עופר האדום כתב:
uriel17 כתב:
עופר, אני מזהה תהליכים מנתח ומעריך תוצאות סופיות.
באוקטובר עונה שעברה ראינו בהפועל קבוצה לא יציבה שמופיעה למשחקים גדולים באמת
ותנחש מה ראינו ביוני?
אותו דבר
כשהיינו ב"דיפ שיט" בסוף הסיבוב השני בעונה שעברה, אמרתי בקול צלול שנזכה באליפות. כי זיהיתי את האופי של הקבוצה. גם העונה אני מזהה את האופי של הקבוצה לפי מאפיינים התנהגותיים ומנחש לאן זה הולך.
בהפועל יש בעיה של מנהיגות מהספסל, ועוד בעיות שאפשר להרחיב עליהם בת'רד על הפועל.
אולי יהיה טוויסט בעלילה אבל כרגע העלילה מתפתחת כמו סיפור שבו הענק המושפל מפשיל שרוולים וחוזר לעצמו והמנצח של הזמן האחרון מתחיל להעריץ את עצמו ושוכח להשתפר
מה זה "שוכח להשתפר"....? הפועל לגמרי התחזקה העונה - השאירה את השלד העיקרי של העונה שעברה (שוב , הבעיה כרגע זו הפציעה של קינזי), עיבתה את הסגל הישראלי עם רכז ישראלי בכיר (מה שהיה חסר בעונה שעברה) , הביאה שני גבוהים שהם בגדול שיפור לעומת העונה שעברה (דיי בכלל לא באותו לבל של פיטרסון עם כל הכבוד, וגם אומיץ' לפחות על הנייר אמור לתת את התרומה הכוללת של אמארה בגדול). לשכוח להשתפר היא ממש לא בקיץ הזה.
טכנית היא אולי השתפרה, כלומר אסופת השחקנים מכילה יותר כישרון איכות וניסיון, אבל מכבי השתפרה מאוד ב2017 ביחס ל2016 באוסף השחקנים שהחתימה.
אני רואה בנייה רעה ושחצנית, בלי איזון בין פועלים אפורים לכוכבים, בלי גיבוי בנקדות רגישות, בלי שחקני הגנה בקו הקדמי
אולי ארחיב על זה בת'רד של הפועל אבל בהשוואה בין הקבוצות שזה נושא הת'רד
מדובר בקבוצה שנכוותה בחטא ההיבריס ועכשיו משתקמת והקבוצה השניה שרוקדת עם חטא ההיבריס ריקוד מסוכן