סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 16, 2024 9:31 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 86 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' נובמבר 12, 2017 12:36 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
עמוס, אני חושש שהשימוש ב"שנים נורמליות" מקהה את הטיעון שלך. אם אתה מתכוון לשנות השליטה הטוטאלית בליגה, אז כל עוד אורי אלון בתמונה, אני לא חושב שנחזור ונראה את זה. בינתיים העונה הנוכחית (כמו גם עונת היורוליג עם בלאט) נראים כמו היוצא מן הכלל שמעיד על הכלל בעשור האחרון של מכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 12, 2017 12:52 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
לפני השלוש שנים האלה עדיין מכבי לקחה את רוב האליפויות ושאר הליגה התחלקה בשאר. זה לא כמו בשנים שלפני זה אבל עדיין שליטה די מוחלטת, ולא נכנסנו פה לענייני פיינל פור וסדרות.
ואחרי שאמרתי את זה, אני עוד לא ממהר לקבוע שהתקופה הרעה של מכבי הסתיימה. זה מוקדם מדי ומעט מדי זמן, עדיין הטרויקה היא זו שמנהלת את העניינים ותמשיך לנהל אותם בעתיד הנראה לעין. וגם לעונה הזו, יש לומר, יש פוטנציאל התרסקות לא קטן למרות שעד עכשיו זה נראה טוב.

וזה שהנסיבות לטובתו והוא ניצל אותם לא אומר שאורי אלון מנהל רע. לנצל נסיבות ויתרונות יחסיים זה בדיוק מה שמנהל טוב אמור לעשות. יכול להיות שאם לא היו הנסיבות הסביבתיות התוצאות היו פחות טובות, אבל כבר ראינו מנהלי ספורט שמקבלים נסיבות מצויינות ואחלה תנאים - ומחרבנים את הכל.
ואחרי שאמרתי גם את זה, ההתנהלות בנושא ג'רלס וקציקאריס הייתה טעות גדולה, מצחיקה כמו סיפור רמי כהן ורמי הדר בשנה שעברה. נראה שהוא קצת נסחף אחרי דברי הרהב של עצמו.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

נערך לאחרונה על ידי ראי שעל הקיר בתאריך א' נובמבר 12, 2017 1:01 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 12, 2017 1:00 pm 
Junior

ומה לדעת כל מי שאומרים שההתנהלות מול ג׳רלס היתה טעות גדולה היה צריך לעשות? לפטר את היווני ולשדר לג׳רלס שהוא יותר חשוב מהקבוצה?
בעיני החטא הקדמון כאן היה בניית קבוצה עם ג׳רלס שצורת המשחק שלו ממש לא מתאימה לפילוסופיה של המאמן (לפחות על פי מה שאומרים, כי יותר מדי דרך ושיטה לא ראינו בקבוצה עד עכשיו) ולכן הסיכוי של שני הצדדים להסתדר אחד עם השני היה מועד לכשלון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 12, 2017 1:03 pm 
Hall of Famer

למה רק את ג'רלס ולא גם את אליהו?
בקיצור ג'רלס כנראה לא היה היחיד שחשב שהוא מעל הקבוצה או לפחות מעל המאמן. וכמו שאמרת, זה קצת בעייה להגיד על שחקן שהוא לא מתאים לשיטה של המאמן כשלמאמן אין שיטה.
ואין סיבה שאורי אלון יקבל הנחות במקרה הזה שרמי כהן לא קיבל, בטח אחרי שהדברים שהוא אמר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 12, 2017 1:14 pm 
Junior

בראייה לאחור, היו צריכים לשחרר את המאמן וג'רלס באותה סיטואציה. המסר היה הרבה יותר חזק לתחושתי.

וראי, בעשר שנים האחרונות, מאז עונת 07-08, מכבי לקחה ארבע אליפויות. ככה שאני עומד מאחורי הטענה שלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 12, 2017 1:26 pm 
Hall of Famer

עמוס דיבר ב"שנים נורמליות" על השנים שלפני השלוש האחרונות. כך שלא ענית לטענה שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 12, 2017 1:31 pm 
Junior

אני מעדיף שעמוס יבהיר מה הייתה הכוונה שלו, אני חושב שהוא התכוון לתקופה ה"נורמלית" של שליטה יחידה בליגה, כלומר, לפני האליפות של חולון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 12, 2017 1:44 pm 
Sophomore

ראי שעל הקיר כתב:

למה את אליהו ולא את הארנה?

בהינתן החוק הרוסי (והוא נתון. שיילקח, אמן) ליאור אליהו נהנה מביטחון תעסוקתי כמעט חסר גבולות. זה לא שיש ישראלי פנוי (או בכלל, כרגע לפחות) שאפשר להצביע עליו כמחליף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 12, 2017 2:05 pm 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
בקיצור ג'רלס כנראה לא היה היחיד שחשב שהוא מעל הקבוצה או לפחות מעל המאמן. וכמו שאמרת, זה קצת בעייה להגיד על שחקן שהוא לא מתאים לשיטה של המאמן כשלמאמן אין שיטה.
ואין סיבה שאורי אלון יקבל הנחות במקרה הזה שרמי כהן לא קיבל, בטח אחרי שהדברים שהוא אמר.

כי למיטב ידיעתי אליהו לא התבטא נגד המאמן כמו שג׳רלס התבטא. מעבר לזה אתה עונה בשאלה ובהתייחסות להנחה שאורי אלון צריך לקבל או לא לקבל, ואני עדיין שואל מה היית עושה אתה בסיטואציה שנוצרה?
רק לשם ההבהרה, אני חושב שיותר מדי פעמים ההתבטאויות של אלון לא במקום, אבל זה לא משנה את זה שהיה צריך לטפל בבעיות שהיו לקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 12, 2017 2:19 pm 
Hall of Famer

אתה מתכוון כשג'רלס עוד היה בקבוצה? או אחרי שג'רלס הלך והקבוצה נשארה כמו שנשארה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 12, 2017 2:20 pm 
Freshman

ממש לא נעים לי להביא זאת כאן אבל שלחו לי את זה הבוקר.......

http://www.nrg.co.il/online/3/ART2/902/047.html

נתקעה בעליות: ירושלים חזרה על הטעויות בצהוב
לפני שנה הבטיח אורי אלון שהפועל ירושלים לא תחזור על הטעויות שנעשות במכבי ת"א. מאותו רגע, נעשו שם כל השגיאות האפשריות. אלי סהר מאמין שהגיע הזמן שבעלי הקבוצות הישראליות יפסיקו לחפש מאמנים זרים שסופם, בדרך כלל, ידוע מראש
ישראל היום
אלי סהר | 12/11/2017 11:20
1. ב-‭15‬ ביוני ‭ 2017‬נראה שהמהפך הגדול בכדורסל הישראלי הושלם. בשעות אחר הצהריים של אותו יום הודיע דיוויד בלאט להנהלת מכבי ת"א כי הוא בוחר לאמן בטורקיה. "זה צעד שהסב לנו נזק גדול מאוד", אמר אז בכיר בהנהלת המועדון הצהוב. היום הוא בטח חושב אחרת.

באותו ערב חזו בכירים אחרים במועדון איך יד אליהו נצבע באדום בוהק ואיך אורי אלון חוגג בסלון של מכבי את הזכייה השנייה באליפות בתוך שלוש שנים. בקושי עברו חמישה חודשים ועולם כמנהגו נוהג.

בעוד היכל "מנורה מבטחים" חזר להיות סולד אאוט ובאירופה מתפעלים מחזרתה של מכבי לצמרת היורוליג, הפועל ירושלים, שאותה הכתירו כ"בית ספר לניהול", מפטרת את מאמנה היווני פוטיס קאציקאריס - שבועיים אחרי שזרקה את כוכבה הגדול קרטיס ג'רלס - וממנה לעמדת המאמן הראשי את עוזר המאמן מודי מאור, שטרם אימן בקריירה קבוצת נוער או בוגרים.

מדובר בתעתיק כמעט מדויק של מכבי מודל ‭ 2017/16‬(היכונו לחידת הטריוויה העתידית: כמה מאמנים אימנו בירושלים בעונת 2017/18?) וכמו הנהלת מכבי אז, גם הפעם אלון נכנס לחדר ההלבשה במחצית ואמר את דברו.

2. רק לפני שנה הודיע אלון ש"לא נהיה מכבי, שמפטרת וזורקת מאמנים כל חודשיים-שלושה" וחזר בדיוק על כל הטעויות שנעשו בצהוב בקיץ שלפני כן. נדמה שמאז אותו ערב נעשו כל הטעויות האפשריות בירושלים. ההתעקשות על מינויו של מאמן זר הובילה להחתמתו של מאמן ששיטתו מנוגדת לאפיון רוב השחקנים.

זה המשיך בבניית קבוצה לקויה, שבמקום לצרף אתלטים צעירים בעלי אוריינטציה הגנתית, נחתו כאן שחקנים עטורי אגו שרובם יכולים לשחק רק בעמדה אחת. לאחר מכן יצאה הקבוצה לחמישה משחקי אימון קשים בספרד, במקום להתאמן ולעבוד על ההגנה.

הסוף היה כמובן ההתנהלות המקצועית של קציקאריס, שלא ספר מסנטימטר את הישראלים וברגע שג'רלס נחתך איבד את האמריקנים האחרים ואת חדר ההלבשה.

3. קאציקאריס, מאמן נבחרת יוון, פוטר בדיוק שנה מהיום שבו פוטר בקובאן. איינארס בגאצקיס, מאמן נבחרת לטביה, שבר כאן כל שיא שלילי. סימונה פיאניג'אני, מאמן איטליה בעבר שמשום מה נתפס בירושלים כאילו היה פט ריילי (ובמעלליו אנו חוזים השנה במילאנו), הצליח לחטוף אליפות גם בזכות קומבינת האוול.

למרות גנבי הדעת שטענו בקיץ שרק מאמנים זרים יכולים להצליח כאן, הדוגמאות האלו מראות שרובם כשלו וצפויים להיכשל.

יוצא מהכלל הוא נבן ספאחיה, שעבד שלוש שנים בארה"ב ומאמן היום קבוצה אמריקנית לכל דבר במכבי. אין לנו מה לחפש בשדות זרים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 12, 2017 2:23 pm 
Hall of Famer

זו כבר פעם שנייה באותו יום שמישהו מתייחס לאלי סהר. אלה שתי פעמים יותר מדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 12, 2017 3:41 pm 
Senior

אהבתי את הסיפא של 'ספאחיה יוצא מן הכלל כי הוא עבד בארהב ומאמן אמריקאים במכבי, אז הוא לא נחשב'.
שהאמת היא שזה יוצא מן הכלל טוב של סהר הדמגוג, הבעיה היא המסקנה שהוא גוזר מזה - שהבעיה היא מאמנים זרים, במקום שהבעיה היא שחקנים ישראלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 12, 2017 3:42 pm 
Senior

או במילים אחרות, המסקנה שלי מהפסקה האחרונה שדווקא יש לנו מה לחפש בשדות זרים, אבל לצערי דווקא בשדות המקומיים אין לנו ממש מה לחפש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 12, 2017 3:53 pm 
Hall of Famer

טור נוראי גם בסטנדרטים של סהר.
אני דיברתי על 3 השנים האחרונות של מכבי. חשבתי שזה היה ברור במה שכתבתי.

לגבי ג'רלס, אם כל הסיפור היה הראיון בתקשורת, אז תסלחו לי זה קשקוש. בשנה שעברה נאמרו דברים לא פחות קשים על ידי אמרה ואליהו ולא ראיתי שמישהו מהם הלך הביתה.
איך אני חושב שהיה צריך לנהוג בסיפור? קודם כל לנסות לפשר בין השניים. לנסות לראות איך יורדים מהעץ. להסביר לקציקאריס שג'רלס חתום לשנתיים והוא מהווה נדבך מרכזי בקבוצה. לא מוותרים על נדבך מרכזי בכזאת קלות. להסביר לג'רלס שקציקאריס הוא המאמן והוא חתם ל-3 שנים, אז כדאי שהוא יתיישר תחת המאמן ויעבוד קשה. הוא מספיק טוב בשביל שגם היווני יבין זאת וסבוטאז' ויציאה לתקשורת לא תעזור. הייתי גם נותן קנס לג'רלס להעביר את המסר.

אם 2 הצדדים התבצרו על העץ שלהם, אז כבר הייתי בוחן את העניין במושגי תועלת בלבד. אני אישית וכתבתי את זה בעבר, הייתי משחרר את המאמן. אני חושב שג'רלס היה יותר חשוב למערכת, גם אם זה משדר מסר בעייתי. במידה והייתי הולך עם המאמן, אז הייתי הולך איתו עד הסוף. אבל בשביל זה הייתי צריך להיות בטוח שהמאמן אכן מתאים. זה כולל להבין את הדינמיקה עם כל השחקנים, שאנחנו יודעים שלא הייתה טובה, ולא רק עם ג'רלס. מבחינתי החלטה של להעיף את הכוכב וללכת עם המאמן זאת החלטה של אל חזור. אין מצב שתוך 3 שבועות גם המאמן וגם הכוכב לא נמצאים בקבוצה.

יש לי הרגשה שבירושלים הלכו בקלות דעת מדי על הפיטורין של ג'רלס. יש לי הרגשה שהסיפור של ווימס ואדלשטיין ישב להם בראש והם רצו להראות שהם לא מכבי. אני חושב שבשורה תחתונה, אי אפשר בכלל להתווכח שבסופו של דבר ההחלטות שירושלים קיבלו היו הגרועות ביותר שניתן היה לקבל.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 12, 2017 4:08 pm 
Junior

היי עמוס, אני באמת מנסה לחדד את הנקודה, ולא מתוך קנטרנות. מאוד מסכים עם חלק ניכר ממה שאתה כותב. ואחרי כל ההסתייגויות, עדיין לא ברור לי - מכבי כבר בעשר שנים בהן השליטה שלה בליגה נמצאת בנסיגה מתמשכת. כאשר שלוש העונות האחרונות היו גרועות ממש. למה התכוונת ב"שנים נורמליות"? מה הופך עונה של מכבי ל"נורמלית" בעיניך? כי אני חושב שהנושא הזה נתון לפרנות רחבה למדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 12, 2017 4:19 pm 
Hall of Famer

קרא שוב, הוא כבר ענה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 12, 2017 4:23 pm 
Junior

לקרוא אני יודע. הוא עדיין לא הסביר את המשפט הזה מההודעה הקודמת שלו:
ציטוט:
בסה"כ ציינתי שההצלחות של ירושלים באו בהתאמה עם תקופה מאד חלשה של מכבי ועכשיו מכבי מתאוששים וסביר מאד להניח שמה שהספיק ב-3 העונות האחרונות כבר לא יספיק מול מכבי במוד הסטנדרטי שלהם. אז צריך גם לחשוב על זה, האם מה שנעשה ב-3 השנים האחרונות יביא תארים בשנים נורמליות של מכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 12, 2017 4:50 pm 
Hall of Famer

נורא
אלי סהר "במקרה" שכח את ההצלחות של בראד גרינברג בחיפה ובירושלים , וגם בינתיים העונה הוא בסדר גמור עם אשדוד .
בכלל , פרט לגרשון ובלאט - מתי מאמן ישראלי הוביל ריצה טובה של קבוצה ביורוליג/יורוקאפ?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 12, 2017 5:20 pm 
מנהל פורום

הרסשטיין את ירושלים לחצי גמר היול"ב ז"ל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 12, 2017 5:23 pm 
Sophomore

מאדים כתב:
לקרוא אני יודע. הוא עדיין לא הסביר את המשפט הזה מההודעה הקודמת שלו:
ציטוט:
בסה"כ ציינתי שההצלחות של ירושלים באו בהתאמה עם תקופה מאד חלשה של מכבי ועכשיו מכבי מתאוששים וסביר מאד להניח שמה שהספיק ב-3 העונות האחרונות כבר לא יספיק מול מכבי במוד הסטנדרטי שלהם. אז צריך גם לחשוב על זה, האם מה שנעשה ב-3 השנים האחרונות יביא תארים בשנים נורמליות של מכבי.

זה נחמד שההצלחות של ירושלים באו בהתאמה עם תקופה מאד חלשה של מכבי, אבל זה עובד באותה מידה גם הפוך. התקופה החלשה של מכבי באה בהתאמה עם ההצלחות של ירושלים, כנראה האתגר הראשון והיחיד שהיא פוגשת לאורך זמן בישראל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 12, 2017 5:29 pm 
Hall of Famer

uriel17 כתב:
הרסשטיין את ירושלים לחצי גמר היול"ב ז"ל

את ארז אתה מזכיר, ואת דרוקר לא..... ?

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 12, 2017 6:17 pm 
מנהל פורום

נכון וואווי
דרוקר גם רץ יפה עם ראשון בצ'מפיון קאפ או איך לא קוראים לגביע הזה
נדמה לי שגם עם אוראל גרייט הוא רץ יפה באירופה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 12, 2017 7:05 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
עמוס, חזרתי לקרוא מה שכתבת וכתבת "פה העניינים פחות מוצלחים בעיני". גם מה שאני כתבתי היה על בסיס "בעיני" ולא בעיני אורי אלון.

אם אכן הצלחה נמדדת רק על בסיס הצלחה באירופה אז התקופה של אורי אלון היא לא הצלחה והיא בינונית מינוס. שתי עונות וחצי של כישלון גדול, עונה אחת הצלחה גדולה, ועונה אחת סבירה. בעיני זו טעות לשפוט רק הצלחה אירופית, ולגיטימי להשוות מצב נוכחי למצב הקודם.

בכל מקרה, במדד העיקרי שאורי אלון שואף אליו (נציגות עקבית ביורוליג) חוששני שהוא עומד להתאכזב קשות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 12, 2017 11:34 pm 
Junior

עמוס לב כתב:
טור נוראי גם בסטנדרטים של סהר.
אני דיברתי על 3 השנים האחרונות של מכבי. חשבתי שזה היה ברור במה שכתבתי.

לגבי ג'רלס, אם כל הסיפור היה הראיון בתקשורת, אז תסלחו לי זה קשקוש. בשנה שעברה נאמרו דברים לא פחות קשים על ידי אמרה ואליהו ולא ראיתי שמישהו מהם הלך הביתה.
איך אני חושב שהיה צריך לנהוג בסיפור? קודם כל לנסות לפשר בין השניים. לנסות לראות איך יורדים מהעץ. להסביר לקציקאריס שג'רלס חתום לשנתיים והוא מהווה נדבך מרכזי בקבוצה. לא מוותרים על נדבך מרכזי בכזאת קלות. להסביר לג'רלס שקציקאריס הוא המאמן והוא חתם ל-3 שנים, אז כדאי שהוא יתיישר תחת המאמן ויעבוד קשה. הוא מספיק טוב בשביל שגם היווני יבין זאת וסבוטאז' ויציאה לתקשורת לא תעזור. הייתי גם נותן קנס לג'רלס להעביר את המסר.

אם 2 הצדדים התבצרו על העץ שלהם, אז כבר הייתי בוחן את העניין במושגי תועלת בלבד. אני אישית וכתבתי את זה בעבר, הייתי משחרר את המאמן. אני חושב שג'רלס היה יותר חשוב למערכת, גם אם זה משדר מסר בעייתי. במידה והייתי הולך עם המאמן, אז הייתי הולך איתו עד הסוף. אבל בשביל זה הייתי צריך להיות בטוח שהמאמן אכן מתאים. זה כולל להבין את הדינמיקה עם כל השחקנים, שאנחנו יודעים שלא הייתה טובה, ולא רק עם ג'רלס. מבחינתי החלטה של להעיף את הכוכב וללכת עם המאמן זאת החלטה של אל חזור. אין מצב שתוך 3 שבועות גם המאמן וגם הכוכב לא נמצאים בקבוצה.

יש לי הרגשה שבירושלים הלכו בקלות דעת מדי על הפיטורין של ג'רלס. יש לי הרגשה שהסיפור של ווימס ואדלשטיין ישב להם בראש והם רצו להראות שהם לא מכבי. אני חושב שבשורה תחתונה, אי אפשר בכלל להתווכח שבסופו של דבר ההחלטות שירושלים קיבלו היו הגרועות ביותר שניתן היה לקבל.

קשה לי להאמין שזרקו את ג׳רלס רק בגלל הראיון בתקשורת. לפי כל מה שמספרים אורי אלון מאוד אהב את ג׳רלס ולא נראה סביר שפתאום בגלל ראיון בתקשורת שאפשר לפתור על ידי שיחה וקנס וכד׳ מחליטים להעיף אותו, ולכן אני חושב שקרה משהו חמור יותר. להערכתי כן בחרו ללכת עם המאמן וכן התכוונו ללכת עם זה עד הסוף (וכנראה שהיה מישהו במערכת שחשב שהיווני יוכל להוביל את הקבוצה להצלחות, גיא הראל שמו), אבל לאור הכשלונות באירופה אני חושב שאורי אלון הגיע למצב של או לחתוך הפסדים או להמר שבסוף זה יגמר טוב, וכאן אני דווקא חושב שהגישה העסקית של לדעת לחתוך הפסדים היתה הנכונה. זה נכון שבשורה התחותונה זה נראה רע, אבל אני לא בטוח שבנקודת הזמן שכל אחת מההחלטות התקבלה היא היתה החלטה גרועה. כל זה לא אומר שאין בהפועל בעיות ניהול או יותר נכון בעיות בתחום המקצועי. בעיני גיא הראל הוא הבעיה העיקרית של הפועל, וכל עוד לא יביאו איש מקצוע אמיתי כמנהל מקצועי, הנפילות המקצועיות ימשיכו להגיע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 86 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], אבימאל, עופר האדום ו 25 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה