סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 29, 2024 1:39 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 171 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' נובמבר 19, 2017 1:27 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
Dovi כתב:
פעם מישהו פה כתב שהיריבות בין חולון לי-ם זה רק בראש של חולון ואוהדי י-ם לא מתייחסים או מתרגשים מחולון יותר מעוד קבוצה.

חייב לציין שמהצד ומכמות התגובות פה נראה שמאוד, אבל מאוד, אכפת להם.
אני אקח את זה כמחמאה כאחד משמונת אוהדי הפועל הפעילים בפורום אשר נותן תמונת מצב כוללת לגבי כל הקהל בארנה.

אני רק אציין למשחק נגד חולון בעונה שעברה הגיעו 5845 צופים בעוד שלמשחק נגד מכבי הגיעו 10547 (ע"פ אתר מנהלת הליגה). אפילו למשחק נגד הפועל תל אביב הגיעו 7000. נראה לי שזה אומר הכל.

ותגובה עניינית: גם אם אוהד אשדוד, גלבוע/גליל או נס ציונה היה מנסה להציג מציאות מעוותת בה יושבים שופטים לפני כל משחק וחושבים כיצד הם יכולים לסייע להפועל ירושלים לנצח עוד משחק, כנראה שהייתי מגיב לו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 19, 2017 1:53 am 
Junior

א. דובר על הבועה של הפורום הזה ולא על כלל אוהדי י-ם

ב. זה לא כוון אליך אישית אלא על כל מי שהגיב, בעיקר בלייב.

ג. לא חושב שמישהו חושב שהשופטים יושבים וחושבים איך לעזור לי-ם, אבל אני מסכים עם לאומית בקטע הזה שכשיש הטבות שיפוט לחולון (וגם למכבי, אגב) אוהדי י-ם מזדעקים מרה, אבל כשיש הטבות שקורות לי-ם (שוב, לא בכוונה כנראה, אבל יש), וקרו לא מעט כאלה, גובה הזעקות נמוך משמעותית במקרה הטוב והסברים על למה השיפוט כן צדק במקרה הרע (או איזכורים לסמי בכר וכל מיני עוולות עבר במקרה הנורא).

שורה תחתונה, החלטות שיפוט שגויות תמיד היו ויהיו ולפעמים קבוצה א נהנת ולפעמים ב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 19, 2017 2:24 am 
Hall of Famer

אני מניח שכולנו ( או לפחות רובנו ... ) נסכים שהקבוצות הגדולות ( ואפשר בהחלט להתווכח עד כמה חולון נחשבת גדולה ) כן מקבלות "כבוד מוגזם" מהשופטים .
הכי הגיוני שם היה פשוט לתת למתפרצת לזרום , ואף באם זה לא היה מהלך אחרון בהחלט יש לשקול שריקה כנגד בלאט עצמו ( אך לא כך הייתי רוצה "להכריע משחק" ) .

אולי "אלמנט" שגם מעיד במשהו על רמתה הלא גבוהה של הליגה - תצוגות השיא של שחקנים בודדים ( למשל רק הערב בכל קבוצה ששיחקה היה שחקן שקלע 30 ומעלה , וצבר לפחות מדד 40 ) . אז אני לא חושב שמדובר בזרי על יוצאי דופן , ובינתיים כמה מהם מפגינים בעקביות דומיננטיות מדהימה ( רייס כמובן בראש , אך גם טיילר סטון , דיוויד לורי , יאנג כקלעי מבחוץ וכו' ) .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 19, 2017 2:25 am 
Junior

Dovi כתב:

ג. לא חושב שמישהו חושב שהשופטים יושבים וחושבים איך לעזור לי-ם, אבל אני מסכים עם לאומית בקטע הזה שכשיש הטבות שיפוט לחולון (וגם למכבי, אגב) אוהדי י-ם מזדעקים מרה, אבל כשיש הטבות שקורות לי-ם (שוב, לא בכוונה כנראה, אבל יש), וקרו לא מעט כאלה, גובה הזעקות נמוך משמעותית במקרה הטוב והסברים על למה השיפוט כן צדק במקרה הרע (או איזכורים לסמי בכר וכל מיני עוולות עבר במקרה הנורא).

אז לי אין בעיה להגיד שאחרי מכבי חולון היא הקבוצה שאני הכי פחות אוהב ואני חושב שיש עוד לא מעט אוהדי הפועל שמרגישים כמוני - אחרי הכל לא מעט אוהדים של הפועל חוו את האלימות של אוהדי חולון ולא רק במקרה החזיז.
עם זאת, זאת למיטב זכרוני הפעם הראשונה שאני מתייחס לשיפוט במשחק של חולון, כי בדרך כלל אני לא רואה משחקים של קבוצות אחרות חוץ מהפועל, וגם הפעם הגבתי רק בגלל שמדובר על שריקה שכמעט בוודאות הכריעה את המשחק משום שאם לא היו שורקים לעבירת תוקף אשדוד היתה כמעט בוודאות מנצחת.

ובשורה התחתונה אני מסכים שהחלטות שיפוט שגויות תמיד היו ויהיו, אבל היחד שטען שהן עניין מכוון לטובת קבוצה אחת הוא לאומית. לא ראיתי שאף אחד מהאחרים שהגיבו טען שתמיד השופטים לטובת חולון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 19, 2017 2:29 am 
Hall of Famer

לא חושב שהיתה כוונה לעזור לחולון פר סה, אבל טעות שיפוט כל כך חמורה כמו היום לא יכולה לעבור ככה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 19, 2017 2:30 am 
Hall of Famer

אבימאל כתב:
לא חושב שהיתה כוונה לעזור לחולון פר סה, אבל טעות שיפוט כל כך חמורה כמו היום לא יכולה לעבור ככה.

אני לא יודע לגבי כוונות
אבל איכשהו ( כמעט ) תמיד כל השגיאות הגסות במצבי הכרעה - הולכות לאותם הכיוונים .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 19, 2017 2:46 am 
Freshman

Dovi כתב:

יאללה יאללה.
יש החלטות שיפוט שגויות ויש החלטות שיפוט שערורייתיות. השריקה לאופנסיב בדהירה של לורי לסל 5 שניות לסיום הייתה שערורייתית. לעשות עניין לא מהשריקה הזו (ומהעובדה שגילי כהן הנקניק לא הפך אותה) אלא מזהות האוהדים שהגיבו עליה, מעיד במקרה הטוב על זה שלא ראית את המהלך. אם ראית ובכל זאת מה שמעניין אותך זה מי הגיב לשריקה ולמה, אז סבבה, כל אחד ותחומי העניין שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 19, 2017 3:00 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
טוב, בהחלט אחת השריקות ההזויות...

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 19, 2017 9:07 am 
Junior

לנמרוד לוי(שיא קריירה שני רצוף) יש כל כך הרבה כישרון. מהמעט שראיתי יש לו את המחלה של הרבה פורוורדים ישראליים(התסמונת על שם עוז בלייזר) שהיא חונה מחוץ לקשת ומסתכל. יש בו משהו פאסיבי. גרינברג צריך למצוא דרכים לתת לו כדורים קרוב יותר לסל עם כל הכבוד לקליעה הטובה שלו.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 19, 2017 9:22 am 
Junior

לאומית כתב:
דניאל כתב:
לאומית כתב:
פעם ראשונה אחרי המון המון זמן שאנחנו טועמים מהגורמה שאוהדי ירושלים מקבלים כל משחק שני בערך.

מאחל רק בריאות לתמיר בלאט. רציתי שהקדנציה שלו בחולון תסתיים ומהר, בוודאי שלא ככה.

איזו הודעה בכיינית. מה קשור ירושלים? אין לכם קיום עצמאי? מזכיר את הבכיינות של אוהדי הפועל בשנים החשוכות

עוד מקרה שהגמל לא רואה את הדבשת.

תמשיך עם ההודעות הלא קשורות.
תסתכל על ההודעה שלך - ניצחון ענק בהארכה, הצגה מטורפת של גלן רייס, משחק הירואי של אלכסנדר שמוכיח שהדיבורים על אדישות לא רלוונטיים, שלשה מטורפת של שחקן נוער שמנצחת משחק בזריקה הראשונה בקריירה שלו ועוד ועוד - ואתה מתחיל את ההודעה שלך בקבוצה שבכלל לא שיחקה אתמול. עצוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 19, 2017 9:51 am 
Junior

טוב, אז גם אני אוהד הפועל (רמת אובססיביות נגד חולון? 4.5, נראה לי. לא מתקרב לשנאה למכבי והפועל ת״א. בוא נגיד שצריך לקרות משהו מאוד יוצא דופן כדי שאני אמצא את עצמי רואה אותם משחקים נגד אשדוד במוצאי שבת), ואחרי שראיתי את התקציר עכשיו אני חש צורך לציין שזו אחת השריקות הכי משונות שאני זוכר בהרבה מאוד שנים של כדורסל. אהבתי בעיקר את סרוסי שאמר ״לא שורקים על זה״, כאילו שהיה קייס לאופנסיב אבל אין צורך לשרוק בכזו סיטואציה. לא היה כלום. בלאט רץ לידו והוא אפילו לא הזיז את היד שמגינה על הכדרור בכיוון שלו. אם זה אופנסיב, אז טפירו על שארפ זה בלתי ספורטיבית...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 19, 2017 9:51 am 
מנהל פורום

יש לינק לשריקה?

נראה לי שכמות הבכי נגד שריקה מסוימת בפורום היא כמעט רק פונקציה של כמות האוהדים והכותבים של הקבוצה הנפגעת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 19, 2017 10:16 am 
Hall of Famer

Dovi כתב:
פעם מישהו פה כתב שהיריבות בין חולון לי-ם זה רק בראש של חולון ואוהדי י-ם לא מתייחסים או מתרגשים מחולון יותר מעוד קבוצה.

חייב לציין שמהצד ומכמות התגובות פה נראה שמאוד, אבל מאוד, אכפת להם.

היריבות מהצד של הפועל כלפי חולון היא אכן לא יריבות ספורטיבית (חולון מעולם לא הייתה יריבה ספורטיבית או משהו דומה להפועל) , אלא יותר יריבות בקטע של "האוהדים האלימים שזרקו לנו חזיז באולם ודפקו מכות לאוהדי הפועל בכל הזדמנות שהם יכולים". כזה.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 19, 2017 10:19 am 
Junior

מדהים איך שחקן כמו גלן רייס הגיע לפיליפינים. מדהים כמה שאופי דפוק יכול לקרוע לך את הקריירה לגזרים. מעניין אם מדובר בעניין בר תיקון והאם שחקנים בסופו של דבר כן מתבגרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 19, 2017 10:25 am 
Sophomore

יש כאן כל כך הרבה overcompensating שאנשים שוכחים לדבר מקצועית, אז אתן את השקל וחצי שלי.
חולון בבעיה רצינית. יש לה המון שחקנים מאוד מוכשרים התקפית וקשה מאוד לעצור אותה הגנתית, אך באותו זמן היא גם קבוצה הגנה וריבאונד איומה ונוראה. יש לה גם בעיה לא קטנה של איבודים ומעט שחקנים שמסוגלים להוביל כדור.
אני לא יודע באיזה רמה טי ג'י קליין, אבל אם הוא לא שואב ריבאונד מפלצתי ונועל צבע שלא ראינו במחוזותינו, יהיה קשה מאוד לגרום לחולון להיות קבוצה שיכולה להתחרות באיזושהי רמה בליגת האלופות. גם בליגה חולון לא תלקק דבש, ולהערכתי כרגע היא לא ברמה להגיע לגמרים מקומיים.

לגבי אשדוד, קבוצה ששווה יותר מהמאזן שלה, קבוצת ריבאונד קשוחה אך עם הגנה חלשה ושברירית. לוי שחקן עם פוטנציאל גדול וצריך לשחק יותר. בראד גרינברג מאמן טוב ואני מאמין שיכול להוציא ממנו את הפוטנציאל שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 19, 2017 10:28 am 
Junior

זה כן אני כתב:
מדהים איך שחקן כמו גלן רייס הגיע לפיליפינים. מדהים כמה שאופי דפוק יכול לקרוע לך את הקריירה לגזרים. מעניין אם מדובר בעניין בר תיקון והאם שחקנים בסופו של דבר כן מתבגרים.

הפיליפינים זה עוד פסגת הקריירה שלו בשנים האחרונות. הוא היה גם בהונדורס....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 19, 2017 10:32 am 
Hall of Famer

לפי YNET בלאט קרע רצועה בברך וגמר את העונה פחות או יותר....

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 19, 2017 11:07 am 
Hall of Famer

Shiver כתב:
יש לינק לשריקה?

נראה לי שכמות הבכי נגד שריקה מסוימת בפורום היא כמעט רק פונקציה של כמות האוהדים והכותבים של הקבוצה הנפגעת.

הנה יש לך דוגמה הפכית. לא נראה לי שיש אוהדי אשדוד בפורום (לצערנו)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 19, 2017 11:26 am 
Sophomore

עופר האדום כתב:
לפי YNET בלאט קרע רצועה בברך וגמר את העונה פחות או יותר....

מהפייסבוק של המועדון:

"בשעות האחרונות מתפרסמות בחלק מהאתרים ידיעות עם אבחנות לגביי מצבו של תמיר בלאט.
אנו מבינים את הרצון לעדכן ולהתעדכן ומבינים את הדאגה למצבו של תמיר אך מבקשים להמתין בסבלנות ולהמנע מפרסומים לא מבוססים.
השחקן עבר בלילה MRI ורק בשעות אחה"צ יגיע לד"ר דרור לינדנר במרכז הרפואי אסף הרופא לצורך הערכה ואבחון סופי של הפציעה.
הודעה מסודרת תצא בשעות הערב המוקדמות."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 19, 2017 11:42 am 
Hall of Famer

זה כן אני כתב:

מה שעוד יותר מדהים זה שלא מדובר באיזה ילד שגדל בסלאמס עם אם חד הורית מכורה לסמים וישן אצל הסבתא/בני דודים/רחוב. מדובר בבן של שחקן אן.בי.איי, מיליונר, שגם יודע דבר או שניים על מה צריך לעשות בשביל להצליח באן.בי.איי, ליגה שהג'וניור היה יכול לשחק בה אם היה מתנהג בהתאם. בנוסף, האבא לא היה איזה הדקייס, אלא דווקא דוגמא למקצוען.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 19, 2017 11:49 am 
Freshman

בקשר ליריבות חולון-ירושלים אכן יש אוהדים חולונים שמחזיקים איבה רצינית לירושלים אני אישית אף פעם לא הבנתי זאת אולי בגלל שהסנטימנט שלי בכל הקשור לשנאה מופנה יותר כלבי השיקוץ מכבי והטרפה הפעל התל אביביות (באמצע שנות ה-90 ירושלים בכלל לא היתה על הראדר מבחינתי) כאשר ירושלים לא מעניינת אותי בכלל חוץ מאשר יריבה לצמרת כאשר 2 הקבוצות בצמרת.

-לחולניה יש הרבה חולשות: בעיית ריבאונד קשה, בעיית מובילי כדור נוראית, נטיה טורדנית לפציעות, מצד שני המטרה רק להגיע לפלייאוף ולהופיע למשחקי הגביע ומשם זה משחק חדש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 19, 2017 12:09 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
Shiver כתב:
יש לינק לשריקה?

התקציר נמצא באתר ערוץ הספורט.
שריקה בהחלט הזויה...

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 19, 2017 12:11 pm 
Junior

עמוס לב כתב:
זה כן אני כתב:

מה שעוד יותר מדהים זה שלא מדובר באיזה ילד שגדל בסלאמס עם אם חד הורית מכורה לסמים וישן אצל הסבתא/בני דודים/רחוב. מדובר בבן של שחקן אן.בי.איי, מיליונר, שגם יודע דבר או שניים על מה צריך לעשות בשביל להצליח באן.בי.איי, ליגה שהג'וניור היה יכול לשחק בה אם היה מתנהג בהתאם. בנוסף, האבא לא היה איזה הדקייס, אלא דווקא דוגמא למקצוען.

לפעמים זה עובד לכיוון השני, בעיקר עם הקושי להתמודד עם הציפיות והרף הבלתי אפשרי שהציב האב. ההבדלים ברמה ובכישרון בלטו מהתחלה, לא סתם האב לקח אליפות בקולג' והבן בעיקר הסתבך בפרשיות מחוץ למגרש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 19, 2017 12:45 pm 
Sophomore

האם היו לו (לרייס) בעיות משמעת מאז שהגיע? מבחינת סט היכולות אין ספק שמדובר בשחקן יורוליג רציני (נראה לי יכול לבוא לידי ביטוי דווקא בקבוצה קטנה , ולא גדולה שם צריך פחות דקות מכפי ששחקן בקבוצה קטנה צריך).
יכולות הובלת כדור , חדירה וקליעה ברמה גבוהה , אם כי לדעתי לוקח על עצמו יותר מדי (שמיר?).
לגבי השריקה לעבירת התוקף , ללא שום קשר לאהדה של קבוצה כזאת או אחרת , שריקה הזוייה ונוראית שללא ספק הכריע את המשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 19, 2017 12:55 pm 
Junior

היו לו ויש לו כל הזמן. כל ההתנהלות היא בעייתית אבל כל זמן שהוא ככה ברור שיבליגו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 171 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 19 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: