סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 15, 2024 1:55 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 40 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' נובמבר 06, 2017 12:38 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

בלוג: הצג בלוג (0)
ראי שעל הקיר כתב:
sir charles כתב:
לא ברור מה עבר על מכבי ברבע הרביעי.
פתחו עם 5 איבודים ו5 שלשות של ראשון על הראש במשהו כמו שתיים-שלוש דקות.

אני לא אוהב לראות את ג'ון די מרכז. אין לו כדרור (הוא חייב להסתכל על הכדור בכל פעם שהוא מעביר אותו מאחורי הגב) ואין לו ראיית משחק מספיק טובה לשחרר את הכדור כשבא הדאבל טים. לזכותו ייאמר שהוא לא מוריד את הרגל מהגז בהגנה ונלחם בריבאונד גם כשלא הולך לו בהתקפה.

ג'ק כהן כנראה תופס את המקום של לנדסברג כמתאזרח התורן שיחטוף ממני הכי הרבה צעקות של "איך החטאת את זה יא כוסית?!" לזכותו יאמר שהוא תפס את ריבאונד ההתקפה הקריטי במשחק.

מילה לצוות השידור - זה באמת נחמד שזוסמן היאנוקה מקבל דקות במכבי אבל לא צריך להתלהב מכל מהלך שלו.. רוורס לייאפ שהוא מחטיא זה לא מהלך מצוין ושלשה מהפינה שבקושי נוגעת בטבעת זו לא זריקה טובה.
מה שכן, הוא בהחלט נותן הגנה טובה והערב גם ניסה יותר לכדרר ולחדור (רק שהחטיא את רוב החדירות שלו).

ומילה נוספת למנהלת הליגה - הם חייבים אבל ממש חייבים להפסיק עם תחרויות הקליעה לפנסיונרים בין הרבעים. לראות שני סבים שזורקים ומחטיאים מטר מהסל במשך דקה שלמה זה גובל בהתעללות בצופים.

אני בעיקר לא אוהב שמתייחסים לליגה בתור שדה ניסוי. זה לא שהיינו כאלה מעל הליגה בשנים האחרונות, כן?
אבל לא לרשום סנטר אחד, ואז לתת לסנטר השני לשחק רק 7 דקות במחצית הראשונה, כשכל המחצית השנייה אף אחד לא מצליח לשמור על הצבע - לא מבין מה ניסו להשיג בניסוי הזה.
אני גם לא אוהב שלא מתכוננים למשחקים, ולמשל נותנים למרפי הולווי שהוא קלעי עונשין בינוני ומטה לחגוג מתחת לסל (כי הרי אין סנטר...) ולא עושים עליו פאולים.

זה נראה שדוקא מכבי התכוננו להולאווי עם הדאבל טים האגרסיבי שהביאו עליו פעם אחר פעם. הבעייה שהם ברוב הפעמים (אולי למעט פעם אחת) הראו את הדאבל טים ממש מוקדם ואיחרו את הרוטציה כך שאפשרו לראשון למצוא את השחקן החופשי די בקלות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 06, 2017 12:47 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
להתכונן להולוויי זה גם לדעת שהוא קלעי עונשין של 60-65% משהו כזה. הולוויי זרק 8 פעמים לסל זריקות לא קשות במיוחד, לעומת רק פעם אחת ששלחו אותו לקו.
שלא לדבר על זה שלהתכונן להולוויי זה לא לשחק 33 דקות בלי סנטר.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 06, 2017 8:33 am 
Hall of Famer

מה שהפתיע אותי אלו 2 הריצות שראשון הצליחו לנפק ברבע האחרון.
הם פתחו את רבע ד' בריצת 14-2 שהורידה את הפער ל-3 בתוך כ-3 דק'. כאן מכבי עשתה 10-0 בבערך 2-3 דק', עלתה ל-13 . מנטאלית זה היה אמור לגמור עניין, אבל ראשון עשתה שוב פעם ריצה, הפעם 10-0 ושוב הורידה ל-3.

מה שכן, כללית אנחנו רואים יותר ויותר ריצות כאלו בכדורסל האירופי. זה נהיה שכיח יותר. להוביל 15-18 בתחילת הרבע הרביעי של המשחק לא הופך אותו לגמור, כמו שהיה כמעט בכל מקרה בעבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 06, 2017 12:41 pm 
הנביא הרשמי של הפורום
סמל אישי של המשתמש

oren_80 כתב:
מה שהפתיע אותי אלו 2 הריצות שראשון הצליחו לנפק ברבע האחרון.
הם פתחו את רבע ד' בריצת 14-2 שהורידה את הפער ל-3 בתוך כ-3 דק'. כאן מכבי עשתה 10-0 בבערך 2-3 דק', עלתה ל-13 . מנטאלית זה היה אמור לגמור עניין, אבל ראשון עשתה שוב פעם ריצה, הפעם 10-0 ושוב הורידה ל-3.

מה שכן, כללית אנחנו רואים יותר ויותר ריצות כאלו בכדורסל האירופי. זה נהיה שכיח יותר. להוביל 15-18 בתחילת הרבע הרביעי של המשחק לא הופך אותו לגמור, כמו שהיה כמעט בכל מקרה בעבר.

ואלמלא שתי החטאות עונשין נדירות של סיגרס ממש לקראת הסוף + האדונים החביבים שמש את הבדלי (כמה לא מפתיע)
- אני לא יודע איך זה היה נגמר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 06, 2017 3:23 pm 
Junior

קניסביץ שוחרר מהרצליה

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 06, 2017 3:32 pm 
Freshman

Red Sumo1 כתב:
קניסביץ שוחרר מהרצליה

מתבקש. ומאוחר מדי, לא הבנתי על מה חשבו כשהמשיכו איתו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 06, 2017 3:59 pm 
Junior

הבעיות של הרצליה זה לא קניסביץ אלא זרים חלשים בקו האחורי. ולדעתי גם מאמן שעושה עבודה רעה מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 06, 2017 8:02 pm 
Junior

לאומית, אני מסכים שקנסביק הוא לא האחרון שצריך ללכת, אבל אני מאוד שמח שהוא כבר לא במועדון. תמיד השרה אווירה שלילית והעונה היכולת שלו לספק נתונים היא מתחת לכל ביקורת.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 07, 2017 12:03 am 
Hall of Famer

קצת מוזר לשחרר כשמשחקים פעמיים בשבוע ועדיין ( לכאורה ) אין מחליף

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 07, 2017 12:18 am 
Hall of Famer

שורה הזויה לטיילר סטון מגליל-גלבוע הערב : 36 נקודות ( 5/7 לשלוש ) , 11 ר' ( 5 בהתקפה ) ומדד 40 .
מה שיפה אצלו זה היציבות , אפילו הנתונים המינימליים שלו ( עד כה העונה ) בכל פרמטר הם מעולים : 16 נק' , 9 ר' , מדד 21 .

מנגד הופעה חלשה מאוד של הסקוררים של נהריה : יאנג עם 3/15 מהשדה , וובסטר 1/7 , שולדבראנד 2/8 לצד 4 איב' .

בראון מנס ציונה עשה עלי רושם ממש טוב מהמעט שראיתי היום . הממוצעים שלו אבל בינוניים ומטה יש לציין , כולל נתון חריג של 6.6 ר' לשחקן שהוא 1.85 ...
קוק סתם זורק בלי קשר למשחק ( 12 שלשות הערב , 10 במשחק הקודם ) , ואילו גולן גוט משום מקום עשה 6/6 מחוץ לקשת !

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 07, 2017 12:52 am 
Junior

הדברים היחידים שטובים בבראון זה הריבאונד והשפת גוף. למרות שהוא לא פוגע הוא לא עסוק בעצמו. אבל זה שהוא לא מסוגל להריץ קבוצה ולהיות פליימייקר מינימלי זה כבר תמרור אזהרה גדול.

לגוט תמיד היה קליעה. יש לציין את ההגנה שלו. אני לא זוכר הגנה כל כך טובה משחקן ישראלי כבר הרבה זמן. כל הכבוד לו שהוא חא הוריד את הראש אחרי שבמשחק הקודם יובל המבולבל מחק אותו לגמרי.

שמישהו יגיד לסרג'נט לתת יותר דקות לגוט והופמן. ושיוריד את טל דן לנוח קצת.. גם הוא וגם כדיר לכל כך הרבה יותר מידי דקות. התעללות.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 07, 2017 1:03 am 
Junior

"המתאזרחים המוזרים".

בורדיון, סינגר, ספנסר וייס, ווריק והוניג. 10 מ-55 מחוץ לקשת. ואני מציין את המחוץ לקשת לא מתוך קנטרנות אלה בגלל שהם לא ממש תורמים מעבר לזה.

מישהו כבר הבין לאן דני רובין נעלם?

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 07, 2017 12:28 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

החתול יובב כתב:
"המתאזרחים המוזרים".

בורדיון, סינגר, ספנסר וייס, ווריק והוניג. 10 מ-55 מחוץ לקשת. ואני מציין את המחוץ לקשת לא מתוך קנטרנות אלה בגלל שהם לא ממש תורמים מעבר לזה.

מישהו כבר הבין לאן דני רובין נעלם?

אאל"ט מלבד הצרפתי כולם שיחקו בנבחרת ארהב למכביה ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 07, 2017 1:10 pm 
Junior

אני חושב שכל המתאזרחים האלו פה מסיבות כלכליות ומס בלבד, בלי קשר לאיכות.

לגבי שומרים ישראליים טובים בעמדה, אני חושב ששוכמן שומר לפחות באותה רמה ברמת הכיסוי האישי ושומר עוד יותר טוב בעזרה, חטיפות וחסימות. בכח מקרה השמירה של גוט אכן ראויה לציון.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 08, 2017 11:18 pm 
Hall of Famer

המחשה פשוטה לרמה של הליגה ניתן לראות בביצועי הקבוצות הישראליות באירופה :
אז נכון שמכבי ת"א אחלה העונה ביורוליג , אבל ירושלים , חולון , והרצליה מחזיקות יחדיו במאזן 11-3 , כולל כמה תבוסות מהדהדות שחטפו מיריבות שלא אמורות להיות כה עדיפות עליהן .
ואלו על פניו שתיים מהקבוצות הטובות יותר בליגה שלנו ( סביר מאוד שירושלים וחולון יסיימו את העונה במקומות 2-3 ) , בתוספת להרצליה שכרגע נראית רע גם במסגרת הליגה המקומית .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 40 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 19 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה