סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' דצמבר 02, 2024 8:31 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 132 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מחזור 2 בליגתנו
הודעהפורסם: ב' אוקטובר 16, 2017 7:36 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
הכשל הלוגי הוא בדרישה העיוורת לעקביות, או לגזירה שווה, כשלא מדובר בשני מקרים זהים.

גם אני מסכים עם קודי שהעובדה שמדובר במכבי מגבירה את העניין התקשורתי, אבל אני לא נדהם מזה בכל פעם מחדש. גם כשהתקשורת עסוקה כבר שנתיים רצוף במתיחות בין שחקנים בקבוצה שלי לבין המאמן, אני לא חושב שזו שערורייה ולמה הצבועים האלה לא מתעסקים במתיחות בין עמית ביר כץ לאריאל בית הלחמי, כי אני מבין שזה חלק מהעסקה של להיות קבוצה גדולה, מעניינת ומושכת אש...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 16, 2017 7:52 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אלה מקרים כן זהים עקרונית, וההבדל הוא רק במספרים של ההסתברות שכל אחד מהם יקרה. עכשיו השאלה היא איפה אתה שם את הגבול המספרי שלך, אבל עכשיו זו חוכמה קטנה מאד, כי אתה מצייר את המטרה אחרי שהחץ נורה. לפני זה אף אחד לא שם שום גבול הסתברותי. הפרשים יכולים להיות חשובים וזהו.

ולגבי מכבי, זה לא רק עניין הווליום, אלא הצד שהתקשורת לוקחת. גם המקרה של בירנבוים עורר הד, לא בגלל שלושת פסקי הזמן שלו שנועדו להגחיך את המעמד, אלא בגלל שכיבות הסמיכה שמכבי עשו בפסק הזמן השלישי כדי להגחיך אותו ואת המהלך שלו בחזרה. במקרה של בירנבוים התקשורת גם חיבקה את הסיפור שלו על כמה הוא לא התכוון, כמה היה חשוב לו להוריד את ההפרש מ-17 ל-15, אחרי שלא לקח אף פסק זמן כשמכבי ברחה ל-17 הפרש מלכתחילה... יש פה לא רק עניין של ווליום "כי מכבי מעורבת" או כי "קבוצה גדולה מעורבת". לזה קודי כיוון, גם כשהוא נתן את הדוגמה של הבעיטה של ג'ף אלן בתומאס - תחשוב כמה היית שומע על זה אם זה היה ההיפך.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 16, 2017 8:32 pm 
Hall of Famer

ציונה חזרה מהליגה השניה עם חצי מהקהל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 16, 2017 8:33 pm 
Junior

אתה ממשיך להגיד על מקרים שהם זהים עקרונית, כשברור שמה שמבדיל ביניהם, העניין של המידה, הוא ההבדל המהותי המהותי. כאמור, יש לזה שם בלטינית...

אז אני מודה שאני לא מבין את הטענה של קודי (ושלך?). התקשורת בישראל היא אנטי מכבי? אנחנו מדברים על ערוץ הספורט שנשלט על ידי בעלי הקבוצה, שמשדר את הקבוצה ותלוי כלכלית בהצלחתה? או שאולי בכתב החצר שהפך לעובד המועדון? אולי בגדודי המאמנים/פרשנים שלא יגידו מילה רעה על המועדון הצהוב כדי לא לפגוע בסיכויים שלהם להגיע אי פעם למשרה החלומית? אז יש כמה עיתונאים אוהדי הפועל מתוסכלים, שחררו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 16, 2017 8:45 pm 
Hall of Famer

שמות בלטינית עושים את האומר אותם לחכם יותר, אז תמצא את השם.
ההבדל הוא "מהותי" כמו בסיפור של ג'ורג' ברנרד שו אולי... השאלה היא איך אתה מעריך את ההסתברות ואיפה אתה שם את הגבול בין סביר לזניח. כל אחד ישים אותו במקום אחר. לפני המקרה הזה, מי שדגל בלשחק עד הסוף שם את הגבול ב-0.
אפרופו "זניח", אני זוכר מקרה שבו הקבוצה שלך הפסיקה לשחק במשחק גמור ביול"ב (קלוז' 2004/2005 כמדומני), הובסה ב-20 במקום 18 או משהו כזה, ובסוף סל אחד בהפרש הסלים הכללי מול הבתים האחרים עלה לה בזה שהיא לא הייתה בין "המפסידות הטובות" ובהעפה בשלב הראשון. אני מקווה שאני זוכר את פרטי המקרה נכון, אבל אם כן - זה בדיוק מקרה שאני מניח שהיית מסווג כ"זניח" בדרגת הסיכויים.

ואני נותן דוגמאות עם עובדות. כששחקן של מכבי היה אלים בשנים האחרונות הרעש היה גדול, ולכן אני לא רואה מצב, לאור תקדימי השנים האחרונות, שבעיטה של שחקן מכבי בשחקן יריב הייתה עוברת בלי רעש תקשורתי (והעמדה לדין). בפועל קרה ההיפך, שחקן יריב בעט בשחקן מכבי אחרי המהלך, וזה עבר כמעט בלי כלום תקשורתית ובלי כלום לחלוטין מהמוסדות.
אותו דבר מקרה בירנבוים ושלושת פסקי הזמן. לאור מה שקורה אתמול וגם היום (כתבות פולואפ ועוד ראיונות עם אקוניס בכל הערוצים), היה מאד מעניין לראות מה היה קורה אם זה היה ההיפך, כי ההבדל בין התגובה לספאחיה לעומת התגובה לבירנבוים היא ברורה. זה לא "עיתונאים אוהדי הפועל", אלא הטרנד התקשורתי כולו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 16, 2017 9:12 pm 
Hall of Famer

אחרי שני מחזורים, מכבי וירושלים הם הקבוצות היחידות ללא הפסדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 16, 2017 9:14 pm 
Junior

אבימאל כתב:

גם מכבי חיפה :lol:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 16, 2017 9:19 pm 
Hall of Famer

אבימאל כתב:

ועדיין הן לא כמו ביבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 16, 2017 9:26 pm 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
שמות בלטינית עושים את האומר אותם לחכם יותר, אז תמצא את השם.
ההבדל הוא "מהותי" כמו בסיפור של ג'ורג' ברנרד שו אולי... השאלה היא איך אתה מעריך את ההסתברות ואיפה אתה שם את הגבול בין סביר לזניח. כל אחד ישים אותו במקום אחר. לפני המקרה הזה, מי שדגל בלשחק עד הסוף שם את הגבול ב-0.
אפרופו "זניח", אני זוכר מקרה שבו הקבוצה שלך הפסיקה לשחק במשחק גמור ביול"ב (קלוז' 2004/2005 כמדומני), הובסה ב-20 במקום 18 או משהו כזה, ובסוף סל אחד בהפרש הסלים הכללי מול הבתים האחרים עלה לה בזה שהיא לא הייתה בין "המפסידות הטובות" ובהעפה בשלב הראשון. אני מקווה שאני זוכר את פרטי המקרה נכון, אבל אם כן - זה בדיוק מקרה שאני מניח שהיית מסווג כ"זניח" בדרגת הסיכויים.

ואני נותן דוגמאות עם עובדות. כששחקן של מכבי היה אלים בשנים האחרונות הרעש היה גדול, ולכן אני לא רואה מצב, לאור תקדימי השנים האחרונות, שבעיטה של שחקן מכבי בשחקן יריב הייתה עוברת בלי רעש תקשורתי (והעמדה לדין). בפועל קרה ההיפך, שחקן יריב בעט בשחקן מכבי אחרי המהלך, וזה עבר כמעט בלי כלום תקשורתית ובלי כלום לחלוטין מהמוסדות.
אותו דבר מקרה בירנבוים ושלושת פסקי הזמן. לאור מה שקורה אתמול וגם היום (כתבות פולואפ ועוד ראיונות עם אקוניס בכל הערוצים), היה מאד מעניין לראות מה היה קורה אם זה היה ההיפך, כי ההבדל בין התגובה לספאחיה לעומת התגובה לבירנבוים היא ברורה. זה לא "עיתונאים אוהדי הפועל", אלא הטרנד התקשורתי כולו.

זה מתחיל להיות מיותר כמו בימים הגדולים שלנו, אז אני לא אפסיק. אגב, ציטוטים של ג׳ורג׳ ברנרד שו מנצחים מילים בלטינית בהליכה...

אני לא יודע מיהם אלה שהציבו את הרף על אפס, אבל יש לי חשש שהניסוח המוחלט שאתה מייחס להם (״כל עוד יש איזשהו צל צלו של סיכוי שההפרש ישפיע על משהו, שולי ככל שיהיה...״) הוא סוג של איש קש שאתה בונה לך לצרכיך ובהתאם - הדרישה שלך לעקביות היא די טרחנית. קצת כמו לשאול בנאדם האם הוא בעד ציות לחוק, ואחרי שהוא אמר שכן לתפוס אותו בצביעות בגלל שהוא חצה מעבר חציה ברמזור אדום פעם. המקרה של הפועל הוא דוגמה מצויינת לסיכוי קטן אבל לא זניח שהפרש סלים עשוי להיות כל ההבדל בין עונה מוצלחת לכשלון ובגלל זה גם רמזתי להבחנה בין הליגה בארץ לבין שלב בתים באירופה שבו הסיכוי שהפרש הסלים ישפיע גדול בהרבה, כמו מידת ההשפעה שעשויה להיות לו.

לגבי הטרנד התקשורתי: מכבי מושכת עניין ורייטינג, ואחד הנראטיבים שהכי מייצרים עניין בהקשר הזה הוא שערוריות שקשורות במועדון. להפוך את האלמנט הזה ביחסי תקשורת-מכבי לחזות הכל ולטעון לאיזשהו קיפוח מבני ביחס התקשורתי שמכבי מקבלת, זה האמ-אימא של הקוזק הנגזל. אתה אכן נותן דוגמאות ועובדות ותסלח לי שאני לא מתרשם. על כל צביטה של גיא פניני שעלתה לכותרות לאורך השנים אני אביא לך עשרה עיתונאים שידעו על בנק פנאן בזמן אמת ולא פרסמו, אז עשה לי טובה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 16, 2017 9:35 pm 
Hall of Famer

כמו שאמרתי כל אחד יגדיר את זה אחרת. אני חושב שהסיכוי שתבוסה ב-20 במקום 18, מול קבוצה שאין לך סיכוי לפגוש בליגה פנימית, תגרום בדיוק להפרש סלים שיהיה בדיוק נקודה פחות מהפרש סלים של הקבוצה בבית האחר, ושזה יהיה ההבדל - הוא זניח בטירוף. ההשלכה אולי כבדה יותר אבל הסיכוי זניח בטירוף. אבל גם סיכוי זניח לפעמים מתממש, לכן הוא לא אפס, הוא זניח.
מצד שני, כנראה זה אומר שגם במשחקים גמורים לא כדאי להפסיק לשחק, ואידך זיל גמור.

ואותם אנשים שדגלו פה בלהמשיך לשחק בכל משחק גמור כי לך תדע, מוזמנים לעלות פה ולפרש את עצמם. היו פה יותר מאחד כזה. אני יכול רק לומר שאף פעם לא דובר בהקשר הזה על סיכויים והסתברויות וגודל ההשלכות, ועכשיו זו חוכמה קטנה מאד.

(ואני חוזר, שלא יובן שאני חושב שזה מה שבאמת הניע את ספאחיה, או שאני חושב אישית שזה באמת ישנה משהו בסוף. אני פשוט מתפעם לנוכח גלגולי העיניים על "השערוריה", זה הכל...)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 16, 2017 9:57 pm 
Sophomore

נביא בעירו כתב:
אתה ממשיך להגיד על מקרים שהם זהים עקרונית, כשברור שמה שמבדיל ביניהם, העניין של המידה, הוא ההבדל המהותי המהותי. כאמור, יש לזה שם בלטינית...

אז אני מודה שאני לא מבין את הטענה של קודי (ושלך?). התקשורת בישראל היא אנטי מכבי? אנחנו מדברים על ערוץ הספורט שנשלט על ידי בעלי הקבוצה, שמשדר את הקבוצה ותלוי כלכלית בהצלחתה? או שאולי בכתב החצר שהפך לעובד המועדון? אולי בגדודי המאמנים/פרשנים שלא יגידו מילה רעה על המועדון הצהוב כדי לא לפגוע בסיכויים שלהם להגיע אי פעם למשרה החלומית? אז יש כמה עיתונאים אוהדי הפועל מתוסכלים, שחררו...

אלי רקנאטי ו"שליטתו" גם במכבי וגם בערוץ הספורט. בשני המקרים לא מדובר בשלטון יחיד, אפילו לא קרוב לזה, ובשני המקרים הוא נוקט בגישה מאוד Hands off.
מה שאני בטוח שלא קורה, הוא שאלי רקנאטי מגיע לערוץ הספורט ומנהל שיחות צפופות עם העורכים והכתבים איך להחמיא למכבי ת"א.
לגבי כתב ספורט, הוא לא צריך להיות אוהד של אף קבוצה, לפחות לא כשהוא מבצע את עבודתו. פרשן יכול להיות אוהד של איזו קבוצה שהוא רוצה, ואפילו להצהיר על כך בפרשנותו ולהגיד שהוא משוחד בגללה. אפילו טוב מאוד שיעשה זאת, כדי שנקבל דיזקלוז'ור ראוי לגבי הנטיה הטבעית שלו שאולי גורמת לביאס בפרשנות שלו.

לגבי שדר של משחק, זו מסורת ולא רק בישראל, ששדר בעד הקבוצה המקומית.
נגיד שדר של הערוץ המקומי של שיקגו, ישדר עם נטיה ברורה לשיקגו ויביע את רצונו שהקבוצה תנצח. אולי אפילו יצטרך לזייף את הרצון הזה.
כך גם בישראל במשחקים של מכבי וירושלים באירופה.
עמית הורסקי, שלא מחבב בלשון המעטה את מכבי, וגם לא מת על ירושלים, שידר את שתיהן והעמיד פני אוהד, די בהצלחה יש לומר.

נערך לאחרונה על ידי ערן בתאריך ב' אוקטובר 16, 2017 10:03 pm, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 16, 2017 10:00 pm 
Sophomore

אני חושב ששתי הקבוצות צריכות להמשיך לשחק ברצינות, גם כשהמשחק גמור. אין אימון יותר טוב ממשחק, וגם מחצית מלאה בגארבג' יכולה להיות אחלה הזדמנות לנסות דברים חדשים ולשפר את התיאום בין השחקנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 16, 2017 10:28 pm 
Junior

סבבה, אבל התקפה אחרונה כששאר השחקנים הולכים ללחוץ ידיים זה לא ממש זה. זה מביך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 16, 2017 10:30 pm 
Sophomore

כן, לא דיברתי על התקפה אחרונה כמובן, אני נוטה לסטות מהנושא בקלות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 16, 2017 10:55 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

picknroll כתב:
סבבה, אבל התקפה אחרונה כששאר השחקנים הולכים ללחוץ ידיים זה לא ממש זה. זה מביך.

ה'שאר השחקנים הולכים ללחוץ ידיים" לא רלוונטי פה וואטסואבר מבחינת ספאחיה. הוא בוחן דברים בליגה, אחד מהם הוא איך הקבוצה מתפקדת בהתקפה אחרונה. למכבי היה כדור אחרון עם מעל 24 שניות על השעון, במצבים כאלה לא נהוג שלא להוציא זריקה וכתוצאה מכך לאבד כדור אלא לתרגל מהלך. מכבי החטיאו אבל השתלטו על הכדור החוזר ואז ג'קסון החל לכדרר לכיוון המזכירות, רק שספאחיה פנה אליו וצעק משהו בסגנון של "יאללה השתלטתם על הריבאונד כבר אז תקלעו!"
אם כבר ג'קסון יצא פה קצת לא ספורטיבי.. הוא יכל לעשות מהלך קצת יותר אלגנטי מאשר פתאום להסתער לסל כשההרצליינים לא מוכנים.

לא שמעתי את הראיון של הקרואטי אחרי המשחק אבל מהתגובות פה אני מניח שהוא יכל לצאת מזה יותר טוב עם תגובה יותר אפולוגטית. מהצד השני גם גורקה יצא קצת ילד קטן.. היה יוצא גדול אם בשנייה ומשהו שנותרה אחרי פסק הזמן המתגרה חזרה ומיותר שלו הוא היה באמת מתכנן איזהשהו תרגיל הוצאת חוץ מוצלח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 16, 2017 11:43 pm 
Hall of Famer

אם התקרית הזאת תפסיק את הנוהג הלא-לעניין הזה של להפסיק לשחק,הרווחנו משהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 17, 2017 12:52 am 
Hall of Famer

גלעד כתב:
אני חושש שעניין התקציב הנמוך הוא סוג של הטעייה (לא שלך כמובן).
קשה לי להאמין שעם עזרה של רקנאטי + עיריית הרצליה - התקציב של הרצליה כ"כ נמוך.
למשל - לפחות בשנתיים האחרונות הרצליה שיחקה עם חמישה זרים - וויתרה על המענק של המינהלת.
ולגבי השבחים לאקוניס - אני שומע לא פעם בתקשורת מחמאות על כמה הוא תותח במציאת זרים, ואיזה סיפור הצלחה זה הרצליה,
ואני לא בטוח שזה מתיישב עם המציאות

כמעט מדי שנה ( ואני חושב שגם השנה , חרף החוזה הגדול לדאוסן ) - תקציב הישראלים של הרצליה הוא יחסית נמוך .
זר חמישי זו לא הוצאה גדולה - הרי הוא בא במקום איזה ישראלי עם מיסוי וכו' .
להמחשה : נניח זר אמריקאי חמישי ושולי יחסית ( לעיתים אף רוקי בעלות פחותה מזו אני מניח ) בעלות 80 אלף דולר + 70 אלף דולר שווי מענק של המנהלת = 150 אלף דולר , שזה עלות של ישראלי ממוצע בליגה שלנו .
אם נסתכל על חולון למשל ( דיון מקביל שהיה בימים האחרונים ) אז אילו נניח הייתה עולה שם הדילמה האם להביא את פניני או זר חמישי - אז עלותו של פניני היא כפולה ממה שתיארתי כאן .

יש כאן פוטנציאל קומי לא מבוטל ( עד כדי כניסה לחתימות של משתמשי הפורום ... ) אם הרצליה איכשהו תנצח את מכבי ת"א במשחק הבא ב-15-20 הפרש , ואז נושא הפוזשן האחרון יעלה שוב ...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 17, 2017 11:11 am 
מנהל פורום

ויסברג בפייסבוק:

תמיר בלאט עומד על 11 הפסדים ב-12 משחקיו האחרונים:
7:1 עם הפועל ת"א, 4:0 עם הפועל חולון (בכל המסגרות).

כל זה קורה דווקא מאז ניצח עם האדומים בחולון לפני חצי שנה.

מחר מונאקו (בלי פלקאו!!) מגיעה לחולוניה. יאללה, מהפך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 17, 2017 11:49 am 
Hall of Famer

הוא לא ניצח כמה משחקים בקיץ בנבחרת העתודה.... ?

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 17, 2017 12:06 pm 
Junior

הוא בהחלט בעיה גדולה.
ההרגשה שלי לפעמים היא ששמיר כפוף אליו ולא להפך. מקבל דקות ברבע האחרון שהוא לא צריך לקבל.

לוקח את גוני לפניו, בוודאי באנרגיות ובטירוף שהיה מביא ואני לא ממעריצי גוני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 17, 2017 12:24 pm 
Hall of Famer

לאומית כתב:
הוא בהחלט בעיה גדולה.
ההרגשה שלי לפעמים היא ששמיר כפוף אליו ולא להפך. מקבל דקות ברבע האחרון שהוא לא צריך לקבל.

לוקח את גוני לפניו, בוודאי באנרגיות ובטירוף שהיה מביא ואני לא ממעריצי גוני.

אולי לא רוצה להסתכסך עם אבא (המנטור שלו).... ?

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 19, 2017 1:01 am 
Hall of Famer

אז במשחק הדחוי המסורתי אשדוד נותנת לחיפה 30 בראש ( אחרי שכבר במחצית היה 26 הפרש ) .
כדי להמחיש את פערי הרמות אז אדגיש שאשדוד החטיאה 14 זריקות עונשין , ואיבדה 21 כדורים ...
11 ריבאונד הגנה לחיפה בכל המשחק - מוכרח להיות שיא שלילי .
יבזורי וגרייבס ביחד : 2/14 מהשדה , ומדד 13- .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 19, 2017 9:05 am 
Hall of Famer

נראה כאילו חיפה ממשיכה את מסע המשחקים מול קבוצות NBA , רק בארץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 19, 2017 9:29 am 
Sophomore

מסע המשחקים ההזוי הזה גורם לחיפה כל שנה לתת פור לליגה. הם מתחילים את ההכנה לעונה רק עכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 19, 2017 9:34 am 
Hall of Famer

יש הסבר למסי הזה מידי שנה?
מכבי חיפה מרוויחה מזה כסף?
זה איזשהו סוג של השקעה שאמורה להשתלם מתישהו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 132 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], uriel17 ו 30 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: