סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 17, 2024 5:26 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 86 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' אוקטובר 01, 2017 11:06 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
אני חייב להגיד, גם בתור מישהו שלא מסכים עם ההכללה של מקגי בטופ-15, שרשימות כאלו הן חסרות ערך בעיניי אם הן לא מביאות זווית חדשה ומעניינת לדירוג, הרי אם כולם מסכימים על הדירוג, אין כאן שום דיון שאפשר לפתח, אבל כשנורטון הכניס טוויסט לדיון בדמות מקגי, ולא סתם טוויסט אלא טוויסט שבעיניי היה מנומק טוב, זה כבר יוצר דיון יותר מעניין על מהות הטופ-15. האם אמביד יכול להיות ברשימה כשהוא משחק רק 30 משחקים בעונה? האם יש איזשהו אימפקט ששחקן יכול לעשות ב-10 דקות (או 15, או 20) ששווה הכללה ברשימה? אני רק אציין שסחורציאנטיס, בעונות (עונה) הטובות שלו, היה שחקן של ~15 דקות למשחק, אבל ב-15 דקות דקות האלו האימפקט שלו על המשחק היה גדול מאוד ולדעתי הוא נכלל ברשימות הסנטרים הטובים באירופה בלי יותר מדי ויכוחים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 01, 2017 11:25 am 
Freshman

שחורצינאטיס היה קונצנזוס שכאשר יש לו אוויר הוא סנטר מהטובים באירופה. תראה לי פרשן מוכר אחד או כתבה אחת בקדפם שרואה במקגי טופ 15.
אני בעד להכניס עיזים ואני חושב שכאשר הוא מיקם את דוראנט לפני לברון הוא ידע שזה ימשוך אש אבל זה היה הרבה יותר קרוב לקונצנזוס.

סטיבן איי סמית מסביר מצוין למה לברון לא יהיה מייק ואפילו לא יהיה קובי... https://www.youtube.com/watch?v=BFNH5rBYwjw

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 01, 2017 11:33 am 
Hall of Famer

זה שאף אחד אחר לא הכניס אותו לרשימות האלו לא אומר שנורטון לא יכול, כל עוד הבחירה מנומקת, ולדעתי נורטון נימק אותה יפה, אני יכול לא להסכים איתה, אבל בעיני היא לא עד כדי כך מופרכת. השאלה האם 10 דקות עילאיות של מקגי במשחק שוות יותר מ-נניח-30 דקות בינוניות פלוס של סטיבן אדאמס היא שאלה לגיטימית לגמרי שלכל הפחות שווה דיון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 01, 2017 11:35 am 
Freshman

כמה עילאיות הן יכולות להיות כאשר הוא קולע 6 נקודות ו-3 ריבאונד? נובאמת רוני...
3 הטבעות ו-3 ריבאונד הגנה לא הופך אותך לויני ג׳ונסון בדטרויט...
קווין מקהייל היה עילוי מהספסל לא מקגי.
אתה יודע כמה שחקנים בליגה מגיעים לתרומה המטורפת הזו? בערך 100 אם לא 150...

סטיבן איי סמית מסביר מצוין למה לברון לא יהיה מייק ואפילו לא יהיה קובי... https://www.youtube.com/watch?v=BFNH5rBYwjw

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 01, 2017 1:51 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

רק בשביל לסדר את האוזן, מגי שיחק בעונה החולפת 739 דקות (ב77 משחקים) ואילו אמביד שיחק 786 דקות (ב31 משחקים) אז אם הראשון מופיע ב15 אין ספק שהשני גם צריך להיות שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 01, 2017 2:09 pm 
Sophomore

למה אין ספק?
איך נגמרה העונה של פילי ואיך זו של סן פרנסיסקו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 01, 2017 2:44 pm 
Freshman

sir charles כתב:
רק בשביל לסדר את האוזן, מגי שיחק בעונה החולפת 739 דקות (ב77 משחקים) ואילו אמביד שיחק 786 דקות (ב31 משחקים) אז אם הראשון מופיע ב15 אין ספק שהשני גם צריך להיות שם.

כן, אין ספק ששחקן שמשחק 25 דקות מעולות בערב אבל נפצע ומשחק רק 31 משחקים שווה ביכולת לשחקן שמשחק 82 משחקים אבל רק 8-10 דקות למשחק.
כי הכמות הטוטאלית של דקות היא האינדיקציה ליכולת שלך והיותך סנטר מוביל בליגה ולא העובדה שכשאמביד משחק הוא משחק כמו סנטר מוביל בליגה.
הדיון הזה מייצר תגובות הזויות לגמרי...

אמביד סיים עם 20 נקודות, כמעט 8 ריבאונדים ו-2.5 חסימות בממוצע למשחק ב-25 דקות שזה בדיוק אותו דבר כמו 6 נקודות ו-3 נקודות למשחק של מקגי (בביזארו וורלד).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 01, 2017 2:55 pm 
Sophomore

אמביד גמר את העונה עם כלום ושום דבר, חוץ מערימה ענקית של סימני שאלה.
מגי גמר את העונה עם סימני קריאה וטבעת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 01, 2017 2:57 pm 
Hall of Famer

נורטון כתב:
כן. כי הוא לא היה שם בשלוש השנים האחרונות. הארפר היה. אבל ארמסטרונג היה הרכז המוביל בשושלת הראשונה

פקסון פתח ב2 אליפויות. ארמסטרונג פתח באחת.
אז ב90-92 פקסון אצלך טופ עשר בעמדה שלו.
וארמסטרונג טופ עשר ב93.
נכון? אל תשכח את סטיב קר שעלה מהספסל ושיחקו בשבילו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 01, 2017 3:06 pm 
Freshman

דעתן בגרוש כתב:

איזה סימני קריאה בדיוק? מי בכלל סופר אותו כתורם משמעותי לטבעת? מי חושב שבלעדיו גולדן סטייט לא היו זוכים?
להיות מחליף שלישי בקבוצה מצליחה לא הופך אותך לטופ 15 בעמדה שלך בליגה בשום צורה שהיא.
ביל וונינגטון היה טופ 15 בליגה בגלל שהוא היה סנטר מחליף בבולס של מייקל?
יש לי תחושה שתיכף יצא יהודה ברקן עם המצלמה....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 01, 2017 3:46 pm 
Hall of Famer

עזוב הם שיחקו בשבילו.לא בשביל דורנט או קרי.
זה טרוליות שלא ראיתי כאן. די מצחיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 01, 2017 4:17 pm 
Sophomore

כן זה מגוחך... מילא זה היה איזה מקבילה לסופו במכבי שהוא גם שחקן מטרה שמשנה את כל האופן שבו ההתקפה מתנהלת וגם עושה את המוות ליריבה ואין איך לעצור אותו. נגיד וגם זה שנוי במחלוקת.

אגב מארק גאסול לא מקבל מספיק כבוד כאן. בעיניי יותר טוב מבוגי. אמנם קאזינס כישרון ענק אבל גם חמום מוח לא קטן וסך הכל שחקן שלא מצליח להימנע מלעשות טעות קריטית על כל שני מהלכים טובים...

טאונס בעיניי יכול להיות גדול אבל בהחלט חובת ההוכחה עליו. סך הכל עמדה די עמוקה אבל כמעט כולה מאוד חלשה עם שחקנים שלא מצליחים להשפיע מספיק כדי להפוך את הקבוצות שלהם למנצחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 01, 2017 4:25 pm 
Hall of Famer

אני כבר רואה את העתיד. שנה הבאה. כספי טופ 15. ניק יאנג טופ 15.
איך אמר פעם ברקלי על שחקנים שאומרים עליהם שהם קולעים מלא per 46. לרוב יש סיבה מדוע הם לא משחקים 36 דקות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 01, 2017 4:53 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

רונימקרוני כתב:
sir charles כתב:

כן, אין ספק ששחקן שמשחק 25 דקות מעולות בערב אבל נפצע ומשחק רק 31 משחקים שווה ביכולת לשחקן שמשחק 82 משחקים אבל רק 8-10 דקות למשחק.
כי הכמות הטוטאלית של דקות היא האינדיקציה ליכולת שלך והיותך סנטר מוביל בליגה ולא העובדה שכשאמביד משחק הוא משחק כמו סנטר מוביל בליגה.
הדיון הזה מייצר תגובות הזויות לגמרי...

אמביד סיים עם 20 נקודות, כמעט 8 ריבאונדים ו-2.5 חסימות בממוצע למשחק ב-25 דקות שזה בדיוק אותו דבר כמו 6 נקודות ו-3 נקודות למשחק של מקגי (בביזארו וורלד).

לקחת קצת יותר מדי ברצינות את ההודעה שלי, שבאה להראות כמה הטיעון לגבי התרומה הגדולה של מגי בכמות דקות כה מצומצמת לא ממש תופס.
דעתן בגרוש כתב:
למה אין ספק?
איך נגמרה העונה של פילי ואיך זו של סן פרנסיסקו?

איך זה קשור? ממתי בדירוגים האלה נותנים כזה משקל להצלחה הקבוצתית? על הבסיס הזה בוגי לא היה אמור להיות שני בסנטרים וכרמלו היה יוצא מהטופ 15.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 01, 2017 4:58 pm 
Sophomore

בוגי בהחלט לא צריך להיות 2 בסנטרים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 01, 2017 4:59 pm 
Sophomore

אלא אם כן במצב של הליגה היום זו עמדה שאין לי השפעה על תוצאות המשחק. ואז לא צריך לעשות הקדמה שאומרת שזו אולי העמדה החזקה בליגה (כי זו לא)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 01, 2017 5:38 pm 
Hall of Famer

רונימקרוני כתב:
דעתן בגרוש כתב:

איזה סימני קריאה בדיוק? מי בכלל סופר אותו כתורם משמעותי לטבעת? מי חושב שבלעדיו גולדן סטייט לא היו זוכים?
להיות מחליף שלישי בקבוצה מצליחה לא הופך אותך לטופ 15 בעמדה שלך בליגה בשום צורה שהיא.
ביל וונינגטון היה טופ 15 בליגה בגלל שהוא היה סנטר מחליף בבולס של מייקל?
יש לי תחושה שתיכף יצא יהודה ברקן עם המצלמה....

סיים את העונה עם טבעת זה אמנם נכון אבל גם קצת דמגוגי. השחקן היה שותף לקבוצה שניצחה 73 משחקים בעונה הסדירה מתוך 82 והוסיפה לשורותיה שחקן טופ5 בליגה. הוא אמנם תרם בדקות ששיחק אבל הוא לא בדיוק הזיז את המחט עבור הקבוצה הזו וסחף אותה לאליפות :)

לגבי אמביד, סימן השאלה היחיד לגביו הוא הפציעות. הוא דווקא סיפק סימני קריאה בכל הקשור ליכולות שלו על הפרקט. אף אחד כמעט לא האמין לפני העונה שהוא יכול להיות עד כדי כך דומיננטי. נדמה לי שהקונצנזוס היום (גם בפורום) שונה מאוד ממה שהיה לפני תחילת העונה שעברה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 01, 2017 6:08 pm 
Junior

Att כתב:
לגבי אמביד, סימן השאלה היחיד לגביו הוא הפציעות. הוא דווקא סיפק סימני קריאה בכל הקשור ליכולות שלו על הפרקט. אף אחד כמעט לא האמין לפני העונה שהוא יכול להיות עד כדי כך דומיננטי. נדמה לי שהקונצנזוס היום (גם בפורום) שונה מאוד ממה שהיה לפני תחילת העונה שעברה.

פעם חשבתי על אמביד בתור גרג אודן החדש.
עכשו אני מעריך אותו יותר וחושב עליו בתור יאו מינג החדש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 01, 2017 6:37 pm 
Hall of Famer

idansha כתב:
Att כתב:

פעם חשבתי על אמביד בתור גרג אודן החדש.
עכשו אני מעריך אותו יותר וחושב עליו בתור יאו מינג החדש

:-)

יכול להיות שאני לא מעריך מספיק את יאו מינג אבל לדעתי לאמביד יש אפסייד גבוה בהרבה.
מצד שני, אני לא יודע אם ישחק את מספר המשחקים שמינג הצליח לשחק :? .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 01, 2017 7:43 pm 
מנהל פורום

אם אמביד יגיע לרמות שמינג הגיע אליהן, פילי ממש, אבל ממש תשמח.

(אני אישית חושב שהוא יכול להיות שחקן אפילו טוב יותר, ועדיין.)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 01, 2017 7:55 pm 
Hall of Famer

ציפה דריפה אלמדלסי כתב:
אם אמביד יגיע לרמות שמינג הגיע אליהן, פילי ממש, אבל ממש תשמח.

(אני אישית חושב שהוא יכול להיות שחקן אפילו טוב יותר, ועדיין.)

מסכים. זה מה שניסיתי לומר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 01, 2017 8:56 pm 
Hall of Famer

סטריאני, אני אגיד זאת שוב - למרות שרוב ההודעות שלך ענייניות, יש לך הודעות פוגעניות במכוון. וזה לא מקובל עליי בכלל - אני לא שחקן שלא קורא בסלניוז, אני אדם שמשקיע שעות על כתיבת הפוסטים האלה, ומקבל ממך הודעות שמגדירות אותי כטרול. אם האפשרות היחידה שלך להתדיין היא לרדת על אנשים\שחקנים, אז שיהיו לך חיים מאושרים.

ולגבי מקגי, בסדר, הבעתי את דעתי. ראיתי את גולדן סטייט כנראה יותר מכל אחד אחר כאן העונה. לי ברור לחלוטין שבעשר הדקות שלו על המגרש, חיפשו אותו (וסטט' 36 הדקות שלו די מגבה אותי). לי נראה שבעשר דקות האלה הוא נראה כמו הסנטר הטוב בעולם, ולי נראה שמישהו שנראה למשך עשר דקות, אבל יום אחר יום, כמו הסנטר הטוב בעולם, מצדיק מקום ברשימה או לכל הפחות ב HM.
זאת רק דעתי הסובייקטיבית, זכותכם להתווכח איתי. לא זכותך סטריאני לקרוא לי טרול.

לגבי אמביד, הבעיה היא לא רק שהוא ש יחק 30 משחקים העונה, יכול להיות שזה היה מצדיק הכנסה שלו. אבל אחרי שהוא שיחק 30 משחקים בשלוש עונות, יש ספק גדול אם יוכל לשחק יותר בעונה הבאה, ויש סיכוי רב יותר כרגע שיסיים כאודן במקרה הרע וכמינג במקרה הטוב. כן, יש מצב שהוא גם יהיה אולג'ואן, אבל זה פוחת. כמו שכתבתי לגביו, האיש פנומן ואם יהיה בריא, הוא מועמד מובהק למקום הראשון ברשימה. אבל קודם שיוכיח ולו לעונה אחת, (אחרי שלוש!!) שהוא יכול לתת אימפקט כלשהו לאורך זמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 01, 2017 9:06 pm 
Freshman

נורטון: אל תיקח אישית. אנשים מתלהטים בגלל שהם אוהבים כדורסל.
אני כתבתי באתר גדול מעל 6 שנים והותקפתי על בסיס יומי. אי אפשר לקחת אישית. זה יבאס לך את כל הכתיבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 01, 2017 9:39 pm 
Hall of Famer

יש כאן משהו אחר שלא קשור להתלהטות ולאהבת כדורסל. זו פוגענות שנובעת כנראה מצורך עז בעליונות. זה משאיר טעם רע וחבל כי זה סתם מבאס.

לעצם העניין, מקגי נמצא בסביבות המקום ה-20 עד 25 בעיניי. אני כן חושב שהוא אנדרייטד (גם בג"ס וגם בליגה). המיקום שלו ברשימה, מלבד זה שהוא פיקנטי ומעורר דיון, הוא גם סביר ונומק היטב. חלק מסכימים וחלק חושבים שזה מופרך. נראה לי שדעתי היא איפשהו באמצע.

בכל מקרה, נראה לי שכולם מעריכים את ההשקעה נורטון וגם את הרצינות והמקצועיות ושמחים על כל ת'רד או פרויקט שאתה יוזם. אל תיקח ללב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 02, 2017 2:32 am 
Hall of Famer

נורטון כתב:
סטריאני, אני אגיד זאת שוב - למרות שרוב ההודעות שלך ענייניות, יש לך הודעות פוגעניות במכוון. וזה לא מקובל עליי בכלל - אני לא שחקן שלא קורא בסלניוז, אני אדם שמשקיע שעות על כתיבת הפוסטים האלה, ומקבל ממך הודעות שמגדירות אותי כטרול. אם האפשרות היחידה שלך להתדיין היא לרדת על אנשים\שחקנים, אז שיהיו לך חיים מאושרים.

ולגבי מקגי, בסדר, הבעתי את דעתי. ראיתי את גולדן סטייט כנראה יותר מכל אחד אחר כאן העונה. לי ברור לחלוטין שבעשר הדקות שלו על המגרש, חיפשו אותו (וסטט' 36 הדקות שלו די מגבה אותי). לי נראה שבעשר דקות האלה הוא נראה כמו הסנטר הטוב בעולם, ולי נראה שמישהו שנראה למשך עשר דקות, אבל יום אחר יום, כמו הסנטר הטוב בעולם, מצדיק מקום ברשימה או לכל הפחות ב HM.
זאת רק דעתי הסובייקטיבית, זכותכם להתווכח איתי. לא זכותך סטריאני לקרוא לי טרול.

לגבי אמביד, הבעיה היא לא רק שהוא ש יחק 30 משחקים העונה, יכול להיות שזה היה מצדיק הכנסה שלו. אבל אחרי שהוא שיחק 30 משחקים בשלוש עונות, יש ספק גדול אם יוכל לשחק יותר בעונה הבאה, ויש סיכוי רב יותר כרגע שיסיים כאודן במקרה הרע וכמינג במקרה הטוב. כן, יש מצב שהוא גם יהיה אולג'ואן, אבל זה פוחת. כמו שכתבתי לגביו, האיש פנומן ואם יהיה בריא, הוא מועמד מובהק למקום הראשון ברשימה. אבל קודם שיוכיח ולו לעונה אחת, (אחרי שלוש!!) שהוא יכול לתת אימפקט כלשהו לאורך זמן.

קודם כל אל תעלב.
דבר שני אם אכתוב שכספי הוא הפורוורד ה15 הטוב בליגה כנראה שיכתבו לי שאני מטריל. לא קראתי לך טרול אבל זה נשמע כמו הטרלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 86 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 10 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה