סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 16, 2024 11:01 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 11 הודעות ] 
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' ספטמבר 15, 2017 11:12 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
לת'רד הבית המרכזי:
viewtopic.php?f=1&t=16782

לת'רד הבית האטלנטי:
viewtopic.php?f=1&t=16785

לת'רד הבית הדרום-מזרחי:
viewtopic.php?f=1&t=16792

גולדן סטייט ווריורס (67-15 בעונה שעברה):
נשארו: סטפן קארי, קווין דוראנט, דריימונד גרין, קליי תומפסון, אנדרה איגואדלה, שון ליבינגסטון, פטריק מק'קו, ג'ווייל מגי, זאזא פצ'וליה, דיוויד ווסט, קוון לוני, דמיאן ג'ונס
הגיעו: עומרי כספי (מינסוטה), סוואגי פי (לייקרס), ג'ורדן בל (רוקי, סיבוב שני)
עזבו: מאט בארנס, יאן קלארק (ניו אורלינס), ג'יימס מקאדו (פילדלפיה)

תחזית: זה קל. אליפות.

לוס אנג'לס קליפרס (51-31 בעונה שעברה):
נשארו: בלייק גריפין, דאנדרה ג'ורדן, אוסטין ריברס
הגיעו: פטריק בברלי (יוסטון), סם דקר (יוסטון), דנילו גלינארי (דנבר), מונטרזל הארל (יוסטון), דאנדרה ליגינס (דאלאס), מרשל פלאמלי (ניו יורק), ווילי ריד (מיאמי), מילוש תאודוסיץ' (צסק"א מוסקבה), לו ויליאמס (יוסטון)
עזבו: כריס פול (יוסטון), פול פירס (פרש), ג'יי ג'יי רדיק (פילי), מריס ספייטס (אורלנדו), לוק אמבה א מוטה (יוסטון), ריימונד פלטון (אוקלהומה), ג'מאל קרופורד (מינסוטה), ברנדון באס, אלן אנדרסון

תחזית: הרבה מאוד תוספות ושחקנים מעניינים, אבל אף אחד מהם הוא לא כריס פול. גם ג'יי ג'יי רדיק וג'מאל קרופורד זה קלעי שלשות שלא מוצאים בכל יום. ברמת הסגל אין לי ספק שהם שווים פלייאוף. קשה להגיד אבל איזה כדורסל נראה מהקבוצה הזו, בעיקר כי הקו האחורי שלה חלש למדי ביחס לתחרות במערב - קארי, פול/הארדן, ווסטברוק, לילארד, קונלי, בלדסו, בול וכד'. יש לי גם תחושה שהשילוב ג'ורדן/גריפין וגלינארי לא יסתדר הכי טוב.
אני כן הולך על פלייאוף אבל ברמת מקומות 6-7.

סקרמנטו קינגס (32-50 בעונה שעברה):
נשארו: ווילי קולי-סטיין, באדי הילד, קוסטה קופוס, סקאל לבסיירי, ג'ורג'יוס פאפאיאניס, מלאכי ריצ'רדסון, גארט טמפל
הגיעו: בוגדן בוגדנוביץ' (פנרבחצ'ה), וינס קרטר (ממפיס), דאארון פוקס (רוקי, בחירה 5 בדראפט), הארי גיילס (רוקי, בחירה 20 בדראפט), ג'ורג' היל (יוטה), ג'סטין ג'קסון (רוקי, בחירה 15 בדראפט), פרנק מייסון ג'וניור (רוקי, בחירת סיבוב שני), זאק רנדולף, ג'קאר סמפסון
עזבו: ארון אפללו (אורלנדו), דארן קוליסון (אינדיאנה), טייריק אוונס (ממפיס), לנגסטון גאלוויי (דטרויט), רודי גיי (סן אנטוניו), טיי לוסון, בן מקלמור (ממפיס)

תחזית: לקינגס אין יותר מדי מה להפסיד. פלייאוף הם לא יראו השנה. הם מפוצצים בצעירים ויקוו שאחד הצעירים הללו יתפתח להיות כוכב. לוטרי.

לוס אנג'לס לייקרס (26-56 בעונה שעברה):
נשארו: קורי ברואר, ג'ורדן קלרקסון, לואל דנג, טיילר אניס, ברנדן אינגרם, לארי נאנס ג'וניור, ג'וליוס רנדל, איוון זובאץ'
הגיעו: לונזו בול (רוקי, בחירה 2 בדראפט), ואנדר בלו, קנטביוס קלדוול פופ (דטרויט), קייל קוזמה (רוקי, בחירה 27 בדראפט), ברוק לופז (ברוקלין), בריאנטה וובר (שארלוט)
עזבו: דאנג'לו ראסל (ברוקלין), טימופיי מוזגוב (ברוקלין), טאריק בלאק (יוסטון), מטה וורלד פיס, סוואגי פי (גולדן סטייט), דיוויד נוואבה (שיקגו), תומאס רובינסון

תחזית: אני יודע שזה יפתיע אתכם, אבל אני לא רואה עין בעין עם לוואר בול על סיכויי הלייקרס לפלייאוף. סגל צעיר וחסר ניסיון שהוסיפו אליו את ברוק לופז וקק"פ, שני שחקנים מנוסים שאחד היה כוכב והשני חצי-כוכב במזרח, אבל לא נחלו הרבה הצלחות, וגם זה אומר משהו. ועם כל הכבוד להם, אני חושב שוולטון הולך לתת את המפתחות לילד לונזו בול מהרגע הראשון. לא רואה אותם מגיעים לפלייאוף, אבל בהחלט אמורים להשתפר ביחס לשנה שעברה.

פיניקס סאנס (24-58 בעונה שעברה):
נשארו: אריק בלדסו, דווין בוקר, דרגן בנדר, טייסון צ'נדלר, מרקיס כריס, ג'ארד דאדלי, ברנדן נייט, טיילר יוליס, טי ג'יי וורן, אלן ויליאמס
הגיעו: ג'וש ג'קסון (רוקי, בחירה 4 בדראפט)
טרם חתם: אלכס לן
עזבו: לאנדרו ברבוסה, רוני פרייס

תחזית: מגמת שיפור. פיניקס השאירה את כל החתיכות של הפאזל משנה שעברה והוסיפה סמול פורוורד מוכשר שאפילו היה מועמד להיות מס' 1 בשלב מסוים. כן חסר להם עדיין קצת בשר בצבע. צ'נדלר בגיל 200 לא יכול להחזיק את העסק לבד. בהנחה שהם נשארים בריאים, הם בהחלט יכולים להתקדם לכיוון ה-30 נצחונות. לא הייתי בונה עליהם בפלייאוף.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 15, 2017 11:42 pm 
מנהל פורום

מאמין שסיפור תאודוסיץ' יתפוצץ בפרצוף לקליפרס ולא רק בגלל ההגנה שלו. הוא צ'וקר ונבהל מהרבצות. אולי איכשהו עם עונה טובה של בברלי וגלינרי הם ישתחלו לפלייאוף אבל זהו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 16, 2017 1:33 am 
Hall of Famer

מעבר להגנה, תאודוסיץ עומד לשחק פי 3-2 משחקים (עד שייפצע) בעומס שהוא לא רגיל ולפיזיות שהוא לא רגיל. כבוד גדול הוא לא יקבל מהשופטים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 16, 2017 1:42 am 
Sophomore

אני לא חושב שהקליפרס יהיו בפלייאוף. הסיכוי שגלינארי וגריפין י יהיו שניהם בריאים עונה שלמה שואף לאפס ובלעדי כל אחד מהם הם בלוטרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 16, 2017 9:19 am 
Hall of Famer

אני גם לא מאמין שהקליפרס יהיו בפלייאוף המערבי אבל מלבד פציעות, אין סיבה שתאודוסיץ' לא יהפוך לאחד הפוינטים המחליפים הטובים בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 16, 2017 10:17 am 
Hall of Famer

צריך לזכור שיש כמה קבוצות שעברו שינויים בקיץ - יוטה איבדו את הייוורד, דנבר בלי גאלינרי, ממפיס בלי רנדולף וטוני אלן.
מעבר לווריורס, ספרס, רוקטס, ת'אנדר יש את ממפיס עם הניסיון ופחות כישרון, מינסוטה עם הכישרון ופחות ניסיון, ודנבר שהוסיפו מילסאפ והורידו גלינארי. ליתר יש פחות ניסיון וכישרון, ככה שאני בהחלט רואה את הקליפרס מגיעים בסופו של דבר לפלייאוף.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 16, 2017 4:31 pm 
Junior

התותח המפוברק כתב:
לת'רד הבית המרכזי:
viewtopic.php?f=1&t=16782

לת'רד הבית האטלנטי:
viewtopic.php?f=1&t=16785

לת'רד הבית הדרום-מזרחי:
viewtopic.php?f=1&t=16792

גולדן סטייט ווריורס (67-15 בעונה שעברה):
נשארו: סטפן קארי, קווין דוראנט, דריימונד גרין, קליי תומפסון, אנדרה איגואדלה, שון ליבינגסטון, פטריק מק'קו, ג'ווייל מגי, זאזא פצ'וליה, דיוויד ווסט, קוון לוני, דמיאן ג'ונס
הגיעו: עומרי כספי (מינסוטה), סוואגי פי (לייקרס), ג'ורדן בל (רוקי, סיבוב שני)
עזבו: מאט בארנס, יאן קלארק (ניו אורלינס), ג'יימס מקאדו (פילדלפיה)

תחזית: זה קל. אליפות.

לוס אנג'לס קליפרס (51-31 בעונה שעברה):
נשארו: בלייק גריפין, דאנדרה ג'ורדן, אוסטין ריברס
הגיעו: פטריק בברלי (יוסטון), סם דקר (יוסטון), דנילו גלינארי (דנבר), מונטרזל הארל (יוסטון), דאנדרה ליגינס (דאלאס), מרשל פלאמלי (ניו יורק), ווילי ריד (מיאמי), מילוש תאודוסיץ' (צסק"א מוסקבה), לו ויליאמס (יוסטון)
עזבו: כריס פול (יוסטון), פול פירס (פרש), ג'יי ג'יי רדיק (פילי), מריס ספייטס (אורלנדו), לוק אמבה א מוטה (יוסטון), ריימונד פלטון (אוקלהומה), ג'מאל קרופורד (מינסוטה), ברנדון באס, אלן אנדרסון

תחזית: הרבה מאוד תוספות ושחקנים מעניינים, אבל אף אחד מהם הוא לא כריס פול. גם ג'יי ג'יי רדיק וג'מאל קרופורד זה קלעי שלשות שלא מוצאים בכל יום. ברמת הסגל אין לי ספק שהם שווים פלייאוף. קשה להגיד אבל איזה כדורסל נראה מהקבוצה הזו, בעיקר כי הקו האחורי שלה חלש למדי ביחס לתחרות במערב - קארי, פול/הארדן, ווסטברוק, לילארד, קונלי, בלדסו, בול וכד'. יש לי גם תחושה שהשילוב ג'ורדן/גריפין וגלינארי לא יסתדר הכי טוב.
אני כן הולך על פלייאוף אבל ברמת מקומות 6-7.

סקרמנטו קינגס (32-50 בעונה שעברה):
נשארו: ווילי קולי-סטיין, באדי הילד, קוסטה קופוס, סקאל לבסיירי, ג'ורג'יוס פאפאיאניס, מלאכי ריצ'רדסון, גארט טמפל
הגיעו: בוגדן בוגדנוביץ' (פנרבחצ'ה), וינס קרטר (ממפיס), דאארון פוקס (רוקי, בחירה 5 בדראפט), הארי גיילס (רוקי, בחירה 20 בדראפט), ג'ורג' היל (יוטה), ג'סטין ג'קסון (רוקי, בחירה 15 בדראפט), פרנק מייסון ג'וניור (רוקי, בחירת סיבוב שני), זאק רנדולף, ג'קאר סמפסון
עזבו: ארון אפללו (אורלנדו), דארן קוליסון (אינדיאנה), טייריק אוונס (ממפיס), לנגסטון גאלוויי (דטרויט), רודי גיי (סן אנטוניו), טיי לוסון, בן מקלמור (ממפיס)

תחזית: לקינגס אין יותר מדי מה להפסיד. פלייאוף הם לא יראו השנה. הם מפוצצים בצעירים ויקוו שאחד הצעירים הללו יתפתח להיות כוכב. לוטרי.

לוס אנג'לס לייקרס (26-56 בעונה שעברה):
נשארו: קורי ברואר, ג'ורדן קלרקסון, לואל דנג, טיילר אניס, ברנדן אינגרם, לארי נאנס ג'וניור, ג'וליוס רנדל, איוון זובאץ'
הגיעו: לונזו בול (רוקי, בחירה 2 בדראפט), ואנדר בלו, קנטביוס קלדוול פופ (דטרויט), קייל קוזמה (רוקי, בחירה 27 בדראפט), ברוק לופז (ברוקלין), בריאנטה וובר (שארלוט)
עזבו: דאנג'לו ראסל (ברוקלין), טימופיי מוזגוב (ברוקלין), טאריק בלאק (יוסטון), מטה וורלד פיס, סוואגי פי (גולדן סטייט), דיוויד נוואבה (שיקגו), תומאס רובינסון

תחזית: אני יודע שזה יפתיע אתכם, אבל אני לא רואה עין בעין עם לוואר בול על סיכויי הלייקרס לפלייאוף. סגל צעיר וחסר ניסיון שהוסיפו אליו את ברוק לופז וקק"פ, שני שחקנים מנוסים שאחד היה כוכב והשני חצי-כוכב במזרח, אבל לא נחלו הרבה הצלחות, וגם זה אומר משהו. ועם כל הכבוד להם, אני חושב שוולטון הולך לתת את המפתחות לילד לונזו בול מהרגע הראשון. לא רואה אותם מגיעים לפלייאוף, אבל בהחלט אמורים להשתפר ביחס לשנה שעברה.

פיניקס סאנס (24-58 בעונה שעברה):
נשארו: אריק בלדסו, דווין בוקר, דרגן בנדר, טייסון צ'נדלר, מרקיס כריס, ג'ארד דאדלי, ברנדן נייט, טיילר יוליס, טי ג'יי וורן, אלן ויליאמס
הגיעו: ג'וש ג'קסון (רוקי, בחירה 4 בדראפט)
טרם חתם: אלכס לן
עזבו: לאנדרו ברבוסה, רוני פרייס

תחזית: מגמת שיפור. פיניקס השאירה את כל החתיכות של הפאזל משנה שעברה והוסיפה סמול פורוורד מוכשר שאפילו היה מועמד להיות מס' 1 בשלב מסוים. כן חסר להם עדיין קצת בשר בצבע. צ'נדלר בגיל 200 לא יכול להחזיק את העסק לבד. בהנחה שהם נשארים בריאים, הם בהחלט יכולים להתקדם לכיוון ה-30 נצחונות. לא הייתי בונה עליהם בפלייאוף.

המהלכים של גולדן סטייט טובים. ג'ורדן בל הוא אחד הסליפרים של הדראפט הזה, ההחתמות של כספי וסוואגי פי יכולים להצליח או לא אבל אין להם ממש מה להפסיד והם גם יכולים לתת אימפקט חיובי. קליפרס בלאגן שלם, השחקנים שהביאו מיוסטון טובים ותיאודוסיץ' זה הימור מעניין. גריפין, ג'ורדן וריברס נשארו והם בין השחקנים החשובים שלהם. סך הכל מהפך בסגל בלי ממש להתחיל מחדש ולא בטוח שהם עשו את זה כל כך גרוע. הלייקרס עשו את הדראפט הכי טוב, השחקן הכי טוב - בול - ואחת הגניבות שזה קוזמה. הם יהיו יותר טובים. סקרמנטו יהיו קצת שונים אבל עדיין גרועים. ופיניקס אפילו לא יהיו ממש שונים ועדיין גרועים. אולי אם בלדסו ישחק יותר מכמה משחקים לשם שינוי יהיה להם מה למכור, כי בלדסו ובוקר כן שני שחקנים טובים. העניין בפיניקס שיש להם איזה 7 גארדים ברמה גבוהה יחסית, את טייסון צ'אנדלר ואלכס לן שהם סנטרים טובים ושום דבר חוץ מזה. אז גם אין מקום לכל כך הרבה שחקנים על שתי עמדות ובעמדות הפורוורד אין להם כלום, את זה שבנדר הוא פלופ היה אפשר לראות כבר במכבי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 16, 2017 8:23 pm 
Junior

לא מבין איך מקדונו קיבל מסארבר לאחרונה הארכת חוזה לעוד שלוש שנים של דישדוש בפיניקס. הוא במועדון כבר ארבע שנים. מה יש לו להציג חוץ מבחירה טובה בדווין בוקר ?

פישל בדראפט עם אלכס לן.כריס,וורן בסדר אבל לא מרגשים. בנדר הוא בינתיים פלופ. והמסיבת עיתונאים המגוחכת שלו לאחר הבחירה בג'וש ג'קסון. שם רמז בשובבות על התרגיל שלהם שמנע מג'וש ג'קסון להתאמן בפני הסלטיקס ולגרום להם לבחון מישהו אחר..גאונות צרופה.

בגזרת הטריידים הוא בכלל הבאיש. הטרייד של ברנדון נייט, הטרייד של איזייה תומאס...רק הטרייד של דראגיץ עוד היה בינוני בהתחשב בנסיבות. כישלון לאחר כישלון.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 17, 2017 12:25 am 
Hall of Famer

satriani כתב:
מעבר להגנה, תאודוסיץ עומד לשחק פי 3-2 משחקים (עד שייפצע) בעומס שהוא לא רגיל ולפיזיות שהוא לא רגיל. כבוד גדול הוא לא יקבל מהשופטים.

דווקא כמות המשחקים לא שונה מהותית ממה שצסק"א חווה בעונה רגילה ( בפרט בעונה שעברה )
אבל ברור שהוא יתקשה לתת תפוקה ראויה ערב אחרי ערב

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 17, 2017 12:27 am 
Hall of Famer

גם פורטלנד האריכו את החוזה של ה-gm שלהם למרות טעויות פטאליות בקיץ האחרון. אני מניח שהוא עשה מהלכים טובים כדי לאזן אבל הוא די הרס להם את סיכויי האליפות בשנים הקרובות. מבין שני סוגי המשחקים שמשוחקים, זה של ההנהלות חשוב יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 17, 2017 12:30 am 
Hall of Famer

התותח המפוברק כתב:
צריך לזכור שיש כמה קבוצות שעברו שינויים בקיץ - יוטה איבדו את הייוורד, דנבר בלי גאלינרי, ממפיס בלי רנדולף וטוני אלן.
מעבר לווריורס, ספרס, רוקטס, ת'אנדר יש את ממפיס עם הניסיון ופחות כישרון, מינסוטה עם הכישרון ופחות ניסיון, ודנבר שהוסיפו מילסאפ והורידו גלינארי. ליתר יש פחות ניסיון וכישרון, ככה שאני בהחלט רואה את הקליפרס מגיעים בסופו של דבר לפלייאוף.

אני די סגור על זה שמיני ודנבר יגיעו לפלייאוף. פורטלנד בעיניי מספיק טובה כדי להיכנס, בהנחה שנורקיץ' שורד 60 משחקים לפחות. יש לקליפרס סיכוי טוב אבל הם צריכים להישאר בריאים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 11 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 32 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה