סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 18, 2024 1:46 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1517 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 61  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות נבא
הודעהפורסם: ד' אוקטובר 04, 2017 9:29 am 
Senior

בלוג: הצג בלוג (0)
מאנו כתב:
כדורסלן שרוצה להוכיח שהוא שחקן כדורסל יותר טוב מאלה שהוא עומד להצטרף אליהם. יש במעשה הזה משהו שהולך נגד הדבר הבסיסי שבגללו אנשים מתעסקים בספורט תחרותי.

להוכיח שאתה יותר טוב מהאחרים או למצות את רוח הספורט זה מה שאנשים עושים כשהם משחקים בשכונה, אנשים עוסקים בספורט תחרותי כדי לעשות המון כסף.
אני מניח שהתאכזבת גם כששומאכר הצטרף לפרארי ב 1996 במקום להישאר בג'ורדן או איפה שלא היה אז. אולי בכלל היה עדיף שהיה מתחרה במאזדה 3 החבוטה של אשתו כי מה באמת החוכמה לנצח כשאתה נוהג בפרארי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 04, 2017 9:31 am 
Junior

תומר כתב:
בואו נניח לצורך העניין שיהיה לי אכפת, לי ואולי לעוד מספר גדול של אוהדים, אם לברון יצטרף לחברים שלו מהמפרץ, סטף, דוראנט ודראמונד גרין. למה זה בכלל אמור להיכנס איפושהו במערכת השיקולים שלו?

מי טען פה באיזשהו מקום שזה צריך להיכנס למערכת השיקולים שלו מה האוהד הממוצע מהרחוב חושב?

הכל שאלה של הרצונות שלו. אם מה שחשוב לו זה חייו האישיים ולנצח בקלות אז הוא עשה בחירה מצוינת.
אם הרצון שלו הוא להזכר כשחקן מהגדולים בהיסטוריה וכווינר אז בראות עיניי הוא עשה בחירה נוראית נכון לנקודת הזמן הזאת.

מה שכן, לברון בפירוש הוכיח שדי קל לשנות את דעת הקהל. מהנבל (והפחדן) הכי גדול של הליגה הוא חזר למעמד מגה-סטאר יחסית מהר וכבר באמצע\סוף התקופה במיאמי הוא חזר להיות במעמד דומה מבחינה ציבורית ללפני המעבר.
כמובן שאחרי האליפות עם הקאבס לברון בכלל נסק מבחינת המעמד שלו ודעת הקהל וזה כמובן לא היה קורה אם לא היו לי עוד אליפויות מתקופת מיאמי.

נערך לאחרונה על ידי sheky בתאריך ד' אוקטובר 04, 2017 9:32 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 04, 2017 9:31 am 
Senior

sheky כתב:
אני עדיין לא מבין מה הבעיה בלבקר את דוראנט... כמובן שזכותו וכמובן שמותר לו וכמובן שזכותי (וזכות אחרים) לבקר או לתמוך בבחירה שלו.

אני אישית חושב שההחלטה של דוראנט היא תבוסתנית מבחינה ספורטיבית.
יכול מאוד להיות שמבחינה אישית הוא שדרג את חייו (יותר נהנה, שוק גדול יותר וכו) אבל מבחינת מעמד היסטורי בעייני הוא נפגע קשות.

כמו שציינו פה - דוראנט הגיע לקבוצה שזכתה שנה לפני הגעתו באליפות ובשנה שהגיע שברה את שיא הנצחונות בעונה הסדירה והפסידה את אליפות במשחק 7 באחד האפ-סטים המרשימים והמפתיעים שהיו בשנים האחרונות.
יש למישהו ספק שגם בלי דוראנט גולדן סטייט הייתה מועמדת מספר אחת לאליפות ובפער לא קטן?
לפי דעתי כשאתה שחקן טופ-3 בליגה ואתה עובר לשחק בקבוצה שגם בלעדיך היא טובה ברמה היסטורית והמועמדת המרכזית לאליפות - זה פחדנות.

האכזבה ממנו זה לא על העזיבה של אוקלוהמה אלא על המעבר לקבוצה שגם בלעדיו היא גדולה ברמה היסטורית. מותר לו, הוא יכול, אבל לפחות בספר שלי זה מראה הרבה על האופי הספורטיבי שלו.

אני מניח ומנחש שהמעמד ההיסטורי שלו לא באמת מעניין אותו ואופי ספורטיבי זו המצאה יפה שמשמעותה - "שחקן שמתנהג כאילו הוא בסרט הוליבודי על ספורט"
ואפשר לבקר את דוראנט כמה שרוצים כמובן, אף אחד לא אמר שלא, זה רק מאוד טפשי, זה הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 04, 2017 9:33 am 
Senior

sheky כתב:
תומר כתב:
בואו נניח לצורך העניין שיהיה לי אכפת, לי ואולי לעוד מספר גדול של אוהדים, אם לברון יצטרף לחברים שלו מהמפרץ, סטף, דוראנט ודראמונד גרין. למה זה בכלל אמור להיכנס איפושהו במערכת השיקולים שלו?

מי טען פה באיזשהו מקום שזה צריך להיכנס למערכת השיקולים שלו מה האוהד הממוצע מהרחוב חושב?

הכל שאלה של הרצונות שלו. אם מה שחשוב לו זה חייו האישיים ולנצח בקלות אז הוא עשה בחירה מצוינת.
אם הרצון שלו הוא להזכר כשחקן מהגדולים בהיסטוריה וכווינר אז בראות עיניי הוא עשה בחירה נוראית נכון לנקודת הזמן הזאת.

מה שכן, לברון בפירוש הוכיח שדי קל לשנות את דעת הקהל. מהנוול (והפחדן) הכי גדול של הליגה הוא חזר למעמד מגה-סטאר יחסית מהר וכבר באמצע\סוף התקופה במיאמי הוא חזר להיות במעמד דומה מבחינה ציבורית ללפני המעבר.
כמובן שאחרי האליפות עם הקאבס לברון בכלל נסק מבחינת המעמד שלו ודעת הקהל וזה כמובן לא היה קורה אם לא היו לי עוד אליפויות מתקופת מיאמי.

מי טען? כל מי שהביקורת שלו היא על אופיו של האדם טען ככה. אני מניח שזה כולל גם אותך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 04, 2017 9:35 am 
Junior

אף אחד לא טען שזה צריך להכנס למערכת השיקולים שלו... הבחירה שלו גורמת לי להעריך אותו פחות ואם אני אקח ניחוש פרוע אז אני אנחש שמעניין לו את הז*ן כמה אני מעריך אותו.

וסתם לשם הסקרנות, איזה ביקורת בעייניך כלפי ספורטאי היא גם לגיטימית?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 04, 2017 10:14 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

נורטון כתב:
אייברסון חבר יפה למלו

אייברסון עבר בטרייד.

אני פה עם מאנו וסטריאני. דוראנט יצא שחקן קטן מאוד בחבירה לג"ס ולא יעזור הfinals mvp שלו.
הוא יכל לעבור לכל קבוצה אחרת (מלבד קליבלנד) ולא היה חוטף את הביקורת הזו. אני לא חושב שאי פעם היה מעבר כה פחדני של כוכב, אולי מאז שווילט הכריח טרייד ללייקרס של ווסט, ביילור וגודריץ'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 04, 2017 10:51 am 
Hall of Famer

חייב להגיד שהדיון הזה די מצחיק.
הרי הטיעונים המרכזיים נגד בארקלי, מאלון, סטוקטון, יואינג, גארנט (עד שעבר לבוסטון) ודומיהם הוא שהם לא לקחו אליפות. אז בא דוראנט, עובר לג"ס ולוקח אליפות ו-MVP ומה אומרים? קל מדי, זה כוכבית ופגיעה במעמד ההיסטורי. אותו בארקלי שביקר את דוראנט עבר מפיניקס ליוסטון עם אולג'ואן ופיפן כדי לנסות לקחת אליפות.

אין לי ספק שהמעברים של לברון למיאמי ודוראנט לגולדן סטייט (וגם גארנט לבוסטון) זו תולדה של אותם טיעונים, וכנ"ל אגב גם כרמלו לאוקלהומה ופול לקליפרס ויוסטון. אלו סופרסטארים שמסומנים כהול אוף פיימרים מהרגע שהם דרכו בליגה. אף אחד לא רוצה לסיים את הקריירה עם תווית של מישהו שלא לקח אליפות וגם לא הוביל את הקבוצה שלו להישגים משמעותיים (גמר אזורי ומעלה). אם זה הוביל את לברון ודוראנט לעשות מהלכים שיצרו שתיים מהקבוצות הגדולות בהיסטוריה של הליגה, אני לא חושב שזה פסול, ואצל דוראנט על אחת כמה וכמה בעידן שכבר כל הליגה מחפשת איך ליצור ביג-ת'רי כזה או אחר.

לפני 10-15 שנים התחלנו לראות את התופעה הזאת של כוכבים מזדקנים שעוברים לקבוצות אחרות כדי לקחת אליפות - מאלון ופייטון ללייקרס, כל הותיקים שעברו למיאמי באליפות הראשונה, ועוד כהנה וכהנה. היום הכוכבים הבינו שעדיף מוקדם מאשר מאוחר. לגיטימי, ומשחרר לדעתי המון לחץ.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 04, 2017 11:00 am 
Junior

ההבדל הוא שדוראנט לקח את זה צעד קדימה ולפי דעתי הצעד הזה קדימה הופך את ההחלטה שלו לפחדנית.

במה דוראנט נבדל מהדוגמאות שנתת?
- ההבדל העיקרי בין כל הדוגמאות שנתת זה שבלי אותם שחקנים שעברו (גארנט לבוסטון ולברון למיאמי) הקבוצות האלו לא היו מועמדות לאליפות. מיאמי עם וויד ובוש זו קבוצה טובה אבל לא כזאת שהייתה פייבוריטית לאליפות.
- כרמלו ופול עברו לקבוצות טובות יותר אבל עדיין לא קבוצות שגם איתם הן מועמדות לאליפות ובטח ובטח שבלעדיהם.
- דוראנט עבר לקבוצה שגם בלעדיו הייתה הפייבוריטית הברורה לאליפות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 04, 2017 11:11 am 
Sophomore

אחלה ביזנס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 04, 2017 3:37 pm 
Hall of Famer

קודם כל דורנט אכן עשה משהו שלא עשו בעבר. לעבור לקבוצה הכי טובה בגיל שיא שלו ושל אחרים. פיפן, ברקלי, דרקסלר אחרים עברו בגילאים מתבגרים לקבוצות חדשות.
וזה נכון, השיח שרק אליפות נחשבת יצר את הרצון לעבור לקחת אליפות. אבל זה לא רק מה משה מנתניה יגיד על דורנט. זה מה הפרשנים יגידו כל ערב בטלויזיה. זה מה שאמור כביכול להפריע לשחקן שלא ממש רוצה להתחרות.
ואגב נראה שלדורנט מאד מפריע מה גם משה נתניה אומר עם כל פרשיות החשבונות טוויטר שצצה לאחרונה. הוא בטח אוכל סרטים כאשר ברקלי ושאק ושאר אנשי נבא בטלויזיה אומרים שזו אליפות קלה שנחשבת פחות מאן היה לוקח קבוצה על הגב.

ומי שחושב שאין עם זה שום בעיה, אני מאמין שאותו בן אדם גם עושה כוחות בשכונה ושם את עצמו עם הארבעה הכי טובים ומנצח ומרגיש טוב עם עצמו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 04, 2017 4:17 pm 
Junior

sheky כתב:
- ההבדל העיקרי בין כל הדוגמאות שנתת זה שבלי אותם שחקנים שעברו (גארנט לבוסטון ולברון למיאמי) הקבוצות האלו לא היו מועמדות לאליפות. מיאמי עם וויד ובוש זו קבוצה טובה אבל לא כזאת שהייתה פייבוריטית לאליפות.

לא הייתה קבוצה של מיאמי עם וייד ובוש לפני שלברון עבר למיאמי (הייתה אחרי שהוא עזב)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 04, 2017 4:22 pm 
Hall of Famer

לא היה כוכב בסדר גודל של דורנט שעבר לקבוצה של 73 נצחונות. אפשר להפסיק לתת דוגמאות אחרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 04, 2017 5:25 pm 
Hall of Famer

לברון, ווייד ובוש הרגישו שהם שברו את השוק. תיזכר בהצהרות שלהם כשהם התאחדו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 04, 2017 5:57 pm 
Hall of Famer

Att כתב:
לברון, ווייד ובוש הרגישו שהם שברו את השוק. תיזכר בהצהרות שלהם כשהם התאחדו...

קודם כל גם על זה היתה המון ביקורת.
דבר שני, הם לא לקחו אליפות וניצחו 73 משחקים לפני זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 04, 2017 6:29 pm 
Hall of Famer

לברון היה השחקן הטוב בליגה וסחב את הקבוצה שלו עד לגמר, ווייד לקח אליפות כשחקן ראשי ועדיין היה בשיא הקריירה שלו ובוש היה אחד ממספרי ה-4 הטובים בליגה. הם ללא ספק ניסו במהלך הזה לבנות קבוצה שתשבור שיאים ותיקח אליפויות בקלילות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 04, 2017 7:08 pm 
Hall of Famer

Att כתב:
לברון היה השחקן הטוב בליגה וסחב את הקבוצה שלו עד לגמר, ווייד לקח אליפות כשחקן ראשי ועדיין היה בשיא הקריירה שלו ובוש היה אחד ממספרי ה-4 הטובים בליגה. הם ללא ספק ניסו במהלך הזה לבנות קבוצה שתשבור שיאים ותיקח אליפויות בקלילות.

והם קיבלו ביקורת ואנשים זעמו שזה סופר טים שהורס את הליגה.
עכשיו מה שדורנט עשה זה נגיד הוא מצטרף לקבוצה הזאת של מיאמי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 04, 2017 8:57 pm 
Junior

idansha כתב:
sheky כתב:

לא הייתה קבוצה של מיאמי עם וייד ובוש לפני שלברון עבר למיאמי (הייתה אחרי שהוא עזב)

כמובן שלא... גם לא בבוסטון לא ריי אלן לא שיחק עם פירס.
התכוונתי שבלי לברון/גארנט הקבוצה לא הייתה קונטנדרית מובילה... הם לא הצטרפו לקבוצה פייבוריטית אלא עצם הגעתם גרמה לקבוצה להיות כזאת.

דוראנט הצטרף לקבוצה הטובה בעולם והפייבוריטית הברורה לאליפות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 04, 2017 11:18 pm 
Hall of Famer

satriani כתב:
Att כתב:

והנה עכשיו אנשים מחבבים את לברון ועוד מעודדים אותו כאנדרדוג אל מול דוראנט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 04, 2017 11:21 pm 
Hall of Famer

אני לא מבין למה אנשים כועסים כל כך על דוראנט ולא על מי שבאמת אשם בסיטואציה - אדם סילבר. העלאת הקאפ באופן חד ייצרה את הסיטואציה הזו. דוראנט פשוט עשה את מה שכל שחקן עושה - בוחר את הסיטואציה הטובה ביותר מבחינתו. דוראנט רצה קבוצה שנהנית לשחק, עם מאמן חזק, שבה הכדור עובר מאחד לשני, שמבוססת על תנועה ולא אחד-על-אחד וכזו שהוא יוכל לזכות איתה באליפויות. הוא קיבל.

מי שאשם במה שקרה בעיניי הוא סילבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 04, 2017 11:25 pm 
Hall of Famer

נדמה לי שהשאלה הבאמת מעניינת היא, האם מכירות החולצות והמרצ'נדייז עלו? והאם הרייטינג הטלויזיוני עלה? כל השאר הוא רעש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 04, 2017 11:36 pm 
Hall of Famer

זו מדידה לטווח הקצר. צריך למדוד גם בטווח הארוך.
בינתיים זה מוביל להתחזקות של קבוצות צמרת נוספות אבל אין לדעת איך זה ייראה עוד שנתיים-שלוש.

מה שאותי יותר מטריד זה שינוי הלוטרי. זה יכול להביא לקפאון יחסית של הקבוצות בתחתית (או למזל מקרי של קבוצה על סף הפלייאוף).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 04, 2017 11:39 pm 
Hall of Famer

אגב, את נתוני הרייטינג לפחות בדקתי, בשלוש השנים האחרונות, הנתונים הם הגבוהים ביותר מאשר הפרישה של ג'ורדן ב 1998. או למצער מאז השני מבין שלוש האליפויות של שאקיל וקובי ב 2001. תלוי איך מודדים.
מבחינתי זה WIN לא קטן לסופר-טימז של הנ.ב.א והיריבות של גולדן סטייט וקליבלנד היא מהמשמעותיות ביותר בתולדות הליגה, גם ברמת ההכנסות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 05, 2017 12:54 am 
Hall of Famer

Att כתב:
אני לא מבין למה אנשים כועסים כל כך על דוראנט ולא על מי שבאמת אשם בסיטואציה - אדם סילבר. העלאת הקאפ באופן חד ייצרה את הסיטואציה הזו. דוראנט פשוט עשה את מה שכל שחקן עושה - בוחר את הסיטואציה הטובה ביותר מבחינתו. דוראנט רצה קבוצה שנהנית לשחק, עם מאמן חזק, שבה הכדור עובר מאחד לשני, שמבוססת על תנועה ולא אחד-על-אחד וכזו שהוא יוכל לזכות איתה באליפויות. הוא קיבל.

מי שאשם במה שקרה בעיניי הוא סילבר.

אגב הליגה הציעה לארגון השחקנים לעלות את זה הדרגה. השחקנים אמרו לא.
אשאל שוב, אם מחר הקאפ עולה ב30. נראה לך הגיוני שלברון יעבור לGS ואם כן, אתה חושב שעוד 5 אליפויות יהיו ״שוות״ כמו נגיד 2 בקאבס?
Att כתב:
satriani כתב:
Att כתב:

והנה עכשיו אנשים מחבבים את לברון ועוד מעודדים אותו כאנדרדוג אל מול דוראנט.

קודם כל לברון עבר לקאבס שהיתה זוועה.
דבר שני, הכל יחסי. הוא כבר לא הנוול בגלל דורנט כי הוא אנדרדוג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 05, 2017 1:35 am 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
כמו שאמרו פה, להאשים את אדם סילבר זה מופרך. הקאפ לא עלה כי "אדם סילבר החליט להעלות אותו". הקאפ עלה כי הוא מבוטא, בהסכם השכר בין השחקנים לליגה (שד"א, בכלל נחתם עוד במשמרת של סטרן), כאחוז מההכנסות ולא כמספר מוחלט. ההכנסות זינקו בגלל השינויים הסיסטמטיים בשוק הטלוויזיה בארה"ב שהעלו מאד את הערך של ארועי ספורט, והקאפ זינק איתם. כאמור, סילבר צפה את הבעייה וניסה לפתור אותה מול ארגון השחקנים באמצעות הצעה של מנגנון "החלקה" שיעלה את השכר בהדרגה - אבל ארגון השחקנים אמר לא, אנחנו רוצים את כל הכסף כאן ועכשיו. זכותם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 05, 2017 1:48 am 
Sophomore

אני מסכים שיש צביעות בביקורת על דוראנט, בהשוואה ללברון.

אבל ההיסטוריה תשפוט את לברון בסלחנות, כי הסגל של מיאמי, מלבד שלושת הכוכבים שלה, היה מאוד חלש, אפילו בעונות האליפות, מה שלא תקף עבור דוראנט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1517 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 61  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], stambody ו 138 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: