סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 16, 2024 1:03 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 22 הודעות ] 
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' ספטמבר 17, 2017 11:30 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
לת'רדים הקודמים:
viewtopic.php?f=1&t=16794
viewtopic.php?f=1&t=16782
viewtopic.php?f=1&t=16785
viewtopic.php?f=1&t=16792

יוטה ג'אז (51-31 בעונה שעברה):
נשארו: רודי גובר, דרק פייבורס, רודני הוד, ג'ו אינגלס, ג'ו ג'ונסון, דנטה אקסום, אלק ברקס
הגיעו: יונאס ירבקו (בוסטון), ריקי רוביו (מינסוטה), תאבו ספולושה (אטלנטה), אפה יודו, דונובן מיטשל (רוקי, בחירה 13 בדראפט)
עזבו: גורדון הייוורד (בוסטון), ג'ורג' היל (סקרמנטו), טריי ליילס (דנבר), שלווין מאק (אורלנדו), ג'ף וויתי (דאלאס), בוריס דיאו (עבר לאירופה)

תחזית: לכאורה, העזיבה של הייוורד והיל אמורה לרסק את הג'אז. ייתכן שזה גם יקרה. הסיכוי היחיד שלהם זה ריקי רוביו. רוביו הראה יכולת התקפית משופרת לקראת סוף העונה. עונה טובה שלו והג'אז גם יכולים להפתיע ולהידבק ולדגדג את הפלייאוף. בלעדיו זה לוטרי. ברמת ההסתברויות הייתי הולך על לוטרי.

אוקלהומה סיטי ת'אנדר (47-35 בעונה שעברה):
נשארו: ראסל ווסטברוק, אנדרה רוברסון, דאג מקדרמוט, קייל סינגלר, אינס קאנטר, ניק קוליסון, סטיבן אדאמס, אלכס אברינס
הגיעו: פול ג'ורג' (אינדיאנה), פטריק פטרסון (טורונטו), ריימונד פלטון (קליפרס), טרנס פרגוסון (רוקי, בחירה מס' 21 בדראפט)
עזבו: נוריס קול (מכבי ת"א), טאז' גיבסון (מינסוטה), ויקטור אולדיפו (אינדיאנה), דומנטאס סבוניס (אינדיאנה)

תחזית: אחרי עונת טריפל דאבל בלתי נשכחת, ווסטברוק ירצה להוכיח שהוא יודע להביא גם נצחונות. הת'אנדר לא הולכים לאיים על אליפות המערב, אבל בהחלט אמורים להשתדרג ממקום 6 ע"ח הקליפרס ויוטה. מקומות 4-5 ככה.

פורטלנד טרייל בלייזרס (41-41 בעונה שעברה):
נשארו: דמיאן לילארד, סי ג'יי מקולום, אוון טרנר, נואה וונלה, יוסוף נורקיץ', שאבאז נייפיר, מיירס לאונרד, מו הארקלס, אד דיוויס, אל פארוק אמינו
הגיעו: זאק קולינס (רוקי, בחירה 10 בדראפט), ארצ'י גודווין (ברוקלין), סי ג'יי ווילקוקס
עזבו: אלן קראב (ברוקלין), פסטוס אזילי

תחזית: לא עשו יותר מדי שינויים. סגל נחמד שתלוי בעיקר בלילארד ומקולום ונורקיץ'. ייאבקו על הפלייאוף. מקומות 7-9.

דנבר נאגטס (40-42 בעונה שעברה):
נשארו: עמנואל מודיאיי, ג'אמיר נלסון, ג'מאל מוריי, ניקולה יוקיץ', חואן הרננגומז, גרי האריס, קנת פאריד, וילסון צ'נלדר, וויל ברטון, דרל ארתור, מאליק ביזלי
הגיעו: טריי ליילס (יוטה), פול מילסאפ (אטלנטה), טיילר ליידון (רוקי, בחירה 24 בדראפט)
עזבו: דנילו גלינארי (קליפרס), רוי היברט, מייק מילר

תחזית: התוספת של מילסאפ משמעותית. היא למעשה מסמלת את העזיבה הצפויה של המנימאל קנת פאריד. העזיבה של גלינארי גם די משמעותית. קבוצה עם הרבה עומק שהתבססה שנה שעברה המון על יוקיץ', עד שהגיע ווסטברוק וקבר את תוכניות הפלייאוף שלהם. גם הם ייאבקו חזק על הפלייאוף. קשה להגיד אבל נראה שישתחלו הפעם פנימה, מקומות 6-8.

מינסוטה טימברוולבס (31-51 בעונה שעברה):
נשארו: קרל-אנתוני טאונס, אנדרו וויגינס, גורגוי דיינג, נמניה בייליצה, קול אלדריץ', טיוס ג'ונס
הגיעו: ג'ימי באטלר (שיקגו), טאז' גיבסון (אוקלהומה), ג'מאל קרופורד (קליפרס), ג'סטין פאטון (רוקי, בחירה 16 בדראפט), ג'ף טיג (אינדיאנה)
עזבו: עומרי כספי (ווריורס), ריקי רוביו (יוטה), קריס דאן (שיקגו), זאק לווין (שיקגו), שבאז מוחמד, אדריאן פיין (אורלנדו), ברנדון ראש, ניקולה פקוביץ'

תחזית: אחת הקבוצות שהתחזקו משמעותית בקיץ. על הנייר? קבוצה של יתרון ביתיות. אבל גם כאן - הניסיון ידבר תפקיד. יצטרכו להתחבר. אני אומר מקומות 5-7.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 18, 2017 7:17 am 
מנהל פורום

יוטה, אם רודני הוד לוקח עוד צעד קדימה ודונובן מיטשל מתגלה כרוקי טוב, אז יוטה שוב תהיה בפלייאוף ובקלות. וזה גם ההימור שלי.

לגבי מינסוטה, לא מאמין בקבוצה הזו, לא מאמין ברוביו, לא מאמין בבאטלר, לא מאמין בוויגינס, לא מאמין בקבוצה בלי קליעה מבחוץ, לא מאמין בקבוצה בלי הנעת כדור. לוטרי לדעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 18, 2017 7:55 am 
Hall of Famer

ציפה דריפה אלמדלסי כתב:
יוטה, אם רודני הוד לוקח עוד צעד קדימה ודונובן מיטשל מתגלה כרוקי טוב, אז יוטה שוב תהיה בפלייאוף ובקלות. וזה גם ההימור שלי.

לגבי מינסוטה, לא מאמין בקבוצה הזו, לא מאמין ברוביו, לא מאמין בבאטלר, לא מאמין בוויגינס, לא מאמין בקבוצה בלי קליעה מבחוץ, לא מאמין בקבוצה בלי הנעת כדור. לוטרי לדעתי.

:du_ma_et:

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 18, 2017 8:12 am 
Sophomore

אני מסכים עם ערן :) חוץ מזה שאני כן מאמין ברוביו ולדעתי ביוטה יש מספיק חומר טוב ואווירה טובה בשביל פלייאוף.
לדעתי באטלר הוא מסוג השחקנים שלא ממש מתחבר לקבוצה ואין מספיק כדורים לכולם למרות המון כשרון הם שוב יהיו בלוטרי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 18, 2017 9:02 am 
מנהל פורום

התותח המפוברק כתב:
ציפה דריפה אלמדלסי כתב:

:du_ma_et:

כן צודק :ny_tik:
ורק כדי שאצא ממש דביל, אמנם לא התכוונתי לרוביו, אבל כן התכוונתי לתאודוסיץ' שמשום החלטתי שהוא במיני ולא בקליפרס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 18, 2017 9:48 am 
מנהל פורום

במיני חסר דבק, חסר את השחקן הזה שהוא סופר גלו סופר גמיש שנכנס לנישה שיש בה חוסר שעושה בעיקר הגנה אבל גם לא פרייר בהתקפה
דריימונד גרין אפילו לעניים אבל משהו מהמודל שלו. עד שזה לא יקרה מיני תמשיך לדשדש, דווקא מהקליעה הייתי פחות דואג בטח עם באטלר והשיפור של וויגאנס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 18, 2017 10:32 am 
Sophomore

uriel17 כתב:
במיני חסר דבק, חסר את השחקן הזה שהוא סופר גלו סופר גמיש שנכנס לנישה שיש בה חוסר שעושה בעיקר הגנה אבל גם לא פרייר בהתקפה
דריימונד גרין אפילו לעניים אבל משהו מהמודל שלו. עד שזה לא יקרה מיני תמשיך לדשדש, דווקא מהקליעה הייתי פחות דואג בטח עם באטלר והשיפור של וויגאנס

טאג' גיבסון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 18, 2017 10:53 am 
Sophomore

קשה לי להאמין שמינסוטה תישאר מחוץ לפלייאוף. ייקח זמן להתחבר ויש שם אתגר מסוים של היררכיה -ת'יבודו יצטרך למצוא שיטה שתרצה את כל ארבעת השחקנים היוצרים שלו ותמקסם אותם- אבל אם באטלר וקא"ט בריאים הם שווים פלייאוף לפחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 18, 2017 11:22 am 
מנהל פורום

hagai_sela כתב:
uriel17 כתב:

טאג' גיבסון?

יש סיכוי (קטן) כלשהו, הוא מתאים במובן שהסטט שלו היא קצת מהכל, אבל לא זוכר שראיתי אותו במשחקים עושה את מה שצריך אלא תמיד את מה שהוא יודע, הוא שחקן שלפי שפת הגוף לפחות נראה מכונס בתוך עצמו ועושה את העבודה, מאוד אופתע אם יהפוך לדבק ולגיים צ'יינג'ר של מיני
יותר מזה, ת'יבודו הוא מאמן סופר טכני, הוא חרא של מאמן מנטלי, לא מזהה מצב רוח של שחקנים ולא רואה אישיות, לכן הוא מפתח תרגילים כל כך טובים לכן פיצוצים במערכות יחסים שלו עם שחקנים והנהלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 18, 2017 1:14 pm 
Sophomore

ת'יבודו אולי מאמן בעייתי ברמה המנטלית, אבל השנה הוא יעבוד עם שחקנים מנוסים שהעבודה המנטלית פחות קריטית אתם, והוא יוצא למלחמה עם כמה חבר'ה שהם ה"שחקנים שלו" במלוא מובן המילה (-באטלר וגיבסון בוודאי, ובמידה רבה גם קא"ט ודיאנג). באטלר, שהוא ה-שחקן של ת'יבודו, הוא מנהיג שיודע להתעלות במאני טיים. אם בשנה כזאת ת'יבס לא יגיע לפלייאוף, הוא באמת יכול לפרוש.

זו קבוצה שלמעט וויגינס נבנתה לגמרי בדמותו של ת'יבס, עם ווטרנים מנוסים ושחקנים שעובדים קשה. אני לא יודע אם באטלר עונה להגדרה של שחקן דבק, אבל הוא אחד הכוכבים עם האופי הכי מוצלח בליגה להוביל קבוצה כזו, והעובדה שהוא אמור להיות המנהיג בגיבוי של ת'יבודו גורמת לי להיות משוכנע שרק משהו חריג מאוד ימנע ממינסוטה להתברג במקומות 5-7 לפחות כמו שכתב תותח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 18, 2017 7:14 pm 
Hall of Famer

יש הרבה יותר מדי כשרון במינסוטה בשביל שהם יפספסו פלייאוף (בהנחה שכולם בריאים). באטלר הוא שחקן שיודע למסור, קא"ט גם ובעיקר טיג הוא מנהל משחק לא רע בכלל. אז יש את וויגינס בשביל לסיים, לא נראה לי שזה נורא מדי (מה שכן, חבל שהשאירו את מוחמד)

מהבית, באופן כללי. הייתי רוצה לראות בפלייאוף גם את דנבר של יוקיץ' שאני כל כך אוהב, למרות שנדמה לי שמילסאפ כבר התחיל בקו ירידה מסוים. אבל חלק מהצעירים, אולי בראשות מארי והאריס גם אמורים לקחת עוד צעד קדימה. כבר שנה שעברה זאת היתה קבוצה מרהיבה. אני חושב שהשנה היא יכולה להיות גם קבוצה מנצחת.
וכמובן שאוקלהומה תגיע גם אם לא הכל יעבוד שם מסביב. צריך להודות על האמת - פול ג'ורג' הוא החתמה ענקית, אבל גם פטרסון הוא החתמה מצוינת שתיתן קשיחות והמון גמישות לקו הפנים. יופי של קבוצה על הנייר.
אני הרבה פחות בטוח לגבי פורטלנד שקצת דורכת במקום ליד כל הכשרון שעבר מסביב (ובעיניי, קראב על ה 2 שלשות שלו למשחק זו אבידה מסוימת)
אני גם חושב שיוטה איבדה הרבה יותר מדי. אלא אם פייבורס יחזור לרמה שלו מלפני שנתיים או שלוש, גובר לא יחזיק לבד את קו הפנים. וריקי רוביו כבר הוכיח במשך 8 שנים במינסוטה (או כמה שהוא לא היה שם) שהוא לא פוינט שבאמת יכול לסחוב קבוצה לפלייאוף או אפילו קרוב לזה. מאד אופתע אם הם יעשו פלייאוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 18, 2017 11:43 pm 
Junior

מהתיאור לגבי רודני הוד ניתן להבין שהוא באיזה התקדמות מתמדת במשחק שלו. בעוד שהעונה דרך במקום במקרה הטוב וכך גם אחוזיו הגרועים. קשה לי להאמין שהישועה של יוטה תבוא משם. אולי דונובן מיטשל שעם כל הפרופגנדה שאני קורא בחודשים האחרונים מקווה שזה באמת יתממש השנה כדי שלא ארגיש שזמני בוזבז לשווא על גניבת הדראפט שלא היתה.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 19, 2017 2:21 am 
Hall of Famer

מסכים לגבי יוטה. היל והייורד הם אבידות גדולות בהתקפה ואני לא רואה מהיכן הנקודות יבואו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 19, 2017 1:13 pm 
Sophomore

מן הסתם רוביו ומיטשל יתנו ביחד בערך חצי המנק' של הייוורד והיל, במקרה הטוב. שניהם גם לא מתאימים לחלוטין לשיטה של סניידר משנה שעברה, שהתבססה על קצב איטי ומשחק עומד, ושהייוורד והיל תפקדו בה כמסיימים.

דנבר היא באמת קבוצה מגניבה, אנומליה הזויה שבה אין אף מנהל משחק רציני בקו האחורי. התחזקו עם מילסאפ ויש להם מספיק פורוורדים איכותיים שישכיחו את גלינארי. השנה הקרובה תסמן אם הם אנומליה בסגנון הווריורס 2006-7 או משהו קצת יותר רציני. בכל מקרה, זו קבוצה שאני אשמח לראות בפלייאוף. מעריך שיהיו חלק מהמלחמה על מקומות 6-8 ביחד עם הקליפרס, ממפיס, פורטלנד, ואולי גם הפליקנס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 19, 2017 5:05 pm 
Junior

התותח המפוברק כתב:
לת'רדים הקודמים:
viewtopic.php?f=1&t=16794
viewtopic.php?f=1&t=16782
viewtopic.php?f=1&t=16785
viewtopic.php?f=1&t=16792

נשארו: רודי גובר, דרק פייבורס, רודני הוד, ג'ו אינגלס, ג'ו ג'ונסון, דנטה אקסום, אלק ברקס
הגיעו: יונאס ירבקו (בוסטון), ריקי רוביו (מינסוטה), תאבו ספולושה (אטלנטה), אפה יודו, דונובן מיטשל (רוקי, בחירה 13 בדראפט)
עזבו: גורדון הייוורד (בוסטון), ג'ורג' היל (סקרמנטו), טריי ליילס (דנבר), שלווין מאק (אורלנדו), ג'ף וויתי (דאלאס), בוריס דיאו (עבר לאירופה)

תחזית: לכאורה, העזיבה של הייוורד והיל אמורה לרסק את הג'אז. ייתכן שזה גם יקרה. הסיכוי היחיד שלהם זה ריקי רוביו. רוביו הראה יכולת התקפית משופרת לקראת סוף העונה. עונה טובה שלו והג'אז גם יכולים להפתיע ולהידבק ולדגדג את הפלייאוף. בלעדיו זה לוטרי. ברמת ההסתברויות הייתי הולך על לוטרי.

נשארו: ראסל ווסטברוק, אנדרה רוברסון, דאג מקדרמוט, קייל סינגלר, אינס קאנטר, ניק קוליסון, סטיבן אדאמס, אלכס אברינס
הגיעו: פול ג'ורג' (אינדיאנה), פטריק פטרסון (טורונטו), ריימונד פלטון (קליפרס), טרנס פרגוסון (רוקי, בחירה מס' 21 בדראפט)
עזבו: נוריס קול (מכבי ת"א), טאז' גיבסון (מינסוטה), ויקטור אולדיפו (אינדיאנה), דומנטאס סבוניס (אינדיאנה)

תחזית: אחרי עונת טריפל דאבל בלתי נשכחת, ווסטברוק ירצה להוכיח שהוא יודע להביא גם נצחונות. הת'אנדר לא הולכים לאיים על אליפות המערב, אבל בהחלט אמורים להשתדרג ממקום 6 ע"ח הקליפרס ויוטה. מקומות 4-5 ככה.

נשארו: דמיאן לילארד, סי ג'יי מקולום, אוון טרנר, נואה וונלה, יוסוף נורקיץ', שאבאז נייפיר, מיירס לאונרד, מו הארקלס, אד דיוויס, אל פארוק אמינו
הגיעו: זאק קולינס (רוקי, בחירה 10 בדראפט), ארצ'י גודווין (ברוקלין), סי ג'יי ווילקוקס

תחזית: לא עשו יותר מדי שינויים. סגל נחמד שתלוי בעיקר בלילארד ומקולום ונורקיץ'. ייאבקו על הפלייאוף. מקומות 7-9.

נשארו: עמנואל מודיאיי, ג'אמיר נלסון, ג'מאל מוריי, ניקולה יוקיץ', חואן הרננגומז, גרי האריס, קנת פאריד, וילסון צ'נלדר, וויל ברטון, דרל ארתור, מאליק ביזלי
הגיעו: טריי ליילס (יוטה), פול מילסאפ (אטלנטה), טיילר ליידון (רוקי, בחירה 24 בדראפט)

תחזית: התוספת של מילסאפ משמעותית. היא למעשה מסמלת את העזיבה הצפויה של המנימאל קנת פאריד. העזיבה של גלינארי גם די משמעותית. קבוצה עם הרבה עומק שהתבססה שנה שעברה המון על יוקיץ', עד שהגיע ווסטברוק וקבר את תוכניות הפלייאוף שלהם. גם הם ייאבקו חזק על הפלייאוף. קשה להגיד אבל נראה שישתחלו הפעם פנימה, מקומות 6-8.

נשארו: קרל-אנתוני טאונס, אנדרו וויגינס, גורגוי דיינג, נמניה בייליצה, קול אלדריץ', טיוס ג'ונס
הגיעו: ג'ימי באטלר (שיקגו), טאז' גיבסון (אוקלהומה), ג'מאל קרופורד (קליפרס), ג'סטין פאטון (רוקי, בחירה 16 בדראפט), ג'ף טיג (אינדיאנה)
עזבו: עומרי כספי (ווריורס), ריקי רוביו (יוטה), קריס דאן (שיקגו), זאק לווין (שיקגו), שבאז מוחמד, אדריאן פיין (אורלנדו), ברנדון ראש, ניקולה פקוביץ'

תחזית: אחת הקבוצות שהתחזקו משמעותית בקיץ. על הנייר? קבוצה של יתרון ביתיות. אבל גם כאן - הניסיון ידבר תפקיד. יצטרכו להתחבר. אני אומר מקומות 5-7.

יוטה כאילו נחלשו אבל העזיבות של השחקנים יפנו דקות להוד, לאקסום, יש להם כמה וכמה שחקנים טובים.
באו.קיי.סי אין ספק שהשינוי המרכזי הוא ההגעה של פול ג'ורג' אבל כמה שחקנים חשובים עזבו. יהיו יותר טובים אבל לא ממש ממש טובים
בפורטלנד רק לא הזכרת את התוספת הכי משמעותית - כיילב סוואניגן - שנבחר לחמישייה הראשונה של הליגת קיץ ולהערכתי יהיה די מהר גם הפאואר פורוורד הפותח בחמישייה של פורטלנד.
דנבר: עזבו שחקנים לא חשובים, הגיע פול מילסאפ. יהיו יותר טובים
מינסוטה: הגיעו שחקנים טובים, במיוחד ג'ף טיג, גם ג'ימי באטלר למרות שלא מחזיק ממנו. הרוקי שלהם זה ג'סטין פאטון או ג'סטין המילטון? זאק לאווין ושאבאז מוחמד הם צעירים מוכשרים, גם קריס דאן אולי וגם ריקי רוביו שחקן טוב אבל ויתרו על קצת עתיד בשביל להצליח עכשיו ואין ספק שעשו קיץ טוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 19, 2017 5:27 pm 
Sophomore

גם קינטל וודס עשה פעם ליגת קיץ ממש טובה ומישהו התפייט על זה. רקאומר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 19, 2017 5:52 pm 
Hall of Famer

קיופיפלו כתב:
התותח המפוברק כתב:
לת'רדים הקודמים:
http://www.salnews.com/forum/viewtopic.php?f=1&t=16794
http://www.salnews.com/forum/viewtopic.php?f=1&t=16782
http://www.salnews.com/forum/viewtopic.php?f=1&t=16785
http://www.salnews.com/forum/viewtopic.php?f=1&t=16792

יוטה כאילו נחלשו אבל העזיבות של השחקנים יפנו דקות להוד, לאקסום, יש להם כמה וכמה שחקנים טובים.
באו.קיי.סי אין ספק שהשינוי המרכזי הוא ההגעה של פול ג'ורג' אבל כמה שחקנים חשובים עזבו. יהיו יותר טובים אבל לא ממש ממש טובים
בפורטלנד רק לא הזכרת את התוספת הכי משמעותית - כיילב סוואניגן - שנבחר לחמישייה הראשונה של הליגת קיץ ולהערכתי יהיה די מהר גם הפאואר פורוורד הפותח בחמישייה של פורטלנד.
דנבר: עזבו שחקנים לא חשובים, הגיע פול מילסאפ. יהיו יותר טובים
מינסוטה: הגיעו שחקנים טובים, במיוחד ג'ף טיג, גם ג'ימי באטלר למרות שלא מחזיק ממנו. הרוקי שלהם זה ג'סטין פאטון או ג'סטין המילטון? זאק לאווין ושאבאז מוחמד הם צעירים מוכשרים, גם קריס דאן אולי וגם ריקי רוביו שחקן טוב אבל ויתרו על קצת עתיד בשביל להצליח עכשיו ואין ספק שעשו קיץ טוב

אה אתה מאלו שעוד מחכים שאקסום יתן משהו....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 19, 2017 8:56 pm 
Junior

קיינטל וודס, המוכר גם כQ, לא היה אותו סוג של שחקן. סוואניגן זה שחקן שאפשר לשים בקבוצה.
ואקסום באמת מאכזב אבל אני עדיין מאמין בו, ראיתי אותו במקדונלדס אול אמריקן לפני הדראפט וחשבתי שיהיה תותח, אולי צריך התחלה חדשה בקבוצה אחרת, או שיצליח באיזשהו שלב לפרוץ עם יוטה. אני כן חושב שיש לו כישרון, אולי אין לו את what it takes...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 20, 2017 12:05 am 
Sophomore

וודס היה רק דוגמה. אי אפשר להסיק כלום מזה ששחקן היה מועמד לבחירה גבוהה, הדרדר ואחרי כן היה טוב בליגת הקיץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 20, 2017 1:03 pm 
Junior

סוואניגן שחקן, היה שחקן גם בקולג', מקום שני במוק דראפט האלטרנטיבי שעשיתי עוד לפני הדראפט.
קיינטל וודס היה שחקן JuCo (ג'וניור קולג') עם בעיות התנהגות שלקחנו הימור על הכישרון שלו למרות האופי הבעייתי. ממש לא אותו מקרה. סוואניגן זה ילד שגדל במשפחות אומנה והיה בילדותו מאוד שמן והצליח להתגבר על כל המכשולים ולהגיע לליגה, הוא גם בן אדם מרשים עם שכל וביטחון עצמי, ממש לא כמו קיינטל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 20, 2017 1:07 pm 
Junior

תיקון, סוואניגן היה כמובן רביעי במוק דראפט האלטרנטיבי
הנה תזכורת למי ששכח:
1. לונזו בול (2)
2. לאורי מרקאנן (11)
3. מאליק מונק (10)
4. כיילב סוואניגן (30)
5. מארקל פולץ (1)