סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 17, 2024 10:59 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 492 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' ספטמבר 06, 2017 11:17 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
ראיון פשוט מביך בצורה סופר קשה לצפייה, ארז לא היה צריך לדבר בכלל לדעתי, אבל רסקין עשה את עבודתו נאמנה בתור מראיין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 06, 2017 11:27 pm 
Junior

מדהים הקונטרה בין הזיוני שכל שלו על ציונות ומחויבות לפני הטורניר וההתחמקויות, ההתפלפלויות ואי-ההודאה בכישלון בסוף מופע האימים הזה.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 06, 2017 11:40 pm 
Sophomore

הבן אדם פסיכופת. אני כותב את זה ואשכרה חושש שהוא נכנס לעתר, קורא את הדברים וטוחן אותי בתביעת דיבה.
חסר חן, מייצר אנטגוניזם, לא משרה אמפתיה... יורק לכל עטבר, ממצמץ... מנותק... אמאל'ה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 06, 2017 11:56 pm 
Sophomore

עכשיו ראיתי את הראיון של אדלשטיין. אני עדיין מנגב את הדמעות מהעיניים מרוב צחוק. 10 דקות שהיו שירת הברבור של קריירת האימון שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 07, 2017 12:00 am 
Junior

אני באמת תוהה מי יקח את ההזוי הזה לאמן בעתיד. אבל הזיכרון קצר ואם אלעד חסין מאמן פעיל אז בטח שגם הוא ימצא עבודה תוך 3-4 שנים.

היה משעשע לראות את אבישי והרסי בסגול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 07, 2017 12:04 am 
Junior

מדהים כמה שקריירת האימון שלו נראית כמו שידור חוזר מתמשך.
התסריט קבוע, מתחיל טוב (לרוב), קוצר תשבוחות מכל עבר ומסיים בקטסטרופה, משאיר אדמה חרוכה תוך איבוד עשתונות מוחלט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 07, 2017 12:07 am 
מנהל פורום

יש קישור?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 07, 2017 12:53 am 
Freshman

ודים כתב:
יש קישור?

למשחק? או לראיון, אם זה לראיון עזוב, אני בסך הכל מרחם עליו מאוד.
עצוב מה שתראה. מאוד עצוב, מדבר על פאקינג דרך כאילו תחילת עונה עם סגל חדש בקבוצה, הלו זה מאני טיים, מתי מדברים על דרך בעיצומו של אליפות אירופה, זה כמו שבהצבה ביורוליג יגידו דרך...

יוגב הנגר החובב.
אחחח איזה שחקן נשמה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 07, 2017 1:01 am 
Junior

לאומית כתב:
אני באמת תוהה מי יקח את ההזוי הזה לאמן בעתיד. אבל הזיכרון קצר ואם אלעד חסין מאמן פעיל אז בטח שגם הוא ימצא עבודה תוך 3-4 שנים.

לנו לא היה כל כך משעשע :-(

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 07, 2017 1:02 am 
Junior

אבל כן, כבר הוחלט שמחר לקחת את החולצה לתופר, להדביק במקום הסמל של האליפות לוגו של נמר ולצאת לסיבוב בעיר כמו איזה גביר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 07, 2017 1:54 am 
Hall of Famer

היה כיף מאוד במחזור המשחקים הרביעי בהיכל , באמת חוויה .
עד המשחק האחרון דעתי על הנבחרת שלנו לא הייתה אמנם בשמיים מן הסתם , אבל לא הייתי מגדולי המבקרים , אבל המשחק האחרון הוא חתיכת ביזיון - זו אליפות אירופה ולא אליפות מתנ"ס , ואתה לא יכול ( בעיקר כשהמשחק קובע ליריבה שלך אם הם עולים או שלא ) לפגר בקרוב ל-40 הפרש מול נבחרת ברמתך ועוד כשאתה מארח - אין סרט כזה .
הוואל לא שיחק בגלל המשחק הקודם , כולם מעט עייפים ומאוכזבים , עושים חלוקת דקות רחבה בכדי "להוקיר תודה לשחקני קצה הסגל" - הכל סבבה , כך אבל זה לא צריך להיראות בשורה התחתונה .

אפשר להגיד שזה לא כה חשוב , אבל לי אישת זה מאוד צורם ( אולי גם כי אמרתי לארבעת הגיאורגים שישבו לידי במשחק נגדם - שבגלל הביתיות אנו נהיה מספיק אכפתיים כדי לתת פייט טוב לאוקראינה חרף חוסר המוטיבציה ... ) .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 07, 2017 2:55 am 
Sophomore

לאומית כתב:

אל תתרגל :lol:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 07, 2017 9:28 am 
מנהל פורום

ירון25 כתב:
ודים כתב:
יש קישור?

עצוב מה שתראה. מאוד עצוב, מדבר על פאקינג דרך כאילו תחילת עונה עם סגל חדש בקבוצה, הלו זה מאני טיים, מתי מדברים על דרך בעיצומו של אליפות אירופה, זה כמו שבהצבה ביורוליג יגידו דרך...

לריאיון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 07, 2017 9:29 am 
Sophomore

אם יש משהו שהמשחק העלוב הזה אמש הוכיח הוא שזלמנסון ודאוסן לא צריכים להיות בנבחרת , דווקא המשחק אמש היה הזדמנות בשבילם לקבל דקות ולנסות קצת להרשים.
ביחד שניהם עלו לנבחרת באיזה 20-30 הפרש , זלמנסון פשוט לא שחקן כדורסל , סתם שמן גבוה שמדי פעם מתפלק לו איזה קליעה מחצי פינה , דאוסן הוא בכלל בדיחה הגנתית.
אני מבסוט שמכבי וירושליים לא נתנו לבדיחה הזאת את מה שביקש בחסות הפרוטקשן של החוק הרוסי , מקומו של הילד שחולם NBA הוא הרצליה (ואני די מרחם על אוהדיה בשנה הבאה) זאת תקרת הזכוכית שלו , אפס מאופס.

ועוד משהו - אדלשטיין אתמול קבר קבורת חמור את הקרייריה שלו , שישב באולפן ויפרשן , שלא יעז יותר לעמוד בעמדת המאמן , זה כבר לא התחום שלו , מליניאק סטייל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 07, 2017 9:30 am 
Sophomore

Shiver כתב:
ירון25 כתב:
ודים כתב:
יש קישור?

לריאיון

http://vod.sport5.co.il/?Vc=147&Vi=250714

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 07, 2017 9:33 am 
Junior

אןלי גם חלק מהמגיבים פה צריכים להסתכל על עצמם.ביזיון, פסיכופת,הזוי, סיים את הקריירה ועוד שאר ירקות. כאילו כמה פה מודים שנכשלו בהערכה מקצועית [אפילו בפורום ולא לפני רבבות אנשים] כזאת או אחרת וכולם פה נטולי אג'נדות [לאומית שמזכיר את פאקינג אלעד חסין בכל ת'רד שני, ראי שעל הקיר שהצטרף לדיון מתי שחשוב עם אותה משנה ידועה ומעייפת שמורבצת בכל ת'רד]. התרבות של צריך להכניע את המרואיין, להוריד אותו על הברכיים, לצחוק על טיקים ומילמולים ולהתחנן על חייו היא תרבות דיאלוג בזויה [רסקין אפילו הזכיר בתמימות סבוטאז' מעניין למה אדשלטיין מתעצבן ?].

הכשלון היחידי היה משחק הפתיחה. מישהו באמת ציפה להירואיקה במשחק האחרון ? סיסמאות בטלות. למשחק צמוד מול ליטא ? המשחק מול גרמניה הוא הישג [מהירואיקה הוא נצרב עכשיו בזיכרון הקולקטיבי כשיפוט ביתי..] והמשחק מול גרוזיה בסך הכל תאם את הציפיות. נכשלנו ? לא. אולי נכשל מי שציפה ליותר. הבעיה לא בדור ה- 29+ [כספי,פניני, מקל] הבעיה הבור שיש לנו אחריהם [24-28] והנבחרת תמשיך לסבול ממנו בשנים הקרובות. בלייזר וטימור, שמחון ומשעור זה יבול די עלוב לשחקני נבחרת [והשניים האחרונים בכלל לא זומנו] בחתך הגילאים הזה.

בסופו של דבר אחרי קיץ שלם של צפייה בכדורסל ישראלי. העתיד ורדרד עדין. הפול של השחקנים הרבה יותר רחב ומגוון מרמת האולימפית למשל : אור לאומי, יפתח זיו, גינת קופרברג, זוסמן - to name a few - וכמובן לראות שבקדטים יש כוכב מעולם אחר שיכול להיות שכבר עוד ארבע-חמש שנים [אם לא יברח] יכול להיכנס לרדאר גם כן.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 07, 2017 9:53 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

החתול יובב כתב:
העתיד ורדרד עדין.

נראה לי שהשארת אותו יותר מדי על האש, כי הוא בינתיים שינה צבע לחום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 07, 2017 9:55 am 
Junior

תרגיש חופשי לנמק שיבוא לך ולצאת מבועת השנינות הקוסמית.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 07, 2017 9:56 am 
Junior

החתול יובב הוא אדלשטיין?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 07, 2017 10:02 am 
Junior

נראה לי שבקרוב..מתחיל לפתח טיקים ומילמולים מלקרוא את רמת הדיונים [בהשוואה לימים עברו..].

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 07, 2017 10:04 am 
Hall of Famer

יש לך בעיה עם עמדות שונות משלך ?

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 07, 2017 10:11 am 
Junior

אתה מוזמן לקרוא דיונים בת'רד האנ.בי.איי והנבחרות הצעירות ואולי ת'רדים נוספים שהשתתפתי בהם מימי Iol העליזים. ולהסיק שאני נרתע מדיון.

אולי אתה נרתע מביקורת ? איך זה הופך אותך ביחס לנושא הת'רד בפוסטים האחרונים ? אולי אתה יכול להבין את המנגנון הפסיכולוגי יותר.

יש לי בעיה עם וואן ליינרים, אג'נדות שמולבשות על כל נושא בלי מינימום יכולת התגמשות ושימוש בשפה בוטה ודלוחה כמו שהופגנה בת'רד הזה. כן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 07, 2017 10:12 am 
Sophomore

החתול יובב כתב:
נראה לי שבקרוב..מתחיל לפתח טיקים ומילמולים מלקרוא את רמת הדיונים [בהשוואה לימים עברו..].

קראתי בפורום הרבה לפני שנרשמתי, ומ"ימים עברו" אני זוכר בערך את אותם דיונים.
פחות או יותר גם אותם משתמשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 07, 2017 10:13 am 
Hall of Famer

החתול יובב כתב:
אתה מוזמן לקרוא דיונים בת'רד האנ.בי.איי והנבחרות הצעירות ואולי ת'רדים נוספים שהשתתפתי בהם מימי Iol העליזים. ולהסיק שאני נרתע מדיון.

אולי אתה נרתע מביקורת ? איך זה הופך אותך ביחס לנושא הת'רד בפוסטים האחרונים ? אולי אתה יכול להבין את המנגנון הפסיכולוגי יותר.

יש לי בעיה עם וואן ליינרים, אג'נדות שמולבשות על כל נושא בלי מינימום יכולת התגמשות ושימוש בשפה בוטה ודלוחה כמו שהופגנה בת'רד הזה. כן.

התכוונתי לאריה , לא אליך.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 07, 2017 10:15 am 
Junior

אתה מוזמן להפסיק עם ההתנשאות, אנשים פה קלטו את הבעיות של הנבחרת עוד לפני שהן פרצו החוצה. אדלשטיין ידוע בכל מקום שהיה כאדם בלתי נסבל ובעל בעיות התנהגותיות חמורות, שלא סובל ביקורת מינימאלית, בהפועל ירושלים הוא התלונן בפני גידי דודי על ביקורת שכתבו עליו בפורום האוהדים, למשל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 492 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], uriel17, עופר האדום, עמוס לב, רלפי ו 19 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: