סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 17, 2024 7:17 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 116 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' אוקטובר 25, 2017 9:41 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
למה מחוייבותה של קבוצת ספורט כלפי המשטרה, במקרה של חקירת פשע, שונה ממחוייבותו של אזרח סתם?

ובכלל, כל הדיון הזה ממחיש למה להעמיד קבוצות לדין על "אחריות שילוחית" הוא דווקא הגיוני ונכון, ואני בעד שיימשך ובכל בכוח.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 25, 2017 10:43 am 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
גם אני בעד להעמיד קבוצות לדין, ואף להחמיר ענישה על מקרים כאלה. עניין התנהלות מול משטרה הוא משהו נפרד שלא צריך לעסוק בו מבחינה מנהלתית.
הפועל ת"א יכולה לשתף פעולה עם המשטרה אם היא רוצה, היא יכולה גם לא. כן, כמו אזרח לצורך העניין. ההליך המשמעתי מולה הוא נפרד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 25, 2017 3:49 pm 
Junior

צריך לדייק:

1. רדיוס רק לכיוון הקבוצה המתארחת. כך שאם הרדיוס נגד ראשל"צ, חייבים לנוע דרומה. לכן רוממה לא בעניין.

2. אין קשר בין ההתפרעות, זריקת הגדר, פציעת המאבטחת, והדרישה לעונש. הדרישה לעונש היא על זרירת 3 מציתים בזמן המשחק ועל אוהד "שתקף" את השופטים בדרך למכוניותיהם. רשמתי תקף בגרשים, כי זה מה שהתובע רשם. האמת שהאוהד היא 10 מטר מהשופטים ואמר להם אין ספור פעמים שהם בושה ובזיון. כמו כן אמר להם שהם זונות של שמעון מזרחי. לא היה שום איום או מגע פיסי. אני חושב שהאוהד יכל לא לומר את דעתו. אבל אני לא רואה כאן תקיפה.

3. המשטרה פסלה לעבודה 7 אנשים מכוח האבטחה שגרמו בהתנהגותם להתפרעות הגדולה, ובעיקר פיזור גז הפלפל. כמו כן המהומה אחרי המשחק, שבו נפצעה המאבטחת, קרתה בין היתר כי כוח האבטחה רצה "נקמה".

4. עצם הדרישה "למסור שמות" היא מגוחכת.
המתפרעים הם לא עובדי המועדון, ולהנהלה אין את הסמכות לבצע זיהוי של חשודים, והצבעה עליהם. היא לא משטרה.
ממש כפי שלא יבקשו משלמה ארצי למסור את שמות הרוקדים בצורה מוגזמת בקהל שלו בקיסריה, גם אם הם נראים לו מוכרים.
מה יקרה אם ההנהלה תטעה בזיהוי. תגיד שפלוני הוא משה כהן, כשבעצם הוא מנחם לוי? מי יהיה אחראי?
ההנהלה צריכה להצהיר שכל אמצעי החקירה פתוחים בפני המשטרה, לרבות מצלמות האבטחה, רשימת המנויים וכו', ושהמשטרה תעשה את תפקידה.

5. אף אחד לבעלים. מי שחבר עמותה הוא בסה"כ חבר עמותה. לעמותה יש קבוצה. זה המצב החוקי. ברגע שלא שילמת אתה כבר לא חבר עמותה.

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 25, 2017 4:02 pm 
Junior

Red Sumo1 כתב:
צריך לדייק:

1. רדיוס רק לכיוון הקבוצה המתארחת. כך שאם הרדיוס נגד ראשל"צ, חייבים לנוע דרומה. לכן רוממה לא בעניין.

2. אין קשר בין ההתפרעות, זריקת הגדר, פציעת המאבטחת, והדרישה לעונש. הדרישה לעונש היא על זרירת 3 מציתים בזמן המשחק ועל אוהד "שתקף" את השופטים בדרך למכוניותיהם. רשמתי תקף בגרשים, כי זה מה שהתובע רשם. האמת שהאוהד היא 10 מטר מהשופטים ואמר להם אין ספור פעמים שהם בושה ובזיון. כמו כן אמר להם שהם זונות של שמעון מזרחי. לא היה שום איום או מגע פיסי. אני חושב שהאוהד יכל לא לומר את דעתו. אבל אני לא רואה כאן תקיפה.

3. המשטרה פסלה לעבודה 7 אנשים מכוח האבטחה שגרמו בהתנהגותם להתפרעות הגדולה, ובעיקר פיזור גז הפלפל. כמו כן המהומה אחרי המשחק, שבו נפצעה המאבטחת, קרתה בין היתר כי כוח האבטחה רצה "נקמה".

המתפרעים הם לא עובדי המועדון, ולהנהלה אין את הסמכות לבצע זיהוי של חשודים, והצבעה עליהם. היא לא משטרה.
ממש כפי שלא יבקשו משלמה ארצי למסור את שמות הרוקדים בצורה מוגזמת בקהל שלו בקיסריה, גם אם הם נראים לו מוכרים.
מה יקרה אם ההנהלה תטעה בזיהוי. תגיד שפלוני הוא משה כהן, כשבעצם הוא מנחם לוי? מי יהיה אחראי?
ההנהלה צריכה להצהיר שכל אמצעי החקירה פתוחים בפני המשטרה, לרבות מצלמות האבטחה, רשימת המנויים וכו', ושהמשטרה תעשה את תפקידה.

5. אף אחד לבעלים. מי שחבר עמותה הוא בסה"כ חבר עמותה. לעמותה יש קבוצה. זה המצב החוקי. ברגע שלא שילמת אתה כבר לא חבר עמותה.

אז אם נקצר:
1. ב"ש
2. אתה לא חושב שצריכים להעניש את הקבוצה על רדיוס על זריקת חפצים קשים למגרש.
3. המאבטחים אשמים בהכל ואוהדי הפועל תל אביב רק פעלו מהגנה עצמית.
4. אין ולא צריכה להיות שום אחריות להנהלה בעניין התהנגות אוהדיה.
5. בעצם אין לקבוצה הזו אחראי או קבוצת אחראיים, ולכן אין את מי להאשים ולכן גם הקבוצה לא צריכה לקחת אחריות כלשהי לגבי כל מה שקרה. מי שחבר בעמותה יכול באותה המידה להגיד מה דעתו על הפועל תל אביב סל ועל מועדון טיסנאות שכונת ל' ולדעה שלו יהיה אותו המשקל.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 25, 2017 4:31 pm 
Junior

הרסי הוקינס כתב:
Red Sumo1 כתב:
צריך לדייק:

אז אם נקצר:
1. ב"ש
5. בעצם אין לקבוצה הזו אחראי או קבוצת אחראיים, ולכן אין את מי להאשים ולכן גם הקבוצה לא צריכה לקחת אחריות כלשהי לגבי כל מה שקרה. מי שחבר בעמותה יכול באותה המידה להגיד מה דעתו על הפועל תל אביב סל ועל מועדון טיסנאות שכונת ל' ולדעה שלו יהיה אותו המשקל.

1. מקווה שהתכוות לבאר שבע ולא ל- bullshit. גם אשקלון היא אופציה.
2. אני חושב שהפועל צריכה להענש. וזריקת חפצים למגרש היא פגע רע שחייב להפסק לאלתר.
3. לא חושב ככה כלל. התנהגות האוהד שעישן בתוך האולם הביאה למהומה. היתה דרך טובה יותר לטפל באירוע. כמי שנפגע מגז המדמיע (הייתי 30 מטר מהאירוע), זה לא היה מהלך חכם.
4. יש אחיריות של ההנלה על מעשי אוהדיה. אבל אין סיבה שהמשטרה לא תעשה את עבודתה.
5. ההנהלה היא הגוף האחראי על הקבוצה. לחבר עמותה יש רק זכות לבחור, להבחר, להשתתף באסיפות, ולתת ערבות בנקאית.

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 25, 2017 4:38 pm 
Hall of Famer

בוא נתחיל בקטנה.
ההיתממות על זה שיכול להיות שלא זיהו נכון את האוהדים היא מה שהיא - היתממות.
אבל בוא נתחיל בקטנה. למנוע מהם לבוא למשחקים הבאים אתם יכולים? לשלול מהם מנויים אתם יכולים? לסלק אותם מהעמותה (ולהחזיר להם את כספם אם צריך) אתם יכולים?
בוא נתחיל בקטנה. אחרי זה נדבר על הדברים הגדולים.

אגב, באירוע זריקת הגדר על קבוצת המאבטחים מה שראיתי זה מאבטחים שנסוגים במעלה המדרגות ומנסים להימנע מעימות. רק אומר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 25, 2017 4:47 pm 
Junior

Red Sumo1 כתב:
הרסי הוקינס כתב:
Red Sumo1 כתב:
צריך לדייק:

אז אם נקצר:
1. ב"ש

1. מקווה שהתכוות לבאר שבע ולא ל- bullshit. גם אשקלון היא אופציה.
2. אני חושב שהפועל צריכה להענש. וזריקת חפצים למגרש היא פגע רע שחייב להפסק לאלתר.
3. לא חושב ככה כלל. התנהגות האוהד שעישן בתוך האולם הביאה למהומה. היתה דרך טובה יותר לטפל באירוע. כמי שנפגע מגז המדמיע (הייתי 30 מטר מהאירוע), זה לא היה מהלך חכם.
4. יש אחיריות של ההנלה על מעשי אוהדיה. אבל אין סיבה שהמשטרה לא תעשה את עבודתה.
5. ההנהלה היא הגוף האחראי על הקבוצה. לחבר עמותה יש רק זכות לבחור, להבחר, להשתתף באסיפות, ולתת ערבות בנקאית.

1. ב"ש - באר שבע. אשקלון לא קרובה מ 100 ק"מ?

2. תודה על ההבהרה.

3. להרביץ למאבטחים על פיזור גז מדמיע מטומטם מצידם זה פשוט ההיפך מפתרון או תגובה הגיונית בעיניי.

4. שהמשטרה תעשה את עבודתה, אבל שהקבוצה שרוצה להראות סלידה מאלימות תשתף פעולה. למה למנוע מידע שיכול להקל על עבודת המשטרה ולחסוך זמן בירוקרטי וחקירתי שעולה כסף לציבור במקום למסור שמות שידועים להנהלה? זה צריך להיות אינטרס של הנהלת הקבוצה להעניש את האוהדים הפורעים.

5. ההבהרה שנתת כאן דומה להבדל הקיים בין הממשלה לכנסת. ההנהלה היא הממשלה, והעמותה היא הכנסת. לפטור את בית הנבחרים מאחריות שילוחית לפשעים או לסטייה של הממשלה מהמדיניות הרשמית שלה זה דבר לא מקובל, אלא בעולם של התחמקות והיתממות.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 25, 2017 4:48 pm 
Junior

אין בעיה ראי. זה שזרק את הגדר כבר עצור וגם החשודים בזריקת הבקבוק.

ברגע שהנהלת מכבי תתן את השם של האוהד שזרק כוס קפה על שחקן של הפועל ת"א בדרבי לפני 4 שנים. או האוהדים שזרקו קונדמים, הראו את אבריהם המוצנעים לספסל בכמה דרבים, אז תבוא בדרישות.

אני לא תומך בזריקת מצתים למגרש. אבל למשטרה יש גישה לסרטי הצילום, שתעשה את עבודתה. עובדה שאת העבריננים הגדולים היא כבר עצרה.

גם מי שזורק מטוס נייר לפרקט צריך לתת את שמו למשטרה? או קונפטי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 25, 2017 4:50 pm 
Junior

[quot.

5. ההבהרה שנתת כאן דומה להבדל הקיים בין הממשלה לכנסת. ההנהלה היא הממשלה, והעמותה היא הכנסת. לפטור את בית הנבחרים מאחריות שילוחית לפשעים או לסטייה של הממשלה מהמדיניות הרשמית שלה זה דבר לא מקובל, אלא בעולם של התחמקות והיתממות.[/quote]

אתה רציני? ח"כ מהאופזציה אחרי בדרך כלשהוא למדיניות הממשלה? ממש דוגמא מטומטמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 25, 2017 6:05 pm 
Hall of Famer

בוא נתחיל
Red Sumo1 כתב:
אין בעיה ראי. זה שזרק את הגדר כבר עצור וגם החשודים בזריקת הבקבוק.

ברגע שהנהלת מכבי תתן את השם של האוהד שזרק כוס קפה על שחקן של הפועל ת"א בדרבי לפני 4 שנים. או האוהדים שזרקו קונדמים, הראו את אבריהם המוצנעים לספסל בכמה דרבים, אז תבוא בדרישות.

אני לא תומך בזריקת מצתים למגרש. אבל למשטרה יש גישה לסרטי הצילום, שתעשה את עבודתה. עובדה שאת העבריננים הגדולים היא כבר עצרה.

גם מי שזורק מטוס נייר לפרקט צריך לתת את שמו למשטרה? או קונפטי?

אם המשטרה תחקור את מכבי על התפרעות אוהדים, אני בעד שיתנו למשטרה את כל המידע שיש להם.
אני גם בעד שהמועדון עצמו יתבע את האוהדים אישית על נזקים שנגרמים לו (וזה נכון לכל מועדון). בלי רחמים. שאוהדים כאלה ירגישו סכנה שהם יישארו כשבגדיהם לעורם ויהיו בחובות כל החיים, כמו האוהד בית"ר הזה שקילל את אשתו וילדיו של קורנפיין ובסוף היה צריך להקים לו אוהל מול הבית ולהתחנן לרחמים.
תן לי 3-4 מקרים כאלה ותראה איך האלימות תעלם.
איך אני בשבילך?

ועכשיו, אחזור שוב. כי לא ענית.
למנוע מאוהדים כאלה כניסה למגרשים אתם יכולים?
לשלול מהם מנויים אתם יכולים?
לסלק אותם מהעמותה אתם יכולים?
לתבוע אותם על הנזקים שגרמו אתם יכולים?
נתחיל בקטנה. אחרי זה נדבר על המשטרה וכאלה.
אז כן או לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 25, 2017 6:19 pm 
Junior

rony כתב:
אם ראי שעל הקיר היה בעל מניות במכבי וזורק חפצים מהיציע למגרש אז אני די בטוח שכן, כנ"ל לגבי אדום88. די עם ההתממות.

יופי, רוני, תהרוס.
עד שהוא כמעט עשה אאוטינג כדי להוכיח את הנקודה שלו.

ראובן כתב:
צוד הוא עדיין העשב השוטה הרשמי של הפורום. נא לכבד את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 25, 2017 8:31 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
ערן כתב:
ראובן כתב:
בידיעה לא מדובר על שיתוף פעולה עם המשטרה אלא עם תובע ההתאחדות.

(זה גם ביזיון שזה מוצג כ"אם תהיו נחמדים לא נפעיל כלפיכם את העונש על תנאי". הייתי מצפה שהעל תנאי יופעל בכל מקרה ושאם כבר הדיון יהיה על העונש הנוסף. אם לא היה על תנאי הקבוצה היתה יוצאת בלי שום עונש על אלימות ששולחת מאבטחת לבית חולים?)

אי אפשר לאיים בענישה נוספת אם אין סעיף בתקנון שמורה לקבוצה להעביר שמות אוהדים

לא מדבר על לאיים. ברור שאפשר להטיל עונש נוסף, כפי שלא צריך להטיל עונש על תנאי טרום ענישה. נראה לך שחולון היתה צריכה לקבל קודם על תנאי ולהפעיל אותו רק אם עוד חזיז שלה היה קוטע אצבעות למאבטח?

התיאור של מה שקרה נשמע חמור דיו, בלי קשר לעונשים קודמים. העל תנאי צריך להיות מופעל אוטומטית, ובנוסף הקבוצה צריכה להיענש באופן חמור. כמובן שאפשר להקל את העונש (הנוסף) אם רואים שנעשה מאמץ אמיתי מצד הקבוצה להילחם באלימות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 25, 2017 8:37 pm 
Junior

Red Sumo1 כתב:
[quot.

5. ההבהרה שנתת כאן דומה להבדל הקיים בין הממשלה לכנסת. ההנהלה היא הממשלה, והעמותה היא הכנסת. לפטור את בית הנבחרים מאחריות שילוחית לפשעים או לסטייה של הממשלה מהמדיניות הרשמית שלה זה דבר לא מקובל, אלא בעולם של התחמקות והיתממות.

אתה רציני? ח"כ מהאופזציה אחרי בדרך כלשהוא למדיניות הממשלה? ממש דוגמא מטומטמת.[/quote]

ממש מטומטמת רק אם אתה בוחר להתייחס לחלק הלא רלווננטימשל הדוגמא. הכנסת בוחרת ממשלה כמו שהעמותה בוחרת הנהלה ויש לה אחריות שילוחית. זה לא אומר שלכל אינדיווידואל בעמותה יש בה אחריות ישירה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 25, 2017 9:25 pm 
Junior

עדיין לא מבין איך "הקבוצה" אחראית למצב שמאבטחים ואוהדים הולכים מכות מחוץ למגרש כ-חצי שעה אחרי המשחק? שם המאבטחת נפצעה.

בית"ר ירושלים אחראית על האוהד שתקע פטיש בראש של יורי?

לגבע המכות במחצית, שם יש מקום לאחריות הקבוצה. כי זה בתוך המבנה. רוב המעורבים בשתי המקרים נעצרו זה מכבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 25, 2017 10:34 pm 
מנהל פורום

האמת שאני לא כל כך מבין את הדרישה להעביר שמות.

אם יש משהו פלילי, אז כדי להעמיד לדין יצטרכו איזו הוכחה כלפי חשוד X.
אם יש הוכחה כלפי חשוד X, אז לא צריך להעביר את השמות מלכתחילה.

אבסורד.

או שהמשטרה מתכננת לקבל שמות, לענות במרתפי מגרש הרוסים ולהוציא הודאה מחשודים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 26, 2017 12:30 am 
Junior

די נו, זה מאוד פשוט.
כמה חברה החליטו להשתולל ונקטו בדרכים אלימות. ההתאחדות חושבת שזה לא בסדר, ואפילו נוגד את תקנון האיגוד ומבקשת את עזרת הקבוצה שבטח מכירה במי מדובר כדי שיסגירו אותם. לא צריך להוציא תביעות ד.נ.א מהמחסום כדי לזהות את החוליגנים.

הקבוצה מחליטה שלא אכפת לה שהאוהדים שלה אלימים ומעדיפה לעודד אלימות, דבר שמתיישב היטב עם המסורת של הקבוצה.

המשטרה במקביל צריכה לחקור ולהגיש אישום על תקיפה, אבל שני הדברים לא פוסלים אחד את השני.

לקבוצה יש חובה להיענות לגורמי האכיפה של שתי המסגרות: המשטרה מטעם המדינה והתובע מטעם ההתאחדות. במידה ולא תיענה, מגיע לה עונש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 26, 2017 1:00 am 
Junior

http://one.co.il/Article/17-18/1,1,8,0/ ... tml?ref=hp

ציטוט:
מכבי נתניה פועלת ביד קשה למול האוהד שזרק את שקית הגרעינים על שופט המשחק מול בית"ר ירושלים באצטדיון טדי, אוראל גרינפלד. לאחר שעמדה על כך לדין על ידי בית הדין המשמעתי של ההתאחדות לכדורגל, מול הדיין עו"ד נועם ליובין בשבוע שעבר,נתניה החליטה לעשות מעשה והיא תשלול את המנוי של אותו אוהד.

האוהד, שאותר על ידי אנשי המועדון בעזרת מצלמות האבטחה בטדי, קיבל מכתב רשמי מהמועדון ובו התבשר על כך. מכבי נתניה עדכנה אתמול את ביה"ד של ההתאחדות, כאשר החלטתו של הדיין עו"ד ליובין הערב (רביעי) היא לקנוס את נתניה ב-4,000 שקלים.

אם רוצים אפשר לבלבל את המוח ולהתפלסף עד מחר כמו היוזר "רד סומו".
ואם רוצים אפשר לפעול בשקט וביעילות כמו הנהלת מכבי נתניה בכדורגל (כתבה אקטואלית מהיום..לא הייתי צריך ללכת לנבור בארכיון).

רמי כהן, ושאר חברי הנהלת הפועל תל אביב - תלמדו.

דרך אגב, בזכות הפעולה החיוביות הזו הם קיבלו קנס מצחיק של 4000 שח בלבד. לשם השוואה, הקנס הקודם שתל אביב קיבלו היה 46,000 ועכשיו צפוי להיות גבוה יותר, בלי קשר לעונש הרדיוס.....

עוד כתבה בנושא -
http://sport1.maariv.co.il/israeli-socc ... cle-789381

ציטוט:
במכבי נתניה ממשיכים לפעול כנגד האוהדים הפורעים. בשבוע שעבר עמדה הקבוצה לדין על השלכת שקית גרעינים נגד הקוון במשחק מול בית"ר ירושלים, ובתום הדיון איפשר הדיין נועם לובין למנכ"ל ניב גולדשטיין להגיע אל המשליכים ולהגיש דו"ח לגבי הממצאים באשר לזהות המשליך עד לאתמול בבוקר.

אז בנתניה, הרבה בעזרת צילומי האבטחה של משטרת מרחב מוריה, הגיעו אל אותו אוהד שהשליך את שקית הגרעינים ומתכוונים להגיש לדיין דו"ח עם פרטי המשליך, כאשר בנתניה החליטו על דרכי פעולה: ראשית המנוי של אוהד ישלל, ובנוסף תוגש נגדו תביעה אזרחית ותיאסר עליו כניסה למשחקי הקבוצה, בתיאום עם משטרת ישראל.

הבעלים אייל סגל, כבר התבטא בנושא והבהיר כי לא יהיה מוכן להפרות סדר מצד אוהדי הקבוצה, ובנתניה החליטו לפעול בכל הכוח.

יש לציין שבכל אופן הסעיף בגינו עמדה הקבוצה לדין, הוא לא אותו סעיף אשר באשמתו עמדה לדין הקבוצה לאחר השלכת רימון העשן במשחק החוץ מול מ.ס אשדוד, ובכל מקרה עונש התנאי של משחק רדיוס ללא קהל לא יופעל.

ראיתם מה זה? הבעלים של מכבי נתניה שיתף פעולה עם הדיין התובע מטעם ההתאחדות לכדורגל, ונשאר בחיים!!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 26, 2017 1:21 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

Shiver כתב:
האמת שאני לא כל כך מבין את הדרישה להעביר שמות.

אם יש משהו פלילי, אז כדי להעמיד לדין יצטרכו איזו הוכחה כלפי חשוד X.
אם יש הוכחה כלפי חשוד X, אז לא צריך להעביר את השמות מלכתחילה.

אבסורד.

או שהמשטרה מתכננת לקבל שמות, לענות במרתפי מגרש הרוסים ולהוציא הודאה מחשודים?

מה, אתה רציני?
בצילומי הוידאו לא ממש רואים בבירור פרצופים ולמשטרה אני מתאר לעצמי שאין מאגר זיהוי של כל אוהדי הפועל, אז היא מבקשת את עזרת הקבוצה בזיהוי כדי לזמן את מי שצריך לחקירה. אתה יודע, לא חייבים אקדח מעשן ביד של החשוד כדי לעמת אותו עם החשדות ולחקור אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 26, 2017 9:36 am 
מנהל פורום

ואם החשוד יגיד "לא עשיתי את זה, זה לא אני". איך מתקדמים מפה?

וגם בשום מקום בכתבה לא נאמר שהקבוצה או מישהו מאנשיה אכן יודעים משהו על זהות המתפרעים.
רק נאמר שהאיגוד דורש ממנה להסגיר אותם, ושהיא לא מתכוונת לעשות את זה.

אגב האולטימטום (אתמול ב12:00) עבר. מה קרה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 26, 2017 11:33 am 
Junior

ושוב, עובדות לחוד, וההערות שלכם לחוד.

לגבי השלכת המחסום והתקרית מחוץ לאולם שבו נפצעה המאבטחת, האשמים נעצרו תוך יום. לכן אין דרישה לתת שמות. דרישת האיגוד לתת שמות היא כלפי:
1. האודים שזרקו מצתים בזמן המשחק.
2. האוהד שליווה את השופוטים למכוניות שלהם תוך זה שהוא מגדף אותם ואומר שהם בזיון.

לגבי 1, למשטרה יש את סרטי הוידיאו. לגבי 2, אין מקום כי חוץ מלהתנהג לא יפה (בסדר מגעיל), האוהד לא עבר על החוק. כך שההשוואה לנתניה לא במקום.

אני מתנגד לזריקת המצתים. אבל אני מתנגד גם לזריקת מטובי נייר ו/או קונפטי למגרש. אין הבדל. משהו כאן בעד שההנלה של קבוצתו תתן לאיגוד את השם של זורק קונפטי למגרש?

כמו כן, תגובת המועדון הרשמית:
בימים האחרונים, מאז המשחק נגד הפועל ירושלים והאירועים שנלוו לו, נפגשה הנהלת הקבוצה עם כל הגורמים המעורבים - משטרה, אבטחה, הנהלת האולם וכן עם היועצים המשפטיים שלה, על מנת ללמוד את האירועים שהתרחשו ולהסיק את המסקנות המתבקשות מכך.

בדבר אחד אין ולא יכול להיות ספק. הנהלת הקבוצה מגנה אלימות מכל סוג שהיא ובוודאי אלימות שמגיעה מאוהדי הקבוצה. אין ולא יהיה מקום לאלימות במשחקי הפועל תל אביב.

במשחקים האחרונים אנו עדים לתופעה של השלכת מצתים וחפצים אחרים לפרקט. תופעה זו מסכנת את השחקנים, השופטים ובעלי התפקיד השונים ומעבר לכך אין בינה לבין ספורטיביות דבר וחצי דבר. הנהלת הקבוצה מתחייבת להילחם בתופעות אלימות אלו ולעקור אותן מן השורש בכל אמצעי שיידרש. הקבוצה הזו היא של כולנו, ויש לנו אחריות כלפי כל אוהדי הקבוצה, בכל הגילאים ובכל היציעים.

מפרסומים בתקשורת ניתן היה להבין כי הנהלת הקבוצה שומרת בידיה מידע לגבי משליכי החפצים וכאן המקום להבהיר כי אין כך הדבר. אין מידע כזה בידי ההנהלה וכל החומר מהמשחק נמצא בלאו הכי בידי המשטרה. אנו מבטיחים לקהל אוהדינו כי נעשה את כל שצריך על מנת שחוויית הצפיה במשחקים תהיה ספורטיבית ומהנה וההנהלה מצידה תפעל בכל דרך שכך יקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 26, 2017 12:12 pm 
Junior

יש הבדל בין לזרוק חפצים רכים לחפצים קשים מגובה. מטוסי נייר וקונפטי מסכנים שחקנים רק כשהם דורכים ומחליקים עליהם, בעוד מציתים יכולים להכאיב בפגיעה וגם לפצוע בפגיעה מדוייקת יותר. גם בפרסום הרשמי של הודעת הקבוצה יש את ההבדלה הזו. גם אני מתנגד לזריקת כל חפץ, אבל זה לא רלוונטי.

לגבי הודעת הקבוצה על הנתונים לגבי שמות האוהדים וקיום הוידאו: אני בטוח שכשנציגי הקבוצה רוצים למצוא את שמות הזורקים הם יוכלו לעשות את זה יותר בקלות תוך צפייה בוידאו מאשר המשטרה, כי ההנהלה פשוט מכירה את הפרצופים. אם ההנהלה הייתה מטריחה את עצמה לפעולה הזו, הייתה פה עשייה אמיתית נגד האלימות. בכך שההנהלה לא עוזרת למשטרה ומשאירה לה לעשות את כל העבודה לבד (שכנראה שלמשטרה גם אין משאבים - השערה), כל הגינוי שלה נכנס רק למסגרת של דיבורים ויציאת ידיי חובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 26, 2017 12:46 pm 
מנהל פורום

אתה גם רוצה שהיא תעשה בשביל המשטרה או האיגוד את העבודה?
הם אמרו שהם העבירו את כל החומר שיש בידם, ואין להם שמות להביא.
מה עוד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 26, 2017 1:05 pm 
Junior

היום פרקליטות מחוז ת"א הגישה כתב אישום בגין חבלה בנסיבות מחמירות נגד אור שמש (27). שמש נאשם שזרק ברבוק שפגע במאבטחת וגרם לה חבלה חמורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 26, 2017 1:11 pm 
Hall of Famer

שוב אני שואל, כי אתה מתחמק כבר בפעם הרביעית:
מה אתם הולכים לעשות עם אותם אוהדים?
האם תתבעו אותם על הנזקים שבלי ספק ייגרמו לכם בגללם?
האם תשללו את המנויים שלהם?
האם תסלקו אותם מהעמותה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 26, 2017 1:25 pm 
Junior

הוא לא חבר עמותה.

לא חושב שיגרם נזק. כי אנו לא עומדים לדין על כך.

רק למשטרה סמכות לשלול ממן דה-הוא להכנס לאולם.

עומדים לדין רק על זריקת חפצים למגרש. מה לא ברור?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 116 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: doron_ke, Google [Bot], נורטון ו 117 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה