סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' דצמבר 02, 2024 8:39 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 200 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' אוקטובר 05, 2017 11:15 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
יאנג של נהריה הולך לעשות הרבה צרות בליגה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 05, 2017 11:42 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

נהריה חלשים מאוד בצבע. נסטרנקו ודרמה זה לא מספיק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 05, 2017 11:45 pm 
Freshman

נהריה בנתה קבוצה פנטסטית ביחס לתקציב שלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 06, 2017 12:43 am 
Hall of Famer

זוסמן כמובן עושה את שלו , אבל לא הייתי חוגג יותר מדי לגבי שילובו העתידי ברוטציה ( אפילו במסגרת הליגה ) לאור העובדה שהיה מדובר במשחקים חסרי חשיבות ולחץ ( באופן יחסי ) ומכבי הייתה חסרה 3 גארדים זרים בקו האחורי .

ראיתי רק את הרבע השני . לבולדן היו שתי מסירות no-look מזעזעות .
אני במקום מכבי שוקל לא לרשום אותו לליגה לפחות בשלב ראשוני - הזוי ככל שיישמע .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 06, 2017 12:53 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

בולדן עשה כמה דברים יפים ואפילו השחיל שתי שלשות רצופות, אבל הוא יהיה חייב לצמצם את האיבודים המפגרים שלו. על כל מסירה יפה (ויש לו כמה כאלה בכל משחק) הוא מוסר כמה מסירות נמהרות ולא קשורות.

אני לא מבין אבל את ההצעה שלך שמוליקי שלא לרשום אותו לליגה. את מי יש למכבי במקומו בעמדה 4? כהן העלוב? ההשקעה בבולדן היא לטווח הארוך (לא מופרך שפילי לא תיקח אותו גם בעונה הבאה עם האינפלציה של שחקנים בעמדות הפנים שם) ואני לא רואה מצב שמשחררים אותו. אם כבר יש יותר סיכוי שישחררו את כהן המיותר ויביאו pf נוסף. וגם אם הוא לא ישחק בליגה אין סיכוי שהוא יצבור ביטחון לקראת מאבקי היורוליג.

לגבי המשחק, הוא היה הטוב שראיתי ממכבי בתקופת ההכנה. טיוס נראה הרבה יותר פעיל, תומאס מרשים רוב הזמן ביכולת ההתקפית שלו, דיבה מצויין, זוסמן ממשיך לקלוע מבחוץ. מעניין איך זה ייראה עם מצבת גארדים יותר רחבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 06, 2017 1:04 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
בהחלט המשחק הטוב של מכבי בהכנה, פעם ראשונה שהיא מראה עליונות מול קבוצה שבמשחקים אחרים שלה בהכנה נראתה טוב. דיברתולומיאו, זוסמן כמובן - מפתיע אותי מאד. גם הנעת הכדור וההאסל בהגנת הגארדים. ובעיקר משחק הריצה, זה לא להאמין כמה זה מרענן אחרי הקבוצות של השנתיים-שלוש האחרונות. בעצם ארבע, גם הקבוצה שלקחה את היורוליג לא רצה מספיק טוב. בקבוצה הזו לא רק הגארדים אלא כמעט כל הפורוורדים יכולים לשים כדור על הרצפה ולהוביל מתפרצת.
בצד השלילי, וזה בלט מול קבוצות קצת יותר טובות מחיפה/ראשון/אילת, רכות בלתי נסבלת בקו הקדמי, ויותר מדי גאנרים. בולדן עדיין נראה פלופ לטעמי, המהלך הנחמד האחד שהוא עושה מדי פעם נותן לו קרדיט שהוא חי עליו לעוד חמישה מהלכים גרועים. משעור נראה תלוש מהמשחק הקבוצתי, הססן, לא יודע את התרגילים ולא יודע לאן לזוז. טיוס לפחות נראה שקצת הוריד במשקל מאז שהגיע, היום זז יפה וקיבל כדורים מתחת לסל במצבים חופשיים.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 06, 2017 1:29 am 
Hall of Famer

sir charles כתב:
אני לא מבין אבל את ההצעה שלך שמוליקי שלא לרשום אותו לליגה. את מי יש למכבי במקומו בעמדה 4? כהן העלוב? ההשקעה בבולדן היא לטווח הארוך (לא מופרך שפילי לא תיקח אותו גם בעונה הבאה עם האינפלציה של שחקנים בעמדות הפנים שם) ואני לא רואה מצב שמשחררים אותו. אם כבר יש יותר סיכוי שישחררו את כהן המיותר ויביאו pf נוסף. וגם אם הוא לא ישחק בליגה אין סיכוי שהוא יצבור ביטחון לקראת מאבקי היורוליג.

אני בהחלט יכול להבין גישה שבולדן הוא שחקן שהמועדון רוצה לפתח להמשך העונה ואף לשנים הבאות - גם מטעמים כלכליים .
אבל אם נדבר על כאן ועכשיו , אז מארבעת הזרים ששיחקו עד כה - אני לא חושב שיש מחלוקת שהוא נראה הכי פחות טוב . לכן היות שצריך לשים שני זרים בצד במשחקי הליגה ( סביר שיהיו גארד וגבוה לצורך העניין ) הוא הבחירה הראשונה שלי , כי את פרחוסקי אני חושב שמכבי כן צריכה במשחקים מול קבוצות מסוימות ( בפרט ירושלים ) .
כשאני מדבר שמכבי יכולה להסתדר בלעדיו - כמובן שהכוונה למשחקי הליגה בלבד , שם ג'ייק כהן ומשעור הם פיתרון בהחלט סביר לעמדה מספר 4 ( למשל לצד 3 זרים בעמדות 1-3 וטיוס ) , כאשר אין שום ספק שגם תומאס יותר מיכול לשמש בעמדה 4 בליגה שלנו ( כמובן תלוי מצ'-אפ של היריב וכו' ) .

ALL in ALL , גם טרם ההכנה וגם עכשיו אני חושב פחות או יותר אותו דבר - מכבי די מסודרת בעמדות 1,5 ( והיכולת של דיב' כרכז אפשר לומר מחזקת זאת ) , והמצב בעייתי הרבה יותר בעמדות האחרות ( ברמת היורוליג כמובן ) , ובפרט בעמדה 4 .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 06, 2017 1:47 am 
Freshman

shmueliki כתב:
זוסמן כמובן עושה את שלו , אבל לא הייתי חוגג יותר מדי לגבי שילובו העתידי ברוטציה ( אפילו במסגרת הליגה ) לאור העובדה שהיה מדובר במשחקים חסרי חשיבות ולחץ ( באופן יחסי ) ומכבי הייתה חסרה 3 גארדים זרים בקו האחורי .

ראיתי רק את הרבע השני . לבולדן היו שתי מסירות no-look מזעזעות .
אני במקום מכבי שוקל לא לרשום אותו לליגה לפחות בשלב ראשוני - הזוי ככל שיישמע .

אין לי ספק שכן. מכבי לא משופעת העונה בישראלים, וודאי לא בעמדות הגארד, כשכהן ושגב לא ממש ראויים להרבה דקות משחק. הקליעה שלו, שחסרה למכבי, והמשחק הנקי שלו בשני צידי המגרש ישחקו לטובתו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 06, 2017 8:37 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

לזכותו של בולדן יאמר שבניגוד לבנדר למשל הוא לא נראה אבוד בהגנה. הרבה יותר עירני ופעיל ושומר לא רע על הפרימטר.
עדיין מכבי, אלא אם יביאו 4 נוסף לאירופה, עומדים לאכול מרורים בגלל חוסר הניסיון שלו והעובדה שאין לו ממש מחליף (תראו מה ששלודבראנד עשה לכהן אתמול ותכפילו פי 10)

אני מקווה מאוד שהכבדות שראינו מטיוס בתקופת ההכנה קשורה לחלודה ושהוא לא באמת איבד אתלטיות משמעותית כי בקושי ראינו ממנו חסימות ודאנקים.

חבל מאוד שכמעט ולא זכינו לראות את מכבי עם הגארדים המובילים כדי להבין מה הפוטנציאל של הקבוצה (בעיקר מבחינת הפעלת הגבוהים).. אני לא יודע על מי לשים את האצבע המאשימה - רגב פנאן או כל הצוות הרפואי - אבל זה נראה כמו יותר מדי זמן להיעדר בגלל מכה בכתף, רגל עץ וצוואר תפוס... מעניין על מה שחקנים ייעדרו בהמשך העונה? חתך נייר ביד הקולעת? מקרה חמור של שיהוקים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 06, 2017 10:51 am 
Hall of Famer

אל תשכח שזה בסך הכל גביע ווינר. יכול להיות ששחקנים היו במצב גבולי שבמשחקים אמיתיים הם היו משחקים, אבל בגביע ווינר חבל לסכן אותם. גם אם זה "תואר" (עאלק תואר...) זו החלטה נכונה.
לגבי נוריס קול ספציפית, אני לא יודע מה זה "מכה בכתף". מכה בכתף יכולה לגרום להרבה דברים.
בכל אופן חבל שהפציעות נמשכות בקבוצה הזו. נראה מה יהיה.

לגבי טיוס, אתמול היה נראה שהוא זז הרבה יותר, ויותר מעורב במשחק. בכלל נראה שהוריד במשקל מאז שהגיע, חזר קצת לכושר פיזי נורמלי. אין לו (עדיין או לתמיד? נראה...) את האתלטיות המטורפת של האליהופים והחסימות של 2014, אבל הוא זז טוב לקבל כדורים והיה מאד יעיל אתמול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 06, 2017 12:47 pm 
Sophomore

מעניין אם גם ביורוליג תומאס ישחק הרבה ב4, מה שאומר שמכבי תצטרך לשחק עם משעור או שלושה גארדים. אחרי הכל, האופציה השנייה היא שג'ייק כהן ישחק כמחליף של בולדן.

בכלל, היחס כאן לתומאס קצת מוזר, הוא היה השחקן הכי יעיל של מכבי במשחקים בגביע ווינר ביחד עם דיברתולומיאו. אז אולי לא כל משחק הוא יקלע את הזריקות הקשות שלו ומן הסתם ביורוליג יהיה לו יותר קשה, אבל נראה לי שבכל זאת הוא הראה שהוא קצת יותר משחקן חסר אופי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 06, 2017 1:26 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

ראי שעל הקיר כתב:
אל תשכח שזה בסך הכל גביע ווינר. יכול להיות ששחקנים היו במצב גבולי שבמשחקים אמיתיים הם היו משחקים, אבל בגביע ווינר חבל לסכן אותם. גם אם זה "תואר" (עאלק תואר...) זו החלטה נכונה.
לגבי נוריס קול ספציפית, אני לא יודע מה זה "מכה בכתף". מכה בכתף יכולה לגרום להרבה דברים.
בכל אופן חבל שהפציעות נמשכות בקבוצה הזו. נראה מה יהיה.

לגבי טיוס, אתמול היה נראה שהוא זז הרבה יותר, ויותר מעורב במשחק. בכלל נראה שהוריד במשקל מאז שהגיע, חזר קצת לכושר פיזי נורמלי. אין לו (עדיין או לתמיד? נראה...) את האתלטיות המטורפת של האליהופים והחסימות של 2014, אבל הוא זז טוב לקבל כדורים והיה מאד יעיל אתמול.

אין לי בעיה עם ההחלטה שלא לשתף את הגארדים הפצועים ואפשר להגיד שהיא הרוויחה לנו את דיבה, זוסמן ורול שלא היו מקבלים את הבמה שקיבלו אם קול/קיין/ג'קסון היו בריאים, אבל בעוד שבוע היורוליג נפתחת וחסרה לנו הפעלה יותר טובה של הגבוהים.
יואי כתב:
מעניין אם גם ביורוליג תומאס ישחק הרבה ב4, מה שאומר שמכבי תצטרך לשחק עם משעור או שלושה גארדים. אחרי הכל, האופציה השנייה היא שג'ייק כהן ישחק כמחליף של בולדן.

בכלל, היחס כאן לתומאס קצת מוזר, הוא היה השחקן הכי יעיל של מכבי במשחקים בגביע ווינר ביחד עם דיברתולומיאו. אז אולי לא כל משחק הוא יקלע את הזריקות הקשות שלו ומן הסתם ביורוליג יהיה לו יותר קשה, אבל נראה לי שבכל זאת הוא הראה שהוא קצת יותר משחקן חסר אופי.

רוב הסיכויים שתומאס לא ימשיך עם הshooting streak שהראה עד עכשיו גם ביורוליג ומכבי אולי עוד תסבול מהtunnel vision שלו אבל הוא הראה א'- שהוא יכול לקלוע זריקות קשות, שזה חשוב בקבוצה שחסרה שחקני 1 על 1 מוצלחים (למעט ג'קסון שיש עוד ספק לגבי היכולת שלו לצבור נקודות מול הגנות פיזיות) וב'- הראה הרבה יותר גיוון ביכולת צבירת הנקודות שלו. אני לא זוכר את ראד חופר עם הגב לסל בהצלחה כמוהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 07, 2017 10:58 pm 
Freshman

אפשר להתרשם מהאקטיביות בהגנה של כל השחקנים בין אם הם פותחים בחמישייה או עולים מהספסל, כולם מראים אינטנסיביות, מה שמוזר אולי זה שדווקא רואים הרבה יותר פיזיות אצל הגארדים מאשר אצל הגבוהים, אבל כולם עובדים.

באשר לשחקנים שיכולים לתת תפוקה התקפית ראויה ביורוליג, כמו שכתבו לפני, תצוגת הצליפות של תומאס לא תימשך בתדירות דומה ביורוליג, ועדיין הוא כלי התקפי חשוב ומשמעותי ביורוליג, בצד ההתקפי לפחות אני מאמין שהוא יכול להיכנס לנעליים של דווין סמית, הוא קצת יותר מגוון ממנו בהתקפה, והוא כן שחקן שרוצה לקחת על עצמו אחריות ולתת פוש התקפי חשוב מעמדות הפורוורד לגארדים.

בולדן וזוסמן לדעתי יהיו סוג של שפנים שספאחיה יכול לשלוף מהספסל ולקבל מהם תרומה מחוץ לקשת בערב נתון וגם הגנה, לפחות בכל הקשור בניידות ולהיצמד בהגנה לשחקנים (או לעזור על שחקן אחר).

ג'ון די משחק בביטחון יוצא דופן ואין לו פחד לחדור או לזרוק, תמיד מחפש איך ליצור, ונותן הכל בהגנה גם כן, אני חושב שהוא גם כן יהיה שחקן חשוב ברוטציה, מעין קומבו שעולה מהספסל ויכול להנהיג את הקבוצה ואולי להשתלט לפרקים על משחקים, במיוחד כשביורוליג עוד לא מכירים אותו או סופרים אותו, המשמעות היא שנוריס קול יצטרך להראות דומיננטיות גבוהה במיוחד בכדי שג'ון די ורול לא ינגסו לו בדקות יותר מדי, דווקא לפייר ג'קסון יש פחות מה לחשוש, הוא כנראה הגארד המהיר בסגל, אתלטי מאוד, ויכול להעניש בתדירות גבוהה בחדירות כמו גם בשלשות לצד היכולת שלו ליצור לאחרים כי הוא מכווץ את ההגנה כמו שאף גארד אחר לא יכול.

טיוס ופרחוסקי ככל הנראה לא ינסו לגנוב יותר מדי את ההצגה, יהיו להם משחקים יעילים וטובים ביורוליג, אבל הכל עובר ויעבור דרך הגארדים, אני לא רואה את פרחוסקי או טיוס משחזרים או מתקרבים לשחזר את הממוצעים שלהם מהשנים היפות, וזה גם פחות משנה, גם בעונה החולפת צירבאס ואייברסון הצליחו לייצר תפוקה משותפת של 18-20 נקודות, אבל הם היו רחוקים מלהיות אפקטיביים הגנתית, צירבאס היה חור שאין שני לו, ולא ניצל את הפיזיות שלו בשום צורה, דווקא באספקט הזה הם יבחנו עוד יותר מאשר בצד ההתקפי.

מעניין יהיה לראות מה רול יצליח להביא איתו ליורוליג, בווינר הוא הוביל כדור בלא מעט משחקים ועשה את זה בהצלחה רבה, זה לא יהיה ביורוליג, אך אם הוא יוכל לתפקד כ-2 שנע מאחורי חסימות ומשחק לידו גארד מאוד זריז כמו ג'קסון, ופורוורד התקפי כמו תומאס שמחפש כל הזמן בלטה לזרוק ממנה, או מישהו לחפור עליו, אולי יהיו לו חיים קלים יותר לצבור נקודות, וכמובן יש את בולדן שאם הוא יציב ומשחק בביטחון הוא גם מסוגל להיכנס לרצף קליעות וזה עוזר להוריד קצת לחץ מההגנה על רול.

משעור לדעתי יבנה את עצמו בהדרגה דרך הגנה, ריבאונד וסיום מתפרצות, ישתמשו בו לא מעט כ-4 כי ג'ייק כהן רך מדי למרות שהנתונים הפיזיים שלו לכאורה עדיפים.
אותו דבר נכון לגבי קיין, הם שחקנים שצריכים ליצור לקבוצה יותר פוזשנים, לא אלה שצריכים לקחת את הזריקות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 07, 2017 11:05 pm 
Hall of Famer

stambody כתב:
בולדן וזוסמן לדעתי יהיו סוג של שפנים שספאחיה יכול לשלוף מהספסל ולקבל מהם תרומה מחוץ לקשת בערב נתון וגם הגנה, לפחות בכל הקשור בניידות ולהיצמד בהגנה לשחקנים (או לעזור על שחקן אחר).

בולדן הוא על תקן "שפן מהספסל" אצלך ?
מי בדיוק פותח בעמדות 3-4 ? ומי המחליף הראשון לעמדות הללו ?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 08, 2017 12:19 am 
Freshman

stambody כתב:

טיוס ופרחוסקי ככל הנראה לא ינסו לגנוב יותר מדי את ההצגה, יהיו להם משחקים יעילים וטובים ביורוליג, אבל הכל עובר ויעבור דרך הגארדים, אני לא רואה את פרחוסקי או טיוס משחזרים או מתקרבים לשחזר את הממוצעים שלהם מהשנים היפות

עובדתית טיוס נתן את העונה הכי טובה שלו בעונה החולפת, גם פרחוסקי נתן את אחת העונות הטובות שלו, אם לא ה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 08, 2017 2:06 am 
Junior

הכל נראה לי נורא נחמד במכבי.
כולם מאוד מחויבים, נראים חיוביים לקבוצה, לחברים שלהם. מאוד רעבים שזה נוף אחר ממה שאני לפחות ראיתי עד עכשיו בקבוצה.
אבל לא יודע איך זה הולך לעבוד ברמה הטיפה יותר גבוהות. הקו קידמי ביורוליג ישען המון על פארחובסקי והיכולת שלו לשחק דקות רבות ועונה מאוד ארוכה בלעדיו. היכולת של ג'ון די להוריד כדור לריצפה ולייצר משהו ברמת היורוליג תהיה בגדר הלא קיימת לדעתי. הלוואי שאתבדה. כנ"ל לגבי רול והמהלכים שהצליח לעשות עד עכשיו.
תומאס שהוא כרגע על תקן הסקורר, זריקות שיהיה לו הרבה יותר קשה לבצע מול שחקנים מעט גבוהים ואתלטיים יותר.
הכל נראה נחמד מאוד, לא רואה איך זה לוקח את מכבי קדימה בזירה שהיא לא הליגה הישראלית ויכול להיות שזו קודם כל ולפני הכל המטרה - גביע ואליפות ותוך כדי לא להתבזות ביורוליג ואז זה גם בסדר מבחינתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 08, 2017 11:05 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

יואב כתב:
הכל נראה לי נורא נחמד במכבי.
כולם מאוד מחויבים, נראים חיוביים לקבוצה, לחברים שלהם. מאוד רעבים שזה נוף אחר ממה שאני לפחות ראיתי עד עכשיו בקבוצה.
אבל לא יודע איך זה הולך לעבוד ברמה הטיפה יותר גבוהות. הקו קידמי ביורוליג ישען המון על פארחובסקי והיכולת שלו לשחק דקות רבות ועונה מאוד ארוכה בלעדיו. היכולת של ג'ון די להוריד כדור לריצפה ולייצר משהו ברמת היורוליג תהיה בגדר הלא קיימת לדעתי. הלוואי שאתבדה. כנ"ל לגבי רול והמהלכים שהצליח לעשות עד עכשיו.
תומאס שהוא כרגע על תקן הסקורר, זריקות שיהיה לו הרבה יותר קשה לבצע מול שחקנים מעט גבוהים ואתלטיים יותר.
הכל נראה נחמד מאוד, לא רואה איך זה לוקח את מכבי קדימה בזירה שהיא לא הליגה הישראלית ויכול להיות שזו קודם כל ולפני הכל המטרה - גביע ואליפות ותוך כדי לא להתבזות ביורוליג ואז זה גם בסדר מבחינתי.

לדעתי הרבה יהיה תלוי בהגנה שספאחיה ינחיל בקבוצה.
אסור לשכוח שלעומת דיבה שפתח בגביע ווינר, ג'קסון לא ממש מתאמץ בהגנה בלשון המעטה והוא אמור להיות המנוע של הקבוצה.
פרחוסקי עד עכשיו גם מראה רכות בלתי נסבלת ובינתיים הוא וטיוס לא ממש מראים את יכולת החסימה הידועה שלהם.
בנוסף אליהם גם צריך לראות איך רול יתמודד עם שחקנים יותר אתלטיים ביורוליג כי בטורניר בחו"ל הוא די התקשה לרדוף אחרי גארדים יריבים מסביב לחסימות.
וגם כמה שלושת הרוקיז משעור, זוסמן ובולדן שיש להם פוטציאל הגנתי די גבוה יצליחו להתמודד מול שחקנים יותר פיזיים מהם ולהימנע מטעויות מנטליות.

אם הקבוצה תצליח לייצר כמה שיותר דקות של הגנה טובה ומשחק ריצה, לשלוט בריב' ההגנה כמו שעשו מול נהריה (אאל"ט 2 כ"ח בלבד בהתקפה לצפוניים ולא מעט התקפות שנגמרו ב-24 שניות) ולצמצם את מס' השלשות הפנויות של היריבה, היא תהיה במצב טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 08, 2017 11:26 am 
Junior

אני חייב להגיד שחשבתי על זה ואני רוצה לציין את מי שעשה את קבלת ההחלטות במכבי העונה בתחום הניהולי, אחרי הרבה שנים שאתם עושים רק שטויות, בחירת שחקנים מצוינת. עכשיו תנו לאיתי שגב יותר לשחק ובכלל יהיה טוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 09, 2017 10:00 am 
Hall of Famer

ורצוי גם שיתנו לו לרכז, ולעשות לו תרגילים שיצא על חסימות לזרוק את השלשות האוטומטיות שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 09, 2017 4:21 pm 
Freshman

ראי שעל הקיר כתב:
ורצוי גם שיתנו לו לרכז, ולעשות לו תרגילים שיצא על חסימות לזרוק את השלשות האוטומטיות שלו.

חחח בול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 11, 2017 11:45 pm 
מנהל פורום

uriel17 כתב:
הלכה העונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 12, 2017 2:41 pm 
Freshman

uriel17 כתב:
uriel17 כתב:
הלכה העונה

לא שאני חושב שאתה טועה ( אבל גם לא יודע שאתה צודק ), דברי במספרים גברת, מה זאת אומרת הלכה העונה ? מה הפרמטרים שלך ? האם למשל : לקחת גביע, סיבוב שני באירופה, וחצי גמר בפיינלפור זה כישלון ? האם עונה בלי תואר אבל הגעה ל 2 גמרים העיקריים ( פיינלפור ואירופה ) והתעופפות בשלבים ראשונים של הגביע זאת עונה רעה ?

נאה דורש, נאה מקיים, לדעתי, הגעה רבע גמר אירופה + תואר בארץ = עונה סבבה. הגעה לחצי באירופה, 2 גמרים בארץ = עונה מעולה כל דבר מעל זה אוהדי ירושלים יכולים להיות מאושרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 12, 2017 2:44 pm 
מנהל פורום

לא עוברים שלב הבתים השני ורק גמר אחד משני גמרים בארץ
זאת העונה שלנו
להערכתי
הדבר היחיד שיכול לשנות את זה זה שינוי בעמדת המאמן בשום אופן לא בעמדות השחקן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 12, 2017 4:13 pm 
Sophomore

מה עם העפה בשלב הראשון ודאבל? איזו עונה זו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 13, 2017 12:44 am 
מנהל פורום

לא יודע, חמוץ/מתוק
אני פחות אוהב את הדיונים של הצלחה/כישלון ויותר לאור מה שרואים עכשיו, לאן זה הולך. זה יותר כדורסל בעיניי

ואני רואה קיץ שהתחיל בהיבריס וממשיך באותו חטא בוורסיות שונות עד לרגעים אלה ממש.
לא הייתה עצירה אחרי התואר להגיד ..."פאק הצלנו את העונה בעור שנינו ובגלל אופי ברזל של סימונה. איך משנים את הקבוצה שלא ניפול לבור הזה שוב"..

במקום זה שמענו דיבורים על מהפכה שהושלמה, על העונה הטובה בתולדות המועדון ועל המשכיות בכל מחיר ...

לזה אני קורא חטא ההיבריס ועל אני מאמין נענשים הכי קשה

מכבי חטאה בו בסוף 2014 ורק הקיץ נפל לה האסימון להבין את גודל הטעות, נקווה שלנו זה ייקח פחות משלוש עונות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 200 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו 16 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה