סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 18, 2024 1:46 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1517 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 61  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות נבא
הודעהפורסם: ג' אוקטובר 03, 2017 6:22 pm 
Freshman

בלוג: הצג בלוג (0)
אולי האליפות הזאת היא פחות הישג של דוראנט ויותר תוצאה של קיבוץ הכוכבים.
האם מישהו זוכר היום את כמות הכוכבים ששיחקו בלייקרס שגנבו את קארים למילווקי? או את ווילט?
האם מישהו זוכר שבוסטון גנבה את דיג׳יי לפיניקס?
כאשר פורום דומה לשלנו יפתח דיון עוד 10-15 שנה על מי הרכז הכי גדול יקום ישר מישהו שיגיד שווסטברוק מחוץ לתחרות כי אין לו טבעת וכל השאר יישכח.

סטיבן איי סמית מסביר מצוין למה לברון לא יהיה מייק ואפילו לא יהיה קובי... https://www.youtube.com/watch?v=BFNH5rBYwjw

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 03, 2017 6:34 pm 
Sophomore

רונימקרוני כתב:
כאשר פורום דומה לשלנו יפתח דיון עוד 10-15 שנה על מי הרכז הכי גדול יקום ישר מישהו שיגיד שווסטברוק מחוץ לתחרות כי אין לו טבעת וכל השאר יישכח.

בדיוק.

ומאנו, "הישגים היסטוריים" ו"כדורסל מפעים" הם התרשמויות סובייקטיביות שלי מגולדן סטייט - שוות בדיוק את מה ששוות ההתרשמויות של כל אחד אחר, שזו היתה בדיוק הנקודה.
פאתוס חלול הוא פאתוס חלול, גם כשהוא מדבר על נאמנות לערכים רומנטיים. מן הסתם יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 03, 2017 6:41 pm 
Sophomore

אז אני אשאל שתי שאלות:
האם הנאה ספורטיבית עילאית לא נובעת קודם כל ממתח של תחרות צמודה? מהתנגשות של כוחות?

והשאלה השנייה היא האם אין בכך מישה של חוסר צדק היסטורי? ובכלל, האם אין כאן מידה של חוסר צדק ששחקן כמו סטף מדורג מספר 7 אצל כל מני מגזינים? האם שחיקת מעמדו של שחקן כזה שעשה הכל כבר לבד זה משהו ראוי וסביר? אותי זה מעצבן ולי זה מפריע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 03, 2017 7:00 pm 
Freshman

מאנו: אז כשאלה נגדית אשאל אותך: למה בכלל נותנים לקבוצות לחרוג מתקרת השכר? (חוץ מהטיעון היבש של חלוקת הקנס בין כולם).
הלא תקרת השכר אמורה להיות הגורם המאזן. האם עלות הסגל של גולדן סטייט גם לפני דוראנט שווה לזו של שרלוט?
האמת שאין צדק ואין תחרות ואף פעם לא היתה. מידי פעם יש מזל בדראפט ומשתנים מאזני הכוחות.
כל שנות ה-80 היו רק שני מועדונים מובילים, האם זאת טעות? לא. בשנות ה-90 גם היו 2-3 קבוצות שלקחו את כל התארים.
האם צודק ששיקגו עוד תקבל את רודמן אחד מהריבאונדרים הטובים בהיסטוריה נוסף לכל הכישרון שכבר היה להם?
אז האמת היא שתמיד בממוצע ליאנקיז יהיה הכי הרבה כסף והכי הרבה כוכבים.
וכל מי שרוצה תואר או כסף מפרסום יעדיף ללכת אליהם.
דוראנט יכול עכשיו עם החשיפה והאליפויות לעשות מחוץ למגרש יותר כסף מאשר על המגרש.
כל השאר זה תעמולה לאוהדים כדי שימשיכו ללכת למשחקים. אין תחרות ואין צדק ספורטיבי. לגבי סטף מסכים איתך.

סטיבן איי סמית מסביר מצוין למה לברון לא יהיה מייק ואפילו לא יהיה קובי... https://www.youtube.com/watch?v=BFNH5rBYwjw

נערך לאחרונה על ידי רונימקרוני בתאריך ג' אוקטובר 03, 2017 7:02 pm, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 03, 2017 7:01 pm 
Hall of Famer

רונימקרוני כתב:
אולי האליפות הזאת היא פחות הישג של דוראנט ויותר תוצאה של קיבוץ הכוכבים.
האם מישהו זוכר היום את כמות הכוכבים ששיחקו בלייקרס שגנבו את קארים למילווקי? או את ווילט?
האם מישהו זוכר שבוסטון גנבה את דיג׳יי לפיניקס?

אם היה אינטרנט בשנים הללו, אז היו מבקרים את המעברים האלו.

נורטון כתב:
באמת לא ברור לי איך מהמקלדת מחליטים בשביל אחרים מה לעשות כשזה למען האמת לא נוגע לאיש המקלדת כלל.
לא סובל את דוראנט אבל הייתה לו זכות מלאה לחתום בווריורס וסבבה עליו

אתה מתבלבל בין החופש שלו לעשות מה שבא לו במדינה חופשית לבין הביקורת כלפי כוכב גדול שהולך לקבוצה שניצחה 73.
הציפייה של אוהדים שתהיה תחרות.
אם מחר לברון הולך לגולדן סטייט (נגיד שבא לו לחתום על 2 מיליון לעונה כי כבר עשה מלא כסף) אז אוהדים יתעצבו. התחרות נפגעת. אנחנו רוצים תחרות. לא רוצים דרים טים. לא מרתק אותי לראות קבוצה עמוסת כוכבים מול קבוצה בינונית.
אז מה הגישה הזאת של מי אתה שתגיד לו מה לעשות? אני אוהד ובתור אוהד של הליגה, זכותי להתרעם על מעבר פחדני של כוכב ענק (לא איזה כוכב טופ 20, אלא טופ 3) לקבוצה הכי טובה ב20 שנים האחרונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 03, 2017 7:09 pm 
Hall of Famer

לך כאוהד כן, אבל נדמה לי שרבים רבים יחלקו עליך.
שוב - אישית וסובייקטיבית אני לא סובל את דוראנט, והייתי מעדיף שחקן אחר במקומו בווריורס (נניח את ניקולה באטום)
ועדיין - הנה משהו מעניין, בלוס אנג'לס אני יכול להעיד שאני רואה יותר חולצות של גולדן סטייט עם 35 על הגב, מאשר כאלה עם 30. כנראה שזה אומר משהו על מה שמעניין את הרוב הדומם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 03, 2017 7:31 pm 
Sophomore

רוב מי שקונה חולצות זה ילדים. ילדים אוהבים גם את ג'סטין ביבר וכו'...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 03, 2017 7:32 pm 
Hall of Famer

שיחלקו עלי. למי אכפת?
עניין החולצות לא קשור דיון שנפתח פה על המעבר של דורנט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 03, 2017 8:42 pm 
Sophomore

ואגב ברצינות, כמובן שיש תנועה מכביסטית בעולם הזה. מכבי לא הייתה קיימת בלי אנשים שרוצים כל הזמן להרגיש שהם מנצחים ובכל מחיר. לקחת ילד לראות משחק של קבוצה שבטוח תנצח זה מתכון בטוח למנוע עוגמת נפש ולגרום לילד לאהוד את אותה קבוצה. אז כן, גולדן סטייט מוכרת חולצות. ודוראנט בטח ובטח שמוכר חולצות... הלו, כלי התקפי מושלם בגובה 2.12 או משהו כזה... ברור. קארי נראה פחות מדהים ליד אחד כזה.

אבל גולדן סטייט היא מה שהיא בזכות קארי ובזכות דריימונד ובזכות קר ובזכות קליי ואיגי... הרבה הרבה הרבה יותר מבזכות דוראנט. זו המציאות, זו אמת גדולה מכל מני אמירות על שיאים ספורטיבים. זו מערכת שהייתה גדולה על הליגה לפני ההגעה של דוראנט ואת זה אני אזכור גם בעוד 10-15 שנים. ואני מצפה שבדיון על גדולתם של שחקנים בפורום סלניוז של העתיד יתחשבו באליפות של דוראנט פחות או יותר כמו שמתחשבים היום בהופעה באולסטאר.

ובגלל שלא באמת ענו לי על השאלה שלי בנוגע לעניין מכדורסל אלא בצורת תשובה שהכילה אמירות תעמולה וקונספירציות. אשמח אם תספרו לי מה היה "הישג היסטורי" בגולדן סטייט אשתקד (שזו לא בדיוק אמירה סובייקטיבית)? וכמו כן, מעניין אותי לשמוע על שלושה רגעים בלתי נשכחים מהעונה החולפת ושלושה כאלה מהעבר היותר רחוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 03, 2017 9:11 pm 
Hall of Famer

אין בכלל ספק שדורנט גם אם יזכה בעוד כמה אליפויות איתם, זה ״ייחשב״ פחות א היה זוכה עם OKC.
כמו שאם MJ היה זוכה עם הפיסטונס אם היה עובר אליהם ב88 נגיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 03, 2017 10:37 pm 
Hall of Famer

דווקא אפרופו דיונים היסטוריים , אז כן הודגש לא פעם בפורום בהשוואות של שחקני עבר מי היה "כינור ראשון" / "אלפא-דוג" באליפויות אותן לקח , ומי היה רק כוכב מבין כוכבים ( או אף שחקן משלים בלבד ) וכו' .
אז זה כן בא לידי ביטוי בהשוואות של דור אחרי .
בינתיים האליפות הבודדת של דוראנט מן הסתם לא שווה עבורו יותר מדי במבחנים היסטוריים , אבל בואו נראה מה יהיה בשנים הקרובות , ועד כמה בכלל גולדן סטייט תמשיך לרוץ במתכונתה הנוכחית .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 03, 2017 10:50 pm 
Sophomore

16:1 בפלייעוף, כולל פתיחת הפלייאוף הטובה בהיסטוריה - זה לא הישג היסטורי?
ההפרש הממוצע הגדול בהיסטוריה זה לא הישג היסטורי?
הקבוצה הטובה ביותר בחזרה מפיגור אי פעם - זה לא הישג היסטורי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 03, 2017 11:39 pm 
Junior

לא פלא שדוראנט קפץ על הטרייד של איזייה והמכתב הכביכול מרגש של האחרון כד לבצר את עצמו נגד המשתלחים. כן..מה לעשות הרוב עדיין לא ממש מבינים איך כוכב בשיא אונו שובר את כל המרקם תחרותי של הליגה [וקאפ שאמור להכיל עד שלושה כוכבים] כדי להיות הכוכב הרביעי ואז בקיץ עוד לקחת כמה ג'ובות פחות כדי שיכניסו את הכוכב החמישי. מה נכנס בו ? מה מניע בן אדם לשחק 100 + משחקים בעונה 200 + טיסות כדי לקרוע את הבובקאטס משל היו נבחרת קיקיונית באולימפיאדה.

פעם הכוכבים היו מחכים לקיץ שבא פעם בכמה שנים כדי לחוות אווירת דרים טים.

להגיד שהוא שותף להישגים היסטוריים, להיאחז בכמה ילדים שלובשים חולצותיו זה קצת להתעלם ממה שהוכח בקיץ האחרון. הבן אדם עצמו נוא נמצא במגננה ומרגיש את החום וכן הקאפקייק הזה נמס וזה לא ממש נעים לצפיה.

ההשוואה ללברון. בדיוק שחשבתי שההערכת יתר של ג'ה קראודר לא יכולה להסלים יותר..וייד ? הוא בדיוק הפרוטוטייפ של הטרמפיסט אליו אנחנו מורגלים בשנים האחרונות. זיזיץ ? ולברון באמת לקח את כל השחקנים המדהימים האלה שמטים לחלוטין את המימד התחרותי במזרח או שדני איינג' אולי חשב שזה פשוט טרייד טוב לקבוצה שלו ?

וכמובן..בחזרה למכתב "המרגש" של איזייה. למה שדני איינג' ימצמץ בסיטואציה כפי שהיא נוצרה ? פול פירס עם כל מה שהוא עשה בשביל הסלטיקס התלונן וייבב אחרי ששלחו אותו לנטס ? ההיפך הגמור. איינג' הוא הבחור הרע או איזייה שכל הקיץ לא הפסיק לדבר שהראשון צריך להחנות בחניה שלו משאיות ברינקס מפוצצות בדולרים ?זה לגיטימי ? ובכלל מי נתן הזדמנות לאיזייה לבנות את עצמו ולהגיע בכלל לנקודה שהוא יכול לרייר בפומבי על 100 מיליון דולר אם לא סטיבנס ואיינג' עצמם? על מה הוא מתלונן ? אם הקריירה שלו ועקומת ההתפתחות שלו כשחקן הייתה מסורתית יותר הוא היה נוכח לדעת שלשחקנים יש כוח עצום ותחנות יציאה ושוק פרי אייג'נטס מתגמל ומחמיא לאגו. נוסח גורדון היוורד בקיץ האחרון. זה שהוא הפציע בגיל 29, בד בבד מסתבר עם ירך דפוקה, ממש פסע לפני הארץ המובטחת שהיא חוזה 100 מיליון פלוס לא אומר שהוא צריך לשווק לעולם סנטימנט חבוט ומכתב פאסיב אגרסיב שמוציא את איינג' [שוב] כ-villain בסיפור שלו.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 03, 2017 11:41 pm 
Sophomore

רגעים בלתי נשכחים?
קליי תומפסון קולע 60 נקודות ב-29:03 דקות.

וקובע שיא נ.ב.א. על הדרך, אגב הישגים היסטוריים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 03, 2017 11:47 pm 
Hall of Famer

החתול יובב כתב:
לא פלא שדוראנט קפץ על הטרייד של איזייה והמכתב הכביכול מרגש של האחרון כד לבצר את עצמו נגד המשתלחים. כן..מה לעשות הרוב עדיין לא ממש מבינים איך כוכב בשיא אונו שובר את כל המרקם תחרותי של הליגה [וקאפ שאמור להכיל עד שלושה כוכבים] כדי להיות הכוכב הרביעי ואז בקיץ עוד לקחת כמה ג'ובות פחות כדי שיכניסו את הכוכב החמישי. מה נכנס בו ? מה מניע בן אדם לשחק 100 + משחקים בעונה 200 + טיסות כדי לקרוע את הבובקאטס משל היו נבחרת קיקיונית באולימפיאדה.

פעם הכוכבים היו מחכים לקיץ שבא פעם בכמה שנים כדי לחוות אווירת דרים טים.

להגיד שהוא שותף להישגים היסטוריים, להיאחז בכמה ילדים שלובשים חולצותיו זה קצת להתעלם ממה שהוכח בקיץ האחרון. הבן אדם עצמו נוא נמצא במגננה ומרגיש את החום וכן הקאפקייק הזה נמס וזה לא ממש נעים לצפיה.

ההשוואה ללברון. בדיוק שחשבתי שההערכת יתר של ג'ה קראודר לא יכולה להסלים יותר..וייד ? הוא בדיוק הפרוטוטייפ של הטרמפיסט אליו אנחנו מורגלים בשנים האחרונות. זיזיץ ? ולברון באמת לקח את כל השחקנים המדהימים האלה שמטים לחלוטין את המימד התחרותי במזרח או שדני איינג' אולי חשב שזה פשוט טרייד טוב לקבוצה שלו ?

וכמובן..בחזרה למכתב "המרגש" של איזייה. למה שדני איינג' ימצמץ בסיטואציה כפי שהיא נוצרה ? פול פירס עם כל מה שהוא עשה בשביל הסלטיקס התלונן וייבב אחרי ששלחו אותו לנטס ? ההיפך הגמור. איינג' הוא הבחור הרע או איזייה שכל הקיץ לא הפסיק לדבר שהראשון צריך להחנות בחניה שלו משאיות ברינקס מפוצצות בדולרים ?זה לגיטימי ? ובכלל מי נתן הזדמנות לאיזייה לבנות את עצמו ולהגיע בכלל לנקודה שהוא יכול לרייר בפומבי על 100 מיליון דולר אם לא סטיבנס ואיינג' עצמם? על מה הוא מתלונן ? אם הקריירה שלו ועקומת ההתפתחות שלו כשחקן הייתה מסורתית יותר הוא היה נוכח לדעת שלשחקנים יש כוח עצום ותחנות יציאה ושוק פרי אייג'נטס מתגמל ומחמיא לאגו. נוסח גורדון היוורד בקיץ האחרון. זה שהוא הפציע בגיל 29, בד בבד מסתבר עם ירך דפוקה, ממש פסע לפני הארץ המובטחת שהיא חוזה 100 מיליון פלוס לא אומר שהוא צריך לשווק לעולם סנטימנט חבוט ומכתב פאסיב אגרסיב שמוציא את איינג' [שוב] כ-villain בסיפור שלו.

דני איינג׳ צריך לעשות מה שטוב למועדון והשחקן מה שטוב לו.
ואנחנו נמשיך לכתוב ולבקר איך הם משחקים,מאמנים,מחתימים או איך הם עוברים לשחק עם 3 אולסטרים בגיל 27 כאשר הם ניצחו 73 משחקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 03, 2017 11:50 pm 
Sophomore

החתול יובב כתב:
כן..מה לעשות הרוב עדיין לא ממש מבינים איך כוכב בשיא אונו שובר את כל המרקם תחרותי של הליגה [וקאפ שאמור להכיל עד שלושה כוכבים] כדי להיות הכוכב הרביעי ואז בקיץ עוד לקחת כמה ג'ובות פחות כדי שיכניסו את הכוכב החמישי. מה נכנס בו ?

משהו בטח יוצא לו מזה.

טבעת, נגיד.
קבוצה שמסדרת לו סיטואציות כדורסל ששחקנים אחרים מפנטזים עליהם, אולי.

אני לא מבין איך זה לא ברור:
איזה כדורסלן לא היה רוצה לשחק בקבוצה כמו גולדן סטייט? קבוצה שמצליחה להפוך את הג'אווייל מגי'ים של הליגה לזהב?
איזה כדורסלן לא היה רוצה לעוף בהתקפת מעבר כשקארי קליי ודריימונד רצים איתו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 04, 2017 12:52 am 
Sophomore

כדורסלן שרוצה להוכיח שהוא שחקן כדורסל יותר טוב מאלה שהוא עומד להצטרף אליהם. יש במעשה הזה משהו שהולך נגד הדבר הבסיסי שבגללו אנשים מתעסקים בספורט תחרותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 04, 2017 12:58 am 
Freshman

דעתן בגרוש כתב:
איזה כדורסלן לא היה רוצה לשחק בקבוצה כמו גולדן סטייט? קבוצה שמצליחה להפוך את הג'אווייל מגי'ים של הליגה לזהב?

בתור הדוגמא אולי הכי קיצונית שאני יכול לחשוב עליה, אייברסון. כנראה המייצג המזוקק ביותר של האתוס שאליו מכוונים המקטרגים על דוראנט. באמת הפרוטוטייפ של לבד נגד העולם.
מבין איך זה קוסם לנו כאוהדים (אפשר להסכים או לא, אבל מבין). לגמרי מבין את דוראנט שרוצה טבעת ובכלל לנהל את הקריירה באופן שונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 04, 2017 2:35 am 
Hall of Famer

אייברסון חבר יפה למלו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 04, 2017 6:03 am 
Hall of Famer

דעתן בגרוש כתב:
החתול יובב כתב:
כן..מה לעשות הרוב עדיין לא ממש מבינים איך כוכב בשיא אונו שובר את כל המרקם תחרותי של הליגה [וקאפ שאמור להכיל עד שלושה כוכבים] כדי להיות הכוכב הרביעי ואז בקיץ עוד לקחת כמה ג'ובות פחות כדי שיכניסו את הכוכב החמישי. מה נכנס בו ?

משהו בטח יוצא לו מזה.

טבעת, נגיד.
קבוצה שמסדרת לו סיטואציות כדורסל ששחקנים אחרים מפנטזים עליהם, אולי.

אני לא מבין איך זה לא ברור:

מישהו שרוצה אתגר ושההצלחה תהיה בזכותו.
אם עונה הבאה הקאפ עולה ב25. לא יהיה אכפת לך שלברון יעבור לגולדן סטייט? תהנה מהתחרות בליגה? שהם יקחו אליפות עדיין תחשיב לו את אליפות כמו נגיד אם היתה תחרות אמיתית?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 04, 2017 7:59 am 
Sophomore

לברון הוא הארכיטיפ של השחקן שלא יסתדר בגולדן סטייט.

אני אולי אפסיק לראות משחקים, אבל שיעשה מה שטוב לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 04, 2017 8:08 am 
Sophomore

חבל בטח יהיו מלא הישגים היסטוריים. וגם המון רגעים בלתי נשכחים בקרקס של גולדן סטייט. הרגע הבלתי נשכח הבא, סטף קולע שלוש שלשות ברצף ממגרש שלם, מקגי מטביע מהשלשה.
יש אנשים שזה ממש מרגש אותם (עד דמעות או כסיסת ציפורניים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 04, 2017 9:21 am 
Sophomore

קודם תודה שהיו הישגים היסטוריים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 04, 2017 9:23 am 
Senior

בואו נניח לצורך העניין שיהיה לי אכפת, לי ואולי לעוד מספר גדול של אוהדים, אם לברון יצטרף לחברים שלו מהמפרץ, סטף, דוראנט ודראמונד גרין. למה זה בכלל אמור להיכנס איפושהו במערכת השיקולים שלו?
אתה יכול להיות מאוכזב או שמח, מבואס או מאושר, מאיפה ה... ובכן, חוצפה* הזו לדרוש ממנו לחלוק איתך את ההעדפות האלו? מבחינתך בכלל לא חשוב מה מתאים לו, שינשוך שפתיים כמו גבר וילך אל מול יריביו על רקע השקיעה המאדימה של המדבר ו may the best man survive. ואם לא? אם לא אז הוא סתם פחדן.

אני חושב שלגיטימי לגמרי להתאכזב, עוד יותר לגיטימי להתבאס אבל מה שלא לגיטימי הוא לדרוש מהשחקן שלא יבאס אותך ולא יאכזב אותך. עם כל הכבוד לא נכתב בשום מקום בחוזה שלו שהוא צריך לחלוק איתך את מערכת הערכים שלך.
ולפני שאתה קופץ, אני לא אומר לך מה לכתוב. אתה יכול לקרוא לדוראנט פחדן כמה שרק בא לך, אתה יכול גם לקרוא לו שמן ולבקן אם בא לך - באותה מידת רלוונטיות.

* אני מודה שבמקור השתמשתי בביטוי אחר אבל זו תקופת החגים וחשוב להיות טובים זה לזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 04, 2017 9:25 am 
Junior

אני עדיין לא מבין מה הבעיה בלבקר את דוראנט... כמובן שזכותו וכמובן שמותר לו וכמובן שזכותי (וזכות אחרים) לבקר או לתמוך בבחירה שלו.

אני אישית חושב שההחלטה של דוראנט היא תבוסתנית מבחינה ספורטיבית.
יכול מאוד להיות שמבחינה אישית הוא שדרג את חייו (יותר נהנה, שוק גדול יותר וכו) אבל מבחינת מעמד היסטורי בעייני הוא נפגע קשות.

כמו שציינו פה - דוראנט הגיע לקבוצה שזכתה שנה לפני הגעתו באליפות ובשנה שהגיע שברה את שיא הנצחונות בעונה הסדירה והפסידה את אליפות במשחק 7 באחד האפ-סטים המרשימים והמפתיעים שהיו בשנים האחרונות.
יש למישהו ספק שגם בלי דוראנט גולדן סטייט הייתה מועמדת מספר אחת לאליפות ובפער לא קטן?
לפי דעתי כשאתה שחקן טופ-3 בליגה ואתה עובר לשחק בקבוצה שגם בלעדיך היא טובה ברמה היסטורית והמועמדת המרכזית לאליפות - זה פחדנות.

האכזבה ממנו זה לא על העזיבה של אוקלוהמה אלא על המעבר לקבוצה שגם בלעדיו היא גדולה ברמה היסטורית. מותר לו, הוא יכול, אבל לפחות בספר שלי זה מראה הרבה על האופי הספורטיבי שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1517 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 61  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], stambody ו 133 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: