סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' דצמבר 02, 2024 9:54 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 132 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מחזור 2 בליגתנו
הודעהפורסם: ב' אוקטובר 16, 2017 1:00 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
דליים בתיקרה כתב:
חולון - אמנם מוקדם , אך חוסר יכולת שכזאת לסגור לריבאונד טרם ראיתי.
לדעתי חייבים להחליף 2 זרים את טראוויק ותומאס הרכרוכיים להפליא ולהביא בשר תחת הסל.

קווין פינקני נתן עונה נהדרת בחיפה והוא תפור לדעתי על מה שאנחנו צריכים כעת - שחקן בלי אגו שיתן קודם כל נוכחות הגנתית בצבע ובהתקפה יוכל לתת תפוקה סבירה ב-20-25 דקות ליד אלכסנדר. הוא חיבר את חיפה, יכול לעשות את זה גם כאן.

בעמדה 3 צריך להגיע שחקן שייצר לעצמו ויהיה מסוגל לקחת ריבאונד. לא חסרות אופציות גם כאן, אפילו שחקן כמו דיז'ון תומפסון שהוא פחות כוס התה שלי יכול להתאים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 16, 2017 1:24 am 
Hall of Famer

המשחק של מכבי די הזכיר את משחקה בבאמברג , ואף יותר כמה וכמה משחקים מהשנים האחרונות בין הרצליה למכבי .
נוק-אאוט לטובת הרצליה בפתיחה , תוך הצגת כדורסל באמת יפה .
אחרי זה מן הסתם הספסלים באים לידי ביטוי , ולמרות שהרמה של הרצליה צונחת משמעותית ( כולל כמיטב המסורת משהו כמו 7 דקות בלי סל שדה או משהו ... ) עדיין המשחק איכשהו נשאר צמוד , עד לבריחה אדירה שהייתה ברבע האחרון הערב ( ולשמחתנו לא תמיד מתרחשת ) .
זה שאדריאן לא מרוכז במיוחד נגד מכבי גם כן לא חדש .
דאוסן פשוט נהדר משני צידי המגרש . מפגין יופי של defensive awareness עם המון עזרה בשמירה וחיפויים על שחקנים בקרבת הסל , סגירה לריבאונד וכו' .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 16, 2017 8:48 am 
Sophomore

כמה התעסקו ומתעסקים על ארוע זניח שהיה בשניה האחרונה של המשחק, כשהוא כבר היה גמור. כן ספורטיבי, לא ספורטיבי - מה זה משנה?! יש לי שני דברים לומר על זה:
1. אחרי ה-DNA הרקוב והאופי המחורבן שהיה לקבוצות של מכבי בשנתיים האחרונות, אני בהחלט מבין את ספאחיה שרוצה לדחוף את השחקנים לתת את הכל בכל פוזשן. צריך לעשות טיפול שורש לאופי של הקבוצה.
2. דיברו כל כך הרבה על העניין האיזוטרי הזה, ועל הבעיטה של ג'ף אלן בדשון תומאס, שהיתה יכולה לפצוע אותו בצורה רצינית, לא מדברים בכלל. הבחור אפילו לא הועמד וגם לא יועמד לדין, אבל העיקר שימשיכו להתעסק בעיקר ולא בתפל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 16, 2017 8:52 am 
הנביא הרשמי של הפורום
סמל אישי של המשתמש

shmueliki כתב:
המשחק של מכבי די הזכיר את משחקה בבאמברג , ואף יותר כמה וכמה משחקים מהשנים האחרונות בין הרצליה למכבי .
נוק-אאוט לטובת הרצליה בפתיחה , תוך הצגת כדורסל באמת יפה .
אחרי זה מן הסתם הספסלים באים לידי ביטוי , ולמרות שהרמה של הרצליה צונחת משמעותית ( כולל כמיטב המסורת משהו כמו 7 דקות בלי סל שדה או משהו ... ) עדיין המשחק איכשהו נשאר צמוד , עד לבריחה אדירה שהייתה ברבע האחרון הערב ( ולשמחתנו לא תמיד מתרחשת ) .
זה שאדריאן לא מרוכז במיוחד נגד מכבי גם כן לא חדש .
דאוסן פשוט נהדר משני צידי המגרש . מפגין יופי של defensive awareness עם המון עזרה בשמירה וחיפויים על שחקנים בקרבת הסל , סגירה לריבאונד וכו' .

לדעתי משחק מזעזע של הרצליה. 47 נקודות מדד בלבד (רק דאוסן עם דו ספרתי - 15).
הישראלים של הרצליה עם 19 נקודות בלבד (15 של דאוסן).
ככה אי אפשר להגיע לשום מקום, ואני לא מצליח להבין את ההתלהבות מאקוניס ו"הבניות הגאוניות שלו"
שלא הובילו את הרצליה אפילו פעם אחת לפיינל פור בשנים האחרונות (בזמן שקבוצות מאותו סדר גודל תקציבי,
כמו ראשון וחיפה, מגיעות לפיינל פור שנה אחר שנה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 16, 2017 8:57 am 
Sophomore

רוצים לייצר DNA? אחלה. זה גם די שקוף, האמת. לא על הגב של קבוצות אחרות. עצרו את המשחק? אז עצרו. לא מחזירים את זה אחורה, זה לא מכבד את היריבה מולך שעצרה את המשחק אחרי שג'קסון נעצר וזה השגה של סל באופן לא ספורטיבי. היה יכול להיות זניח אם ספאחיה היה זורק לגורקה בסוף "וואלה צודק לא לעניין" לוחץ ידיים ומתקדם, אבל אם מנסים להרוויח הון תדמיתי בקהל הצהוב אז המשחק הוא דו-כיווני.

ועל הבעיטה של ג'ף אלן היו צריכים להעמיד אותו לדין. אין שום קשר בין השניים, ובלי קשר הסיקור של התקרית הדבילית מאתמול נוטה כולו לטובת מכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 16, 2017 9:10 am 
Sophomore

Avishai כתב:
רוצים לייצר DNA? אחלה. זה גם די שקוף, האמת. לא על הגב של קבוצות אחרות. עצרו את המשחק? אז עצרו. לא מחזירים את זה אחורה, זה לא מכבד את היריבה מולך שעצרה את המשחק אחרי שג'קסון נעצר וזה השגה של סל באופן לא ספורטיבי. היה יכול להיות זניח אם ספאחיה היה זורק לגורקה בסוף "וואלה צודק לא לעניין" לוחץ ידיים ומתקדם, אבל אם מנסים להרוויח הון תדמיתי בקהל הצהוב אז המשחק הוא דו-כיווני.

ועל הבעיטה של ג'ף אלן היו צריכים להעמיד אותו לדין. אין שום קשר בין השניים, ובלי קשר הסיקור של התקרית הדבילית מאתמול נוטה כולו לטובת מכבי.

העניין הוא שלא צריך לסקר את "התקרית" מאתמול כי מדובר בקשקוש אחד גדול ולא רלוונטי. מבטיח לך שאם שחקן מכבי היה בועט באחד של הפועל, אז מעבר לגינויים מקיר לקיר של רמי כהן וציטוטים על כך שההסתה לאלימות של שמעון מזרחי גרמה לכך, היית רואה עד היום שידורים חוזרים של הבעיטה הזו ואין בכלל ספק שהשחקן היה עומד לדין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 16, 2017 9:15 am 
Sophomore

והדבר הכי גדול - אקוניס דורש ב"וואלה" שראשי מכבי יאמרו לספאחיה שאם הוא עושה כזה דבר שוב אז הם יפטרו אותו... כמה הזוי הבן אדם הזה יכול להיות?!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 16, 2017 9:24 am 
Sophomore

אקוניס GONNA GO אקוניס. זה לא האישיו. מי שניפח את התקרית היה ספאחיה שיכל לסגור את זה בג'נטלמניות בסוף המשחק ובחר להרוויח קצת הון תדמיתי בראיון המתנשא אחרי המשחק. משם זה כבר ריקושטים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 16, 2017 10:11 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

ehud כתב:
מעבר לכך שהוא חסר זהות ולא מחובר לקבוצה, לדעתי בולדן פשוט שחקן לא טוב (אפילו לא בינוני), אפילו ברמה האישית אני לא רואה בו כלום (חוץ מלהכניס שלשות פנויות שגבוהים אחרים לא יוצאים אליו).
יכול להיות שהיא יסיים משחקים בספרות כפולות מאיזה שתי שלשות פנויות וכל מיני האסלים, אבל עדיין, מרגיש שאין לו את זה בכלל.

גניבת העונה הוא בטוח שלא יהיה.

לא יודע מה אתה רוצה ממנו, היה לא רע בכלל אתמול.
נותן הגנה טובה, מגן על הטבעת (2 חס') והולך חזק לריבאונד התקפה (9.5 כ"ח בממוצע בכ-20 דקות למשחק). לדעתי היה צריך לקבל יותר דקות אתמול על חשבון טיוס וכהן (למרות משחק לא רע בהתקפה של האחרון אבל חוסר יכולת לתפוס ריבאונד).

נראה שבשלב הזה ספאחיה משתמש במשחקי הליגה לבדוק הרכבים ולראות מי מוכן לזירה האירופית.
שגב ומשעור לא מתפקדים אז הם לא מקבלים דקות. מצד שני נתן לקול לשחק וזה החזיר עם משחק מצוין (ולכל אלו שכתבו שהוא גמור מבחינה אתלטית אני חושב שהוא הוכיח את ההיפך).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 16, 2017 10:16 am 
Junior

קודי (יובל) כתב:
1. אחרי ה-DNA הרקוב והאופי המחורבן שהיה לקבוצות של מכבי בשנתיים האחרונות, אני בהחלט מבין את ספאחיה שרוצה לדחוף את השחקנים לתת את הכל בכל פוזשן. צריך לעשות טיפול שורש לאופי של הקבוצה.

מה זה הDNA של מכבי? הכוונה לDNA של שגב? כי הוא היחיד שנשאר שם מהשנים האחרונות... צוות האימון וכל השחקנים (פרט לשגב) כולם חדשים דנדשים. אין פה צורך לעשות טיפול שורש לאופי הקבוצה כי אין שום קשר לקבוצות הבעיתיות שהיו.

הוא רוצה לבנות DNA לקבוצה בצלמו ובדמותו אבל אין פה צורך לטפל בתופעות בעייתיות מהשנתיים הקודמות כי אין שום קשר בין השחקנים/מאמנים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 16, 2017 10:17 am 
Sophomore

נראה את קול באירופה. אני חושש שיש לו תפקיד מרכזי מדי במכבי ושזה גדול עליו... גם אם מבחינה אתלטית הוא בסדר ומעל לכך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 16, 2017 10:22 am 
Sophomore

בוא נגיד ככה, המותג של מכבי נשחק לא רק בעיניי אוהדיה. מספיק היה לראות את הטראש טוק במשחק הזה מול פאקינג הרצליה. המעמד של מכבי משתקף בהתנהגות של הקבוצות שבאות לשחק מולה גם אם כל השחקנים הוחלפו. מכבי
צריכה לפרק את כל הקיקיוניות כמה שהיא יכולה כדי לעשות טיפול שורש לנזק שהשנים האחרונות עשו.

וזה שספחיה עושה את כל זה וגם מנסה את כל השחקנים ונותן המון דקות כדי להחזיר ביטחון לשחקנים זה משהו שבאמת לא ראו הרבה זמן במכבי. שאפו. בינתיים עבודה גדולה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 16, 2017 10:26 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
Avishai כתב:
שום טענה לג'קסון, עשה מה שהמאמן אמר לו. הטענה היא אך ורק לספאחיה. ולא הייתה שום זריקת כדור, עצר וכדרר.
אין שום משמעות פה להפרש או לכלום, נראה כמו ניסיון מגושם של ספאחיה להרוויח קצת נקודות על חיזוק האתוס המכביסטי או קשקוש בסגנון.

אף אחד לא אומר את זה, אז אומר אני - להפרש כן יכולה להיות משמעות גם בליגה של שלושה סיבובים, אם יש שוויון בין יותר מ-2 קבוצות.
רק אומר.
זה בהחלט צורם את העין, ולא שאני טוען שזה מה שהניע את ספאחיה, אבל מי שטוען שחייבים לשחק עד הסוף כי אולי תהייה משמעות להפרש - צריך להיות עקבי.
זה אולי פחות סביר (שוויון בין יותר מ-2 קבוצות) אבל בהחלט אפשרי ולא זניח.

מה שאני לוקח מהמהלך האחרון זה בעיקר את זה שראינו מאמן עם סמכות ושחקן שהוא coachable... אני מניח שבאופן אישי ג'קסון הרגיש לא נעים, אבל את ההוראה של המאמן הוא מילא. ומזה אני דווקא מתעודד. זה כבר שינוי מרענן מהשנים האחרונות.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 16, 2017 11:28 am 
הנביא הרשמי של הפורום
סמל אישי של המשתמש

ראי שעל הקיר כתב:
Avishai כתב:
שום טענה לג'קסון, עשה מה שהמאמן אמר לו. הטענה היא אך ורק לספאחיה. ולא הייתה שום זריקת כדור, עצר וכדרר.
אין שום משמעות פה להפרש או לכלום, נראה כמו ניסיון מגושם של ספאחיה להרוויח קצת נקודות על חיזוק האתוס המכביסטי או קשקוש בסגנון.

אף אחד לא אומר את זה, אז אומר אני - להפרש כן יכולה להיות משמעות גם בליגה של שלושה סיבובים, אם יש שוויון בין יותר מ-2 קבוצות.
רק אומר.
זה בהחלט צורם את העין, ולא שאני טוען שזה מה שהניע את ספאחיה, אבל מי שטוען שחייבים לשחק עד הסוף כי אולי תהייה משמעות להפרש - צריך להיות עקבי.
זה אולי פחות סביר (שוויון בין יותר מ-2 קבוצות) אבל בהחלט אפשרי ולא זניח.

מה שאני לוקח מהמהלך האחרון זה בעיקר את זה שראינו מאמן עם סמכות ושחקן שהוא coachable... אני מניח שבאופן אישי ג'קסון הרגיש לא נעים, אבל את ההוראה של המאמן הוא מילא. ומזה אני דווקא מתעודד. זה כבר שינוי מרענן מהשנים האחרונות.

אם מכבי חוששת / תגיע למצב שבו היא בשוויון נקודות עם הרצליה אחרי 33 מחזורים, אז היא באמת בצרות, וכלום לא השתנה שם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 16, 2017 11:39 am 
Hall of Famer

תתווכח עם אלה שטוענים שחייבים לשחק עד הסוף ולא משנה מה כי ההפרש וכו'.
בכל מקרה אני לא חושב שמה שהניע את ספאחיה היה זה. רק אומר שמי שאומר שלהפרש אין משמעות בליגה של שלושה סיבובים טועה, ומי שאומר שחייבים לשחק עד הסוף ולא משנה מה כי לך תדע עם ההפרשים - צריך להיות עקבי.

ולגבי שינוי או לא שינוי, עוד מוקדם לומר, הקבוצה הזו עדיין עם פוטנציאל התרסקות גדול. בינתיים זה נראה יותר נחמד. בכל מקרה מבחינתי כבר יש שינוי בזה ששחקן שאמור להיות כוכב בקבוצה ממלא הוראה של המאמן שלו, גם כשבטוח שלא נעים לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 16, 2017 12:11 pm 
Junior

משעור מקבל עונש קל יחסית על ההעדרות מהנבחרת, מעניין מה העונש שיקבל על ההעדרות ממשחקי פתיחת העונה של מכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 16, 2017 12:19 pm 
Hall of Famer

שיתנו לו השעייה ממשחקי הנבחרת. אם אחד קשור בשני, אז עד הסוף.

בכל אופן המבחן הגדול יהיה מה יעשה האיגוד בחלונות מודקמות המונדובאסקט שנופלים על היורוליג.

נערך לאחרונה על ידי ראי שעל הקיר בתאריך ב' אוקטובר 16, 2017 12:19 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 16, 2017 12:19 pm 
Hall of Famer

גלעד כתב:
ככה אי אפשר להגיע לשום מקום, ואני לא מצליח להבין את ההתלהבות מאקוניס ו"הבניות הגאוניות שלו"
שלא הובילו את הרצליה אפילו פעם אחת לפיינל פור בשנים האחרונות (בזמן שקבוצות מאותו סדר גודל תקציבי,

ראית את המשחק , בפרט את הרבע הראשון ?
לא רשמתי שהרצליה שיחקו נהדר או משהו , אבל חרף העובדה שהיה בהחלט יום קליעה מאוד לא מוצלח להרצליה ( 10/23 מהקו לשם הדוגמא ) עדיין בשביל להישאר צמודים למכבי בהיכל במשך 3.5 רבעים צריך להפגין רמה מסוימת ( ולו מהבחינה הקבוצתית / טקטית - גם אם הרמה הביצועית כאמור לא טובה ) . אין מה להיות מופתע מרמת הישראלים , זה מה שיש ועם זה הקבוצה תסתדר ( ולא שבהכרח בשנים קודמות המצב היה טוב יותר ) .
לא זכור לי בשנים האחרונות מישהו שהתלהב מה"בניות הגאוניות של אקוניס" . הרצליה הייתה במשך כל השנים האחרונות עם אחד מהתקציבים הנמוכים בליגה , והסתדרה יפה מאוד בהתאם לכך . בוודאי שהתקציב המסורתי של הקבוצה קטן בעשרות אחוזים מזה של ראשון וחיפה ( העונה זה השתנה , אבל הרצליה גם משחקת באירופה - שזה דורש הוצאות נוספות ולצורך העניין עוד שחקן סגל נוסף ולו רק בכדי להתמודד עם העומס ) .

אני גם כן לא מבין את הסערה הגדולה בעקבות ה"תקרית" אתמול ( ולראיה לא התייחסתי אליה כלל לאחר המשחק ) . אקוניס מאבד את זה לעיתים , וחבל .
מעט אירוני שמכבי לאחר פסק הזמן של גורקה ( שלדעתי הוא מבחינה אנושית בהחלט מאנשי המקצוע היותר חביבים , וגם בראיון לאחר המשחק לקח הכל בקלילות , והודה שלקח את פסק זמן מתוך דחף של רגע ולא משהו מעבר לזה ) לא ניסתה להגיע לזריקה כשנותרה שנייה על השעון מהוצאת החוץ - הרי לשיטתם יש לשחק עד הסוף , לא ?!

אגב - היה מאוד סביר מבחינת ספאחיה פשוט להרגיע את הרוחות לאחר המשחק ( למה בדיוק הוא צריך את כל הבלאגן ?! ) עם איזו מריחה בסגנון "אנחנו שואפים למצוינות במועדון ומאוד חשובה לנו ההצלחה העונה . פעלתי מתוך אינסטינקט ולא חלילה מתוך חוסר כבוד ליריבה" - וכל הסיפור היה נגמר באותו הרגע .
הרי הוא היה כמה שנים ב-NBA , וזה לא חדש לו הקטע הזה שלא משחקים כדור אחרון במצב שכזה .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 16, 2017 3:39 pm 
הנביא הרשמי של הפורום
סמל אישי של המשתמש

shmueliki כתב:
גלעד כתב:

ראית את המשחק , בפרט את הרבע הראשון ?
לא רשמתי שהרצליה שיחקו נהדר או משהו , אבל חרף העובדה שהיה בהחלט יום קליעה מאוד לא מוצלח להרצליה ( 10/23 מהקו לשם הדוגמא ) עדיין בשביל להישאר צמודים למכבי בהיכל במשך 3.5 רבעים צריך להפגין רמה מסוימת ( ולו מהבחינה הקבוצתית / טקטית - גם אם הרמה הביצועית כאמור לא טובה ) . אין מה להיות מופתע מרמת הישראלים , זה מה שיש ועם זה הקבוצה תסתדר ( ולא שבהכרח בשנים קודמות המצב היה טוב יותר ) .
לא זכור לי בשנים האחרונות מישהו שהתלהב מה"בניות הגאוניות של אקוניס" . הרצליה הייתה במשך כל השנים האחרונות עם אחד מהתקציבים הנמוכים בליגה , והסתדרה יפה מאוד בהתאם לכך . בוודאי שהתקציב המסורתי של הקבוצה קטן בעשרות אחוזים מזה של ראשון וחיפה ( העונה זה השתנה , אבל הרצליה גם משחקת באירופה - שזה דורש הוצאות נוספות ולצורך העניין עוד שחקן סגל נוסף ולו רק בכדי להתמודד עם העומס ) .

אני גם כן לא מבין את הסערה הגדולה בעקבות ה"תקרית" אתמול ( ולראיה לא התייחסתי אליה כלל לאחר המשחק ) . אקוניס מאבד את זה לעיתים , וחבל .
מעט אירוני שמכבי לאחר פסק הזמן של גורקה ( שלדעתי הוא מבחינה אנושית בהחלט מאנשי המקצוע היותר חביבים , וגם בראיון לאחר המשחק לקח הכל בקלילות , והודה שלקח את פסק זמן מתוך דחף של רגע ולא משהו מעבר לזה ) לא ניסתה להגיע לזריקה כשנותרה שנייה על השעון מהוצאת החוץ - הרי לשיטתם יש לשחק עד הסוף , לא ?!

אגב - היה מאוד סביר מבחינת ספאחיה פשוט להרגיע את הרוחות לאחר המשחק ( למה בדיוק הוא צריך את כל הבלאגן ?! ) עם איזו מריחה בסגנון "אנחנו שואפים למצוינות במועדון ומאוד חשובה לנו ההצלחה העונה . פעלתי מתוך אינסטינקט ולא חלילה מתוך חוסר כבוד ליריבה" - וכל הסיפור היה נגמר באותו הרגע .
הרי הוא היה כמה שנים ב-NBA , וזה לא חדש לו הקטע הזה שלא משחקים כדור אחרון במצב שכזה .

אני חושש שעניין התקציב הנמוך הוא סוג של הטעייה (לא שלך כמובן).
קשה לי להאמין שעם עזרה של רקנאטי + עיריית הרצליה - התקציב של הרצליה כ"כ נמוך.
למשל - לפחות בשנתיים האחרונות הרצליה שיחקה עם חמישה זרים - וויתרה על המענק של המינהלת.
ולגבי השבחים לאקוניס - אני שומע לא פעם בתקשורת מחמאות על כמה הוא תותח במציאת זרים, ואיזה סיפור הצלחה זה הרצליה,
ואני לא בטוח שזה מתיישב עם המציאות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 16, 2017 3:42 pm 
Hall of Famer

לא סגור על זה עד הסוף אבל כמדומני בשנה שעברה היה להם בחלק מהעונה אפילו מצב של 6 זרים, כלומר הם שילמו לעוד זר שישב בצד כל משחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 16, 2017 5:54 pm 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
רק אומר שמי שאומר שלהפרש אין משמעות בליגה של שלושה סיבובים טועה, ומי שאומר שחייבים לשחק עד הסוף ולא משנה מה כי לך תדע עם ההפרשים - צריך להיות עקבי.

יש לך כשל לוגי שיש לו אפילו שם בלטינית אבל שכחתי מהו. מה לגבי הטענה, הדי הגיונית בסך הכל, שאומרת שחקו עד הסוף איפה שיש סיכוי לא מבוטל שזה יהיה קריטי בסוף העונה ותרפו איפה שהסיכוי שזה יקבע משהו הוא קטנטן וגם אם הוא יתגשם, הוא כנראה יקבע משהו שהוא בעצמו חסר חשיבות (קשה לכמת את זה באחוזים, כמובן, אבל נניח שיש 1% שסל מול באמברג יקבע את זהות העולה השמינית לרבע הגמר ביורוליג. נראה לי שהסיכוי שסל מול הרצליה יקבע משהו לגבי המיקום של מכבי בסוף העונה הוא משהו כמו 0.001% וגם אם יקרה נס והדבר הזה אכן יקרה, זה כנראה יכריע משהו במאבקי מיקום פנימיים לקראת הפלייאוף, שכפי שכבר ראינו בעונות האחרונות, אין שום דרך לחזות מראש איזה מיקום עדיף).

לא שזו הטענה שלי, חלילה. אני חושב שהקטע של לשחרר עם ההתקפה האחרונה הוא בסך הכל אופנה ושאין לזה שום חשיבות. הקטע ההצהרתי של ״אני בא לפרק״ של ספאחיה, שאני מבין שחלק מאוהדי מכבי רואים בו חזרה לימים הגדולים של רוח המועדון, היה נראה הרבה יותר אפקטיבי אם זה היה במשחק עם איזשהי חשיבות או לפחות מול יריבה משמעותית (הפועל ירושלים, דרבי) ולא בפיהוקון נגד הרצליה. עצם העובדה שאנחנו מקדישים לעניין הזה כל כך הרבה הודעות (כולל קודי, שיוצא בחריפות נגד העיסוק באירועים שוליים שקרו אחרי שהמשחק הוכרע, ועוסק בזה במשך שלוש הודעות ברצף, אגב העלאה חוזרת ונשנית של אירוע אחר שקרה אחרי שמשחק אחר כבר הוכרע) נובעת מזה שכנראה מדובר באירוע היחיד שמעורר איזשהו עניין שקרה במשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 16, 2017 6:36 pm 
Sophomore

נביא בעירו כתב:
ראי שעל הקיר כתב:
רק אומר שמי שאומר שלהפרש אין משמעות בליגה של שלושה סיבובים טועה, ומי שאומר שחייבים לשחק עד הסוף ולא משנה מה כי לך תדע עם ההפרשים - צריך להיות עקבי.

יש לך כשל לוגי שיש לו אפילו שם בלטינית אבל שכחתי מהו.

the fallacy fallacy?
tu quoque?
black-or-white?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 16, 2017 6:37 pm 
Hall of Famer

אין פה שום כשל לוגי, יש פה אולי שאלה איפה אתה שם את הגבול מבחינת הסתברות. כל אחד וטעמו.
ולגבי העיסוק במקרה, אני דווקא חושב שאנחנו עוסקים בו כי גם מחוץ לפורום הוא עורר הד גדול, כנראה גדול מדי. אז מן הסתם זה מעורר עניין גם פה, בטח לאור התגובות שהמקרה קיבל בתקשורת הכללית.
ואפרופו זה, אני מסכים עם קודי שאם לא היה מדובר במכבי כל ההתייחסות לנושא הייתה אחרת לגמרי. תשווה את ההתייחסות התקשורתית למקרה הזה להתייחסות התקשורתית לאפי בירנבוים כשלקח שלושה פסקי זמן רצופים בדקה האחרונה בפיגור 17 בדרבי ההוא, למשל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 16, 2017 6:46 pm 
Sophomore

אני חושב שההתייחסות היא בגלל ההתפרצות האלימה, כך שהיא הייתה מתקבלת בכל מקרה, במיוחד כשגם המאמנים בחרו להתייחס לעניין.
בלי קשר לכך, ברור שכשמעורבת מכבי אז זה יוצר הד גדול יותר, באופן טבעי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 16, 2017 6:49 pm 
Sophomore

בוואלה שלחו את וייסברג שיודע להוציא סטטיסטיקות 20 שנה אחורה של יום ההולדת של השחקן שקלע הכי הרבה מול ריאל במשחקי חוץ לעשות מדגם סטטיסטי מדהים עם מה שמכבי עשתה באילת ומה שהיא עשתה בבאמברג. התוצאה - חצי חצי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 132 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: B.a.c ו 23 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: