סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 17, 2024 5:29 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 116 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' אוקטובר 24, 2017 7:04 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
אלו ארבעת חברי הנהלת הפועל ת"א אשר מסרבים למסור את שמות המתפרעים לתובע האיגוד.
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-5032961,00.html

בושה לנו שאלו מנהיגיה של קבוצה מקצוענית בליגת העל הישראלית.
פשוט בושה וחרפה. לא ייאמן כי יסופר, אולטראס אשר מנהל קבוצה.

ביזיון.

נערך לאחרונה על ידי אדום88 בתאריך ה' אוקטובר 26, 2017 10:11 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 24, 2017 7:25 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
והאולטראס האמיתיים הם בעצם בעלים בקבוצה, בוודאות גבוהה. הם חברי העמותה.
אני אומר - הם בעלים לכל דבר, תעמידו אותם לדין בתור בעלים שמתפרעים, לא אוהדים.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 24, 2017 7:35 pm 
Sophomore

זכותם, ממתי עלתה הדרישה הזו מקבוצות להעביר שמות של אוהדים למשטרה?
מאיפה הקבוצה אמורה לדעת את זה בכלל? זו אחריותה?
הנהלת מכבי יודעת מי זה ראי שעל הקיר? הנהלת ירושלים יודעת את שמו של אדום88?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 24, 2017 7:56 pm 
Hall of Famer

אם ראי שעל הקיר היה בעל מניות במכבי וזורק חפצים מהיציע למגרש אז אני די בטוח שכן, כנ"ל לגבי אדום88. די עם ההתממות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 24, 2017 8:31 pm 
Junior

אני מנוי בארנה ומלווה את הקבוצה להמון משחקי חוץ, וביום שאני או ילדיי יזרקו חפצים לפרקט או יטיחו גדר ברזל כבדה במאבטח, אני למעשה חד וחלק עובר עבירה פלילית ומזיק למועדון, ובוודאי שהקבוצה רשאית להעביר את שמי (אם אני מזוהה במצלמות האבטחה כפורע חוק), איזו מין שאלה זו בכלל?

לא המציאו בכתבה למעלה את הגלגל. העברות שמות עבריינים ביציע מתרחשת רבות בכדורגל. בכל הקבוצות הגדולות. בבית"ר ובמכבי ת"א לדוגמה זה נחל הצלחה פנומנלית (במכבי ת"א רגל אף שכרו חברת אבטחה פרטית מ-כ-ס-פ-ם למלחמה בפורעים, כאלה שעומדים עם הגב למשחק ועם הפנים ליציע שהאולטראס יושב בו ומצלמים הכל כולל הכל, עם מצלמת גו פרו על הראש. במידה ויש אירוע הם מעברים LIVE את הצילומים לאנשי המשטרה והאבטחה באצטדיון ואם אני זוכר נכון, אפילו נכנסים עמם ליציע לתפוס את המתפרעים. כמו כן מבטלים מנויים ותובעים תביעות אישיות במידה והם מעומדים לדין.)

נערך לאחרונה על ידי אדום88 בתאריך ג' אוקטובר 24, 2017 8:37 pm, נערך 5 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 24, 2017 8:32 pm 
Sophomore

יש הבדל גדול בין לומר למשטרה שלא יודעים (בהנחה שזו האמת) לבין לסרב למסור שמות (משמע הם יודעים..)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 24, 2017 8:38 pm 
Sophomore

אדום88, האם הנהלת הפועל ירושלים תוכל לזהות את הפרצוף שלך במצלמה ולקשר אותו לשם שלך על מנת להעביר אותו למשטרה?

גמליאל, אם הם במקרה יודעים זה סבבה, אבל זו לא אחריות שלהם. קבוצה לא צריכה או אמורה להכיר את שמות האוהדים.

שהמשטרה תעשה את עבודתה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 24, 2017 8:40 pm 
Junior

אל תהיה תמים (או שאתה לא כזה ורק משחק אותה כזה). לכל מועדון גדול יש את הגרעין הקשה שהוא מוכר לכולם כולל כולם.
חוץ מזה אנחנו בשנת 2017, אוטוטו 2018, יש מספיק טכנולוגיה בשביל לזהות אותי. על אחת כמה וכמה היום שכל מקום מרושת במצלמות כולל מגרשי הכדורסל.

אם הייתי מאנשי האולטראס שלנו (סו קולד - בריגדה) כנראה שהיו מכירים אותי. ותן לי לספר לך, לא רק ההנהלה והשחקנים אלא חצי מהארנה...

אני בטוח ב-99 אחוז שרמי כהן יודע טוב מאוד מי אותם מתפרעים ומי אותם מכים. נניח שאתה לא יודע? תעשה הכל שיגיעו אליהם...תחתור לזה. אל תשב על העץ. תראה לאוהדים שלך ולאוהדי הכדורסל כולם שאתה נלחם בתופעת החולגינזם. והוא רחוק מלהיות האיש הזה...אלא ההפך...הוא משתף פעולה. הוא מפחד מהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 24, 2017 8:46 pm 
Sophomore

אדום88 כתב:
אל תהיה תמים (או שאתה לא כזה ורק משחק אותה כזה). לכל מועדון גדול יש את הגרעין הקשה שהוא מוכר לכולם כולל כולם.

אם הייתי מאנשי האולטראס שלנו (סו קולד - בריגדה אצלנו) כנראה שהיו מכירים אותי. ותן לי לספר לך, לא רק ההנהלה אלא חצי מהארנה...

אני בטוח ב-99 אחוז שרמי כהן יודע טוב מאוד מי אותם מתפרעים ומי אותם מכים. ואתה לא יודע? תעשה הכל שיגיעו אליהם...תחתור לזה. אל תשב על העץ.

אם כך אז אין בעיה, אם כל הקהל יודע אז המשטרה יכולה לחקור אוהדים של הקבוצה, וכך להגיע למתפרעים.
אם לא כתוב שמועדון מחויב לשמור דאטהבייס של אוהדי הקבוצה למקרים כאלה, זכותה המלאה של הפועל תל-אביב לא למסור שמות של אוהדים, כי הם אינם אחריות שלה, והיא לא גננת.

שלא יהיה ספק, אני בעד שהפורעים יתפסו ויענשו בכל החומרה. אין לי שום סימפתיה לאנשים כאלה, ומה שמגיע להם זה הרחקה לכל החיים יחד עם יוסי מלאך.
ועם זאת, לא חושב שזו צריכה להיות אחריות הקבוצה לבצע עבור המשטרה את עבודתה.
רק חסר להם שיעבירו שמות ויטעו בכמה מהם שסתם יזומנו לחקירה, או אפילו יעצרו על לא עוול בכפם כי הנהלת הקבוצה שלהם עצמה מסרה את שמם. יכול להוביל לתביעות ולא נעים.

נערך לאחרונה על ידי ערן בתאריך ג' אוקטובר 24, 2017 8:49 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 24, 2017 8:49 pm 
Junior

אני יודע שאתה נגד זה, כי אתה היית אוהדי חולון היחידי בפורום שיצא נגד ההתפרעויות של הקהל שלכם ועל כך אני מעריך אותך שהיה לך את האומץ.

אבל בקשר לנושא זה - אם אני מבין נכון, אז על פי דברייך כל המועדונים מליגת העל הישראלית בכדורגל שהחליטו להלחם בתופעה הזו וכן לשתף פעולה עם המשטרה ולהעביר שמות, הם לא בסדר? אין לנו מה ללמוד מהם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 24, 2017 8:52 pm 
Sophomore

אם הם בחרו לעשות זאת אז כמובן זכותם ואפילו מבורך, זו פעולה התנדבותית נהדרת מבחינתם, שמראה על הרצון הכנה והאמתי שלהם להלחם בנגע האלימות בקהל.
הפעולה של הנהלת הפועל ת"א מאידך, עם כל זה שאני טוען שמדובר בזכותה של הפועל ת"א לנקוט בה, כמובן מראה לנו בדיוק ההפך, שהם מפחדים מהגרעין הקשה שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 24, 2017 8:59 pm 
Sophomore

אגב, ההערכה שלי היא שזה יותר פשוט מזה אפילו, וכמה מהמתפרעים הם בני משפחה קרובים של כמה מחברי ההנהלה. אפילו לא צריך כמה, אחד שהוא הבן של אחד מהבכירים, מספיק כדי לקבל החלטה כזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 24, 2017 9:39 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
שלא ימסור. מה שנדרש זה שהקבוצה שלו תקבל את העונש שחולון קיבלה על החזיז. צריך לחכות שמאבטחים יאבדו אצבעות כדי להתעורר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 24, 2017 10:40 pm 
Junior

בתור אוהד הפועל תל אביב אני יכול להגיד שההנהלה, בעצם אי מסירת השמות, פוגעת בקבוצה לא פחות מאותם אוהדים.
אנשים שזורקים חפצים לפרקט וגרוע מכך, תוקפים מאבטחים (שחלקם פושעים בפני עצמם ובעיקר אותו חלאה שריסס גז מדמיע בתוך אולם סגור), צריכים לשבת מאחורי סורג ובריח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 24, 2017 10:42 pm 
Freshman

תודה, הוקיץ'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 24, 2017 10:58 pm 
Sophomore

לא צפיתי בסרטון, אבל נשמע שמדובר בתקיפה. מכיוון שזאת עבירה פלילית האם אין חובה חוקית של כל אזרח למסור מידע רלוונטי למשטרה? חוץ מזה מכיוון שמדובר בעמותה האם אין להם חובה לשתף פעולה עם המשטרה? כלומר האם הם לא מסתכנים בכך שרשם העמותות יסגור אותם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 24, 2017 11:18 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
בידיעה לא מדובר על שיתוף פעולה עם המשטרה אלא עם תובע ההתאחדות.

(זה גם ביזיון שזה מוצג כ"אם תהיו נחמדים לא נפעיל כלפיכם את העונש על תנאי". הייתי מצפה שהעל תנאי יופעל בכל מקרה ושאם כבר הדיון יהיה על העונש הנוסף. אם לא היה על תנאי הקבוצה היתה יוצאת בלי שום עונש על אלימות ששולחת מאבטחת לבית חולים?)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 24, 2017 11:28 pm 
Junior

ראובן כתב:

פה קבור הכלב. זרקו גדר שלמה מברזל על מאבטחת, ירד לה דם והיא נזקקה לתפרים. מדוע המשטרה לא דורשת מהמועדון להעביר את השמות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 24, 2017 11:44 pm 
Freshman

ערן כתב:
אדום88, האם הנהלת הפועל ירושלים תוכל לזהות את הפרצוף שלך במצלמה ולקשר אותו לשם שלך על מנת להעביר אותו למשטרה? גמליאל, אם הם במקרה יודעים זה סבבה, אבל זו לא אחריות שלהם. קבוצה לא צריכה או אמורה להכיר את שמות האוהדים. שהמשטרה תעשה את עבודתה.

אתה טועה ומיתמם, קבוצה בקלות יכולה לטפל באוהדים שפוגעים בה. אני זוכר שבזמנו במלחה (לפני 20 שנה אולי יותר) היו כמה בנדיטים שדני קלין העיף מהמגרש, לקח מהם את המינוי, שילם להם פיצוי והודיע להם שהם לא מגיעים יותר. השאלה הגדולה אם המועדון רוצה. רמי וידידיה וחבר הליצנים שמנהל את הפועל ת"א הם בסה"כ אוהדים שפוחדים להתמודד עם האולטראס ובמו ידם פוגעים במועדון שלהם. הקהל השפוי של הפועל ת"א (ויש כאלה) צריך לעשות מעשה אם הוא רוצה שהמועדון הזה יתקדם. מועדון שלא מטפל באלימות נענש כל עונה מחדש ולא יוכל להתקדם לעולם. אף ספונסר לא ישקיע בו, קהל שפוי יתרחק ממנו, והוא לא יגיע להישגים אף פעם. זה בדיוק המקום שבו נמצאת הפועל ת"א.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 25, 2017 6:41 am 
Hall of Famer

אדום88 כתב:
ראובן כתב:

פה קבור הכלב. זרקו גדר שלמה מברזל על מאבטחת, ירד לה דם והיא נזקקה לתפרים. מדוע המשטרה לא דורשת מהמועדון להעביר את השמות?

סתם לצורך הניטפוק, המאבטחת נפצעה דווקא מבקבוק שנזרק עליה, לא מהגדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 25, 2017 7:36 am 
Hall of Famer

תפתחו מפות, אפשר להתחיל לחשב רדיוס 100 ק"מ.
רוממה קרוב מדי, אפילו גן נר.
בקיצור - כנראה נהריה או אילת. שיהיה בהצלחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 25, 2017 7:47 am 
Junior

אבימאל כתב:
תפתחו מפות, אפשר להתחיל לחשב רדיוס 100 ק"מ.
רוממה קרוב מדי, אפילו גן נר.
בקיצור - כנראה נהריה או אילת. שיהיה בהצלחה.
הקונכייה בבאר שבע נמצא קצת מעל 100 ק"מ מהדרייב אין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 25, 2017 8:51 am 
Hall of Famer

מה עם רוממה? או שזה על הקשקש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 25, 2017 9:23 am 
Sophomore

ראובן כתב:

(זה גם ביזיון שזה מוצג כ"אם תהיו נחמדים לא נפעיל כלפיכם את העונש על תנאי". הייתי מצפה שהעל תנאי יופעל בכל מקרה ושאם כבר הדיון יהיה על העונש הנוסף. אם לא היה על תנאי הקבוצה היתה יוצאת בלי שום עונש על אלימות ששולחת מאבטחת לבית חולים?)

אי אפשר לאיים בענישה נוספת אם אין סעיף בתקנון שמורה לקבוצה להעביר שמות אוהדים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 25, 2017 9:25 am 
Sophomore

ARENA כתב:
ערן כתב:
אדום88, האם הנהלת הפועל ירושלים תוכל לזהות את הפרצוף שלך במצלמה ולקשר אותו לשם שלך על מנת להעביר אותו למשטרה? גמליאל, אם הם במקרה יודעים זה סבבה, אבל זו לא אחריות שלהם. קבוצה לא צריכה או אמורה להכיר את שמות האוהדים. שהמשטרה תעשה את עבודתה.

אתה טועה ומיתמם, קבוצה בקלות יכולה לטפל באוהדים שפוגעים בה. אני זוכר שבזמנו במלחה (לפני 20 שנה אולי יותר) היו כמה בנדיטים שדני קלין העיף מהמגרש, לקח מהם את המינוי, שילם להם פיצוי והודיע להם שהם לא מגיעים יותר. השאלה הגדולה אם המועדון רוצה. רמי וידידיה וחבר הליצנים שמנהל את הפועל ת"א הם בסה"כ אוהדים שפוחדים להתמודד עם האולטראס ובמו ידם פוגעים במועדון שלהם. הקהל השפוי של הפועל ת"א (ויש כאלה) צריך לעשות מעשה אם הוא רוצה שהמועדון הזה יתקדם. מועדון שלא מטפל באלימות נענש כל עונה מחדש ולא יוכל להתקדם לעולם. אף ספונסר לא ישקיע בו, קהל שפוי יתרחק ממנו, והוא לא יגיע להישגים אף פעם. זה בדיוק המקום שבו נמצאת הפועל ת"א.

אתה צריך לעשות הפרדה בין פעולות שהמועדון יכול לנקוט, לבין שיתוף פעולה של המועדון עם המשטרה. אלה שני דברים שונים לחלוטין ואנחנו צריכים להכנס כאן למה מחויבותה של קבוצת ספורט כלפי רשויות החוק.
אני בטוח שגם ראשי הפועל ת"א יעדיפו לשלול מנויים מאשר להיות אחראיים להבאת אוהדים למאסר. לא כי האוהדים מסכנים וצ'וצ'ואים, אלא כי אלה פשוט שני תחומי פעולה נפרדים לגמרי ושונים ברמת הדרסטיות שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 116 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], uriel17 ו 16 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה