ווסטברוק הוא מוסר מעולה והוא הוכיח את זה מעבר לכל ספק. אני חושב שהבעיה היא אחרת - הוא חייב את הכדור ביד, כל הזמן. הוא לא הוכיח עדיין שהוא יכול להיות אפקטיבי או מסוכן בלי הכדור בידיים שלו (ואני לא חושב שאם וכאשר הוא יידרש לכך, הוא גם יצליח, לפחות לא במידה כזאת שתביא את אוקלהומה לאן שהם רוצים להגיע). ואוקלהומה גם לא הביאו את פול ג'ורג' וכרמלו בשביל שיעמדו בפינה ויקלעו שלשות.
אם כי בסך הכל אוקלהומה כן עשו שדרוג משמעותי לטווח הקצר, בלי לוותר באמת על שום דבר בעל ערך וגם בלי שום סיכון נראה לעין (החוזה של כרמלו לשנתיים לא נורא בכלל בעיניי). הטווח הסביר שלהם הוא בין חצי גמר לגמר מערב, אין סיבה שלא יעברו סיבוב פלייאוף אבל גם לא אמורים לסכן יותר מדי קבוצת-על כמו הווריורס.
והם גם אפילו פתחו לעצמם אופק לטווח הארוך עם המהלכים שהם עשו בקיץ הזה - אפשרות להשאיר את פול ג'ורג' להרבה שנים וגם לתת לווסטברוק קבוצה שהוא יכול להתחרות איתה, משהו שלא נראה כל כך לפני שנה.
אני אישית קצת מתבאס שמלו לא מגיע לבלייזרס כמו הדיבור שהיה ממש לפני כמה ימים. אמנם הגנתית זה היה שילוב מחריד יחד עם לילארד ומקולום, אבל התקפית זה היה יכול להיות שילוב ממש טוב, כי לילארד ומקולום צריכים עוד אופציה התקפית שתמשוך מהם קצת אש. וזה גם היה יכול להיות מגניב ומעניין ובאופן כללי אני מחבב את מלו שכולם אוהבים לשנוא. בסוף זה עוד מקרה של שחקן שעושה הכל רק כדי לא להגיע לפורטלנד.
הפועל "בנק יהב" ירושלים רואה ערך רב בקביעת הישגים ספורטיביים כקריטריון המרכזי להשתתפות במפעלים האירופאים ומכיוון שליגת האלופות מעניקה הזדמנות שווה לכל קבוצה באירופה להגיע למפעל, החליטה הקבוצה להירשם אליו בפעם הראשונה.