סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' דצמבר 02, 2024 8:33 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 85 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מוצש בנבא
הודעהפורסם: ד' אוקטובר 25, 2017 7:41 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
Att כתב:
idansha כתב:
על כל אמביד וסימונס יש גם אוקפור.
בחירה #1 יותר בטוחות מכל בחירה אחרת (כמובן שלא 100% וגם כוללות באסטים).

כדאי להסתכל על הקונטקסט.
מישהו יכול לומר שבנט היה בחירה בטוחה?
הדראפט הנוכחי לא הכיל בחירה 1 שהיא נו בריינר (סטייל לברון או אנתוני דייוויס) ויותר בטוחה מהשאר.
דווקא בגלל שיש אוקאפורים בדראפט, אתה רוצה כמה שיותר בחירות גבוהות, כדי להבטיח שתבנה קבוצה מנצחת (התהליך למעשה התבסס על זה; הינקי מעולם לא אמר שהוא בוחר יותר טוב. הוא אמר שיכול להיות שאין לו יתרון בעניין הזה על קבוצות אחרות והיתרון היחסי הוא צבירת בחירות רבות). אתה לא מבזבז את הכל על דראפט אחד כדי לבחור שחקן שאתה לא בטוח במיליון אחוז שהוא יהיה השחקן מספר אחד בדראפט ושאין לו יתרון מוחץ על פני האחרים.

פילי צריכה עוד שחקן טופ20. ברוב טובו, הינקי סידר לפילי את ההחלפה שהניבה את הבחירה השלישית במקום הבחירה החמישית בדראפט, את הבחירה הלא מוגנת של הלייקרס השנה ואת הבחירה הלא מוגנת של הקינגס ב-2019. נראה לי סביר מאוד לצפות שאחת משלוש הבחירות האלו תניב שחקן כזה וכמובן שיש פוטנציאל ליותר מזה.

כאמור, היה ניתן ללכת בשתי דרכים. אחת, הפחות חביבה עליי - להמיר נכסים ולהשיג (סתם לדוגמא) שני אולסטארים צעירים כמו פול ג׳ורג׳, ג׳ימי באטלר או קיירי ביחד עם סימונס ואמביד ולנסות להפוך לקונטנדרית בן רגע. הדרך השניה והמועדפת עליי הייתה ללכת דרך הדראפט אבל זה אומר שאתה צריך לאפשר לעצמך את היכולת לטעות ועדיין להצליח להרכיב קונטנדרית. ההימור הטיפשי של קולאנג׳לו, שכרגיל לא מסוגל להתאפק ולחשוב שנה או שנתיים קדימה, הוריד את האפסייד של התהליך מטה באופן משמעותי (תחשבו על גרעין של אמביד, שאריץ׳, סימונס וקובינגטון שמוסיפים לו 3 בחירות דראפט גבוהות) ואולי הרס את הסיכויים של הקבוצה לקבל אולסטאר צעיר נוסף שיבטיח מאבקי צמרת במשך שנים. אם פולץ מתברר כבאסט, יש לנו רק את אחת הבחירות (לייקרס/קינגס) ואיינג׳ כמובן ביטח את עצמו מכל הכיוונים שהבחירה שהוא יקבל תהיה בחירה גבוהה.

מה שעצוב זה שאיינג׳ כנראה היה בוחר בטאטום בכל מקרה. הוא פשוט מאמין בו יותר מאשר בפולץ.

גם אני חושב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 25, 2017 7:51 pm 
Hall of Famer

מלבד זה שמדובר בהחלטה אסטרטגית מטומטמת להחריד מבחינת פילי, יש GMים בליגה שאתה לא מתעסק עם היכולת שלהם להעריך כשרון. כשאיינג׳ מציע לך עסקה, אתה צריך להיבהל ומיד לנתק :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 25, 2017 8:19 pm 
Sophomore

ATT,

אי אפשר רק לבנות על התהליך הטכני של הטנקינג. צריך גם לדעת לבחור שחקנים.
אם הוא היה בוחר את פרוזינגס. הוא היה במקום אחר לגמרי היום. נעזוב את זה שהיום קל להגיד בדיעבד שפרוזינגס שחקן טוב יותר מאוקפור. אבל היו לו ביד כבר 2 סנטרים צעירים. בשביל מה עוד אחד? גם בתור נכס, אתה לא יכול לפתח שלושה שחקנים צעירים, שלא יכולים לשחק אחד לצד השני, וזה יוצר מתח וסכסוכים בחדר ההלבשה.

הערה קטנה, אני חושב שאוקפור הוא שחקן נהדר, ולדעתי הוא גם יגיע לאולסטאר יום אחד. רק חבל שהוא משחק בסיטואציה כ"כ מחורבנת עבורו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 25, 2017 8:40 pm 
Hall of Famer

itay2 כתב:
ATT,

אי אפשר רק לבנות על התהליך הטכני של הטנקינג. צריך גם לדעת לבחור שחקנים.
אם הוא היה בוחר את פרוזינגס. הוא היה במקום אחר לגמרי היום. נעזוב את זה שהיום קל להגיד בדיעבד שפרוזינגס שחקן טוב יותר מאוקפור. אבל היו לו ביד כבר 2 סנטרים צעירים. בשביל מה עוד אחד? גם בתור נכס, אתה לא יכול לפתח שלושה שחקנים צעירים, שלא יכולים לשחק אחד לצד השני, וזה יוצר מתח וסכסוכים בחדר ההלבשה.

הערה קטנה, אני חושב שאוקפור הוא שחקן נהדר, ולדעתי הוא גם יגיע לאולסטאר יום אחד. רק חבל שהוא משחק בסיטואציה כ"כ מחורבנת עבורו.

אוקאפור (מוכשר ככל שיהיה) הוא בחירה לא טובה ובכל זאת, הינקי עדיין הביא את הקבוצה למצב בו היו לה שלוש בחירות גבוהות בדראפט בנוסף לסימונס ואמביד, שאריץ׳ וקובינגטון. התהליך לקח בחשבון שלא ניתן יהיה לפגוע בכל הבחירות, כפי שהיה באוקלוהומה סיטי. לטעות בבחירה גבוהה בדראפט זה משהו שקורה מעצם המבנה של הדראפט והצורך לחזות קדימה ביצועים של שחקנים שרובם לא בשלים. לא הייתי כועס על קולאנג׳לו באותה מידה אם הוא היה מפספס ובוחר את השחקן הלא נכון בבחירה מספר 3 (סיכוי סביר שפולץ עדיין היה שם) אבל לבחור את השחקן הלא נכון ולהוסיף על כך טרייד מזעזע כחלק מטעות אסטרטגית מחרידה, זה כבר יותר מדי. זה להיות בילי קינג ג׳וניור.

ספציפית לגבי אוקאפור, אני בספק אם הינקי עמד מאחורי הבחירה הזו. אני צפיתי בכמה וכמה מסיבות עיתונאים של הינקי והוא יצא מהדראפט הזה מובס לגמרי. אני לא יודע מה קרה מאחורי הקלעים אבל השמועות אומרות שכופפו את ידו. זה הגיוני בהתחשב במעמדו המתערער כפי שהתבטא מאוחר יותר בכניסה של קולאנג׳לו האב ובכך שאוקאפור לא ממש היה טייפ השחקן שהינקי נהג לבחור. זו ספקולציה בלבד שהגיעה לתקשורת. אני לא יודע אם יש לה בסיס. בכל מקרה, אם זה נכון, הוא היה צריך להתפטר לדעתי באותו הרגע ולא לגרור את הבלגאן מאחורי הקלעים במשך תקופה. אם זה לא נכון וזו הייתה בחירה של הינקי אז זו טעות בדראפט והתהליך כתכנית אסטרטגית מוכן היה לספוג את זה.
המעמד של הינקי לא היה מסוגל לספוג את זה. אני מסכים איתך שאם הוא היה בוחר בפורזינגיס, הוא היה כנראה נשאר בתפקידו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 26, 2017 6:01 am 
Hall of Famer

נחמד לקבוע בדיעבד שהבחירה באוקפור לא טובה אבל הוא היה שחקן מכללות טוב מאד ועדיין מוכשר מאד בהתקפה.

ללא קשר פולץ זה כבר הבחירה הרביעית ברציפות של פיליפ שנפצע בעונת רוקי? נואל, אמביד וסימונס?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 26, 2017 6:27 am 
Hall of Famer

אחרי הופעותיו המרשימות בפריסיזן עם מכבי חיפה, ג'וש סמית סוגר עם הפליקאנס.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 26, 2017 6:43 am 
Hall of Famer

חוזה non guaranteed. נראה אם מגיע לדצמבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 26, 2017 9:04 am 
Sophomore

ATT אני לא כל כך מבין על מה אתה מדבר. אתה מדבר על 3 בחירות דראפט גבוהות אבל ב 18 ו 19(!!)
כלומר גם השנה וגם שנה הבאה לא נחשבות בכלל ורק ב 20 יהיו לך מספיק שחקנים טובים לקונטנדרית, אם הבחירות בדראפט יהיו טובות.
אולי קולאנג'לו חסר סבלנות אבל מה שאתה מציע זה לא הגיוני ולא מעשי כלל. זה לא משחק מחשב .. אי אפשר לייבש את הקבוצה הזו עוד שלוש שנים בנוסף לייבוש הארוך שהיה עד עכשיו.
אפילו אם הכל יילך טוב רק מבחינת חוזים הקבוצה לא תוכל להשאיר את כל הכוכבים כל כך הרבה שנים ויש עוד המון סיבות למה הקבוצה תתפרק בדרך ל 2020.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 26, 2017 9:51 am 
Junior

yoya,
אתה שוכח שאם נגמרות בחירות הדראפט לפני שמגיעים ל-5 אולסטארים בסגל,
אז מוכרים את הכי מבוגר על בחירות דראפט וממשיכים בתהליך

חזור למעלה
 פרופיל אישי