sheky כתב:
אני לא חושב שהבניה של נס ציונה רעה כמו שהרוטציה מנוהלת רע.
נתחיל מזה שלאלישי כדיר אין מה לחפש ברמות האלו כשחקן מוביל... שחקן האסל זה אחלה עבורו אבל בנס ציונה הוא עושה מה שהוא עושה הכי טוב וזה לקבל בלוקים ולהחטיא מטר מהסל.
מעבר לזה הקבוצה מרגישה לא מחויבת ומשחקת עם הרכבים שמרגישים כאילו לא רוצים לפגוע באף שחקן ולעשות לכולם נעים באגו.
לפי דעתי יש שם סגל ששווה לא מעט נצחונות (לא יודע אם פלייאוף) אבל צריך לדעת לנהל אותו נכון ובעיקר להכניס הרבה יותר מחויבות.
אתה סותר את עצמך - הרי הם בהחלט בנו על אלישי כדיר כישראלי המוביל שלהם , ומעבר לחוסר ההיררכיה אין ספק שזה פשוט ביזבוז כסף להחזיק 7 ישראלים "בינוניים ומטה" , ועוד כאשר אף אחד מהם הוא לא איזה שחקן צעיר שעולה באמת גרושים .
בינתיים גם אף זר שלהם לא מרשים באופן מיוחד , ואני ממש לא רואה אותם בכלל קרובים לפלייאוף . ממש לא אופתע אם ינצחו נניח רק עוד פעם בודדת עד לסיום הסיבוב ( יש להם עוד את מכבי , ירושלים , נהריה , חולון וכו' ... ) .
sir charles כתב:
ג'קסון כנראה בזבז את כל התחמושת במשחק בבאמברג.. זורק שלשות רעות באחוזים מחרידים, ממשיך להיכנס לתוך היער ולחטוף גגות (ובכלל 36% רעים מהשדה עד כה בליגה), לא סוחט מספיק עבירות (וכשכבר כן אז קולע מהקו ב50%), לצד אסיסטים באמת יפים מאבד יותר מדי כדורים לא מחויבי המציאות, כמעט ולא לוחץ את הרכז היריב (רודריגז דפק תצוגת אסיסטים במחצית הראשונה כמעט ללא הפרעה) ובעיקר לא מראה שליטה בקבוצה אלא בעיקר מהלכים אישיים (גם אלו שנגמרים באסיסטים).
יותר ויותר הוא מזכיר לי גרסה מוקטנת של ג'רמי פארגו - הרבה כישרון אבל יותר מדי שופוני..
היתאור הנ"ל הוא למעשה איך שרבים מאיתנו חשבו שג'קסון ייראה כשדובר עליו בקיץ .
אז הוא התחיל באמת במשחק מדהים שמיצב אותו לכאורה כבינגו ( זוכרים את הכותרות ההזויות בסגנון - "שנים שלמכבי לא היה שחקן שכזה!" ) , אבל כיום כבר רואים כאמור לא מעט את החסרונות שהוא מביא משני צידי המגרש .