סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 16, 2024 12:38 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 27 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' ספטמבר 19, 2017 9:00 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
לת'רדים הקודמים:
viewtopic.php?f=1&t=16797
viewtopic.php?f=1&t=16794
viewtopic.php?f=1&t=16782
viewtopic.php?f=1&t=16785
viewtopic.php?f=1&t=16792

סן אנטוניו ספרס (61-21 בעונה שעברה):
נשארו: קוואי לאונרד, למרקוס אולדרידג', פאו גאסול, טוני פארקר, מאנו ג'ינובילי, דני גרין, דיוויד ברטנס, קייל אנדרסון, פטי מילס, דז'ונטה מורי
הגיעו: רודי גיי (סקרמנטו), ג'ופרי לוורן (שיקגו)
עזבו: ג'ואל אנתוני, דויין דדמון (אטלנטה), דיוויד לי, ג'ונתן סימונס (אורלנדו)

תחזית: טוף, לא קרה פה יותר מדי בקיץ חוץ מזה שהחברים הזדקנו בעוד שנה. כמו בעונה שעברה, הספרס הולכים להסתמך חזק מאוד על קוואי. בעונה שעברה זה נגמר בקרסול נקוע. אין פה סגל לאליפות, והאמת? כנראה שגם לא לגמר מערב. חצי גמר מערב בהחלט אפשרי.

יוסטון רוקטס (55-27 בעונה שעברה):
נשארו: ג'יימס הארדן, אריק גורדון, טרבור אריזה, ריאן אנדרסון, ננה, קלינט קאפלה
הגיעו: כריס פול (קליפרס), לוק אמבה א מוטה (קליפרס), פי ג'יי טאקר (טורונטו), טאריק בלאק (לייקרס)
עזבו: פטריק בברלי (קליפרס), סם דקר (קליפרס), מונטרזל הארל (קליפרס), לו ויליאמס (קליפרס), קייל וילצ'ר (טורונטו)

תחזית: נהיה פה מעניין. בשנה שעברה הם לא הצליחו להתגבר על הספרס. השנה עם כריס פול זה יכול להיות אחרת, אבל הרבה יהיה תלוי בבריאות של פול ובשיטת המשחק. הארדן שיחק בעונה החולפת בתור הפליימייקר של הקבוצה והעמיד מספרים שניים רק לעונה הפנומנאלית של ראסל ווסטברוק. ברור שפול יהיה כאן הפליימייקר, ובהחלט יהיה מעניין לראות מי לוקח את הזריקות המכריעות וחלוקת הכדור בין הכוכבים. מה בתחזית? גמר מערב. אני לא חושב שיש להם כלים קרובים בכלל לעצור את הווריורס.

ממפיס גריזליס (43-39 בעונה שעברה):
נשארו: מייק קונלי, מארק גאסול, צ'נדלר פרסונס, ברנדן רייט, טרוי דניאלס, ג'יימס אניס, דיונטה דיוויס, אנדרו האריסון, ויין סלדן
הגיעו: מריו צ'אלמרס, טייריק אוונס (סקרמנטו), בן מקלמור (סקרמנטו)
עזבו: טוני אלן (ניו אורלינס), וינס קרטר (סקרמנטו), זק רנדולף (סקרמנטו)

תחזית: לא נראה מזהיר במיוחד. אחרי קונלי וגאסול, השחקן השלישי בחשיבותו מהנשארים זה פרסונס, שעבר את אחת העונות המצחינות שזכורות לי משחקן אן בי איי (6.2 נק' ב-20 דקות, 34% מהשדה ו-27% מהשלוש). טייריק בהחלט חיזוק מעניין בהינתן שהוא בריא. בשתי העונות האחרונות שיחק 65 משחקים.
תחושתי שהם יצטרכו להילחם מאוד חזק כדי לעשות את הפלייאוף השנה, ויהיו חייבים את קונלי וגאסול בקו הבריאות באופן מלא. מקומות 8-9.

ניו אורלינס פליקנס (34-48 בעונה שעברה):
נשארו: חדגבה דיוויס, דמארקוס קאזנס, ג'רו הולידיי, איטוואן מור, עומר אשיק, אלכסיס אג'ינסה, ג'ורדן קרופורד, סולומון היל
הגיעו: טוני אלן (ממפיס), איאן קלארק (ג"ס), פרי ג'ונס השלישי, דריוס מילר, רז'ון רונדו (שיקגו)
עזבו: קווין קוק (אטלנטה), דנטה קנינגהאם, טים פרייז'ר (וושינגטון), דונטס מוצ'יונאס, קווינסי פונדקסטר (שיקגו)

תחזית: שדרוג מכובד מאוד הגיע בקיץ. טוני אלן, איאן קלארק ורונדו בהחלט חיזוק מעניין לקו האחורי המדלדל. לי לפחות נראה ברור שהולידיי ורונדו זה לא מסתדר ביחד. לא ראינו עדיין איך חדגבה ובני דודים מסתדרים ביחד ומרימים את טור הנצחונות של הפליקאנס. גם לא מרגיש לי שזה יקרה השנה. לוטרי.

דאלאס מאבריקס (33-49 בעונה שעברה):
נשארו: דירק נוביצקי, ג'יי ג'יי בראה, הריסון בארנס, סת קארי, יוגי פרל, ווסלי מתיוס, סלח מג'רי, נרלנס נואל, דוייט פוואל
הגיעו: ג'וש מקרוברטס (מיאמי), דניס סמית ג'וניור (רוקי, בחירה מס' 9 בדראפט), ג'ף וויתי (יוטה)
עזבו: דאנדרה ליגינס (קליפרס)

תחזית: אין פה קבוצה לפלייאוף, אבל יהיה מעניין איך דניס סמית משתלב בקבוצה הזו. לוטרי.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 21, 2017 11:26 pm 
Hall of Famer

ביוסטון זה הרבה יותר מאשר מי ייקח את הזריקות האחרונות. לקחת את הקבוצה עם קצב המשחק הכי מהיר באן.בי.איי והוספת את הרכז שהכי אוהב התקפות איטיות באן.בי.איי. פול שחקן אדיר, אבל זה קצת לנסות להכניס מרובע בתוך עיגול. אם זה ייכנס, זה יהיה מדהים. אבל מה הסיכוי שזה ייכנס?

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 22, 2017 1:39 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

עמוס לב כתב:
ביוסטון זה הרבה יותר מאשר מי ייקח את הזריקות האחרונות. לקחת את הקבוצה עם קצב המשחק הכי מהיר באן.בי.איי והוספת את הרכז שהכי אוהב התקפות איטיות באן.בי.איי. פול שחקן אדיר, אבל זה קצת לנסות להכניס מרובע בתוך עיגול. אם זה ייכנס, זה יהיה מדהים. אבל מה הסיכוי שזה ייכנס?

אם זה ריבוע בעל אלכסון שקטן או שווה לקוטר העיגול, זה ייכנס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 22, 2017 2:22 am 
Hall of Famer

אני מאמין בניו אורלינס השנה. יש להם ארגיואבלי את שני הגבוהים הטובים בעולם ופוינט גארד שאוהב למסור. והם אפילו הביאו את אחד השומרים הטובים בעולם. זה יהיה כישלון עצום לדעתי אם זהפלייאוף לא יקרה.

אני מאמין פחות גם ביוסטון וגם בספרס. כלומר, שתיהן יעלו לפלייאוף, כנראה במקום גבוה מהפליקנס. אבל ביוסטון אני פשוט לא רואה איך פול והארדן עובדים ביחד ובספרס... מי לעזאזל יכול לשחק שם לצד קאווי, בקבוצה בה כולם זקנים בטירוף? אני חושב ששנה שעברה היה נס שגם הוכיח עד כמה קאווי גדול, אבל נדמה לי שיש גבול גם לגדולה של קאווי ופופ - פשוט אין שם עם מי לשחק, חוץ מקצת סופטרידג'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 22, 2017 8:02 am 
Hall of Famer

איזה תיאור מוטה. טוני אלן הוא אחד השומרים הטובים בעולם ודני גרין הוא חלק מאין עם מי לשחק. אולדריג' הוא סופטרידג'. ס"א יגיעו לפלייאוף וזה אולי מה שחשוב אחרי קיץ לא משהו שלהם.

לנ"א ההנהלה הנואשת ביותר בליגה. הם פשוט מנסים לבנות קבוצה חזקה ככל האפשר, בלי לקחת בחשבון אופי והתאמה. זה יכול לעבוד. רונדו ושני גבוהים סופר מוכשרים זה לא מעט בכלל. זה יכול
להסתיים בפלייאוף וזה יכול להתפרק.

נדמה לי שכשלון עצום זו הגזמה :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 22, 2017 9:07 am 
Hall of Famer

דני גרין טוב מאלן ועדיין זה מעט מאד. גם הוא לא ממש יודע לקלוע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 22, 2017 9:34 am 
Junior

סאן אנטוניו לא נחלשו. ההנהלה שם יודעת לאסוף כישרונות נידחים ויש להם לא מעט כלים, שחקנים כמו פטי מילס, קייל אנדרסון. יהיו בערך כמו שנה שעברה.
יוסטון היו חזקים שנה שעברה והביאו את פול בלי לוותר על יותר מדי חוץ מלייצר בעייתיות בהיררכיה שתהיה פחות מובנית ויצטרכו לייצר כימיה קבוצתית בסיטואציה מאתגרת. כמו שאמרו פה אם זה יעבוד אם יהיו חזקים וזה גם יכול לעבוד אבל יהיו קבוצה שונה עם כריס פול.
בממפיס שלושת השחקנים שעזבו הם בין השחקנים החשובים ביותר שלהם אז בלי ספק נחלשו.
ניו אורלינס התחזקו. ג'רו הולידיי יכול לשחק גם עם רונדו וגם עם טוני אלן. רונדו וטוני אלן זה הציוות הבעייתי אבל גם יכול לעבוד אם יש איתם מספיק קלעים בעמדות 3 או 4. בכל מקרה גם א זה לא שילוב אידיאלי, הם התחזקו.
לדאלאס כמו לסאן אנטוניו יש לא מעט שחקנים מוכשרים שהם הצליחו ללקט. דניס סמית' שבהתחלה התלהבתי ממנו, קצת ירד לי ממנו אחרי שראיתי אותו בהיילייטים יותר מעמיקים לאורך משחק שלם. אבל הם יהיו לא רעים. דירק זה עדיין דירק גם אם הוא כבר זקן. מעניין כמה זמן הוא עוד חושב לשחק. אולי בונה על עוד איזו ריצת אליפות ככינור שני או שלישי אם הם יצליחו להביא איכשהו כישרונות יותר רציניים. לא נראה לי שדניס סמית' ברמה הזאת וגם לא שאר השחקנים שלהם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 22, 2017 10:12 am 
Hall of Famer

נורטון כתב:
דני גרין טוב מאלן ועדיין זה מעט מאד. גם הוא לא ממש יודע לקלוע

הוא לא קלע של 40% מהשלוש במהלך הקריירה שלו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 22, 2017 4:40 pm 
Hall of Famer

לקלוע, = to score
זה הוא לא יודע לעשות, במיוחד בשנתיים האחרונות, עם או בלי קשר לאחוזים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 22, 2017 6:54 pm 
Hall of Famer

לקלוע זה לא to score בהכרח. זה גם יכול להתפס בשפה העברית כמו to shot
יש שוטר ויש סקורר. דני גרין קלעי שלוש טוב מאד (וגם בתוך ההגדרה הזאת יש קלעי שלוש טובים רק שהם מקבלים לבד את הכדור לגאמפ כמו גרין ויש כאלו שגם טובים ביצירה לעצמם מהשלוש כמו קרי וקיירי).

הספרס לא התחזקו זה בטוח.
כל הסגל התבגר. גיי לא יותר טוב מסימונס (סקורר יותר טוב. שומר פחות טוב. לא מוסר.)
אלא אם מארי השתפר בקיץ, רוב הסגל בחלק היורד של הקריירה ורק שיפור רציני של הצעירים (קוואי,מרי ואולי ברטנס) לא יבוא שום שיפור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 22, 2017 7:16 pm 
Hall of Famer

אם נבחן לרגע את נ״א וסיכויי הפלייאוף שלה במערב:

ג״ס - פלייאוף בטוח

למעט פציעות חמורות:
ס״א, יוסטון ואוקלוהומה סיטי - פלייאוף

קבוצות שמתחרות על 4 המקומות הנוספים:
פורטלנד - מאוד מזכירה את נ״א אלא שכאן הכוכבים הם בקו האחורי, מה שמותאם יותר לכדורסל העכשווי. זוהי גם קבוצה מלוכדת שרצה זמן מה ביחד. לדעתי קבוצה טובה יותר עם פוטנציאל נפיצות קטן יותר.
מיניסוטה - אני לא יודע מה וויגינס שווה בדיוק ואיך הקבוצה תתאקלם סביב באטלר. על פניו, לפי הסגל, זו קבוצת פלייאוף.
דנבר - קבוצה יותר מאוזנת מנ״א, גם אם קצת פחות עשירה בסטאר פאוור. לדעתי זה יותר תלוי בדנבר ובחוזק ההגנה שלה.
אני לא בטוח שיוקיץ׳ לא מייצר להם בעיה בהקשר הזה.
ממפיס - קבוצה מנוסה שלמרות שינויים לא מעטים, עדיין מכילה את מייק קונלי ומארק גאסול. אני בספק אם הם יעשו פלייאוף אבל יש בממפיס משהו מס״א, אתה מספיד אותם והם מפתיעים אותך בכל פעם מחדש.
קליפרס - תלויים בבריאות של גאלו ושל גריפין. מבחינת כשרון, זו עשויה להיות קבוצת פלייאוף.
יוטה - סניידר מאמן מצוין, אחד הסנטרים ההגנתיים הטובים בליגה. אני לא חושב שהם יהיו בפלייאוף אבל זו קבוצה קשוחה שקשה לנצח והם יתנו פייט.

עוד קבוצות שישמחו להגיע לשם למרות שזה לא סביר במיוחד:
דאלאס - כי אף פעם אי אפשר להספיד קבוצה של קרלייל ואני מאמין בדניס סמית׳.
הלייקרס - יש שם לא מעט כשרון והפעם גם תקווה (ואפס אינטרס לעשות טאנקינג).
סקרמנטו - עשויה להיות קבוצה חביבה, בייחוד אם ג׳ורג׳ היל ייתן עונה טובה והרוקי שלהם יבריק.
פיניקס - בלדסו, בוקר, וורן ועוד שלל צעירים, לא יודע. לא מספיק.

לדעתי מי שיצטרפו לג״ס, ס״א, יוסטון ואוקלוהומה בפלייאוף המערבי
הן: פורטלנד, מיניסוטה ודנבר כאשר על המקום האחרון יתחרו נ״א (כתלות באיך תתחבר והאם יימצא פתרון לקליעה מרחוק), יוטה, קליפרס וממפיס. אם הקליפרס איכשהו יהיו בריאים זה שלהם אבל אני לא מאמין שזה יקרה. נ״א אמורה לתפוס את המקום הזה אבל מי יודע עם הבנייה העקומה הזו ושלל ההימורים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 22, 2017 7:39 pm 
Hall of Famer

אם לסכם את תחזיות הפלייאוף למערב לפי סדר יורד:
ג"ס - אליפות
יוסטון - גמר מערב
סן אנטוניו - חצי גמר מערב
אוקלהומה - מקומות 4-5
מינסוטה - מקומות 5-7
קליפרס - מקומות 6-7
דנבר - מקומות 6-8
פורטלנד - מקומות 7-9
ממפיס - מקומות 8-9
ניו אורלינס - לוטרי
יוטה - לוטרי
פיניקס - לוטרי
לייקרס - לוטרי
דאלאס - לוטרי
סקרמנטו - לוטרי

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 22, 2017 8:12 pm 
Hall of Famer

satriani כתב:
לקלוע זה לא to score בהכרח. זה גם יכול להתפס בשפה העברית כמו to shot
יש שוטר ויש סקורר. דני גרין קלעי שלוש טוב מאד (וגם בתוך ההגדרה הזאת יש קלעי שלוש טובים רק שהם מקבלים לבד את הכדור לגאמפ כמו גרין ויש כאלו שגם טובים ביצירה לעצמם מהשלוש כמו קרי וקיירי).

הספרס לא התחזקו זה בטוח.
כל הסגל התבגר. גיי לא יותר טוב מסימונס (סקורר יותר טוב. שומר פחות טוב. לא מוסר.)
אלא אם מארי השתפר בקיץ, רוב הסגל בחלק היורד של הקריירה ורק שיפור רציני של הצעירים (קוואי,מרי ואולי ברטנס) לא יבוא שום שיפור.

לזה התכוונתי. גרין בסופו של דבר הוא שחקן של 7-10 נקודות למשחק. קולע טוב מהשלוש, אבל לא יודע ליצור לעצמו. ג'ודי מיקס בהתקפה. בהגנה הוא אכן אחד מהטובים בעולם. האם זה מספיק?
גאסול מבוגר ונדמה שבסוף השנה הוא ממש התחיל לרדת דרסטית
אלדרידג' עדיין אחד מהפאוורים הטובים בעולם, אבל בהחלט לא השחקן שהוא היה בפורטלנד
מילס לדעתי הוא בינוני לגמרי. פארקר וג'ינובילי כמעט לא רלוונטיים. גיי אכן שחקן טוב, אבל צריך אילוף (מה שכן, עם אילוף נכון של פופוביץ' הוא עשוי להיות שיחוק מאד מאד רציני). ובעיניי, כל שאר השחקנים כולל קייל אנדרסון ומי שלא תרצו, לא רלוונטיים לרמה הזאת.
ברמת הסגל, בלי קאווי, זה סגל של 25-30 נצחונות. עם כל הכבוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 22, 2017 8:18 pm 
Hall of Famer

גיי סקורר די טוב. הבעיה זה הגיל והפציעה שעבר לא קלה לבחור בגילו.
עדיין יכול לתת מהספסל 10-12 נקודות כאשר קוואי נח.
אבל יחסר להם סימונס ששמר טוב מאד את הארדן בסדרה מולם (וגם קלע לא מעט).
בגדול הספרס שוב יעשו 50+ נצחונות אבל גם אם יגיעו לגמר מול גולדן סטייט, אין להם מה למכור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 22, 2017 8:19 pm 
Hall of Famer

תחזית המערב שלי אמנם נוטה לקצת WISHFUL THINKING, אבל הנה היא:

1. גולדן סטייט
2: אוקלהומה
3-4: דנבר בגלל השיפור של האריס ומורי, והצירוף של מילסאפ, ומינסוטה כי יש שם כמויות לא נורמליות של סטאר פאוור, וכן אני יודע שאני מפתיע כאן אבל אתם יודעים מה? שנה שעברה אף אחד לא ציפה שיוסטון תסיים שלישית ובכל זאת היא עשתה את זה.
5-6: יוסטון (כן כן) וסן אנטוניו (כן כן). בעיניי הבעיות של שתי הקבוצות רציניות. לסן אנטוניו אין סגל רציני מחוץ לקאווי וקצת אלדרידג' (ובהגנה גרין), ואני מאד בספק אם ההימור על הארדן+פול יעבוד.
7: ניו אורלינס סולו, כשיש להם סיכוי גם לעלות מקום או שניים. אני אישית מחזיק מהסגל שלהם מאד.
8-9 הלוס אנג'לסיות. תגידו שאני מוטה בגלל שאני גר פה עכשיו. אבל הלייקרס צריכים שלונזו בול באמת ייתן את ההבטחה שלו, שאינגראם ישתפר מעט, ושרנדל ולופז יתנו המון מתחת לסל. אני חושב שיש להם סיכוי. הקליפרס צריכים בריאות, אם אחד מגאלינרי או גריפין מפספסים שלושים משחקים, אז חבל על הזמן שלהם.
10-11: ממפיס ופורטלנד. הראשונה איבדה את אלן ורנדולף, וזה המון אבידה. השניה אמנם איבדה רק את קראב, אבל נדמה לי שבמקרה הטוב הם דורכים במקום, והשנה זה לא יספיק. ועם כל הכבוד, אני לא חושב שלילארד+מקאלום זה יותר טוב מאנתוני דייויס+קאזינס, גם לא בכדורסל של היום. אבל מבחינתי שתי הקבוצות יתמודדו עד הישורת האחרונה על מקום בפלייאוף.

לעומת זאת רחוק מחוץ לפלייאוף: יוטה שאיבדה הרבה יותר מדי. גובר לא יחזיק אותם לבד. פניקס תהיה סימפטית אבל זה לא יתורגם להמון נצחונות. סקרמנטו אותו כנ"ל כנראה. ונדמה לי שדאלאס תתמודד היטב על המקום האחרון במערב.

ברור לי כמובן שזו תחזית בלבד, ובהחלט יתכן שהצפוי יותר יקרה, ויוסטון וסן אנטוניו יחד עם אוקלהומה הן אלה שיובילו את האיזור אחרי גולדן סטייט. אבל אם אני צריך להחליט היום מי הקבוצות החזקות, התחושה שלי היא שדנבר ומינסוטה יכולות בהחלט לקחת את ההגמוניה מהקבוצות המבוגרות ומבוססות יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 22, 2017 8:52 pm 
מנהל פורום

לדעתי הלייקרס יהיו אחת מהאחמש הגרועות בליגה, לא פלייוף ולא כלום.
אני חושב גם שניו אורלינס יהיו גרועים כמוהם.

אני חושב שזה המערב:
ג"ס
יוסטון
דנבר
ס"א
אוקלהומה
פורטלנד
יוטה
קליפרס

ממפיס אולי תכנס במקום אחת מהשתיים האחרונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 22, 2017 8:55 pm 
Hall of Famer

אז גם מינסוטה לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 22, 2017 8:59 pm 
Hall of Famer

והאמת, אם להרחיב טיפה אז:

1. גולדן סטייט
בסט קייס סצנריו:1
וורסט קייס: 1

2. אוקלהומה
בסט קייס סצנריו:1
וורסט קייס: 7

3. דנבר
בסט קייס סצנריו: 2
וורסט קייס: 9

4. מינסוטה
בסט קייס: 2
וורסט קייס: 12

5. יוסטון

6. סן אנטוניו

7. ניו אורלינס
בסט קייס: 2 (כן, כן)
וורסט קייס (10)

8. לייקרס
בסט קייס: 6
וורסט: 13

9. קליפרס
בסט קייס: 5
וורסט קייס:12

10. פורטלנד
וורסט קייס: 12

11. ממפיס
וורסט קייס: 11

12. יוטה
בסט קייס: 7
וורסט קייס: 13

13. פניקס, דאלאס וסקרמנטו, לשלושתם פחות או יותר אותם סיכויים
בסט קייס: 10
וורסט קייס: 15

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 23, 2017 2:01 pm 
Junior

נורטון אתה טועה שמזלזל בנו, אנחנו הולכים להיות הרבה יותר טובים משנה שעברה. זה אולי נראה שלא עשינו יותר מדי אבל עשינו את המהלכים הנכונים ויש לנו קבוצה לרמות הגבוהות, אפילו יתרון ביתיות בסיבוב ראשון.
בנוסף, לא מספיק מחשיבים פה את ההחתמה של מילסאפ בדנבר. מילסאפ שחקן אדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 23, 2017 10:07 pm 
Sophomore

איך הוורסט קייס 1 של הווריירס מסתדר עם הבסט קייס 1 של הת'אנדר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 24, 2017 2:41 am 
Hall of Famer

צודק. טעיתי. גולדן סטייט תסיים ראשונה אלא אם יהיו פציעות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 24, 2017 5:22 am 
Hall of Famer

אני מאוד מחבב את דנבר אבל אתם ממש עפים על הקבוצה. למה בעצם והאם ההגנה שלהם צפויה להיות מספיק חזקה כדי לעמוד מאחורי הדירוגים האופטימיים האלו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 24, 2017 6:47 am 
Hall of Famer

לגמרי עפים על דנבר. אין שם רכז בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 24, 2017 7:35 am 
Hall of Famer

ג'מאל מארי אמור לקפוץ מדרגה. ובכל מקרה לקבוצה יש שלושה רכסים, מילסאפ, פלאמלי ומעל כולם יוקיץ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 26, 2017 11:20 pm 
Hall of Famer

והגנה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 27 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר