סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 17, 2024 9:39 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 492 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 16, 17, 18, 19, 20  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' ספטמבר 07, 2017 4:48 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
arie כתב:
רסקין בפעם הראשונה מזה שמן רב חזר להיות עיתונאי ואתם יורדים עליו... יפה.

הוא לא היה עיתונאי, הוא היה שילוב של אוהד מתוסכל עם פרובוקטור מיציע העיתונות שמחפש אש. אין כאן שום סיפור עיתונאי שצריך להביא. יש בנאדם על סף התמוטטות עצבים שבנה נבחרת גרועה והוליך אותה לקמפיין רע. הכל ברור והכל out there. זה שאדלשטיין ניסה לעשות שם את אחד מניסיונות גניבת הדעת הכי חסרי בושה שזכורים לי אי פעם, זה באמת קצת יוצא דופן, אז תן לבנאדם לשטוח את התיזה המשונה שלו על קבוצות בצלמו, תקשה עם שאלה או שתיים, תן איזו הערה סרקסטית בסוף וגמור את הסיפור. לא מכיר עיתונאי ספורט אמריקאי שהיה חותך את המאמן פעם אחרי פעם ונגרר לויכוח טפשי כזה של ״זה לא כישלון״, ״זה לא כישלון?!״, ״זה לא ביזיון״, ״זה לא ביזיון?!״...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 07, 2017 4:51 pm 
Senior

לא ראיתי את הראיון אבל אני יכול לנחש לבד שלאדלשטיין היו תשובות קלישאתיות לתפארת. מצד שני, הנטיה של אנשים להחיל קריטריונים של עיתונות חוקרת לעיתונות ספורט הם לא לעניין.
אין באמת מישהו שחושב שאדלשטיין מסתיר שלדים בארון, נכון? מה רציתם שהוא יגיד? האוקראינים שילמו לי? התפקיד גדול עלי? אני מאמן חרא חכה שניה ואני חותך וריד לכפרת עוונות?
היום ב"עושים ספורט" בגל"צ העלו את דן שמיר לשיחה והוציאו ממנו תשובות מעולות בלי ללחוץ אותו לקיר ובלי להיות תוקפנים אפילו במילימטר. אני מניח שזו טכניקת ראיון שזרה לרסקין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 07, 2017 4:59 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
סלח לי, אבל כשמאמן שסיים קמפיין כמו שישראל עשתה עולה ואומר את מה שאדלשטיין אומר - לא מגיעות לו שום הנחות. וכן מגיע לו שילחצו אותו, יתפלאו על התשובות המגוחכות והמקוממות שלו, וישאלו אותו עוד פעם ועוד פעם רק כדי להיות בטוחים שהוא אומר מה שהוא אומר, כי אני לפחות לא האמנתי למשמע אוזניי למרות שאני מכיר את האיש ומניירותיו.

מילא שהוא לא מודה בכשלון, אבל הוא עוד אומר שהוא גאה, עוד יותר מאמין ב"דרך", כמה האליפות הזו הוכיחה שיש פה כדורסל טוב(!) - וכמובן אף ביקורת עליו ועל נבחרתו לא עניינית, הוא מכיר את כל המי-מה-מו ו"כל האינטרסים" - תסלחו לי, אלה תשובות כל כך הזויות שפשוט חייבים לשאול אותו שוב ושוב אם הוא באמת אמר את זה.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 07, 2017 5:19 pm 
Sophomore

מכבי רעננה זל כתב:
מגיע למשחק היום עם שתי הגדולות. יהודי צריך ללמוד לסבול מגיל צעיר.
יש דרך להכניס שתיה להיכל? שלוקר למשל?

היה אחלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 07, 2017 5:24 pm 
Senior

מקבל, לא ראיתי כאמור.

בכל זאת, אני לא חושב שתפקיד עתונאי הספורט הוא לחשוף את האמת משל היה רביב דרוקר. ספורט הוא ספורט - בידור בהגדרה. אין פה שערוריות גדולות מדי ורצוי לא להיות רציני מדי ביחס לזה.
רסקין עבר התקפמנות רבתי בשנים האחרונות ולפעמים נראה שלא יצא ידי סיפוקו בלתי אם המרואיין שלו יפרוץ בבכי תמרורים. אם אדלשטיין היה אומר "נכשלתי" הכל היה בסדר? זה כל מה שהיה חסר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 07, 2017 5:27 pm 
Sophomore

רק בעניין לאומי הלפרין, כמו שבניון אומר "תנו כבוד, על פי הנוסחה שלך לאומי (אם יחלים ממחלת הנשיקה) אמור בעונה הבאה לצאת לסלובניה ולהוביל קבוצת יורליג לאליפות המקומית, בגלל שהליגה הסלובנית כבר לא פקטור אז הוא אמור לחתום בצדוויטה ולהוביל אותה.

לגבי העתיד, בלאט לדעתי לא בכיוון של הנבחרת הבוגרת בטח לא בעונה הקרובה, אולי בעתיד יקבל איזה זימון, על פניו זה בדיוק הפרופיל של שחקן מצוין לגילאים הצעירים שיתקשה להיות שחקן מוביל בבוגרים.
כנ"ל ארצי.

לפני שקופצים ל"הצערת הנבחרת" צריך להבין יותר לעומק איפה הבעיות, מאמן אחר על הקווים או פשוט קבלת החלטות טובה יותר של המאמן הנוכחי והיינו מדברים היום על מי תהיה היריבה בשמינית ומה הסיכוי לרבע הגמר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 07, 2017 5:42 pm 
Sophomore

תומר כתב:
מקבל, לא ראיתי כאמור.

בכל זאת, אני לא חושב שתפקיד עתונאי הספורט הוא לחשוף את האמת משל היה רביב דרוקר. ספורט הוא ספורט - בידור בהגדרה. אין פה שערוריות גדולות מדי ורצוי לא להיות רציני מדי ביחס לזה.
רסקין עבר התקפמנות רבתי בשנים האחרונות ולפעמים נראה שלא יצא ידי סיפוקו בלתי אם המרואיין שלו יפרוץ בבכי תמרורים. אם אדלשטיין היה אומר "נכשלתי" הכל היה בסדר? זה כל מה שהיה חסר?
אם היה אומר "נכשלתי, נכשלנו- ממש לא רצינו שזה יראה ככה. אני עוד צריך לעשות חושבים כדי להבין מה בדיוק קרה כאן"... הריאיון נגמר תוך עשר שניות, בלי סקופ + הוא שומר על כבודו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 07, 2017 5:45 pm 
Senior

מאנו כתב:
תומר כתב:
מקבל, לא ראיתי כאמור.

אם היה אומר "נכשלתי, נכשלנו- ממש לא רצינו שזה יראה ככה. אני עוד צריך לעשות חושבים כדי להבין מה בדיוק קרה כאן"... הריאיון נגמר תוך עשר שניות, בלי סקופ + הוא שומר על כבודו.

בהכירי את רסקין אני בספק.
- ובכל זאת, איפה טעית?
- אילו מסקנות אישיות אתה מתכוון להסיק?
- יכול להיות שעם הכנה יותר טובה היינו מגיעים רחוק יותר?
- פעם אחר פעם הנבחרת התפרקה ברגעי המפתח, איזה חלק יש לך בזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 07, 2017 5:46 pm 
Hall of Famer

תומר כתב:
ספורט הוא ספורט - בידור בהגדרה.

לא בישראל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 07, 2017 5:56 pm 
Senior

יש בזה משהו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 07, 2017 6:03 pm 
Hall of Famer

לא אני ולא אתה, תומר, יודעים מה היה קורה אם אדלשטיין היה עונה תשובות לעניין ולא את אוסף האמירות התלושות שהוא נתן. מאחר שהוא נתן את האמירות התלושות ולא את אלה הקשורות למציאות - הלחץ של רסקין היה מתבקש, ואם לא היה לוחץ אותו למשמע התשובות המקוממות האלה - הוא לא היה עושה את עבודתו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 07, 2017 6:25 pm 
Freshman

ראי שעל הקיר כתב:
מה שיפה זה שאשכרה יש אנשים שלוקחים אליפות שבה סיימנו עם נצחון אחד ו-4 הפסדים, מהם 3 תבוסות דו ספרתיות והפסד רביעי לנבחרת שהודחה יחד איתנו; אליפות שהתקיימה אצלנו בבית; רגע שיא של הכדורסל הישראלי שהנבחרת התכווננה אליו בכל הכנותיה; שהנבחרת הופיעה אליו בהרכב כמעט מלא, עם מתאזרח ברמה גבוהה בדיוק בעמדה שהיא צריכה אחרי הרבה שנים; ואומרים שזה לא כשלון והם לא ציפו למשהו אחר, הבעייה היא עם אלה שציפו ליותר...
בלי להתכוון, הם מעידים על מצב הכדורסל הישראלי אפילו יותר ממני.

אל תזלזל באינטליגנציה שלנו ואל תכתוב פרטים לא נכונים.
כתבתי שחור על גבי אפור שההופעה של הנבחרת היא לא כישלון כי אנחנו גרועים בכדורסל וכי מי שנחשבים ככוכבים הגדולים הם שחקנים בינוניים.
עם להתכוון, אני מעיד על מצב הכדורסל הישראלי, הוא רע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 07, 2017 6:27 pm 
Hall of Famer

מנסה למצוא ראיונות של עיתונאים שתקפו את לארי בראון אחרי הכשלון של הדרים טים ב2004 עם כל מיני שחקנים שוליים כמו דנקן,לברון,וייד ואייברסון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 07, 2017 6:34 pm 
Hall of Famer

goldman כתב:
ראי שעל הקיר כתב:
מה שיפה זה שאשכרה יש אנשים שלוקחים אליפות שבה סיימנו עם נצחון אחד ו-4 הפסדים, מהם 3 תבוסות דו ספרתיות והפסד רביעי לנבחרת שהודחה יחד איתנו; אליפות שהתקיימה אצלנו בבית; רגע שיא של הכדורסל הישראלי שהנבחרת התכווננה אליו בכל הכנותיה; שהנבחרת הופיעה אליו בהרכב כמעט מלא, עם מתאזרח ברמה גבוהה בדיוק בעמדה שהיא צריכה אחרי הרבה שנים; ואומרים שזה לא כשלון והם לא ציפו למשהו אחר, הבעייה היא עם אלה שציפו ליותר...
בלי להתכוון, הם מעידים על מצב הכדורסל הישראלי אפילו יותר ממני.

אל תזלזל באינטליגנציה שלנו ואל תכתוב פרטים לא נכונים.
כתבתי שחור על גבי אפור שההופעה של הנבחרת היא לא כישלון כי אנחנו גרועים בכדורסל וכי מי שנחשבים ככוכבים הגדולים הם שחקנים בינוניים.
עם להתכוון, אני מעיד על מצב הכדורסל הישראלי, הוא רע.

דווקא אליך לא התכוונתי.

מה שלא אומר שאין לנו ויכוח על ההגדרה. כי בכל זאת, טורניר ביתי עם כל מה שזה אומר, ואירוע שיא בתולדות הכדורסל שלנו שכל ההכנות התנקזו אליו. עם כל ההכרה במצבו של הכדורסל הישראלי - שנדמה שעל כמה אנשים, לא אתה מן הסתם, היא פוסחת - אם אפילו בתנאים כאלה הבאנו תוצאות כאלה, זה כשלון ואפילו מחפיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 07, 2017 6:46 pm 
Junior

תודה חציל על הסקירה.
אם אני מבין נכון, החמישיה האידיאלית שלך לעוד ארבע שנים היא בלאט, זוסמן/משעור, כספי, ליף והוואל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 07, 2017 6:58 pm 
Sophomore

נהניתי לקרוא את הסקירה המפורטת חציל. האם אין מקום להרוש בעמדה 2 בסגל המורחב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 07, 2017 7:14 pm 
Hall of Famer

כולם בטוחים שליף שעזב את ישראל בגיל 2, יהיה מחוייב לשחק בנבחרת שלא ממש שלו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 07, 2017 7:35 pm 
Freshman
סמל אישי של המשתמש

לא חושב שהחמישייה הפותחת כל כך קריטית (מה גם שבטח תשתנה במהלך הדרך לאליפות עוד ארבע שנים), אבל כן הייתי רוצה לראות את בלאט, זוסמן, משעור וליף משתלבים, ואת עומרי והאוול ממשיכים.
שלומי הרוש בן 30, ואם עד עכשיו לא עשה נבחרת- כנראה שגם לא יעשה.

סטריאני, מה אתה רוצה, תגיד?
אני באמת שואל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 07, 2017 7:39 pm 
Freshman

מה זה מה אתה רוצה?
הוא צודק.
ליף שיחק בעתודה כנראה ממניעים אישיים לטובת הקריירה שלו (סקאוטים וכו'). למה יש בטחון שהוא יבוא אי פעם לנבחרת הבוגרת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 07, 2017 7:42 pm 
Hall of Famer

אני לא הכי עוקב אחרי כדורסל ישראלי בשנים האחרונות ואני שואל ברצינות, מדוע ליף יהיה מחוייב לשחק בנבחרת שלא שלו (גם אם הוא אזרח שלה) כל קיץ במקום לנוח? זה לא שהוא גדל בישראל עד גיל 15.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 07, 2017 7:46 pm 
Sophomore

מאותה סיבה שג'ואקים נואה משחק/שיחק בצרפת למרות שלא חי שם יום אחד בחייו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 07, 2017 7:54 pm 
Freshman
סמל אישי של המשתמש

כי צריך אותו?
כי אולי, אם הוא לא ירצה, צריך לגייס תקציב מיוחד כדי לוודא שהוא רוצה?

כי זה פתרון לבעיה אקוטית של הנבחרת הזאת, ופתרון מצויין?

עזוב "להחזיר למדינה שנתנה לו צ'אנס בזמן שנבחרת ארה"ב השתינה עליו" וכל מיני דמגוגיות בשקל.

זה גם לא חייב להיות כל קיץ. ב-2021 יצטרכו אותו. במוקדמות למיניהן הוא גם ככה לא יוכל להשתתף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 07, 2017 9:06 pm 
Hall of Famer

ערן כתב:
מאותה סיבה שג'ואקים נואה משחק/שיחק בצרפת למרות שלא חי שם יום אחד בחייו.

למצוא דוגמא למישהו שכן עושה זאת, לא מבטיח כלום.
וחוצמזה לנואה יש אב צרפתי וזה קצת יותר זיקה לצרפת מאשר ליף שאבא שלו כולה שיחק בתור זר שקומבן ובכלל לא יהודי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 07, 2017 9:18 pm 
מנהל פורום

מסכים לגבי ליף. זו הנחה קצת משונה לחשוב שהוא יהיה חלק מנבחרת ישראל בעתיד.
בסך הכל אין לו באמת סיבה לרצות לבוא ולשחק בנבחרת וגם אין מה לבוא אליו בטענות.
גם לנבחרת הנוער (ולא העתודה אגב) הוא הגיע רק אחרי שראה שלא התקבל לנבחרת הנוער האמריקאית. להזכירכם הוא בא לביקור באמצע אותה שנה, האיגוד עשה רעש וצלצולים שהנה הוא מגיע לחזק את הנבחרת, לאחר מכן במאי בערך התברר שהוא בכלל לא מתכוון לבוא כי הוא נבחן לנבחרת הנוער האמריקאית, ואז בסופו של דבר רק אחרי שנופה הוא הגיע לישראל והצטרף באיחור גדול להכנות.

בסיטואציה מסויימת, אם הקריירה שלו ב-NBA לא תלך בכיוון הרצוי, מה שבהחלט אפשרי, והוא יבדוק אופציות באירופה ובארץ אז אולי באמת. רק שמן הסתם הוא לא שחקן שאפשר לבנות עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 07, 2017 9:50 pm 
Sophomore

לא שחקן שאפשר לבנות עליו, אבל זה גם לא מופרך. כריס קיימן שיחק בנבחרת גרמניה בזמנו. הוא היה אז שחקן נבא ועד כמה שידוע לי לא היו שום עסקאות מתחת לשולחן איתו. לואל דנג שיחק בבריטניה כמה קמפיינים למרות שלא בדיוק גדל שם כל השנים. כנ"ל איבקה בספרד או נואה בצרפת, שלא לדבר על כל האמריקאים שכל נבחרת אירופאית מוצאת לעצמה היום, ולא לכולם יש אינטרס ברור ומה להרוויח מזה. יש כמובן גם דוגמאות הפוכות, אבל זה רק מראה שקשה לדעת.

מעבר לזה, סקירה מצויינת ומעמיקה של החציל. מסכים עם רובה, כולל לגבי בלאט, שכידוע אני מחזיק ממנו יותר מאחרים פה. לא בטוח שיצליח להגיע לרמות הגבוהות, אבל לא הייתי ממהר "טו רייט הים אוף" כי שי לו כמה תכונות שאי אפשר ללמד ויכולות לעשות ממנו מין אייזיה תומאס או סטיב נאש אירופאי (לא אותו סוג של שחקן או רמת כישרון כמובן, אבל כן סיפור של פרופיל פיזי שלכאורה חסר סיכוי, אבל בתנאים מסויימים יכול לפרוץ ולהצליח).

ואם מסתכלים קצת מעבר לארבע שנים, אז יש גם את אבדיה וחיון, כך שבהחלט ניתן גם להבין את האופטימיות הזהירה של החתול. יחד עם זוסמן, ליף בפוטנציה ואולי עוד כמה שיפרצו כמו קופרברג, זו יכולה להיות נבחרת ברמה אירופאית בינונית תוך 6-8 שנים, ולא ליפול לתחתיות של היבשת. וגם אם לא, תמיד יש את נבחרת הכדורגל שתגרום לכדורסל להיראות טוב...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 492 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 16, 17, 18, 19, 20  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 79 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: