סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' דצמבר 02, 2024 8:23 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1650 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62 ... 66  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל ירושלים 17-18
הודעהפורסם: ו' נובמבר 03, 2017 3:57 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
ראי שעל הקיר כתב:
אהבתי את הדברים של המקורב של ליאור אליהו (מן הסתם מקורב מאד מאד מאד, הכי מקורב שאפשר...)

מה שנקרא, אצל חז״ל: ״אדם קרוב אצל עצמו...״

ראובן כתב:
מכיוון שאליהו הוא אחד השחקנים הישראלים שהכי תרמו הישגית לקבוצות שלהם לאורך השנים, אולי העובדה שבאופן עקבי מאמנים נלחמו בו מעידה על המאמנים (טפירו הוא מקרה דומה) ולא עליו. בינתיים לא נראה שקציקאריס הוא גדול מאמני תבל, בכל מקרה. במשחק היחיד שאני ראיתי של הפועל אליהו הציל את הפועל מעוד הפסד מביך, בכל אופן, ועשה את זה בהרבה מלחמה.

חוץ מהעובדה המדוייקת לגבי קציקאריס, אתה טועה כאן, ראובן.

קודם כל, אני כופר בהנחה שבאופן עקבי מאמנים נלחמים באליהו. יש מאמנים שמאמינים בו פחות ובאופן טבעי נותנים לו קצת פחות דקות ממה שהוא חושב שמגיע לו. מי שהופך את זה למלחמה זה בעיקר הוא עצמו, על ידי הפעלת גדודי ה״מקורבים״ שאותם תיאר ראי. אתה ראית משחק אחד העונה שבו אליהו שיחק טוב, אבל אני ראיתי גם את המשחק נגד אשדוד שבו אליהו הצליח לאבד 4 כדורים ב-7 דקות משחק (זה נתון מדהים בעיניי. בעיקר בהתחשב בעובדה שארבעת האיבודים היו פשוט מסירות שלו לשחקנים יריבים או לאאוט), וראיתי גם את העונה שעברה שבה אליהו ירד לאחוז חסר תקדים של 32% מהעונשין, ואני רואה גם בכל משחק איך כל השחקנים של הקבוצה עושים חימום ומתיחות ורק הוא זורק את הכדור לסל, ושמעתי את הדיבורים על הסמסים שלו לפרנקו של ״תוותר לי על האימון״ ועוד כהנה וכהנה.

לאליהו יש חלק גדול בכך שבשנים של פרנקו היתה להפועל קבוצה שמשחקת כדורסל התקפי ויפה לעין, אבל יש לו גם חלק בכך שזו היתה קבוצה רכה מאוד, שמתקפלת ברגע ששומרים עליה חזק. מתחילת השנה שעברה הוא גם בירידה מקצועית חדה, שמחדדת את בעיות האופי הרבות שלו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 03, 2017 4:08 pm 
מנהל פורום

אורי אלון בראיון לרדיו ירושלים, די מאשר את מה שפיק כתב בוואן
האיש משווה את הכישלון של קאציקאריס לכישלון של פופ בסן אנטוניו בשנים הראשונות
בקיצור הוא ממש מחזיק מקאציאריס, הולך להחתים שני שחקנים בקרוב גבוה ורכז
אם אני מאמין לרוח הדברים גם כישלון מוחלט בעונה הזו לא יזיז את קאציקאריס מהג'וב אלא ישנו את הקבוצה שתהיה בדמותו ובצלמו
אני רואה לאן קאצי למנסה לקחת את הקבוצה סוג טיקי טאקה (שומע ארז, יש לך יורשים) כשבהגנה הכל מבוסס על חילופים ומחוייבות אישית בכל פוזשן
אני בספק אם נמצא מספיק שחקנים ישראלים לממש את זה גם בעונה הבאה, בכל זאת צריך שניים כאלה על המגרש בליגה הישראלית
אם אם זה יצליח בסוף? אני אהיה מאושר
שוב, האיש מרשים מאוד מאוד בראיון, חד ברור, לא מתחמק, תענוג

הוא מתלהב מהחזרה של קינזי
https://soundcloud.com/baderech-lamigrash/2a-1
אפשר לדלג על הדקה הראשונה

אני פחות בונה על החזרה של קינזי, הוא לא נראה לי בריא ולא בטוח שיהיה כשיר ב100% בשום דקה לאורך העונה הקרובה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 03, 2017 4:57 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
כן? כזה חד הוא? אז הוא נראה את אליהו מסולק מהקבוצה. עושה פרצופים, לא?
או שזה תופס רק לזרים?

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 03, 2017 5:08 pm 
מנהל פורום

לא אופתע אם ליאור לא יהיה בקבוצה, הוא גם רמז למה הוא מצפה מליאור. כשדיבר על שחקנים שצריכים להיות מוכנים לעלות למגרש לקחת ריבאונד אחד לעשות עבירה ולחזור לספסל.
עונה חמישית שלו, והוא די עמד מאחרי המילים שלו עד עכשיו, אני מאמין שאם קאציקאריס ירצה, ליאור ילך לחפשש קבוצה

עוד באותו ראיון, ג'רלס עדיין בירושלים כי הוא מחכה למפגש אישי (ג'רלס/אורי אלון) לסגור את תנאי הפרידה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 03, 2017 5:14 pm 
Hall of Famer

ואני לתומי חשבתי שכבר "הגיעו להבנות איתו" ביום ששוחרר...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 03, 2017 5:17 pm 
מנהל פורום

תומתך (זו ההטייה הנכונה לתום שלך?) חשובה לנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 03, 2017 5:23 pm 
מנהל פורום

הנה עוד משהו מהעיתונות המקומית

https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =3&theater

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 04, 2017 12:18 am 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
על פי מה חשבת את זה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 04, 2017 2:09 am 
Hall of Famer

uriel17 כתב:
אורי אלון בראיון לרדיו ירושלים,
האיש משווה את הכישלון של קאציקאריס לכישלון של פופ בסן אנטוניו בשנים הראשונות

אז או שלאורי אלון אין מושג על הקריירה של פופ בסן אנטוניו או שהוא דמגוג.
פופ החל לאמן אחרי פתיחת העונה של עונת 96/97 אחרי שהספארס פיטרו את המאמן הקודם. דיוויד רובינסון כבר גמר את העונה בשלב הזה והספארס החלו במסע המפואר להשיג את טים דאנקן ב-97. העונה הייתה אומללה ומלאת פציעות (או שחקנים שרשומים כפצועים כשהם יכולים להוסיף עוד איזה ניצחון בטור הניצחונות). פופ לא נכשל בשנה הראשונה שלו כמאמן, הוא הצליח בגדול. הפסיד כמה שיותר משחקים שאפשר וזכה בענק בלוטרי בטים דאנקן. בעונה השנייה הספארס כבר היו חזק בצמרת, ניצחו 56 משחקים ועפו בחצי גמר המערב ליוטה. בשנה השלישית הכישלון היה בדמות אליפות ראשונה לספארס. עד כאן הכשלונות של פופוביץ' בשנים הראשונות שלו.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 04, 2017 2:24 am 
מנהל פורום

ברור שאין לו מושג, גם לי אגב לא היה מושג מה הרקע לכישלונות על הפרקט של הספרס בשנים הראשונות שלו שם
וזה גם לא משנה האם יש לו או אין לו מושג
אני מאזין לראיון ומפרשן, לא מצדיק ולא מותח ביקורת
ממה שהוא אמר יוצא שלפחות עכשיו יש לו אורך רוח לכישלנות של קאציקאריס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 04, 2017 12:03 pm 
Hall of Famer

שים לב מה אתה ממשיך לעשות - "גם לי אגב לא היה מושג מה הרקע לכישלונות על הפרקט של הספרס בשנים הראשונות שלו שם"
וזה אחרי שאני כותב תגובה שבה אני מספר שבשנים הראשונות לא היו שום כישלונות, בשנה השלישית למשל כישלון של אליפות, אלא רק בעונת הרוקי שלו כמאמן, שאת המשרה הוא בכלל קיבל אחרי שהמאמן שפתח את העונה פוטר, היה מאזן גרוע בגלל סופר טנקינג. העונה השנייה כבר הייתה הצלחה ועל העונה השלישית כבר דיברנו.

ובטח שזה משנה אם לאורי אלון יש מושג או אין מושג. אם הוא מביא דוגמאות, רצוי שהן יהיו מחוברות למציאות. הייתי מוטרד למשל אם גל הירש היה מעביר בצבא הרצאות על הניצחון המפואר של האוגדה שלו במלחמת לבנון השנייה ואיך השפה המיוחדת שהוא השתמש בה תורמת רבות לניצחון צבאי. אם אין לו מושג על מה הוא מדבר, אז שלא ישווה למצב בהפועל ירושלים.
והסיכום שלך הוא בדיוק תמצית הדמגוגיה. המציא כישלונות לא קיימים של פופ ועכשיו לך וסביר להניח שגם לאוהדים אחרים פתאום יש אורך רוח לכישלונות של המאמן שלכם.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 04, 2017 2:44 pm 
מנהל פורום

אני מתעניין בעתיד של קאציקאריס ואתה עסוק בלהגן על פופ
לא איכפת לי אם הדוגמא של אלון הייתה טובה או לא, ולא טענתי שהיא דוגמא טובה
טענתי שהמסר של אלון הוא, קאציקאריס ישאר גם אם יכשל
גם אתה הבנת ככה את אלון?
זה הדיון שמעניין אותי, ולא הגבת לו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 04, 2017 5:47 pm 
Hall of Famer

אדום88 כתב:
ראי שעל הקיר כתב:
על פי מה חשבת את זה?

על פי זה:
"הפועל ירושלים וקרטיס ג'רלס הגיעו להבנות על שחרורו מהקבוצה. המועדון מודה לשחקן על תרומתו ומאחל לו הצלחה בעתיד" (ההודעה הרשמית של הקבוצה)

נדמה לי אגב שכשידיעה עיתונאית אמרה זמן קצר אחרי זה שאין שום הבנות ושג'רלס נשאר בירושלים ומתכוון להאבק על זכויותיו, משתמש מסוים התרגז על הידיעה "המופרכת". כלומר לא רק אני הבנתי לתומי שהגיעו איתו להבנות...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 05, 2017 1:01 am 
Hall of Famer

אתה שוב מפספס את ההודעות שלי לחלוטין. אני לא מנסה להגן על פופ, לא אכפת לי שכל אוהדי הפועל ירושלים יחשבו שפופ היה כישלון עצום חצי קריירה.
אני כן מנסה להראות שאורי אלון בראיון הזה היה בור או דמגוג. וזה לא סתם, כי אתה בדיוק הסברת מה המשמעות של הראיון הזה. הוא נתן לך אורך רוח לגבי המעמד של קציקאריס כמאמן הפועל ירושלים. אורך רוח בגלל סיפור מונפץ על כך שגם פופוביץ' נכשל ואני מניח שהוא תיבל במוסר השכל שרק אם נותנים למאמן את הזמן, אז ההצלחה כבר תגיע. הוא יכול לספר בראיון גם שבן וואלאס ברוב הקריירה שלו לא שמר בכלל, אבל בסוף הוא הבין מה ניתן לעשות והפך להיות שחקן ההגנה של האן.בי.איי וליאור אליהו מזכיר לחלוטין את בן וואלאס. הוא יכול לספר על כך שמג'יק ג'ונסון בשנים הראשונות שלו אמרו לו רק לזרוק לסל, אבל בגיל 30 מישהו אמר לו שהוא צריך להיות רכז ואז הוא הפך למלך האסיסטים ותראו ג'רום דייסון בדיוק הפך השנה תקליט לשנות השלושים שבחייו. ואפשר לתת עוד ועוד דוגמאות מאד רלוונטיות שיסבירו איך העונה של הפועל ירושלים למעשה הולכת רק להיות מופלאה ונפלאה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 05, 2017 1:30 am 
Freshman

נו ו? מה הסאבטקסט שלך? (תן לי לנחש, סתם לשם ההתנגחות, כמו שאוהבים פה).

ונגיד והדוגמה לא מוצלחת כי היא לא נכונה. הבנת את הסאבטקסט שלו. זה העניין, סלמאת.
תחליף את פופוביץ' במאמן שכן התחיל רע וסיים טוב, והכל בסדר.

*לא נכנס לשאלה בכלל אם הוא באמת בסוף יהיה טוב או לא, פחות רלוונטי להתפלמסות המיותרת שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 05, 2017 1:42 am 
Hall of Famer

אז תיתן דוגמא של מאמן מוצלח. אם אין לך, אז במקום להמציא, אתה יכול גם סתם להגיד - אני מאמין בקציקאריס, הוא מאמן מצוין, אני רואה את העבודה שלו, אני רואה את הפוטנציאל, אנחנו חייבים להיות סבלניים ולבסוף ההצלחה תגיע.
אני מבין שאנחנו חיים בעולם של דונלד טראמפ שאפשר להמציא מה שרוצים כדי שזה יסייע לקייס שלנו. אבל לא יודע, איכשהו לי כן משנה מה באמת קרה ולא מה שברגע הזה מתאים לי, אז נמציא שקרה.

והסאבטקסט שלי הוא לא כל כך סאב, אלא טקסט שכתבתי. או שאורי אלון לא ממש מכיר את ההיסטוריה ומספר איזה סיפור שהוא המציא או שמישהו סיפר לו (במשך תקופה ארוכה בתקשורת מייקל ג'ורדן מסר את האסיסט ההוא לג'ון פקסון למשל) ואז הוא סתם לא יודע על מה הוא מדבר במקרה הזה וזה לא כזה נורא. במקרה היותר בעייתי, הוא דמגוג שמנסה לשכנע אתכם, האוהדים, בעזרת דוגמאות שקריות.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 05, 2017 1:51 am 
Sophomore

עמוס לב כתב:
אז תיתן דוגמא של מאמן מוצלח. אם אין לך, אז במקום להמציא, אתה יכול גם סתם להגיד - אני מאמין בקציקאריס, הוא מאמן מצוין, אני רואה את העבודה שלו, אני רואה את הפוטנציאל, אנחנו חייבים להיות סבלניים ולבסוף ההצלחה תגיע.
אני מבין שאנחנו חיים בעולם של דונלד טראמפ שאפשר להמציא מה שרוצים כדי שזה יסייע לקייס שלנו. אבל לא יודע, איכשהו לי כן משנה מה באמת קרה ולא מה שברגע הזה מתאים לי, אז נמציא שקרה.

והסאבטקסט שלי הוא לא כל כך סאב, אלא טקסט שכתבתי. או שאורי אלון לא ממש מכיר את ההיסטוריה ומספר איזה סיפור שהוא המציא או שמישהו סיפר לו (במשך תקופה ארוכה בתקשורת מייקל ג'ורדן מסר את האסיסט ההוא לג'ון פקסון למשל) ואז הוא סתם לא יודע על מה הוא מדבר במקרה הזה וזה לא כזה נורא. במקרה היותר בעייתי, הוא דמגוג שמנסה לשכנע אתכם, האוהדים, בעזרת דוגמאות שקריות.

האמת היא שאם כבר דונלד טראמפ, אז יש הרבה קווי דימיון בין שני האישים ולדעתי הדוקטור יקבל את זה כמחמאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 05, 2017 11:36 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

מי באמת מסר את האסיסט ההוא לפקסון? מודה שגם לי היה חקוק בראש שזה היה ג'ורדן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 05, 2017 11:40 am 
Hall of Famer

הוראס גרנט. אולי הבלבול בקשר למסירה של ג'ורדן זה בגלל המסירה שלו לשלשה של סטיב קר ב-97.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 05, 2017 11:46 am 
Sophomore

עופר האדום כתב:
הוראס גרנט. אולי הבלבול בקשר למסירה של ג'ורדן זה בגלל המסירה שלו לשלשה של סטיב קר ב-97.

עם סטיב קר זה לא היה שלשה אלא קליעה מאזור העונשין למיטב זכרוני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 05, 2017 12:00 pm 
Hall of Famer

sir charles כתב:
מי באמת מסר את האסיסט ההוא לפקסון? מודה שגם לי היה חקוק בראש שזה היה ג'ורדן.

ג'ורדן התחיל במהלך שהוביל לשער.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 05, 2017 12:13 pm 
Sophomore

עמוס, לא כל כך מבין על מה אתה כועס. אלון רצה להגיע לשורה התחתונה והוא גם הגיע אליה כי היא הובנה: "לדעתי קאצי מאמן טוב והוא יקבל אשראי למרות שהוא תהחיל גרוע, בדיוק כמו ש...."- ואז הוא הכניס דוגמא ממש גרועה שאף אחד לא מתווכח איתך עליה.
אפשר להגיד שהוא בור, דמגוג, מה שזה לא יהיה. לא כזה סיפור גדול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 05, 2017 2:22 pm 
Junior

אני חושב שאם רוצים שאפילו על הדוגמא אפשר להתווכח שהרי בסופו של דבר פופ הפסיד המון משחקים בשנה הראשונה. עצם הטענה שהכשלון הזה הוא הצלחה בגלל שזה מה שהביא לבחירה בדאנקן גובל בדמגוגיה שהרי אף אחד לא באמת ידע שעם המאזן השלישי הכי גרוע דווקא הם יזכו בבחירה הראשונה ומעבר לכך, אף אחד לא באמת ידע באותו זמן שזה מה שיהפוך את הקבוצה למה שהיא הפכה להיות. זה כמו להגדיר את העונה של שיקגו לפני הבחירה בג׳ורדן כהצלחה, רק בגלל שזה מה שהביא לבחירה בג׳ורדן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 05, 2017 2:33 pm 
Junior

אני זוכר את העונה ההיא היטב והיה ברור מרגע שרובינסון נפצע שהספרס מנסים להפסיד כמה שיותר. דאנקן היה שם גדול ובוסטון למשל החזיקו שתי בחירות גבוהות וחלמו להנחית אותו אצלם. למרבה צערם זה לא קרה ונאלצו להסתפק בבילאפס ורון מרסר אאז"נ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 05, 2017 2:48 pm 
Hall of Famer

זה כבר רצון להתווכח. קודם כל לפי אוריאל, אורי אלון לא דיבר על הכישלון של פופ בשנה הראשונה, אלא על הכישלון בשנים הראשונות (שוב אזכיר, אליפות בשנה השלישית, כן?). דבר שני, אי אפשר להתווכח על כך שהספארס עשו טנקינג עצבני. זה היה מתועד בזמן אמת. שחקנים שהיו כשירים נרשמו כפצועים ולא עלו לשחק. על רובינסון בזמנו דיווחו שהוא כבר היה יכול לחזור באותה השנה והספארס כמובן העדיפו שלא ידרוך על הפארקט ובכלל אווירה של כמה שיותר הפסדים, ככה יותר טוב. הם לא היו כמובן הקבוצה היחידה שניהלה מדיניות של טנקינג, כשבוסטון הייתה המוכרת מכולם.
ולגבי זה שאף אחד לא ידע באמת באותו זמן שזה מה שיהפוך את הקבוצה למה שהיא - אז טים דאנקן נחשב לשחקן של פעם בדור. בחירה בטוחה של פרנצ'ייז פלייר שאי אפשר להחטיא איתו. היו מעט מאד בחירות כאלו - שאק, לברון, קארים בזמנו. לא בכל שנה יש טנקינג כזה. ב-97 בפירוש היה מירוץ לזכיה בטים דאנקן.
בנוסף, אני כבר לא זוכר, אבל יכול להיות שהקבוצה הגרועה בליגה, הגריזליס לא היו יכולים לבחור בבחירה מספר 1, כך שלמעשה רק לבוסטון היה יותר סיכוי מאשר לספארס לבחור את דאנקן. היה להם איזה חוק שמנע מקבוצות האקספנשן לבחור גבוה, לא זוכר מיקומים ולכמה שנים. בדראפט הראשון של טורונטו וונקובר בוודאות, מנעו מהם לבחור טופ 5 והן בחרו במקום השישי והשביעי. בעונה אח"כ אני די בטוח שהיה איסור לבחירה מספר 1. הרפטורס בחרו במקום השני והגריזליס במקום השלישי.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1650 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62 ... 66  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: kakon3, רלפי ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: