סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 18, 2024 6:29 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1517 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52 ... 61  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות נבא
הודעהפורסם: ב' אוקטובר 30, 2017 11:00 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
Chauncey כתב:
קראתי את קורות חייך. לא התרשמתי שאתה אמור לדעת טוב ממני איך זה מרגיש ואיך זה מתבצע לנהל פרנצ׳ייז נבא על כל המשתמע מכך.
ו, ובכן, לא התכוונתי ולא כתבתי שזה מאוד קל לשמור ולפעול לפי תוכנית מסודרת. ודאי שלא. זה דורש קודם כל תוכנית מסודרת, וזה דורש הבנה להתנהל בה נכון.
אבל זה כן החלק היותר קל בביצוע תהליך זהה או דומה לזה שעליו אנו דנים, ועל זה כתבתי ולזה התכוונתי. אחרי שקיבלת את התפקיד עם המנדט לביצוע התהליך, החלק הכי קל בעבודה הוא לדבוק בתוכנית.
זה לא קל, כי הכל קשה כשאתה מנהל ארגון ענק, אבל זה החלק הכי קל. החלק הקשה הרבה יותר הוא לשמור על התהליך ועל הדרך שלך בחיים, להתנהל בצורה נכונה מול כל הגורמים שאתה חי ומת על פיהם - הליגה, האוהדים, התקשורת, הקבוצות האחרות.

לגבי הרישא שלך - גם הלייקרס הגיעו תוך זמן קצר יחסית ממצב של כלום למצב של אופק לקונטנדרית.
גם הווריורס לפני כמה שנים היו בדיחה, האוהדים שורקים בוז לבעלים חדש שהיה שנה~ בתפקיד, סימונס כותב עליהם סיפור ארוך על כמה כושל הפרנצ׳ייז הזה לאורך ההיסטוריה שלו, ומהר מאוד הם הפכו לאלופה ואח״כ למודל לחיקוי בכל רמה לכל הליגה. לא ״אופק לקונטנדרית״, שעוד הרבה דברים צריכים לקרות בדרך כדי שפילי תגיע אליו.
זו טבעה של הליגה הזו. אתה יכול מהר מאוד לשנות את מצבך. אתה צריך הרבה מזל, ניהול נכון ואימון נכון. אתה לא צריך להשתין (סליחה) על כל העולם בשביל להפוך מקבוצה בינונית לקונטנדרית. בהחלט רצוי שאם אתה בינוני בלי צעירי אפסייד תלך אחורה בשביל לצמוח חזרה, אבל לא צריך להשתין (סליחה) על כל העולם בשביל הצמיחה הזו.
כל השושלות בהיסטוריה מראות לך את זה, אף אחת מהן לא הגיעה למה שהגיעה בדרך כזו. עשו את זה נקודתית כשצריך, כמו ספרס ודאנקן והווריורס עם בארנס, אף אחת מהן לא החליטה ללכת אחורה לתהליך ארוך ומוצהר שלא סופר שום דבר בדרך חוץ מאיסוף בחירות וכשרונות.

הלייקרס לא הגיעו תוך זמן קצר ממצב של כלום למצב של אופק לקונטנדרית. אילו שחקני טופ20 אתה מזהה אצלם?
לאינגרם אולי יש פוטנציאל וגם לבול אבל.. צריך להשתמש בלא מעט דמיון כדי להגיע לשם.

אתה סותר את עצמך. כל השושלות בהיסטוריה לא עשו את זה, זה לא משהו שניסו בעבר אבל קל להגות תכנית כזו... וגם די קל להתמיד בה...

קורות החיים שלי לא מעניינים. מה שמעניין הוא מה ההבנה והניסיון שלך בניהול.
אתה זה שטוען שמה שהינקי עשה הוא קל. מעניין אותי אם יישמת אסטרטגיה ברמה גבוהה שמאפשרת לך יתרון יחסי ושמרת עליה לאורך זמן.

בעיניי החלק שאתה מתאר הוא החלק הפוליטי, לשרוד לאורך כמה שיותר זמן תוך כדי שאתה מכהן בתפקיד.

אז עכשיו יש לפילי את ה-GM ההפוך. זה המקושר שיודע לשרוד פוליטית ואין לו שמץ של יכולת אסטרטגית או האיפוק הדרוש כדי להתמיד באסטרטגיה, גם אם זו כבר פרושה לפניו. בינתיים הוא הספיק לעשות לא מעט נזק. לשחק עם אמביד כשהוא פצוע בשנה שעברה (מה שכמובן החמיר את הפציעה) כי זה היה משחק ששודר מחוף לחוף, לשחק עם ווטרנים ולהשאיל שחקן כמו איליסובה לחצי שנה ולהגיע לבחירה החמישית במקום לאחת הראשונות (ותוך כך להעלות את סיכויי הלייקרס לשמור על הבחירה שלהם) למרות הפציעות של אמביד ושל סימונס, להשתהות ולשלוח את נואל תמורת כלום ולשלוח בחירה גבוהה עם מעט מאוד הגנות תמורת הזכות לעלות ולבחור את השחקן שהיה נופל עד אליו ממילא (והוא כנראה בכלל לא השחקן הנכון לבחירה), מהלך שלבדו יכול להפיל קבוצה מקונטדריות.

תן לי gm שלא יודע לנהל תקשורת any day ואני לוקח אותו על פני מי שלא יודע ולא מסוגל לנהל אסטרטגיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 30, 2017 3:11 pm 
Junior

Att כתב:
תן לי gm שלא יודע לנהל תקשורת any day ואני לוקח אותו על פני מי שלא יודע ולא מסוגל לנהל אסטרטגיה.

נתנו לך... איך זה נגמר? הוא פוטר אחרי לחצים מהליגה/אוהדים/תקשורת. אז תיקח אותי Any day וכנראה יפטרו אותו אחרי Any day + x כי הוא ניהל אסטרטגיה שהקושי הכי גדול בה הוא שלא ישימו לב מבחוץ שאתה נוקט בה.

ומה זה אופק לקונטנדורית?
אנחנו מדברים על שחקן ששיחק 31 משחקים ב3 העונות הראשונות שלו ( וגם העונה כבר הפסיד משחק) ועל אף שמראה יכולות מרשימות הוא בעיקר הראה שהוא נוטה לפציעות
השחקן השני שאנחנו מדברים עליו הוא רוקי ששיחק 6 משחקים בליגה והפסיד עונה שלמה בגלל פציעה.

אני לא אומר שהם לא יכולים להפוך לקונטנדורים עוד כמה שנים אבל כרגע צריך הרבה Wishful thinking ודימיון כדי להניח שזה יקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 30, 2017 3:42 pm 
Sophomore

שמעו, אם נעשה רשימה של שחקנים שהם טופ 20 או "יכולים להיות טופ 20" לא נצא מזה ונגלה שיש בערך 15 קונטנדריות בליגה עכשוויות ועתידיות. אז למה דווקא הדרך של פילי מוצלחת ואיך היא מצדיקה את הפיאסקו הזה של חצי עשור.

רוב השחקנים פרט נגיד ללברון, דוראנט, דיויס... לא מגיעים לליגה עם בייגלה מעל הראש וצריכים להתפתח לגדול פיזית, נפשית, טכנית. יש שעומדים בציפיות, יש מאכזבים ויש מפתיעים ואפשר לזהות פוטנציאל יותר טוב או פחות, אבל מה שבטוח מי שמזלזל בסביבה חיובית לגדילה של שחקן עושה טעות מרה.

לאף אחד כמעט אין קעקוע של "טופ 20" על היד כמו שatt או עמוס לב מנסים לשכנע אותנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 30, 2017 4:19 pm 
Hall of Famer

איך הכנסת אותי בדיוק לעניין???????
אני מניח שזה היה קשור להודעה שלי על הבחירה באוקאפור. ככה זה כשציניות מתנפצת לך מעל הראש ואתה לא שם לב לכך.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 30, 2017 5:15 pm 
Sophomore

לא לא... זה לא מה שקרה. אני חושב שגם אתה מאוד שותף ומתדלק כאן את השיח של כמה סופרסטארים צריך כדי לקחת אליפות.

אני חושב שאחרי שקבוצה לוקחת אליפות מאוד קל לסמן את השחקנים שמשחקים בה כסופרסטארים. לפני זה זה יותר מסובך... סתכלו על קארי, תומפסון, גרין. מי חשב שיהיו טופ 20 בליגה? זה תוצר של כישרון רב שקיבל סיטואציה טובה עם מאמן שידע להוציא מהם את המיטב. דאנקן פארקר וג'ינובילי, פרט לדאנקן מי טופ 20? מאמן משובח. לברון, וויד ובוש לקחו 2 אליפויות ולא הצליחו מאוד באופן יחסי. לברון בקליבלנד לקח אליפות עם איזה שחקן טופ עשרים נוסף? קיירי? לא בטוח לא. המעמד של קיירי זינק משמעותית אחרי היה חלק מקבוצה אלופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 30, 2017 5:33 pm 
Hall of Famer

ואני אומר שאתה רושם שכל השחקנים השחורים טיפשים. אה, אתה אומר שאתה לא אומר את זה? לא מאמין לך. אני החלטתי שכך אתה אומר.
אתה יכול לחשוב מה שאתה רוצה, אני לא מאד שותף ובוודאי לא מתדלק את השיח של כמה סופרסטארים צריך לקחת אליפות. אין לי מושג כמה צריך. אני מניח שעדיף לפחות אחד יותר מהמתחרה שלך ואפילו אני חושב שאם יהיו לך בחמישיה את חמשת השחקנים הכי טובים באן.בי.איי, אז כנראה שאתה בסדר, לפחות פלייאוף.

אם תשאל את att, אז תגלה שאני די הכי אופוזיציה לדעות שלו. תשתדל לא להכניס אותי למקומות שאני לא שייך.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 30, 2017 8:04 pm 
Hall of Famer

מאנו כתב:
לא לא... זה לא מה שקרה. אני חושב שגם אתה מאוד שותף ומתדלק כאן את השיח של כמה סופרסטארים צריך כדי לקחת אליפות.

אני חושב שאחרי שקבוצה לוקחת אליפות מאוד קל לסמן את השחקנים שמשחקים בה כסופרסטארים. לפני זה זה יותר מסובך... סתכלו על קארי, תומפסון, גרין. מי חשב שיהיו טופ 20 בליגה? זה תוצר של כישרון רב שקיבל סיטואציה טובה עם מאמן שידע להוציא מהם את המיטב. דאנקן פארקר וג'ינובילי, פרט לדאנקן מי טופ 20? מאמן משובח. לברון, וויד ובוש לקחו 2 אליפויות ולא הצליחו מאוד באופן יחסי. לברון בקליבלנד לקח אליפות עם איזה שחקן טופ עשרים נוסף? קיירי? לא בטוח לא. המעמד של קיירי זינק משמעותית אחרי היה חלק מקבוצה אלופה.

דאנקן היה טופ5 ופארקר וג׳ינובילי היו טופ20, וייד ובוש בוודאי היו בטופ20 הרבה לפני שהקימו את הסופרגרופ שלהם. קיירי ולאב לדעתי גם כן שייכים לטופ20.
יכולהיות שפה ושם אפשר להתווכח ולהגיד שמדובר בשחקן שהוא בטופ25 או בטופ30 אבל לומר שרק הקבוצה עושה את השחקנים זה פשוט לא נכון. קח היום את קארי ושים אותו באטלנטה. הוא לא מהשחקנים הטובים בליגה? תומפסון בקבוצה אחרת הוא לא אחד משלושת מספרי ה-2 הטובים בליגה?
אין ספק שסיטואציה טובה מקדמת את היכולות שלך וגורמת לאחרים להכיר במעמד שלך אבל מדובר לרוב בשחקנים שגם לפני הסיטואציה המדוברת היו בטופ של העמדות שלהם או שחקנים צעירים שהתפתחו כמו קארי או תומפסון.

נערך לאחרונה על ידי Att בתאריך ב' אוקטובר 30, 2017 8:17 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 30, 2017 8:16 pm 
Hall of Famer

sheky כתב:
Att כתב:

נתנו לך... איך זה נגמר?

זה נגמר בכך שהקבוצה נמצאת היום במצב פי 100 יותר טוב ביחס למצב בו הייתה כאשר הינקי קיבל את התפקיד.
זה שהינקי לא שמר על עצמו מספיק טוב והבעלים של פילי נכנע ללחצי הליגה ובחר להביא יועץ ששכר את הבן שלו לתפקיד לא אומר שלא נעשתה שם עבודה שקידמה את המועדון באופן משמעותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 30, 2017 8:17 pm 
Hall of Famer

Att כתב:
מאנו כתב:

דאנקן היה טופ5 ופארקר וג׳ינובילי היו טופ20

2014?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 31, 2017 12:37 am 
Hall of Famer

מאנו כתב:
שמעו, אם נעשה רשימה של שחקנים שהם טופ 20 או "יכולים להיות טופ 20" לא נצא מזה ונגלה שיש בערך 15 קונטנדריות בליגה עכשוויות ועתידיות. אז למה דווקא הדרך של פילי מוצלחת ואיך היא מצדיקה את הפיאסקו הזה של חצי עשור.

אולי די כבר עם החצי עשור הזה?
פילי עשתה בנייה מחדש סופר זריזה ביחס לבניות מחדש אחרות. זה לקח שלוש שנים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 31, 2017 1:20 pm 
Junior

פילי לפחות עכשיו נראים יותר טוב. אין ספק שהטאנקינג הביא להישגים אבל זו שיטה אנטי-ספורטיבית ומהבחינה הזאת, לדעתי לפחות, היא לא מוסרית.
זה שיש להם בחירות גבוהות בשביל לעשות טאנקינג זה קל, לא קל כי זה לזרוק עונות שלמות לפח, אבל האתגר האמיתי והספורטיבי אם מסתכלים מבחינה ניהולית זה להצליח לבחור את השחקנים הנכונים בדראפט. אם הם יעשו את זה הם גם יהיו קבוצה עם פוטנציאל רציני. ובכל זאת אני חושב שהחור בשיטה הזה של הטאנקינג צריך להיפתר איכשהו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 31, 2017 2:08 pm 
Hall of Famer

מאנו כתב:
שמעו, אם נעשה רשימה של שחקנים שהם טופ 20 או "יכולים להיות טופ 20" לא נצא מזה ונגלה שיש בערך 15 קונטנדריות בליגה עכשוויות ועתידיות.

המשפט הזה לא נכון. אמביד וסימונס נראו אתמול כמו כוכבים לכל דבר בליגה.

22 נק׳, 9 ריבאונדים, 5 אסיסטים ו-2 חטיפות ב-24 דקות עם 17+ לאמביד
24 נק׳, 7 ריבאונדים, 9 אסיסטים ב-38 דקות עם 10+ לסימונס

אין הרבה צעירים כאלו בליגה.

אתה מוזמן לכתוב לי מי לדעתך טופ20 כרגע ומי יכול להיות ולהראות לי 15 קונטדריות עכשוויות ועתידיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 31, 2017 3:41 pm 
Sophomore

פארקר לא היה טופ 20, לאב לא טופ 20, קיירי כן אך בוודאי ובוודאי שלא לפני הגעתו של לברון. ג'ינובילי, אולי, אבל הוא היה שחקן שישי, ולא חושב שהיה קונצנזוס סביבו שזה שחקן שאפשר לבנות סביבו קבוצה (זה דבר מצופה).

ובלי קשר, האמירה שלי היא לא שלא צריך שחקנים טובים כדי לקחת אליפות. ברור שצריך! אני רק אומר שיש הרבה שחקנים טובים בליגה, וקבוצה צריכה גם סבלנות ליצור כימיה, ולתת להם לגדול ולהתפתח ביחד, או לכל הפחות לבחור שחקנים שמאוד מתאימים לשחק ביחד, ולהתאים להם תבנית משחק שתדע לנצל את היתרונות שלהם והדבר הזה כשלעצמו מבליט אותם מעל כולם כי יוצאת קבוצה מנצחת. הרבה יותר קל להסתכל בדיעבד ולהגיד מה הפלא שגולדן סטייט לוקחים אליפות... יש להם 4 שחקנים טופ 5 בליגה או משהו כזה... אבל לפני שהם נהיו מה שהם נהיו, דריימונד היה בחירה נמוכה וגם קארי ותומפסון לא היו טופ 3 במחזור שלהם. שלא לדבר על פארקר וג'ינובילי שזה בכלל גאונות. בנוגע לפארקר אני זוכר ששנים נורטון היה מדרג אותו ממש נמוך בדירוג הרכזים ברשימות שלו בטח באופן יחסי לזה שהוא רכז של קבוצה אלופה. הוא עשה הרבה בקריירה ולפני תחילת הסוף סחב את סן אנטוניו על הגב (וגם את נבחרת צרפת), אבל הוא גם לא היה קונצנזוס באליפויות הראשונות של סן אנטוניו.

את מיאמי הבאתי כדוגמא ההפוכה לקבוצה שהורכבה משלושה שחקנים טופ טופ אינסטנט ואיכזה. הייתה לא רחוקה מלצאת עם אליפות 1 מתוך 4 אפשריות כשבדרך מפסידים לסן אנטוניו (עליה דיברתי) ולדאלאס. דטרויט. הכישלון של הגלקטיקוס של הלייקרס. קובי לקח אליפות אחרי עידן שאק עם הוספה של גאסול שלא היה נחשב סופרסטאר בליגה באותו זמן.

אז רשימה של שחקנים שיכולים להיות טופ 20 ב5 שנים הקרובות (בוא נתייחס למצב שאתה מתאר שלאב הוא טופ20 או משהו באזור):
הפריק, ברוגדון, היווארד, קיירי, טאטום, בראון, דיוויס, מונק, בול, אינגרם, רנדל, קוזמה, יוקיץ', וויט סייד, לאווין, מראקנן, וויגינס, טאונס ,אמביד, סימונס, פולץ, קארי, דריימונד, דוראנט, תומפסון, הארדן, לברון, לאב, דרוזן, גלינרי, דיאנדרה, מארק גאסול, גובר, אהרון גורדון, לנארד, מקולום, ג'ורג', ווסטברוק, וול, בוקר, פרוזינגיס, קאזינס.

בלי שחקנים שלפני שנתיים עוד נחשבו טופ 20 (נניח כרמלו, פול וכו'), בלי שחקנים שלפני שנתיים נחשבו כאלה שיכולים להיות טופ עשרים אבל די ברור כרגע שלא יהיו (נניח, דרמונד וכו'), בלי שחקנים עתידיים להיבחר בדראפט במהלך השנים הללו.

גם מק"ו פתח בקול תרועה רמה. שמע, בגישה של הבנייה של פילי, זה ששני שחקנים קולעים יפה בתחילת העונה זה ממש לא מספיק. הרף שלך הוא שהשחקנים האלה יקחו אליפות. לא חסרים סקוררים ששיחקו ביחד ולא הגיעו להישגים. אפילו אם נגיד שסימונס ואמביד סופרסטארים עתידיים גם דוראנט ו-ווסטברוק היו מתישהו באותה קבוצה (וגם הארדן).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 01, 2017 1:45 am 
Hall of Famer

הסיקסרס לא מממשים את האופציה על שנה 4 לחוזה של אוקפור ומעבירים מסר חד - הבחור על הטריידינג בלוק.

גם הווריורס מוותרים על אופציה שלהם על קוון לוני. משער שיש קשר לביצועים של ג'ורדן בל בליגה עד כה. כן מימשו על דמיאן ג'ונס.

אימאן שמפרט בחוץ ל-5-7 ימים עם כאבי ברך.

אין עדיין צפי לחזרה של כריס פול. כנ"ל לאונרד.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 01, 2017 2:37 am 
Hall of Famer

מאנו כתב:
פארקר לא היה טופ 20, לאב לא טופ 20, קיירי כן אך בוודאי ובוודאי שלא לפני הגעתו של לברון. ג'ינובילי, אולי, אבל הוא היה שחקן שישי, ולא חושב שהיה קונצנזוס סביבו שזה שחקן שאפשר לבנות סביבו קבוצה (זה דבר מצופה).

ובלי קשר, האמירה שלי היא לא שלא צריך שחקנים טובים כדי לקחת אליפות. ברור שצריך! אני רק אומר שיש הרבה שחקנים טובים בליגה, וקבוצה צריכה גם סבלנות ליצור כימיה, ולתת להם לגדול ולהתפתח ביחד, או לכל הפחות לבחור שחקנים שמאוד מתאימים לשחק ביחד, ולהתאים להם תבנית משחק שתדע לנצל את היתרונות שלהם והדבר הזה כשלעצמו מבליט אותם מעל כולם כי יוצאת קבוצה מנצחת. הרבה יותר קל להסתכל בדיעבד ולהגיד מה הפלא שגולדן סטייט לוקחים אליפות... יש להם 4 שחקנים טופ 5 בליגה או משהו כזה... אבל לפני שהם נהיו מה שהם נהיו, דריימונד היה בחירה נמוכה וגם קארי ותומפסון לא היו טופ 3 במחזור שלהם. שלא לדבר על פארקר וג'ינובילי שזה בכלל גאונות. בנוגע לפארקר אני זוכר ששנים נורטון היה מדרג אותו ממש נמוך בדירוג הרכזים ברשימות שלו בטח באופן יחסי לזה שהוא רכז של קבוצה אלופה. הוא עשה הרבה בקריירה ולפני תחילת הסוף סחב את סן אנטוניו על הגב (וגם את נבחרת צרפת), אבל הוא גם לא היה קונצנזוס באליפויות הראשונות של סן אנטוניו.

את מיאמי הבאתי כדוגמא ההפוכה לקבוצה שהורכבה משלושה שחקנים טופ טופ אינסטנט ואיכזה. הייתה לא רחוקה מלצאת עם אליפות 1 מתוך 4 אפשריות כשבדרך מפסידים לסן אנטוניו (עליה דיברתי) ולדאלאס. דטרויט. הכישלון של הגלקטיקוס של הלייקרס. קובי לקח אליפות אחרי עידן שאק עם הוספה של גאסול שלא היה נחשב סופרסטאר בליגה באותו זמן.

אז רשימה של שחקנים שיכולים להיות טופ 20 ב5 שנים הקרובות (בוא נתייחס למצב שאתה מתאר שלאב הוא טופ20 או משהו באזור):
הפריק, ברוגדון, היווארד, קיירי, טאטום, בראון, דיוויס, מונק, בול, אינגרם, רנדל, קוזמה, יוקיץ', וויט סייד, לאווין, מראקנן, וויגינס, טאונס ,אמביד, סימונס, פולץ, קארי, דריימונד, דוראנט, תומפסון, הארדן, לברון, לאב, דרוזן, גלינרי, דיאנדרה, מארק גאסול, גובר, אהרון גורדון, לנארד, מקולום, ג'ורג', ווסטברוק, וול, בוקר, פרוזינגיס, קאזינס.

בלי שחקנים שלפני שנתיים עוד נחשבו טופ 20 (נניח כרמלו, פול וכו'), בלי שחקנים שלפני שנתיים נחשבו כאלה שיכולים להיות טופ עשרים אבל די ברור כרגע שלא יהיו (נניח, דרמונד וכו'), בלי שחקנים עתידיים להיבחר בדראפט במהלך השנים הללו.

גם מק"ו פתח בקול תרועה רמה. שמע, בגישה של הבנייה של פילי, זה ששני שחקנים קולעים יפה בתחילת העונה זה ממש לא מספיק. הרף שלך הוא שהשחקנים האלה יקחו אליפות. לא חסרים סקוררים ששיחקו ביחד ולא הגיעו להישגים. אפילו אם נגיד שסימונס ואמביד סופרסטארים עתידיים גם דוראנט ו-ווסטברוק היו מתישהו באותה קבוצה (וגם הארדן).

נדמה לי ששכחת את גריפין ואת לילארד.

הפריק - כן
ברוגדון - אין סיכוי

פרוזינגיס - כבר שם ולדעתי יש פוטנציאל לטופ5

היווארד - איפשהו בין הטופ20 לטופ30 אבל בהחלט ניתן להחשיב אותו כפיסה לאליפות
קיירי - כן
טאטום - יש פוטנציאל
בראון - נניח שיש פוטנציאל
ולכן בוסטון היא קונטנדרית לגיטימית

בול - אולי, עוד מוקדם לומר
אינגרם - אני בספק
רנדל - אין מצב
קוזמה - אולי, עוד מוקדם לומר
המון סימני שאלה בלייקרס ומעט מדי הוכחות.

יוקיץ' - המממ. על הסף.
וויט סייד - המממ. על הסף.
מונק - באמת? לא ראיתי אותו...

שלושתם בכל מקרה בקבוצות בהן אין עוד שחקן טופ20

לאווין - יש פוטנציאל
מראקנן - אולי, עוד מוקדם לומר

וויגינס - פוטנציאל גבוה לטופ20
טאונס - כבר שם

אמביד - כבר שם לדעתי (אבל תלוי בפציעות כדי להישאר שם)
סימונס - פוטנציאל גבוה לטופ20
פולץ - אולי, עוד מוקדם לומר

קארי - כמובן
דריימונד - כמובן
דוראנט - כמובן
תומפסון - כמובן
ולכן הם האלופים...

דיוויס - בוודאי
קאזינס - כן

הארדן - כן

לברון - בטח
לאב - כן

דרוזן - כן

גלינרי - ממש לא
דיאנדרה - לדעתי לא

מארק גאסול - כן

גובר - כן

אהרון גורדון - יש פוטנציאל

לנארד - טופ5

מקולום - המממ, קרוב לשם

ג'ורג' - כן
ווסטברוק - כן

וול - כן

בוקר - פוטנציאל גבוה

בקיצור, לרוב הקבוצות אין שני שחקני טופ20 או שניים שנראים כמו שחקני טופ20 לעתיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 01, 2017 2:39 am 
Hall of Famer

התותח המפוברק כתב:
הסיקסרס לא מממשים את האופציה על שנה 4 לחוזה של אוקפור ומעבירים מסר חד - הבחור על הטריידינג בלוק.

אני מפרש את המסר החד הזה כ״אנחנו בכל מקרה לא ממשיכים איתו אז... רק תציעו משהו, ניקח הכל״. לא יודע אם זה המסר שכדאי להעביר בשלב הזה. אני מניח שבסוף הוא יעבור תמורת בחירת סיבוב שני או משהו בסגנון :? זה לא שעל נואל הם קיבלו יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 01, 2017 3:38 am 
Junior

מה זה שחקני טופ20? בליגה?

20. אנתוני דיוויס
19. קיירי אירווינג
18. סיג'יי מקקקולום
17. מייקל קונלי
16. בלייק גריפין
15. פול מילסאפ
14. למארקוס אולדרידג'
13. קייל לאורי
12. דמארקוס קאזינס
11. אנדרה דראמונד
10. אייזיה תומאס
9. קווין דוראנט
8. די-לילארד
7. קוואי
6. ג'יימס הארדן
5. דרים און גרין
4. גריק פריק
3. ראסל
2. לברון
1. סטף

Deal_With_It#

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 01, 2017 9:51 am 
Junior

Att כתב:
התותח המפוברק כתב:

אני מפרש את המסר החד הזה כ״אנחנו בכל מקרה לא ממשיכים איתו אז... רק תציעו משהו, ניקח הכל״. לא יודע אם זה המסר שכדאי להעביר בשלב הזה. אני מניח שבסוף הוא יעבור תמורת בחירת סיבוב שני או משהו בסגנון :? זה לא שעל נואל הם קיבלו יותר.

אין פה שום מסר לשאר הליגה, הסיקסרס לא רצו להתחייב אליו לעוד עונה במידה ולא יימצא עליו טרייד, הם זקוקים לקאפ ספייס בקיץ בשביל ללכת על אייברי בראדלי ואחרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 01, 2017 1:06 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

לא ידעתי לאן להכניס את זה, אבל נחשו מי מובילה את הליגה באחוזים מ-3?
אורלנדו! כן, אותה קבוצה של נגרים שבעונה שעברה קלעה 8.5 שלשות למשחק ב-32.8% (מקום 29 בליגה) קולעת בינתיים העונה 12.7 שלשות (חמישית) ב-44.1%!
מובילים אותה פורנייה עם 2.9 שלשות ב-55.6%, גורדון (מה?) עם 2.6 של' ב-59.1%, ספייטס עם 2.3 של' ב-47.4%, ווצביץ עם 1.9 של' ב-40.6%, סימונס עם 1.3 של' ב-50%, אוגוסטין עם 1 של' ב-38.9%, חזוניה עם 0.8 של' ב-62.5% וזה כשהשלשן המוביל שלהם רוס קולע רק שלשה למשחק ב-24.1%.
רוב הסיכויים שהם לא ימשיכו בכושר הקליעה הזה ועדיין זה די מדהים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 01, 2017 11:02 pm 
Hall of Famer

B.Grant44 כתב:
Att כתב:
התותח המפוברק כתב:

אין פה שום מסר לשאר הליגה, הסיקסרס לא רצו להתחייב אליו לעוד עונה במידה ולא יימצא עליו טרייד, הם זקוקים לקאפ ספייס בקיץ בשביל ללכת על אייברי בראדלי ואחרים.

ברור שאין כאן מסר ישיר אבל זה המסר שעובר בעקבות ההחלטה הזו. אני כרגע נוטה לחשוב שיש סיכוי סביר שאוקאפור ישוחרר ב-buyout. אם כן, סביר להניח שהוא ייפול לזרועות הסלטיקס ושם, אם יהיה בריא, אני מניח שהוא יהיה שחקן תורם. פילי, לעומת זאת, תמשיך לפתח את אמיר ג׳ונסון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 02, 2017 9:34 am 
מנהל פורום

כבר שווה לפתוח ת'רד על המשבר בקליבלנד (ועל האימפקט של העזיבה של קיירי)?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 02, 2017 10:26 am 
מנהל פורום

בהחלט, לך על זה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 02, 2017 11:22 am 
Junior

Att כתב:
B.Grant44 כתב:
Att כתב:
התותח המפוברק כתב:

ברור שאין כאן מסר ישיר אבל זה המסר שעובר בעקבות ההחלטה הזו. אני כרגע נוטה לחשוב שיש סיכוי סביר שאוקאפור ישוחרר ב-buyout. אם כן, סביר להניח שהוא ייפול לזרועות הסלטיקס ושם, אם יהיה בריא, אני מניח שהוא יהיה שחקן תורם. פילי, לעומת זאת, תמשיך לפתח את אמיר ג׳ונסון.

הסיבה שזה קרה היא שכרגע יש להם כלום ושום דבר.
שנאת הסיכון (לשלם לאוקפור 6 מ' שנה הבאה) גוברת על הרצון לרווח (בחירת סיבוב שני)

זה נראה כאילו הם רק על 60 לשנה הבאה, אבל זה לא כולל את ה~15 לשנה שקובינגטון יעלה.
ורדיק או קלעי אחר במקומו.
המזל שלהם שהקאפ של קובינגטון כזה נמוך אז יהיה להם מקום לתת חוזה גדול אבל הם כנראה יגיעו לתקרה בקיץ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 02, 2017 7:15 pm 
Hall of Famer

אחת הקבוצות הגרועות בליגה כעת מאבדת את טריסטן תומפסון לחודש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 02, 2017 10:20 pm 
Sophomore

שכחתי את בלייק, איזיאה ואני חושב שעוד כמה... ובכלל השנה פתאום דיון וויטרס ואולדיפו שינו מקום ומסתבר גם מזל ונראים פתאום כמו שחקנים (לא אטען שהם טופ 20, אבל אם ימשיכו ככה... בייחוד אולדיפו, אז למה לא?)

ובכלל, מת שג'ליל יגיע לפופ שיהפוך אותו לשחקן טופ 20... ואולי יקח איתו אליפות גם ואז תגיד שזה לא פלא כי הוא לקח אליפות עם אוקפור שהוא טופ 4...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1517 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52 ... 61  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 16 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: