ראי שעל הקיר כתב:
sir charles כתב:
נביא בעירו כתב:
אני אוהב את מגוון הדברים שלגביהם אני לא מסכים איתך.
אז זה בדיוק אותו דבר, חוץ מהעובדה שהאגרסיביות של ארל וויליאמס היתה מאוד מפורסמת והנטייה של אוחיון לתקוע מתפרצות מוכרת בעיקר לך. ומהעובדה שאוחיון לא התלונן על היכולת של אחרים להריץ מתפרצות אלא אמר שזה, בגדול, דבר טוב.
בהצלחה עם אחת המהדורות המשונות של הוצא מהקשרו (גל אלברמן: ״אנחנו צריכים להמשיך להיות דומיננטים במצבים הנייחים״ - והוא בכלל, כידוע, הנוגח הכי גרוע בישראל. חחחחח.... עידן מימון: ״ההגנה של הפועל ראשון לציון צריכה להיות הרבה יותר אגרסיבית״ - והוא, כידוע, היה חור בהגנה. חחחחחח....).
הנטייה של יוגב לתקוע מתפרצות ידועה לכל אוהד מכבי באשר הוא. עוד רגע תגיד שהוא גם אחד ממסיימי החדירות הגדולים בארץ.
אל תגיד ככה על אוחיון! עזוב את הילד!
אז גם לגבי זה רציתי להעיר, כי הבדלי התפיסה הקומית שלנו כנראה גדולים מדי וגם די מיצו את עצמם:
אני שותף לזלזול שלך ברמה של השחקן הישראלי ולטענה לגבי היחס המלטף שהוא מקבל מהתקשורת, אבל הטענה שהעובדה, שידועה לכל אוהדי מכבי (ביג דיל. גם 95% מאוהדי הפועל בטוחים שהלפרין הוא שחקן על עם אופי מדהים ושאם הוא רק יקבל יותר דקות, הפועל תיקח את היורוקאפ בהליכה), מעולם לא הוזכרה על ידי אף פרשן רק בגלל שאסור לבקר שחקנים ישראלים, היא קצת מוזרה. להלן, רשימה חלקית של חסרונות של שחקנים ישראלים שמדוברים כל הזמן, על ידי כל הפרשנים: דוסון - אין קליעה, אין הגנה. משעור - אין קליעה. מקל - לא קולע, מכדרר יותר מדי. פניני - מלוכלך, מתעסק בשטויות, לא אתלטי ולא לוקח ריבאונד. אוחיון - לא קולע. בלאט - לא אתלטי, לא חודר. נעימי - לא שומר, אופי מחורבן. לימונד - קבלת החלטות. אפיק ניסים - לא שומר. הלפרין - אופי רך, הגנה. אליהו - אופי, חסר בטחון, מוסר עבודה, קליעה, הגנה.
בקיצור, על כולם מותר ללכלך, חוץ מעל חוסר היכולת המפורסם של אוחיון להוציא פאסטברייק...