סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' דצמבר 02, 2024 12:54 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 188 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' נובמבר 22, 2017 11:41 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
כרגיל, אני עם דניאל והחתול יובב בעניין של בלאט. נכון, לא שומר גדול, אבל גם לא כל כך חלש כמו שאתם עושים ממנו. גם בצד הזה של המגרש הוא מחפה במידה מסויימת על החסרונות הפיזיים עם הבנת משחק טובה. לגבי ההתקפה, זה יותר מרק שלשות כמובן. יכולת המסירה שלו היא משהו באמת מיוחד וגם השליטה בקצב המשחק.

מעבר לזה, הערות כמו "ראיתי אותו בשלוש השנים האחרונות" באמת לא מובנות לי. כבר שכחנו שמדובר כאן בילד בן 20? אז ראית אותו בגיל 18 לא מצליח תמיד להתמודד מול שחקנים בוגרים בני 25. אוקיי. יש גם שחקני נבא שבגיל 20 עדיין התקשו לפני הפריצה.

משום מה זה תמיד מרגיש שכשמגיעים לבלאט ג'וניור יש ללא מעט אנשים איזו איבה מיוחדת ודרגה גבוהה יותר של ארסיות מהרגיל -- מן שמחה לאיד משולבת עם רצון לראות אותו נכשל. לא ממש ברור לי למה, אבל אולי זה קשור לייחוס המשפחתי.

איך הוא יהיה כרכז שני או שלישי בנבחרת? האמת, אני לא יודע ויכול להיות גם שזה לא ילך כרגע. אבל אפשר לחשוב שהסיכון כזה גדול והאלטרנטיבות כאלו קורצות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 22, 2017 11:58 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

אני חושב שתמיר בלאט הוא בדיוק ההיפך מאיתי שגב. אצל בלאט החוזקות הן הבגרות, יסודות הכדורסל והבנת המשחק והחולשות הן בפן הפיזי, מה שגם כנראה ימנע ממנו לבלוט בבוגרים (לפחות ברמה שמחוץ לליגה שלנו) כפי שבלט בגילאים הצעירים. אצל שגב החוזקות הן האתלטיות והסייז אבל הוא חסר יסודות או כישרון כדורסל ועדיין עושה טעויות של ילד למרות שהוא כבר לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 23, 2017 12:37 am 
Hall of Famer

סאבוניס כתב:
משום מה זה תמיד מרגיש שכשמגיעים לבלאט ג'וניור יש ללא מעט אנשים איזו איבה מיוחדת ודרגה גבוהה יותר של ארסיות מהרגיל -- מן שמחה לאיד משולבת עם רצון לראות אותו נכשל. לא ממש ברור לי למה, אבל אולי זה קשור לייחוס המשפחתי.

אני יכול להעיד על עצמי שאני "נהיה אנטי" כלפי כל מיני שחקנים ( לא רק בכדורסל ) מסוגו שהתקשורת מהללת ברמות הזויות עוד לפני שהשחקן עשה בכלל דברים משמעותיים בקריירה - עיין ערך "בלאט יכול לשחק בכל קבוצה בליגה הספרדית" ...

אפרופו תקשורת , ממדגם לא מייצג של חובבי כדורסל ממוצעים ( שבוודאי פחות מעורים מאשר כותבי סלניוז ) - נראה שהקמפיין הנוכחי על הצערת הנבחרת וכל המיתוסים הנלווים - עובד מעולה .

הרי בסופו של דבר מי שיפתחו בחמישייה ( וגם אם לא בדיוק - אז סביר שיהיו השחקנים הבכירים ) זה מקל ( בן 29.5 ) , טימור ( 25.5 ) , דאוסן ( 24 ) , ג'ייק כהן ( 27 ) והאוול ( 27 ) .
חמישייה צעירה זה עובדתית לא , וזה שיהיו כמה צעירים בודדים על הספסל ( קודם כל בואו נראה כמה ואיך ישחקו ) בהחלט לא צריך לגרור אחריו רעש וצלצולים שכאלו .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 23, 2017 12:49 am 
Junior

עובדתית הנבחרת עברה הצערה - פרשו פניני (34), הלפרין (33), אליהו (32), אוחיון (30) וכדיר (30). בשקט גם פרש לימונד (33).

נערך לאחרונה על ידי דניאל בתאריך ה' נובמבר 23, 2017 12:49 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 23, 2017 12:49 am 
Junior

תמיד תהיתי למה שגב לפני בן אלטיט למשל ב-depth chart הקולקטיבי, מכבי והנבחרת.

וחזרה לנושא האהוב עלינו. הבן של..קודם כל סחטיין על הענווה גולדמן. חוץ משמיר שנמצא בכיס הקטן של הסניור, אני מניח שקטש [שרצה אותו באילת ובנבחרת] גם ? או שגם הוא לא איש שבאמת מבין כדורסל כמו גולדמן ולאומית. ובונה על להיות העוזר מאמן בדרושאפקה בעתיד. לגבי הגנה. לצערי, אין בכדורסל בארץ סטטיסטיקות הגנתיות [כמו בכדורסל שקצת יותר כיף להתדיין עליו] אך רק אכתוב שאני לא בטוח בתקפות של "סולם גולדמן". גג 2 בהגנה + שחקן חמש בהתקפה = שחקן כדורסל נורא.

במבחן העין שלי הוא לא הגרוע שבחבורה [גרועים : שולמן, יזרעאלי, ניסים ובעיקר שולדבראנד] והוא בוודאי לא מהטובים בליגה באספקט הזה. הוא חכם, מספיק מהיר ולא חסר רצון כדי לשחק הגנה סבירה. הגנה אישית חוצמזה שקשה למדוד אותה ובוודאי נוח לשלוף אותה שרוצים כלומר בעיקר בכיווון השלילי [וכך יפתח זיו ושוכמן יוזכרו תמיד כנגרים ומביכים התקפית], הגנה קבוצתית יכולה לכפות על חולשה של שחקן הגנה בקו האחורי. מותר לו להיתקע בפיקים, אם הקבוצה מתואמת ומשחקת הגנה אז יהיה סוויץ' חכם ולא יהיה מבט חופשי לסל. מבחן העין גם כן מסוכן שכן אפילו בולדוגים ידועים כל גון טיי מקי וגרגורי ורגאס נוטים לנבוח חזק מידי לפעמים - ללכת על חטיפה או סתם לשרוף אנרגיות באוונטות כמו מקי ולהשאיר חותם הגנתי למספר פוזיישנס מצומצם בלבד. אגב איך ההגנה של הפועל עם לימונד, מקניל ומקי ? ודאי השתפרה אחרי שבלאט עזב ? בטוח שהם לא מתגעגעים ליכולת הקליעה שלו מבחוץ עם חבורת הקלעים הנהדרת הנ"ל.

רק כדי לחזק את הנקודה של סאבוניס. כמעט יחס של 1:3 אסיסטים לאיבודים לבלאט. רק אבי בן שימול שהוא by fAR הפליימייקר הטוב בליגה מחזיק ביחס גבוה יותר. אתם מוזמנים להסתכל ביחס של רכזים אחרים שרירים וחזקים כגון טיי מקי, רודריגז, וולדן, לויד, מעיין ועוד. מדובר גם בשחקן שמשחק יחסית צפון דרום ומציג יחס אסיסטים:איבודים כזה. הוא לא משחק לרוחב כמו יחזקאל סקוורר, ניב ברקוביץ ודומיהם.

איך מזהים haters :

1) לא מסוגלים לתת קרדיט לכלום. השחקן חד מימדי וכולו חסרונות. ה-115 שלשות נאספו בזמן זבל, רייטינג ההגנה שלו הוא 2. למה ? ככה.
2) משחקים טובים והמיקרופון שקט. משחק רע ויוצאים לבאסטה עם המגאפון. אחרי אשדוד יזכירו ארבע החטאות, ישכחו לציין משחק של תשעה אסיסטים ואפס איבודים. כולל מסירות הולכה יפייפיות מעל ההגנה שהעמידו את רייס לקרש סל.
3) מחוזות הביזאר והקונספירציה. האבא קנה את שמיר. גוני יזרעאלי וחנן קולמן [כן כן..] עדיפים. אמנם אני איש שאוהב לתת רק סטטיסטיקות התקפיות אבל חייבים לתת את זאת של קולמן 2.4 נקודות, אסיסט וריבאונד ב- 16 דקות. הוא צריך לשחק יותר ! בשלושים דקות משחק הוא יגיע לנקודת מדד השלישית.

השורה התחתונה שלי שקשה להשוות אותו למשהו. הדבר הכי קרוב זה אפיק ניסים בלי העליה החזקה מהמקום שנותנת לאפיק אופציה למשחק חצי מרחק יעיל אבל לתמיר בלאט יש יכולת מסירה פי...שחקן שטוב שיהיה בנבחרת כשחקן רוטציה רק מהטעם הברור לפחות לי שלא צמח פה הרבה זמן קלעי ברמה כזו. שהנבחרת בפיגור 8-10 כמה דקות לסוף לא יעזור לה לעלות מהספסל את שוכמן ובן שימול. צריך אפשרות לכוח ארטילרי מבחוץ. אם זה אם עוד החלטה ומסירה טובה ? בונוס. הגנה גרועה ? ישחק את השמונה דקות שלו לאחר כבוד ויוחלף באחר.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 23, 2017 1:39 am 
Junior

כן, אני הייטר. אל תשאל היה לי אינטרס עצום לראות שחקן של הפועל נכשל ועכשיו בכלל יש לי אינטרס לראות שחקן של הנבחרת נכשל. כנראה שאתה לא מצליח להתמודד עם טיעונים מקצועיים ולכן אתה מסיט את הדיון למחוזות הזויים.
לגופו של עניין, אפילו גדולי תומכיו של בלאט לא יטענו שהוא שחקן הגנה סביר. במקרה שלו זה אפילו לא באשמתו. אין לו שום יכולת להיות משהו יותר משחקן הגנה גרוע. הוא כל כך איטי, נמוך ולא אתלטי שכל שחקן התקפה סביר לוקח אותו לסל ושחקנים קצת יותר מוכשרים דופקים לו שלשה בפנים. אני בכלל לא מדבר על הפיק אנד רול ששם הוא פשוט מכריח חילוף כי אחרת זו זריקה פנויה. אתה לא רואה בעיה בזה ששחקן משלים גורם מיס מאצ'ים כל כך משמעותיים ומצריך התאמות מיוחדות?
לגבי היתרונות שלו, אין ספק שיש לו ראיית משחק מצוינת וקליעה ברמה גבוהה. כשהוא פנוי. הנתונים הפיזיים שלו לא מאפשרים לו לקלוע לשחקן בפנים או לרוץ על חסימות. בגלל זה ההשוואה לאפיק ניסים מגוחכת. לא רק שלניסים יש משהו כמו 6-7 ס"מ על בלאט, הוא גם זריז בטירוף ויש לו עלייה מאוד חזקה מהמקום מה שגורם לזריקה שלו להיות מאוד קשה לעצירה. איפה זה ואיפה בלאט.
אם כבר הוא מזכיר גרסה נמוכה ב-15 ס"מ של הלפרין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 23, 2017 1:59 am 
Freshman

תראה. אני הרבה יותר מתחבר למה ששמואליקי כתב מאשר לאומית. לא הולך למחוזות הקונספירציה ולא להקשרים המשפחתיים כמו שטען סאבוניס. לא מתחבר למילה 'הייטר'.

אני מנתח אותו בהקשר שמה שהתקשורת הפורמלית והלא פורמלית (קבוצות בפייסבוק וכדו') מנסה לעשות ממנו. למשל, שחקן לכל קבוצה ספרדית. שחקן יורוליג וכו'.
ממש לא אוהב שמאדירים שחקנים שעוד לא הוכיחו בבמה אמיתית גדולה (U).
לא רואה את בלאט בשום מצב משחק בקבוצת יורוליג (אולי מכבי בגלל חוק רוסי).

אנסה להסביר מדוע אני חושב כך. כמו שכולנו מסכימים, היתרון הגדול ביותר של בלאט היא הבנת המשחק, IQ. בנוסף לקליעה נהדרת עם טווח טוב. בגילו, התכונה הטובה ביותר אצלו, היא התכונה החלשה ביותר אצל הקולגות שלו. בגרות משחק. מנגד, הנתונים הפיזיים שלו והיכולות האתלטיות שלו הן נמוכוים מאוד, ללא שום אפסייד בנושא.
רוצה לומר, לבלאט אין הרבה אפסייד. אין לו לאן להתפתח המון בעיני. הוא יוכל להוסיף אלמנטים במשחק שלו שהכרחיים לו (פלואטרים!). אבל בגלל שהוא כבר עכשיו מבין את המשחק ברמה כ"כ גבוהה בשילוב העובדה שהנתונים הפיזיים והאתלטיים כאן כדי להישאר, לא רואה אותו מנהל קריירה ברמה של גל מקל (מינוס מנש) או יוגב אוחיון כמו שבתקשורת מנסים לצייר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 23, 2017 2:15 am 
Hall of Famer

דניאל כתב:
עובדתית הנבחרת עברה הצערה - פרשו פניני (34), הלפרין (33), אליהו (32), אוחיון (30) וכדיר (30). בשקט גם פרש לימונד (33).

הפכנו מאחת הנבחרות המבוגרות בעולם , לנבחרת עם חלוקה גילאית סבירה מאוד , וגם זה רק בגלל ההיעדרות של כספי ( 29 ) , "נסיבות" שהובילו לכך שלמשל אליהו ( שציינת ) ומשעור ( 26 ) לא בנבחרת , ופרישה יזומה של שאר השחקנים ( קשה למשל להאמין שהלפרין לא היה מזומן כעת באם היה רוצה להגיע ) - שאלמלא כל זה סביר להניח שכל הצעירים הנוכחיים כלל לא היו מזומנים .

לא צריך לצייר זאת כאיזה מהפכה חיובית , או מהלך שנותן תקווה לכדורסל הישראלי בשנים הבאות ( שהרי אולי המשמעות היא בעצם הפוכה ... ) - וזה מה שמנסים לשדר לנו באיגוד הכדורסל ובתקשורת .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 23, 2017 10:47 am 
Junior

הוקיץ' כתב:
כן, אני הייטר. אל תשאל היה לי אינטרס עצום לראות שחקן של הפועל נכשל ועכשיו בכלל יש לי אינטרס לראות שחקן של הנבחרת נכשל. כנראה שאתה לא מצליח להתמודד עם טיעונים מקצועיים ולכן אתה מסיט את הדיון למחוזות הזויים.
לגופו של עניין, אפילו גדולי תומכיו של בלאט לא יטענו שהוא שחקן הגנה סביר. במקרה שלו זה אפילו לא באשמתו. אין לו שום יכולת להיות משהו יותר משחקן הגנה גרוע. הוא כל כך איטי, נמוך ולא אתלטי שכל שחקן התקפה סביר לוקח אותו לסל ושחקנים קצת יותר מוכשרים דופקים לו שלשה בפנים. אני בכלל לא מדבר על הפיק אנד רול ששם הוא פשוט מכריח חילוף כי אחרת זו זריקה פנויה. אתה לא רואה בעיה בזה ששחקן משלים גורם מיס מאצ'ים כל כך משמעותיים ומצריך התאמות מיוחדות?
לגבי היתרונות שלו, אין ספק שיש לו ראיית משחק מצוינת וקליעה ברמה גבוהה. כשהוא פנוי. הנתונים הפיזיים שלו לא מאפשרים לו לקלוע לשחקן בפנים או לרוץ על חסימות. בגלל זה ההשוואה לאפיק ניסים מגוחכת. לא רק שלניסים יש משהו כמו 6-7 ס"מ על בלאט, הוא גם זריז בטירוף ויש לו עלייה מאוד חזקה מהמקום מה שגורם לזריקה שלו להיות מאוד קשה לעצירה. איפה זה ואיפה בלאט.

מילא להתווכח על דברים שאי אפשר למדוד (כמה הוא שחקן הגנה גרוע) אבל לפחות תדייק בעובדות - הוא באותו גובה של אפיק ניסים, אולי ס"מ אחד פחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 23, 2017 10:53 am 
Junior

goldman כתב:
תראה. אני הרבה יותר מתחבר למה ששמואליקי כתב מאשר לאומית. לא הולך למחוזות הקונספירציה ולא להקשרים המשפחתיים כמו שטען סאבוניס. לא מתחבר למילה 'הייטר'.

אני מנתח אותו בהקשר שמה שהתקשורת הפורמלית והלא פורמלית (קבוצות בפייסבוק וכדו') מנסה לעשות ממנו. למשל, שחקן לכל קבוצה ספרדית. שחקן יורוליג וכו'.
ממש לא אוהב שמאדירים שחקנים שעוד לא הוכיחו בבמה אמיתית גדולה (U).
לא רואה את בלאט בשום מצב משחק בקבוצת יורוליג (אולי מכבי בגלל חוק רוסי).

אנסה להסביר מדוע אני חושב כך. כמו שכולנו מסכימים, היתרון הגדול ביותר של בלאט היא הבנת המשחק, IQ. בנוסף לקליעה נהדרת עם טווח טוב. בגילו, התכונה הטובה ביותר אצלו, היא התכונה החלשה ביותר אצל הקולגות שלו. בגרות משחק. מנגד, הנתונים הפיזיים שלו והיכולות האתלטיות שלו הן נמוכוים מאוד, ללא שום אפסייד בנושא.
רוצה לומר, לבלאט אין הרבה אפסייד. אין לו לאן להתפתח המון בעיני. הוא יוכל להוסיף אלמנטים במשחק שלו שהכרחיים לו (פלואטרים!). אבל בגלל שהוא כבר עכשיו מבין את המשחק ברמה כ"כ גבוהה בשילוב העובדה שהנתונים הפיזיים והאתלטיים כאן כדי להישאר, לא רואה אותו מנהל קריירה ברמה של גל מקל (מינוס מנש) או יוגב אוחיון כמו שבתקשורת מנסים לצייר.

גם אני לא הולך למחוזות הקונספירציה, אבל הביקורת שהוא מקבל כאן היא קצת מוגזמת. אולי התקשורת העצימה אותו יותר מדי, אבל הדיון כאן בפורום היה האם הוא ראוי להיות בנבחרת. כבר היום הוא רכז מחליף ברמה סבירה-גבוהה ביחס לאלטרנטיבות, וגם אם יישאר כזה ולא ישחק בספרד עדיין מקומו בנבחרת, כנראה לעוד לא מעט שנים. יש לו המון תכונות טובות היום גם אם אפשר להתווכח על האפסייד שלו.
בכל מקרה, כמו שאמרתי הדיון בכלל התחיל על האם הוא ראוי להיות מזומן לנבחרת. עדיין לא שמעתי מאף אחד פה הצעה לקו של 5 גארדים שעדיפים עליו. אפשר לכלול פצועים (טימור) אבל בלי מתאזרחים, אני חושב שברור לכולם שהמתאזרח בשנים הקרובות ימשיך להיות שחקן פנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 23, 2017 12:06 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
הכוכב האדום הודיעה שהיא משחררת את שחקניה הסרבים לנבחרת.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 23, 2017 4:59 pm 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:
בום טראח ירה תותח...
האיגוד הספרדי היה אחד הכי לוחמניים מבחינת לא לוותר ליורוליג וללכת איתו ראש בראש.
אם הם מוותרים על כל שחקני היורוליג שלהם, כנראה קרה משהו. או שהגיעו לאיזשהו הסכם או שהם מעריכים שאי אפשר לכפות את החוק שמכריח שחקנים לבוא לנבחרת כי הוא לא יעמוד בבית משפט (אולי כי הם יצטרכו להסביר למה לשחקני ה-NBA מוותרים וליורוליג לא).

צריך לומר שגם בלגיה רשמה סגל בלי שחקני היורוליג, וצרפת ויתרה כמעט על כולם - בסגל הנוכחי שמונה 17 שחקנים יש רק 3 שחקני יורוליג (הרטל, קוזר, קווין סראפין). לא דה קולו, לא אנטואן דיו, לא וסטרמן, לא מוארמן, לא אקסל טופאן, לא בובואה. אני לא אתפלא אם בניפוי האחרון יוותרו גם על השלושה שעוד שם.

ואכן, היום התפרסם הסגל הסופי של צרפת, ושלושת שחקני היורוליג הנותרים לא נמצאים שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 23, 2017 8:29 pm 
Junior

בלייזר בחוץ?!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 23, 2017 8:38 pm 
Sophomore

הוקיץ' כתב:

"אם כבר הוא מזכיר גרסה נמוכה ב-15 ס"מ של הלפרין." כנראה התיאור המדוייק ביותר של בלאט ג'וניור ששמעתי. עוד יותר מדוייק אם היית אומר את הלפרין של השנתיים האחרונות..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 23, 2017 9:02 pm 
הנביא הרשמי של הפורום
סמל אישי של המשתמש

דניאל כתב:
בלייזר בחוץ?!

אכן, ודי הזוי לדעתי. אחרי שיא קריירה..
אין כמעט 3 בנבחרת (שון שאצל ארז שיחק 2, מנקו, ואולי גם שוכמן יכול לשחק קצת 3)
מעניין שבן שימול ואלטיט בפנים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 23, 2017 9:57 pm 
Hall of Famer

עוד נבחרת בלי שחקני יורוליג - גרמניה. בלי שחקני במברג וגם בלי שחקני יורוליג גרמנים מקבוצות אחרות (למשל טיבור פלייס, יוהנס פויגטמן). חוץ מאייזיה הרטנשטיין כל השחקנים מגיעים מהליגה הגרמנית מינוס במברג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 24, 2017 12:34 am 
Junior

הרהור: כשאומרים שישראל היא נבחרת בלי שחקני יורוליג, הכוונה היא שהישראלים שמשחקים בקבוצות יורוליג (מכבי תל אביב) לא זמינים, או שהכוונה היא שאין אף שחקן ישראלי ברמת יורוליג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 27, 2017 9:55 am 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:
עופר האדום כתב:
כן , הוא מתאזרח. אפשר בכל משחק לרשום מתאזרח אחר.

מי אמר?

כמו שאתה רואה , ניתן לשנות את הסגל ממשחק למשחק , כולל גם את זהות המתאזרח.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 27, 2017 11:13 am 
Hall of Famer

כן, הראו לי שעשו את זה כבר במוקדמות היורובאסקט. מוזר מאד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 27, 2017 1:57 pm 
Hall of Famer

איזו נבחרת החליפה מתאזרח ?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 27, 2017 2:08 pm 
Hall of Famer

במוקדמות היורובאסקט (2015 הכוונה)? נבחרת אלמונית בשם ישראל... עיון בפיב"א-ארכייב מראה שמי שהראה לי את זה צדק.
עדיין זה מוזר לי, לפחות מניסוח התקנון. אולי יש משהו שלא התעדכן באתר פיב"א.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 27, 2017 2:55 pm 
Hall of Famer

חשבתי שציינתם דוגמא עכשווית ( שאולי בעוד כמה חודשים תהיה שוב ישראל ... )

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 05, 2018 12:36 pm 
Junior

איגוד הכדורסל מפרסם כי הסגל ממנו יבחר קטש את 12 השחקנים עבור צמד המשחקים נגד בריטניה ואסטוניה, בפעימה השנייה של מוקדמות גביע העולם, הוא:

ריצ'ארד הוואל, חואקין שוכמן, כרם משעור, ג'ו אלכסנדר, תמיר בלאט, גל מקל, שון דוסון, ליאור אליהו, איתי שגב, בר טימור, גיא פניני, אבי בן שימול, אדם אריאל, רפי מנקו, עוז בלייזר, רביב לימונד, ג'ייק כהן, איגור נסטרנקו, עידן זלמנסון, נמרוד לוי, תומר גינת, יובל זוסמן, בן אלטיט, יפתח זיו.

במסגרת "הפעימה השנייה", הנבחרת תארח ב-23.2 את בריטניה וכעבור יומיים תשחק נגד אסטוניה בחוץ.
כזכור משחקי מוקדמות גביע העולם יצאו לדרך בנובמבר, אז ישראל ניצחה בבית את אסטוניה והפסידה בחוץ ליוון והמטרה היא לסיים לפחות בין 3 הראשונות בבית הזה ולהמשיך לשלב השני של מוקדמות גביע הועלם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 05, 2018 12:43 pm 
Junior

*תזכורת סגל הסופי שהיה בחודש נובמבר:
ריצ'רד האוול, בר טימור, עידן זלמנסון, שון דאוסון, אבי בן שימול, תום מעיין, חואקין שוכמן, בן אלטיט, עוז בלייזר, רפי מנקו, תומר גינת, גל מקל, יפתח זיו וג'ייק כהן.

**היעדרו בפעם הקודמת כעת זמינים: תמיר בלאט, ג'ו אלכסנדר, ליאור אליהו, משעור, שגב, זוסמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 05, 2018 1:33 pm 
Junior

מה הקטע של הזלזול בעמית שמחון? בחירה שלו, או שבאמת קטש מעדיף את אדם אריאל עליו? הזוי.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 188 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], עמוס לב ו 20 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: