סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 16, 2024 8:24 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 15 הודעות ] 
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' ספטמבר 10, 2017 10:30 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
מסתבר שבשנה שעברה לא עשיתי. או וול.

קליבלנד קבאלירס (51-31 בעונה שעברה):
נשארו: לברון ג'יימס, קווין לאב, טריסטן תומפסון, קייל קורבר, אימאן שאמפרט, ג'יי אר סמית, ריצ'רד ג'פרסון, צ'נינג פריי
הגיעו: חוזה קלדרון (אטלנטה), ג'יי קראודר (בוסטון), אייזיאה תומאס (בוסטון), ג'ף גרין (אורלנדו), דרק רוז (ניו יורק), אנטה זיזיץ' (בוסטון, רוקי)
עזבו: קיירי אירווינג (בוסטון), ג'יימס ג'ונס (פרש), דרון ויליאמס (שחקן חופשי), דרק ויליאמס (שחקן חופשי)

תחזית: ברגע האחרון סגרו את ה-טרייד של הקיץ, עם העזיבה של קיירי וההגעה של אייזיאה. לא ברור כ"כ מתי תומאס יחזור, אבל קליבלנד כמו תמיד ימשיכו לשייט בעונה הסדירה וירימו את הקצב לקראת הפלייאוף. בקיצור, מקומות 1-2 במזרח וסיכוי טוב לגמר 4 ברציפות (ו-8 ברציפות ללברון) בהינתן שאייזיאה בריא.

מילווקי באקס (42-40 בעונה שעברה):
נשארו: יאניס אנטטוקומבו, מלקולם ברוגדון, קריס מידלטון, מתיו דלבדובה, ג'ון הנסון, ת'ון מייקר, גרג מונרו, ג'בארי פארקר, טוני סנל, מירזה טלטוביץ', רשאד וון
הגיעו: רוקיז
עזבו: מייקל ביזלי (ניו יורק), ספנסר הוז (שחקן חופשי), ג'ייסון טרי (שחקן חופשי)

תחזית: מגמת עלייה. פארקר אמנם פצוע וייעדר רוב העונה, אבל ברוגדון ומידלטון אמורים להשתפר ויאניס יוביל את הקבוצה הזאת חזק בצמרת. הם גם אמורים להתחיל לראות את הפירות של סגל שרץ שנה שנייה-שלישית ביחד. ייאבקו על יתרון ביתיות.

אינדיאנה פייסרס (42-40 בעונה שעברה):
נשארו: אל ג'פרסון, גלן רובינסון ג'וניור, לאנס סטיבנסון, מיילס טרנר, ג'וזף יאנג, ת'דאוס יאנג
הגיעו: בויאן בוגדנוביץ' (וושינגטון), דארן קוליסון (סקרמנטו), קורי ג'וזף (טורונטו), טי ג'יי ליף (רוקי), ויקטור אולדיפו (אוקלהומה), אלכס פויתרס (פילי), דומנטס סבוניס (אוקלהומה), דמיאן וילקינס
עזבו: פול ג'ורג' (אוקלהומה), מונטה אליס (שחקן חופשי), ג'ף טיג (מינסוטה), קווין סראפין (ברצלונה), אארון ברוקס (שחקן חופשי), לאבוי אלן, סי ג'יי מיילס (טורונטו)

תחזית: העזיבה של ג'ורג' וטיג תורגש אצל הפייסרס, שלא צפויים לראות פלייאוף השנה. הקאדר כולל הרבה שחקנים בינוניים ופחות כוכבים, ונראה שתהיה מלחמה מאוד קשה על דקות המשחק. אולדיפו ומיילס טרנר אמורים להוביל את הקבוצה בטור הנקודות.

שיקגו בולס (41-41 בעונה שעברה):
נשארו: כריסטיאנו פליסיו, ג'ריאן גרנט, רובין לופז, קמרון פיין, בובי פורטיס, דנזל ולנטיין, פול זיפסר, דויין וייד (עד שיגיע לבייאאוט)
יושב על הגדר: ניקולה מירוטיץ'
הגיעו: לורי מרקאנן (רוקי), זאק לוין (מינסוטה), ג'סטין הולידיי (ניו יורק), קריס דאן (מינסוטה), דיוויד נוואבה (לייקרס), קווינסי פונדקסטר (ניו אורלינס)
עזבו: ג'ימי באטלר (מינסוטה), מק"ו (שארלוט), אייזיאה כנען, ג'ופרי לוורן (סן אנטוניו), אנתוני מורואו, רייז'ון רונדו (ניו אורלינס)

תחזית: מקום אחרון. בכנות שלא זוכר כבר הרבה זמן כזה אוסף של כלום ושום דבר.

דטרויט פיסטונס (37-45 בעונה שעברה):
נשארו: אנדרה דראמונד, טוביאס האריס, רג'י ג'קסון, סטנלי ג'ונסון, ג'ון לור, בובאן מריאנוביץ', איש סמית, רג'י בולוק
הגיעו: אייברי בראדלי (בוסטון), דוייט בויקס, לנגסטון גאלוויי (סקרמנטו), אנתוני טוליבר
עזבו: ארון ביינס (בוסטון), קק"פ (לייקרס), מרקוס מוריס (בוסטון), בנו אודריך

תחזית: ון גאנדי הוא טיפוס כשרוני שמצליח כבר אי אילו שנים להיכשל שנה אחרי שנה עם סגל שעל הנייר אמור לעשות פלייאוף. לא רואה למה שזה ישתנה במיוחד השנה. לוטרי.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 11, 2017 12:39 am 
Hall of Famer

סיכום מגניב. שמח שאתה עושה את זה השנה :)

ההערה היחידה שלי היא לגבי דטרויט. לא יודע, הם באמת אנדראצ׳יברים אבל דווקא יש להם סיכוי טוב השנה לפלייאוף, בגלל בראדלי (שהוא ביי פאר השחקן הכי טוב שלהם; דראמונד אוברייטד) ובגלל שהתחרות... בקושי קיימת.

קבוצות טובות מהם (בסדר אקראי):
קליבלנד
מיאמי
בוסטון
טורונטו
מילווקי באקס
וושינגטון

קבוצות ברמה של דטרויט:
ניקס - אין שם הרבה. פורזינגיס שעוד לא מיצה את האפסייד שלו ומלו שלא באמת רוצה להיות שם (ואולי לא יהיה).
פילי - צעירים ופציעים. מאמין שייכנסו לפלייאוף אם אמביד יהיה בריא (או שסימונס ייתן עונה לברונית).
שארלוט - קבוצה סולידית אבל לא בהכרח טובה יותר מדטרויט.

קבוצות גרועות מדטרויט:
אטלנטה
אינדיאנה
ברוקלין
הבולס
אורלנדו

סך הכל יש להם סיכוי די טוב לעשות פלייאוף.

* מתאים לבולס לעשות טאנקינג סוף סוף, בדיוק כשהליגה שוקלת לשנות את השיטה :)
** אינדי קבוצה אומללה מאוד. בינוניות זו מחמאה רצינית. פשוט אוסף שחקנים מבאס (ונטול תקווה). מסכן מיילס טרנר שנאלץ להתפתח שם, מסכנים עוד יותר האוהדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 11, 2017 7:13 pm 
Hall of Famer

תודה תותח על היוזמה.

אינדיאנה - וואלה הפתעת אותי עם דמיאן וולקינס שלאחרונה שיחק בליגה לפני 4 שנים. בכל מקרה, זאת קבוצה שבה כל הכוח נמצא בקו הקדמי הלא רע בכלל שלה. חבל רק שקוליסון הוא לא האיש שיפעיל את כל זה, כי היא היתה יכולה להיות סליפרית פוטנציאלית.

דטרויט - כן, אני גם חושב שיש שם כשרון לפלייאוף אפשרי. אני אחזור ואומר - בובאן צריך לקבל דקות משמעותיות, וזה שהוא לא מקבל אותן זו שערוריה. אולי עכשיו שביינס עזב. אני במקומם הייתי מנסה למצוא דרכים להעיף את רג'י ג'קסון ולהביא במקומו, (אולי יחד עם סטנלי ג'קסון הלא בוגר) פוינט גארד קצת יותר משמעותי. זה לא יהיה קל, אבל אם הם יצליחו איכשהו, אז אייברי בראדלי הוא שחקן מושלם לצד פוינט גארד איכותי ובאופן כללי, אחד מהסקנד גארדים הטובים בעולם, בטח בשני צדי המגרש.

לגבי שיקגו אני לא מסכים שזה כלום ושום דבר. יותר טוב מהנטס ופילי של השנים האחרונות למשל, עם כל הכבוד. יש שם פוטנציאל מסוים, בטח אם זק לאוין ימשיך במגמת השיפור שלו. אני לא אתפלא אם הם ינצחו 30 משחקים למען האמת. כששחקנים כמו לאוין, פורטיס ומרקנאן צריכים להוביל.

אצל מילווקי לא ידעתי שג'בארי ייעדר כל כך הרבה זמן, כי באמת שהגיע הזמן שהוא ומידלטון ישחקו ביחד ואז באמת מדובר בקבוצה חזקה מאד. בלעדיו, הם עדיין צריכים לשאוף לביתיות בסיבוב הראשון במזרח, אבל זה לא יהיה קל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 11, 2017 7:23 pm 
Freshman

לגבי שיקגו, ממש אוהב ומחזיק ממארקנן, יתחרה חזק על רוקי העונה.
גם פורטיס לא מוערך מספיק.
אבל הם יהיו רחוקים מהפלייאוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 11, 2017 7:31 pm 
Hall of Famer

דטרויט כבר כמה שנים טובות עם סגל שאמור להגיע לפלייאוף. דה-פקטו נכשלים כל שנה. לפני עונה השתחלו לפלייאוף ועפו בסיבוב ראשון 4-0 מול קליבלנד. למה נכשלים כל הזמן? לא'דע, ככה. כנראה שהבעלים בכל זאת מרוצים מ-SVG, למרות רקורד של 113 נצחונות ב-246 משחקים ב-3 עונות.

לגבי שיקגו, הם עושים טנקינג, ככה ש-30 נצחונות לא יהיו שם, בטח בהנחה שוייד לא פותח שם את העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 12, 2017 3:39 am 
Hall of Famer

נורטון כתב:
תודה תותח על היוזמה.

אינדיאנה - וואלה הפתעת אותי עם דמיאן וולקינס שלאחרונה שיחק בליגה לפני 4 שנים. בכל מקרה, זאת קבוצה שבה כל הכוח נמצא בקו הקדמי הלא רע בכלל שלה. חבל רק שקוליסון הוא לא האיש שיפעיל את כל זה, כי היא היתה יכולה להיות סליפרית פוטנציאלית.

דטרויט - כן, אני גם חושב שיש שם כשרון לפלייאוף אפשרי. אני אחזור ואומר - בובאן צריך לקבל דקות משמעותיות, וזה שהוא לא מקבל אותן זו שערוריה. אולי עכשיו שביינס עזב. אני במקומם הייתי מנסה למצוא דרכים להעיף את רג'י ג'קסון ולהביא במקומו, (אולי יחד עם סטנלי ג'קסון הלא בוגר) פוינט גארד קצת יותר משמעותי. זה לא יהיה קל, אבל אם הם יצליחו איכשהו, אז אייברי בראדלי הוא שחקן מושלם לצד פוינט גארד איכותי ובאופן כללי, אחד מהסקנד גארדים הטובים בעולם, בטח בשני צדי המגרש.

לגבי שיקגו אני לא מסכים שזה כלום ושום דבר. יותר טוב מהנטס ופילי של השנים האחרונות למשל, עם כל הכבוד. יש שם פוטנציאל מסוים, בטח אם זק לאוין ימשיך במגמת השיפור שלו. אני לא אתפלא אם הם ינצחו 30 משחקים למען האמת. כששחקנים כמו לאוין, פורטיס ומרקנאן צריכים להוביל.

אצל מילווקי לא ידעתי שג'בארי ייעדר כל כך הרבה זמן, כי באמת שהגיע הזמן שהוא ומידלטון ישחקו ביחד ואז באמת מדובר בקבוצה חזקה מאד. בלעדיו, הם עדיין צריכים לשאוף לביתיות בסיבוב הראשון במזרח, אבל זה לא יהיה קל.

לא יודע, נורטון. הקו הקדמי של אינדיאנה הוא די בינוני.
אולי לא חלש כמו הקו האחורי אבל עדיין לא הרבה מעל הממוצע בליגה, אם בכלל.

לגבי הבולס, 30 נצחונות תהיה הפתעה עצומה. לאוין הוא אולי שחקן טוב אבל הוא חוזר מפציעה, צעיר מאוד ולא רגיל להוביל קבוצה. מרקנאן שצריך להוביל מבחינתך הוא רוקי (אמנם עם פוטנציאל). פורטיס סתם שחקן בינוני, במקרה הטוב. גם המאמן לא נחשב לאחד הטובים בליגה אלא להיפך. אני לא רואה אותם מגיעים ל-20 נצחונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 12, 2017 6:21 am 
Sophomore

דטרויט הם סוג של חידה.

דראמונד וג'קסון חוו נסיגה ביכולת שנה שעברה. אם הם שמים מאחורה את העונה האחרונה, אז ביחד עם האריס ובראדלי, ששניהם מראים עקומת שיפור מתמדת, יש להם סיכוי טוב למקומות 6-8.
לדעתי ייאבקו עם פילי ושארלוט על שני המקומות האחרונים, אבל אם ג'קסון יראה כמו בעונה האחרונה והם לא יחליפו אותו, הם בהחלט יכולים לרדת אפילו יותר מהעונה האחרונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 12, 2017 7:08 am 
Hall of Famer

טוביאס האריס הוא בדיוק אותו שחקן כבר שלוש עונות שזה למען האמת די מאכזב כי אני מחזיק ממנו כשרון לא קטן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 12, 2017 10:37 am 
Sophomore

הוא אולי לא עשה שדרוג מטורף, אבל בכל זאת רשם בעונה האחרונה את האחוזים הכי טובים בקריירה מהשדה ומהעונשין, ופחות איבודים משמעותית משתי העונות הקודמות. יכול להיות שיש קשר לזה שבדטרויט הוא תפקד עד עכשיו כשחקן חוץ יותר מאשר באורלנדו (רשם גם הכי הרבה זריקות ל3 בקריירה בעונה האחרונה). בכל מקרה, הוא עדיין בגיל שיש סיכוי לא רע שיעשה את קפיצת המדרגה. כמו שאני רואה את זה, הוא עשה שיפור קטן בעונה האחרונה. העובדה שעד לפני שלוש עונות הוא כן נתן קפיצה רצינית כל שנה כמעט מעודדת ובטח העובדה שהוא לכל הפחות יציב בתרומה שלו, וכבר עכשיו הוא ברמת פורוורד פותח במרבית הקבוצות בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 12, 2017 10:50 am 
Sophomore

אני גם חושב שיש לו עכשיו הזדמנות עם הוואקום שנוצר אחרי שמוריס עזב והמתחרים שלו על העמדות רמה או שתיים מתחתיו. עד היום הוא שיחק בדטרויט קצת פחות דקות ממה שהוא קיבל בזמנו באורלנדו ויש גם סיכוי שהמשחק של הפיסטונס יעבור יותר דרכו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 12, 2017 12:51 pm 
מנהל פורום

בזמנו הייתה לאורלנדו שלישיית צעירים מסקרנת שחשבו שתהיה העתיד של הפרצ'ייז. הרקלס, האריס ואיתוון מור. אז חשבו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 12, 2017 2:03 pm 
Hall of Famer

אף אחד לא חשב שאטוון מור העתיד של מישהו. אני בספק אם מישהו חשב שהארקלס הוא העתיד למשהו. האריס היה משהו אחר.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 15, 2017 1:01 am 
Junior

התותח המפוברק כתב:
מסתבר שבשנה שעברה לא עשיתי. או וול.

קליבלנד קבאלירס (51-31 בעונה שעברה):
נשארו: לברון ג'יימס, קווין לאב, טריסטן תומפסון, קייל קורבר, אימאן שאמפרט, ג'יי אר סמית, ריצ'רד ג'פרסון, צ'נינג פריי
הגיעו: חוזה קלדרון (אטלנטה), ג'יי קראודר (בוסטון), אייזיאה תומאס (בוסטון), ג'ף גרין (אורלנדו), דרק רוז (ניו יורק), אנטה זיזיץ' (בוסטון, רוקי)
עזבו: קיירי אירווינג (בוסטון), ג'יימס ג'ונס (פרש), דרון ויליאמס (שחקן חופשי), דרק ויליאמס (שחקן חופשי)

תחזית: ברגע האחרון סגרו את ה-טרייד של הקיץ, עם העזיבה של קיירי וההגעה של אייזיאה. לא ברור כ"כ מתי תומאס יחזור, אבל קליבלנד כמו תמיד ימשיכו לשייט בעונה הסדירה וירימו את הקצב לקראת הפלייאוף. בקיצור, מקומות 1-2 במזרח וסיכוי טוב לגמר 4 ברציפות (ו-8 ברציפות ללברון) בהינתן שאייזיאה בריא.

מילווקי באקס (42-40 בעונה שעברה):
נשארו: יאניס אנטטוקומבו, מלקולם ברוגדון, קריס מידלטון, מתיו דלבדובה, ג'ון הנסון, ת'ון מייקר, גרג מונרו, ג'בארי פארקר, טוני סנל, מירזה טלטוביץ', רשאד וון
הגיעו: רוקיז
עזבו: מייקל ביזלי (ניו יורק), ספנסר הוז (שחקן חופשי), ג'ייסון טרי (שחקן חופשי)

תחזית: מגמת עלייה. פארקר אמנם פצוע וייעדר רוב העונה, אבל ברוגדון ומידלטון אמורים להשתפר ויאניס יוביל את הקבוצה הזאת חזק בצמרת. הם גם אמורים להתחיל לראות את הפירות של סגל שרץ שנה שנייה-שלישית ביחד. ייאבקו על יתרון ביתיות.

אינדיאנה פייסרס (42-40 בעונה שעברה):
נשארו: אל ג'פרסון, גלן רובינסון ג'וניור, לאנס סטיבנסון, מיילס טרנר, ג'וזף יאנג, ת'דאוס יאנג
הגיעו: בויאן בוגדנוביץ' (וושינגטון), דארן קוליסון (סקרמנטו), קורי ג'וזף (טורונטו), טי ג'יי ליף (רוקי), ויקטור אולדיפו (אוקלהומה), אלכס פויתרס (פילי), דומנטס סבוניס (אוקלהומה), דמיאן וילקינס
עזבו: פול ג'ורג' (אוקלהומה), מונטה אליס (שחקן חופשי), ג'ף טיג (מינסוטה), קווין סראפין (ברצלונה), אארון ברוקס (שחקן חופשי), לאבוי אלן, סי ג'יי מיילס (טורונטו)

תחזית: העזיבה של ג'ורג' וטיג תורגש אצל הפייסרס, שלא צפויים לראות פלייאוף השנה. הקאדר כולל הרבה שחקנים בינוניים ופחות כוכבים, ונראה שתהיה מלחמה מאוד קשה על דקות המשחק. אולדיפו ומיילס טרנר אמורים להוביל את הקבוצה בטור הנקודות.

נשארו: כריסטיאנו פליסיו, ג'ריאן גרנט, רובין לופז, קמרון פיין, בובי פורטיס, דנזל ולנטיין, פול זיפסר, דויין וייד (עד שיגיע לבייאאוט)
הגיעו: לורי מרקאנן (רוקי), זאק לוין (מינסוטה), ג'סטין הולידיי (ניו יורק), קריס דאן (מינסוטה), דיוויד נוואבה (לייקרס), קווינסי פונדקסטר (ניו אורלינס)
עזבו: ג'ימי באטלר (מינסוטה), מק"ו (שארלוט), אייזיאה כנען, ג'ופרי לוורן (סן אנטוניו), אנתוני מורואו, רייז'ון רונדו (ניו אורלינס)

דטרויט פיסטונס (37-45 בעונה שעברה):
נשארו: אנדרה דראמונד, טוביאס האריס, רג'י ג'קסון, סטנלי ג'ונסון, ג'ון לור, בובאן מריאנוביץ', איש סמית, רג'י בולוק
הגיעו: אייברי בראדלי (בוסטון), דוייט בויקס, לנגסטון גאלוויי (סקרמנטו), אנתוני טוליבר
עזבו: ארון ביינס (בוסטון), קק"פ (לייקרס), מרקוס מוריס (בוסטון), בנו אודריך

תחזית: ון גאנדי הוא טיפוס כשרוני שמצליח כבר אי אילו שנים להיכשל שנה אחרי שנה עם סגל שעל הנייר אמור לעשות פלייאוף. לא רואה למה שזה ישתנה במיוחד השנה. לוטרי.

קליבלנד - יופי של קיץ. אינדיאנה, המון תהפוכות אבל הביאו שחקנים לא רעים, לא יאומן שלמונטה אין קבוצה. שיקאגו יהיו הרבה יותר טובים משאתה חושב ויותר טובים מלפני שנה. דטרויט לא עשו ממש שינוי אבל נראה לי שיהיו יותר טובים. מילווקי - משעמם, לא עשו כלום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 15, 2017 1:20 am 
Junior

התותח המפוברק כתב:
...

למה שיקאגו יהיו יותר טובים? כי מרקאנן יהיה כוכב, זאק לאווין יהיה כוכב גם אם לא באותה רמה וקריס דאן גם יכול להיות טוב למרות שלא ראיתי אותו ממש. ג'ימי באטלר אובררייטד, רונדו גם ככה זקן ומק"ו גם ככה לא קיבל מספיק הזדמנות. פורטיס טוב. רובין לופז אליל. אמנם קצת חסר להם קו אחורי אבל הם עשו קיץ הרבה יותר טוב משאתם חושבים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 15, 2017 8:21 am 
Hall of Famer

הבנתי. בקיצור, אתה אומר מגיעים לחצי-גמר אזורי. נחיה ונראה, כמו שאומרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 15 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה