סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 17, 2024 3:30 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 109 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' נובמבר 16, 2017 12:04 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
לא ראיתי אותו אפילו על הספסל
למרות ההצגה הגדולה של לוקאס היום לא הייתי רושם אותו עדיין, מחכה לסוף הפגרה לראות איך הפציעות של בר וקינזי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 16, 2017 12:17 am 
Junior

האיטלקים מנצחים וכרגע יש שלוש קבוצות עם שלושה נצחונות, הפועל עם שניים והטורקים עם אחד ולכן כמו שזה נראה כרגע יהיה צריך לפחות ארבעה נצחונות ויתכן שגם אז רק בתנאי שהם יהיו בהפרשים מתאימים ומכיוון שהסיכוי לנצח בגרמניה או בטורקיה לא גדול במיוחד, המשחק בשבוע הבא קריטי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 16, 2017 12:19 am 
Junior

באיירן מנצחת את גלא.
רג'יו אמיליה מנצחת את בודוצ'נוסט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 16, 2017 12:20 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אם כבר זה נראה כמו הערב שיעלה את ירושלים מהמקום השני בסוף...

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 16, 2017 12:23 am 
Junior

תוצאות טובות לירושלים הערב, ניצחון ב-15 היה הופך את זה למושלם.
בכל מקרה הבית של הפועל במצב מורכב. ירושלים צריכה לבנות כל ניצחון במונטנגרו, לא בטורקיה. לא בלתי סביר שהבית יתהפך ולמחזור האחרון נגיע עם ירושלים, רג׳יו אמיליה וגלא עם ארבעה נצחונות ובודוצ׳נוסט והליטאים עם שלושה נצחונות. נחזיק אצבעות לבאיירן שינצחו עד הסוף (חוץ מאיתנו...).
המחזור האחרון קצת מדאיג. משחק קשה בטורקיה, משחק חשוב של האיטלקים מול באירן שלה הפסד לא ישנה. מאד ייתכן שההעפלה שלנו תיפול על המשחק בין הליטאים למונטנגרים, אנחנו עשויים מאד להצטער על החטאת השלשה של דייסון היום...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 16, 2017 12:34 am 
Junior

המשחק הבא הוא לא סתם "להיות או לחדול" אלא הוא "להיות או לחדול ב+6."

ניצחון מתחת לזה שווה ערך להפסד. יהיה לנו עדיין קשה לעלות מהבית הזה (לכל המצקצקים - אני יוצא מתוך נקודת הנחה שאנחנו לא מנצחים בגרמניה ובטורקיה). איזה פספוס היום ההפרש.....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 16, 2017 12:50 am 
Hall of Famer

עקרונית זה לא טוב שאין עוד קבוצה דומיננטית בבית שלוקחת ניצחונות מהאחרות ומגיעה למאזן חיובי .
באיירן תיאורטית יכולה כבר להפסיק לשחק ועדיין לסיים ראשונה , מעניין אם תשמוט משחק ולמי .
גם דרושפאקה וקובאן עם מאזני 0-6 , אבל בבתים שלהם יש עוד קבוצות עם מאזן חיובי .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 16, 2017 1:07 am 
Junior

הסיבה היחידה שאומיץ' נתן דקות טובות בסוף המשחק היא הסתבכות העבירות של קשישטוף ומספר 14 מה שמו, וחוסר רציני בגבוהים מחליפים ליטאיים.

בכלל, מגיעה מילה טובה להפועל שהקפידה לטחון ולטחון את הצבע בחצי הראשון. זה השתלם לה בלונג ראן עם כל העבירות שהם מילאו את הליטאים.

איזה כיף להגיד על קבוצה פרטית במשחק אירופאי "הליטאים" ובאמת להתכוון ברוב המקרים לשחקנים ליטאיים.

דייסון ולוקאס זה צמד שיכול להשלים יפה אחד את השני. לוקאס לא טוחן התקפות בכדרור ויודע לעמוד בצד. ביחד הם כוח אש נאה.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 16, 2017 2:00 am 
Hall of Famer

התסריט הכי מבדר :
באיירן מסיימים עם 0-10
כל שאר הקבוצות עם 6-4

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 16, 2017 10:44 am 
Junior

ההתבטאות של השחקנים בשבחו של מודי מאור תוך ביקורת מרומזת (ובוטה) על קציקריס רק מלמדת איזו טעות זו היתה לשחרר את ג'רלס. המאמן הזה איבד את כל חדר ההלבשה, חד משמעית. בשלב כזה חייבים היו להעיף אותו ולא את הכוכב של הקבוצה. אם היתה בעיה נקודתית בין ג'רלס לקאציקריס, אז הייתי יכול להבין את ההחלטה שהתקבלה, אבל בדיעבד זו פשוט טעות קשה (כי כל השחקנים לא יכלו לראות אותו) ותוסיפו לכך את העובדה כשכיום אנו רואים שירושלים אשכרה הפסידה שחקן עם יכולות של סף טופ יורוליג שמי יודע אם ומתי ינחת פה בעתיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 16, 2017 10:56 am 
Hall of Famer

איזה סלט בבית של ירושלים .כל תרחיש כמעט אפשרי חוץ ממינכן שבטיחה את העלייה.

אמרתי שחייבים לתת ללוקאס צ'אנס ,לדעתי במוקדם או במאוחר הוא ירשם גם לליגה .הסמול בול של ירושלים ברבע האחרון הביא את הניצחון עם כדורסל אינטלגנטי ואיכותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 16, 2017 11:09 am 
Junior

זה כן אני כתב:
ההתבטאות של השחקנים בשבחו של מודי מאור תוך ביקורת מרומזת (ובוטה) על קציקריס רק מלמדת איזו טעות זו היתה לשחרר את ג'רלס. המאמן הזה איבד את כל חדר ההלבשה, חד משמעית. בשלב כזה חייבים היו להעיף אותו ולא את הכוכב של הקבוצה. אם היתה בעיה נקודתית בין ג'רלס לקאציקריס, אז הייתי יכול להבין את ההחלטה שהתקבלה, אבל בדיעבד זו פשוט טעות קשה (כי כל השחקנים לא יכלו לראות אותו) ותוסיפו לכך את העובדה כשכיום אנו רואים שירושלים אשכרה הפסידה שחקן עם יכולות של סף טופ יורוליג שמי יודע אם ומתי ינחת פה בעתיד.

אתה מקשקש, הבעיה עם ג'ראלס לא הייתה שהוא לא הסתדר עם קאציקריס, גם דיי ודייסון לא סבלו אותו, אבל בניגד לג'ראלס הם לא עשו שביתה איטלקית על המגרש, ג'ראלס לבדו גרם להפסד מול בודצ'נוסט, כאשר במכוון הוא לא זרק לסל והתחבא כל הזמן מאחורי השחקנים האחרים. לא רוצה שחקן כזה בקבוצה שלי, זו הסיבה שהוא הועזב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 16, 2017 11:17 am 
Junior

ג'רלס העביר פה עונה שלמה בה בנוסף להיותו השחקן הטוב ביותר בקבוצה (בפער) גם שלא שמעו ממנו מילה, ופתאום הוא שחקן בעייתי? סורי לא קונה את זה.
אבל היי, העיקר שאתה חי בשלום עם עצמך, לאחר אינספור שכנועים עצמיים, לאחר שהקבוצה שלך איבדה שחקן עם יכולות טופ יורוליג בשביל מאמן עלוב שנזרק פחות מחודש אחריו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 16, 2017 11:23 am 
Junior

יאללה יאללה, אני ראיתי אותו מתנהג בצורה מחפירה, ברור שעם פיאניג'אני זה לא היה עובד והוא היה מוצא את עצמו ביציע תוך שניה. ג'ראלס לא היה בשום בקבוצה יותר מעונה אחת, זה מקרי? היה נהדר שנה שעברה, השתן עלה לו לראש והוא חשב שהוא גדול יותר מהקבוצה. לא רוצה שחקן כזה.

נערך לאחרונה על ידי arie בתאריך ה' נובמבר 16, 2017 11:28 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 16, 2017 11:25 am 
Hall of Famer

להגיד עליו פתאום "טופ יורוליג" זו הגזמה , עם כל הכבוד למשחק הבכורה המרשים .
האם למשל אוהדי מכבי ת"א ירצו אותו כרכז הפותח שלהם בשנה הבאה ?
מסופקני , וזה אומר הכל ...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 16, 2017 11:40 am 
Junior

הפועל ירושלים היא לא מכבי לצערה. היא לא במעמד שהיא יכולה לוותר על שחקן שגדול על מידותיה בכזו קלות בגלל מאמן שכל הקבוצה לא סובלת. בשביל שחקן כזה אני מוכן לסבול גם קצת גינוני כוכבות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 16, 2017 11:42 am 
Hall of Famer

shmueliki כתב:
להגיד עליו פתאום "טופ יורוליג" זו הגזמה , עם כל הכבוד למשחק הבכורה המרשים .
האם למשל אוהדי מכבי ת"א ירצו אותו כרכז הפותח שלהם בשנה הבאה ?
מסופקני , וזה אומר הכל ...

מצד שני, אם היית שואל לפני שש שנים "האם אוהדי מכבי היו רוצים את דאנסטון הסנטר הפותח שלהם", נדמה שהתשובה הייתה אותה התשובה. שלא לדבר על מקולום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 16, 2017 11:45 am 
Junior

זה כן אני כתב:
הפועל ירושלים היא לא מכבי לצערה. היא לא במעמד שהיא יכולה לוותר על שחקן שגדול על מידותיה בכזו קלות בגלל מאמן שכל הקבוצה לא סובלת. בשביל שחקן כזה אני מוכן לסבול גם קצת גינוני כוכבות.

נכון, אנחנו לא מכבי, אבל עדיין יש לקבוצה כבוד ושחקן גדול, ככל שיהיה, לא יקבע לקבוצה את הדרך שלה ולא יגרום לכך שתפסיד באופן מכוון, לא יתחמם לפני משחק ויזלזל בחברים שלו ובקהל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 16, 2017 11:47 am 
Junior

arie כתב:
זה כן אני כתב:

נכון, אנחנו לא מכבי, אבל עדיין יש לקבוצה כבוד ושחקן גדול, ככל שיהיה, לא יקבע לקבוצה את הדרך שלה ולא יגרום לכך שתפסיד באופן מכוון, לא יתחמם לפני משחק ויזלזל בחברים שלו ובקהל.

אני עדיין חושב שאתה נסחף ומעלה פה השערות ותו לא. אגב, את אותם הדברים בדיוק, בדבר שביתה איטלקית, אמרו על יותם הלפרין בתקופה שהיה במכבי (או אפילו הוא עצמו?), ואני לא רואה שזה מפריע לך לקלוט כזה שחקן אצלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 16, 2017 11:51 am 
Sophomore

הלפרין מעולם לא שבת במכבי.כי הוא פשוט לא בא לעבוד אף פעם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 16, 2017 11:52 am 
Junior

הייתי בכל המשחקים וראו את זה בכל רגע, בגלל זה חלק גדול מהקהל לא קיבל את השחרור שלו בהפתעה, הוא עשה הכל כדי שזה יקרה. להשוות את ההתנהלות שלו ליותם זה חילול הקודש, ההתנהלות של יותם לא נבעה אף פעם ממחשבה ש"אני גדול ומעל לקבוצה ולכן אראה לכולם שברגע שאני לא משחק אז הקבוצה נדפקת", זו הייתה הגישה של ג'ראלס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 16, 2017 11:59 am 
Junior

שוב השערות. שחקנים הם בני אדם ויכולים לקרות כל מיני דברים שיגרמו להם להיראות כבויים. זה ממש לא מאפיין רק את ג'רלס. ועל הלפרין בזמנו נאמר מפורשות שהוא עשה שביתה איטלקית או משהו בסגנון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 16, 2017 12:02 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אני לא זוכר משחק שהלפרין עשה שביתה איטלקית, אבל היה משחק יורוליג צמוד שבו היה נראה לפחות לחלק מהאנשים שהוא עשה פאול רביעי וחמישי בכוונה כדי לצאת ולא להיות על המגרש.
בכל מקרה אף אחד לא האשים אותו אף פעם שהוא רואה את עצמו גדול מהקבוצה. כן האשימו אותו ובצדק רב ב"ביצים קטנות", ולזה התקשר גם המקרה ההוא.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 16, 2017 12:04 pm 
Junior

יכול להיות אז שאני מבלבל עם שחקן אחר? זכור לי ישראלי במכבי שדיברו עליו בהקשר של שביתה איטלקית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 16, 2017 12:21 pm 
Hall of Famer

הלפרין במכבי בסוף 2005 בליגה, בסדרת גמר הפלייאוף מול הפועל ת"א. הוא סיפר לימים שהוא לא עשה שביתה איטלקית אבל שיחק בחוסר חשק, אם אני זוכר נכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 109 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Y.T ו 18 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה