סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' דצמבר 02, 2024 1:44 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 188 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' נובמבר 21, 2017 8:02 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
goldman כתב:
לא הבנתי את הסקת המסקנות שלך.
בלאט היה טוב בעתודה אז מגיע לו מקום בבוגרת?

אל תשאל איך כיכבתי בקט-סל ב' מחוז פ"ת והסביבה.
מה הקשר בין רמת עתודה (50% אפילו לא יהיו שחקנים מקצועניים) לבין רמות בוגרים?
בטח במקרה של בלאט עם הנתונים הפיזיים שלו.

וואו, איזה זלזול. אתה בטוח שאתה יודע מה זו נבחרת העתודה? מההשוואה שלך אני לא בטוח, אז אספר לך שיש קשר די חזק, קרוב ל-100% מהשחקנים כבר שחקנים מקצועניים ומשחקים כבר היום בליגה הבכירה. בלאט לא סתם שיחק בעתודה אלא היה אחד הכוכבים בנבחרת שהגיעה לגמר. זה לא מבטיח שהוא יצליח בבוגרים, ואכן יש בעיה עם הנתונים הפיזיים שלו, אבל היכולת שהוא הציג בהחלט מקנה לו מקום בבוגרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 21, 2017 8:37 pm 
Freshman

כל עוד תמיר בלאט יהיה 1.78, שמנמן, איטי וכבד, שחקן כדורסל טוב הוא לא יהיה. יפליא באיזו שלשה, יתן איזה אסיסט חכם. מה עם הגנה? מה עם "אני לא יכול לחדור לצבע כי ימחצו אותי שם?"

עכשיו, בנוגע לזלזול. כמה מהשמות הנ"ל יהיו שחקני רוטציה קבועים בליגת העל? אני מהמר על 3-4. (בלאט, זוסמן, קופרברג ואולי הובר). הסיטואציה של שחקני עתודה קצת מזכירה לי שחקנים שהגיעו מהדראפט. מריצים אותם שנתיים-שלוש ואז נפלטים מהליגה. אז ארצי והובר בסקאלה הזו לדעתי.
נתנאל ארצי
גיל בני
מירון בן רוינה
מיכאל מושקוביץ
תמיר בלאט
רועי הובר
יונתן רבינוביץ
טום ספיר
אריאל נבון
דניאל קופרברג
רועי נציה
יובל זוסמן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 21, 2017 9:00 pm 
Freshman

אל תשכח שאלו אליפויות גילאים, כלומר רק שני שנתונים משחקים, בניגוד לבוגרת שמשחקים שם כ-15 שנתונים, כלומר פי כמה וכמה חומר גלם.

קח את נבחרות ישראל של 2006, 2008, 2010, שחקנים בגילאי 28-34. שחקנים שאמורים להיות עכשיו בשיא הקריירה. פרגנתי מאוד עם ה-50%.

2006 (5.5\12)
http://www.fibaeurope.com/compID_UIfgjy ... D_306.html

2008 (4\12)

2010 (3.5\12)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 21, 2017 9:23 pm 
Junior

קודם כל לא דיברת על שחקני רוטציה אלא על שחקנים מקצוענים. יש הבדל משמעותי.
דבר שני, בלאט לא עוד שחקן בעתודה אלא שחקן מוביל בנבחרת שהגיעה לגמר, נבחר לחמישיית הטורניר, מלך האסיסטים ומקום שני במדד היעילות. וזה לא בקאדטים או בפתח תקווה אלא באליפות עד גיל 20

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 22, 2017 4:58 am 
Junior

להגיד שלבלאט מגיע מקום בבוגרת בגלל מה שעשה בעתודה זה הזוי ובעיקר מראה על חוסר הבנה של הפערים בין הרמות.
כשרוצים לבדוק אם שחקן מתאים לנבחרת הבוגרת צריך לבדוק מה הוא עשה... בבוגרים. וכשרואים אותו בבוגרים שמים לב לכל החסרונות שלא באו לידי ביטוי בעתודה כי הוא שיחק נגד שחקנים הרבה פחות בשלים ממנו.
אז שניתן לו לשחק בכל מקרה ונקווה שהיריבות יעלו עם שחקנים בני 20?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 22, 2017 8:36 am 
Junior

הוקיץ' כתב:
להגיד שלבלאט מגיע מקום בבוגרת בגלל מה שעשה בעתודה זה הזוי ובעיקר מראה על חוסר הבנה של הפערים בין הרמות.
כשרוצים לבדוק אם שחקן מתאים לנבחרת הבוגרת צריך לבדוק מה הוא עשה... בבוגרים. וכשרואים אותו בבוגרים שמים לב לכל החסרונות שלא באו לידי ביטוי בעתודה כי הוא שיחק נגד שחקנים הרבה פחות בשלים ממנו.

אז אם אתה כזב מבין גדול - האם יש הרבה ישראלים שבליגה השנה נותנים יותר מ-10 נק למשחק, כמעט 50% ל-3 ו-5 אסיסטים?
זה בפני עצמו מצדיק זימון ושם סימן שאלה על הטענות להתאמה שלו לבוגרים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 22, 2017 3:04 pm 
Junior

דניאל כתב:
הוקיץ' כתב:

אז אם אתה כזב מבין גדול - האם יש הרבה ישראלים שבליגה השנה נותנים יותר מ-10 נק למשחק, כמעט 50% ל-3 ו-5 אסיסטים?

כמה ראית אותו משחק?
כי אני ראיתי אותו בקבוצה שלי במשך שלוש שנים לא שומר ולא מסוגל לקלוע סל לשתי נקודות. כן הוא קלעי מצוין אבל השורה התחתונה שלו מאוד מוגבלת ואוהדי הפועל לא הצטערו לראות אותו עוזב. ממה שאני שומע מאוהדי חולון פה המצב לא השתנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 22, 2017 3:13 pm 
Junior

הוקיץ' כתב:
דניאל כתב:
הוקיץ' כתב:

כמה ראית אותו משחק?
כי אני ראיתי אותו בקבוצה שלי במשך שלוש שנים לא שומר ולא מסוגל לקלוע סל לשתי נקודות. כן הוא קלעי מצוין אבל השורה התחתונה שלו מאוד מוגבלת ואוהדי הפועל לא הצטערו לראות אותו עוזב. ממה שאני שומע מאוהדי חולון פה המצב לא השתנה.

ראיתי אותו מספיק, כולל השנה בחולון. נכון שהוא לא קולע ל-2 אבל 2-2.5 שלשות למשחק ב-45-50% זה הרבה מאד. לא יודע לגבי אוהדים חולון, אבל שמיר אוהב אותו ונותן לו הרבה דקות, ולדעתי שמיר מבין משהו בכדורסל.
בכל מקרה, בסוף זה מסתכם באלטרנטיבות. אני לא רואה גארד ישראלי אחר שהייתי מזמן במקומו, במשבצת של הגארד הרביעי. אולי אוחיון, אבל הוא כבר פרש ולמען האמת ממה שראיתי שהוא נותן השנה בירושלים אני לא בטוח שהיה צריך להתעקש לשמור אותו בנבחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 22, 2017 3:30 pm 
Junior

דניאל כתב:
הוקיץ' כתב:
דניאל כתב:
הוקיץ' כתב:

כמה ראית אותו משחק?

ראיתי אותו מספיק, כולל השנה בחולון. נכון שהוא לא קולע ל-2 אבל 2-2.5 שלשות למשחק ב-45-50% זה הרבה מאד. לא יודע לגבי אוהדים חולון, אבל שמיר אוהב אותו ונותן לו הרבה דקות, ולדעתי שמיר מבין משהו בכדורסל.
בכל מקרה, בסוף זה מסתכם באלטרנטיבות. אני לא רואה גארד ישראלי אחר שהייתי מזמן במקומו, במשבצת של הגארד הרביעי. אולי אוחיון, אבל הוא כבר פרש ולמען האמת ממה שראיתי שהוא נותן השנה בירושלים אני לא בטוח שהיה צריך להתעקש לשמור אותו בנבחרת.

שמיר אוהב אותו. פחחחחחחחח. שנפתח את זה ?

הסטטיסטיקה שלו לא משקפת כלום.
א. חלקה הגדול הוא בגארבג' טיים. הוא שחקן גארבג' טיים מופלא, מה שקוראים "צוברי". 20 מינוס או 20 פלוס, אלה הרגעים שלו.
ב. הסטטיסטיקה שלו באירופה, מה שיכול לחזות יותר טוב את משחקי הנבחרת, היא זוועה. 25 אחוז מהשלוש שגם זה לא משקף כלום, 2 שלשות היו בשיא הגארבג' טיים מול מונאקו, וה-3 האחרונות מול סרדיניה שכמעט בשום שלב לא היינו במשחק.
ג. הכי חשוב, הבן אדם לא מסוגל לשמור על עץ אלון שעומד 500 שנה. שהוא על המגרש זה כמו עם שאראס בזמנו, עבודה קבוצתית שלמה לחפות ולהעלים את הנזקים שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 22, 2017 3:41 pm 
Junior

כן, תפתח את זה. אשמח להבין למה אתה מתכוון בהקשר של שמיר. אני שואל בשיא הרצינות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 22, 2017 3:44 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
הוא כבר די אמר בפירוש שזה בגלל האבא.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 22, 2017 3:46 pm 
Junior

מי המאמן שדן שמיר הכי מעריץ ורואה בו מנטור ?

רמז: לא פיני גרשון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 22, 2017 4:02 pm 
Sophomore

לאומית כתב:
מי המאמן שדן שמיר הכי מעריץ ורואה בו מנטור ?

רמז: לא פיני גרשון.

מסינה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 22, 2017 4:13 pm 
Junior

אתה חושב ששמיר נותן הרבה דקות לבן רק בשביל לרצות את דיוויד בלאט? נשמע לי שאתה מוריד מערכו של שמיר, גם אם בעיניך הוא לא גבוה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 22, 2017 4:40 pm 
Junior

דניאל כתב:
אתה חושב ששמיר נותן הרבה דקות לבן רק בשביל לרצות את דיוויד בלאט? נשמע לי שאתה מוריד מערכו של שמיר, גם אם בעיניך הוא לא גבוה

לא חושב אלא בטוח. וכמוני עוד המון אוהדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 22, 2017 4:58 pm 
Freshman

דניאל כתב:

בזמנו גוני אחרי טעות אחת היה עף לספסל. בלאט החריב אותנו בלא מעט משחקים ועדיין המשיך לראות פרקט.

ההרכב הירושלמי הדג-נחש על תחושותיו של אוהד הפועל ירושלים:
"אני לא צבוע, יש לי כושר הסתגלות
לא אני לא משוגע, אבל לא תזיק לי הסתכלות"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 22, 2017 5:00 pm 
Sophomore

דייסון כתב:
דניאל כתב:

בזמנו גוני אחרי טעות אחת היה עף לספסל. בלאט החריב אותנו בלא מעט משחקים ועדיין המשיך לראות פרקט.

יחי ההבדל בין שחקן בשלהי הקריירה לשחקן צעיר שצריך לטעות כדי להשתפר
מעדיף כל שנה בלאט או תואם בלאט בסגל מאשר גוני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 22, 2017 5:12 pm 
Junior

דרך אגב, מכל הדיון הזה עדיין לא הבנתי מה אנשים מציעים במקומו של בלאט. מקל ברור, נניח שגם טימור למרות הפציעה. מי הגארדים שאחר כך? לדעתי בלאט ויפתח זיו בערך באותו הלבל, קצת לפני שוכמן והרבה לפני תום מעיין.
אוחיון כאמור פרש, אבי בן שימול זה מעניין אם כי הוא בן 32, לא שיחק בנבחרת בעבר וגם סבל מפציעות לאחרונה. באמת שלא ברור לי מי עדיף על בלאט, בטח אם רוצים סגל של 5 גארדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 22, 2017 5:14 pm 
Junior

ערן כתב:
דייסון כתב:
דניאל כתב:

יחי ההבדל בין שחקן בשלהי הקריירה לשחקן צעיר שצריך לטעות כדי להשתפר
מעדיף כל שנה בלאט או תואם בלאט בסגל מאשר גוני.

תירשם לדיליג של דיוויד בלאט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 22, 2017 5:20 pm 
Junior

הוקיץ' שוב נכשל בזה שהוא טוען בשם אוהדי הפועל ומנכס לשם הויכוח איזושהי אמת מוחלטת. לולידציה עוד לוקח את אוהדי חולון בפורום שזה עוד סוג של טעות. כמו הטעות שלו בקיץ שהעיד מקולשוב לא ייצא כלום למרות שלא ראה אותו לרגע משחק.. חבל להתפלא כפי שכתב הפילוסופיה היא סטייל ביבי. "לא היה כלום, כי אין כלום" ואת זה לא מעניין לקרוא.

אפשר דווקא אפשר לנהל דיון נחמד על החסרונות של בלאט. אבל דו"ח הסקאוטינג בעיקר כולל הערות על השומן התינוקי ומזימות על. ובעיקר מתעלמות מזה שלנ"ל יש מספר יתרונות במשחק שלו שהם חסרי תקדים בכדורסל שלנו.

115 שלשות בגיל 20. וכולן בגארבג'! מדהים. ועל כאלה אילנות החבר הוקיץ' נתלה.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 22, 2017 5:28 pm 
Junior

החתול יובב כתב:
הוקיץ' שוב נכשל בזה שהוא טוען בשם אוהדי הפועל ומנכס לשם הויכוח איזושהי אמת מוחלטת. לולידציה עוד לוקח את אוהדי חולון בפורום שזה עוד סוג של טעות. כמו הטעות שלו בקיץ שהעיד מקולשוב לא ייצא כלום למרות שלא ראה אותו לרגע משחק.. חבל להתפלא כפי שכתב הפילוסופיה היא סטייל ביבי. "לא היה כלום, כי אין כלום" ואת זה לא מעניין לקרוא.

אפשר דווקא אפשר לנהל דיון נחמד על החסרונות של בלאט. אבל דו"ח הסקאוטינג בעיקר כולל הערות על השומן התינוקי ומזימות על. ובעיקר מתעלמות מזה שלנ"ל יש מספר יתרונות במשחק שלו שהם חסרי תקדים בכדורסל שלנו.

אין שום ספק שהוא קיבל על הראש מספר שלשות כפול , האיש אלוף העולם בלאבד את השחקן שלו ולהיתקע בחסימות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 22, 2017 6:11 pm 
Freshman

לא מסוגל לשמור בשום מיקום במגרש.
לא לחץ כל המגרש, לא להזיז רגליים באחד על אחד, בטח לא בפוסט. לא עובר חסימות.

ואמנם אנשים נורא אוהבים לתת סטט' התקפיות, אבל אנחנו אנשים שמבינים כדורסל מעבר לזה. הרבה מעבר. בלאט הוא כמו שראי אהב להגיד על שחקני מכבי של שנה שעברה "חסרונותיו עולים על יתרונותיו" ובהרבה.

עכשיו בהגנה בסקלה של 1-10 הוא גג 2. בהתקפה? בוא נגיד לא אנדרו גאודלוק. המון חסרונות שרבים מהם קשרים לנתונים הפיזיים והפיזיולוגים שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 22, 2017 7:05 pm 
Hall of Famer

הרסי הוקינס כתב:
פיבא מסתכנת פה בהתבזות והפיכת הטורניר הזה לטורניר נבחרות ״אולימפיות״ וסגלי ב׳.

ההתבזות הכי גדולה תהייה אם ארה"ב לא תעלה...
אני כמעט רוצה שזה יקרה.
זה לא בלתי ריאלי עם נבחרת של ג'י-ליגרס שאחד מהם הוא אילייג'ה מילסאפ.

בינתיים ברצלונה שיחררה את וזנקוב לנבחרת בולגריה, מה שמן הסתם אומר שהוא לא ישחק נגד מכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 22, 2017 9:12 pm 
Hall of Famer

העסק מגיע לחלונות גבוהים ביותר.
שר הספורט הפיני פנה במכתבים למלאגה וברצלונה, בבקשה (או דרישה) לשחרר את סאסו סאלין ופטרי קופונן לנבחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 22, 2017 10:12 pm 
Junior

החתול יובב כתב:

שמע, צחקתי בכל רם.
אני אמרתי שמקולושוב לא יצא כלום? אני אמרתי שדעת האוהדים היא אמת מוחלטת? אתה חי ביקום מקביל. להערה על פילוסופיית ביבי אני אפילו לא אתייחס.
לגבי דעת האוהדים, בעיני זה טיעון לגיטימי (אם כי העלתי את זה רק אחרי שנימקתי מקצועית, אבל כמובן שלזה לא התייחסת). אוהדים עוקבים אחרי הקבוצה מקרוב ולרוב לא נופלים לקמפיינים תקשורתיים וניתוחים סטטיסטיים שטחיים. מי שעוקב אחרי מכבי ברפרוף לדוגמה יכול לחשוב שאיתי שגב הוא אחד השחקנים החשובים בקבוצה (עקב כל המסרים בתקשורת), אבל מי שבאמת עוקב רואה כמה חלש הוא. אצל מכבי זה עוד קל כי הם משודרים כל הזמן, אצל הפועל וחולון אתה צריך להיות אוהד כדי לעקוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 188 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], מנחם ו 16 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: