sir charles כתב:
לא ברור מה עבר על מכבי ברבע הרביעי.
פתחו עם 5 איבודים ו5 שלשות של ראשון על הראש במשהו כמו שתיים-שלוש דקות.
אני לא אוהב לראות את ג'ון די מרכז. אין לו כדרור (הוא חייב להסתכל על הכדור בכל פעם שהוא מעביר אותו מאחורי הגב) ואין לו ראיית משחק מספיק טובה לשחרר את הכדור כשבא הדאבל טים. לזכותו ייאמר שהוא לא מוריד את הרגל מהגז בהגנה ונלחם בריבאונד גם כשלא הולך לו בהתקפה.
ג'ק כהן כנראה תופס את המקום של לנדסברג כמתאזרח התורן שיחטוף ממני הכי הרבה צעקות של "איך החטאת את זה יא כוסית?!" לזכותו יאמר שהוא תפס את ריבאונד ההתקפה הקריטי במשחק.
מילה לצוות השידור - זה באמת נחמד שזוסמן היאנוקה מקבל דקות במכבי אבל לא צריך להתלהב מכל מהלך שלו.. רוורס לייאפ שהוא מחטיא זה לא מהלך מצוין ושלשה מהפינה שבקושי נוגעת בטבעת זו לא זריקה טובה.
מה שכן, הוא בהחלט נותן הגנה טובה והערב גם ניסה יותר לכדרר ולחדור (רק שהחטיא את רוב החדירות שלו).
ומילה נוספת למנהלת הליגה - הם חייבים אבל ממש חייבים להפסיק עם תחרויות הקליעה לפנסיונרים בין הרבעים. לראות שני סבים שזורקים ומחטיאים מטר מהסל במשך דקה שלמה זה גובל בהתעללות בצופים.
אני בעיקר לא אוהב שמתייחסים לליגה בתור שדה ניסוי. זה לא שהיינו כאלה מעל הליגה בשנים האחרונות, כן?
אבל לא לרשום סנטר אחד, ואז לתת לסנטר השני לשחק רק 7 דקות במחצית הראשונה, כשכל המחצית השנייה אף אחד לא מצליח לשמור על הצבע - לא מבין מה ניסו להשיג בניסוי הזה.
אני גם לא אוהב שלא מתכוננים למשחקים, ולמשל נותנים למרפי הולווי שהוא קלעי עונשין בינוני ומטה לחגוג מתחת לסל (כי הרי אין סנטר...) ולא עושים עליו פאולים.
זה נראה שדוקא מכבי התכוננו להולאווי עם הדאבל טים האגרסיבי שהביאו עליו פעם אחר פעם. הבעייה שהם ברוב הפעמים (אולי למעט פעם אחת) הראו את הדאבל טים ממש מוקדם ואיחרו את הרוטציה כך שאפשרו לראשון למצוא את השחקן החופשי די בקלות.