סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' דצמבר 02, 2024 2:44 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 188 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' ספטמבר 14, 2017 4:57 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
ודים כתב:
הוקיץ' כתב:
אני לגמרי מסכים עם שמואליקי. ממתי הנבחרת זה ארגון צדקה? לשים שחקנים שלא קשורים לרמה כדי "לקדם" אותם? רק במדינה שלנו בדיחה כזו תהיה אופציה בכלל.
לעשות חילופי דורות זה בסדר גמור, אבל השמות שעולים פה היו חוטפים 40 הפרש כל משחק באליפות הנוכחית ואני לא מגזים בכלל. טימור, דאוסן והלפרין אלה שחקנים בכירים בכדורסל הישראלי והם התקשו לשים כדור על הרצפה באליפות. בלאט, קולושוב, לאומי ושאר השמות היו נראים כמו ילדים מהנוער אם היית בטעות שם אותם על המגרש מול בלינלי, דאטומה, קוזמינסקאס, שנגיילה וכו'.

ספציפית בלאט, קולשוב ולאומי זה שחקני העתיד שלנו אם תרצה או לא. כלומר יהיו לפחות כמה שנים שהם הולכים להיות הכי טובים שיש לנו, בין אם תרצה או לא. ואם הם יחטפו 40 הפרש כל משחק אז זה מה יש. היו כאלה שטענו שהם כבר עכשיו טובים יותר מכמה שחקנים שהיו הקיץ בסגל, והיו גם כאלה שמבינים שכרגע אולי הם לא, אך עדיין צריכים להיות בסגל בקמפיין הקרוב כבר כדי שיהיו כמה שיותר טובים לעתיד. שאחר כך במקום לחטוף 40 הפרש (אם זו אכן הרמה שלהם) יחטפו רק 25. כי זה מה שיש לנו.

בכל הקשור לשמות אחרים שהוזכרו פה אני כן מסכים איתך.

אני לא חושב שבלאט הוא העתיד של הנבחרת, אבל נניח לרגע שכן.
אני לא רואה סיבה לתת מקום לשחקנים שלא שייכים לרמה הזאת כרגע כל עוד יש מספיק שחקנים שכן שייכים. מילא אם כולם בסגל היו מבוגרים מאוד או שלא היו מספיק שחקנים ברמה, אבל בסגל ששמואליקי נתן אין אף שחקן מבוגר וכולם מתאימים מי יותר ומי פחות.
כשבלאט, קולושוב ולאומי יהיו מספיק טובים כדי לתת דקות (לא להוביל, לתת דקות) אז יהיה על מה לדבר. כרגע זה לא שם ואני לא חושב שאם תתן להם לשחק על חשבון שחקנים שגם נמצאים בשיאם וגם מתאימים ברמה זה יתן לך משהו.
אני מבין את הגישה של לקחת שחקן מוכשר בנוער ולתת לו לשחק עם קבוצת גילאים גדולה יותר או אפילו עם בוגרים, אבל נבחרת זו לא מסגרת לפתח שחקנים ואני לא חושב שזה "יציל" את דור העתיד שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 14, 2017 5:39 pm 
Junior

מצד שני, אם ניתן את המושכות לבלאט וכמובן לכוכב העל יפתח זיו אז יש מצב שתוך כמה שנים נשתתף באליפויות אירופה דרג ב' ואז אולי זה דווקא יותר יתאים לרמה שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 14, 2017 7:12 pm 
Junior

לאומית כתב:
מצד שני, אם ניתן את המושכות לבלאט וכמובן לכוכב העל יפתח זיו אז יש מצב שתוך כמה שנים נשתתף באליפויות אירופה דרג ב' ואז אולי זה דווקא יותר יתאים לרמה שלהם.

:D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 14, 2017 8:16 pm 
Junior

השאלה איזה כוכב על אחר הם מחליפים בתור רכז מחליף כרגע. נגיד יוגב אוחיון בכושרו הנוכחי ?

אתם שמתם לב שהרוב פה הזכירו אותם בדיוני העוד שנתיים-שלוש ומתי מעט הזכירו אותם לתפקיד מוגבל לקמפיין הנוכחי. אחד מהם וכשחקן מחליף. זה מה שיוריד את הנבחרת לדרג ב'? אפשר לקרוא לפני שמגיעים להומור משובח ככל שיהיה משותף.

לא כדאי לראות משחק של קולשוב לפני שמחווים עליו כל כך הרבה דעות ?

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 14, 2017 9:18 pm 
מנהל פורום

shmueliki כתב:
ודים כתב:
ספציפית בלאט, קולשוב ולאומי זה שחקני העתיד שלנו אם תרצה או לא. כלומר יהיו לפחות כמה שנים שהם הולכים להיות הכי טובים שיש לנו, בין אם תרצה או לא.

איך אפשר לקבוע דבר כזה ?
ההבדל בגיל בין יפתח זיו לבלאט הוא פחות משנתיים .
לדעתי כיום יפתח זיו רכז טוב יותר , וכך יהיה גם בעוד חמש שנים .
אפשר לחלוק עלי כמובן - אבל מהיכן הנחרצות בדעה שלך ?
אני גם יכול לטעון טיעונים דומים לגבי עמדות אחרות כמובן , זוהי רק דוגמא .

עיון מהיר מגלה שארבעת המשחקים הראשונים בביץ המוקדמות ( בנובמבר ובפברואר ) הם במהלך העונה הסדירה של היורוליג - אז כפי הנראה אפשר לשכוח ממשעור , שגב ( וזוסמן - לא שהייתי בונה עליו גם ככה ) .
עוד בעיה שיכולה להיווצר היא שללא האוול , אין כמתאזרח אופציונלי את טיוס/ג'ייק כהן/ג'ון D . האם רוזפלט הוא האופציה הסבירה הנוספת ?!
אולי במשחקים הבאים ( בסוף יוני - תחילת יולי ) יהיה על מה לדבר לגביהם ( ואולי גם לא ) .

אין פה התנגשות.
אני באופן אישי מאלה שמחזיקים יותר מיפתח זיו מאשר מבלאט, אבל אף אחד לא אמר לבחור רק באחד מהם.
התכוונתי שהשלושה שהוזכרו ע"י הוקיץ' הם בין 12 השחקנים שלפחות לתקופה מסויימת יהיו הכי טובים שיש לנו. אני טועה?
עוד כמה שנים אוחיון ומקל יהיו בני 33-34 והם בוודאי לא יהיו עדיפים על יפתח זיו ובלאט.

הוקיץ' כתב:
ודים כתב:
הוקיץ' כתב:
אני לגמרי מסכים עם שמואליקי. ממתי הנבחרת זה ארגון צדקה? לשים שחקנים שלא קשורים לרמה כדי "לקדם" אותם? רק במדינה שלנו בדיחה כזו תהיה אופציה בכלל.
לעשות חילופי דורות זה בסדר גמור, אבל השמות שעולים פה היו חוטפים 40 הפרש כל משחק באליפות הנוכחית ואני לא מגזים בכלל. טימור, דאוסן והלפרין אלה שחקנים בכירים בכדורסל הישראלי והם התקשו לשים כדור על הרצפה באליפות. בלאט, קולושוב, לאומי ושאר השמות היו נראים כמו ילדים מהנוער אם היית בטעות שם אותם על המגרש מול בלינלי, דאטומה, קוזמינסקאס, שנגיילה וכו'.

ספציפית בלאט, קולשוב ולאומי זה שחקני העתיד שלנו אם תרצה או לא. כלומר יהיו לפחות כמה שנים שהם הולכים להיות הכי טובים שיש לנו, בין אם תרצה או לא. ואם הם יחטפו 40 הפרש כל משחק אז זה מה יש. היו כאלה שטענו שהם כבר עכשיו טובים יותר מכמה שחקנים שהיו הקיץ בסגל, והיו גם כאלה שמבינים שכרגע אולי הם לא, אך עדיין צריכים להיות בסגל בקמפיין הקרוב כבר כדי שיהיו כמה שיותר טובים לעתיד. שאחר כך במקום לחטוף 40 הפרש (אם זו אכן הרמה שלהם) יחטפו רק 25. כי זה מה שיש לנו.

בכל הקשור לשמות אחרים שהוזכרו פה אני כן מסכים איתך.

אני לא חושב שבלאט הוא העתיד של הנבחרת, אבל נניח לרגע שכן.
אני לא רואה סיבה לתת מקום לשחקנים שלא שייכים לרמה הזאת כרגע כל עוד יש מספיק שחקנים שכן שייכים. מילא אם כולם בסגל היו מבוגרים מאוד או שלא היו מספיק שחקנים ברמה, אבל בסגל ששמואליקי נתן אין אף שחקן מבוגר וכולם מתאימים מי יותר ומי פחות.
כשבלאט, קולושוב ולאומי יהיו מספיק טובים כדי לתת דקות (לא להוביל, לתת דקות) אז יהיה על מה לדבר. כרגע זה לא שם ואני לא חושב שאם תתן להם לשחק על חשבון שחקנים שגם נמצאים בשיאם וגם מתאימים ברמה זה יתן לך משהו.
אני מבין את הגישה של לקחת שחקן מוכשר בנוער ולתת לו לשחק עם קבוצת גילאים גדולה יותר או אפילו עם בוגרים, אבל נבחרת זו לא מסגרת לפתח שחקנים ואני לא חושב שזה "יציל" את דור העתיד שלנו.

אמרו פה שהנבחרת זה לא קופת צדקה. נכון! מקום בסגל הנבחרת זה לא "פרס" לשחקנים מובילים. מקום בסגל נבחרת ישראל צריך ללכת לפי שיקולים של עמדה, סט יכולות, תפקיד (שחקן משלים, שחקן מוביל) וגם... חשיבה לעתיד... לפעמים.
אם שחקנים מסויימים הם אלה שעוד 4 שנים יהיו אמורים להוביל את הנבחרת, אז כן - הם אלה שצריכים לשחק בה כבר מעכשיו, גם אם הם פחות טובים מהותיקים. זה נקרא השקעה בעתיד. סגל נבחרת זה לא מקום לצ'פר בו שחקנים על הצטיינות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 14, 2017 11:52 pm 
Hall of Famer

לא יודע
מבחינתי זה לא מובן מאליו שתהיה נקודת זמן ( קרי , קמפיין נבחרת ) שבה יהיה ברור שבלאט למשל ( ואחרים בהתאמה ) הוא בין 2-3 הרכזים הטובים בארץ .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 15, 2017 12:05 am 
מנהל פורום

shmueliki כתב:
לא יודע
מבחינתי זה לא מובן מאליו שתהיה נקודת זמן ( קרי , קמפיין נבחרת ) שבה יהיה ברור שבלאט למשל ( ואחרים בהתאמה ) הוא בין 2-3 הרכזים הטובים בארץ .

אז בוא סתם בשביל הקטע נחשוב מי כן -
המועמדים:
1. בר טימור (יליד 92)
2. תום מעיין (93)
3. יפתח זיו (יליד 95)
4. נאור שרון (95)
5. תמיר בלאט (97)
6. גיל בני (98)
7. עמית עבו (99)
8. עידן אלבר (2000)

נניח אליפות אירופה עוד 4 שנים שבה מקל ואוחיון כבר לא יהיו רלוונטיים, מי מהרשימה הנ"ל הם שלושת הרכזים המובילים של ישראל? (או אולי אחרים שלא ברשימה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 15, 2017 12:30 am 
Junior

אני חושב שטיפה שכחו פה את שוכמן דווקא מבחינת raw יש לו יכולות מהגבוהות בדור (אתלטיות, אגרסיביות, מוטיבציה). מה שחסר לו אלו הדברים שאפשר לעבוד עליהם: סבלנות, קליעה וחדירה. יש עם מה לעבוד לפי דעתי.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 15, 2017 12:43 am 
Hall of Famer

האם לפני כחמש שנים לא היינו יכולים להגיד דברים דומים על שחקנים כמו טישמן ואור סולומון ( או שמומחי כדורסל הנוער יביאו דוגמאות טובות יותר ) שזה טבעי מאוד שהם בעתיד יהיו המובילים בארץ לתפקידם בתקופה מסוימת ?
אולי זו הייתה לכאורה טענה סבירה דאז , אבל מה הם שווים כיום עם ותק לא מבוטל בליגת העל - אנו כבר רואים .

בעמדת הרכז אולי עוד יש דלילות מסוימת ( כפי שודים תיאר ) , אבל בעמדות 2-4 נזרקים אינספור שמות ( קולשוב , אבדיה , זוסמן , לוינסון , ארצי , יניב סולומון וכו' וכו' ) וזה עוד לצד חבר'ה כמו דאוסן , לאומי , מנקו , גינת וכו' , אז בכלל בכלל לא ברור מי יהיו השחקנים המובילים בעמדות הללו בעוד כמה שנים.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 15, 2017 10:21 am 
Junior

ודים כתב:
shmueliki כתב:
לא יודע

אז בוא סתם בשביל הקטע נחשוב מי כן -
המועמדים:
1. בר טימור (יליד 92)
2. תום מעיין (93)
3. יפתח זיו (יליד 95)
4. נאור שרון (95)
5. תמיר בלאט (97)
6. גיל בני (98)
7. עמית עבו (99)
8. עידן אלבר (2000)

נניח אליפות אירופה עוד 4 שנים שבה מקל ואוחיון כבר לא יהיו רלוונטיים, מי מהרשימה הנ"ל הם שלושת הרכזים המובילים של ישראל? (או אולי אחרים שלא ברשימה)

לגבי הצעירים קשה לדעת (אני גם לא ממש מבין למה מקל ואוחיון יהיו לא רלוונטיים) אבל שרון, טימור וזיו יהיו טובים מבלאט לדעתי לאורך כל הקריירה.

ואני לא ממש מבין את האמירה שהנבחרת היא לא פרס לשחקנים מצטיינים. ברור שלא, הנבחרת צריכה לעשות מה שטוב לה.
אני רק לא חושב שלשים שם שחקנים שלא מתאימים לתת אפילו דקות בודדות יעזור לנבחרת או להם במשהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 15, 2017 2:20 pm 
Junior

פריסת הגארדים של ודים גורמת לחשוב על הצחיחות המדהימה של שנות הבור של הכדורסל הישראלי [ילידי 89 עד 93] וזה ניכר בעיקר בעמדה שתמיד פונקנו בה יחסית אחרי שנים של טפירו, לימונד, מקל ואוחיון ונגיד גם עוד שורה לא מבוטלת של פוינטים שלא ברמת נבחרת אבל ברמת ליגה [ברקוביץ,בן שימול, נעימי,שולמן]. כשלון אחר כשלון וכמעט כל השחקנים מלבד בר טימור רבע יחזקאל סקוורר וחצי תום מעיין [הפציעה עצרה אותו לדעתי] הם שחקני ליגה שנייה מובהקים והכוונה לגיא לביא, נמרוד טישמן ונועם ליש.יכול להיות שאני שוכח עוד מישהו.

ורשימת הכשלונות מדהימה בכל עמדה כפי שהוזכר אור סולומון, יותם שירן, כרמל בוכמן, אנטון שוטבין כולם התפקששו. לבן רייס התפקשש הברך, לזליקוביץ התפקשש השכל.

לגבי שוכמן, הוא אחד מהשחקנים היחידים באולימפית ממה שראיתי באונברסיאדה שלדעתי השתפר. הכוונה התקפית כמובן. עדיין לדעתי יסיים כגרסא של ברק פלג על סטרואידים ולא כשחקן נבחרת. וזה גם בסדר. שחקן שכיף לראות אם כי שיחק יותר מידי דקות בגלבוע שנה שעברה.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 15, 2017 2:57 pm 
מנהל פורום

החתול יובב כתב:
פריסת הגארדים של ודים גורמת לחשוב על הצחיחות המדהימה של שנות הבור של הכדורסל הישראלי [ילידי 89 עד 93] וזה ניכר בעיקר בעמדה שתמיד פונקנו בה יחסית אחרי שנים של טפירו, לימונד, מקל ואוחיון ונגיד גם עוד שורה לא מבוטלת של פוינטים שלא ברמת נבחרת אבל ברמת ליגה [ברקוביץ,בן שימול, נעימי,שולמן]. כשלון אחר כשלון וכמעט כל השחקנים מלבד בר טימור רבע יחזקאל סקוורר וחצי תום מעיין [הפציעה עצרה אותו לדעתי] הם שחקני ליגה שנייה מובהקים והכוונה לגיא לביא, נמרוד טישמן ונועם ליש.יכול להיות שאני שוכח עוד מישהו.

ורשימת הכשלונות מדהימה בכל עמדה כפי שהוזכר אור סולומון, יותם שירן, כרמל בוכמן, אנטון שוטבין כולם התפקששו. לבן רייס התפקשש הברך, לזליקוביץ התפקשש השכל.

לגבי שוכמן, הוא אחד מהשחקנים היחידים באולימפית ממה שראיתי באונברסיאדה שלדעתי השתפר. הכוונה התקפית כמובן. עדיין לדעתי יסיים כגרסא של ברק פלג על סטרואידים ולא כשחקן נבחרת. וזה גם בסדר. שחקן שכיף לראות אם כי שיחק יותר מידי דקות בגלבוע שנה שעברה.

בהחלט.
תוסיף לגיא לביא, טישמן ולייש גם את טמיר אריאלי ותומר בר-אבן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 15, 2017 3:21 pm 
Freshman
סמל אישי של המשתמש

בלאט מביא קליעה שלנבחרת הזאת לא היה בשום עמדה. הוא קלעי אמיתי, והיה אחד הטובים בליגה (גם בקרב הזרים) משלוש בעונה שעברה.
אני חושב שהוא כן יקבל דקות משמעותיות השנה בחולון, וטוב מאוד שישחק גם באירופה.
הבן אדם חייב להיות חלק מהתוכניות לעתיד בנבחרת מבחינתי.

גם הסיטואציה של יפתח זיו בנהריה נראית לי הרבה יותר טובה מזאת של בר טימור בירושלים לצורך העניין, ואם גם הוא ימשיך להתקדם זה יעשה לנבחרת אחלה צרות טובות.
מבחינה פיזית ואתלטית הוא לא נופל בכלום מאוחיון. אולי קצת פחות מסיבי ממקל, אבל זריז ממנו משמעותית. אם הוא ירים את הקליעה שלו לאזור ה35-40% בכלל קיבלנו פה נו בריינר, לטעמי.

דוסון צריך כאפה. הילד שיחק כמו תחת בשני הקמפיינים האחרונים של הנבחרת ואין שום סיבה שיקבל זימון רק כי "זה מה יש".
שיבין שאין לו ברירה אלא לעבוד.

ראיתי את שגב מנגר עצמו לדעת במשחקי האימון של מכבי ונזכרתי שמצבנו בכי רע. הוא אולי יותר טוב מזלמנסון (זה לא כ"כ קשה...), אבל גם הוא רחוק מלהיות גבוה לגיטימי להתמודדויות באירופה.

בקיצור, יש כאן כמה דיונים שעפים במקביל.
אני מניח שאפשר יהיה להתגמש עם זימונים שונים בכל חלון משחקים של הנבחרת ככה שייצא לנו לראות לא מעט שחקנים חדשים בנבחרת ולבחון את מה שהם מסוגלים להביא.
לדעתי- למשחקי אימון מול אנגליה ואסטוניה בהחלט אפשר לעלות עם כמה שמות פחות מוכרים ולא לחשוש מדריסה. זו בדיוק הפלטפורמה לערוך את הניסויים האלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 15, 2017 3:49 pm 
Junior

זיו הוא חיה אתלטית ברמה שהכדורסל הישראלי לא ראה בעמדה הזו. אני לא מוצא את זה אבל במשחק של הנבחרת הוא חטף כדור לרכז בריטי, רץ עד הסוף והכניס אותו לפוסטר בדאנק אדיר.

אני זוכר שראיתי את מהלך אחר שנה שעברה מול הרצליה. לא ברור לי איך השדרים יחסית הבליגו עליו [נראה לי שלא קלטו] וגם במיקס הזה הוא יחסית נבלע. תראה את המהלך ב 0:45

https://www.youtube.com/watch?v=wob7OpQAkg4

כמובן שקליעה תעזור שהוא יהיה נו בריינר. אבל לדעתי חסר משהו נוסף. הוא לא מכדרר מספיק טוב עדיין [בחדירה מרים את הכדור הרבה פעמים מוקדם מידי] הוא יודע להפעיל גבוהים בעיקר בלובים ומסירות למעלה כפי שכתבתי. פחות מסירות על הרצפה. פחות רכז של פיק אנד רול.

ההשוואה לשרון מעניינת אגב. בליגה למרות שהוא חצי שנה צעיר יותר הוא לפניו. בממוצעים, בטח מרוויח יותר, יותר קבוצות רדפו אחריו [לדעתי קטש רצה אותו לפני שרון באילת אם היה נשאר] אבל באולימפית בית הלחמי העדיף את שרון [למרות שבאוניברסיאדה כבר שיחקו הרבה ביחד שזה לא אופטימלי] ולדעתי בסופו של דבר לנאור שרון היה קמפיין יותר טוב. בנוסף, למרות גם הממוצעים הנחותים בליגה שנה שעברה, הארבע משחקים ממש טובים של שרון בליגה שנה שעברה [למשל במלחה] היו יותר מרשימים מהמשחקים הטובים של זיו. תצוגות של רכז אמיתי, ששולט בקצב המשחק ומזין את כולם. זיו גם במשחקיו הטובים ביותר. היו רגעים של וואו אבל ההרגשההיא שהוא עדיין לא מרגיש את המשחק חזק מספיק. יותר מידי כישרון שמתפזר ליותר מידי כיוונים בלי איזה בלטה במגרש שהוא יודע שהוא יכול להוציא ממנה פרנסה באופן קבוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 16, 2017 8:41 pm 
Hall of Famer

זיו הפעיל בעקביות את בן אלטיט בשנה שעברה , ומצא אותו באיזורים הנוחים לו לסלים קלים .
זו תכונה חשובה מאוד לדעתי לרכז - להצליח להפעיל גם גבוהים די מוגבלים התקפית ולייצר להם מצבים .

לדעתי הוא איזה שתי רמות מעל נאור שרון ותמיר בלאט .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 24, 2017 9:23 pm 
Hall of Famer

https://sports.walla.co.il/item/3099175
צחקתי בקול
בפועל לדעתי כל קבוצה שתשחק באותה תקופה באירופה ( נניח בשבועות סמוכים למשחקי הנבחרת ) ותעשה קולות לגבי השחקנים שלה - תקבל פטורים או "פטורים" מסוימים .
מכבי זה כמובן טריוויאלי עקב לו"ז היורוליג , וגם עם ירושלים מן הסתם לא שווה לאיגוד/מנהלת להתנגח כי בלי השחקנים שלהם אין בדיוק נבחרת ...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 10, 2017 1:36 pm 
Hall of Famer

היום ב16:30 עודד קטש(שחוגג היום 43) יוצג כמאמנה החדש של נבחרת ישראל.לדעתי כבר בקמפיין הקרוב בנובמבר נראה שינויים בסגל .לדעתי גינת וגם מנקו צריכים להיות בסגל .יפתח זיו גם צריך לקבל הזדמנות .....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 18, 2017 12:41 pm 
Junior

http://one.co.il/Article/17-18/2,992,0, ... tml?ref=hp
קטש מפרסם את הסגל החדש, שכולל פרישה (או הפרשה) של אוחיון, הלפרין ופניני. הגיוני מאד בעיני, אם כי אני לא מבין למה כדיר עדיין בפנים. הוא באותו הגיל של אוחיון וזה לא שהוא נותן משהו מיוחד ששווה לשמור עליו. למרות שחשבתי שגם אליהו יפרוש, כנראה שכמו יניב גרין - הפער בכישרון של הדור שאחריו בעמדה שלו משאיר אותו בפנים. עם זאת, אחרי האישור של ג'ייק כהן לשחק בנוסף למתאזרח, העמדה כבר נראית יותר חזקה עם בלייזר, כהן וגינת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 18, 2017 12:49 pm 
Sophomore

זומנו לסגל הרבה שחקני מכבי וסביר להניח שכולם יענשו על אי הופעה. האם האיגוד יוכל להצדיק הענשה כזו כשנותנים פטור מראש לעמרי כספי כי יש לו משחקים באותו זמן (כמו לשחקני מכבי)?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 18, 2017 1:47 pm 
Hall of Famer

אמנם 24 שחקנים נשמע הרבה - אבל 4 מהם ממכבי לא צפויים בכלל להיות רלוונטיים .
תום מעיין , קופרברג וארצי פשוט לא ברמה .
עוד כמה מן הסתם יהיו פצועים או ביכולת ירודה - והרי לנו הסגל .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 18, 2017 3:01 pm 
Junior

וואו איזה סגל נורא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 18, 2017 4:42 pm 
Junior

הוקיץ' כתב:
וואו איזה סגל נורא.

דווקא אחלה סגל. היה ברור שתהיה נפילה בגלל שבמשך הרבה שנים הנבחרת הסתמכה על שנתונים 84-5 (אליהו, הלפרין, לימונד) ו-87-88 (כספי, מקל, כדיר) ובמשך שנים לא נכנס מישהו מהמחזורים שמתחת. עכשיו זו ההזדמנות של החבר'ה ממחזורים 92-3 להוביל - טימור, בלייזר, דאוסון (יחד עם מנקו, זלמנסון, שגב ויפתח זיו) ולהתחיל להכניס את החבר'ה מהעתודה שחלקם לפחות יכולים להיות שלד טוב להרבה שנים (זוסמן, בלאט, קופרברג). המטרה צריכה להיות לבנות נבחרת חזקה לעוד 2-3 שנים, ועם קטש זה לגמרי נראה לי בכיוון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 18, 2017 5:01 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
האמת שאני מופתע מאד מהאישור שקיבל ג'ייק כהן (וגם דניאל דיאמנט בנשים). לא מכיר כזה סעיף בתקנות המתאזרחים של פיב"א.
איזה כיף, עכשיו יהיה אפשר להשעות אותו בשקט.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 18, 2017 5:31 pm 
Hall of Famer

מעניין האם מכבי הגישו עתירה נגד האישור ...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 18, 2017 8:33 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
גם נבחרות אחרות פרסמו את הסגלים שלהן, וגם אצלם הסגלים כוללים את שחקני היורוליג.
יהיה מעניין לראות מה יקרה, כי אני חושב שלפחות מרבית שחקני היורוליג לא יתייצבו. ואז יש שאלה שפחות נוגעת לישראל, כי אצלנו אין שחקני יורוליג באמת; אבל האחרות - מה הן תעשינה עם השחקנים שמשחקים במדינות אחרות?
זה משפיע גם על נבחרות שאין להן קבוצות ביורוליג, אבל יש להן שחקנים שם כמו צרפת או מונטנגרו. זה בעיקר מעניין עם צרפת שמוותרת לשורה של שחקני NBA, אבל היורוליג הוא בציפור נפשה...
זה עוד יותר מעניין עם נבחרת כמו איטליה, שיש לה גם שני שחקנים ממילאנו וגם שחקני יורוליג מקבוצות בארצות אחרות (דאטומה, מלי, האקט). מה היא תעשה? תשעה את השחקנים של מילאנו, ו...?

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 188 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: יואב., עופר האדום ו 14 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: