סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' דצמבר 02, 2024 8:47 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 92 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' אוקטובר 22, 2017 9:35 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
זה נגמה לי או שקנסביץ׳ הורחק אחרי שפניני הצליח לסחוט ממנו בלתי ספורטיבית שנייה? הראשונה הייתה על עצירת מתפרצת.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 22, 2017 10:11 pm 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
בוא נתחיל מזה שיהיו עוד שבועות כאלה, וכדאי שיתרגלו.
נמשיך בזה שבכל שבוע שני שחקנים לא ישחקו, כולל הכוכבים הגדולים (אתמול למשל נוריס קול לא שיחק), מה שאומר שגם הכשרון שבסופו של דבר מוגבל בקבוצה יהיה מוגבל עוד יותר.
תוסיף לזה שכנראה היא תשחק כמה שבועות כמעט בלי ישראלים, אולי עם טיוס + דיברתולומאו + שחקני נוער, בגלל ההעדרות מהנבחרת בזמן ההתנגשות עם היורוליג.
בקיצור, הקבוצה הזו רחוקה מלהיות foolproof גם בליגה.
לפחות הקטע של קבוצה מאמונת שנראה שנהנית לשחק ביחד אומר שיהיה להם קל יותר להתאושש מהתבזויות (שבוא יבואו פעם בכמה זמן). לפחות ככה אני מקווה, למרות שגם זה לא guarateed.

הקבוצה בינתיים עם מאזן מושלם, ולמרות שחלק מהקבוצות שמולן שיחקו היו בינוניות או פצועות (או במקרה של גלבוע - גם וגם), מכבי מצליחה לנצח בהם מה שיבנה לשחקנים את הביטחון ולדעתי ילכד את הקבוצה.
גם אם יהיו התבזויות, במקום ה-4 הם לא יסיימו, ואני די בטוח שיסיימו במקום ה-1 בליגה. גם בעונות הכי גדולות היו כמה התבזויות פה ושם. נראה שמה שהיה ב-3 השנים האחרונות לא יחזור, ולוא רק בגלל שבפעם הראשונה מאז בלאט אשכרה יש מאמן על הקווים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 22, 2017 10:53 pm 
Hall of Famer

uriel17 כתב:
עונה שניה של טוריאן גרין בהרצליה וגורקה עדיין לא הפנים שהוא האדם הלא נכון להוביל כדור בהתקפות האחרונות

היום במקרה היו לתום מעיין כמה החלטות נוראיות בניהול ההתקפות והשעון - כך שלא בטוח שיש אלטרנטיבות טובות בהרבה .
צריך להגיד את האמת - כשדאוסן פושר , אין להרצליה יותר מדי מה למכור .

הולוואי היה רגוע , אך נהדר במאני-טיים .
תגידו מה שתגידו על אלכסנדר - הוא כוח אדיר לליגה שלנו .
16/16 לחולון מהעונשין זה נתון הראוי לציון .
כרגיל חולון חוטפת נוקאאוט בריבאונד - 1-11 בריבואנד התקפה לרעתה הערב .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 23, 2017 12:30 am 
Junior

ניצחון נאה בהרצליה, מה שאני לוקח איתי מהמשחק הזה זה בעיקר את המחויבות של השחקנים, הפעם יצאנו בטירוף גם בפתיחת המשחק וגם אחרי המחצית.
וולדן סוף סוף תפר 2 שלשות וזה קצת שחרר אותו. עדיין הייתי רוצה לראות יותר תרגילים על חצי מגרש שיילכו לכיוון שלו.
מבחינת חטיפות והגנה הוא מהטובים שהיו אצלנו. הפעם דן שמיר נתן לו גם יותר קרדיט, 33 דקות וזה השתלם.
אלכסנדר שהוא משחק 4 עם הפנים לסל מצוין, לעומת זאת שהוא בפוזה של חפירה עם הגב לסל כדמוי סנטר זה נראה רע. בסך הכל משחק מצוין שלו.
וטו זה טו.
ועדיין, שני הזרים שלנו בעמדות הפנים מסיימים משחק עם ריבאונד אחד, ביחד. הרצליה שלטו בריבאונד 27:38 ובסוף גם במשחק טוב שלנו נזקקנו להרבה מזל עם ההחטאה של רוזנברג חופשי מסנטימטר ב-83:85 והשלשה המטורפת של הרוש.
סביר להניח שרייס, אם יתעסק בכדורסל, אמור לעזור קצת בכל נושא הריבאונד אבל מובן שהבור מתחת לסל לא ייסגר ולכן חייבים בדחיפות 4-5.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 23, 2017 1:11 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
עוד לפני רוזנברג נהניתם ממהלך הזוי למדי של דאוסן, שבמקום לנצל את האתלטיות שלו ולשים סל פשוט הלך על מין מהלך של נסיון לעבור מהצד השני של הטבעת תוך כדי ניתור. הוא סיים בזה שהוא מטיח את הכדור מלמטה בטבעת.
בכלל, דאוסן עף על עצמו ברמות על. זו כמובן לא פעם ראשונה שרואים את זה אצלו, אבל היום אחרי שני איבודים כשהוציאו אותו הוא עשה פרצופים, וגם כשחזר למגרש אחר כך.
יאללה יאללה כוכב ה-NBA הבא של ישראל, מי ישמע.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 23, 2017 1:27 am 
Junior

אינטנסיביות וריכוז של חולון הביאו להם את המשחק. מצד שני קבלת החלטות רעה מאוד בהרצליה מצד כל השחקנים ובולטת חוסר ההנחייה מצד המאמן. גורקה טוב בלתת לשחקנים להתבטא ולאהוב את המשחק, אבל חוסר היצירתיות וחוסר המשמעת בקבוצה הזו תמיד תהיה מה שחסר בקבוצה הזו כדי להגיע להשיגי אמת.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 23, 2017 7:29 am 
Hall of Famer

בהנחה הסבירה שרישון וחיפה ינצחו בבית (את אשדוד וציונה), המנצחת במשחק בין נהריה לאילת תהיה היחידה בליגה (מחוץ למכבי וירושלים) עם יותר מניצחון אחד.
הדואופול של אוריאל מתממש בשלב מאוד מוקדם של העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 23, 2017 12:55 pm 
Junior

עוד מאירועי מוצש בדרייב אין...אני ממשיך להעלות את זה פה למרות שכנראה אף אחד לא יתייחס כי לא מדובר בקהל האלים הירושלמי..אבל כל מי שבעל חשבון פייסבוק חייב לקרוא את הפוסט הבא ולראות את הסרטון והתמונות המזעזעים הללו:

https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 6022266474

עוד אחד -
https://m.facebook.com/story.php?story_ ... =694463624

מקבץ סרטונים באדיבות וואלה ספורט:
https://sports.walla.co.il/item/3105764

אני רק אזכיר שהדיון על "ההתפרעות" המטורפת של אוהדי הפועל בולנסיה זכתה ליותר תגובות
מעניין למה... התשובות אצלכם.

יש דברים הרבה מעל כדורסל. מקווה שהם יקבלו עונש מרתיע סוף סוף.

נערך לאחרונה על ידי אדום88 בתאריך ב' אוקטובר 23, 2017 1:37 pm, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 23, 2017 1:08 pm 
Hall of Famer

אדום88 כתב:
עוד מאירועי מוצש בדרייב אין...אני ממשיך להעלות את זה פה למרות שכנראה אף אחד לא יתייחס כי לא מדובר בקהל האלים הירושלמי..אבל כל מי שבעל חשבון פייסבוק חייב לקרוא את הפוסט הבא ולראות את הסרטון והתמונות המזעזעים הללו:

אני רק אזכיר שהדיון על "ההתפרעות" המטורפת של אוהדי הפועל בולנסיה זכתה ליותר תגובות

העיקר שעל זה שספאחיה ביקש מג'קסון להמשיך לשחק התקפה אחרונה במשחק גמור היו איזה 3 עמודים של ויכוחים. זו לא פעם ראשונה ולא שנייה שאנשים נפגעים מהקהל האלים והברברי הזה שאיכשהו מצליח לצאת מזה יחסית נקי ובלי יותר מדי הדים תקשורתיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 23, 2017 2:01 pm 
Junior

rony כתב:
אדום88 כתב:

העיקר שעל זה שספאחיה ביקש מג'קסון להמשיך לשחק התקפה אחרונה במשחק גמור היו איזה 3 עמודים של ויכוחים. זו לא פעם ראשונה ולא שנייה שאנשים נפגעים מהקהל האלים והברברי הזה שאיכשהו מצליח לצאת מזה יחסית נקי ובלי יותר מדי הדים תקשורתיים.

בעיניי יש לסוגייה הזו פתרון הרבה יותר פשוט (מבחינתי): מה שספאחיה עשה היה על מגרש הכדורסל ומה שהאוהדים עשו היה לא רק מחוץ לפרקט, אלא מחוץ לאולם. זה פשוט נושא אוף טופיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 23, 2017 2:27 pm 
מנהל פורום

אני מניח שהסיבה שזה לא על כאן היא בעיקר שאין על מה להתדיין
ואין עם מי להתדיין
מעט אוהדי הפועל תל אביב גולשים פה ואלה שגולשים בטח שלא יגנו על קהל אלים
עולים פה המון דיונים והמון אי הסכמות, בדברים שיש הסכה מקיר לקיר מטבעם לא יתפסו מקום באתר שמטבעו הוא אתר דיונים/ויכוחים

על אירוע כזה, הייתי מוריד ליגה
ברצינות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 23, 2017 3:23 pm 
Hall of Famer

אגב, גם במשחק הזה, כמו במשחק של הרצליה באירופה, ירושלים לא הפסיקה לשחק במהלך האחרון ויצאה למתפרצת בשניה האחרונה של 2 על 0. הלפרין נראה ממש נבוך לקלוע את הסל הזה...
איך קראנו לפינה ההיא שנכניס אליה את הדבר הזה?

ולגבי הפועל, מרוב שהם בוכים שהם מקופחים הם הגיעו למצב שמותר להם הכל. משחקן שבועט ביריב ועד אוהדים שזורקים מחסום ברזל על מאבטחים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 23, 2017 3:37 pm 
Junior

שתי נסיבות מקלות:
1. הסל של הלפרין הביא את הקבוצה ל 100 עגול שזה סוג של פטיש של קבוצות ואוהדים
2. אצל הלפרין זה לא היה נראה כאילו הוא מפסיק לשחק ואז חוזר פתאום ומנצל את הבלבול של ההגנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 23, 2017 3:46 pm 
Hall of Famer

1. לא מבין איך פטיש של אוהדים זה נסיבה מקלה
2. זה דווקא כן... הוא נראה מאד נבוך, היסס, חשב מה לעשות, ואז קלע בכל זאת. כלומר, הוא לא ניצל בלבול של ההגנה, אבל פאסט ברייק של 2 על 0 התאפשר כי היריבה כבר לא שיחקה. לא שזה באמת משנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 23, 2017 5:00 pm 
Freshman

כרגיל, האמת שלך היא בפני עצמך.
מהלך לפני המהלך המדובר של הלפרין, הפועל ת"א השתלטה על ריב' 18 שנ' לסיום. הפסיקו לשחק? לא. רביב לימונד לקח זריקה תוך 3-4 שניות, החטיא בריב' ארוך לבר שהעביר להוואל, ליותם וללייאפ.
עכשיו, אם ניסו להיות לא ספורטיביים איתך, תשפיל אותם. אני בעד.

זו ה-סיבה המקלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 23, 2017 5:01 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

uriel17 כתב:
אני מניח שהסיבה שזה לא על כאן היא בעיקר שאין על מה להתדיין
ואין עם מי להתדיין
מעט אוהדי הפועל תל אביב גולשים פה ואלה שגולשים בטח שלא יגנו על קהל אלים
עולים פה המון דיונים והמון אי הסכמות, בדברים שיש הסכה מקיר לקיר מטבעם לא יתפסו מקום באתר שמטבעו הוא אתר דיונים/ויכוחים

על אירוע כזה, הייתי מוריד ליגה
ברצינות

באמת? אוהדי הפועל פה מגנים גם מגנים על הקהל שלהם ומוצאים תירוצים להתנהגות האלימה שלו בכל הזדמנות שהם משתתפים בדיונים (מה שבאמת כבר לא קורה הרבה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 23, 2017 5:02 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

goldman כתב:
מהלך לפני המהלך המדובר של הלפרין, הפועל ת"א השתלטה על ריב' 18 שנ' לסיום. הפסיקו לשחק? לא. רביב לימונד לקח זריקה תוך 3-4 שניות, החטיא בריב' ארוך לבר שהעביר להוואל, ליותם וללייאפ.

זו ה-סיבה המקלה.

ממתי הקבוצה המפסידה מפסיקה לשחק בסוף? בד"כ הם ינסו עוד קצת להוריד את ההפרש והטעם המר בפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 23, 2017 5:04 pm 
Freshman

sir charles כתב:
goldman כתב:

זו ה-סיבה המקלה.

ממתי הקבוצה המפסידה מפסיקה לשחק בסוף? בד"כ הם ינסו עוד קצת להוריד את ההפרש והטעם המר בפה.

הודעה כפולה.

נערך לאחרונה על ידי goldman בתאריך ב' אוקטובר 23, 2017 5:05 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 23, 2017 5:04 pm 
Freshman

sir charles כתב:
goldman כתב:

זו ה-סיבה המקלה.

מאז שהתחילו לחקות את האמריקאים עם השיט הזה של ספורטיביות ותרבות.
מה זה משנה אם אתה ביתרון 15 או במינוס 15?
"ספורטיביות" זה לא לצד אחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 23, 2017 6:11 pm 
Freshman

כאוהד הפועל שהיה במשחק, אני קודם כל מחוייב לגנות את מה שהלך שם. ביציע מאחורי הסל יושבים כמה חוליגנים, שכמעט בכל משחק גורמים לבלגן. בתקופה האחרונה האפנה היא לזרוק מצתים. ההנהלה/המשטרה צריכים להרחיק ולהעיף אותם לכל החיים מבחינתי. לא פחות.
עם זאת, אני חייב להתייחס גם למאבטחים, שאיתם יש בלגן כמעט כל משחק. האנשים האלה הם לא המתורבתים והמשכילים ביותר (מתנצל מראש על ההכללות) ולחלקם יש שנאה עזה להפועל (כמו שיש בחלקים רבים בחברה הישראלית). רואים את זה בעיניים שלהם, רואים את זה בסיבוב ה"דאווין" שהם עושים לעיתים (גם אחרי שכבר היו המכות במשחק כל המאבטחים נעמדו מול יציע אחד והתחילו לנעוץ מבטים שכמובן רק עוררו זעם יותר גדול), ורואים את זה בריבים המיותרים שהם נכנסים עם אוהדי הפועל (לרוב האוהדים מתגרים אבל א' לפעמים גם המאבטחים מתגרים וב' מאבטח צריך לדעת לשמור על פאסון ולהישאר אדיש).
חלק שני בעניין הוא הגז המדמיע, שמשום מה נראה שיותר קל לפזר על אוהדי הפועל. רק השנה בשלושה משחקים שהייתי בהם חטפתי גז. מול ביתר בכדורגל (נוצר לחץ במחצית כי אנשים רצו לצאת לעשן, אחד המאבטחים ריסס גז) מול רמלה בכדורגל (מאבטחים לא מנוסים ולא מאומנים שהתחילו את הבלגן, לפי המשטרה) ושלשום.
גז מדמיע למי שלא יודע, זהו נשק לכל דבר. ולא סתם נשק, אלא עם השפעה שיכולה להיות הרסנית בטח לקהל גדול שנמצא בכלוב סגור ובטח אם יש נשים בהריון/זקנים. מסוכן מאוד ולא נעים. מציע גם לאוהדי הקבוצות האחרות לא להצדיק ריסוס גז, כי היום זה במשחק של הפועל, עוד שבועיים ירססו גם במשחק שלכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 23, 2017 8:01 pm 
Freshman

ndvtzr כתב:
כאוהד הפועל שהיה במשחק, אני קודם כל מחוייב לגנות את מה שהלך שם. ביציע מאחורי הסל יושבים כמה חוליגנים, שכמעט בכל משחק גורמים לבלגן. בתקופה האחרונה האפנה היא לזרוק מצתים. ההנהלה/המשטרה צריכים להרחיק ולהעיף אותם לכל החיים מבחינתי. לא פחות.
עם זאת, אני חייב להתייחס גם למאבטחים, שאיתם יש בלגן כמעט כל משחק. האנשים האלה הם לא המתורבתים והמשכילים ביותר (מתנצל מראש על ההכללות) ולחלקם יש שנאה עזה להפועל (כמו שיש בחלקים רבים בחברה הישראלית). רואים את זה בעיניים שלהם, רואים את זה בסיבוב ה"דאווין" שהם עושים לעיתים (גם אחרי שכבר היו המכות במשחק כל המאבטחים נעמדו מול יציע אחד והתחילו לנעוץ מבטים שכמובן רק עוררו זעם יותר גדול), ורואים את זה בריבים המיותרים שהם נכנסים עם אוהדי הפועל (לרוב האוהדים מתגרים אבל א' לפעמים גם המאבטחים מתגרים וב' מאבטח צריך לדעת לשמור על פאסון ולהישאר אדיש).
חלק שני בעניין הוא הגז המדמיע, שמשום מה נראה שיותר קל לפזר על אוהדי הפועל. רק השנה בשלושה משחקים שהייתי בהם חטפתי גז. מול ביתר בכדורגל (נוצר לחץ במחצית כי אנשים רצו לצאת לעשן, אחד המאבטחים ריסס גז) מול רמלה בכדורגל (מאבטחים לא מנוסים ולא מאומנים שהתחילו את הבלגן, לפי המשטרה) ושלשום.
גז מדמיע למי שלא יודע, זהו נשק לכל דבר. ולא סתם נשק, אלא עם השפעה שיכולה להיות הרסנית בטח לקהל גדול שנמצא בכלוב סגור ובטח אם יש נשים בהריון/זקנים. מסוכן מאוד ולא נעים. מציע גם לאוהדי הקבוצות האחרות לא להצדיק ריסוס גז, כי היום זה במשחק של הפועל, עוד שבועיים ירססו גם במשחק שלכם.

אני לא חושב שזו שנאה לאוהדי הפועל, אני רואה את זה גם כאוהד חולון.
לעניין המקרה, לא נכנס לעומק כי אני באמת לא יודע מה היה ולמדתי על בשרי לא לשפוט על סמך מצלמות הטלויזיה, אבל זה נראה לא טוב בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 23, 2017 8:18 pm 
Junior

יש פה הזדמנות לקבוצה שרוצה להיות מוסרית ולייצג דברים טובים להשליט סדר ולהעיף אותם. זו לא הנהלה עם בעלים שיכולה להתכחש.
פה יש מספיק חברי עמותה שיודעים במי מדובר.
אפשר לא למכור להם כרטיסים, לא להכניס אותם לאולם, לדווח עליהם למשטרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 23, 2017 8:52 pm 
Hall of Famer

goldman כתב:
sir charles כתב:
goldman כתב:

זו ה-סיבה המקלה.

מאז שהתחילו לחקות את האמריקאים עם השיט הזה של ספורטיביות ותרבות.
מה זה משנה אם אתה ביתרון 15 או במינוס 15?
"ספורטיביות" זה לא לצד אחד.

גם הרצליה שיחקו את המהלך ההתקפי האחרון שלהם, וגם את המהלך ההגנתי האחרון (אחריו היה ריבאונד התקפה), לפני מקרה ג'קסון.
ותראה מה נהייה.
נסיבה מקלה בתחת שלי. הנסיבה המקלה היחידה היא זהות המבצעת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 23, 2017 8:53 pm 
Hall of Famer

picknroll כתב:
יש פה הזדמנות לקבוצה שרוצה להיות מוסרית ולייצג דברים טובים להשליט סדר ולהעיף אותם. זו לא הנהלה עם בעלים שיכולה להתכחש.
פה יש מספיק חברי עמותה שיודעים במי מדובר.
אפשר לא למכור להם כרטיסים, לא להכניס אותם לאולם, לדווח עליהם למשטרה.

מה זה "יש פה חברי עמותה"? החוליגנים הם לא חברי עמותה?
הרי הם באים לכל משחק, סביר להניח שהם מנויים. אם אני זוכר נכון קניית מנוי להפועל נותנת לך אוטומטית גם חברות בעמותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 23, 2017 10:01 pm 
מנהל פורום

בנתיים נהריה היא הקבוצה הכי יציבה בליגה בטח אם לוקחים בחשבון את גביע ווינר. שוב אלפסי מצליח לבנות קבוצה טובה בתקציב נמוך יחסית.
המשחק אתמול בין הרצליה לחולון היה הכי טוב שראיתי השנה בליגה ואולי גם בשנה שעברה.
אשדוד לא כל כך עלובה כמו שנראתה מול ראשון.
ראשון גם בנו קבוצה טובה יחסית, עדיין פחות טובה ממה שנראתה היום. בקיצור המשחק בראשון קצת משקר לגבי שתי הקבוצות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 92 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], גמליאל, מיכאל, נביא בעירו ו 36 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה