סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' דצמבר 02, 2024 7:45 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 45 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' נובמבר 06, 2017 6:55 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
בעיניי אתם מספידים את פולץ מהר מדי. אני רואה שם הרבה כישרון התקפי ונכונות למסור, וכן גם הגעה במצב פיזי לא אידיאלי. הוא יצא מזה ויהיה שחקן טוב. מה שכן, הדראפט הזה מתגלה כדראפט טוב, אם כי עוד מוקדם, בהחלט ניתן לומר שלהרבה שחקנים יש השפעה לטובה על הקבוצות שלהם. בסיטואציה הזאת לבחור בשחקנים בהתאם לצורך במגרש בהחלט יכולה להיות אסורטגיה נכונה, ובמקרה הזה עם סימונס בתור רכז לא בטוח שלא היה עדיף לבחור בחור כמו טייטום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 06, 2017 7:29 pm 
Junior

לבחור שחקנים בהתאם לצורך במגרש לא צריך להפוך לשיקול היחידי. זה בדיוק מה שהביא את קולאנג'לו לעשות את הטעות הפוטנציאלית (שתנוע במנעד של קטנה עד קולוסאלית בהתאם לתפקודו של פולץ אחרי הפציעה המוזרה שלו).

בסופו של דבר נראה ששוב איינג שם את הפיתיון למנהל מקצועי נמהר. קולאנגלו מן הסתם רייר על depth chart של שילוב 1,3,5 לדורות. סופר סנטר? יש. סופר פורוורד? יש. מה חסר? מה לא נעשה טרייד אפ לכביכול סופר פוינט גארד? תראה גם את כמות קיתונות הבוז המיידיות שאיינג קיבל אחרי הטרייד ותצלומי "התהליך" של הטרויקה. היה לזה אפיל סקסי ציבורי, ונראה שקולאנגלו גם חשק בו במידה מסויימת.

אין שום מניעה שטייטום או לחילופין דונובן מיטצ'ל לא היו נראים נהדר בפילי. סקוררים שמסתמנים כמיוחדים שהיו יכולים להשלים את החולשה הידועה של סימונס. פוינט גארד זאת העמדה הכי עמוסת כישרון בליגה, פולץ צריך להיות ממש אבל ממש טופ 3 של העמדה כדי להיות קרוב לשווה את טייטום פלוס בחירת דראפט אופציונלית גבוהה.

בנוסף, למרות שזה לא השיקול. לאיינג היה את תומאס, רוז'ייר, סמארט מכסים את העמדה. איזה צורך היה לו בפולץ? אוהדי פילי אובר מתגוננים מעלים טיעון לזכות הבן של שלא בטוח שמג'יק לא היה בוחר בפולץ בבחירה השנייה. אני חושב שהם חולמים והיו מבריחים את השובי דובי מהעיר אם הוא לא היה בוחר את הבן המועדף. אם קולאנג'לו חשש מאחד התסריטים הנ"ל עד כדי כך שהיה נואש לנפנף בבחירה גבוהה.. אז אני חושב שהוא טעה. במיוחד שאם היה לחוץ פוינט כל כך היה יכול גם לעשות טרייד למטה עבור פוקס, סמית וכו.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 06, 2017 9:19 pm 
Hall of Famer

מאנו כתב:
בעיניי אתם מספידים את פולץ מהר מדי. אני רואה שם הרבה כישרון התקפי ונכונות למסור, וכן גם הגעה במצב פיזי לא אידיאלי. הוא יצא מזה ויהיה שחקן טוב. מה שכן, הדראפט הזה מתגלה כדראפט טוב, אם כי עוד מוקדם, בהחלט ניתן לומר שלהרבה שחקנים יש השפעה לטובה על הקבוצות שלהם. בסיטואציה הזאת לבחור בשחקנים בהתאם לצורך במגרש בהחלט יכולה להיות אסורטגיה נכונה, ובמקרה הזה עם סימונס בתור רכז לא בטוח שלא היה עדיף לבחור בחור כמו טייטום.

גם אם פולץ יחזור מהפציעה המשונה שלו ויהיה שחקן טוב, הטרייד עדיין היה טעות ענקית.
בסיטואציה בה יש הרבה שחקנים טובים בדראפט, אתה לא בוחר להקריב בחירה גבוהה לא מוגנת בדראפט עתידי. אתה ״מסתפק״ במקום השלישי כדי לבחור שחקן מעולה, בייחוד כאשר השחקן שרצית כנראה היה מחכה לך שם ממילא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 06, 2017 9:26 pm 
Hall of Famer

החתול יובב כתב:
לבחור שחקנים בהתאם לצורך במגרש לא צריך להפוך לשיקול היחידי. זה בדיוק מה שהביא את קולאנג'לו לעשות את הטעות הפוטנציאלית (שתנוע במנעד של קטנה עד קולוסאלית בהתאם לתפקודו של פולץ אחרי הפציעה המוזרה שלו).

בסופו של דבר נראה ששוב איינג שם את הפיתיון למנהל מקצועי נמהר. קולאנגלו מן הסתם רייר על depth chart של שילוב 1,3,5 לדורות. סופר סנטר? יש. סופר פורוורד? יש. מה חסר? מה לא נעשה טרייד אפ לכביכול סופר פוינט גארד? תראה גם את כמות קיתונות הבוז המיידיות שאיינג קיבל אחרי הטרייד ותצלומי "התהליך" של הטרויקה. היה לזה אפיל סקסי ציבורי, ונראה שקולאנגלו גם חשק בו במידה מסויימת.

אין שום מניעה שטייטום או לחילופין דונובן מיטצ'ל לא היו נראים נהדר בפילי. סקוררים שמסתמנים כמיוחדים שהיו יכולים להשלים את החולשה הידועה של סימונס. פוינט גארד זאת העמדה הכי עמוסת כישרון בליגה, פולץ צריך להיות ממש אבל ממש טופ 3 של העמדה כדי להיות קרוב לשווה את טייטום פלוס בחירת דראפט אופציונלית גבוהה.

בנוסף, למרות שזה לא השיקול. לאיינג היה את תומאס, רוז'ייר, סמארט מכסים את העמדה. איזה צורך היה לו בפולץ? אוהדי פילי אובר מתגוננים מעלים טיעון לזכות הבן של שלא בטוח שמג'יק לא היה בוחר בפולץ בבחירה השנייה. אני חושב שהם חולמים והיו מבריחים את השובי דובי מהעיר אם הוא לא היה בוחר את הבן המועדף. אם קולאנג'לו חשש מאחד התסריטים הנ"ל עד כדי כך שהיה נואש לנפנף בבחירה גבוהה.. אז אני חושב שהוא טעה. במיוחד שאם היה לחוץ פוינט כל כך היה יכול גם לעשות טרייד למטה עבור פוקס, סמית וכו.

מסכים עם הניתוח הזה. סוף-סוף מישהו מכיר בחולשות של קולאנג׳לו או כמו שאני קורא לו לאחרונה, בילי קינג לייט.
פולץ יצטרך להיות טופ3 בעמדה שלו כדי להצדיק את הטרייד וגם זה עלול לא להספיק, בהתחשב בבחירה הגבוהה שפילי ימסרו ללייקרס ובאיך שטייטום נראה עד כה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 06, 2017 9:37 pm 
Junior

לגבי איינג', כתבתי בת'רד של הדראפט שמה שמונע ממנו להיות בליגה משלו אלה כמה שנים "שחונות" בדראפט. אבל תחילת העונה הזאת כבר גורמת לדברים להיראות אחרת, גם אם מנטרלים את עניין פולץ/טייטום. טרי רוז'ייר מסתמן כבחירה טובה. ג'יילן בראון גם. וסמי אוז'יילה עושה קולות של three and d הישר מסיבוב השני.

תוסיפו לזה, נקודה שלא מדובר בה, את ההימנעות הדי אדוקה מלתת חוזים גרועים. פרסטי שהוא מנהל מקצועי צפון/דרום סטייל איינג' בטריידים לא התאפק ונתן לרוברסון עשר מיליון לעונה. הרוברסון של הסלטיקס, מרקוס סמארט, לא קיבל את ההארכה שלו ויהפוך לרסטריקטד. איינג' ממש נזהר מלתת חוזים גבוהים לשחקני משנה.

לי נראה שהוא כבר ראוי להיחשב כבליגה משלו. ולחשוב שפעם היינו צריכים לסבול את פול גאסטון, ג'ים אובראיין וכריס וואלאס..​

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 06, 2017 10:14 pm 
Hall of Famer

החתול יובב כתב:
לגבי איינג', כתבתי בת'רד של הדראפט שמה שמונע ממנו להיות בליגה משלו אלה כמה שנים "שחונות" בדראפט. אבל תחילת העונה הזאת כבר גורמת לדברים להיראות אחרת, גם אם מנטרלים את עניין פולץ/טייטום. טרי רוז'ייר מסתמן כבחירה טובה. ג'יילן בראון גם. וסמי אוז'יילה עושה קולות של three and d הישר מסיבוב השני.

תוסיפו לזה, נקודה שלא מדובר בה, את ההימנעות הדי אדוקה מלתת חוזים גרועים. פרסטי שהוא מנהל מקצועי צפון/דרום סטייל איינג' בטריידים לא התאפק ונתן לרוברסון עשר מיליון לעונה. הרוברסון של הסלטיקס, מרקוס סמארט, לא קיבל את ההארכה שלו ויהפוך לרסטריקטד. איינג' ממש נזהר מלתת חוזים גבוהים לשחקני משנה.

לי נראה שהוא כבר ראוי להיחשב כבליגה משלו. ולחשוב שפעם היינו צריכים לסבול את פול גאסטון, ג'ים אובראיין וכריס וואלאס..​

אני לא יודע לאן תגיע הספינה של איינג׳ הפעם. ללא קשר לכך, אין ספק שהוא מבריק ואחד משני ה-gmים הטובים בליגה, אבל אי אפשר לומר שהוא בליגה משלו כשג״ס קיימים. הם עשו פחות או יותר הכל נכון במספר השנים האחרונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 06, 2017 11:07 pm 
Junior

כבר עברנו על זה.

ההנהלה הנוכחית של גולדן לא בנתה את כל התמהיל הנוכחי. לארי ריילי שהיה ה-gm עד 2013 בחר את קארי למשל.

איינג' בניגוד להנהלה הנוכחית של גולדן בונה קבוצת צמרת שנייה. כולל עבודת רבילדינג מהירה שבמקומות אחרים לוקחת קצת יותר מארבע שנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 06, 2017 11:43 pm 
Hall of Famer

צריך קצת גם מזל. אם קרי הולך למינסוטה הדפוקים, דורנט היום לא בGS ואף אחד לא מדבר עליהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 06, 2017 11:51 pm 
Hall of Famer

או אם הספרס ולוחמים כן משיגים את ולנצ׳ונס בטרייד שהיה מביא להם בחירה 5 כמו שפורסם שהם רצו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 07, 2017 12:07 am 
Sophomore

יכולים להסביר למה פולץ יצטרך להיות טופ 3 כדי להצדיק את הבחירה? לא הבנתי את הלוגיקה... למה כל עמדה עומדת בפני עצמה? הרי עמדת הרכז זו העמדה הכי חזקה בליגה (בטח מבחינת עומק) ומקום 5 ברכזים שווה יותר ממקום 5 בשוטינג גארד לדוג'...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 07, 2017 12:20 am 
Junior

satriani כתב:
צריך קצת גם מזל. אם קרי הולך למינסוטה הדפוקים, דורנט היום לא בGS ואף אחד לא מדבר עליהם.

אבל זה בדיוק העניין עם איינג׳ - שום דבר ממה שהוא עשה לא מבוסס על מזל. הוא לא הגריל בחירה גבוהה בניגוד לסיכויים, אפילו לא התמזל מזלו להנחית כוכב כמו דוראנט.
מה ששיש פה זה תהליך מתוכנן ועקבי -פירוק מהיר וחד של הקבוצה הגדולה כשהנכסים עוד היו בעלי ערך (בדיוק הפוך מהקבוצה שלו ב -86 כשדווקא הוא היחיד שהועבר), צבירה אובססיבית של בחירות סיבוב ראשון, ניצול הזדמנות מול הנטס כולל ראייה מפוכחת של המצב העתידי, הימור על שחקנים שפרצו אצלו (תומאס כמובן אבל גם קראודר), בחירות סבירות בדראפט ואת הכל הוא עושה בצורה קרה ושקולה - כאמור לא היסס לפרק את הקבוצה שהגיעה לגמר המזרח, ויתר על תומאס, לא היסס להעביר את בראדלי וקראודר שהיו מעמודי התווך של הקבוצה, לא נסחף אחרי הפיתוי של לבחור בבחירה הראשונה ועוד.

נערך לאחרונה על ידי דניאל בתאריך ג' נובמבר 07, 2017 11:07 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 07, 2017 12:26 am 
Hall of Famer

אין ספק שהטריידים של הזקנים, רונדו תומאס הם שיחוק אדיר.
בראון וטייטום עוד מוקדם לקבוע בודאות אבל הם נראים ממש ממש טוב.
כבר כתבתי פה בעבר שיש בבראון משהו קוואי בצורה שהוא משחק.
גם המאמן זו בחירה מעולה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 07, 2017 12:47 am 
Junior

ריילי גם בחר את תומפסון, כמובן. שנתיים לפני שהורד בדרגה עבור מאיירס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 07, 2017 1:17 am 
Hall of Famer

מאיירס הוא הGM הכי טוב. הוא היה חכם מספיק להביא את דורנט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 07, 2017 5:27 am 
Hall of Famer

אם מאיירס לא אחראי על הבחירה בקארי ובתומפסון (אני זכרתי שקארי היה ירושה ואילו שאת תומפסון הוא כן בחר) אז צריך לחשוב על זה מחדש. כך או כך, ג״ס כרגע רצה עם מה שנראה כמו שושלת. איינג׳ בצדק הימר על הטווח הארוך ולא על הקצר כדי להיאבק בהם. לי אישית קשה להתעלם מג״ס ומה שהיא עושה גם ברמת ההנהלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 07, 2017 11:19 am 
Junior

מאיירס מונה ב-2012, לא 2013. זה חשוב כי הוא היה אחראי לדראפט המוצלח ב-2012 - דריימונד גרין כמובן אבל גם האריסון בארנס שהיה שחקן חמישייה בקבוצה שלקחה אליפות ב-2015. אחראי גם על החתמת איגודלה ועוד, על החתמת סטיב קר ועוד. לא רע בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 07, 2017 11:32 am 
Hall of Famer

לריילי כמובן שיורדות נק' על הבחירה במאמן.
לגבי בוסטון, אני כן חושב שאיינג' חיכה יותר מדי עם פירוק החבילה. אני כן חושב שהיה לו מזל עצום עם זה שהנטס היו נואשים ובעיקר שמישהו בשלב הזה עדיין העז לתת לבילי קינג משכורת בארגון כדורסל.
היה פה זיהוי הזדמנות נפלא, אבל כך גם היה במקרה של דוראנט.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 07, 2017 11:36 am 
Hall of Famer

ריילי עדיין שם או שהועזב?
נדמה לי שמאיירס היה העוזר שלו בדראפט של תומפסון. לא יודע כמה היה מעורב בבחירה עצמה.

אם השאלה היא את מי הייתי לוקח לקבוצה כלשהי, זו שאלה לא פשוטה. אני מניח שאיינג׳ מוכח יותר והייתי מרגיש יותר בנוח לקחת אותו. מצד שני, עד כה מאיירס רץ כמה שנים והוא בכל זאת עושה מהלכים יפים ודי נקי מטעויות. אחרי השניים האלו הייתי לוקח את הינקי ולאחר מכן את ריליי ודריל מורי. הטופ לא מאוד עמוס ולאחריו, יש המון בינוניות ואיזה פרסטי מעצבן אחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 08, 2017 1:08 am 
Junior

לינדסי, הgm של יוטה עושה עבודה לא רעה. לא חף מטעויות, אבל הרבה בחירות מוצלחות, וטריידים סבבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 08, 2017 1:29 am 
Hall of Famer

picknroll כתב:
לינדסי, הgm של יוטה עושה עבודה לא רעה. לא חף מטעויות, אבל הרבה בחירות מוצלחות, וטריידים סבבה.

הוא סביר פלוס, לא חושב שיותר מזה. אני לא יודע אם זה היה הוא אבל איחרו שם מאוד בהחלטה לגבי הקו הקדמי (בתקופה שבה הוא היה עמוס בקאנטר, מילסאפ, גובר ופייבורס) ואיבדו המון ערך, טעו לגבי מבנה החוזה של הייוורד (מה שגרם לאיבוד שלו תמורת כלום) וטעו כמובן בבחירה הגבוהה באקסום.. קיבלו שם גם כמה החלטות טובות. בעיקר לגבי זהות המאמן והבחירה בגובר. הסה״כ די בינוני בעיניי. אם תרצה לבדוק, ישנה התייחסות נרחבת של החתול יובב בת׳רד שמתייחס לדירוג ה-GMים המכהנים: viewtopic.php?f=1&t=16842

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 45 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: B.a.c, Google [Bot], סאבוניס ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה