סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 23, 2024 7:35 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 307 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' יוני 14, 2017 8:47 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
פנמה ניצלת מהפסד ביתי מביך להונדורס עם שער בדקה ה-90, אבל 2:2 בסיום אומר שהיא משמיטה שתי נקודות חשובות מאד, שהיו מעלות אותה מעל ארה"ב בקרב על הכרטיס השלישי למונדיאל.
קוסטה ריקה מנצחת 2:1 את טרינידד.
הטבלה אחרי 6 משחקים מתוך 10:
מקסיקו 14, קוסטה ריקה 11, ארה"ב 8, פנמה 7, הונדורס 5, טרינידד 3.

תם לו עוד סבב מוקדמות. הסבב הבא הוא בסוף אוגוסט ותחילת ספטמבר, סבב עמוס מאד בכל היבשות שיכריע כמה כרטיסים למונדיאל - עם מחזור באירופה, שני מחזורים בשתי האמריקות, אפריקה חוזרת אחרי תקופה ארוכה, שני מחזורים אחרונים באסיה, והפלייאוף של אוקיאניה.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 06, 2017 7:46 pm 
Hall of Famer

אז לא הייתי בארץ במחזור המשחקים הזה, והנה ההתפתחויות בקיצור.
הבתים באסיה הסתיימו. אירן, יפן, דרום קוריאה וסעודיה עלו למונדיאל. אוסטרליה וסוריה, עם הישג היסטורי כשהיא לא משחקת בבית, ישחקו בפלייאוף על הכרטיס לפלייאוף הביניבשתי מול צפון אמריקה.
המשחקים באוקיאניה הסתיימו בפלייאוף הצפוי מכל, ניו זילנד עלתה לפלייאוף הביניבשתי מול דרום אמריקה.

בדרום אמריקה נצחון חוץ ענק לפרו באקוודור בזמן שארקנטינה חילצה 1:1 ביתי מול ונצואלה החלשה. חוץ מברזיל שכבר עלתה מזמן, הבית מסובך וקשה. ארגנטינה ופרו ייפגשו במחזור הבא, הלפני אחרון, באוקטובר.
הטבלה אחרי 16 משחקים מתוך 18:
ברזיל 37, אורוגוואי 27, קולומביה 26, פרו 24, ארגנטינה 24, צ'ילה 23, פרגוואי 21, אקוודור 20, בוליביה 13, ונצואלה 8.

בצפון אמריקה דרמה מתפתחת - שני מחזורים לסיום ארה"ב עלולה למצוא את עצמה בחוץ אחרי 7 מונדיאלים רצופים. היא נזקקה לשער של המחליף בובי ווד כדי לחלץ תיקו 1:1 ונקודה קריטית בהונדורס, אבל עדיין מצבה לא טוב.
קוסטה ריקה שהוציאה 1:1 במקסיקו מצטרפת למקסיקאים ועולה למונדיאל.
פנמה שניצחה 3:0 את טרינידד עולה למקום השלישי של הכרטיס האוטומטי, לפני ארה"ב והונדורס.
הטבלה אחרי 8 משחקים מתוך 10: מקסיקו 18, קוסטה ריקה 15, פנמה 10, ארה"ב 9, הונדורס 9, טרינידד 3.
ארה"ב ופנמה ייפגשו ראש בראש במחזור הבא, אחר כך במחזור האחרון ארה"ב יוצאת לטרינידד ואסור לה למעוד. להונדורס יש משחקים מול מקסיקו וקוסטה ריקה שכבר עלו למונדיאל.

באפריקה עוד אף אחד לא עלה למונדיאל, גם שם שני מחזורים לסיום הבתים. הראשונה בכל בית עולה למונדיאל.
סקירה בקצרה על הבתים:
בית א' טוניסיה מובילה עם 10 לפני ר"ד של קונגו עם 7. המשחקים האחרונים של טוניסיה הן נגד נמושות הבית, גינאה ולוב, כך שהיא עם רגל וחצי במונדיאל.
בית ב' שהתחיל כבית המוות הצטמצם לניגריה עם 10 וזמביה עם 7. קמרון נשארה מאחור עם 3 ואלג'יריה רק עם נקודה אחת!
בית ג' המובילה חוף השנהב שכבר ראתה את עצמה במונדיאל חטפה הפסד ביתי מפתיע מאד מגאבון, והבית הסתבך. חוף השנהב עדיין מובילה עם 7, מרוקו 6, גאבון 5.
בית ד', הוא הצמוד מכולם, לכל הנבחרות עדיין יש סיכוי. בורקינה פאסו עם 6, קייפ ורדה 6, סנגל 5, דרום אפריקה 4.
בבית ה' בקרב ישיר על המקום הראשון מצרים ניצחה את אוגנדה 1:0 קטן של מוחמד סאלח. מצרים 9, אוגנדה 7. גאנה שהתחילה רע מאד את הבתים תחת אברם גרנט נשארה מאחור ולא הדביקה את הפער.

בתחילת אוקטובר כאמור שני המחזורים האחרונים באמריקות ובאפריקה, ואז נדע מי השלוש שמצטרפות לברזיל (והחמישית שהולכת לפלייאוף מדרום אמריקה), מי לוקחת את הכרטיס השלישי בצפון אמריקה (ומי הולכת לפלייאוף, ונדע גם מול מי היא תתמודד - גם הפלייאוף של אוסטרליה וסוריה יהיה באוקטובר), ומי חמשת העולות מאפריקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 07, 2017 8:44 am 
Hall of Famer

כמה תיקונים ועדכונים:

קוסטה ריקה תיאורטית עוד לא עלתה למונדיאל, אבל מעשית כן. ארה"ב ופנמה נפגשות, אז רק אחת מהן תוכל לעבור את קוסטה ריקה, אבל יש סיכוי תיאורטי שבנוסף לזה גם הונדורס תעבור אותה אם תנצח פעמיים (כולל את קוסטה ריקה עצמה) וקוסטה ריקה תפסיד גם במשחק השני שלה. בנוסף, יש בין קוסטה ריקה והונדורס הפרש של 14 שערים בהפרש השערים.

התפתחות רצינית בבית ד' האפריקאי - משחק שהיה שם שבו דרום אפריקה ניצחה את סנגל נפסל על ידי פיפ"א שמצאה כנראה עדויות לשחיתות של השופט (שהורחק לכל החיים). דרום אפריקה איבדה שלוש נקודות יקרות והמשחק הזה ישוחק מחדש.

עוד באפריקה, באוקטובר לא יתקיימו שני מחזורים אלא רק אחד, הלפני אחרון. המחזור האחרון יתקיים בנובמבר, יחד עם הפלייאוף הביניבשתי, במה שינעל את המוקדמות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 11, 2017 1:52 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
ראי שעל הקיר כתב:
אז לא הייתי בארץ במחזור המשחקים הזה, והנה ההתפתחויות בקיצור.

פגשת את נורטון או לא?

ראובן כתב:
צוד הוא עדיין העשב השוטה הרשמי של הפורום. נא לכבד את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 11, 2017 2:14 pm 
Hall of Famer

לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 11, 2017 5:59 pm 
Hall of Famer

לא ממש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 16, 2017 8:57 pm 
Hall of Famer

אולי כן ולא ידעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 17, 2017 12:17 pm 
Hall of Famer

יום יבוא ונדע מי זה ראי (האמת שמעניין לדעת גם מי זה נורטון)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 17, 2017 6:47 pm 
Hall of Famer

לא כתבתי מי אני? כולל שם והכל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 17, 2017 7:38 pm 
Hall of Famer

לא כזכור לי. כנראה פספסתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 03, 2017 12:14 am 
Hall of Famer

במהלך החג ובסוף השבוע - משחקי הכרעה קריטיים במוקדמות המונדיאל.
שני מחזורים אחרונים בדרום אמריקה. האם ארגנטינה תישאר בחוץ?
שני מחזורים אחרונים גם בצפון אמריקה. האם ארה"ב תישאר בחוץ?
תחילת הפלייאוף באסיה, סוריה תארח את אוסטרליה במשחק הראשון - דווקא במקום שקרוב יותר לאוסטרליה...
מחזור לפני אחרון באפריקה. שלוש נבחרות עם רגל אחת במונדיאל ינסו להכניס גם את הרגל השנייה.

נתחיל כמובן בדרום אמריקה.
המצב אחרי 16 משחקים מתוך 18:
ברזיל 37, אורוגוואי 27, קולומביה 26, פרו 24, ארגנטינה 24, צ'ילה 23, פרגוואי 21, אקוודור 20, בוליביה 13, ונצואלה 8.

בלילה בין רביעי וחמישי משחק אש בין ארגנטינה ופרו, צ'ילה תארח את אקוודור עם צ'אנס אחרון. פרגוואי שעדיין מקווה תצא לקולומביה. אורוגוואי עם תכנית המשחקים הכי קלה על הנייר, היא תשחק בונצואלה לפני המשחק האחרון בבית מול בוליביה. המשחק האחרון של ארגנטינה יהיה באקוודור, שספק אם עוד תהייה בתמונה אחרי מחרתיים.

צפון אמריקה עכשיו.
אחרי 4 משחקים מתוך 6: מקסיקו 18, קוסטה ריקה 15, פנמה 10, ארה"ב 9, הונדורס 9, טרינידד 3.
המחזור החמישי יהיה בלילה בין חמישי ושישי. ארה"ב תארח את פנמה לקרב אש על הכרטיס השלישי, דווקא באורלנדו - ספק אם יהיה לה רוב ביציע... הונדורס תתארח אצל קוסטה ריקה שכבר עלתה ותחכה לראות מה יהיה.
המשחק האחרון של ארה"ב יהיה בעוד שבוע בטרינידד והיא חייבת לנצח. פנמה - קוסטה ריקה, הונדורס , מקסיקו.

באסיה יהיה הפלייאוף, משחקים בהפרש של חמישה ימים. סוריה תארח ברביעי את אוסטרליה במשחק הראשון בביתה החליפי במלזיה - שקרובה יותר דווקא לאוסטרליה...

באפריקה מחזור לפני אחרון, המחזור האחרון יהיה בנובמבר.
בית א': תוניסיה 10, ר"ד קונגו 7, גינאה 3, לוב 3. תוניסיה יכולה להבטיח את המונדיאל כשתתארח אתצל גינאה, ר"ד קונגו תתארח בלוב ותקווה שתוניסיה תמעד.
בית ב': ניגריה 10, זמביה 7, קמרון 3, אלג'יריה 1. בית המוות הצטמצם לניגריה מול זמביה, והן תפיגשנה ראש בראש בניגריה כשתיקו יספיק לניגרים לעלות למונדיאל.
בית ג': חוף השנהב 7, מרוקו 6, גאבון 5, מאלי 2. חוף השנהב תתארח במאלי ויכולה לקחת מקדמה משמעותית למחזור האחרון. גאבון עם החלוץ הכי חם בעולם תתארח במרוקו בקרב ישיר על מי יישאר בתמונה.
בית ד': בורקינה פאסו 6, קייפ ורדה 6, סנגל 5 ומשחק חסר, דרום אפריקה 1 ומשחק חסר. המשחק שנפסל בין דרא"פ וסנגל טרף את הקלפים בבית הזה, הוא יתקיים רק בנובמבר אחרי סיום הבית. סנגל שהפסידה במשחק שנפסל פתאום קיבלה חיים חדשים, אבל לפני זה היא תתארח לראש בראש בקייפ ורדה. דרום אפריקה חייבת לנצח את בורקינה פאסו כדי שמשחק ההשלמהיהיה עם טעם מבחינתה.
בית ה: מצרים 9, אוגנדה 7, גאנה 5, קונגו 1. מצרים תארח את קנגו ואמורה לשמור על המקדמה שלה ואולי אפילו לעלות למונדיאל, אם אוגנדה לא תנצח בקמפלה את גאנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 05, 2017 9:04 pm 
Hall of Famer

החלום של סוריה חי וקיים. הם היו הרבה יותר טובים מאוסטרליה, אבל בכל זאת נזקקו לפנדל 5 דקות לסיום כדי לצאת עם 1:1 "ביתי" במלזיה. ניקיטה רוקאביצה שיחק באוסטרליה.
היתרון הוא של האוסטרלים, כי יש להם שער חוץ לפני הגומלין בסידני. אבל הסורים יודעים לשחק, ויהיה קטעים אם הם ייפגשו עם ארה"ב על הכרטיס למונדיאל...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 06, 2017 8:50 am 
Junior

אוי ארגנטינה...

ראובן כתב:
צוד הוא עדיין העשב השוטה הרשמי של הפורום. נא לכבד את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 06, 2017 9:46 am 
Hall of Famer

הבעיה היא שארגנטינה תשחק באקוודור - שאיבדה כבר סיכויי עלייה , והפסידה בחמשת משחקיה האחרונים .
ניצחון יעלה אותם אוטומטית , אלא אם צ'ילה תנצח בברזיל ...
הפסד והם 95% בחוץ ( ו-5% בפלייאוף לצורך העניין ) .

ארגנטינה הבקיעה שני שערים בלבד בחמשת משחקיה האחרונים , ופרט לבוליביה יש להם את ההתקפה הגרועה ביותר במוקדמות - לא ייאמן !

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 06, 2017 10:02 am 
Hall of Famer

רק לסכם: שלושה 0:0 היו אתמול בדרום אמריקה, הכי חשוב כמובן ארגנטינה ופרו, ארגנטינה כמו שאמרו פה בסכנה אמיתית.
0:0 גם לאורוגוואי בונצואלה תוך יכולת איומה ונוראה, אבל זה הספיק לסוארז וזבאני להבטיח את המקום במונדיאל.
0:0 גם בין ברזיל לבוליביה במשחק לפרוטוקול.
הדרמה הגדולה הייתה בקולומביה, רדאמל פלקאו העלה אותה ל-1:0 בדקה ה-79 בדרך להבטחת הכרטיס למונדיאל, אבל מהפך אדיר של פרגוואי עם אוסקר קרדוסו בדקה 89 ועוד שער של סנאבריה בזמן פציעות - והנה גם קולומביה בסכנה, ולעומת זאת פרגוואי עדיין חזק בתמונה.
דרמה גדולה גם בצ'ילה, אחרי שאקוודור השוותה ל-1:1 בדקה ה-84. אבל אז הגיע אלכסיס סאנצ'ז.... צ'ילה עם 3 נקודות חזובות מאד, אקוודור בחוץ.
הטבלה לקראת המחזור האחרון:
ברזיל 38, אורוגוואי 28, צ'ילה 26, קולומביה 26, פרו 25, ארגנטינה 25, פרגוואי 24, אקוודור 20, בוליביה 14, ונצואלה 9.
משחקי המחזור האחרון:
פרגוואי - ונצואלה, אורוגוואי - בוליביה, פרו - קולומביה, ברזיל - צ'ילה, ארגנטינה - אקוודור.

על אירופה יש מספיק מי שיכתוב, רק נגיד שגרמניה הבטיחה מקום במונדיאל עם 3:1 בצפון אירלנד, אנגליה גם כן (1:0 על סלובניה, הארי קיין, ברור.....). פולין קרובה קרובה אחרי 6:1 בארמניה עם שלושער של לבנדובסקי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 07, 2017 7:20 pm 
Hall of Famer

אז ארה"ב עמדה עם הגב לקיר - ועשתה את העבודה. 4:0 גדול על פנמה באורלנדו, עם שער של פוליסיץ' מדורטמונד (האם זה הסופרסטאר האמריקאי הראשון?) עוד צמד של ג'וזי אלטידור שמוסיף לשמחה של בת הזוג, ושער של בובי ווד שכבש את השוויון היקר מול הונדורס במשחק הקודם. עכשיו ארה"ב תלויה בעצמה לפני המשחק האחרון מול טרינידד החלשה, ונצחון יעלה אותה למונדיאל. פנמה והונדורס יתמודדו כנראה על המקום בפלייאוף, מול אוסטרליה או סוריה.

באירופה רק נספר שספרד במונדיאל, איטליה בפלייאוף, אבל הסיפור הגדול הוא - שוב - נבחרת איסלנד שממשיכה לעשות קסמים אחרי רבע גמר היורו. נצחון 3:0 מול 90000 טורקים רועשים, ובגלל שקרואטיה חטפה שער שוויון בדקה ה-90 מפינלנד - הרי שאיסלנד עוברת למקום הראשון, ונצחון ביתי ביום שני על קוסובו החלשה יעלה אותה למונדיאל הראשון שלה אי פעם. אוקראינה וקרואטיה ישחקו זו מול זו כנראה רק על המקום בפלייאוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 08, 2017 9:06 am 
מנהל פורום

רק לשם ההמחשה, 90,000 איש במשחק, זה מעל לרבע מאוכלוסיית המדינה (330K).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 08, 2017 9:19 am 
Hall of Famer

המשחק היה בטורקיה, ככתוב: "90000 טורקים".

אבל זה רק מעצים את ההישג של האיסלנדים, ובמשחק הביתי מול קוסובו - שבו היא תעלה למונדיאל - אין לי ספק שהיו מגיעים 90000 איסלנדים לפחות, אם היה להם אצטדיון בגודל כזה.
אפרופו מה שקורה בבית הזה, קרואטיה פיטרה את המאמן שלה אחרי התיקו מול פינלנד שעלול לעלות לה בכרטיס למונדיאל. כן כן, מאמן חדש יום לפני המשחק שהופך להיות הכי חשוב שלה, על העלייה לפלייאוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 08, 2017 10:22 am 
מנהל פורום

כן אני יודע שזה היה בטורקיה. לא התכוונתי שרבע מאוכלוסיית איסלנד הגיעה למשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 08, 2017 11:39 am 
Hall of Famer

סיכום של אתמול:
מלבד אירופה שאסכם מאד בקצרה, היה אתמול משחק נוסף במחזור הלפני אחרון בצפון אמריקה, ורוב משחקי המחזור הלפני אחרון באפריקה.
בצפון אמריקה, קוסטה ריקה שכבר עלתה מעשית למונדיאל חתמה את זה גם תיאורטית, בזכות שער שוויון 5 דקות לסיום הביא לה 1:1 עם הונדורס. הונדורס, שהייתה חייבת נצחון, איבדה שתי נקודות יקרות שאולי יעלו לה אפילו במקום בפלייאוף.
הטבלה לקראת מחזור הסיום בנובמבר:
מקסיקו 21, קוסטה ריקה 16, ארה"ב 12, פנמה 10, הונדורס 10, טרינידד 3.
משחקי המחזור האחרון:
טרינידד - ארה"ב, פנמה - קוסטה ריקה, הונדורס - מקסיקו.

באפריקה היה המחזור הלפני אחרון, כמעט כולו, והוא יושלם היום. נשאר עוד מחזור אחד שלם, ועוד משחק השלמה בין דרום אפריקה וסנגל אחרי שהמשחק ביניהן בוטל בגלל שחיתות של השופט.
בית א:
טוניסיה עושה את העבודה והיא עם 1.99 רגליים במונדיאל אחרי 4:1 בגינאה. נצחון של ר"ד קונגו על לוב לא יעזור לה כנראה, טוניסיה צריכה נקודה במשחק האחרון נגד לוב כדי לעלות.
טוניסיה 13, ר"ד קונגו 10, גינאה 3, לוב 3.
בית ב:
דווקא בית המוות הוא הראשון שהוכרע - במשחק ראש בראש בין שתי הראשונות, ניגריה מנצחת את זמביה 1:0 משער של אלכס איובי של ארסנל, ומבטיחה את עלייתה למונדיאל. קמרון מנצחת את אלג'יריה במשחק המאכזבות, והנבחרת של ריאד מאחרז רק עם נקודה אחת!
ניגריה 13, זמביה 7, קמרון 6, אלג'יריה 1.
בית ג:
מהפך! מרוקו מנצחת את גאבון 3:0 משלושער של חאליד בוטייב שמשחק בטורקיה. פייר-אמריק אובאמיאנג יראה את המונדיאל מהבית. חוף השנהב מאבדת נקודות יקרות, רק 0:0 במאלי, מה שמעלה את מרוקו למקום הראשון לקראת המשחק ביניהן על הכרטיס למונדיאל - ועכשיו, דווקא למרוקו יספיק תיקו.
מרוקו 9, חוף השנהב 8, גאבון 5, מאלי 3.
בית ד:
נצחון חשוב לסנגל 2:0 בקייפ ורדה מקרב אותה למונדיאל. לסנגל יש עוד שני משחקים, שניהם נגד דרום אפריקה, האחד משחק במחזור האחרון ועוד משחק השלמה במקום זה שבוטל - ויספיק לה נצחון אחד כדי לעלות.
דרום אפריקה מנצחת 3:1 את בורקינה פאסו במשחק שבו השחקנים הלכו מכות כבר בדקה הראשונה אחרי שער מעוררת מחלוקת של דרום אפריקה. עדיין יש לה סיכוי אם תנצח בשני המשחקים שנשארו מול סנגל. בורקינה פאסו וקייפ ורדה ייפגשו במשחק האחרון, ומי שתצא מנצחת ממנו תקווה שהמשחקים בין דרא"פ וסנגל יסתיימו בנצחון אחד לדרא"פ ותיקו אחד.
סנגל 8 (משחק חסר), בורקינה פאסו 6, קייפ ורדה 6, דרא"פ 4 (משחק חסר).
בית ה: תיקו 0:0 ביתי ואיבוד נקודות קריטי של אוגנדה בגאנה נותן כנראה למצרים על מגש של כסף את העליה למונדיאל. מצרים תארח הערב את קונגו החלשה באלכסנדריה ונצחון צפוי יעלה אותה.
מצרים 9 (משחק חסר), אוגנדה 8, גאנה 6, קונגו 1.

באירופה ההתפתחות המשמעותית אתמול הייתה הנצחון 8:0 של שבדיה על לוקסמבורג. השבדים ידעו שכמה שיותר שערים יביאו להם סיכוי גבוה יותר לכרטיס מובטח לפחות לפלייאוף לפני המשחק המכריע מול הולנד - והם השיגו את מטרתם ובעצם הוציאו מהמשחק מול הולנד את העוקץ. הולנד תצטרך לנצח עכשיו 7:0 את שבדיה כדי לעבור אותה במחזור האחרון. לא יקרה, הולנד תישאר בבית גם במונדיאל אחרי שלא הייתה ביורו. השבדים עוד יכולים אפילו לעלות ישירות אם ינצחו בהולנד וצרפת תשמיט נקודות נגד בלארוס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 08, 2017 10:22 pm 
Hall of Famer

יא אללה מה שהלך עכשיו במצרים.
63 דקות החזיקה קונגו מעמד, עד שטעות בהגנה - וכמובן, מוחמד סלאח עם הגול.
נגמר? ממש לא. 2 דקות לסיום, התקפה יפה של קונגו, הרמה לצד הרחוק לחלוץ חופשי מול השוער - וולה, 1:1.
האלטדיון היה בהלם.
אבל...
5 דקות בתוספת הזמן, מצרים מקבלת פנדל, שוב מוחמד סלאח. השוער מזנק שעה לפני הפנדל וסלאח מעלה את מצרים ממש לבד למונדיאל, לראשונה מאז איטליה 90' והשיר של אריק איינשטיין.
השוער המצרי עיסאם אלחדארי יהיה בשנה הבאה בן 45 וצפוי להיות השחקן המבוגר ביותר בתולדות המונדיאלים, ישבור את השיא של פריד מונדראגון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 09, 2017 3:42 pm 
Hall of Famer

ב-90 אני זוכר שהיה להם שחקן בשם חוסיין חסאן או משהו כזה שהופיע בשיר של אריק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 10, 2017 10:14 am 
Hall of Famer

אני זוכר אחד מג'די עבדלראני, שכבש את הפנדל שהביא להם תיקו מכובד מאד מול הולנד במונדיאל. גם הוא הוזכר בשיר של איינשטיין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 10, 2017 10:22 am 
Hall of Famer

מי שהוזכר בשיר של אריק איינשטיין זה חוסאם חאסן נדמה לי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 10, 2017 11:21 am 
Hall of Famer

גם. היו שם שלושה מצרים שהוזכרו, עבדלראני וחאסן היו שניים מהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 307 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 19 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: