החתול יובב כתב:
לבחור שחקנים בהתאם לצורך במגרש לא צריך להפוך לשיקול היחידי. זה בדיוק מה שהביא את קולאנג'לו לעשות את הטעות הפוטנציאלית (שתנוע במנעד של קטנה עד קולוסאלית בהתאם לתפקודו של פולץ אחרי הפציעה המוזרה שלו).
בסופו של דבר נראה ששוב איינג שם את הפיתיון למנהל מקצועי נמהר. קולאנגלו מן הסתם רייר על depth chart של שילוב 1,3,5 לדורות. סופר סנטר? יש. סופר פורוורד? יש. מה חסר? מה לא נעשה טרייד אפ לכביכול סופר פוינט גארד? תראה גם את כמות קיתונות הבוז המיידיות שאיינג קיבל אחרי הטרייד ותצלומי "התהליך" של הטרויקה. היה לזה אפיל סקסי ציבורי, ונראה שקולאנגלו גם חשק בו במידה מסויימת.
אין שום מניעה שטייטום או לחילופין דונובן מיטצ'ל לא היו נראים נהדר בפילי. סקוררים שמסתמנים כמיוחדים שהיו יכולים להשלים את החולשה הידועה של סימונס. פוינט גארד זאת העמדה הכי עמוסת כישרון בליגה, פולץ צריך להיות ממש אבל ממש טופ 3 של העמדה כדי להיות קרוב לשווה את טייטום פלוס בחירת דראפט אופציונלית גבוהה.
בנוסף, למרות שזה לא השיקול. לאיינג היה את תומאס, רוז'ייר, סמארט מכסים את העמדה. איזה צורך היה לו בפולץ? אוהדי פילי אובר מתגוננים מעלים טיעון לזכות הבן של שלא בטוח שמג'יק לא היה בוחר בפולץ בבחירה השנייה. אני חושב שהם חולמים והיו מבריחים את השובי דובי מהעיר אם הוא לא היה בוחר את הבן המועדף. אם קולאנג'לו חשש מאחד התסריטים הנ"ל עד כדי כך שהיה נואש לנפנף בבחירה גבוהה.. אז אני חושב שהוא טעה. במיוחד שאם היה לחוץ פוינט כל כך היה יכול גם לעשות טרייד למטה עבור פוקס, סמית וכו.
מסכים עם הניתוח הזה. סוף-סוף מישהו מכיר בחולשות של קולאנג׳לו או כמו שאני קורא לו לאחרונה, בילי קינג לייט.
פולץ יצטרך להיות טופ3 בעמדה שלו כדי להצדיק את הטרייד וגם זה עלול לא להספיק, בהתחשב בבחירה הגבוהה שפילי ימסרו ללייקרס ובאיך שטייטום נראה עד כה.