סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 16, 2024 11:35 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 262 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 11  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' ספטמבר 18, 2017 9:13 am 
Freshman

בלוג: הצג בלוג (0)
ג'רוד אברם כתב:
נביא בעירו כתב:
uriel17 כתב:
יותם שיחק 22 דקות ולא זרק
אם אני קאצי. במשחק הבא לא מרשה לאף אחד לזרוק חוץ מיותם ומצידי שנפסיד ב300 הפרש
הוא חייב להבין שזאת לא עונת כבוד לסיום הקריירה, הוא שחקן כדורסל ולא רק קפטן ואדם מיוחד

הוא מבין היטב שזו לא עונת כבוד לסיום קריירה, כי עונת הכבוד לסיום הקריירה שלו היתה 2015/16. מי שלא מבין את זה הם בעיקר האוהדים של הפועל...

אכן כן, אל דאגה גם לאחרוני האחרונים נופל לאט לאט האסימון על אחרוני הצועדים..

ואני דווקא חושב שהוא היה נהדר ב2016/17, אמנם בתפקיד קטן הרבה יותר מבשנים הקודמות, אבל כבר אמר מי שאמר (סטניסלבסקי?) שאין תפקידים קטנים, ישנם רק שחקנים קטנים, ויותם היה גדול באופן שבו הוא עשה את ההתאמה לסיטואציה ולתפקיד בשנה שעברה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 18, 2017 9:36 am 
מנהל פורום

צודק, יפתח ועדיין אני מצפה מצוות האימון שידחוף אותו להיות יותר אקטיבי, כי זה מה שהבנאדם צריך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 18, 2017 9:43 am 
Junior

ואני דווקא רואה, לא חושב, שבין העונה האחרונה לזו שלפניה ליותם קוזזו רק 3 דק׳ בליגה, אבל זה הספיק לו כדי להוריד מהממוצע ארבע נק׳ (כמעט חצי) ועל הדרך גם לרדת ביותר מ-20% בקליעה משלוש(!), שיחד עם ראיית המשחק שלו, נשארה הנשק היחיד שנשאר לו. אבל כל זה לא ממש רלוונטי, כי אני מניח שאת מה שהוא נותן עכשיו בהתקפה (וכשזה עובד מדובר במשהו מאוד נעים לצפייה) הוא יהיה מסוגל לתת גם בגיל 45, כי מה שמבחינתי מעיד על הפרישה שלו הוא חוסר האונים המוחלט שלו בהגנה וחוסר היכולת הטוטאלי שלו להתגבר על מגן בכדרור (שזה משהו שהוא לגמרי היה מסוגל לעשות עד לפני שלוש-ארבע שנים), ולכן הפרישה שלו התחילה מבחינתי פחות או יותר בקדנציה בבאיירן מינכן.

נערך לאחרונה על ידי נביא בעירו בתאריך ב' ספטמבר 18, 2017 10:27 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 18, 2017 9:56 am 
Junior
סמל אישי של המשתמש

RREEDDTT. כתב:
החתול יובב כתב:
ע.המאמן של רחימי צריך להתחיל להתחמם על הקווים. לא בטוח שורגאס יהיה שוב פעם פנוי כדי להציל אותם.

הם באמת לא הולכים להביא עוד סנטר מלבד קופרברג ? למה הם מחכים ?

הם איבדו 2 ישראלים בכירים ואת הרכז הכי טוב בארץ

1. עוזר המאמן שלנו זה תומר שטיינהאור. אין שום סיכוי שיהיה מאמן ראשי (הוא לא מעוניין בתפקיד כזה וגם חבר של עופר)
2. ג'ף ממש לא ממהר לפטר מאמנים
3. אני מעריך שהם יעשו שינויים עוד לפני תחילת העונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 18, 2017 12:12 pm 
Freshman

נביא בעירו כתב:
ואני דווקא רואה, לא חושב, שבין העונה האחרונה לזו שלפניה ליותם קוזזו רק 3 דק׳ בליגה, אבל זה הספיק לו כדי להוריד מהממוצע ארבע נק׳ (כמעט חצי) ועל הדרך גם לרדת ביותר מ-20% בקליעה משלוש(!), שיחד עם ראיית המשחק שלו, נשארה הנשק היחיד שנשאר לו. אבל כל זה לא ממש רלוונטי, כי אני מניח שאת מה שהוא נותן עכשיו בהתקפה (וכשזה עובד מדובר במשהו מאוד נעים לצפייה) הוא יהיה מסוגל לתת גם בגיל 45, כי מה שמבחינתי מעיד על הפרישה שלו הוא חוסר האונים המוחלט שלו בהגנה וחוסר היכולת הטוטאלי שלו להתגבר על מגן בכדרור (שזה משהו שהוא לגמרי היה מסוגל לעשות עד לפני שלוש-ארבע שנים), ולכן הפרישה שלו התחילה מבחינתי פחות או יותר בקדנציה בבאיירן מינכן.

יש כאן עקיצה ל"חושב" שכתבתי, כאילו זה לא מבוסס על מראה עיניים?
מישהו חושב שיותם הוא בדיוק אותו שחקן שהיה לפני חמש שנים? לא, יש ממדים שדעכו, יש גם ממדים כמו יכולת ניהול המשחק, שהשתכללו. אגב, לתחושתי הוא גם שכלל העונה משהו במשחק ההגנה, ומצא דרך לחפות על מגבלות מובנות. זוכר אותו נוראי בהגנה בכמה משחקים בתחילת העונה (זוכר ספציפית רצף של שני משחקים שבהם שחקני מכבי ת"א במנורה-מבטחים ומיד אחר-כך ולנסיה בארינה בשלב הבתים הולכים שוב ושוב לקו בדקות האחרונות כי יותם לא מצליח לשמור עליהם אחרת) ובהמשך העניין הזה השתפר מאד כי יותם מצא דרך אחרת.
לא שהייתי מציע לו את אותו חוזה שהייתי מציע לו לפני 4-5 שנים, אבל הוא היה חתיכת נכס מקצועי העונה. אתה רואה את זה כפרישה, סבבה.

נערך לאחרונה על ידי יפתח בתאריך ב' ספטמבר 18, 2017 12:13 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 18, 2017 12:13 pm 
Freshman

נביא בעירו כתב:

אז אתה אומר ששחקן שעבר את השיא שלו = פרש מכדורסל? גם אם בשלוש שנים הראשונות שלו בהפועל הוא היה אחד הישראלים המובילים בליגה לפי כל מדד? אני מניח שזה מעיד על היכולות של יותם או על החולשה הכללית של הכדורסל הישראלי.
אתה מציין שהוא ירד ב 20% בקליעה משלוש רק לא מציין שהוא ירד מ 57% עונתי לשלוש בעונה לפני כן, שלא כולל הפרורים בעונה הראשונה במכבי זה האחוז הכי טוב בקריירה שלו ואחוז שערורייתי טוב באופן כללי, במיוחד לשחקן שפרש מכדורסל.
שנה שעברה יותם אכן היה פחות אפקטיבי בליגה, אבל הוא כן היה סופר משמעותי באירופה כשחקן משלים שעולה מהספסל ומביא שינוי, ואפילו מגיע למאני טיים בצורה לא אופיינית בכמה משחקים קריטיים. הוא היה יותר טוב באירופה שנה שעברה מאשר בשנתיים אצל פרנקו , אבל כמובן לא ברמה של העונה הראשונה של גרינברג שם הוא שיחק מעל 30 דקות ונתן תפוקה של זר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 18, 2017 2:18 pm 
Junior

השימוש במילים ״פרש מכדורסל״ הוא לא מילולי, אז לא הייתי נתפש אליו. אני חושב שגארד שגם לא מסוגל לשמור על אף גארד במסגרות שבהן הוא משחק, לא חודר לסל בכלל ולא מאיים על הסל בשום דרך חוץ מאשר כאשר הוא מאוד מאוד פנוי משלוש, לא יכול להיות פקטור משמעותי בקבוצת כדורסל.

אני לא חושב שהלפרין היה אחד הישראלים המובילים בליגה בשלוש השנים הראשונות שלו בהפועל ״לפי כל מדד״.

לגבי הירידה באחוז לשלוש, אתה כמובן צודק. 57% זה מלכתחילה אחוז מדהים ולכן ירידה של 17% היתה יכולה להיות מאוד הגיונית ולא מעידה על עונה חלשה מהשלוש. הבעיה היא שהוא ירד לפחות מ-35%, שזה כבר אחוז מאוד בינוני וכשמביאים בחשבון את בחירת הזריקות הסופר-שמרנית שלו זה כבר הופך לאחוז די גרוע. אבל כל זה לא משנה את הטענה שלי, כי דוקא יד משלוש זה משהו שאני מניח שהלפרין יכול לשמור עליו לעוד הרבה שנים קדימה. הבעיה היא כמעט בכל השאר...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 18, 2017 2:58 pm 
Hall of Famer

נביא בעירו כתב:
אני לא חושב שהלפרין היה אחד הישראלים המובילים בליגה בשלוש השנים הראשונות שלו בהפועל ״לפי כל מדד״.

בשנה הראשונה שלו בהפועל הוא עשה כמעט 12 נקודות ו-5 אסיסטים במשחק , סיים שלישי במדד הישראלים (15.2)
בשנה השנייה שלו בהפועל הוא עשה 12.3 נקודות ו-4 אסיסטים במשחק , סיים חמישי במדד הישראלים (15.5 מדד)
בשנה השלישית שלו בהפועל הוא עשה 10 נקודות ו-3 אסיסטים במשחק , סיים שמיני במדד הישראלים (12.7 מדד)

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 18, 2017 3:35 pm 
Junior

ובגלל שהטענה שלי לא היתה ״באף אחת משלוש העונות הראשונות שלו בהפועל הוא לא היה מהישראלים המובילים בשום מדד״, הנתונים שאתה מביא לא נוגעים למה שכן אמרתי. שלא לדבר על זה שעניין המדדים היה רק הערת אגב והלפרין לדעתי לא שחקן מספיק טוב לרמות שבהן הוא מתמודד גם אם ירשום ממוצעים של 8 נק׳ ו-4 אס׳ עד שיהיה בן 75...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 18, 2017 4:02 pm 
Sophomore

נביא, לפעמים צריך לדעת להודות שטעית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 18, 2017 4:34 pm 
Junior

הוא לא טוען שהוא לא טעה באמירה שלו, אלא שזה פשוט לא משנה את הנקודה שלו.
בכל מקרה הוא צודק. הלפרין בירידה מתמשכת כבר שלוש-ארבע שנים והעונה האחרונה כבר הייתה טו מאץ'. הוא עדיין ידפוק שלשה מדי פעם ויעשה מהלכים חכמים פה ושם, אבל רוב הזמן הוא פשוט נטל על הקבוצה.
מצידי שימשיך ככה גם עוד 10 שנים :D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 18, 2017 4:39 pm 
Junior

אני טועה בכל יום המון פעמים. יותר מזה, רב הפעמים שבהן אני נכנס כאן לויכוח עם מישהו הן בגלל שיש לי אלרגיה למי שלא מוכן להודות אף פעם בטעות. מה לעשות שבמקרה הזה לא טעיתי?

דיאון אמר שהלפרין היה במשך שלוש השנים הראשונות שלו בהפועל אחד מהישראלים המובילים בכל מדד. אני אמרתי שאני לא חושב שזה נכון. בתגובה, עופר הביא מדד אחד, שסופר כמעט אך ורק יכולות התקפיות, ושגם בו בעונה השלישית הלפרין סיים שמיני מבין הישראלים (ומדובר בעונות שבהן הפועל ירושלים הובילה את הליגה בפער עצום בכל מה שקשור למדד ממוצע). אתה חושב שזה הפריך את הטענה שלי? לבריאות. אני לא אהיה דמגוג ואפנה אותך למדדים של חט׳ או ריב׳, אבל אם תסתכל, למשל, למדדי האס׳ והנק׳ לדקה בעונת 2015-16 (מדדים שהלפרין אמור להיות ממוקם בהם מאוד גבוה בעונה טובה יחסית שלו ושמנטרלים את כמות הדקות הגדולה שהוא מקבל, שזה חלק מטענת האוברייטד שלי מלכתחילה) תגלה תמונה הרבה הרבה פחות מרשימה. אני מבחינתי סיימתי להקדיש זמן לסוגייה, חשובה ככל שתהיה... :roll:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 18, 2017 4:56 pm 
Freshman

נביא בעירו כתב:
אני טועה בכל יום המון פעמים. יותר מזה, רב הפעמים שבהן אני נכנס כאן לויכוח עם מישהו הן בגלל שיש לי אלרגיה למי שלא מוכן להודות אף פעם בטעות. מה לעשות שבמקרה הזה לא טעיתי?

דיאון אמר שהלפרין היה במשך שלוש השנים הראשונות שלו בהפועל אחד מהישראלים המובילים בכל מדד. אני אמרתי שאני לא חושב שזה נכון. בתגובה, עופר הביא מדד אחד, שסופר כמעט אך ורק יכולות התקפיות, ושגם בו בעונה השלישית הלפרין סיים שמיני מבין הישראלים (ומדובר בעונות שבהן הפועל ירושלים הובילה את הליגה בפער עצום בכל מה שקשור למדד ממוצע). אתה חושב שזה הפריך את הטענה שלי? לבריאות. אני לא אהיה דמגוג ואפנה אותך למדדים של חט׳ או ריב׳, אבל אם תסתכל, למשל, למדדי האס׳ והנק׳ לדקה בעונת 2015-16 (מדדים שהלפרין אמור להיות ממוקם בהם מאוד גבוה בעונה טובה יחסית שלו ושמנטרלים את כמות הדקות הגדולה שהוא מקבל, שזה חלק מטענת האוברייטד שלי מלכתחילה) תגלה תמונה הרבה הרבה פחות מרשימה. אני מבחינתי סיימתי להקדיש זמן לסוגייה, חשובה ככל שתהיה... :roll:

צודק לחלוטין, לא תמיד צריך לשלוף מספרים כאשר הם משקרים וכל בר דעת מבין זאת, הלפרין נכון ל- 3 העונות האחרונות (בניקוי עונת גרינברג) ,

בתחשיב של עלות מול תועלת , הוא בעיה מהדהדת.
ראשית, משום שהוא לקח בשנים אלו (ולמרבה הצער בחסות ארז גם בנבחרת בקיץ האחרון) מקום של ישראלים צעירים אחרים שיכלו לפרוץ ולתת כדורסל הרבה יותר איכותי (ובעיקר מקצועני) . ושנית , משום שהוא יושב לא מעט על הקופה (אבל זו, לא בעיה שלנו).
גם העונה ירושלם פותחת עם תקציב מטורף , אך רק עם 4 ישראלים תורמים (יוגי, בר, ליאור, ריצ'), בניגוד סתם דוגמא שזורק בשלוף עכשיו להפועל ת"א עם 7 ישראלים תורמים (שולי, רביב, מנקו, איידן, גינת, בנקס, וצוף), קיצר - הזייה.
עכשיו פציעה הכי קטנה של אחד מהארבעה ופתאום ירושלים חוזרים לאותה סיטואציה בה עמדו בכל 4 שנות הראל כאן, בה היא מתחילה לנסות ולקושש זליקוביצ'ים למינהם, לברר מצב חוזה של ג'ייק כהן למינו באריס ובאשדוד (בזמן שאותה העת היה לה חוזה עם אותו אחד ממש...) ויש לי עוד יריעה רחבה...

מישהו כאן לא לומד לפחות מהטעויות של עצמו איך בונים קבוצה ?!?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 18, 2017 5:50 pm 
Hall of Famer

יש לי הרגשה מאד חזקה שהפועל תל אביב בכיף תחליף את שולמן ואת צוף בן משה בהלפרין וגם במקרה של איידן, החלופה היא לא אחד על אחד, אלא במקרה הזה הלפרין פשוט היה שחקן רוטציה משמעותי מאיידן. ועם איך שרביב נראה שנה שעברה ולאור העובדה שאף אחד לא יודע איך הוא יתפקד השנה, לא בטוח שאפילו בהפוע לא היו מעדיפים את הלפרין עליו.
ירושלים גם לא פותחת את העונה, לפי החישובים של הצוות המקצועי כמובן, עם 4 ישראלים תורמים, אלא עם חמישה ישראלים תורמים (יותר או פחות). יכול להיות שירושלים במקרה של פציעה לטימור או אוחיון תרצה עוד איזה גארד על הספסל, שיהווה גיבוי נוסף אחרי הלפרין, אבל הביקורת על כך שירושלים לא מחתימה איזה צוף בן משה, לא קשורה בכלום להלפרין.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 18, 2017 5:58 pm 
Freshman

מאחר ואתה מנסה לנתח לעומק כביכול סטט' רק איפה שנוח לך, אז נציין שהירידה במדד בעונה השלישית קשורה בעיקר בירידה בדקות, הוא לא איבד יותר או קלע פחות טוב (57% כאמור), פשוט טימור הפך לשחקן יותר משמעותי ולכן חלוקת הדקות היותר מאוזנת בינהם.
אפשר גם לציין שבניגוד לכל מיני גו טו גאי ישראלים באשדוד או הפועל ת"א, הלפרין שיחק בקבוצה מנצחת - אלופה או סתם קבוצת ליגה מאוד טובה עם סגל יותר רחב ואיכותי מהממוצע בליגה, לצד ישראלי בכיר אחר שנתן מספרים יותר טובים ממנו בכל אחת ואחת מהעונות האלה. גם לזה יש אפקט על המספרים ביחס לשחקנים מקבוצות אחרות.
הרי ראינו מה לימונד היה שווה בהפועל ירושלים עונה אחת לפני שהוא הפך לאולי הישראלי הכי דומיננטי בליגה במדי הפועל ת"א, ראינו גם מה מנקו, אחד מהכוכבים הישראלים בעונה האחרונה, שווה בקבוצה עם קצת יותר תחרות ושאיפות ובלי החיבוק של קטש. איכשהו אפילו מאמן איטלקי ששם זין על ישראלים באופן כללי, גם על אלה הבכירים ביותר, העדיף ללכת עם הלפרין הקשיש שנראה פתאום בן 28 לכמה רגעים נגד ריטאס, ולנסיה, ניז'ני, קאנריה, זניט והחזיר לו.. אז ההשוואה היא לא לגמרי סימטרית וכדאי לזכור את זה.

מעבר לזה הוקיץ', לא דובר כאן על העונה האחרונה או על העתיד ,אני בעצמי לא בטוח כמה נשאר להלפרין במנוע. ואף אחד גם לא מתווכח שהלפרין הרבה אחרי השיא או מחכה שהוא יממש את הפוטנציאל . אבל לטעון שהלפרין לא שחקן לרמות האלה (ליגה ישראלית? פחחח) עוד מלפני שהוא הגיע להפועל זה כמובן קשקוש מוחלט אלא אם כן אתה מאוד אוהב להתווכח עם המציאות .

חוץ מזה מי שראה את העונה האחרונה של עדי גורדון, גדול השחקנים הישראלים של הפועל בכל הזמנים, אולי זוכר איך נראית עונת פרישה רעה במיוחד. אז בוא נגיד שאנחנו כנראה יכולים לחיות עם עוד עונה בינונית בליגה הישראלית של מלך האסיסטים-איבודים של כל היורוקאפ בעונה הכי חלשה בקריירה, במיוחד עכשיו שיש את אוחיון שנותן לנו יותר עומק בגארדים ישראלים בקו האחורי.

אבל תתעודד אברום, נראה לי שתצטרך לחיות עם האובססיה הקשה שלך להוא שגנב את המקום של אדם אריאל האימתני, רק עוד עונה אחת.

נערך לאחרונה על ידי רוני דיאון בתאריך ב' ספטמבר 18, 2017 6:00 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 18, 2017 5:59 pm 
Sophomore

השיטה של ירושלים די הוכיחה את עצמה הייתי אומר. כל עוד יש להם את האוול ואליהו בריאים ומתפקדים, הם יכולים גם לספוג פציעה של אחד הישראלים האחרים, בלי שזה יטריד אותם יותר מדי.
זה שהם גירדו שנה שעברה את זליקוביץ' זה נכון, אבל בשורה התחתונה, הוא לא היה ממש נחוץ, ובקושי שיחק אצלם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 19, 2017 12:20 pm 
Hall of Famer

היום ירושלים נגד סארגוסה הספרדית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 19, 2017 4:34 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

היום בשעה חמש ראשלצ מארחת את מכבי חיפה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 19, 2017 10:13 pm 
מנהל פורום

הפועל נגד סרגוסה. שידור ישיר באתר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 19, 2017 10:16 pm 
Hall of Famer

פתיחה חזקה של ירושלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 19, 2017 10:31 pm 
Junior

לא יודע ולא הבנתי לגמרי אם כל מה שכתבתם פה על אומיץ' היה ברצינות או לא, אבל ראיתי אותו בינתיים דקה וחצי ואלו הדקה וחצי הכי גרועות שיכולתי לדמיין.

נראה כמו חיקוי גרוע לביר-כץ.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 19, 2017 10:50 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

90-77 לטובת מכבי חיפה נגד ראשלצ בחוץ ללא מרטינז ורודריגז

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 19, 2017 10:58 pm 
מנהל פורום

הרסי הוקינס כתב:
לא יודע ולא הבנתי לגמרי אם כל מה שכתבתם פה על אומיץ' היה ברצינות או לא, אבל ראיתי אותו בינתיים דקה וחצי ואלו הדקה וחצי הכי גרועות שיכולתי לדמיין.

נראה כמו חיקוי גרוע לביר-כץ.

לגמרי ברצינות, אל תקח ברצינות את מה שאתה רואה אלא רק את מה שכותבים בסלניוז

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 19, 2017 10:58 pm 
Hall of Famer

מחצית טובה מאוד של הפועל, גם אם לוקחים בחשבון שסרגוסה לא מאריות הליגה הספרדית.

משחק טוב מאוד של הישראלים (יוגב , בר ויותם המושמץ בעיקר) , דיי ממשיך להראות ניצוצות של שחקן התקפה גדול , ואומיץ' עם דקות טובות בסיום המחצית , כי הפועל הואילה בטובה לשחק עליו בדקות האלה.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 19, 2017 11:16 pm 
מנהל פורום

סרגוסה לא משהו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 262 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 11  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Hacohen, עופר האדום ו 19 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: