנים לאחרונה שנחנכו מתקנים חדשים ויפים, התנופה הזו נעצרה ואנחנו עדיין בפיגור גדול).
הישראלים לא יכולים להתמודד עם הזרים כי הם לא מספיק טובים, וזה שתגן עליהם לא עושה אותם יותר טובים. זה עושה אותם בינוניים ומוגנים. את הבעיות שלהם הם סוחבים עוד מגילאי הילדים והנוער, ואין סיבה - או יש סיבה מופחתת לכל הפחות - להשתפר ולעבוד על חולשותיך בגיל מבוגר יותר כשאתה ממילא מוגן. מן הסתם זה גם הרבה יותר קשה, מה שלא פיתחת כילד וכנער יהיה לך יותר קשה בגיל מבוגר יותר, אבל כשמקומך מוגן - על אחת כמה וכמה.

וכפי שכבר אמרו לך, כשאתה אומר "בואו נסתכל על עובדות" תביא את כל העובדות. חוק המתאזרח הבודד שלפניו ישראל הייתה הנבחרת הכי מאוזרחת באירופה, התפצלות של מעצמות כדורסל לכמות גדולה יותר של יריבות איכותיות (ולאחרונה נוספו להן נבחרות שחזרו אחרי שנים של דעיכה, כמו פולין למשל), וכו' וכו'.

השאלה היא איך מצב של זרים ללא הגבלה (שזה בתאכלס הדיעה שלך , ואם לא אז תקן אותי) יעזור לבעיה , ויעלה את רמת הישראלים והנבחרת.

בוא נאמר, זרים ללא הגבלה מעשית. איך זה יעזור? כמו שזה עוזר ברוב מדינות אירופה שיותר טובות מאיתנו, למרות שמדיניות הזרים בהן הרבה יותר ליברלית ממה שאי פעם הייתה בישראל. לכל הפחות זה יגרום לשחקנים הישראלים להתאמץ יותר, להשתפר יותר. לא יפתור את כל הבעיות, כי הבעיות היסודיות מתחילות עוד הרבה קודם, אבל כשאין מוטיבציה ותחרות כדי לכל הפחות לשפר אותן הן נשארות חריפות יותר.
את הפתרונות האמיתיים לכדורסלנים הישראלים צריך לחפש איפה שהבעיות נמצאות, לא איפה שהן לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 06, 2017 1:11 pm 
Hall of Famer

צריך להביא דם חדש לצד השארת חלק מהוותיקים

מנקו,גינת, בלאט וזוסמן צריכים להיות בסגל בעתיד הקרוב לדעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 06, 2017 1:49 pm 
Hall of Famer

הוואל שסובל מזעזוע מוח קל ופניני עם נקע בקרסול יעדרו היום מול אוקראינה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 06, 2017 2:40 pm 
מנהל פורום

אפחד לא כתב את זה אבל העבירה האחרונה של האוול הייתה חסימה נקיה יש בו משהו שמושך שופטים לשרוק
עוד דבר
עם האוול היינו מנצחים את המשחק אתמול
מה שהיה משנה את השיח על "הכדורסל הישראלי" כל הנראה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 06, 2017 2:49 pm 
Sophomore

idansha כתב:
שקרים קטנים, שקרים גדולים וסטטיסטיקה. ב-91 ברית המועצות התפרקה ובמקום רוסיה היה צריך להתמודד גם עם ליטא ולטביה.אחרי זה גם יגוסלביה התפרקה והיה צריך להתמודד לא רק עם סרביה אלא גם קרואטיה, בוסניה, סלובניה

עופר האדום כתב:
ראי שעל הקיר כתב:
ככה זה כשלא מגינים על הכדורסלן הישראלי. אם היו שומעים לעצתי ומחילים את "חוק הפעוטות", שמחייב לרשום בסגל שני שחקנים מתחת לגיל 13 למעט בימים שבהם הם לומדים את ההפטרה לבר מצווה, הכל היה נראה אחרת.
למרות הציניות החביבה , בוא נסתכל על העובדות (נניח החל משנות ה-80) :שנים 80 - 85 : זר אחד. מיקומים באליפויות אירופה - 6, 6, 9שנים 85 - 99 : שני זרים. מיקומים באליפויות אירופה - 9, 11, לא העפילה, לא העפילה, 13, 9, 9שנים 99 - 2001 : שני זרים ובוסמן. מיקומים באליפות אירופה - 9, 12שנים 2001 - 2005 : שנ זרים ושני בוסמנים , או שלושה זרים (אאל"ט) . מיקומים באליפות אירופה - 12, 7, 9שנים 2006 - 2011: זרים בלי הגבלה (פלוס החוק הרוסי). מיקומים באליפות אירופה - 11, 13, 16שנים 2013 - היום: 5 זרים (פלוס חוק רוסי). מיקומים באליפויות אירופה - 21, 10 , 16>Xמסקנה? אם אתה רוצה להצליח יחסית באליפויות אירופה , אולי כדאי להוריד את מספר הזרים לאחד או שניים (ואז גם אין בעיה לבטל לחלוטין את החוק הרוסי).......
שקרים קטנים, שקרים גדולים וסטטיסטיקה. ב-91 ברית המועצות התפרקה ובמקום רוסיה היה צריך להתמודד גם עם ליטא ולטביה.אחרי זה גם יגוסלביה התפרקה והיה צריך להתמודד לא רק עם סרביה אלא גם קרואטיה, בוסניה, סלובניה

מסכים בהחלט , גם לנבחרת ב79 לא היה סיכוי מול כל כך הרבה קבוצות (דובר על זה במגש של דור שנות ה 70 לפני האליפות) , הנבחרת ב 79 גם לא היתה מגיע לכלום אם לא היו בה 3-4 מתאזרחים בסגל.
מדינות נוספות שהתקדמו (עם כל שיטפון הזרים המדובר) בעוד אנחנו הלכנו אחורה , פינלנד , איסלנד , גרמניה וכו'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 06, 2017 2:52 pm 
Sophomore

אבימאל כתב:
תומר כתב:
ואני עדיין מאמין שעם אותם שחקנים ומאמן אחר - אם היית מחליף את אדלשטיין בבלאט, בעצם עזוב את בלאט, אם היית מחליף אותו עם כל מאמן אחר מהבית שלנו - היינו עולים.

לא יודע על סמך מה אתה אומר את זה.
אין כשרון בסגל לייצר סל מול הגנה נורמלית. אין.
אם לא רמי כהן'ס בוי,היינו מסיימים את האליפות עם ממוצע 50 נקודות.

כמה כישרון יש בסגל של גיאורגיה שתפרו עלינו 90 נקודות בסוף הזמן החוקי? ראבאק אפילו לנו יש גארדים מוכשרים מהם.
לא צריך יותר מדי כשרון כדי לשמור , רק רצון , אנחנו כלל לא שמרנו הטורניר הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 06, 2017 2:55 pm 
Sophomore

קודי (יובל) כתב:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-5012868,00.html

שוב - כמו גור שלף ורסקין אתמול - מתייחסים למשחק התקפי טוב כאל "משחק מצויין" ואם קולעים הרבה נקודות כאל "שיחקנו טוב" ומתעלמים מצד אחד של המגרש שהוא 50% מהמשחק. הגיע הזמן שההתייחסות למשחק תהיה קצת יותר מקצועית ובוגרת ויתנו חשיבות להגנה לא פחות מלהתקפה.
ועוד דבר - האם עידו אשד גם "הרגיש גאווה" כשהנבחרת הצליחה לגרד 48 נקודות והובסה נגד איטליה החלשה, במה שהיה ידוע מראש כמשחק הכי חשוב של ישראל בטורניר?

עידו אשד הולך ומצטייר כאיזה פטריוט מזוייף עם חוסר הבנה בסיסי בכדורסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 06, 2017 2:57 pm 
Sophomore

ראי שעל הקיר כתב:
יש משחקי יורוליג על פגרות הנבחרות. אבל ממילא הנבחרת ומכבי נמצאות במצב של גט כריתות, אז לישראל זה יוצא טוב והיורוליג לא יפגע בה. שחקני מכבי מושעים מהנבחרת גם ככה.

אולי עם עזיבתו של גונב הדעת מעמדת המאמן , יוסר החרם?
בנבחרת עם בעיית ריבאונד כרונית , לוותר על משעור ושגב זה מחדל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 06, 2017 2:59 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

uriel17 כתב:
אפחד לא כתב את זה אבל העבירה האחרונה של האוול הייתה חסימה נקיה יש בו משהו שמושך שופטים לשרוק
עוד דבר
עם האוול היינו מנצחים את המשחק אתמול
מה שהיה משנה את השיח על "הכדורסל הישראלי" כל הנראה

אף אחד לא כתב כי היתה גם היתה עבירה.
גם אני במבט ראשון חשבתי שהיה נקי אבל בהילוך החוזר ראו בבירור שהוא פוצץ לו את היד.
ניסיון חסימה די מטומטם. לא היה לו הרבה סיכוי לחסום בלי עבירה כשפצוליה מתחת לסל והיה להאוול כזה מרחק לעבור... עדיף היה לחטוף את 2 הנקודות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 06, 2017 3:03 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

האמת שאני קצת מרחם על אדלשטיין. השנה הוא כבר כנראה לא יאמן בגלל העיקרון שלו של לא לקחת קבוצה באמצע העונה, ובשנה הבאה אני לא רואה איזו קבוצה גדולה תיקח אותו... לי-ם או הפועל ת"א הוא לא יחזור והאליפות הזו לא עשתה לו שירות טוב באירופה.
בהחלט שנה קשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 06, 2017 3:06 pm 
Hall of Famer

בהמשך למה שנאמר כאן על העבר לעומת ההווה:

א- כאמור, אכן בימי הזר הבודד או אפילו טרום הזרים (שנות ה-70) השגנו יותר מהיום. אבל כאמור, היו לנו מתאזרחים. הנבחרת של 79 (שהייתה גם ככה כפסע מלהיות במקומות 7-12) לא הייתה מגיעה בחיים לאן שהגיעה אם מתוך 4 המתאזרחים שלה (ליבוביץ, סילבר, מנקין וקפלן) היה צריך להיות רק אחד. לא לחינם בתחילת שנות ה-80' בישראל ניסו לשנות את רוע הגזירה של פיב"א שהחלה להקשיח את זה יותר ויותר.
ב- כאמור, היום יש יותר נבחרות בעייתיות לנו להתחרות בהן: ברה"מ לשעבר, יוגוסלביה לשעבר ובנוסף, ב-79' נבחרות כמו טורקיה ויוון היו כלום. אין מה להשוות את הכדורסל שם כיום לעומת 79'. גם גרמניה באופן יחסי טובה יותר, וצרפת שהיום נחשבת לנבחרת על הייתה ב-79 עוד נבחרת טובה ותו לא. גם ספרד 79' הייתה נבחרת טובה, אבל בטח שלא נבחרת על.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 06, 2017 3:07 pm 
Sophomore

עופר האדום כתב:
ראי שעל הקיר כתב:
עופר האדום כתב:
זה בדיוק מה שהוא טוען בסאבטקסט........ שאם יהיו זרים ללא הגבלה , המצב של הישראלים ושל הנבחרת יהיה יותר טוב.

מה שאני טוען זה שהבעיות של הנבחרת והכדורסלנים הישראלים הן לדעתי התשתית והרמה של האימון בגילאי הילדים והנוער - זו הבעייה העיקרית - והמתקנים (למרות שהיו שנים לאחרונה שנחנכו מתקנים חדשים ויפים, התנופה הזו נעצרה ואנחנו עדיין בפיגור גדול).
הישראלים לא יכולים להתמודד עם הזרים כי הם לא מספיק טובים, וזה שתגן עליהם לא עושה אותם יותר טובים. זה עושה אותם בינוניים ומוגנים. את הבעיות שלהם הם סוחבים עוד מגילאי הילדים והנוער, ואין סיבה - או יש סיבה מופחתת לכל הפחות - להשתפר ולעבוד על חולשותיך בגיל מבוגר יותר כשאתה ממילא מוגן. מן הסתם זה גם הרבה יותר קשה, מה שלא פיתחת כילד וכנער יהיה לך יותר קשה בגיל מבוגר יותר, אבל כשמקומך מוגן - על אחת כמה וכמה.

וכפי שכבר אמרו לך, כשאתה אומר "בואו נסתכל על עובדות" תביא את כל העובדות. חוק המתאזרח הבודד שלפניו ישראל הייתה הנבחרת הכי מאוזרחת באירופה, התפצלות של מעצמות כדורסל לכמות גדולה יותר של יריבות איכותיות (ולאחרונה נוספו להן נבחרות שחזרו אחרי שנים של דעיכה, כמו פולין למשל), וכו' וכו'.

השאלה היא איך מצב של זרים ללא הגבלה (שזה בתאכלס הדיעה שלך , ואם לא אז תקן אותי) יעזור לבעיה , ויעלה את רמת הישראלים והנבחרת.

זרים ללא הגבלה לא יקרה , לעולם , תמיד תהיה הגבלה כלשהיא. אבל שחקן ישראלי , שמקומו מובטח , ללא קשר ליכולת שלו לא יתקדם לשום מקום. חוק רוסי לא הצמיח לנו בורשטיין (ששיחק לצד לא מעט זרים ומתאזרחים) , לא טפירו , לא גרין , שלא לדבר על קלעים. מה שהחוק הרוסי עשה זה שהוא האריך מלאכותית את הקריירות , של כל מני מתן נאור כאלו , אלישי כדיר כאלו , ביר כץ כזה וכו' , האמיר את מחירם (באיזה עולם פאקינג גל מקל מרוויח 600K? באיזו זכות שון דוסון דורש חוזים מופרכים כאלו? ) , אבל לא הצמיח לנו שחקן יורוליג אחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 06, 2017 3:27 pm 
Senior

אני לא יודע אם זה בגלל החוק הרוסי (חושב שלא) אבל הבעיה העיקרית הכדורסל הישראלי היא חוסר הכשרון. בנבחרת של היום יש בלחץ שלושה שחקנים שהיו מתברגים בסגלים של שנות השמונים והתשעים.
ומשזה נאמר, עדיין עם הסגל המוגבל הזה, ישראל נראתה כמו כלום ושום דבר ללא רועה. לא היה אפילו משחק אחד שיכולת לומר "או, כאן אדלשטיין outscored את המאמן שמולו"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 06, 2017 4:08 pm 
Junior

פיאניג'אני צריך לקבל פרס ישראל על כך שהבין שהשחקן הישראלי זה סמרטוט וניסה ככל יכולתו להשתמש בו כמה שפחות. לבטל את החוק הרוסי לאלתר, אולי אז מישהו ינסה לשפר משהו במשחק שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 06, 2017 4:53 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

Equilibrium כתב:
קודי (יובל) כתב:

שוב - כמו גור שלף ורסקין אתמול - מתייחסים למשחק התקפי טוב כאל "משחק מצויין" ואם קולעים הרבה נקודות כאל "שיחקנו טוב" ומתעלמים מצד אחד של המגרש שהוא 50% מהמשחק. הגיע הזמן שההתייחסות למשחק תהיה קצת יותר מקצועית ובוגרת ויתנו חשיבות להגנה לא פחות מלהתקפה.
ועוד דבר - האם עידו אשד גם "הרגיש גאווה" כשהנבחרת הצליחה לגרד 48 נקודות והובסה נגד איטליה החלשה, במה שהיה ידוע מראש כמשחק הכי חשוב של ישראל בטורניר?

למה חוסר הבנה בסיסי? הוא כתב שאליהו היה מצוין בהגנה ואכן הוא החזיק את שנגליה על 25 נק' 19 כ"ח ו4 אס'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 06, 2017 5:24 pm 
Junior

לא צריך להיות כל כך דכאוניים. אנחנו לא כל כך גרועים, איתי שגב שהוא אחיין של אשתו של בן דוד שלי, הוא אכן שחקן טוב מאוד והיה יכול לעזור מאוד. את כארם משעור פחות יצא לי לראות אבל כנראה שגם הוא. צריך להביא את השחקנים הכי טובים, זאת גם קצת תקופה של חילופי משמרות, אפיק ניסים, לימונד, גם הלפרין ואליהו, כל הדור של הנבחרת הצעירה ההיא בדרך החוצה וצריך לבנות לאט לאט את הבסיס. כספי ופניני יהפכו להיות הוותיקים, שחקנים חדשים כמו הבן של דיוויד בלאט ייכנסו. אין לנו שחקנים להיות בטופ של הטופ ואין לנו עודד קטש אבל יש שחקנים טובים וגם אפשר היה להצליח קצת יותר. סך הכל המקום הריאלי שלנו הוא בין לא לעלות מהבתים ללעלות ולהפסיד בסיבוב הבא, אז קצת מאכזב, יכול להיות יותר טוב וצריך לעבוד ולשפר. יש לנו גם כמו שאמרו פה בעיה עם קלעים וכנראה שזו בעיה יסודית שנובעת מהבסיס שזה וינגייט שלפחות לטענתי לפני שהגעתי לשם קלעתי הרבה יותר טוב ואז ג'ינו הסביר איך זורקים נכון ואני רציתי מייד לקחת כדור וללכת לזרוק אבל הסגן שלו אמר לי לא שיש עוד שיעור... וזה שאחר כך העיפו אותי מכל הקורס (!) בגלל שבאימון בוקר שבאתי אליו אחרי שלא ישנתי כל הלילה כולל ראיתי משחק פלייאוף NBA בטלוויזיה והמאמן הזוטר דיבר ודיבר ודיבר, ואז נכנסנו לפרקט ואני רק רציתי לכדרר כדי להעביר את הכאב ראש ואז הוא שורק ומזמין את כולם שוב, אז מהעצבים נתתי וולה בכדורסל לתקרה של האולם, ובמקום להעריך את זה העיפו אותי הביתה ומכל הקורס. אז תבינו מה הבעיה של הכדורסל בארץ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 06, 2017 5:47 pm 
Sophomore

sir charles כתב:
Equilibrium כתב:
קודי (יובל) כתב:

למה חוסר הבנה בסיסי? הוא כתב שאליהו היה מצוין בהגנה ואכן הוא החזיק את שנגליה על 25 נק' 19 כ"ח ו4 אס'.

רק שאליהו לא כל כך שמר את שנגליה אתמול,
אלא בעיקר כספי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 06, 2017 5:49 pm 
Senior

קיופיפלו כתב:
לא צריך להיות כל כך דכאוניים. אנחנו לא כל כך גרועים, איתי שגב שהוא אחיין של אשתו של בן דוד שלי, הוא אכן שחקן טוב מאוד והיה יכול לעזור מאוד. את כארם משעור פחות יצא לי לראות אבל כנראה שגם הוא. צריך להביא את השחקנים הכי טובים, זאת גם קצת תקופה של חילופי משמרות, אפיק ניסים, לימונד, גם הלפרין ואליהו, כל הדור של הנבחרת הצעירה ההיא בדרך החוצה וצריך לבנות לאט לאט את הבסיס. כספי ופניני יהפכו להיות הוותיקים, שחקנים חדשים כמו הבן של דיוויד בלאט ייכנסו. אין לנו שחקנים להיות בטופ של הטופ ואין לנו עודד קטש אבל יש שחקנים טובים וגם אפשר היה להצליח קצת יותר. סך הכל המקום הריאלי שלנו הוא בין לא לעלות מהבתים ללעלות ולהפסיד בסיבוב הבא, אז קצת מאכזב, יכול להיות יותר טוב וצריך לעבוד ולשפר. יש לנו גם כמו שאמרו פה בעיה עם קלעים וכנראה שזו בעיה יסודית שנובעת מהבסיס שזה וינגייט שלפחות לטענתי לפני שהגעתי לשם קלעתי הרבה יותר טוב ואז ג'ינו הסביר איך זורקים נכון ואני רציתי מייד לקחת כדור וללכת לזרוק אבל הסגן שלו אמר לי לא שיש עוד שיעור... וזה שאחר כך העיפו אותי מכל הקורס (!) בגלל שבאימון בוקר שבאתי אליו אחרי שלא ישנתי כל הלילה כולל ראיתי משחק פלייאוף NBA בטלוויזיה והמאמן הזוטר דיבר ודיבר ודיבר, ואז נכנסנו לפרקט ואני רק רציתי לכדרר כדי להעביר את הכאב ראש ואז הוא שורק ומזמין את כולם שוב, אז מהעצבים נתתי וולה בכדורסל לתקרה של האולם, ובמקום להעריך את זה העיפו אותי הביתה ומכל הקורס. אז תבינו מה הבעיה של הכדורסל בארץ

אני חושב שזה הכי טוב שלך עד היום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 06, 2017 6:04 pm 
Sophomore

מגיע למשחק היום עם שתי הגדולות. יהודי צריך ללמוד לסבול מגיל צעיר.
יש דרך להכניס שתיה להיכל? שלוקר למשל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 06, 2017 7:06 pm 
Hall of Famer

למה לסבול? כבר עפנו, תבואו ברגוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 06, 2017 7:27 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

Krembo2 כתב:
sir charles כתב:
Equilibrium כתב:
קודי (יובל) כתב:

רק שאליהו לא כל כך שמר את שנגליה אתמול,
אלא בעיקר כספי

אאלט כספי עבר אליו כי אליהו לא יכל לשמור אותו בשיט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 06, 2017 7:44 pm 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
למה לסבול? כבר עפנו, תבואו ברגוע.

למה? כי לאוקראינה יש על מה לשחק, ולכדיר אין.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 06, 2017 8:17 pm 
Hall of Famer

arie כתב:
פיאניג'אני צריך לקבל פרס ישראל על כך שהבין שהשחקן הישראלי זה סמרטוט וניסה ככל יכולתו להשתמש בו כמה שפחות. לבטל את החוק הרוסי לאלתר, אולי אז מישהו ינסה לשפר משהו במשחק שלו.

וכעת גם ניתן להבין עד כמה החוק הרוסי נורא,שהוא הבריח אותו מהארץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 492 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 20  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Y.T, Yossarian ו 20 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: