סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' נובמבר 14, 2024 11:45 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 63 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' נובמבר 01, 2017 1:54 am 
Freshman

בלוג: הצג בלוג (0)
אני לוקח לחיוב את העובדה שכמעט מדי משחק, מישהו אחר בקבוצה מתעלה.

ביורוליג זה החל בג'קסון, אח"כ קול, אח"כ תומאס.

בגביע ווינר זה היה ג'ון די, ואתמול סוף סוף בולדן סוף סוף הצטיין אפילו שהמאץ' אפ שלו לא היה מי יודע כמה.

ברמה הקבוצתית כאשר שחקן מסוים בתוך הרוטציה מצטיין, הוא מרגיש באמת חלק מהקבוצה, וזה אומר גישה חיובית יותר, אווירה טובה יותר, יותר מאמץ, ריכוז ויכולת,
כי אחרי ששחקן מסוים סוף סוף מצטיין, אז הוא יכול פחות להתעסק בעצמו ובביטחון העצמי שלו, הוא הראה מה הוא מסוגל לתת, הוא הציג איכויות, מכאן זה בעיקר להמשיך לסובב את הגלגל ולהתרכז בקבוצה, זה הדבר החיובי ביותר שמכבי יכולה לקחת לדעתי עד כה - הגארדים צברו את הביטחון שהם צריכים, הפורוורדים הזרים גם כן נכנסים לפורמה טובה, הסנטרים עדיין מדשדשים, עם זאת אני בטוח שממשחק למשחק נראה מכבי הרבה יותר חדה ומסודרת במשחק שלה ופחות מבולגנת והססנית.

ג'קסון פתח בסוג של השתוללות ואחד על אחד במקום להתמקד בריכוז המשחק ובפעולות הגנתיות והרצת מתפרצות שהיו יכולים לעזור לו להיכנס למשחק טוב יותר מאשר זריקות מה-3 באחד על אחד ודריבלים מיותרים שעלו לו באיבודים מיותרים במחצית השנייה ג'קסון כבר התאפס על המשחק שלו וזה ושיחק טוב מאוד, הוא צריך ללמוד מזה למשחקים הבאים.

קול מזכיר לי קצת את ג'ורדן פרארמר בקדנציה הראשונה שלו, יכולת החדירה שלו לסל בין אם בליגה ובין אם באירופה זו האיכות ההתקפית הכי גבוהה שלו וסוג של באנקר, הוא גם יכול לרכז לא רע כשהוא ב- "זון", אבל כרכז פותח'קבוע ג'קסון עדיף עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 01, 2017 2:41 am 
Hall of Famer

sheky כתב:
אני לא חושב שהבניה של נס ציונה רעה כמו שהרוטציה מנוהלת רע.
נתחיל מזה שלאלישי כדיר אין מה לחפש ברמות האלו כשחקן מוביל... שחקן האסל זה אחלה עבורו אבל בנס ציונה הוא עושה מה שהוא עושה הכי טוב וזה לקבל בלוקים ולהחטיא מטר מהסל.

מעבר לזה הקבוצה מרגישה לא מחויבת ומשחקת עם הרכבים שמרגישים כאילו לא רוצים לפגוע באף שחקן ולעשות לכולם נעים באגו.

לפי דעתי יש שם סגל ששווה לא מעט נצחונות (לא יודע אם פלייאוף) אבל צריך לדעת לנהל אותו נכון ובעיקר להכניס הרבה יותר מחויבות.

אתה סותר את עצמך - הרי הם בהחלט בנו על אלישי כדיר כישראלי המוביל שלהם , ומעבר לחוסר ההיררכיה אין ספק שזה פשוט ביזבוז כסף להחזיק 7 ישראלים "בינוניים ומטה" , ועוד כאשר אף אחד מהם הוא לא איזה שחקן צעיר שעולה באמת גרושים .
בינתיים גם אף זר שלהם לא מרשים באופן מיוחד , ואני ממש לא רואה אותם בכלל קרובים לפלייאוף . ממש לא אופתע אם ינצחו נניח רק עוד פעם בודדת עד לסיום הסיבוב ( יש להם עוד את מכבי , ירושלים , נהריה , חולון וכו' ... ) .

sir charles כתב:
ג'קסון כנראה בזבז את כל התחמושת במשחק בבאמברג.. זורק שלשות רעות באחוזים מחרידים, ממשיך להיכנס לתוך היער ולחטוף גגות (ובכלל 36% רעים מהשדה עד כה בליגה), לא סוחט מספיק עבירות (וכשכבר כן אז קולע מהקו ב50%), לצד אסיסטים באמת יפים מאבד יותר מדי כדורים לא מחויבי המציאות, כמעט ולא לוחץ את הרכז היריב (רודריגז דפק תצוגת אסיסטים במחצית הראשונה כמעט ללא הפרעה) ובעיקר לא מראה שליטה בקבוצה אלא בעיקר מהלכים אישיים (גם אלו שנגמרים באסיסטים).
יותר ויותר הוא מזכיר לי גרסה מוקטנת של ג'רמי פארגו - הרבה כישרון אבל יותר מדי שופוני..

היתאור הנ"ל הוא למעשה איך שרבים מאיתנו חשבו שג'קסון ייראה כשדובר עליו בקיץ .
אז הוא התחיל באמת במשחק מדהים שמיצב אותו לכאורה כבינגו ( זוכרים את הכותרות ההזויות בסגנון - "שנים שלמכבי לא היה שחקן שכזה!" ) , אבל כיום כבר רואים כאמור לא מעט את החסרונות שהוא מביא משני צידי המגרש .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 01, 2017 3:10 am 
Junior

בנושא הפועל ירושלים, זאת קבוצה בירידה. יש להם בכל זאת ישראלים טובים, גם יותם וליאור וגם הסווינגמן הזה, הטוב, שחקן ממש טוב. גם האוול הוא שחקן טוב. הזרים לא ממש ראיתי, אוסטין דיי שחקן טוב אבל הוא מה שהוא, השוטינג גארד שלהם שדומה לוויל בארטון שחקן טוב. מבחינת רכז, שיביאו רכז. אני כבר שנים ממליץ על ליאור ליפשיץ אבל אפשר גם ליאור ליפשיץ אמריקאי וכמו בכל התרפקות על ליאור ליפשיץ צריך להזכיר גם את אורי קוקיה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 01, 2017 8:47 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
לאור זה שמכבי לא לוקחים אותך, אולי תהייה מאמן נבחרת ישראל? ליאור ליפשיץ, קוקיה, איתי שגב - מי משלים את החמישיה שלך?

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 01, 2017 12:12 pm 
Sophomore

ראי שעל הקיר כתב:
לאור זה שמכבי לא לוקחים אותך, אולי תהייה מאמן נבחרת ישראל? ליאור ליפשיץ, קוקיה, איתי שגב - מי משלים את החמישיה שלך?

מורן רוט וארז מרקוביץ'

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 04, 2017 5:59 pm 
Junior

דמיון ג'יימס חתם באילת, זוכר אותו קצת כשחקן מכללות, סמול פורוורד חזק, היה בסאן אנטוניו ולא במקרה כי הוא מסוג השחקנים שהספרס אוהבים, יותר טוב ממה שאנשים חושבים. נראה לי החתמה מצוינת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 05, 2017 12:39 am 
Junior

מישהו יודע מה הסיפור עם תמיר בלאט? לא הגיע בשישי לכינוס של הנבחרת ולא היה היום באולם בחיפה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 05, 2017 1:26 am 
Junior
סמל אישי של המשתמש

דניאל כתב:
מישהו יודע מה הסיפור עם תמיר בלאט? לא הגיע בשישי לכינוס של הנבחרת ולא היה היום באולם בחיפה

אמרו לי שהוא חולה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 05, 2017 1:28 am 
Junior

בזכות המחלה שלו ניצחנו היום לדעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 05, 2017 2:00 am 
Junior
סמל אישי של המשתמש

לאומית כתב:

בזכות היריבה החלשה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 05, 2017 8:19 am 
Sophomore

juror13 כתב:
לאומית כתב:

בזכות היריבה החלשה...

אני מסכים.
בכלל, נראה שהליגה השנה זו ליגה של קבוצות שמתחרות מי הגרועה פחות. קשה לכמת את זה, אבל ההרגשה היא שהרמה ירדה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 05, 2017 10:51 pm 
Junior

קשור אולי לזה שהשנה רק התחילה והקבוצות ישתפרו בעוד חודשיים. בין אם דרך זרים שמגיעים באמצע העונה ובין אם בזה שרוב השחקנים חדשים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 06, 2017 4:21 pm 
Sophomore

picknroll כתב:
קשור אולי לזה שהשנה רק התחילה והקבוצות ישתפרו בעוד חודשיים. בין אם דרך זרים שמגיעים באמצע העונה ובין אם בזה שרוב השחקנים חדשים?

לא התחלתי לראות כדורסל מאמצע העונה שעברה...
החולשה הכללית הזו של הליגה לא זכורה לי כבר כמה עונות. עונת 2014-2015 האחרונה שזכורה לי ככל כך קשה לצפייה.
כן, אולי דברים ישתפרו, אבל בינתיים זוועה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 63 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 96 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה