חוצפן חיובי כתב:
אוון טרנר השחקן הכי גרוע בליגה, או ליתר דיוק השחקן שגורם הכי הרבה נזק לקבוצה שלו. בהפרש די גדול לדעתי.
45% מה-2 ו-20% מהשלוש יש לשחקן הזה מתחילת העונה. 1/14 מחוץ לקשת בעשרת המשחקים האחרונים. בעשרת המשחקים האחרונים יש לו גם יותר איבודים מאסיסטים, לשחקן שמשחק ברוב הזמן שלו על המגרש רכז דה-פקטו (אין לי מושג מי החליט שהשחקן המטומטם וחסר הכישורים הזה קשור לעמדת הרכז). ומה שזה אומר בפועל, שעל כל פעם שהוא מצליח להעביר את החצי ולתת את הכדור ללילארד או מקולום שיעשו סל קשה, הוא מצליח לאבד לפחות כדור אחד, וזאת באת יכולת מרשימה. בארבעת המשחקים האחרונים הוא על 3/22 מהשדה! וזה לא רוקי או שחקן קצה ספסל, זה שחקן שמרוויח 17 מיליון דולר לעונה ומשחק 27 דקות למשחק. הוא גם שומר מחריד שמאבד את השחקן שלו פעם אחר פעם. ומעל לכל, הוא כל כך לוזר ומטומטם, שחקן שתמיד יעשה את הפאול המיותר או האיבוד המטומטם ברגע הלא-נכון. לא בכדי הוא אחרון בקבוצה בנט-רייטינג, למעט שני הרוקיז (שגם משחקים מעט מאוד).
בכל פעם שהשם של פורטלנד עולה מזכירים את קיץ 2016 השחור, שבו אולשי המפגר החליט לשפוך 46.5 מיליון דולר לעונה על שלושה שחקנים שנעים בין בינוני (קראב) למחריד (טרנר ולנארד). שלושה חוזים שבלעדיהם, לפורטלנד היה בסיס נהדר ועם מקום מתחת לתקרה, היה אפשר סוף סוף להביא בקיץ האחרון או בקיץ הבא עוד סופרסטאר ועוד שחקן משלים טוב (מדהים שסימונס המעולה מרוויח פחות מ-7 לעונה, טייריק אוואנס על חוזה מינימום בזמן שטרנר המחריד קיבל 70 ל-4 שנים), שהיו שמים אותה במקום שונה לגמרי בשנים הבאות. העניין הוא שגם בקיץ האחרון הייתה אפשרות לתקן חלקית את האסון, כשפורטלנד החזיקו שלוש בחירות סיבוב ראשון (15, 20 ו-26). במקום להצמיד אותן, את שלושתן מצידי, לפחות לאחד מהחוזים של טרנר ולנארד ולפנות קצת מקום מתחת לתקרה, אולשי בחר להשתמש בבחירות ולקחת שני רוקיז שיותר מדי לא יצא מהם. וחבל, כי לפורטלנד יש באמת בסיס נהדר. מעבר לטריו של לילארד, מקולום ונורקיץ', יש יופי של פועלים שחורים בעמדות 3-5 עם הארקלס, אמינו, וונלה ואד דיוויס, ואת נייפייר וקונוטון בעונות פריצה שנותנים סקורינג מהספסל באחוזים גבוהים. אבל הקבוצה הזאת מיצתה את הפוטנציאל, ספק אם יוכלו להחזיק אפילו את הסגל הזה בגלל הגיבנת של טרנר ולנארד (וונלה ונורקיץ' RFA בקיץ, אד דיוויס מסיים חוזה), לא כל שכן לשדרג את הסגל הקיים כדי לעשות משהו בפלייאוף ולא רק להגיע אליו.
חייב לפרגן על הניתוח המעמיק והמלומד אבל לא מסכים עם המסקנות. קראב הוא אחד השחקנים הכי טובים של ברוקלין ולנארד וטרנר מבחינתי צריכים לעבור לחמישייה. אם אני הייתי המאמן של פורטלנד החמישייה הייתה דמיאן, סי.ג'יי., טרנר, לנארד ונורקיץ'