סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 16, 2024 10:53 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 11 הודעות ] 
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' ספטמבר 11, 2017 11:09 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
לת'רד הבית המרכזי:
viewtopic.php?f=1&t=16782

בוסטון סלטיקס (53-29 בעונה שעברה):
נשארו: ג'יילן בראון, מרקוס סמארט, טרי רוזייר, אל הורפורד
הגיעו: קיירי אירווינג (קליבלנד), גורדון הייוורד (יוטה), מרקוס מוריס (דטרויט), ג'ייסון טייטום (רוקי, בחירה 3 בדראפט), ארון ביינס (דטרויט)
עזבו: אייברי בראדלי (דטרויט), ג'יי קראודר (קליבלנד), אייזיאה תומאס (קליבלנד), ג'רלד גרין, יונאס ג'רבקו (יוטה), אמיר ג'ונסון (פילי), ג'ורדן מיקי (מיאמי), קלי אוליניק (מיאמי), טיילר זלר

תחזית: ה-טרייד של הקיץ + אחת ההחתמות הגדולות של הקיץ. בוסטון שינו הקיץ אסטרטגיה. מקבוצה מאוד מאוד עמוקה, הם איבדו איזה 7-8 שחקני רוטציה והוסיפו 5, אבל כאלו איכותיים יותר, ולמעשה יהיו עם רוטציה קצרה יותר. בולטים בהיעדרם הסנטימטרים בפרונט קורט, והם צפויים לסבול לא מעט בגזרת הריבאונד. ועדיין, המון כישרון ובראד סטיבנס אחד שהוא מהטובים בליגה בתפקידו כמאמן. מקומות 1-3 וסיכוי גבוה לגמר מזרח. אם בעונה שעברה לא היה להם מישהו שיעצור את לברון בפלייאוף, אז השנה בוודאי ובוודאי.

טורונטו ראפטורס (51-31 בעונה שעברה):
נשארו: דמאר דרוזן, סרג' איבאקה, קייל לאורי, יונאס ולנצ'ונאס, נורמל פאוול, פסקל סיאקאם, לוקאס נוגיירה, פרד ונפליט
הגיעו: קי ג'יי מקדניאלס (ברוקלין), סי ג'יי מיילס (אינדיאנה), קייל וילצ'ר (יוסטון)
עזבו: דמארה קארול (ברוקלין), קורי ג'וזף (אינדיאנה), פטריק פטרסון (אוקלהומה), פי ג'יי טאקר (יוסטון)

תחזית: קארול לא סיפק את הסחורה. סי ג'יי מיילס בהחלט יושב על משבצת של עמדה 2 של קלעי שהם היו צריכים. הם רצים כבר כמה שנים טובות ביחד. חמישיה סבבה לגמרי, ספסל קצת פחות. בהחלט רואה אותם בפוטנציאל למקומות 1-3. בפלייאוף זה ייגמר כנראה בחצי גמר מזרח או גמר מזרח אם יצליחו להפיל את בוסטון.

ניו יורק ניקס (31-51 בעונה שעברה):
נשארו: כרמלו אנתוני (לעת עתה), קריסטפס פורזינגיס, ג'ואקים נואה, קייל אוקווין, לאנס תומאס, ווילי הרננגומז, רון בייקר, קורטני לי, קוזמינסקאס
הגיעו: מייקל ביזלי (מילווקי), טים הארדוויי ג'וניור (אטלנטה), פרנק נטיליקינה (בחירה 8 בדראפט), רמון סשנס (שארלוט)
עזבו: ג'סטין הולידיי (שיקגו), דרק רוז (שיקגו), מרשל פלאמלי (קליפרס), סשה וויאצ'יץ'

תחזית: פיל ג'קסון כבר לא כאן וכרמלו כן, כרגע. פורזינגיס אמור לעשות השנה את קפיצת המדרגה הבאה לרמת הסופרסטאר, וזה בדיוק יהיה ההבדל אם הניקס יהיו השנה בפלייאוף באיזור מקומות 6-8, לבין עוד עונת לוטרי. בשלב הזה הייתי מהמר על הלוטרי.

פילדלפיה סיקסרס (28-54 בעונה שעברה):
נשארו: ג'ואל אמביד, בן סימונס, ג'אליל אוקפור, דריו סאריץ', ג'רד ביילס, ניק סטאוסקאס, רוברט קובינגטון, רישון הולמס, טי ג'יי מקונל, ג'סטין אנדרסון, טימוטי לוואוו
הגיעו: מרקל פולץ (בחירה 1 בדראפט), אמיר ג'ונסון (בוסטון), ג'יימס מקאדו (ג"ס), ג'יי ג'יי רדיק (קליפרס, ב-23 מיליון דולר לעונה)
עזבו: ג'רלד הנדרסון, סרחיו רודריגז, דיאגו ספליטר

תחזית: אני תוהה אם מישהו יודע לתת תחזית כלשהי על קבוצה כזו. מבחינת פוטנציאל, יש לה רכז שאמור להיות הווסטברוק הבא, יש לה קלעי ותיק שבמזרח אמור להיות לו קל יותר לחרוך רשתות, בן סימונס - בחירה ראשונה בדראפט של 2016 שאמור להיות אולאראונד עם פוטנציאל מטורף, דריו סאריץ' שנתן עונת רוקי מבטיחה, ג'ואל אמביד שאמור להיות אחד הסנטרים הטובים בליגה אם ישמור על הברכיים, וגם ג'אליל אוקפור יכול לספק את הסחורה מבחינה התקפית אם נותנים לו. ובכל זאת - קבוצה שלא שיחקה משחק בודד אחד עם השני וחסרי ניסיון קשה לי לראות עושה הרבה בליגה השנה. הם יספקו כמה וכמה ניצוצות והיילייטס, והיתר זה בונוס. לוטרי.

ברוקלין נטס (20-62 בעונה שעברה):
נשארו: ג'רמי לין, קווינסי אייסי, טרבור בוקר, רונדה הוליס-ג'פרסון, שון קילפטריק, ספנסר דינדווידי
הגיעו: ג'ארט אלן (רוקי), דמארה קארול (טורונטו), אלן קראב (פורטלנד), טימופיי מוזגוב (לייקרס), דאנג'לו ראסל (לייקרס)
עזבו: ברוק לופז (לייקרס), קיי ג'יי מקדניאלס (טורונטו), אנדרו ניקולסון, רנדי פוי, ג'סטין המילטון, ארצ'י גודווין (פורטלנד)

תחזית: הברקלייז סנטר לא יארח העונה פלייאוף, לפחות לא בכדורסל. אפשר להגיד שהם לקחו הימור של לונג שוט ארוך במיוחד על דאנג'לו ראסל, שאם ישתלם זה שיחוק, ואם לא אז קליבלנד תהנה מההפקר. לוטרי.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 11, 2017 11:58 pm 
Hall of Famer

בית מעניין מאד, שבמקרה הקיצון יכול להכניס 4 קבוצות לפלייאוף.

בוסטון - למעשה, שני הטריידים הגדולים או לפחות המתוקשרים של הקיץ, ולא רק אחד. לדעתי החוסר המוחלט בביג-מן (או 4) יעלה להם בעוכריהם, בטח בפלייאוף. הם אמנם ישחקו עם הרכבים של הורפורד ומוריס בפנים, אבל כאמור זה בעייתי בריבאונד, ובנוסף - אין להם מחליפים אמיתיים למרות שגם הם עצמם לא מאורות גולה מדי. אני מניח שטייטום ובראון גם יקבלו לא מעט דקות ב-4, ושנראה כמויות של סמול בול שם. אבל לדעתי חסר איזון.
מצד שני, במזרח המאד חלש, ואם אייזיאה תומאס באמת גמר את תקופת הסופרסטאריות שלו בקריירה - בטח ובטח שיש להם סיכוי לעשות גמר נ.ב.א אבל זה יכול להיות גם פלופ די רציני. אם הייתי נותן להם טווח נצחונות זה היה 44-58, כשלא זה ולא זה יפתיעו אותי במיוחד.

טורונטו נחלשה במעט. לאורי זקן בשנה, קורי ג'וזף היה קריטי בשנים האחרונות והוא כבר לא שם, וכמוהו גם פלויד פטרסון. סי.ג'יי מיילס גם היום, לא באמת יותר טוב מדמארה קרול, אז זה לא שיפור גדול. אם טורונטו רוצה להשתפר, לכאורה היא בכלל צריכה מישהו חדש על הקווים שימקסם את היכולות שלה. כי בניגוד לבוסטון, לה דווקא יש קו פנים מצוין עם הליטאי והקונגולוזי, אבל צריך להפעיל אותם, מה שלא קרה עד היום. ועדיין, מבחינתי זה המבדיל הגדול בינם לבין קבוצות אחרות, וכשמוסיפים את העובדה שיש להם בכל זאת את אחד מחמש הקוים האחוריים הטובים בליגה (בעיניי רק חמישי, אבל עדיין) יש איזון - צריך רק למצוא מאמן שיאזן. גם אצלם, לדעתי כל דבר בין 44-58 לא יפתיע אותי. כשבהחלט ייתכן והחיבור בן השנים בקבוצה, יגבר על אבק הכוכבים של בוסטון, ושטורונטו תהיה טובה יותר.

הניקס גם השנה היא אסופה לא רצונית או רצינית של גאנרים. מייק ביזלי הוא בדיוק אבל בדיוק כרמלו אנתוני, רק פחות טוב. ג'וניור זה שידרוג על המילטון ובכלל. שחקן חזק עם ביצים שבהחלט ישפר את הקבוצה. אולי ההזדמנות האחרונה של מלו, דווקא במזרח חלש מתמיד, להראות שהוא עדיין יכול לסחוב קבוצה לפלייאוף. אני לא בהכרח יהמר נגדם ואני כן חושב שהם לפחות ייאבקו על המקום בפלייאוף, גם אם לא יגיעו אליו בסופו של דבר. הרבה מאד כאמור תלוי בפורזינגיס. האם הוא נוביצקי הבא, או ריק סמיתס הבא שזה אמנם לא רע, אבל זה בטח לא נוביצקי.

פילי... כן, מאד מעניין. יכולה להיות קבוצת על פוטנציאלית. יכולה בהחלט להגיע שוב ללוטרי. עדיין נראה שיש להם יותר מדי בקו הפנים, עם אמביד, אוקפור, הולמס ושאריץ', בעיקר מכיוון שאני לא חושב שאמביד ואוקפור יכולים לשחק ביחד. וכמובן, שאלת הבריאות של אמביד וסימונס מכריעה. אבל האמת היא שאם כולם בריאים, וזה אם גדול, מדובר בקבוצה של ביתיות במזרח. לא פחות. הסנטר המוכשר בליגה, לצד עוד סנטר התקפי איכותי. פאוור אירופאי ורסיטלי. סמול פורוורד שאומרים שהוא הביאה החדשה של מג'יק, ופוינט שהוא הביאה החדשה של ווסטברוק, כשגם כשהוא בחוץ יש מנהל משחק מוכשר ואנדרייטד לטעמי כמו מקונל. וצמד קלעים כמו קובינגטון (ווליום שוטר, אולי, אבל יש תקווה לשיפור) ורדיק. זה פשוט יופי של קבוצה. אז כן הם צעירים ולא יודעים לשחק ביחד, אבל לא אתפלא לראות אותם בגמר הנ.ב.א כבר ב 2019 אם כולם בריאים. מצד שני, כל כך הרבה פיסות שיכולות ליפול עד הלוטרי. אני בכל זאת מהמר שרוב הדברים יעבדו, גם אם לא כולם, ושנראה אותם במקום החמישי או השישי במזרח.

והנטס הם הנטס. אני מאלו שלא מאמינים בראסל. גם הלייקרס היו חלשים מאד, והוא לא בדיוק כיכב שם. ועדיין קראב, קארול, לין וראסל זה יותר ממה שהיה בשנה שעברה, ולא במעט. אשמח עם ינצחו 25 משחקים, אתפלא מאד אם ינצחו יותר. יובכל מקרה, זאת קבוצה שבנויה לגמרי לפחות להיות מהנה, אין להם גבוהים נורמליים (חוץ מבוקר הבלתי נגמר אולי), אז שישחקו סמול בול ויעשו כיף לפחות. לא יזיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 12, 2017 4:02 am 
Hall of Famer

באמת בית מעניין. בוסטון הימרה על הצעירים שלה. לצערי השאירה את הורפורד ושלחה את בארדלי בטרייד אבל סך הכל המהלכים ברובם מעניינים וטובים. הבעיה העיקרית היא שבמובן מסוים, העונה הקרובה היא סוג של הכנה לעונות הבאות ולא יותר מזה. אני לא חושב שמישהו בבוסטון מצפה לזכות באליפות השנה או לקחת את המזרח. האפסייד יתממש כנראה במלואו רק בעוד שנתיים, כאשר איינג׳ מקווה שלפחות אחד מבין טאטום את בראון יתפתח לכוכב.

טורונטו היא קבוצה מתסכלת. חבל שיוג׳ירי לא שינה את זהות המאמן. אני מניח שהוא פשוט משתמש בו כחומת מגן למצב בו הקבוצה לא תתפקד ויצטרך להגיע שינוי. סה״כ סגל חביב אבל לא הרבה מעבר לזה. אנחנו נמשיך לראות כנראה הרבה בידודים של דרוזן, מעט מדי הנעת כדור ויותר מדי העלמויות בפלייאוף.
שחקן משמעותי בקבוצה הוא נורמן פאוול שצריך לעשות קפיצה מסוימת כדי שהקבוצה תתרומם מעבר למה שעשתה עד היום. את תפקיד הרכז המחליף ימלא רייט שהוא שחקן חביב, לא פחות טוב בעיניי מג׳וזף שהדרדר בשנה שעברה ומתאים באופן מושלם למה שזה לא יהיה שנבנה שם באינדי.

פילי תלויה כמעט לחלוטין בבריאות של אמביד. למרות בוסריות מסוימת, הוא אולי הסנטר הכי משמעותי בליגה מבחינת האימפקט שלו על המשחק. היו לו שנה שעברה סטט׳ די מופרכות לרוקי ובכלל לסנטר, כאשר מעבר ליכולת התקפית מרשימה הוא הפך את ההגנה של פילי, בדקות ששיחק, לאחת הטובות בליגה. אם הוא ישחק יותר מ-70 משחקים, אני מאמין שפילי תהיה בפלייאוף (ולא מהמקום השמיני). אם לא, זה יהיה תלוי ביכולות של פולץ ושל סימונס.
אני מקווה שפולץ יפתיע אותי ויהיה שחקן משמעותי אבל ההשוואות לווסטברוק אופטימיות מדי ולא ממש ברור לי על מה הן מתבססות. לפולץ אין את הכלי הכי משמעותי של ווסטברוק, האתלטיות המתפרצת שלו. פולץ נשען במקום זה בעיקר על הטעיות וסבסובים וצריך לראות כמה זה עובד בליגה וכמה הוא שחקן שתורם לנצחונות ולא רק לסטט׳ האישית שלו. אני מקווה לטוב. אני כן מאמין שאם סימונס יהיה בריא, הוא ייתן תצוגות יפות מאוד ושהמשחק של פילי יזרום דרכו. קובינגטון הוא אחד המגנים הטובים בליגה בעמדה שלו, רדיק שם כדי לקלוע ומקונל הוא באמת אנדרייטד :) שמח שלא רק אני מחבב אותו, למרות היעדר הקליעה מרחוק. לא ברור לי לגמרי מה יהיה התפקיד של סאריץ׳ אבל הוא הפגין יכולת מצוינת לקראת סוף העונה שעברה, בתקווה שיקבל 30 דקות למשחק וישפר את האחוזים מהשדה.
אני מאמין שפילי תתחרה על הפלייאוף בכל מקרה וההגעה אליו או לא תלויה בבריאות של אמביד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 12, 2017 6:05 am 
Sophomore

כיף לקרוא את הדברים שלך תותח. זמן טוב להתחיל לדבר על הקבוצות.

לגבי בוסטון, יש עוד שלושה שחקנים שלא הזכרת- לארקין, יבוסלה ות'ייס, שאם ישתלבו טוב יכולים להקפיץ אותם עוד צעד, במיוחד יבוסלה עם הריבאונד. אני חושב שהם יסיימו ראשונים במזרח, גם בגלל הזמן שיקח לתומאס לחזור לכושר וגם כי אני מעריך שאם אף אחד מהגבוהים המשניים לא ייתן תרומה משמעותית בריבאונד איינג' יישתמש בשחקנים האלה עם סמארט/מוריס/רוזייר כדי לעשות טרייד על מישהו שיתרום באמת בריבאונד. אני בהחלט רואה אותם מביאים סנטר אמיתי עם ריבאונד ויכולת חסימה במהלך העונה.

פילדלפיה, אם כולם בריאים, חייבת להיות בפלייאוף או לפחות במאבק עד הסוף. אמנם צעירים, אבל עם טונות של כישרון בכל העמדות. האופציה היחידה שהם בריאים ולא נכנסים לפלייאוף זה שגם סימונס וגם פולץ יתבררו כפלופים רציניים ואני לא מאמין שזה יקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 12, 2017 8:11 pm 
Hall of Famer

אפשר להבין על בסיס מה אתם עפים כ"כ על פילדלפיה? שני רוקיז + שחקן ששיחק 30 משחקים?
תזכרו שאמביד כנראה יהיה מוגבל בדקות. לא יודע לגבי סימונס אבל בפעם האחרונה שבדקתי אין לו ג'אמפ שוט (בטח לא מהשלוש).

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 12, 2017 8:37 pm 
Sophomore

יכול להיות שקצת הגזמתי איתם כשאני חושב על זה. ועדיין, לפולץ וסימונס יש מספיק כישרון והסגל סביבם מספיק עמוק ואיכותי, כדי שאם הם כן יכנסו טוב לליגה, ביחד עם אמביד הם יהיו במאבק על הפלייאוף. גם היכולת של קובינגטון, ההצטרפות של רדיק וחצי העונה השני של לוואו-קברוט ובמיוחד סאריץ' נותנים מקום לאופטימיות.

בקיצור, יש הרבה "אם" לגבי הצלחה אפשרית העונה, אבל יש גם סיבות לחשוב שזה יכול לקרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 12, 2017 8:38 pm 
Hall of Famer

כי פילי, היא אחת הקבוצות בליגה, שלפחות פוטנציאלית יש לה שחקן טוב+ על כל עמדה, לפחות אחד כזה. יש להם פשוט יופי של DEPTH CHART

סנטר: אמביד מוגבל בדקות, נכון. יש גם את אוקפור שהוא עדיין שחקן פנים מאד מוכשר גם אם ספק אם ימלא את הפוטנציאל שלו.
פאוור: שאריץ' עדיין שם. אמיר ג'ונסון הוא לכל הפחות פורוורד הגנתי טוב עם המון ניסיון, ויש גם את הולמס שהראה קפיציות חביבה שנה שעברה.
סמול: בן סימונס אולי יהיה כוכב על ואולי יהיה פלופ, אבל גם במקרה השני, יש את קובינגטון שהרגע הגיע למקום ה 70 או כמה שזה לא יהיה בדירוג של ESPN
סקנד גארד: רדיק הוא ווטרן מנוסה (ואחד מ 15 הסקנד גארדים הטובים בעולם לדעתי). לוואוו קבארו הראה לא מעט פוטנציאל בסוף השנה שעברה, ויש גם את בייליס הווטרן.
פוינט: אמרתי כבר שאני אוהב את מקונל, והוא רק הפוינט השני. לפניו בכל זאת יש את הבחירה מס' 1 בדראפט.

אני באמת חושב שזה יופי של DEPTH CHART שיכול להיות אדיר בליגה. וכן, יכול גם להיות פלופ בגלל אלף סימני שאלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 13, 2017 2:25 am 
Hall of Famer

התותח המפוברק כתב:
אפשר להבין על בסיס מה אתם עפים כ"כ על פילדלפיה? שני רוקיז + שחקן ששיחק 30 משחקים?
תזכרו שאמביד כנראה יהיה מוגבל בדקות. לא יודע לגבי סימונס אבל בפעם האחרונה שבדקתי אין לו ג'אמפ שוט (בטח לא מהשלוש).

בפעם האחרונה שבדקת היה לפני שנה ומשהו, כשהוא היה בקולג׳. גם אמביד לא בדיוק צלף שלשות בקנזס.
אני מקווה שסימונס ניצל את הזמן שלו בחוץ כדי לשפר את הקליעה הרעועה שלו.

אני לא חושב שצריך לעוף יותר מדי על פילי כדי לדבר על מאבק על הפלייאוף במזרח.
סה״כ אנחנו מדברים על פייט בינם לבין שארלוט, דטרויט והניקס על שני מקומות בפלייאוף, כאשר יהיו לא מעט נצחונות לא מאתגרים במיוחד. ישנן 4 קבוצות במזרח שיתחרו ביניהן כדי להפסיד כמה שיותר משחקים וברוקלין שסתם תפסיד המון משחקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 13, 2017 2:34 am 
Hall of Famer

נורטון כתב:
כי פילי, היא אחת הקבוצות בליגה, שלפחות פוטנציאלית יש לה שחקן טוב+ על כל עמדה, לפחות אחד כזה. יש להם פשוט יופי של DEPTH CHART

סנטר: אמביד מוגבל בדקות, נכון. יש גם את אוקפור שהוא עדיין שחקן פנים מאד מוכשר גם אם ספק אם ימלא את הפוטנציאל שלו.
פאוור: שאריץ' עדיין שם. אמיר ג'ונסון הוא לכל הפחות פורוורד הגנתי טוב עם המון ניסיון, ויש גם את הולמס שהראה קפיציות חביבה שנה שעברה.
סמול: בן סימונס אולי יהיה כוכב על ואולי יהיה פלופ, אבל גם במקרה השני, יש את קובינגטון שהרגע הגיע למקום ה 70 או כמה שזה לא יהיה בדירוג של ESPN
סקנד גארד: רדיק הוא ווטרן מנוסה (ואחד מ 15 הסקנד גארדים הטובים בעולם לדעתי). לוואוו קבארו הראה לא מעט פוטנציאל בסוף השנה שעברה, ויש גם את בייליס הווטרן.
פוינט: אמרתי כבר שאני אוהב את מקונל, והוא רק הפוינט השני. לפניו בכל זאת יש את הבחירה מס' 1 בדראפט.

אני באמת חושב שזה יופי של DEPTH CHART שיכול להיות אדיר בליגה. וכן, יכול גם להיות פלופ בגלל אלף סימני שאלה.

אני לא בטוח שסאריץ׳ לא עולה מהספסל. העמדה המתאימה ביותר לסימונס עשויה להיות פאואר פורוורד, קובינגטון הוא סמול (לא בדקתי לעומק אבל סביר להניח שהוא אי-שם בטופ15 של העמדה) וסאריץ׳ לקח על עצמו לא מעט פוזשנים לקראת סוף השנה. נראה די נוח (משום מה) בתפקיד משמעותי.
סביר יותר להניח שנראה משהו כמו:
פולץ-רדיק-קובינגטון-סימונס-אמביד
עם סאריץ׳ שמגיע מהספסל ביחד עם מקונל, קבארו ואחד מבין הולמס/אוקאפור.

מעניין מה מצבו הרפואי של אוקאפור ואם הוא בכלל יראה דקות. הולמס הוא, באופן משונה מעט, לא פאואר פורוורד אלא סנטר קפיצי (עם הגנה וריבאונד לא מזהירים), כך שהוא יושב על העמדה שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 15, 2017 1:11 am 
Junior

התותח המפוברק כתב:
לת'רד הבית המרכזי:
viewtopic.php?f=1&t=16782

בוסטון סלטיקס (53-29 בעונה שעברה):
נשארו: ג'יילן בראון, מרקוס סמארט, טרי רוזייר, אל הורפורד
הגיעו: קיירי אירווינג (קליבלנד), גורדון הייוורד (יוטה), מרקוס מוריס (דטרויט), ג'ייסון טייטום (רוקי, בחירה 3 בדראפט), ארון ביינס (דטרויט)
עזבו: אייברי בראדלי (דטרויט), ג'יי קראודר (קליבלנד), אייזיאה תומאס (קליבלנד), ג'רלד גרין, יונאס ג'רבקו (יוטה), אמיר ג'ונסון (פילי), ג'ורדן מיקי (מיאמי), קלי אוליניק (מיאמי), טיילר זלר

תחזית: ה-טרייד של הקיץ + אחת ההחתמות הגדולות של הקיץ. בוסטון שינו הקיץ אסטרטגיה. מקבוצה מאוד מאוד עמוקה, הם איבדו איזה 7-8 שחקני רוטציה והוסיפו 5, אבל כאלו איכותיים יותר, ולמעשה יהיו עם רוטציה קצרה יותר. בולטים בהיעדרם הסנטימטרים בפרונט קורט, והם צפויים לסבול לא מעט בגזרת הריבאונד. ועדיין, המון כישרון ובראד סטיבנס אחד שהוא מהטובים בליגה בתפקידו כמאמן. מקומות 1-3 וסיכוי גבוה לגמר מזרח. אם בעונה שעברה לא היה להם מישהו שיעצור את לברון בפלייאוף, אז השנה בוודאי ובוודאי.

טורונטו ראפטורס (51-31 בעונה שעברה):
נשארו: דמאר דרוזן, סרג' איבאקה, קייל לאורי, יונאס ולנצ'ונאס, נורמל פאוול, פסקל סיאקאם, לוקאס נוגיירה, פרד ונפליט
הגיעו: קי ג'יי מקדניאלס (ברוקלין), סי ג'יי מיילס (אינדיאנה), קייל וילצ'ר (יוסטון)
עזבו: דמארה קארול (ברוקלין), קורי ג'וזף (אינדיאנה), פטריק פטרסון (אוקלהומה), פי ג'יי טאקר (יוסטון)

תחזית: קארול לא סיפק את הסחורה. סי ג'יי מיילס בהחלט יושב על משבצת של עמדה 2 של קלעי שהם היו צריכים. הם רצים כבר כמה שנים טובות ביחד. חמישיה סבבה לגמרי, ספסל קצת פחות. בהחלט רואה אותם בפוטנציאל למקומות 1-3. בפלייאוף זה ייגמר כנראה בחצי גמר מזרח או גמר מזרח אם יצליחו להפיל את בוסטון.

ניו יורק ניקס (31-51 בעונה שעברה):
נשארו: כרמלו אנתוני (לעת עתה), קריסטפס פורזינגיס, ג'ואקים נואה, קייל אוקווין, לאנס תומאס, ווילי הרננגומז, רון בייקר, קורטני לי, קוזמינסקאס
הגיעו: מייקל ביזלי (מילווקי), טים הארדוויי ג'וניור (אטלנטה), פרנק נטיליקינה (בחירה 8 בדראפט), רמון סשנס (שארלוט)
עזבו: ג'סטין הולידיי (שיקגו), דרק רוז (שיקגו), מרשל פלאמלי (קליפרס), סשה וויאצ'יץ'

תחזית: פיל ג'קסון כבר לא כאן וכרמלו כן, כרגע. פורזינגיס אמור לעשות השנה את קפיצת המדרגה הבאה לרמת הסופרסטאר, וזה בדיוק יהיה ההבדל אם הניקס יהיו השנה בפלייאוף באיזור מקומות 6-8, לבין עוד עונת לוטרי. בשלב הזה הייתי מהמר על הלוטרי.

פילדלפיה סיקסרס (28-54 בעונה שעברה):
נשארו: ג'ואל אמביד, בן סימונס, ג'אליל אוקפור, דריו סאריץ', ג'רד ביילס, ניק סטאוסקאס, רוברט קובינגטון, רישון הולמס, טי ג'יי מקונל, ג'סטין אנדרסון, טימוטי לוואוו
הגיעו: מרקל פולץ (בחירה 1 בדראפט), אמיר ג'ונסון (בוסטון), ג'יימס מקאדו (ג"ס), ג'יי ג'יי רדיק (קליפרס, ב-23 מיליון דולר לעונה)
עזבו: ג'רלד הנדרסון, סרחיו רודריגז, דיאגו ספליטר

תחזית: אני תוהה אם מישהו יודע לתת תחזית כלשהי על קבוצה כזו. מבחינת פוטנציאל, יש לה רכז שאמור להיות הווסטברוק הבא, יש לה קלעי ותיק שבמזרח אמור להיות לו קל יותר לחרוך רשתות, בן סימונס - בחירה ראשונה בדראפט של 2016 שאמור להיות אולאראונד עם פוטנציאל מטורף, דריו סאריץ' שנתן עונת רוקי מבטיחה, ג'ואל אמביד שאמור להיות אחד הסנטרים הטובים בליגה אם ישמור על הברכיים, וגם ג'אליל אוקפור יכול לספק את הסחורה מבחינה התקפית אם נותנים לו. ובכל זאת - קבוצה שלא שיחקה משחק בודד אחד עם השני וחסרי ניסיון קשה לי לראות עושה הרבה בליגה השנה. הם יספקו כמה וכמה ניצוצות והיילייטס, והיתר זה בונוס. לוטרי.

ברוקלין נטס (20-62 בעונה שעברה):
נשארו: ג'רמי לין, קווינסי אייסי, טרבור בוקר, רונדה הוליס-ג'פרסון, שון קילפטריק, ספנסר דינדווידי
הגיעו: ג'ארט אלן (רוקי), דמארה קארול (טורונטו), אלן קראב (פורטלנד), טימופיי מוזגוב (לייקרס), דאנג'לו ראסל (לייקרס)
עזבו: ברוק לופז (לייקרס), קיי ג'יי מקדניאלס (טורונטו), אנדרו ניקולסון, רנדי פוי, ג'סטין המילטון, ארצ'י גודווין (פורטלנד)

תחזית: הברקלייז סנטר לא יארח העונה פלייאוף, לפחות לא בכדורסל. אפשר להגיד שהם לקחו הימור של לונג שוט ארוך במיוחד על דאנג'לו ראסל, שאם ישתלם זה שיחוק, ואם לא אז קליבלנד תהנה מההפקר. לוטרי.

לא ידעתי שדמארה קארול בברוקלין. בוסטון? אני מבין את ההיגיון שהביאו איכות על חשבון כמות אבל הם ויתרו על הרבה שחקנים טובים מאוד. פילי ממש לא משהו, לאן סרחיו וג'רלד הנדרסון עזבו? לא מחזיק מפולץ, שחקן טוב לא יותר מזה, אם יצליחו תלוי בחיבור הקבוצתי ובכשירות של השחקנים אבל מבחינת המהלכים בקיץ אני לא מתרשם. ברוקלין אני חושב שבכיוון הנכון למרות שעדיין מאחור, דמארה קארול שחקן וגם אלן קראב, הם מלכתחילה קצת חלשים אבל נראה לי שבכיוון הנכון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 15, 2017 1:15 am 
Junior

טורונטו לא התקדמו וגם ניו יורק לא. דמארה קארול לא היה טוב בטורונטו אבל זה הפסד שלהם כי הוא שחקן. הניקס לא הביאו מישהו ממש מעניין ושקועים בבינוניות עד העזיבה של כרמלו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 11 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Majestic-12 [Bot], רלפי ו 34 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה