סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 16, 2024 3:42 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 38 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: מלו עובר לאוקלהומה
הודעהפורסם: ש' ספטמבר 23, 2017 8:16 pm 
Freshman

בלוג: הצג בלוג (0)
https://twitter.com/wojespn/status/911637746124558336

לפי ווג׳ הוא עובר תמורת קאנטר, מקדרמוט ובחירה או משהו כזה. מלו אפילו ויתר על סעיף אין טרייד ללא אישור בשביל זה.

ובדרך אגב טראמפ אומר לקארי: מתלבט אם לבוא אז עזוב אני לא מזמין אותך. בטוויטר כמובן.
לברון תופס קריזה וקורא לטראמפ bum וטוויטר כמעט מתפוצץ מצחוק ותגובות.

סטיבן איי סמית מסביר מצוין למה לברון לא יהיה מייק ואפילו לא יהיה קובי... https://www.youtube.com/watch?v=BFNH5rBYwjw

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 23, 2017 8:21 pm 
Hall of Famer

וואו, וואו. שלושה שחקנים שאוהבים לזרוק, ואוהבים את הכדור ביד. ועם זאת, לכאורה קונטנדרית של ממש.
וכן, שוב המערב התחזק על חשבון המזרח. יפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 23, 2017 8:26 pm 
Freshman

אבל הם לא על אותה משבצת כמו פול והארדן. אם הארדן ראסל ודוראנט שיחקו ביחד אין סיבה שזה לא יעבוד בתאוריה.
נראה מה דונובן שווה.

סטיבן איי סמית מסביר מצוין למה לברון לא יהיה מייק ואפילו לא יהיה קובי... https://www.youtube.com/watch?v=BFNH5rBYwjw

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 23, 2017 8:30 pm 
Hall of Famer

אני חושב שזה טרייד מצוין בשביל הניקס. חסל סדר כרמלו, ובעצם הצהרה ברורה שפורזינגיס זה הפרנצ'ייז החדש.

בצד של אוקלהומה אני לא חושב שזה טרייד כ"כ טוב, אבל בעיקר כי אני חושב שכרמלו הוא לא שחקן כ"כ טוב. הוא אחד שעדיין חושב שהוא מס' 1 בכל קבוצה שהוא משחק בה. אחד שלוקח זריקות על חשבון אחרים.
זו קבוצה שיש לה אמנם חמישיה מוצלחת, אבל ספסל לוטה בערפל, ובפלייאוף העומק מדבר לא פחות מהכישרון של החמישיה הפותחת.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 23, 2017 8:31 pm 
Hall of Famer

הכול תלוי בראש של מלו. כיום הוא במובהק השחקן השלישי בטיבו בת'אנדר. השאלה אם הוא חושב כך.
אולי השימוש הכי טוב במלו יהיה כמרכז הסקונד יוניט. מעניין אם האופי שלו מסוגל לאפשר לקחת צעד כזה אחורה. בדרים טים הוא היה מוכן, אבל אוק סיטי זאת לא בדיוק הדרים טים.

האם ערך הלוטרי של קנטר נוסק למרומים?

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 23, 2017 8:32 pm 
Sophomore

לדעתי הרבה גם תלוי בווסטברוק, אם הוא יפנים שיש לו עכשיו שני שחקנים מצוינים לידו וכדאי למסור להם ולתת להם לשחק, הם יכולים להיות טובים מאוד. אם הוא ירצה להראות שהוא עדיין הגבר ולהשיג את המספרים שלו אז תהיה להם בעיה.
והם באמת יכולים לשחק שלושתם בלי לדרוך אחד לשני על האצבעות, תפקידים שונים על המגרש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 23, 2017 8:37 pm 
Hall of Famer

וואו איזו טיפשות, מצד שתי הקבוצות.

מצד אחד אוקלהומה, לא באמת צריכים שם את מלו ליד ג'ורג' וראס, גם ככה יש להם סקורינג בערימות עם שני החבר'ה האלו ואני לא רואה את מלו מוסיף להם הרבה, אבל הוא כן יכול לפגוע בכימיה הקבוצתית, לא רואה איך הטרייד הזה הופך אותם לקונטנדרית, שיפור קטנטן במקרה הטוב, פגיעה בקבוצה במקרה הרע.

מצד הניקס, ברור שהיה צריך להפטר ממלו בהקדם, אבל קאנטר נכנס לקו קדמי שהוא גם ככה עמוס לעייפה עם פורזינגיס, הרננגומס (שהיה לא רע בכלל בשנה שעברה), נואה וקייל אוקווין. אז כן, קאנטר נותן להם אופציה לפוסט-אפ, שזה נחמד, והוא גם ריבאונדר טוב, שזה אחלה, אבל הוא מגן פשוט זוועתי. מצד שני, הניקס עדיין תקועים עם בור בקו האחורי, כרגע השחקן הנורמלי היחיד שיש להם בשתי עמדות הגארד זה טימי הארדווי ג'וניור, שהוא אחלה בחלה של סקורר, אבל לא ממש מנהל משחק ולא ממש מביא איזושהי אינטילגנציה יוצאת דופן לשולחן, והעומס יפול מצד אחד על ניטיקלינה הרוקי ומצד שני על כל מיני גוויות בינוניות כמו ג'ארט ג'ק, קורטני לי ורמון סשנס לצד סתם בינוניים כמו מקדרמוט ורון בייקר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 23, 2017 8:41 pm 
Freshman

מלו לא באמת היה סחורה כל כך חמה שהניקס יכלו לעשות משהו משמעותי בטרייד. הם נפתרו ממנו ומהחוזה והפוזה שלו וימשיכו בטנקינג.
אוקלהומה זה סתם וואן סיזן שואו בספק אם מישהו מהשלושה יישאר שם שנה הבאה. אז הם יבואו לשחק בכיף 3 נגד 5 באווירה של אולסטאר וויקאנד ויעופו בסיבוב הראשון.
אם הם היו רציניים באמת הם היו מאריכים חוזה, אבל מכיוון שהם לא זה ברור שזה הכל שטויות.
שום נזק משמעותי לשתי הקבוצות ושום הישג משמעותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 23, 2017 8:52 pm 
מנהל פורום

ראסל, פול ג'ורג ועכשיו כרמלו. אני ממש ממש ממש אוהב את הקיץ של הת'אנדר והולך להיות שם סופר מעניין.
כאילו, אני חושב שג'ורג' שחקן אוברייטד, אבל כאופציה התקפית שלישית, וכשומר המרכזי בעמדות 1-4? אחלה של דבר שבעולם.

נערך לאחרונה על ידי ציפה דריפה אלמדלסי בתאריך ש' ספטמבר 23, 2017 9:02 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 23, 2017 8:53 pm 
Sophomore

קאנטר עם חוזה של 18 מליון ואופצית שחקן שתמומש מן הסתם. החוזה של מקדרמוט יסתיים בסוף השנה. הבחירה היא בחירת סיבוב שני של שיקאגו. אני מניח שעכשיו הניקס ינסו להעביר את אוקווין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 23, 2017 8:55 pm 
Hall of Famer

rony כתב:
וואו איזו טיפשות, מצד שתי הקבוצות.

מצד אחד אוקלהומה, לא באמת צריכים שם את מלו ליד ג'ורג' וראס, גם ככה יש להם סקורינג בערימות עם שני החבר'ה האלו ואני לא רואה את מלו מוסיף להם הרבה, אבל הוא כן יכול לפגוע בכימיה הקבוצתית, לא רואה איך הטרייד הזה הופך אותם לקונטנדרית, שיפור קטנטן במקרה הטוב, פגיעה בקבוצה במקרה הרע.

מצד הניקס, ברור שהיה צריך להפטר ממלו בהקדם, אבל קאנטר נכנס לקו קדמי שהוא גם ככה עמוס לעייפה עם פורזינגיס, הרננגומס (שהיה לא רע בכלל בשנה שעברה), נואה וקייל אוקווין. אז כן, קאנטר נותן להם אופציה לפוסט-אפ, שזה נחמד, והוא גם ריבאונדר טוב, שזה אחלה, אבל הוא מגן פשוט זוועתי. מצד שני, הניקס עדיין תקועים עם בור בקו האחורי, כרגע השחקן הנורמלי היחיד שיש להם בשתי עמדות הגארד זה טימי הארדווי ג'וניור, שהוא אחלה בחלה של סקורר, אבל לא ממש מנהל משחק ולא ממש מביא איזושהי אינטילגנציה יוצאת דופן לשולחן, והעומס יפול מצד אחד על ניטיקלינה הרוקי ומצד שני על כל מיני גוויות בינוניות כמו ג'ארט ג'ק, קורטני לי ורמון סשנס לצד סתם בינוניים כמו מקדרמוט ורון בייקר.

גם דוראנט הוסיף סקורינג לקליי וסטף. בעיני טרייד אדיר לאוקייסי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 23, 2017 8:58 pm 
Hall of Famer

קליי ודוראנט (וגם קארי במידה מסוימת) לא צריכים את הכדור בידיים שלהם כדי להיות אפקטיביים, מלו, ראס וג'ורג' כן צריכים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 23, 2017 8:58 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
נורטון כתב:
וואו, וואו. שלושה שחקנים שאוהבים לזרוק, ואוהבים את הכדור ביד. ועם זאת, לכאורה קונטנדרית של ממש.
וכן, שוב המערב התחזק על חשבון המזרח. יפה.

רק מוודא שלא פספסתי כאן איזה סרקזם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 23, 2017 11:28 pm 
Sophomore

שחקנים שאפשר למצוא בספסל של אוקלהומה: פלטון, כריסטון, אברינס, גרנט ופטרסון. לא מדהים, אבל בהחלט ספסל תורם. השאלה האם דקארי ג'ונסון מספיק טוב להיות סנטר מחליף או פותח במקרה של פציעה של אדאמס. בכל מקרה, הם יצטרכו לעבות את הקו הקדמי שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 24, 2017 12:09 am 
Hall of Famer

הניקס קיבלו מעט אבל לפחות קיבלו.
קנטר שחקן חביב בליגה. לא כוכב אבל ריב טוב ועוד נקודות.
מקדרמט עלול להפוך לשחקן רוטציה בליגה או להפלט.
הבחירה של הבולס תהיה בחירה כנראה 31-33 שזה טוב.
אז הם לא קיבלו פרוספקט צעיר אבל לפחות קיבלו משהו כי ללא הטרייד הם בדרך לכלום.
הרעמים למעשה החליפו את קנטר במלו. מקדרמט גם ככה שחקן שולי מאד אצלם.
ועוד דבר.הטרייד ההזוי של הבולס ששלח את גיבסון ומקדרמט שלח גם את הבחירה הזאת שכנראה מאפשרת את הטרייד. הבולס נתנו גם שני שחקנים טובים יותר ועוד הוסיפו בחירת דרפאט שתהיה כנראה 31-33. פקסון הזה גאון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 24, 2017 4:53 pm 
Hall of Famer

אחלה טרייד לאוקלוהומה. המפסידה היא יוסטון כמובן, שלא הצליחה להביא את מלו לשורותיה במחיר זול.
השאלה היא אם זה משהו שיימשך ליותר משנה אחת או יתפרק מיד.
אדאמס, מלו, ג׳ורג׳, פילר הגנתי ו-ווסטברוק זו אחת החמישיות הטובות בליגה.

הדבר הרציני היחיד שהניקס קיבלו זה בחירת לוטרי גבוהה יחסית בשנה הבאה
וגם זה מוטל בספק לאור התחרות הקשה באזור הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 24, 2017 5:22 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
לדעתי יוסטון המרוויחה כאן שלא נפלה עם זה ולא התפתתה לתת יותר מדי. לא מחזיק ממנו בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 24, 2017 5:30 pm 
Sophomore

מאד מוזר לי שאתם לא מעריכים את התרומה של קאנטר. הוא יהיה הגבוה השני בניו יורק אחרי פורזינגיס ובהרבה מובנים הוא משלים אותו.
זה שבניו יורק חסרים גארדים לא אומר שלקבל גבוה תורם זה שום דבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 24, 2017 7:12 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

Att כתב:
אחלה טרייד לאוקלוהומה. המפסידה היא יוסטון כמובן, שלא הצליחה להביא את מלו לשורותיה במחיר זול.
השאלה היא אם זה משהו שיימשך ליותר משנה אחת או יתפרק מיד.
אדאמס, מלו, ג׳ורג׳, פילר הגנתי ו-ווסטברוק זו אחת החמישיות הטובות בליגה.

הדבר הרציני היחיד שהניקס קיבלו זה בחירת לוטרי גבוהה יחסית בשנה הבאה
וגם זה מוטל בספק לאור התחרות הקשה באזור הזה.

הפילר ההגנתי יהיה או רוברסון כשמלו בעמדה 4 או פאטרסון כשג'ורג' ב-2.
והניקס לא קיבלו בחירת לוטרי אלא את בחירת הסיבוב השני של הבולס (שאמנם תהיה בתחילת הסיבוב אבל בסביבות המקום ה30).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 24, 2017 8:21 pm 
Hall of Famer

הלוטרי ש-ATT מדבר עליו זה הבחירה של הניקס העונה, שעם הסגל הזה יכולה להיות גבוהה מאד. הוא סייג זאת בכך שהמזרח כל כך חלש, שפורזינגיס וקונוסים יכולים בכיף להיות שווים מספיק בשביל החלק התחתון של הלוטרי או, שומו שמיים, אפילו פלייאוף.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 24, 2017 9:03 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

הניקס לא ינצחו הרבה משחקים גם במזרח, אלא אם פורזינגיס יהפוך פתאום לדרק. אין להם כמעט כלום בקו החוץ מלבד הארדאווי שכנראה יתקרב ל20 למשחק בואקום אבל הוא לא שחקן שלם, מקדרמוט שעדיין טעון הוכחה אם הוא שווה רוטציה בליגה שלא לדבר על חמישייה, נליטיקינה שיחווה קשיי הסתגלות בעמדה החזקה בליגה ומה שנשאר מקורטני לי.
יאבקו עם שיקגו, אטלנטה וברוקלין על המקום האחרון במזרח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 25, 2017 12:41 am 
Junior

אני חושב שזה טרייד טוב מאוד לניקס. בקשר לאוקלהומה אני אגיד אחר כך. קאנטר שחקן טוב מאוד. בהרבה מובנים השחקן הכי חשוב ליד ווסטברוק לפני שנה. דאג מקדרמוט הגיע מקרייטון כשהוא שיחק אצל אבא שלו כמאמן והוא היה טוב שם, הוא הוביל אותם להישגים, אבל הוא שחקן מוזר כי בנוי להוביל את קרייטון ולא בנוי ממש להיות שחקן משלים ברמה הבאה כמו שהוא צריך כדי להיות אפקטיבי. הוא גו-טו פלייר אבל לא ברמה של nba. עכשיו הניקס רצו להשתחרר ממלו שאם הוא טוב או לא טוב, הם לא הגיעו איתו לשום מקום והם קיבלו שחקן טוב מאוד בקאנטר. עכשיו לאוקלהומה. מלו גם היה צריך התחלה חדשה. האוהדים של הבלייזרס מאוד קיוו שיבוא אלינו, אני פחות. אבל אני כן חושב שבסיטואציה שונה הוא יכול להיות טוב ואולי להיות בסיטואציה של שלושה כוכבים זה יותר נכון בשבילו. כמה הוא יתאים ליד פול ג'ורג' ו-ווסטברוק? עכשיו תשכחו מכל מה שאמרתי, כי חשבתי על סטיבן אדמס. התבלבלתי בינו לבין קאנטר. אז יש להם את אדאמס ואת קוליסון ואת שלושת אלה, צריכים עוד שוטינג גארד, עוד גבוה והם קבוצה טובה מאוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 25, 2017 12:49 am 
Junior

טוב בגלל שהתבלבלתי בין קאנטר לאדאמס זה טרייד פחות טוב בשביל הניקס אבל אני חושב שזה צעד בכיוון הנכון, אם גם ככה לא מגיעים לכלום להתחיל מחדש.
ולאוקלהומה יש את טרנס פרגוסון שהוא רוקי שוטינג גארד לפחות מעניין. צריכים שוטינג גארד שקולע מבחוץ ופאוור פורוורד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 25, 2017 3:07 am 
Hall of Famer

קוליסון לא משחק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 25, 2017 7:12 pm 
Hall of Famer

rony כתב:
קליי ודוראנט (וגם קארי במידה מסוימת) לא צריכים את הכדור בידיים שלהם כדי להיות אפקטיביים, מלו, ראס וג'ורג' כן צריכים.

אני לא בטוח בקשר לזה. אצל מלו ובעיקר ג׳ורג׳ זה יותר עניין של אגו מאשר של צורת משחק. פול ג׳ורג׳ מסוגל להיות שחקן מס׳ 2 משובח ביותר. הוא צריך להתמקד יותר בהגנה ולנוע יותר בלי כדור. לקלוע בקאצ׳ אנד שוט הוא בהחלט מסוגל.
אין לי ספק שאם היה מגיע לג״ס, לדוגמא, הוא היה יכול להיות יעיל מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 38 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: uriel17 ו 177 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה