סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 16, 2024 10:38 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 20 הודעות ] 
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' ספטמבר 27, 2017 7:31 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
בתור חובב NBA מעל 25 שנה, אני לא זוכר טרום תחילת העונה מועמדת כ"כ ודאית וברורה לכתר כמו עם גולדן השנה. אפילו בימי הבולס של מייקל ובימי הלייקרס של שאק קובי לא הרגשת שהדומיננטיות שלהם כ"כ חזקה כמו עכשיו.
אני מסתכל על היריבות של הלוחמים ואני רואה את הקאבס שנחלשו, את הספרס שנחלשו(סימונס עזב ופרקר&מאנו הזדקנו בעוד שנה), יוסטון שהתחזקו אומנם עם פול אבל עדיין לא מספיק טובים. אוקלהומה? נו, באמת. לסמוך על כרמלו שיעזור להוביל קבוצה לאליפות מזכיר לי את התקופה שהניקס סמכו פעם על מארבורי וסטיב פרנסיס לעשות זאת. בוסטון אולי התחזקו, אבל מישהו רואה אותם לוקחים יותר ממשחק אחד בסדרה מהוואריורס? חוץ מהם מינסוטה ומילווקי חמודים לאללה וגם הסיקסרס נחמדים עם כל הכישרון הפציע שלהם, אבל לא בטוח שהשלושה האלה אפילו יעלו לפלייאוף אז לנצח את דוראנט וקרי?
בקיצור, רק פציעה של קארי או דוראנט לקראת הפלייאוף אולי תוכל לגרום לעסק להיות מעניין השנה. במידה ולא, לפחות אצליח לישון טוב הפעם בחודשי מאי-יוני ב2018, משהו שלא עשיתי כבר הרבה שנים. למי יש כוח להתעורר לבלו אאוטים ברבע הראשון?

נערך לאחרונה על ידי פוציץ' בתאריך א' אוקטובר 01, 2017 1:37 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 27, 2017 7:34 pm 
Hall of Famer

עד ללפני כמה ימים הייתי אומר בודאות כן.
כרמלו משפר את OKC אבל ווייד בקאבס זה שיחוק אמיתי.
ווייד ורוז מהספסל יחד עם IT במצב טוב (נחכה לראות אם זה קורה)זה קאבס טובים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 27, 2017 7:38 pm 
Hall of Famer

*כותב פוסט על העונה הכי "צדדית" אי פעם ב-NBA*
*שוכח שלפני שנתיים עשו את המאזן הטוב בהיסטוריה אבל הפסידו 4-3 בגמר אחרי שהובילו 1-3*

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 27, 2017 7:42 pm 
Sophomore

satriani כתב:
עד ללפני כמה ימים הייתי אומר בודאות כן.
כרמלו משפר את OKC אבל ווייד בקאבס זה שיחוק אמיתי.
ווייד ורוז מהספסל יחד עם IT במצב טוב (נחכה לראות אם זה קורה)זה קאבס טובים.

מסכים, אני חושב שהקאבס דווקא התחזקו ביחס לעונה שעברה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 27, 2017 7:55 pm 
Freshman

קראודר, רוז, וייד ותומאס ביחד הם בהחלט שיפור לעומת האיבוד של קיירי.
אם וייד מגיע בכושר לגמר הוא בהלט יכול לעשות את ההבדל בדקות מכריעות.
אם תומאס באמת חוזר בינואר מצבם טוב. אלו הרבה סימני שאלה אבל לא בלתי סבירים.

סטיבן איי סמית מסביר מצוין למה לברון לא יהיה מייק ואפילו לא יהיה קובי... https://www.youtube.com/watch?v=BFNH5rBYwjw

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 27, 2017 8:01 pm 
Sophomore

אני חושב שהקאבס נחלשו. וויד מבחינתי זה נונ-פאקטור, קשיש ששיאו הרבה מאחוריו. IT ודרק רוז פציעים ולא שחקנים שניתן לבנות עליהם, ובכללי הסגל נראה מאוד זקן ושברירי. אפילו לברון כבר לא ילד ועוד חודשיים יחגוג 33.
לגמר במזרח הפתטי זה יספיק, אבל לדעתי הם אפילו פחות קונטנדרים משהיו עונה שעברה. רק בתרחיש אופטימי מאוד שIT ורוז מגיעים לגמר בריאים ובכושר, אני רואה את הקאבס מהווים תחרות. ועדיין היה עדיף לקאבס אם היה להם את אירווינג במקום וויד תומאס ורוז. שחקן גדול שאין לו תחליף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 27, 2017 8:01 pm 
Sophomore

התותח המפוברק כתב:
*כותב פוסט על העונה הכי "צדדית" אי פעם ב-NBA*
*שוכח שלפני שנתיים עשו את המאזן הטוב בהיסטוריה אבל הפסידו 4-3 בגמר אחרי שהובילו 1-3*

תותח, הם היו אדירים לפני שנתיים גם בלי דוראנט, אבל עדיין לא הייתה את ההרגשה שאי אפשר לנצח אותם כמו היום. תוסיף לקבוצה הדומיננטית גם ככה הזאת את השחקן השני בטיבו בעולם וזה בכלל הופך אותם לבלתי עצירים בעליל-כמו שראינו בעונה האחרונה.
לגבי וויד בן ה35 ותומאס הפצוע, מה אני אגיד לכם. הלוואי שהייתי אופטימי כמוכם. את הבעיה הכי גדולה שלהם בסדרה מול הלוחמים הם לא תיקנו-שזה שומר שיכול להאט קצת את דוראנט ולא, קראודר הוא לא כזה כיוון והוא נמוך מידי בשביל לשמור עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 27, 2017 8:02 pm 
Sophomore

ערן כתב:
אני חושב שהקאבס נחלשו. וויד מבחינתי זה נונ-פאקטור, קשיש ששיאו הרבה מאחוריו. IT ודרק רוז פציעים ולא שחקנים שניתן לבנות עליהם, ובכללי הסגל נראה מאוד זקן ושברירי. אפילו לברון כבר לא ילד ועוד חודשיים יחגוג 33.
לגמר במזרח הפתטי זה יספיק, אבל לדעתי הם אפילו פחות קונטנדרים משהיו עונה שעברה. רק בתרחיש אופטימי מאוד שIT ורוז מגיעים לגמר בריאים ובכושר, אני רואה את הקאבס מהווים תחרות. ועדיין היה עדיף לקאבס אם היה להם את אירווינג במקום וויד תומאס ורוז. שחקן גדול שאין לו תחליף.

מה שערן רשם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 27, 2017 9:02 pm 
Hall of Famer

ולמה זה חד צדדי יותר משנה שעברה? כי כספי הצטרף?

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 27, 2017 9:31 pm 
Sophomore

יותר חד צדדי מבחינת ציפיות בתחילת השנה כי אז עדיין לא ראו איך זה עם דוראנט, והיו רק ציפיות שזה יהיה קל. עכשיו ראו שזה באמת מאוד קל, ולברון הזדקן בעוד שנה והסגל החדש לא יותר טוב אז אין שום מקום לאופטימיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 27, 2017 9:55 pm 
Hall of Famer

ועדיין הסדרה היתה סופר קרובה ל2:2 ואיגי ודיויד ווסט התבגרו גם כן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 29, 2017 1:44 pm 
Sophomore

satriani כתב:

הסדרה לא הייתה קרובה ל2-2. הבלו אאוט במשחק הרביעי בא אחרי שגולדן באו רגועים מאוד אחרי שניצחו את השלישי. במשחקים באוקלנד ראינו כבר את ההבדלי רמות הענקיים בין הקבוצות.
הסיכוי היחיד שישתנה משהו זה טרייד שיביא לאחת מתוך קליבלנד/יוסטון/סן אנטוניו/ אוקלהומה עוד אולסטאר סטייל קאזינס מבלי לוותר על הרבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 29, 2017 2:01 pm 
Junior

פספסתי משהו?
אייזאה מחליף את אירווינג - אפשרי בהחלט שלמרות הפציעה, זה לא שנמוך.
קליבלנד עם וייד ורוז , שני שחקני פלייאוף מאני טיים מעולים, במקום דרון וקורבר. זה שיפור עצום. וייד ורוז שניהם ברמה גארד מוביל ברמת אלסטאר מינימלי - 18 -4 - 4 לכל אחד מהם שנה שעברה.
אין ספק שהם מאיימים על הווריורס, גם אם האחרונים פייבוריטים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 29, 2017 3:14 pm 
Hall of Famer

FLASH כתב:
פספסתי משהו?
קליבלנד עם וייד ורוז , שני שחקני פלייאוף מאני טיים מעולים, במקום דרון וקורבר. זה שיפור עצום. וייד ורוז שניהם ברמה גארד מוביל ברמת אלסטאר מינימלי - 18 -4 - 4 לכל אחד מהם שנה שעברה.

רוז שחקן מאני פלייאוף מעולה.... גם קובי. אם אנחנו חוזרים ל2011.
תפסיק להסתכל על מספרים. רוז שחקן נוראי אבל בתור מחליף הוא יותר טוב מדרון וויליאמס שהוא לא כל כך טופ עשרים.

פוציץ' כתב:
satriani כתב:

הסדרה לא הייתה קרובה ל2-2. הבלו אאוט במשחק הרביעי בא אחרי שגולדן באו רגועים מאוד אחרי שניצחו את השלישי. במשחקים באוקלנד ראינו כבר את ההבדלי רמות הענקיים בין הקבוצות.
הסיכוי היחיד שישתנה משהו זה טרייד שיביא לאחת מתוך קליבלנד/יוסטון/סן אנטוניו/ אוקלהומה עוד אולסטאר סטייל קאזינס מבלי לוותר על הרבה.

הובילו דקה לסיום המשחק ארבע. זה לא קרוב ל2-2? אלו העובדות. אין פה עניין של דיעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 29, 2017 10:03 pm 
Sophomore

satriani כתב:
FLASH כתב:
פספסתי משהו?

רוז שחקן מאני פלייאוף מעולה.... גם קובי. אם אנחנו חוזרים ל2011.
תפסיק להסתכל על מספרים. רוז שחקן נוראי אבל בתור מחליף הוא יותר טוב מדרון וויליאמס שהוא לא כל כך טופ עשרים.

פוציץ' כתב:
satriani כתב:

הובילו דקה לסיום המשחק ארבע. זה לא קרוב ל2-2? אלו העובדות. אין פה עניין של דיעה.

אלה לא העובדות. המשחק הצמוד שעליו אתה מדבר היה משחק מספר 3, שאותו הווריורס לקחו ועלו ל-3:0, ורק אז הקאבלירס לקחו את משחק מספר 4. זה לא קרוב ל-2:2.

הפועל "בנק יהב" ירושלים רואה ערך רב בקביעת הישגים ספורטיביים כקריטריון המרכזי להשתתפות במפעלים האירופאים ומכיוון שליגת האלופות מעניקה הזדמנות שווה לכל קבוצה באירופה להגיע למפעל, החליטה הקבוצה להירשם אליו בפעם הראשונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 29, 2017 11:47 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
כתבתי את זה לפני כמה ימים - בכל הסיכומים של שנה שעברה נשכח שדוראנט עבר פציעה די קשה במהלך העונה ובזמן הפציעה היה חשש שהוא גמר את העונה. במצב כזה די ברור שגולדן סטייט לא היו מטיילים בקלילות כזו לגמר וספק אם היו לוקחים אליפות (אפשר גם להוסיף את הפציעה של קאווי שלכו תדעו מה היה קורה בלעדיה).

ברור שהתסריט של אליפות חד צדדית נוספת הוא סביר מאוד. אבל ולו בגלל האפשרויות של פציעת אחד הכוכבים, אין שום סיבה לסגור שום דבר מראש. ושחקנים ייפצעו וזה יכריע סדרות ואולי גם את האליפות כי ככה זה תמיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 01, 2017 10:03 am 
Senior

טוב, חיכיתי ארבעה ימים אבל עכשיו כבר קשה לי.
הכותרת הראשית, אף אחד לא שם לב שחסרה שם המילה "חד" (שבלעדיה המשמעות שונה לחלוטין)?
או ששמו לב ולא רצו לצאת ניטפיקרים?
או שאולי יש כאן משמעות אירונית שלא ירדתי לטיבה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 01, 2017 10:58 am 
Freshman

אני חושב שהמרכאות בתגובה הראשונה של התותח כבר היו רמיזה לטעות הניסוח...

סטיבן איי סמית מסביר מצוין למה לברון לא יהיה מייק ואפילו לא יהיה קובי... https://www.youtube.com/watch?v=BFNH5rBYwjw

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 01, 2017 1:39 pm 
Sophomore

תומר כתב:
טוב, חיכיתי ארבעה ימים אבל עכשיו כבר קשה לי.
הכותרת הראשית, אף אחד לא שם לב שחסרה שם המילה "חד" (שבלעדיה המשמעות שונה לחלוטין)?
או ששמו לב ולא רצו לצאת ניטפיקרים?
או שאולי יש כאן משמעות אירונית שלא ירדתי לטיבה?

תוקן, לא שמתי לב :nez-nayu:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 01, 2017 1:51 pm 
Sophomore

לגבי הקאבס המתחדשת, מתנצל אבל אני לא כ"כ אופטימי. לברון יצר קבוצה שיודעת לרווח מצוין בהתקפה בשנתיים שהוא נמצא שם כשחוץ מתומפסון כל שחקן בקבוצה הוא איום מחוץ לקשת(קיירי, קרובר, סמית, לאב, פריי). למעשה וויד ורוז ממש לא מתאימים לקליבלנד הנוכחית. שניהם לא איום מחוץ לקשת, שניהם כבר לא חודרים ברמה גבוהה כמו פעם-למרות שהמשחק שלהם עדיין מבוסס על חדירות ושניהם שחקנים עם אגו שגם בגילם אני לא בטוח שישמחו כ"כ לעלות מהספסל.
בכל מקרה, אם לא איזה טרייד גדול שיביא אליהם שחקן שובר שוויון סטייל קאזינס, לא רואה אותם מנצחים אפילו משחק אחד מול הוואריורס בסדרת גמר פוטנציאלית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 20 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Hacohen, stavs, uriel17 ו 65 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה