סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' דצמבר 02, 2024 8:39 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 66 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' אוקטובר 12, 2017 10:34 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
ג'קסון :shock:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 12, 2017 10:35 pm 
Sophomore

גקסון מדאיג אותי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 12, 2017 10:35 pm 
Junior

התותח המפוברק כתב:
קול מוכיח בכוח למה הוא לא באן בי איי

סליחה אבל נובמת.
הוא חוזר מפציעה, משחק ראשון.
הייתי נותן לו עוד קצת ימי חסד.

אם עופר שלח היה הפרשן הוא בטח היה מספר שכל הזרים שהתחילו טוב גמרו רע מאוד.
מקווה שפייר ג׳קסון ישנה את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 12, 2017 10:36 pm 
Hall of Famer

אומר מי שהיוזר ניים שלו זה קובי

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 12, 2017 10:39 pm 
Hall of Famer

דיברתולומאו עם הדאגר בשנייה האחרונה של ההתקפה. נצחון יפה שרשום בעיקר על הקליעה של ג'קסון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 12, 2017 10:43 pm 
Sophomore

הצגה מטורפת של ג'קסון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 12, 2017 10:45 pm 
Sophomore

התותח המפוברק כתב:
אומר מי שהיוזר ניים שלו זה קובי

א. זה השם שלי
ב. בד"כ הצגה במשחק הראשון של שחקן חדש במכבי אומרת שהוא לא יהיה טוב בשארית העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 12, 2017 10:45 pm 
Junior

בנוסף לקליעה, 7 ריב ו 9 אס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 12, 2017 10:46 pm 
Freshman

הוא היה קרוב מאוד לדאבל-דאבל ולא רחוק כל כך מטריפל דאבל.

סיים כקלעי המוביל, המוסר המצטיין, הריבאונדר המצטיין, החוטף המצטיין, סוחט העבירות המצטיין, רק בלוק שוט היה חסר לו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 12, 2017 10:47 pm 
Hall of Famer

טוב, אני באמת מתקשה להיזכר בתצוגת תכלית כזאת במשחק פתיחה ביורוליג במכבי. 27 נק' (5/5 לשלוש) 9 אס' 7 ריב' ו-2 חט'. חתיכת הספק.
רול שני ברשימת הקלעים עם 16, אם כי בחלקים גדולים נראה לא כ"כ קשור לקבוצה.
טיוס השתפר ככל שהתקדם המשחק, וגם תומאס נתן דקות יפות.
פרחוסקי היה לא רע אבל נקלע לבעיית עבירות.
קול, קיין ובולדן היו די חלשים, וספאחיה עשה נכון קיצר את הרוטציה במחצית השנייה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 12, 2017 10:54 pm 
Freshman

אני חוזר למה שכתבתי על ג'קסון בהתחלה, יש לו את הפוטנציאל להיות התיוס אדני, טרל מקינטייר וטייריס רייס הבא, שחקן אקספלוסיבי שעושה קבוצה, מנוע.

שחקן ברמת NBA שהפציעות הביאו אותו לכאן, ואם ימשיך לשחק ככה הוא יחזור ל-NBA די מהר ובמעמד של שחקן לגיטימי ולא מתנדנד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 12, 2017 11:26 pm 
Hall of Famer

פייר ג'קסון במשחק פשוט ענק, בעיקר ברבע האחרון, אבל מה שהרשים אותי זה שנראה שאת רוב המהלכים שלו הוא עושה בשטף של המשחק, בניגוד נניח לנוריס קול שלא סתם היה נוראי, ולא רק שהחטיא זריקות או פיספס מסירות, כל בחירת הזריקות וקבלת ההחלטות שלו היו מנוגדות לגמרי לכל היגיון. עוד שתי נקודות אור במכבי זה ג'ון די ומייקל רול. הראשון בינתיים נראה כאילו החתימו מחדש את דריק שארפ, מינוס הקליעה האבסולוטית לשלוש, אבל עם יכול חדירה וניהול משחק קצת יותר טוב, הוא לא רכז, הוא נמוך מדי כדי להיות 2, אבל אני לא רואה שום סיבה שהוא לא יקבל הרבה מאוד דקות העונה, גם ביורוליג. מייקל רול מבחינתי מזכיר טיפה את דווין סמית', במיוחד בעונה הראשונה שלו במכבי, שחקן עם יכולות מוגבלות שמשחק באופן מוצלח בתוך המגבלות שלו, לא עשה טעויות קריטיות בהגנה, לקח זריקות טובות בסך הכל וקלע אותן מצוין, במיוחד ברבע האחרון, לא יהיה שחקן מוביל מן הסתם, אבל אחלה רול פלייר (סטגדיש).

הבעיות של מכבי הן קודם כל ולפני הכל אצל הגבוהים, טיוס ופרחובסקי נראים כמו השחקנים הכי שונים בעולם מבחינה פיזית והכי דומים מבחינת תרומה, חוסמים מצוין, פינישרים טובים מתחת לסל, אבל בינוניים מינוס בהגנה ובריבאונד. אבל אם בעמדת הסנטר המצב עוד איכשהו נסבל, בכמדה 4 מכבי בבעיה רצינית, לא בולדן ולא כהן נראים כרגע מתאימים ליורוליג, תומאס יכול וצריך להיות אינסטנט אופנס מהספסל, לא פתרון קבוע לעמדה 4 (למרות שדווקא הוא עשה עבודה לא רעה בריבאונד במחצית הראשונה), אני מקווה שמשעור ושגב יקבלו פה ושם צ'אנסים כי אני לא חושב שלמכבי יש הרבה מה להפסיד בנקודה הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 12, 2017 11:49 pm 
Sophomore

מכבי חייבת שחקן נורמלי בעמדה 4 - מה המצב של דיון תומפסון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 13, 2017 12:09 am 
Hall of Famer

כל הקיץ חפרתי על הבור של מכבי בעמדה 4 , ואמרו לי שאני מגזים ...

ניצחון בהחלט מרשים של מכבי , התוצאה "מעט משקרת" כי לא כל היום אתה מפגיז 33 נקודות ברבע אחרון , אבל בסופו של יום אחלה ניצחון חוץ במקום לא קל ( באמברג היא בהחלט לא נמושה , אלא קבוצת יורוליג ראויה ) .

בינתיים מסתמן שהחמישייה החזקה של מכבי היא עם ג'קסון , ג'ון-די ( שגם הערב היה ממש אחלה ) , רול , תומאס וטיוס/פרחוסקי . כמובן שזה הרכב נמוך שיחווה גם בעיות ריבאונד מול קווי פנים יותר רציניים מזה של באמברג ( שני הסנטרים של מכבי עם 40 דקות משותפות - אך רק 3 ריבאונדים יחדיו , הצילו את המצב באספקט הזה תומאס וג'קסון עם 7 ריבאונדים כ"א ) .

הגרמנים בנויים טיפה מוזר . יש להם 5 גארדים בהחלט סולידיים וטובים : האקט , היקמן , זיזיס , טיילור ( שהיה לא רע בכמה שנים אחרונות בבאיירן ) ולו ( הרכז המחליף בשנים האחרונות של נבחרת גרמניה ) . אולי אף אחד מהם לא כוכב גדול , אבל זה בהחלט עמוק ולא רע בכלל לקבוצה עם סגנון משחק שכזה .
הבעיה היא מה קורה בעמדות 3-5 , גם כמובן כתלות בכשירות וביכולת של קווינסי מילר .
על פניו זו בהחלט לא קבוצה שתילחם על הטופ 8 , אבל בזכות המאמן והחיבור הצפוי - כן תספק מדי פעם הצגות נאות ותסיים עם מספר דו ספרתי של ניצחונות לדעתי .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 13, 2017 12:25 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

מיכאל כתב:
מכבי חייבת שחקן נורמלי בעמדה 4 - מה המצב של דיון תומפסון?

אלא אם בולדן ירים את הרמה ההתקפית שלו משמעותית בזמן הקרוב מכבי יהיו מוכרחים להביא איזשהו 4-5 הגנתי וריבאונדר שאינו נגר מוחלט, אפילו רק לאירופה, כי האוסטרלי הצעיר למרות שפתח טוב עם סל, ריבאונד, אסיסט וחסימה בארבע הפעולות הראשונות שלו המשיך עם 2 עבירות ו2 איבודים שטותיים ולמרות שהוא נותן הגנה לא רעה קשה לסמוך עליו כרגע לתפוקה של שחקן פותח (בעיקר בהתקפה) לאורך מספיק דקות, והתחלופות בעמדה לא מספיק טובות - תומאס דוקא נתן דקות לא רעות בעמדה 4 התאמץ יחסית בהגנה וקטף 7 כ"ח אבל הוא מאחר ביציאה לקלעים ויתקשה מול קבוצות עם קו פנים יותר מאיים משל הגרמנים. כהן הצליח איכשהו לשים סל מקרוב (זרק בחוסר ביטחון מוחלט) אבל היה רע בהגנה ולא הייתי בונה עליו יותר מדי מחוץ לליגה. לא ראינו את משעור ושגב אבל שניהם נגרים מדי, הראשון מתאים יותר להגן על עמדה 3 והשני למרות שהוא נייד עבור פורוורד פשוט חסר כישרון התקפי לעמדה 4.

אני אחזור רגע לנקודה שצריך בעמדה שחקן בעיקר הגנתי למרות שאין ממש תרומה התקפית מלבד בדקות של תומאס - טיוס ופרחוסקי נותנים את שלהם בהתקפה ונותנים הגנה על הטבעת (4 חס' יחד הערב) אבל שניהם היו רכים בריבאונד ובהגנה וצריך מישהו שינקה את הרחבה אחריהם ואם אפשר ידע לשים זריקות חופשיות מחצי מרחק וימסור כמו שצריך. 4 כזה + בולדן כגיבוי (כאשר כהן ושגב מחוץ לרוטציה ביורוליג) יעשה טוב לקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 13, 2017 12:44 am 
Freshman

יש בעיה בעמדה 4, עם זאת, זו העמדה בה למכבי יש הכי הרבה אופציות, כמעט חצי סגל יכול לשחק בה: בולדן, תומאס, כהן, משעור, שגב וטיוס.

כמו שכתבו, דיברתולומאו צריך לשחק לצד ג'קסון, כי נראה שהוא השחקן היחיד שלא מפחד ליזום וליצור בקו האחורי לצידו וגם עובד בלי פשרות בהגנה, רול תורם כמובן וסולידי, לא יודע אם הוא דווין סמית סטייל, אבל כשחקן שלוקח זריקות ממצבים שנוחים לו יחסית הוא עושה עבודה טובה.

קול וקיין עדיין צריכים לחפש ולמצוא את הנישה שלהם, אני עוד לא יודע להצביע על תכונה מיוחדת שיש אצל קול שאמורה לתת לו יתרון ביורוליג על גארדים אחרים, הוא אמנם אתלטי ביחס לעמדה והנתונים שלו, הוא מסוגל ליצור לעצמו מכדרור, והוא טוב למשחק ריצה, אבל במשחקים כמו היום נראה שאין לו ערך מוסף, הגנתית לפחות לא ראינו ממנו משהו מיוחד, בינתיים חובת ההוכחה עליו.

אני הייתי משאיר את בולדן בחמישייה למרות חוסר היציבות שלו ולמרות שקבלת ההחלטות שלו יכולה להיות גרועה, אם באיבודים ואם בעבירות שהוא עושה, השיקול הוא גם הכישרון שלו, האתלטיות, המהירות והחילופים שהוא יכול לעשות בשמירה גם על גארדים, האיכויות שלו במשחק ריצה, והיד שיש לו מבחוץ והעובדה שהוא ה-4 הטבעי של מכבי, עם כל שחקן אחר שאתה שם על המגרש אתה מתפשר באלמנט כזה או אחר, במקרה של בולדן אתה מתפשר על הגיל והניסיון, ואפשר לחיות עם זה לדעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 13, 2017 12:47 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
ראיתי רק את הרבע האחרון אז חוץ מג'קסון (וגם רול) אין לי הרבה מה לומר על המשחק.
רק אגיד שקווינסי מילר צייץ היום “They tryna see me fold” כלומר ממה שאני מבין הוא יוצא נגד במברג שמנסה לדעתו להיפטר ממנו. לא אתפלא אם זו הסיבה האמיתית שלא שיחק.
והוא נשאר תינוק דפוק בראש. אם בסוף העונה שעברה אמרתי שאם יתברר שהוא בריא צריך לנסות אותו הלאה, היום אני שמח שנפטרו ממנו.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 13, 2017 12:59 am 
Sophomore

מסכים לגבי מילר.
שרון דרוקר נשאל על זה ב"מכביבול" וגם אמר שברור לגמרי שהבחור לא לרמה בכל מה שקורה עם ההתנגות שלו. אחרי שיצא מהכוכב זה לגמרי היה נראה שהוא בדרך לטופ.
אני חושב שמכבי לא רשמה עוד את קיין לליגה ולדעתי הייתי מחכה עם זה עוד, במיוחד אם בולדן לא מתחיל להראות סימני איפוס. יהיו משחקים שלהעלות את ג'ייק כהן ייגמר מאד מאד עצוב.
רול עם הרבה חסרונות אבל יכול להיות אידסון לעניים וזה לא רע למכבי כרגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 13, 2017 1:04 am 
Sophomore

קיפאון מוחלט של טרינקיירי ברבע הרביעי, שחוץ מלהחליף שומר לא עשה כלום כדי להוציא לג'קסון את הכדור מהידיים.
למכבי יש הזדמנות גדולה לתפוס את בסקוניה בכושר נוראי ועם הקהל הביתי לעשות פתיחה חזקה שתתן להם הרבה אוויר לפני שקבוצות מתחילות להתחבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 13, 2017 1:05 am 
Hall of Famer

התותח המפוברק כתב:
טוב, אני באמת מתקשה להיזכר בתצוגת תכלית כזאת במשחק פתיחה ביורוליג במכבי. 27 נק' (5/5 לשלוש) 9 אס' 7 ריב' ו-2 חט'. חתיכת הספק.

טוב, בכל זאת שחקן שהינקי חיבב ובחר/קיבל בטרייד :P

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 13, 2017 1:10 am 
Hall of Famer

stambody כתב:
יש בעיה בעמדה 4, עם זאת, זו העמדה בה למכבי יש הכי הרבה אופציות, כמעט חצי סגל יכול לשחק בה: בולדן, תומאס, כהן, משעור, שגב וטיוס.

"אופציות" זה נחמד
שגב וטיוס לא יכולים מעשית לשחק בעמדה 4 , ההתקפה תהיה מאוד בעייתית עם שני שחקנים ללא קליעה בכלל ( שזו המשמעות של הצבתם בעמדה מספר 4 ) .
גם משעור כמעט מול כל יריבת יורוליג יידרס מיד מבחינה פיזית בעמדה 4 .
את תומאס צריך גם בעמדה 3 - אז מה כבר נשאר ?!

נזכיר שלמכבי לו"ז מאוד נוח עם 5 משחקי בית מתוך 6 המחזורים הקרובים .
בנוסף לכך צסק"א ופנרבחצ'ה מחכות רק בסוף הסיבוב .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 13, 2017 1:34 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

ניצחון יפה. מכבי קיבלו יריבה לא מרשימה בהזמנה.
האמת שהמשחק התפתח דומה לצורה של משחקים רבים מהעונה שעברה. מכבי נקלעים לפיגור, עומלים קשה לעלות ליתרון שאותו הם מאבדים במהרה (במהלך רבע 3) שוב חוזרים אבל לא מצליחם לברוח, מפספסים כמה ריבאונדים בהגנה וחוטפים שלשות בסוף שעון ונראה שאינם מסוגלים להשיג עצירה.. ואז פתאום הכל השתחרר ומשיוויון 67 לאחר דאנק בפרצוף של רוביט על טיוס הקבוצה יצאה אאל"ט לריצת 16-0 וגמרה את המשחק.
כבר אפשר להגיד שהחבורה הזו הרבה פחות פריכה ויותר לוחמת מחבורת שכירי החרב העצלנים של השנתיים האחרונות.

קצת ציונים:
אני אתחיל דוקא מהמאמן.
ספאחיה - 8.5.
ניהול משחק טוב של הקרואטי. בחן ברבע הראשון מי מהשחקנים הגיע להתמודדות ובהמשך המשחק הידק יותר את הרוטציה. בסוף הרבע השלישי הציון שלו היה יותר נמוך בגלל ההתעקשות על קול המחרב אבל המנוחה שנתן לג'קסון השתלמה בגדול ברבע האחרון המצוין.

פייר ג'קסון - 10 עגול.
וואו! איזו בכורה (מחודשת) במפעל.
לא כל יום ייכנסו לו השלשות האלו אבל דבר אחד בטוח הוא שאנחנו יודעים שהוא יכול להכניס אותן (נראה לי שכולן נכנסו חלק והוא עוד סחט 3 זריקות והשחיל את שלושתן.. ובכלל נראה מתחילת העונה כמומחה בסחיטת עבירות בשלשה א-לה שארפ). פחות מזכיר לי את טיוס אדני ויותר את ת'רל מקינטייר. מלבד השלשות נתן שורה סטטיסטית אדירה עם 27 נק' 9 אסיסטים חלקם ממש מרשימים (על איבוד אחד בלבד) כולל האסיסט לאלי הופ לטיוס שהכניס את הגרמנים לסוג של הלם, 7 כ"ח 2 חט' סחט 6 עבירות ומדד 41! גם הראה מנהיגות ושליטה בקצב המשחק. שרק ימשיך ככה.

מייקל רול - 7.5.
היה די אנמי בדקות ארוכות אבל אט אט נכנס למשחק, דוקא בקליעה אחרי כדרור ופחות ביצירה לאחרים (סיים ללא אסיסט). 16 נק' סולידיות באחוזים טובים (4/6 מה2 ו5/5 מהקו).

ג'ון די - 7.
המשיך את הכושר הטוב מתחילת העונה. כנראה שטרנקיירי לא ממש הכיר אותו כי הגרמנים לא הפעילו עליו לחץ בהובלת הכדור. Sparkplug הגנתי שלא מוותר על אף פוזשן. הקליעה מבחוץ עדיין לא ממש שם אבל נראה לי שהיא תגיע.. בכל אופן נתן שורה נאה לשחקן מחליף עם 5 נק' כולל פלואטר יפה אנד 1 בסוף שעון, 4 כ"ח 2 אס' (ללא איבוד) חטיפה ותרם 3 עבירות טובות למאמץ.

נוריס קול - 5.
6 נק' ב2/7 מהשדה 2 אס' על 3 איב' לאלוף המנש בדימוס (פעמיים). היה בסדר בהגנה אבל הכריח יותר מדי מהלכים (0/3 מבחוץ). בקושי שיחק לצד ג'קסון וכרגע הוא רכז מחליף (ואם הכושר שלו לא ישתפר יהיה בקרוב הרכז השלישי מאחור דיבה') אבל גם בגלל שמכבי כבר רשמו אותו לליגה הייתי נותן לו עוד כמה ימי חסד.
למכבי נראה שיש 3 גארדים בכושר אישי טוב עם מבוא לרביעי (זוסמן שהיה חסר בשל מחלה) אז המצב נסבל אבל אם הוא לא ישתפר הייתי שוקל להחליף אותו בשחקן בעמדה 4 הזועקת לעזרה.

דיאנדרה קיין - 3.
בכורה חלשה ומבולבלת לגארד החוזר מפציעה. פתח עם כמה הימורים ופספוסים בהגנה ושני איבודים מטופשים בכדרור ולא ראה הרבה מגרש. 13 דק' נקודה אחת מהקו אסיסט חטיפה שני איבודים סחט 2 עבירות וסיים עם נקודת מדד בודדת.

דשון תומאס - 6.5.
משחק לא רע לפורוורד. 7 נק' (60% מהשדה) 7 כ"ח 2 אס' ו13 במדד ב30 דקות מהספסל. כצפוי לא היה בלתי עציר בהתקפה כמו בליגה אבל למעט זריקה אחת לא הכריח ונאבק מתחת לסלים (אממה היה לא משהו בהגנה כמו רוב הקו הקדמי).

ג'ונה בולדן - 4.5.
כמו שכתבתי בהודעה הקודמת, פתח טוב אבל צבר עבירות מהירות ולא השפיע על המשחק. חייב לקצץ את האיבודים המיותרים כי בהגנה הוא יכול לתרום ובהתקפה הוא מראה נכונות למסור ומתפלקות לו מסירות יפות מאוד מדי פעם. נקודת התורפה העיקרית כרגע בחמישייה.

ג'ק כהן - אין ציון.
שיחק 4 דקות בלבד בהן הספיק להיחסם בדרך לסל, לפספס בפוזשן הגנתי ולקלוע סל מקרי. עדיין סיים עם אותו מדד (2) כמו בולדן וקיין יחדיו.

אלכס טיוס וארטיוס פרחוסקי - 6.
צמד הסנטרים היה יעיל בהתקפה ורע בהגנה.
המתאזרח נתן 12 נק' ב75% מהשדה ואליהופ אחד אימתני אבל היה חלש בהגנה ובריבאונד (2 כ"ח וחסימה אחת בלבד).
הרוסי הלבן נתן עבודה בפוסט (5/7 מהשדה) ותרם 3 חסימות אבל קטף ריבאונד בודד וביצע 4 עבירות ב17 דקות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 13, 2017 1:44 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

אד הורטון כתב:
מסכים לגבי מילר.
שרון דרוקר נשאל על זה ב"מכביבול" וגם אמר שברור לגמרי שהבחור לא לרמה בכל מה שקורה עם ההתנגות שלו. אחרי שיצא מהכוכב זה לגמרי היה נראה שהוא בדרך לטופ.
אני חושב שמכבי לא רשמה עוד את קיין לליגה ולדעתי הייתי מחכה עם זה עוד, במיוחד אם בולדן לא מתחיל להראות סימני איפוס. יהיו משחקים שלהעלות את ג'ייק כהן ייגמר מאד מאד עצוב.
רול עם הרבה חסרונות אבל יכול להיות אידסון לעניים וזה לא רע למכבי כרגע.

בהתאם לתוצאות הקרובות, אם קיין וקול לא חוזרים טוב מהפציעות הם יהיו על הכיסא החם ומכבי יהיו חייבים לשקול החלפת אחד מהם ב4 נוסף.
אם הקליעה של זוסמן תיפול גם ביורוליג ומשעור יראה התקדמות בהתקפה (לא מבקש שיתחיל לזרוק מ3 אבל שיצא מהשיתוק ההתקפי שלו) יהיה אפשר אפילו לוותר על שניהם (ולהביא סווינגמן יותר מתאים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 13, 2017 1:46 am 
Freshman

אם תוותר על שניהם תישאר עם ג'קסון ודיבה בתור רכזים יחידים, ככה שבכל מקרה מכבי תצטרך להביא רכז נוסף אם היא משחררת את קיין וקול, עוד לפני שהיא מחליטה אם להביא סווינגמן או 4.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 13, 2017 1:55 am 
Junior

אני נהנה ממה קורה במכבי. מהאנרגיות ומהרעב.
אבל יש פה קצת אופטימיות יתר לדעתי. רול מאוד התקשה בהורדת כדור לריצפה מול קבוצת יורוליג בינונית ומטה. וכמו שדיברו פה, עמדה 4 היא סופר סימן שאלה. לדעתי היה צריך להביא שחקן מנוסה יותר גם אם לא נוצץ מדי. ההימור על בולדן בעיני טומן בחובו יותר חסרונות מיתרונות. ברוב המוחלט של התרחישים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 66 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו 15 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה