סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 15, 2024 11:41 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 22 הודעות ] 
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' נובמבר 08, 2017 12:22 am 
הנביא הרשמי של הפורום
סמל אישי של המשתמש

בלוג: הצג בלוג (0)
וואו, כזה מזמן לא קראתי, ואולי אף פעם לא:
https://www.haaretz.co.il/sport/tapina/ ... -1.4584627

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 08, 2017 12:42 am 
Sophomore

אפשר העתקבק למתי מעט שלא רשומים לאתר הארץ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 08, 2017 1:34 am 
Junior

בושה וחרפה.
אני יכול לקבל את זה שיש דברים מאחורי הקלעים שהם דיל ברייקר ושלא שווים את מה שהוא נותן על המגרש (שזה לא מעט).
אני לא יכול לקבל מאמן שמלכלך ככה על שחקן בתקשורת. לא משנה מה הוא עשה. בושה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 08, 2017 1:39 am 
Freshman

הזוי הזוי הזוי...
מרגיש לי כמו בסיטואציה שאורי אלון עשה לייבצ'אט עם אוהדים שהוא מטיס רחפן ואמר על הבומבה של אמרה לחנוכי "טוב מאוד". הייתה לי הרגשה חזקה מאוד אז שאורי לא היה סחי בזמן שכל זה קרה.
מצד שני, זה פרנקו.

אהלן דני, זה עירד מעיתון "הארץ". מה נשמע?

בסדר.

אני מבין שהתקבלה החלטה שג'ף אלן לא ממשיך.

לא דיברנו על זה בכלל.

אני יודע שהחוזה הזמני שלו מסתיים, הוצע לו חוזה לעוד חודש, הוא סירב ורוצה חוזה עד סוף העונה אז הוחלט לשחרר אותו.

כל מה שאתה אומר לי עכשיו אני שומע בפעם הראשונה ולא שמעתי את זה מאף אחד. לא יודע ממי שמעת, אני לא חושב שזה בדוק, לא חושב שזה נכון אלא אם כן יש דברים שאני עדיין לא יודע.

לפי מה שידוע לי, אתה הסמכות המקצועית אז זה די מפליא אותי שאתה לא יודע.

אז או שאני לא הסמכות המקצועית, ואני חושב שאני כן, אבל את מה שאמרת עכשיו אני לא יודע.

האמת גם שמעתי אותך ברדיו אומר שלא דיברתם על החוזה של אלן, שזה מוזר כי החוזה נגמר השבוע אז לא יכול להיות שאתם לא מתעסקים בזה.

אנחנו מתעסקים קודם כל בזה שחסר לנו זר ובלהביא שחקן. השחקן הזה לא חייב להיות על חשבונו.

זה ברור כי מאט הווארד בחוץ לחודש וחצי, אבל בכל מקרה צריך לקבל החלטה על ג'ף אלן השבוע.

בסדר, עד תחילת השבוע צריך לקבל החלטה לגביו והיום יום שני.

היום יום שני והחוזה שלו נגמר ביום חמישי.

בסדר, אז עד סוף השבוע, יהיה מה לעשות איתו. אבל אני לא יודע מאיפה הבאת את זה שהציעו לו, הוא לא רצה, כן רצה. אולי זה נכון, אני לא שמעתי מזה.

אוקי, אני מציע שתתעדכן.

אחלה, אני אשמח להרים טלפון ולבדוק, אתה אומר שהמקורות שלך מהימנים והציעו לו חוזה לחודש והוא לא רוצה, הוא רוצה עד סוף השנה או לא בכלל.

נכון.

אוקי, אחלה.

אתה מבחינתך רוצה...

לא, אל תשאל אותי את השאלה הזו כי אני לא באמת אגיד לך את התשובה האמיתית. אני לא רוצה לענות על זה, אני ממש ממש בספק שזה נכון אבל אשמח לבדוק.

אגב, הוא צייץ היום משהו שמיועד כלפיך, שהוא מבקש לקבל את התשובה מראש ושלא יהיו כלפיו ידידותיים ויתנהגו כמו נחש.

הוא צייץ, הוא רוצה לדעת. הוא עובד פה בינתיים ועל כל יום שהוא פה הוא מקבל משכורת. בוא נגיד שבציוצים תשובות הוא לא יקבל, כמו שגם לא נתחיל לענות לו על מה מגיע לו ומה לא מגיע לו כי אחרת יכול להיפתח פה... הפוליטיקה הזאת מול הקהל בלנסות לגרום לאנשים ללכת אחריו לא משפרת את מצבו, בוא נגיד את זה ככה.

בוא נגיד שלפי איך ששמעתי אותך מדבר בתקופה האחרונה ולפי איך שהחבר'ה בערוץ הספורט מדברים עליו מתחילת העונה, אפשר להבין שאתה לא בדיוק מעריץ של האיש.

אני חושב שיש לא מעט משחקים שלא היינו מנצחים בלעדיו. יש הרבה דברים שהם מעבר לזה שאנחנו שומרים על כבודו, הקבוצה והמועדון יכולים להסתכן בשמם ונשאיר את זה ככה.

יש לו באמת את מדד היעילות הכי גבוה בקבוצה.

זה לא מעניין, תחשוב, אם היה רק גארד זר אחד בקבוצה שמשחק בשביל שני שחקנים אז גם הוא היה עושה מדד של שני שחקנים.

יש בזה משהו, אבל חוץ מזה הוא גם פייטר, ריבאונדר, אתלט.

יאללה חמוד, יש לו המון דברים חיוביים, באמת המון. בכלל לא בטוח שנשחרר אותו. כל אחד אחראי לדעתו, מי שבאמת בר דעת מבין שאיתו להגיע רחוק לא נגיע, כמו שאף קבוצה שלו לא הגיעה. אני חושב שאם באמת היה בו הרבה מעבר לזה, לא היה מגיע עד ספטמבר שאף קבוצה מליגה שנייה לא לוקחת אותו.

ברור, זה בגלל שהוא מקרה ראש, אבל היה מקרה ראש אחר שהיה שחקן גדול ולקחת איתו אליפות (דונטה סמית'; ע.צ).

נכון, נכון, ואפשר היה לדבר איתו ולתקשר איתו. במקרה הזה אין לו תקשורת עם אף אחד בקבוצה. וזאת בעיה מאוד מאוד גדולה, הוא גם לא מוכן לתקשר עם אף אחד בקבוצה. יש פה הרבה דברים. אפשר לבוא למשחק ולראות אותו מבחוץ ולהתלהב ולפרגן וגם אני תוך כדי משחק חושב שהוא עושה עבודה ונותן מעל ומעבר, אבל זה לא מתחיל ונגמר שם. ועדיין, אני אומר לך באופן חד משמעי, בכלל לא בטוח שהוא לא ימשיך איתנו.

זה נכון שאחרי שהחתמת אותו שופטים בליגה התקשרו אליך ואמרו לך "עשית טעות גדולה"?

אין תגובה.

אוקי, זו התגובה הכי טובה.

אין תגובה, לא אגיד לך מה ומו.

זה למשל משהו שאתה צריך להוציא, כי אם שחקן מסומן בצורה כזו על ידי שופטים...

אני לא יכול להגיד לך שזה נכון. לא יכול לאשר דבר כזה.

אתה לא חייב לאשר, אני יודע שזה נכון וגם רואים את זה. בשבת בהרצליה העבירה טכנית שהרחיקה אותו מהמשחק היתה על טראש טוק מול שחקן יריב שכל זר בליגה עושה.

תקשיב, אני מבין שאתה מאוד אוהב אותו.

אני מאוד מעריך אותו מקצועית.

יש הרבה מאוד דברים שמי שחי את היומיום יודע ומכיר ומי שבא לראות משחק רואה ומכיר דברים מסוימים.

על מה שאתה מדבר עכשיו, אלן אייברסון אמר 'We're talking about practice?'

אוקי, זה לא אלן אייברסון, וההוא שאימנתי בחיפה (סמית'; ע.צ) לקח שבע אליפויות בחיים שלו כבר לפני וזה עוד לא ניקה רחוב.

נכונים הסיפורים שהוא לא מתאמן ברצינות?

יש המון דברים, זה לא דבר אחד. וכל הדברים האלה שאין בהם שום דבר חיובי לא בהכרח ימנעו ממנו להישאר. גם אם זה לא לטובת המועדון זה לא אומר שהוא לא יישאר.

בעלות-תועלת הוא שחקן זול ויעיל.

לא, לא, עזוב אותי מהסיפורים האלה, אלה סיפורים של האוהדים. עלות-תועלת בודקים בסוף שנה ואף שנה שלו לא נגמרה אף פעם במשהו חיובי.

האוהדים באמת מתים עליו, אתה בטח יודע את זה.

כמו כל עונה של הפועל תל אביב, או שהסתיימה בטעם החמצה או שהסתיימה בטונים צורמים.

מה זאת אומרת?

כל עונה של הפועל תל אביב בליגת העל עד היום.

בעונה האחרונה שלך בירושלים הוא עשה לגבוהים שלך בית ספר בסדרת פלייאוף עם נייט רובינסון.

אז עוד פעם, בפעם העשירית, ממש לא בטוח שהוא לא ימשיך פה ובאמת אני אומר לך, לא נפגשנו איתו, לא דיברנו איתו, לא היו שום דיבורים עם הסוכן שלו. ממה שאני יודע, אולי אתה יודע אחרת. וגם כל הציוץ הזה של היום והציוצים על השופטים זה לא מחזק את מצבו.

שמעתי אותך אחרי הניצחון על אילת, אמרת על אלן שיש לו דברים טובים ורעים וכשדיברת על מאט הווארד אמרת שאין לו תחליף.

נכון.

עולה תיאוריה אצל חלק מהאנשים שיש פה עניין של אגו, כי הווארד זו החתמה שלך ואלן די נכפה עליך מחוסר ברירה.

אין שחקן בקבוצה הזו שלא אמרתי "אותו נביא".

אבל על אלן ישבו עליך הרבה זמן שתיקח אותו ולא התלהבת בלשון המעטה.

כמובן, כי אני חושב שבקבוצה הזו בעמדה מספר 4 צריך דברים אחרים לגמרי כשיש תומר גינת, כשיש 5 שהוא לא בהכרח שחקן מטרה, כשיש לך את דניאל איידן מהספסל. אז הקבוצה הזו על הנייר צריכה דברים אחרים, אבל זה לא אומר שגם אי אפשר להצליח אחרת.

מה שמוזר זה שהשחקן שאין לו תחליף זה דווקא השחקן שעוד לא עשה שום דבר והוא פצוע ופציע ויקר.

אמרתי לך מה שאני חושב, והרבה מאוד דברים שאולי לא הייתי צריך להגיד. אתה מדבר כמו אוהד.

מדבר איתך מקצועית, מה הקשר?

אז מקצועית, הדיון הסתיים. למה אני צריך לשמוע את הדעה שלך? למה זה צריך להיות אכפת לי מה אתה חושב?

שאלתי אותך שאלות, ענית. כשאתה עושה את זה ברדיו זה לגיטימי ועכשיו לא?

כשאני עושה את זה ברדיו המועדון שולח אותי לדבר והמועדון גם מכוון אותי על מה הנושא ומה חשוב לו שאגיד ומה חשוב שלא אגיד.

אז אני פחות יחצ"ני ואתה יכול לא להסכים איתי, אבל לא לזלזל.

אני לא מזלזל, אבל אני לא רוצה לתת לך אינפורמציה שיש לי ואנחנו לא רוצים שתצא החוצה כי היא יכולה לפגוע במועדון. דברים בעייתיים מאוד וזה יעשה נזק אדיר ויהיה לנו קשה מאוד לעמוד בזה. אנחנו על הגבול של להיפגע מאוד בסיפור הזה, אבל עדיין מנסים למצוא פיתרונות.

מכבד את זה, אבל מצד שני אם לא תאריכו את החוזה שלו ותתחילו לשחק עכשיו עם שני זרים אז תיפגעו גם מקצועית.

לא נורא, אני מוכן להפסיד כמה משחקים אבל אנחנו לא נמצאים שם. אתה רץ מהר מאוד קדימה, אנחנו לא בכיוון לשם וגם אם נפסיד כמה משחקים לא יקרה שום דבר אם בלונג ראן נבנה משהו טוב. ויכול להיות שנבנה משהו טוב ביחד איתו.

חסר לכם פורוורד אתלטי, עם קליעה. הזכרנו מקודם את דונטה סמית'. הוא פנוי הרבה זמן, הצלחת לשכנע אותו להתראיין ל"חמישיות" שזה הישג בפני עצמו, יש סיכוי לשכנע אותו לבוא להפועל?

אני לא יודע, הכל יכול להיות.

זה בר ביצוע דבר כזה?

הכל יכול להיות, לא פוסל ולא מכחיש.

מאז שחתמת בקבוצה זה עלה כאפשרות או שלא ראית את זה כאופציה ריאלית?

הכל על השולחן, אבל זה עוד לא... אמרתי לך, גם הנושא של ג'ף עוד לא נמצא איפה שחושבים. לקחו גם את הדברים שלי קצת לקיצוניות כי בשידור היה עליהום עליו.

לא זוכר שחקן זר שהושמץ ככה בערוץ הספורט, אני חייב להגיד לך.

בוא נגיד שהוא הרוויח את זה ביושר. יאללה, טודו בום, הכל בסדר.

ביי.

ביי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 08, 2017 7:19 am 
Junior

איש זחוח וגם די דביל בסופו של דבר. זה משהו בסדר הגודל של הראיון, הדוחה בפני עצמו, שגידי דודי עשה פעם על אדלשטיין.

אם הפועל תל אביב היתה משהו שמזכיר מועדון רציני היו צריכים לקנוס את פרנקו על הראיון הזה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 08, 2017 8:00 am 
Junior

נביא בעירו כתב:
אם הפועל תל אביב היתה משהו שמזכיר מועדון רציני היו צריכים לקנוס את פרנקו על הראיון הזה...
פני המאמן כפני ההנהלה. פני ההנהלה כפני האוהדים. לא ברור לי מה הבעיה.

ספציפית על דני פרנקו?
תראו מה ששנה בערוץ הספורט עושה, הפכה אותו לפרשן מהסוג הנחות ביותר, ככה הוא נשמע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 08, 2017 10:07 am 
Sophomore

כבר מאמן שני בשנתיים האחרונות שמסתכסך עם שחקן בצורה תקשורתית. גורם לי לחשוב שיש בהנהלה גורמים שמחממים את העסק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 08, 2017 12:32 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
ציטוט:
יש הרבה דברים שהם מעבר לזה שאנחנו שומרים על כבודו, הקבוצה והמועדון יכולים להסתכן בשמם ונשאיר את זה ככה.

ציטוט:
...אינפורמציה שיש לי ואנחנו לא רוצים שתצא החוצה כי היא יכולה לפגוע במועדון. דברים בעייתיים מאוד וזה יעשה נזק אדיר ויהיה לנו קשה מאוד לעמוד בזה. אנחנו על הגבול של להיפגע מאוד בסיפור הזה

מעניין מה הם הדברים שהוא מייחס לו (ומזכיר את זה פעמיים) שעלולים לסכן את המועדון או לגרום לו "נזק אדיר".
אם יש כאלה דברים - אז כנראה שאם המועדון ישאיר אותו, זה יותר מפחד מאשר ממשהו אחד.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 08, 2017 12:36 pm 
Hall of Famer

בהחלט ראיון לא ראוי
בעיקר צרם לי "ההוא שאימנתי בחיפה ( דונטה סמית' ) לקח שבע אליפויות בחיים שלו כבר לפני וזה עוד לא ניקה רחוב" ...

לאור המצב של האוורד אני לא חושב שהפועל ת"א יכולים להסתדר בלי אלן כעת .
במקום הייתי מביא עוד גבוה ( שישחק בינתיים לצד אלן ) , ואם עוד חודשיים האוורד חוזר לעניינים ונראה טוב - משחרר אז את אלן .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 08, 2017 1:36 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

shmueliki כתב:
בהחלט ראיון לא ראוי
בעיקר צרם לי "ההוא שאימנתי בחיפה ( דונטה סמית' ) לקח שבע אליפויות בחיים שלו כבר לפני וזה עוד לא ניקה רחוב" ...

לאור המצב של האוורד אני לא חושב שהפועל ת"א יכולים להסתדר בלי אלן כעת .
במקום הייתי מביא עוד גבוה ( שישחק בינתיים לצד אלן ) , ואם עוד חודשיים האוורד חוזר לעניינים ונראה טוב - משחרר אז את אלן .

זה כנראה מה שהם היו רוצים לעשות אבל אלן מתעקש על חוזה עד סוף העונה.

ממש ד"ר דני ומיסטר פרנקו... כמה פעמים בראיון אפשר להגיד שיכול להיות שבכלל לא ישחררו אותו ומשפט אחרי ללכלך על השחקן?
הוא כמובן הוסיף על זה גם העלבה של המראיין בצורה המתנשאת הרגילה שלו. בכלל הוא נשמע כמו טיפוס די נאלח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 08, 2017 2:41 pm 
מנהל פורום

מעניין שאף כלי תקשורת לא התייחס לראיון
מאמן מקלל שחקן בראיון רשמי ואין רחש אפילו של עלה נושר
קשר השתיקה?
עד כדי כך הכדורסל לא מעניין?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 08, 2017 2:55 pm 
Junior

למה להביט רחוק מידי.

חלק הארי של מגיבי הכדורסל הישראלי בפורום הנ"ל באותה דעה של כתבי הספורט. ליגה זבל. השחקנים מפונקים ורוב הדיונים מתרכזים במכבי וירושלים בשלל וריאציות פאסיב אגרסיב בין המחנות.

אז למה לבוא בטענות לכתבי הספורט? נראה שאת אף אחד לא מעניין לאיפה דני רובין נעלם חוץ מכמה משוגעים לדבר. אולי נחבר את התמונה שלו לבר רפאלי בפרסומת להודיזז ומישהו ייתן טיפ על קורותיו.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 08, 2017 3:04 pm 
Junior

האמת זו סיטואציה לא כזו חד משמעית כמו שאתם מציירים.
כי זה נראה שיש לו בטן מלאה עליו, הוא מנסה להתאפק ועירד מושך אותו בלשון כל פעם.
עכשיו, אין מה לעשות, אתה ילד גדול ואתה צריך לשמור על הלשון שלך. הכל סבבה. אבל מצד שני יש פה גם מורכבות.

והכי מעצבנת ההסקת מסקנות על האין תגובה.
אין תגובה פירושו שאין תגובה. זה הכל. לא רוצה להגיב לשאלה. זה לא אומר כן וזה לא אומר לא. זה אומר שלא בא לי לענות.

מזכיר קצת את הריאיון של הקרציה ההיא שהתעקשה שאלישע יסכם לה את הקמפיין כאילו הוא חייב לה משהו, בהבדל היחיד שאלישע לא נשבר.

ראובן כתב:
צוד הוא עדיין העשב השוטה הרשמי של הפורום. נא לכבד את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 08, 2017 3:10 pm 
מנהל פורום

אין תגובה זו בערך המקבילה של "שמירה על זכות השתיקה". כלומר שיודעים שאתה רוצה להגיד את זה (או שתודה באשמה) אבל אתה לא תעשה את זה.

הרי אם הכל היה בסדר או שהיה טיעון לחפות, כנראה שאותו אדם היה מספק תגובה או כופר באשמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 08, 2017 4:17 pm 
Freshman

ראי שעל הקיר כתב:
ציטוט:
יש הרבה דברים שהם מעבר לזה שאנחנו שומרים על כבודו, הקבוצה והמועדון יכולים להסתכן בשמם ונשאיר את זה ככה.

ציטוט:
...אינפורמציה שיש לי ואנחנו לא רוצים שתצא החוצה כי היא יכולה לפגוע במועדון. דברים בעייתיים מאוד וזה יעשה נזק אדיר ויהיה לנו קשה מאוד לעמוד בזה. אנחנו על הגבול של להיפגע מאוד בסיפור הזה

מעניין מה הם הדברים שהוא מייחס לו (ומזכיר את זה פעמיים) שעלולים לסכן את המועדון או לגרום לו "נזק אדיר".
אם יש כאלה דברים - אז כנראה שאם המועדון ישאיר אותו, זה יותר מפחד מאשר ממשהו אחד.

ניחוש מושכל- סמים קלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 08, 2017 6:50 pm 
Junior

Shiver כתב:
אין תגובה זו בערך המקבילה של "שמירה על זכות השתיקה". כלומר שיודעים שאתה רוצה להגיד את זה (או שתודה באשמה) אבל אתה לא תעשה את זה.

הרי אם הכל היה בסדר או שהיה טיעון לחפות, כנראה שאותו אדם היה מספק תגובה או כופר באשמה.

או שכן או שלא. זה ניחושים. אולי מושכלים אבל עדיין ניחושים.
כנ''ל אגב לגבי שמירה על זכות השתיקה.

ראובן כתב:
צוד הוא עדיין העשב השוטה הרשמי של הפורום. נא לכבד את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 08, 2017 7:11 pm 
Freshman

אני אוהב את ג'ף אלן, מאוד. שחקן אדיר שנותן את הכל בכל משחק, ולא סתם הוא אחד מהזרים האהובים ביותר ששיחקו אי פעם במועדון. למרות כל האהבה אני חושב שהוא לא צריך להיות בהפועל, מכיוון שחוסר היציבות שלו ושל הראש שלו מקרינים ומשפיעים על יציבותה (או יותר נכון חוסר יציבותה של הקבוצה). זה הדבר היחיד שאני מסכים עם פרנקו בנושא של אלן. אני חושב שההתנהלות של פרנקו מול ג'ף היא פשוט דוחה. מאיך שהוא טינף עליו בראיון בסיום המשחק, דרך הלכלוכים שהוציא בראיון עם פיני גרשון ועד הדרך המגעילה בה התבטא בראיון אתמול ב"הארץ". כדאי לפרנקו לשנות את ההתנהלות שלו מול השחקנים ומול אמצעי התקשורת, אחרת אני מתקשה לראות אותו שורד את העונה (בין אם ההנהלה תחליט להיפטר ממנו ובין אם לקהל ימאס)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 08, 2017 8:54 pm 
Freshman

למה בדיוק העובדה שלקהל ימאס ממנו צריכה להיות השפעה על משך הזמן שפרנקו ישאר בקבוצה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 08, 2017 8:55 pm 
Sophomore

אתה באמת שואל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 08, 2017 9:03 pm 
Freshman

doron_ke כתב:
למה בדיוק העובדה שלקהל ימאס ממנו צריכה להיות השפעה על משך הזמן שפרנקו ישאר בקבוצה?

כי בסופו של דבר הקבוצה היא של האוהדים, ולמרות שאין לאוהדים השפעה מקצועית מוחלטת, עדיין יש התחשבות ברצונם. (למרות שלדעתי גם בקבוצות אחרות כשלקהל נמאס מהמאמן הוא בסופו של דבר מוחלף למשל ירושלים בעונה שעברה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 09, 2017 12:25 am 
Junior
סמל אישי של המשתמש

זה שפרנקו לכלך על אלן בראיון...די שקוף
טיפונת פחות שקוף וגם על זה צריך לדבר- לא נראה לי שפרנקו וההנהלה משדרים על אותו גל
יש לי תחושה שזה לא יחזיק הרבה זמן, הפועל תא פיטרה לא מעט מאמנים בשנים האחרונות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 11, 2017 2:48 am 
Freshman

ndvtzr כתב:
doron_ke כתב:

כי בסופו של דבר הקבוצה היא של האוהדים, ולמרות שאין לאוהדים השפעה מקצועית מוחלטת, עדיין יש התחשבות ברצונם. (למרות שלדעתי גם בקבוצות אחרות כשלקהל נמאס מהמאמן הוא בסופו של דבר מוחלף למשל ירושלים בעונה שעברה)

זה קשקוש ברמה יוצאת דופן. אין לאוהדים שום השפעה, אלא אם אפשר להתייחס לרמי כאחד האוהדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 22 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Att ו 132 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה