סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' דצמבר 02, 2024 8:29 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 80 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' אוקטובר 26, 2017 1:12 am 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
האמת שגם משפטים (נכונים ברובם, אבל בכל זאת) כמו "אמנם השופטים לא היו אלו שהפסידו את המשחק, אבל....") נאמרו בשפע בתקופת פרנקו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 26, 2017 1:22 am 
Hall of Famer

Avishai כתב:
הלו, אירופה בורחת. צריך לקחת 5 מה-7 הקרובים, לפחות, וגם זה לא בטוח יספיק עם כל הבלאגנים שנוצרו בבית. זה מבוא לכישלון היסטרי.

בדיוק להיפך .
לאור הדומינטיות של באיירן ( סביר שתנצח לפחות 8-9 משחקים ) והחולשה המפתיעה של גלא' ( שהיא כבר לא "עולה בטוחה" ) בהחלט ניתן לדמיין מצב של עלייה אפילו עם 3 ניצחונות בלבד ( אם משיגים יתרונות במאזן הפנימי מול גלא' ומול הליטאים - קרי לנצח אותם בארנה ב-15 הפרש ומעלה ) , ובוודאי ובוודאי עם 4 ניצחונות .

ברור שזו לא הבעיה המרכזית , אבל אלמנט בעייתי מאוד באירופה הוא הסייז . בכל משחק למשך 15-20 דקות משחקים עם 3 גארדים נמוכים ביחד . בסופו של דבר זה גורם לנחיתות בריבאונד ואחוזי קליעה גבוהים של היריבה ( גם מבחוץ - כי יש מבטים טובים מעל שומרים נמוכים ) .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 26, 2017 8:16 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אוחיון: "אם נמשיך לרוץ ולהשיג סלים קלים הכל יהיה טוב"

גדול. ישר להוצא מהקשרו.
לשמוע משפט כזה מאוחיון זה כמו האמירה ההיא של ארל ויליאמס, שמה שהפריע לו בישראל זה האגרסיביות של האנשים.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 26, 2017 8:28 am 
Sophomore

סליחה אבל גם אני יצאתי מעודד.
מה שראיתי זה שקינזי חסר הרבה יותר מג'רלס. היו עליות וירידות במשחק של הפועל אבל כן, היו דקות של הגנה טובה, היו דקות של לחץ מצוין על הכדור, היו דקות של התקפה זורמת ומשחק של פנימה והחוצה שלא ראינו כל העונה שעברה, היו דקות שזריקות טובות לא נכנסו והיו דקות שכן. בסך הכל עם שיפור נוסף שבהחלט נראה שיגיע, במיוחד כשקינזי יחזור, יש סיכוי לרמה לא רעה בכלל.
מה שהיה באמת מתסכל זה החטאות העונשין שזה בגדר בלתי נסלח, והשופטים שאני לא זוכר תצוגה כזו אומללה של שיפוט הרבה מאד זמן. 7 טכניות ברבע המכריע ועל כלום. באמת על כלום. מה זה אם לא נסיון לגנוב את ההצגה. הטכנית לדיי הייתה אחת השריקות ההזויות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 26, 2017 8:52 am 
Hall of Famer

Avishai כתב:
הלו, אירופה בורחת. צריך לקחת 5 מה-7 הקרובים, לפחות, וגם זה לא בטוח יספיק עם כל הבלאגנים שנוצרו בבית. זה מבוא לכישלון היסטרי.

הגזמה פרועה. 5 נצחונות יספיקו ב-100 אחוז , לדעתי גם סיכויים טובים מאוד ש-4 יספיקו.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 26, 2017 10:02 am 
Junior

אבימאל כתב:
להיות או לחדול גרסה סופית להגשה.

להיות או לחדול גרסה אחרי תיקונים סופית סופנית

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 26, 2017 10:21 am 
Sophomore

להיות או לחדול אבל עכשיו עם הקובץ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 26, 2017 10:53 am 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:

גדול. ישר להוצא מהקשרו.
לשמוע משפט כזה מאוחיון זה כמו האמירה ההיא של ארל ויליאמס, שמה שהפריע לו בישראל זה האגרסיביות של האנשים.

ועוד מפיו : "אנחנו לא נופלים מאף קבוצה" .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 26, 2017 11:42 am 
Senior

מאוד כדאי להפועל לקחת את 3 המשחקים הקרובים והיא חייבת לכל הפחות לנצח 2 מתוכם.
בשביל שזה יקרה אני מקווה מאוד שהמערכת מבינה שחייב להגיע מחליף לג׳רלס כבר בשבוע הקרוב וגם אז - צריך להתפלל שנקבל את קינזי ובכושר טוב למשחק מול גלא'.
אני לא מאמין שיביאו שחקן שישמור על הטבעת עד אז, אז לפחות שיהיו לנו עוד 2 שחקנים שיוכלו להקשות קצת על הגארדים היריבים להגיע אליו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 26, 2017 12:16 pm 
מנהל פורום

גלא כבר ב3:0 כמונו, גם היא עם בניית סגל נוראית אלא שבניגוד לנו לא התחילו שם בתיקונים
את האיטלקים אני מאמין שחרי שהעפנו את ג'רלס אנחנו טובים יותר ונעבור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 26, 2017 12:41 pm 
Junior

אחריי צפייה בישראליות באירופה, ניתן לקבוע בביטחון די רב שאין ישראלי צבר אחד כיום ששווה יותר מ-80 אלף דולר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 26, 2017 12:49 pm 
Freshman

אוחיון יהרוס לירושלים את העונה, פשוט ייקח אותם אחורה בבניה

יוגב הנגר החובב.
אחחח איזה שחקן נשמה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 26, 2017 12:52 pm 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:

גדול. ישר להוצא מהקשרו.

לא נראה לי שהבנת עד הסוף את הקונספט של הוצא מהקשרו.

נתחיל מזה, שאם הפאנץ׳ של הציטוט בנוי על איזשהי הנחת יסוד שאתה בערך הבנאדם היחיד שמניח אותה (בגלל הקמפיין שלך ניסיתי לשים לב אתמול לאיך שהוא מוציא מתפרצות וזה היה נראה לא רע בכלל. מתוך ה-6 אסיסטים שלו, לפחות 3 היו במסירות ארוכות לפאסטברייק. ובכלל, אני לא מכיר אף פרשן שדיבר אי פעם על זה שאוחיון תוקע את משחק הריצה. אבל אני מבטיח להמשיך לעקוב), אז כנראה שאנחנו בבעיה. אבל אפילו אם זה כן היה משהו שהוא חלש בו באופן מובהק, נניח הקליעה מבחוץ, אני עדיין לא בטוח שציטוט של אוחיון אומר ״כל עוד נקלע באחוזים כאלה, הכל יהיה טוב״, זה חומר קומי מוצלח במיוחד...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 26, 2017 1:08 pm 
Hall of Famer

ראי ממש לא היחיד שחושב שיוגב אוחיון מריץ מתפרצות גרוע, לא ראיתי אותו עוד השנה בירושלים, אבל במכבי זה היה פשוט נוראי, היכולת של מכבי לצאת למתפרצת כשהוא על המגרש הייתה על גבול הלא-קיימת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 26, 2017 1:15 pm 
Hall of Famer

נביא בעירו כתב:
ראי שעל הקיר כתב:

גדול. ישר להוצא מהקשרו.

לא נראה לי שהבנת עד הסוף את הקונספט של הוצא מהקשרו.

נתחיל מזה, שאם הפאנץ׳ של הציטוט בנוי על איזשהי הנחת יסוד שאתה בערך הבנאדם היחיד שמניח אותה (בגלל הקמפיין שלך ניסיתי לשים לב אתמול לאיך שהוא מוציא מתפרצות וזה היה נראה לא רע בכלל. מתוך ה-6 אסיסטים שלו, לפחות 3 היו במסירות ארוכות לפאסטברייק. ובכלל, אני לא מכיר אף פרשן שדיבר אי פעם על זה שאוחיון תוקע את משחק הריצה. אבל אני מבטיח להמשיך לעקוב), אז כנראה שאנחנו בבעיה. אבל אפילו אם זה כן היה משהו שהוא חלש בו באופן מובהק, נניח הקליעה מבחוץ, אני עדיין לא בטוח שציטוט של אוחיון אומר ״כל עוד נקלע באחוזים כאלה, הכל יהיה טוב״, זה חומר קומי מוצלח במיוחד...

נו, זה בדיוק כמו האמירה של ויליאמס בזמנו. משפט כמו "מה שמפריע בישראל זה האגרסיביות של האנשים" הוא לא ממש מצחיק כשלעצמו, אבל הוא מצחיק כשמחברים אותו לאומרו... וזה מספיק כדי להכניס אותו להוצא מהקשרו (והמשפט הזה אכן נמצא בספר, אגב. אז כנראה גם זה חלק מהקונספט של הוצא מהקשרו).
וזה בדיוק המקרה כאן.

אף פרשן בערך לא אומר דברים רעים מי יודע מה על אוחיון, לא רק על הפאסט ברייק אלא כמעט על שום דבר, כמו בערך על כל שחקן ישראלי במעמדו. עד גיל 26-27 עוד היו אומרים עליו את המשפט המפורסם "עזבו את הילד!"... רכז זר שהיה מתנהג כמוהו בפאסט ברייק במשך שנים היה כבר אוכל לעג וקלס. ה"קמפיין" שלי לא התחיל היום ולא במשחק אתמול (אותו אגב לא ראיתי) אלא מצפייה לאורך שנים במכבי, ולא התחלתי לכתוב על זה כאן אתמול. אם ראית אותו לאורך השנים במכבי ואתה חושב אחרת, כנראה ראינו שני שחקנים שונים.

(ואגב, אני חושב שמבין שלושת הישראלים שמכבי העזיבה, אותו היה צריך להשאיר בכל זאת - אם כי לא בשכר שהיה אמור לקבל. אבל לא בגלל שהוא כזה גדול, אלא בגלל שהוא ישראלי, וגארד).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 26, 2017 1:56 pm 
Junior

אני אוהב את מגוון הדברים שלגביהם אני לא מסכים איתך.

אז זה בדיוק אותו דבר, חוץ מהעובדה שהאגרסיביות של ארל וויליאמס היתה מאוד מפורסמת והנטייה של אוחיון לתקוע מתפרצות מוכרת בעיקר לך. ומהעובדה שאוחיון לא התלונן על היכולת של אחרים להריץ מתפרצות אלא אמר שזה, בגדול, דבר טוב.

בהצלחה עם אחת המהדורות המשונות של הוצא מהקשרו (גל אלברמן: ״אנחנו צריכים להמשיך להיות דומיננטים במצבים הנייחים״ - והוא בכלל, כידוע, הנוגח הכי גרוע בישראל. חחחחח.... עידן מימון: ״ההגנה של הפועל ראשון לציון צריכה להיות הרבה יותר אגרסיבית״ - והוא, כידוע, היה חור בהגנה. חחחחחח....).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 26, 2017 2:38 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

נביא בעירו כתב:

אז זה בדיוק אותו דבר, חוץ מהעובדה שהאגרסיביות של ארל וויליאמס היתה מאוד מפורסמת והנטייה של אוחיון לתקוע מתפרצות מוכרת בעיקר לך. ומהעובדה שאוחיון לא התלונן על היכולת של אחרים להריץ מתפרצות אלא אמר שזה, בגדול, דבר טוב.

בהצלחה עם אחת המהדורות המשונות של הוצא מהקשרו (גל אלברמן: ״אנחנו צריכים להמשיך להיות דומיננטים במצבים הנייחים״ - והוא בכלל, כידוע, הנוגח הכי גרוע בישראל. חחחחח.... עידן מימון: ״ההגנה של הפועל ראשון לציון צריכה להיות הרבה יותר אגרסיבית״ - והוא, כידוע, היה חור בהגנה. חחחחחח....).

הנטייה של יוגב לתקוע מתפרצות ידועה לכל אוהד מכבי באשר הוא. עוד רגע תגיד שהוא גם אחד ממסיימי החדירות הגדולים בארץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 26, 2017 2:41 pm 
Sophomore

shmueliki כתב:
Avishai כתב:

בדיוק להיפך .
לאור הדומינטיות של באיירן ( סביר שתנצח לפחות 8-9 משחקים ) והחולשה המפתיעה של גלא' ( שהיא כבר לא "עולה בטוחה" ) בהחלט ניתן לדמיין מצב של עלייה אפילו עם 3 ניצחונות בלבד ( אם משיגים יתרונות במאזן הפנימי מול גלא' ומול הליטאים - קרי לנצח אותם בארנה ב-15 הפרש ומעלה ) , ובוודאי ובוודאי עם 4 ניצחונות .

ברור שזו לא הבעיה המרכזית , אבל אלמנט בעייתי מאוד באירופה הוא הסייז . בכל משחק למשך 15-20 דקות משחקים עם 3 גארדים נמוכים ביחד . בסופו של דבר זה גורם לנחיתות בריבאונד ואחוזי קליעה גבוהים של היריבה ( גם מבחוץ - כי יש מבטים טובים מעל שומרים נמוכים ) .

לא מבין מאיפה הבאת את ההערכות הללו, תסריט של העפלה עם מאזן שלילי של 4 נצחונות מול 6 הפסדים הוא מאוד לא סביר. תרחיש של העפלה עם 3 נצחונות הוא כמעט בלתי אפשרי.
5 נצחונות גם הוא לא תרחיש שמבטיח 100% העפלה, אבל די קרוב לזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 26, 2017 2:57 pm 
Hall of Famer

https://en.wikipedia.org/wiki/2015%E2%80%9316_Eurocup_Basketball

מצורף לינק ליורוקאפ מלפני שנתיים (העונה האחרונה בה בסיבוב המוקדם היו בתים של 6 קבוצות שמהן עלו 4 קבוצות). אז היו 7 קבוצות שסיימו במאזן שלילי של 6-4 , ומתוכן עלו 4 קבוצות (שזה לא ממש סיכוי "מאוד לא סביר").

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 26, 2017 3:03 pm 
Sophomore

עופר האדום כתב:
https://en.wikipedia.org/wiki/2015%E2%80%9316_Eurocup_Basketball

מצורף לינק ליורוקאפ מלפני שנתיים (העונה האחרונה בה בסיבוב המוקדם היו בתים של 6 קבוצות שמהן עלו 4 קבוצות). אז היו 7 קבוצות שסיימו במאזן שלילי של 6-4 , ומתוכן עלו 4 קבוצות (שזה לא ממש סיכוי "מאוד לא סביר").

וגם קבוצה מאותו הבית של הפועל ירושלים, עם 5 נצחונות, שלא עלתה.
מאוד לא סביר לעלות עם 4 נצחונות, אפשרי. מאוד סביר לעלות עם 5, ואפשרי גם לא לעלות.
לעלות עם 3 זה כבר לסדר את כוכבי הרקיע מחדש בשורה כדי שכל התוצאות הנכונות יקרו כדי שזה יתרחש.
וכן, גם זה תאורטית אפשרי.
צריך להיות מהמר טיפש במיוחד או גאון במיוחד כדי להמר על העפלה עם 3.
על 4 זה 50-50.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 26, 2017 3:18 pm 
Hall of Famer

50-50 זה ממש לא "סיכוי מאוד לא סביר"........

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 26, 2017 3:34 pm 
Sophomore

עופר האדום כתב:
50-50 זה ממש לא "סיכוי מאוד לא סביר"........

סמנטיקה.
הטלת מטבע. סביר בעיניך, לא סביר בעיני. אלך לקראתכם ואשמיט את ה"מאוד"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 26, 2017 3:56 pm 
Hall of Famer

sir charles כתב:
נביא בעירו כתב:

הנטייה של יוגב לתקוע מתפרצות ידועה לכל אוהד מכבי באשר הוא. עוד רגע תגיד שהוא גם אחד ממסיימי החדירות הגדולים בארץ.

אל תגיד ככה על אוחיון! עזוב את הילד!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 26, 2017 4:25 pm 
Hall of Famer

אז העיקר שיצאת בהצהרה שמשהו שהתממש 4 פעמים מתוך 7 הוא "מאוד לא סביר" ...
אי אפשר להתעלם מכך שבבית יש קבוצה דומיננטית שאף אחד לא יופתע אם היא תנצח 9-10 משחקים ( כשזה קרה לפני שנתיים עם ולנסיה - מאזן 6-4 הספיק אפילו למקום שלישי ) , וגם אין נמושה שצפויה לנצח רק משחק בודד נניח .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 26, 2017 4:36 pm 
Junior

אוחיון לצערי אחת הטעויות של ההנהלה בקיץ. לא ברור עד הסוף איך הדברים התנהלו, אבל נראה שכשטימור עשה קולות של עזיבה ההנהלה החליטה ללכת על אוחיון כמחליף. לא החלטה מזהירה לאור הגיל והפציעות, אבל סבירה. אבל אז טימור עשה פניית פרסה וירושלים כמובן הסכימה לקבל אותו, אבל גם יצרה סגל מאד לא מאוזן. שלושה גארדים ישראלים שממש דורכים אחד על השני, שניים מהם בחלק היורד (או ממש יורד) של הקריירה, אחד מהם זקוק לביטחון בשביל להתקדם וזה בדיוק מה שלא קורה. יחד עם הירידה הדראסטית ביכולת של אליהו, מקבלים סגל ישראלי מבוגר, עייף ועם מעט אפסייד פרט להוואל. וזה לא שלא היו חלופות - אם כבר גארד אז ג'ון די מוכיח עכשיו כמה הוא עדיף על אוחיון, אבל אם באמת היו בונים את הקבוצה כמו שצריך היו הולכים על 3 ישראלי (בשאיפה אפילו שחקן שיכול לתת גם דקות ב-4) כדי להמנע מהדקות הרבות עם 3 גארדים. אפשר לטעון שקינזי גארד והרכב 3 הגארדים איתו עבד טוב, אבל זה ממש לא אותו דבר כשאחד או שניים מהשלושה הם ישראלים. לא חסרים היו מועמדים ישראלים - גם אם משעור היה סגור במכבי ובלייזר היה חתום בחיפה (לדעתי הוא היה על אופציה, אבל אני לא בטוח), אז גם דאוסון או אפילו שמחון היו התאמה יותר טובה מאוחיון. אפשר גם היה להשלים את הסגל עם גארד צעיר בסגנון יפתח זיו למען השנים הבאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 80 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 28 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה