סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 30, 2024 7:42 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 28 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' אוקטובר 27, 2017 12:41 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
אני לא אגיד את דעתי כדי שאוריאל לא ינעל את הת'רד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 28, 2017 6:49 am 
Junior

אני חושב שאם תכתוב את דעתך בהודעה אחת, אולי אפילו שתיים, אוריאל ישמח לקרוא. אוריאל והאחרים פחות אוהבים לקרוא ת׳רדים עם 5 הודעות שכולן וואן-ליינר שלך.
ולשאלתך בכותרת - לא.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 28, 2017 7:05 am 
Hall of Famer

דווקא כן. עבור יאניס וברוגדון ובחירת סיבוב ראשון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 28, 2017 7:25 am 
Hall of Famer

ועבור יאניס לבד לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 28, 2017 7:38 am 
Hall of Famer

אתה שואל ברצינות האם הייתי מעביר אותו עבורו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 28, 2017 7:40 am 
Hall of Famer

כן, אני שואל ברצינות. יאניס הוא שומר טוב יותר כבר היום, מוסר טוב יותר, ובעיקר - נדמה לי שלמילווקי יש יותר קבלות מאשר לניו אורלינס. נגיד שאפילו אם אנתוני דייויס שווה טיפה יותר ,זה בשוליים לגמרי, בטח לא בהפרש של ברוגדון, אלא יותר ת'ון מייקר או טלטוביץ' או בחירת סיבוב שני לכל היותר. למרות שלי נראה שהייתי מעדיף את היווני בכל מקרה (שהוא גם פצוע פחות מאשר החדגבה)
אז כן, אני שואל ברצינות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 28, 2017 8:18 am 
Hall of Famer

ההצעה שלי היתה בהומור.
אני חושב שדיויס טוב יותר. כמובן שלא בהרבה. לא מתרגש מהקבלות כי דיויס משחק הקונפרנס יותר קשה.
מעבר ליכולות שלהם, פריק צעיר בשנתיים למרות שבגיל שלהם זה זניח. 22-24 זה זניח. 28-30 זה כבר יותר משמעותי.
התשובה שלי היא לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 28, 2017 8:26 am 
Hall of Famer

אגב יתרון נוסף לגריק זה שעד כה הוא סופר בריא בקריירה שלו ודיויס די נפצע כל עונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 28, 2017 8:29 am 
Hall of Famer

כן, כתבתי את זה.
לכן (גם), אני לא מבין למה התשובה שלך היא "לא"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 28, 2017 8:30 am 
Hall of Famer

כי דיויס שחקן טוב יותר לדעתי. לא בהרבה כמובן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 28, 2017 8:37 am 
Hall of Famer

וזה למה? אני באמת לא מבין מה יש לדייויס מעל יאניס, פרט כמובן לג'אמפ שוט טוב יותר (משמעותית אולי, אבל גם דייויס לא קלע שלשות גדול)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 28, 2017 10:45 am 
מנהל פורום

אני חושב שדיוויס שומר ברמע של יאניס, הוא קלע טוב יותר, ויש לו הבנת משחק באותה רמה. אני די בטוח שעם קבוצה שמתאימה לו ומאמנים נורמלים לא היה בכלל דיון מי יותר טוב מבין השניים.
אבל זה לא המצב, ובנוסף דיוויס נפצע המון. ככה שהיתרון של יאניס.

אני חושב ששני השחקנים היחידים בליגה שלא יועברו תמורת יאניס עכשיו על המקום הם דוראנט ולברון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 28, 2017 11:05 am 
Junior

סטף? קאווי?
דיוויס קצת יותר טוב מיאניס אבל באופן היפותטי ברור שהפליקנס היו מסכימים לטרייד, אבל בעיקר בגלל הסיטואציה מסביב, בוגי, אי ההגעה לפלייאוף וכו.
בכל מקרה, זה לא יקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 28, 2017 12:08 pm 
Junior

התכוונתי יותר בתמורה לאריק בלדסו לדוגמא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 28, 2017 2:41 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

אני חושב שאיינג' צריך לשים לב עד לפגרת האולסטאר מה המצב של הפליקנס ואם הם ימשיכו לדשדש לעשות מהלך.
בתאוריה לקבל את אחד מבין ג'יילן בראון/טייטום + מוריס + אחת הבחירות הגבוהות שעוד נשארו להם (לא זוכר כרגע של מי) תמורת דייויס זה משהו שנ"א ישקלו בחיוב. הם מקבלים אולסטאר בפוטנציה (טייטום/בראון), סטרץ' 4 סולדי שירווח סביב בוגי ובפוטנציה בחירת לוטרי שאיתה יוכלו להביא עוד שוטינג גארד. אין להם כ"כ צורך בהורפורד מאחורי בוגי או בעוד גארד שלא קולע כמו סמארט.
בוסטון נשארים עם בסיס לשנים הבאות של דיוויס, קיירי, הייוורד, מי שישאר מבין טייטום ובראון, הורפורד, סמארט, רוזייר ובחירה נוספת שאיתה יוכלו לבחור גבוה נוסף לרוטציה.
הבעיה היא שעכשיו כשבדקתי בטרייד משין משכורות מתברר שבשביל להשוות הם יהיו חייבים לצרף את הורפורד לטרייד כי הוא היחיד שהמשכורת שלו מספיק גבוהה (והם לא יגעו בקיירי או הייוורד).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 28, 2017 2:47 pm 
Hall of Famer

sir charles כתב:
אני חושב שאיינג' צריך לשים לב עד לפגרת האולסטאר מה המצב של הפליקנס ואם הם ימשיכו לדשדש לעשות מהלך.
בתאוריה לקבל את אחד מבין ג'יילן בראון/טייטום + מוריס + אחת הבחירות הגבוהות שעוד נשארו להם (לא זוכר כרגע של מי) תמורת דייויס זה משהו שנ"א ישקלו בחיוב. הם מקבלים אולסטאר בפוטנציה (טייטום/בראון), סטרץ' 4 סולדי שירווח סביב בוגי ובפוטנציה בחירת לוטרי שאיתה יוכלו להביא עוד שוטינג גארד. אין להם כ"כ צורך בהורפורד מאחורי בוגי או בעוד גארד שלא קולע כמו סמארט.
בוסטון נשארים עם בסיס לשנים הבאות של דיוויס, קיירי, הייוורד, מי שישאר מבין טייטום ובראון, הורפורד, סמארט, רוזייר ובחירה נוספת שאיתה יוכלו לבחור גבוה נוסף לרוטציה.
הבעיה היא שעכשיו כשבדקתי בטרייד משין משכורות מתברר שבשביל להשוות הם יהיו חייבים לצרף את הורפורד לטרייד כי הוא היחיד שהמשכורת שלו מספיק גבוהה (והם לא יגעו בקיירי או הייוורד).

אני מתנצל אבל זה מופרך לגמרי. למה שניו אורלינס יוותרו על דייוויס בשלב הזה?
הוא צעיר, אחד משחקני הפנים הטובים בליגה, הסמל של הקבוצה, הוא חתום למספר שנים.
אלא אם הוא דורש טרייד, פנימית או בתקשורת, אין שום :!: סיבה לעשות את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 28, 2017 3:03 pm 
Hall of Famer

שום סיבה להעביר אותו.
ללא קשר בראון מבוסטון כבר היום שחקן בד אס והוא רק ישתפר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 28, 2017 4:02 pm 
Junior

כרגע הסיכוי הכי גבוה לסופרסטאר שיבקש טרייד במחשכי המשרדים או האורות הבוהקים של הטוויטר הוא עם פורזינגיס.

שתי הקבוצות גם ניו אורלינס וגם הניקס נוהלו גרוע בשנים האחרונות עם מגוון של חוזים נוראיים לשחקנים בינוניים. אבל דל דמפס קצת הציל את עצמו מפיטורים עם הטרייד על קאזינס ובינתיים לא שמענו אפילו שבריר של מרמור מדיוויס. כך שלפחות מכיוונו הדיון נראה תיאורטי לגמרי.

לפורזינגיס מצד שני, לפי כל הסימנים, יש ראש אחר מדיוויס. הוא כבר הביע מרמור ואפילו בכמה הזדמנויות. בינתיים הניקס לא הצליחו לייצר איזו עזרה זמנית חלקית בשבילו סטייל קאזינס ויהיה קשה להשיג אחת כזאת עם ערימת החוזים הנוראיים האינסופית של נואה, לי, תומאס ועכשיו הרדוואי. אולי ימכרו לו את בחירת הדראפט. אני במקומו לא הייתי קונה את זה.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 28, 2017 4:09 pm 
Junior

פורזינגיס לא יעזוב, הניקס בונים סביבו עכשיו ומאז הטרייד של כרמלו לפחות הכיוון הוא חיובי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 28, 2017 8:00 pm 
Junior

פורזינגיס נמצא פחות זמן מדיוויס, לדעתי הוא צריך לחכות כמה שנים לפני שהוא יבקש לעזוב. כמו שאמרו השנה הניקס בנו את הקבוצה סביבו, צריך לראות איך זה מתקדם. חוץ מזה שהניקס באים משוק ענק, לא מוותרים על זה בקלות. אני גם לא בטוח שפורזינגיס בלבל של דייויס.
למה שניו אורלינס תעביר את דיוויס? כי הוא יכול לדרוש טרייד, וכי שנתיים אחרי העונה הנוכחית הוא יכול לעזוב. נכון שזה הרבה זמן, אבל ככל שהזמן יעבור הערך שלו ירד. ראינו איך פול ג׳ורג׳ עבר בשביל כמעט כלום. הסלטיקס יכולה להציע הרבה, כנראה יותר מכל קבוצה. זה נכון שבראון במגמת עלייה, אבל להערכתי בשביל דיוויס איינג׳ יהיה מוכן לוותר על כל שחקן פרט לקיירי והייוורד. גם הורפורד אם צריך לאזן חוזים. ותהיו בטוחים שאיינג׳ עוקב אחרי הפליקנס...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 28, 2017 8:52 pm 
Hall of Famer

דניאל כתב:
פורזינגיס נמצא פחות זמן מדיוויס, לדעתי הוא צריך לחכות כמה שנים לפני שהוא יבקש לעזוב. כמו שאמרו השנה הניקס בנו את הקבוצה סביבו, צריך לראות איך זה מתקדם. חוץ מזה שהניקס באים משוק ענק, לא מוותרים על זה בקלות. אני גם לא בטוח שפורזינגיס בלבל של דייויס.
למה שניו אורלינס תעביר את דיוויס? כי הוא יכול לדרוש טרייד, וכי שנתיים אחרי העונה הנוכחית הוא יכול לעזוב. נכון שזה הרבה זמן, אבל ככל שהזמן יעבור הערך שלו ירד. ראינו איך פול ג׳ורג׳ עבר בשביל כמעט כלום. הסלטיקס יכולה להציע הרבה, כנראה יותר מכל קבוצה. זה נכון שבראון במגמת עלייה, אבל להערכתי בשביל דיוויס איינג׳ יהיה מוכן לוותר על כל שחקן פרט לקיירי והייוורד. גם הורפורד אם צריך לאזן חוזים. ותהיו בטוחים שאיינג׳ עוקב אחרי הפליקנס...

פורזינגיס צריך לעשות את מה שדייוויס היה צריך לעשות - לא לחתום אחרי סיום חוזה הרוקי שלו, כשכבר היה ברור שההנהלה בניו אורלינס מחפירה (אם כי אולי היה ברור עד כדי כך; אני זוכר שהתווכחו איתי לגבי זה). בכל מקרה, זה מהלך נדיר ביותר ואני בספק אם פורזינגיס יעשה זאת.

לגבי דייוויס, כל הסימנים בניו אורלינס מצביעים על הנהלה שלא חושבת שנים קדימה ועושה מהלכים נואשים כדי להשאיר את דייוויס, לא כדי להיפטר ממנו. אני לא חושב שמשהו טוב ייצא מהסיטואציה שם אבל גם כך, לשלוח את דייוויס בטרייד כשיש לו שלוש שנים בחוזה זה מהלך רע מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 30, 2017 11:13 am 
Junior

הסלטיקס צריכים להוסיף משכורות בסך 10.3 מיליון לחוזים של מוריס וטייטום בשביל לספוג את החוזה של דייויס, מבלי לוותר על הורפורד. זה שווה ערך למשכורת MLE מלא כיום.
אם עד לתחילת העונה הבאה יקרו הדברים הבאים: הפליקנס מחמיצים את הפלייאוף, הלייקרס מגרילים בחירה 6 או גרוע מכך (כך שהיא נשארת בידי הסיקסרס ואילו בוסטון מקבלת את הבחירה של הקינגס בדראפט 2019, מוגנת טופ 1), איינג' מחתים שחקן רוטציה על משכורת MLE מלא לחוזה נוח של שנתיים (אולי אפילו עם אופציית קבוצה לשנה השנייה, סטייל מה שעשה עם אמיר ג'ונסון והאמפריז בשנים קודמות) והייוורד חוזר לשחק ונראה טוב -

החוזה המסתיים של מוריס, החוזה המסתיים בפוטנציה של שחקן X, טייטום, הבחירה של הקינגס ושל הגריזליס (מוגנת טופ 8) בדראפט 2019 תמורת דייויס, נראה לי תמורה הולמת בהתחשב בנסיבות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 30, 2017 2:31 pm 
Sophomore

satriani כתב:
ההצעה שלי היתה בהומור.
אני חושב שדיויס טוב יותר. כמובן שלא בהרבה. לא מתרגש מהקבלות כי דיויס משחק הקונפרנס יותר קשה.
מעבר ליכולות שלהם, פריק צעיר בשנתיים למרות שבגיל שלהם זה זניח. 22-24 זה זניח. 28-30 זה כבר יותר משמעותי.
התשובה שלי היא לא.

יאניס כל-כך יותר שווה מדיוויס לא חושב שיש מה להשוות, זה לברון החדש (זה קצת הסחפות הוא לא צפוי להיות טוב כמו לברון אבל בעיני יהיה mvp דומיננטי בעתיד).
הגיל שלהם לא זניח בכלל, 22 זה אומר שיש עוד הרבה יותר מקום להשתפר מ24.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 30, 2017 8:12 pm 
Hall of Famer

B.Grant44 כתב:
הסלטיקס צריכים להוסיף משכורות בסך 10.3 מיליון לחוזים של מוריס וטייטום בשביל לספוג את החוזה של דייויס, מבלי לוותר על הורפורד. זה שווה ערך למשכורת MLE מלא כיום.
אם עד לתחילת העונה הבאה יקרו הדברים הבאים: הפליקנס מחמיצים את הפלייאוף, הלייקרס מגרילים בחירה 6 או גרוע מכך (כך שהיא נשארת בידי הסיקסרס ואילו בוסטון מקבלת את הבחירה של הקינגס בדראפט 2019, מוגנת טופ 1), איינג' מחתים שחקן רוטציה על משכורת MLE מלא לחוזה נוח של שנתיים (אולי אפילו עם אופציית קבוצה לשנה השנייה, סטייל מה שעשה עם אמיר ג'ונסון והאמפריז בשנים קודמות) והייוורד חוזר לשחק ונראה טוב -

החוזה המסתיים של מוריס, החוזה המסתיים בפוטנציה של שחקן X, טייטום, הבחירה של הקינגס ושל הגריזליס (מוגנת טופ 8) בדראפט 2019 תמורת דייויס, נראה לי תמורה הולמת בהתחשב בנסיבות.

דיוויס חייב לצאת לתקשורת עם דרישת טרייד כדי שמשהו כזה יקרה.
כל סנריו אחר שבו טרייד של הגבה מתקיים (כשיש לו עוד שנתיים לחוזה) ידהים אותי לגמרי.
זה בדיוק הפוך ממה שניו אורלינס משדרת ועושה כבר שנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 31, 2017 12:42 am 
Junior

עקרונית אני מסכים איתך, דייויס הוא מסוג הסופרסטארים שקבוצות יתנו עבורו המון גם כשתישאר לו עונה אחת בלבד בחוזה.
אבל שים לב שבתרחיש שהצעתי, קאזינס עוזב ובמקרה כזה הפליקנס מוגבלים ביכולת שלהם להשיג כוכב אחר. אז גם אם דייויס לא ידרוש טרייד, זה השלב שבו חייבים להבחין בכתובת שעל הקיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 28 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Majestic-12 [Bot] ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה