סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 18, 2024 1:40 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1517 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 61  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות נבא
הודעהפורסם: ב' אוקטובר 02, 2017 6:04 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
Att כתב:
ולמעשה סביר שכל הליגה הייתה נראית אחרת אילולא הטרייד האומלל של הארדן. במציאות החלופית, החבר'ה האלו היו לפחות 3 אליפויות בשלב הזה.

הרדן לא רצה להשאר שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 03, 2017 4:30 am 
Hall of Famer

זה קשקוש. הוא חשב שהוא שווה חוזה מסוים וצדק לגמרי.
כמו כן, איזה שחקן לא נשאר אחרי החוזה הראשון שלו מרצונו?
מדובר במקרים נדירים עד לא קיימים.

ואיך אני יודע שהם היו זוכים בכמה אליפויות?
תראו לאן הם הגיעו כשהיו צעירים וחסרי ניסיון...
הם התקדמו בכל עונה והצעד המתבקש הבא היה אליפות.
אחרי הכל, דוראנט הארדן וווסטברוק באותה קבוצה - מספר 1 ברשימת הסמולים, מספר 1 בסקנד ומספר 2 ברשימת הרכזים או שני המועמדים שנה קודמת לאמויפי ופיינלס אמויפי. זה מגוחך לחשוב שלא היו זוכים ביותר מאליפות אחת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 03, 2017 4:40 am 
Hall of Famer

מסכים. צריך גם לזכור שמדובר בשלושה שחקנים שיודעים ובמידה מסוימת גם אוהבים למסור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 03, 2017 1:57 pm 
Sophomore

וגם שיש עונות שנהרסו להם בגלל פציעות של ווסטברוק ודוראנט ולא בגלל הויתור על הארדן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 03, 2017 2:36 pm 
Freshman

אתם יוצאים מתוך הנחה ששחקנים מתפתחים בוואקום. אם הארדן היה נשאר באוקלהומה אולי הוא לא היה מתפתח לשחקן שהוא היום. זה לא שהוא תפלץ של 2.20 שאין לו אופציה אחרת. אולי ווסטברוק היה מתפתח אחרת אם המאמן היה נותן להארדן להוביל.
ההתפתחות והצמיחה של שחקן קשורה גם לסיטואציה ולאחריות. הארדן למד לשלוט במשחק כי האוורד לא עשה כלום וכל יוסטון היו על הגב שלו.
אולי אם היתה לו את המשענת של דוראנט ווסטברוק הוא בכלל לא היה לומד להשתלט על משחקים אלא מסתפק בלהיות כינור שלישי.
כישרון נא לא בהכרח מתממש אצל כל שחקן והיו מספיק שחקנים שבזבזו חצי קריירה במקום שלא הביא אותם לידי ביטוי ואז עברו למקום אחר ופרחו.
טוני פרקר ומאנו בקבוצה אחרת יכלו להיות שחקנים בינוניים וחסרי משמעות רצינית.
hindsight is always 20/20

סטיבן איי סמית מסביר מצוין למה לברון לא יהיה מייק ואפילו לא יהיה קובי... https://www.youtube.com/watch?v=BFNH5rBYwjw

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 03, 2017 3:17 pm 
Hall of Famer

"לומד" להשתלט על משחקים - הוא השתלט על המשחק הראשון שלו במדי יוסטון, מיד לאחר הטרייד.

In his first test as a leading man, against the Pistons last night, Harden looked the part, notching 37 points and 12 assists while shooting 14-for-25 from the field.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 03, 2017 4:31 pm 
Sophomore

הנקודה שלי היתה שלווסטברוק יש עוד מניעים לחתום, מלבד נאמנות עזה ואידילית למועדון ולסמל.
ואני באמת לא רואה הבדל בין ההחלטה שלו להחלטה של דוראנט. כל אחד בחר במה שטוב לו. זה שהבחירה של ווסטברוק יוצאת במקרה ב"קבוצת נעוריו"/"ביתו" (בחר במונח הרומנטי החביב עליך), נו.
וזה נכון שבפני ווסטברוק לא עומדת האופציה להצטרף לאריות ממש ושהוא יהיה השועל אולי הכי בכיר - מה שלא בדיוק מעקר את הטענה שלי שהוא בוחר להיות ראש לשועלים, שכאמור לא נטענה כביקורת. זה היה יותר פארודיה על הטענות לדוראנט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 03, 2017 4:52 pm 
Sophomore

דוראנט קיבל החלטה עלובה... להצטרף לקבוצה שלקחה אליפות לפני רגע ושברה שיא נצחונות בעונה הסדירה. לקו אחורי שמכיל שוטינג גארד אדיר ורכז שדיברו עליו כאחד מהגדולים בכל הזמנים. באמת, מגוחך. היה יכול להישאר באוקלהומה ולהוות תחרות רצינית אבל הוא קיבל החלטה מאוד לא ספורטיבית ופחדנית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 03, 2017 5:02 pm 
Sophomore

"החלטה עלובה", "מאוד לא ספורטיבית", ו"פחדנית".
כל אלו שיפוטים סובייקטיביים.
אני יכול לטעון שזו היתה החלטה היסטורית - שהוכחה כנכונה, החלטה שהביאה לשיאים ספורטיביים מפעימים בספורט הכדורסל, והחלטה אמיצה שנלקחה על אף שהיה ברור לחלוטין שכל העולם יתנפל עליה.

את ה"באמת מגוחך" אני בכלל לא מבין.
מה היה מגוחך בגולדן סטייט של העונה החולפת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 03, 2017 5:04 pm 
Freshman

דעתן בגרוש כתב:
הנקודה שלי היתה שלווסטברוק יש עוד מניעים לחתום, מלבד נאמנות עזה ואידילית למועדון ולסמל.
ואני באמת לא רואה הבדל בין ההחלטה שלו להחלטה של דוראנט. כל אחד בחר במה שטוב לו. זה שהבחירה של ווסטברוק יוצאת במקרה ב"קבוצת נעוריו"/"ביתו" (בחר במונח הרומנטי החביב עליך), נו.
וזה נכון שבפני ווסטברוק לא עומדת האופציה להצטרף לאריות ממש ושהוא יהיה השועל אולי הכי בכיר - מה שלא בדיוק מעקר את הטענה שלי שהוא בוחר להיות ראש לשועלים, שכאמור לא נטענה כביקורת. זה היה יותר פארודיה על הטענות לדוראנט.

מסכים לגמרי. מי בכלל קובע שהאינטרס של ווסטברוק או דוראנט חייב להיות ליגה תחרותית או הוכחה שהם יכולים להדיח את גולדן סטייט.
דוראנט רצה לפרוש עם טבעות ועשה את ההחלטה הכי טובה עבורו אישית והנה יש לו טבעת ואף אחד לא יכניס אותו לרשימה של בארקלי יואינג והשאר.
ווסטברוק אולי יכל ללכת למקום יותר טוב לאליפות ואולי לא. גם קליבלנד וגם גולדן לא ממש יכלו להביא אותו ולשלם לו מה שאוקלהומה יכולה.
אז הוא עשה מה שטוב לו.
לא מעניין להם את הביצה השמאלית מה חושבים עליהם חובבי כדורסל.
ההחלטה היא ספורטיבית ופחדנית רק אם אתה יוצא מנקודת מוצא שהדבר היחיד שהיה מראה שהוא שחקן גדול זה נסיון מוצלח להדיח את גולדן סטייט.
הוא חשב שיש לו סגל חלש ויותר מידי עבודה עם סיכויים לא גדולים לנצח קבוצה של 73 ניצחונות שלא לדבר על החיים המפנקים בקליפורניה לעומת אוקלהומה.
תעשה משאל בליגה מי היה רוצה להצטרף לגולדן סטייט ובטח 90% היו מצביעים כן כולל כל הכוכבים.

סטיבן איי סמית מסביר מצוין למה לברון לא יהיה מייק ואפילו לא יהיה קובי... https://www.youtube.com/watch?v=BFNH5rBYwjw

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 03, 2017 5:14 pm 
Hall of Famer

דעתן בגרוש כתב:
"החלטה עלובה", "מאוד לא ספורטיבית", ו"פחדנית".
כל אלו שיפוטים סובייקטיביים.
אני יכול לטעון שזו היתה החלטה היסטורית - שהוכחה כנכונה, החלטה שהביאה לשיאים ספורטיביים מפעימים בספורט הכדורסל, והחלטה אמיצה שנלקחה על אף שהיה ברור לחלוטין שכל העולם יתנפל עליה.

את ה"באמת מגוחך" אני בכלל לא מבין.
מה היה מגוחך בגולדן סטייט של העונה החולפת?

ברור שהם סובייקטיביים. זה פורום שכותבים דיעות.
אמיצה? :lol:
למה היא עלובה? אתה באמת רוצה להכנס לזה שוב? MVP שמצטרף לקבוצה של 73 נצחונות. אתה בטח מאילו שעושים כוחות בשכונה ושם 5 שחקנים הכי טובים בצד אחד ו5 חלשים בצד שני.
חבל שMJ לא עבר לפיסטונס בסוף ה80. היו לו היום 9 אליפויות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 03, 2017 5:19 pm 
Senior

רונימקרוני כתב:
דעתן בגרוש כתב:

מסכים לגמרי. מי בכלל קובע שהאינטרס של ווסטברוק או דוראנט חייב להיות ליגה תחרותית או הוכחה שהם יכולים להדיח את גולדן סטייט.. ...הוא חשב שיש לו סגל חלש ויותר מידי עבודה עם סיכויים לא גדולים לנצח קבוצה של 73 ניצחונות ... ...תעשה משאל בליגה מי היה רוצה להצטרף לגולדן סטייט ובטח 90% היו מצביעים כן כולל כל הכוכבים.

מסכים גם אני. כמה אוהדים החליטו שהספורטאים חיים באיזה סרט הוליבודי שלפיו צריך להתאמץ ולספק דרמה ושלנצח נגד כל הסיכויים זה הדבר. אני אישית, בלי לדבר אפילו פעם אחת עם דוראנט (מופתעים, הא?) מניח שאפילו לא עניין אותו במיוחד אם יש לו סגל חלש שלא יכול לנצח קבוצה של 73 נצחונות. מהמר שהמחשבה אפילו לא חלפה בו ושהדיבורים הרומנטיים האלה על תחרותיות שמחרותיות בטח לא נוגעים לו בקצה הזהו.
בא לו ליהנות, להיות עם קבוצה מגניבה (וכמובן במשכורת שהוא רוצה) ולגור במקום שמתאים לו ולמשפחה. שני סנטימטר מעבר לזה צונח צניחה תלולה בסולם הרלוונטיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 03, 2017 5:24 pm 
Freshman

במקרה הספציפי של דוראנט הוא כתב בטוויט שהוא לא תכנן להעלות מהחשבון הראשי שלו שהוא חושב שהסגל חלש ודונובן לא מאמן טוב.
ולאור העובדה שהוא ויתר על הרבה כסף אני מאמין שגם כיף, גם אליפויות וגם השיקול המקצועי היו בפנים.
משקל הנגד למיקסום כסף צריך להיות משמעותי לרוב האנשים.
לא בכדי מוותרים על 100 מליון דולאר או השד יודע כמה הוא יכל לקבל יותר לעומת המשכורת הנוכחית שלו בלי בכלל להתייחס לטיעון התחרותיות.
זה מזכיר לי את הדיונים הכועסים על שפר וקטש כל אחד בזמנו שבחרו לחתום במכבי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 03, 2017 5:32 pm 
Sophomore

satriani כתב:
אמיצה? :lol:
למה היא עלובה? אתה באמת רוצה להכנס לזה שוב? MVP שמצטרף לקבוצה של 73 נצחונות. אתה בטח מאילו שעושים כוחות בשכונה ושם 5 שחקנים הכי טובים בצד אחד ו5 חלשים בצד שני.
חבל שMJ לא עבר לפיסטונס בסוף ה80. היו לו היום 9 אליפויות.

אמיצה, בהתחשב במספר הסטריאנים בעלי המקלדת בעולם.

ואני יכול לקחת את הטיעון שלך כלשונו:
MVP שמצטרף לקבוצה של של 73 נצחונות. וואו! זה הולך להיות הכדורסל הכי מדהים אי פעם.
החלטה מעולה. פחדתי שהוא יירא וייחת מכל צקצקני המדיה החברתית, חברי בד"ץ טוהר המידות, הוועד לשמירת ערכי המחנה.

זה כזה בולשיט.
מי אתה שתגיד לדוראנט מה החלטה הנכונה? אתה תהיה שם בעוד 20 שנה כשיגידו "דוראנט? כישרון מדהים, אבל אפילו לא טבעת אחת"? הסטריאנים של העולם יקומו אז כאיש אחד ויאמרו "תסתמו את הפה. דוראנט היה גיבור ואבירי ומה שהוא היה יכול להשיג, ועצם העובדה שהוא לא נכנע לפיתוי - שווים 3 טבעות לפחות".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 03, 2017 5:34 pm 
Hall of Famer

מי אתה שתגיד לי מה לחשוב ולכתוב.
אל תהיה פאשיסט. זכותי לחשוב מה שבא לי ולומר מה שבא לי.
חלק מעולם הספורט זה אוהדים ותקשורת שמביעים את דעתם.
זכותו של דורנט לעשות מה שבא לו וזכותי כאוהד לכתוב מה שבא לי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 03, 2017 5:40 pm 
מנהל פורום

אנחנו חיים בליגה שבה דני איינג' נחשב למנג'ר על, וגם דריל מורי, ויש עוד כל מיני כאלו עם המיינדסט שלהם. ואלו הנהלות שמחר יעשו טרייד על דחקנים ויחתכו שחקנים בלי למצמץ במטרה לשפר את הקבוצה. למה להם מריעים ומשחקנים דורשים נאמנות ורומנטיקה זה מעבר לבינתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 03, 2017 5:43 pm 
Hall of Famer

ציפה דריפה אלמדלסי כתב:
אנחנו חיים בליגה שבה דני איינג' נחשב למנג'ר על, וגם דריל מורי, ויש עוד כל מיני כאלו עם המיינדסט שלהם. ואלו הנהלות שמחר יעשו טרייד על דחקנים ויחתכו שחקנים בלי למצמץ במטרה לשפר את הקבוצה. למה להם מריעים ומשחקנים דורשים נאמנות ורומנטיקה זה מעבר לבינתי.

הטענה של האוהדים זה לא שהוא לא נאמן לOKC. זה שהוא עבר לקבוצה הכי טובה אולי אי פעם (ובטח הכי טובה ב20 שנים האחרונות).
שחקן בסדר גודל הזה לא ״אמור״ לעשות זאת ואם הוא כן עושה זאת, הביקורת בהתאם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 03, 2017 5:52 pm 
Senior

למה הוא לא אמור לעשות את זה? (סליחה, לא "אמור")
כי זה לא כוחות? כי הגולש סטריאני יתאכזב? כי הוא לא משתף פעולה עם איזו תדמית רומנטית (ואם יורשה לי - גם דבילית לחלוטין) שיש למישהו על איך ספורטאי אמור להתנהג?

למקרים כאלה בדיוק הומצא הביטוי החינני "יאללה יאללה".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 03, 2017 5:53 pm 
Hall of Famer

לעניין מספר האליפויות ההיפותטי של הטריו של אוקלהומה :
אז עדיין במקביל היה אליהם היה את גולדן סטייט העולה , וכמובן מיאמי/קליבלנד של לברון שתמיד שם כמאיימת על האליפות , סן אנטוניו שאף פעם אי אפשר להספיד ונתנה כדורסל מדהים והישגי רק לפני שנתיים-שלוש .
בנוסף צריך לזכור שלטריו של סופרסטארים צריך לשלם בהתאם ( לפחות החל משלב מסוים ) , ומי יודע בכלל איזה צוות מסייע היה מתקבץ לידם לאורך השנים ( אולי מצוין כחלק מהרצון להיות בקבוצה מנצחת , אולי לא ... ) .
לכן - לא הייתי פוסל תסריט בו הם היו לוקחים 3-4 אליפויות ברצף , אך מנגד גם לא כזה שבו הם עם נניח טבעת אחת לכל היותר .

מה אגב אוקלהומה בחרו בסופו של דבר בבחירות שקיבלו כחלק מהטרייד על הארדן ( ואיזה מספר הם היו ) ?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 03, 2017 5:56 pm 
Sophomore

satriani כתב:
מי אתה שתגיד לי מה לחשוב ולכתוב.
אל תהיה פאשיסט.

עד עכשיו, מי שיוצאים פאשיסטים הם אלה שאוסרים על דוראנט לעשות מה שטוב לו בשם נאמנות לכלל.

ואתה זה שאומר לי מה לחשוב ולכתוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 03, 2017 6:03 pm 
Sophomore

החלטה פחדנית כי מה שמניע אותה יכול להיות הפחד מלהיות בארקלי (את זה אתה כתבת)...

נו באמת, אפילו לא היה שום דבר מפעים בעיניי ובעיני רבים שלא לדבר על שיאים היסטוריים מפעימים. מאיפה אתה מביא את הטיעונים מלאי הפתוס החלולים הללו. ההצטרפות של דוראנט לגולדן סטייט מזכירה לי יותר מהכל את התקופה שבה מכבי הייתה מרוקנת את הליגה מכוכבים רק כדי שהקבוצות האחרות ייחלשו. יותר משגולדן סטייט התחזקה, הם קודם כל עשו ביטוח פציעות בהבאה של דוראנט ומעבר לזה הם פשוט לקחו את אחד מהשחקנים היחידים בליגה שהיה יכול לתת להם פייט. מה אני אגיד לך, לא באמת זוכר כזה דבר קיצוני ולא ספורטיבי... ועובדה שכולם נדרשים לזה ומדברים על זה. כל נושא הנאמנות לא באמת מעניין אותי כאוהד... אני כאוהד רוצה לשעת שהאליפות לא מוכרעת בפתיחת הליגה בדיוק כי זו ההגדרה להיעדר אפשרות בכלל לחזות בשיאים ספורטיבים מרהיבים מדהימים מעולים מפוצצים. מרוקן את הליגה מתוכן וחבל.

האם דוראנט חייב לי משהו? לא, אבל הוא אפס... ההחלטה שלו באופן ישיר גרמה לליגה להיות הרבה יותר חש צדדית. שימשיך לעשות חיים, לשחק עם חברים ולגור עם המשפחה איפה שבא לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 03, 2017 6:08 pm 
Freshman

מאנו: לא הבנתי למי אתה מגיב, אני כתבתי על בארקלי אבל אני לא כתבתי כלום על שיאים ספורטיביים מפעימים היסטוריים וכו׳.
במה דוראנט שונה מלברון שלקח את וייד, קראודר, איזייה, זיזיק ויש לו ספסל שיכל לנצח לבד בליגה 20-25 ניצחונות. למה זה כן ספורטיבי?
עם מי בדיוק לברון נאבק עד הגמר? קבוצות עם פחות מ-30% סיכוי לדגדג אותו?
זה כן ספורטיבי?
גם קליבלנד של היום וגם מיאמי של לברון עשו כל מאמץ לחסל תחרותיות.
גם בוסטון של גארנט אלן ופירס לא ממש רצו שיהיה להם קשה עד הגמר. אז מתי זה כן בסדר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 03, 2017 6:11 pm 
Hall of Famer

באמת לא ברור לי איך מהמקלדת מחליטים בשביל אחרים מה לעשות כשזה למען האמת לא נוגע לאיש המקלדת כלל.
לא סובל את דוראנט אבל הייתה לו זכות מלאה לחתום בווריורס וסבבה עליו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 03, 2017 6:17 pm 
Sophomore

באמת עירבבתי. אז אתה יכול להיות רגוע... יש לו טבעת. האם ניתן לחשוב על טבעת אליפות פחות מרשימה מטבעת האליפות של דוראנט? בהשוואה לשחקנים מובילים אחרים שזכו בטבעות כמובן...

לברון? קארי? וויד? דאנקן? הוואלאסים? נוביצקי?
אולי הלייקרס שלקחו אליפויות חד צדדיות עם שאקיל וקובי אבל זו לא אשמתם שהיו באמת כל כך טובים. הם לא צרפו אליהם את דאנקן כדי לקחת אליפויות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 03, 2017 6:19 pm 
Sophomore

כי המקבילה למה שקרה עם גולדן סטייט זה לא קבוצה של כמה חברים חזקים שיצרו סופר גרופ. זה קבוצה שהייתה הכי טובה בליגה והביאה אולי את השחקן הכי טוב בליגה. ממש כאילו הלייקרס של אותם שנים יביאו את דאנקן. זה הזוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1517 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 61  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: asaf16, Google [Bot], בטן רכה וחביבה ו 77 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: