סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 17, 2024 8:43 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 82 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' נובמבר 27, 2017 8:31 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
הוקיץ' כתב:
אם המאמן היווני משחק עם קלאתס ואנטטקומפו כל המשחק, היינו יכולים לחטוף 30.

חייבים לציין שבהרכבים מלאים ( יאניס , קופוס , פאפאיאניס , בורוסיס , סלוקאס וכו' ) זה יכל להיות מביך פי וכמה וכמה .

מעניין יהיה לראות את הפליק-פלאק של התקשורת לאחר שגמרו את ההלל על הנבחרת לפני יומיים בדיוק .
כששאלו את גור שלף את מי היה רוצה לראות בנוסף בסגל בכדי להעלות את הרמה - הוא ענה (פעמיים - הן בשידור עצמו והן בחדשות הספורט) יובל זוסמן. יותר מביך מזה?!

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 27, 2017 8:37 pm 
Sophomore

Bozzy כתב:
הוקיץ, כי חייבים ״להצעיר״, לא שמעת? (ציניות כמובן).

אקוויליבריום, הותיקים בהחלט היו עוזרים. הם לא היו מאבדים 26 כדורים, הם היו קולעים יותר מ- 0.00005 מהשלוש ולבטח היו מוסרים יותר אסיסטים.

אבל התקשורת, וגם כאן בפורום, פמפמו שצריך להעיף את כולם ולתת לבר טימור, שון דוסון ו... אבי בן שימול (בן 32.5!) לשחק. אז קיבלתם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 27, 2017 9:09 pm 
מנהל פורום

וזלמנסון מככב בפייסבוק של פיב"א (עם גג שחטף מאנדטקומפו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 27, 2017 9:10 pm 
Junior

דניאל כתב:
אני יכול לדמיין את הניתוחים המלומדים שהיו פה במקרה שהלפרין אליהו, פניני ואוחיון היו משחקים, מה שבטח היה מביא לתוצאה שונה לגמרי.
רק אוסף:
"מי שחושב שהשנים של הלפרין באולימפיאקוס אמורות לעזור לו במשחק הזה, רק אזכיר שגם קטש שיחק בפאו, והם בערך באותה רמת כשירות גופנית"
"מי אמר שהטריקים של אליהו עובדים רק בארץ, מסתבר שהוא כוונת לשלוש גם בכרתים. באמת עדיף היה שיתרכז בהפועל ירושלים"
"פעם פניני היה שחקן לא אתלטי אבל עם קליעה משלוש. עכשיו הוא סתם לא אתלטי. אפילו להיות מלוכלך כבר אין לו כושר"
"נו יוגב רק בן שלושים, עדיין יש זמן לפתח חדירה מימין וקליעה לשלוש. או שלא"

"הגיע הזמן להצעיר את הנבחרת, עדיין היינו מובסים ב-30 אבל לפחות היינו מפתחים את הדור הבא"

אז אתה מוזמן לראות מה אני ועוד כמה כתבנו פה על הרצון להצעיר את הנבחרת עוד בקיץ.
רמז: לא מה שכתבת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 27, 2017 9:17 pm 
Junior

האמת שכשאני סופר את השחקנים שלא נמצאים, זה נראה ששיחקנו מול יוון ג', לא ב'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 27, 2017 9:19 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
shmueliki כתב:
הוקיץ' כתב:
אם המאמן היווני משחק עם קלאתס ואנטטקומפו כל המשחק, היינו יכולים לחטוף 30.

חייבים לציין שבהרכבים מלאים ( יאניס , קופוס , פאפאיאניס , בורוסיס , סלוקאס וכו' ) זה יכל להיות מביך פי וכמה וכמה .

מעניין יהיה לראות את הפליק-פלאק של התקשורת לאחר שגמרו את ההלל על הנבחרת לפני יומיים בדיוק .
כששאלו את גור שלף את מי היה רוצה לראות בנוסף בסגל בכדי להעלות את הרמה - הוא ענה (פעמיים - הן בשידור עצמו והן בחדשות הספורט) יובל זוסמן. יותר מביך מזה?!

ושכחת עוד את כל שחקני אולימפיאקוס כמדומני (פרינטזיס, פפאניקולאו, פפאפטרו, מנצאריס...) וגם את פאפאס.

אבל הנה, כשירות לציבור, הטור של עידו אשד למחר:
"איזה כיף היה לראות את הנבחרת המרעננת הזו, ההוא שברח למכבי, ההוא שמרד במכבי, ההוא שהבריז למכבי, עם הכדורסל המרענן מחוץ לקופסה של המאמן שהיה במכבי ושרד כדי לספר, עם המנהיג שגדל מאז שתי נקודות יורוליג במכבי - לזכור ולא לשכוח, עם הבן למשפחה המכביסטית שבחר בהפועל - לעולם לא עוד, חוטפים רק 20 הפרש מיוון ב', ועוד בחוץ!!"

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 27, 2017 9:21 pm 
מנהל פורום

צריך להבדיל בין ביקורת על קטש, לבין ביקורת על כתבים מסויימים שמהללים את קטש.
כל המוקדמות האלה הם דיי בדיחה, אבל מבחינת קטש (ואיגוד הכדורסל) זו הזדמנות טובה לתת לשחקנים ניסיון לעתיד.
הרי אני לא חושב שמישהו באמת מצפה שנעלה לאליפות העולם (היינו שם בכלל מתישהו?!)
הנבחרת לא אמורה להיראות טוב עכשיו. בלאט אולי לא רכז החלומות של ישראל, אבל זה מה שיש לנו כרגע לעתיד הקרוב. כנ"ל זלמנסון בעמדות הפנים. נסטרנקו? באמת?
אני רק לא מבין דבר אחד - אם כבר הצערה, אז למה בן-שימול ולא יפתח זיו נגיד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 27, 2017 9:22 pm 
Hall of Famer

היינו פעמיים באליפות העולם. מקום 8 ב-54' ומקום 7 ב-86'.
ואל תשכח שאליפות העולם היום היא 32 מדינות. ב-54 היו 12 וב-86' היו 24, רק לשם השוואה.
לאירופה יש 12 מקומות באליפות העולם, אני לא חושב שזה מופרך שעם נבחרת נורמלית נוכל לעלות לשם. בטח מול נבחרות ב' של מדינות כדורסל אמיתיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 27, 2017 9:34 pm 
Sophomore

ההצערה נעשתה גם כי הדור הוותיק כבר שחוק ובירידה משמעותית, כמו שאפשר היה לראות באליפות אירופה האחרונה. אם הלפרין, אליהו, לימונד, אוחיון ופניני היו בכושר של לפני 3-4 שנים אין לי ספק שהיו מחכים עם חילופי הדורות או לכל הפחות ממתנים את התהליך. אף אחד לא מצפה כרגע שהנבחרת הנוכחית תהיה ברמה של הדור הקודם בשיאו. כמו שקטש אמר, ההצלחה העיקרית היא אם בעוד 3 שנים חלק משמעותי מהחבר'ה הצעירים (אלה ששיחקו בשני המשחקים הנוכחיים, וגם כאלה שלא) יגיע לרמות המשחק הגבוהות של אירופה.

מה אכפת לי מה כותב פרשן בשקל על ה"איכויות הגבוהות" של הנבחרת? זה לא משנה את העובדה שהדור הקודם כבר הרבה מעבר לשיאו, ולא רק בנבחרת, וצריך לעבור הלאה כדי לא לסחוב במשך שנים ארוכות את הפער (בלי להפחית מהערך של מה שהדור הקודם עשה). יש כמה שחקנים עם פוטנציאל לא רע בכלל גם בדור הנוכחי (דוסון, זוסמן, משעור, גם בלאט לטעמי) ועוד חבורה של שחקנים שבהחלט יכולים להיות תואמי אוחיון וכדיר הבאים. עדיף לנסות להרוויח את ה5-4 שנים הבאות על חשבון תוצאות קצת יותר טובות בקמפיין הנוכחי עם סגל שיפגע בהמשך בנבחרת לשנים ארוכות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 27, 2017 9:34 pm 
Junior

הנבחרת הזו מאוד חלשה וזה די ברור. עם זאת, נראה לי שאפשר לזהות הרבה צביעות ואינטרסים בזעקות שנשמעות פה (השמחה לאיד של אוהדי מכבי שנשמשכת עוד מהקיץ ואוהדי הפועל ת״א שבטוחים שהטעות הפטאלית מכולן היתה דוקא חיתוכו של גינת מהסגל).

אגב, אני לא חושב שההצערה היא הבעיה של הנבחרת הזאת. מי שבאמת היו יכולים לתרום לנבחרת הם קודם כל כספי ואחריו משעור, אם היה מתקרב לכושר שלו מהעונה הקודמת ולא עסוק בלמתוח, לקרוע ולשבור את רוב האברים בגוף שלו. הסיבה שהם לא בנבחרת לא קשורה להצערה. לגבי פניני-הלפרין-אוחיון-אליהו: אני לא חושב שמישהו שראה אותם משחקים כדורסל בחודשיים האחרונים יכול ברצינות לטעון שהם אלה שהיו מצילים את הנבחרת הזו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 27, 2017 9:56 pm 
Sophomore

ראיתי את הלפרין משחק בחודשיים האחרונים. הוא טוב בהרבה מבר טימור, שמשחק בנבחרת הזו כ- 20 דק׳ למשחק. כנ״ל אוחיון, למרות כושרו המזעזע.

אליהו שחקן יותר מוכשר, והסיכוי שלו להצליח במשחקים כאלה, מול נבחרות ״כאלה״ (מי ישמע. יוון ג׳) גבוה בהרבה משל גינת, בן אלטיט (?), בלייזר וכיוצ״ב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 27, 2017 10:11 pm 
Hall of Famer

אני לא שמח לאיד, אבל אני כן משועשע לראות את השחקנים הישראלים, על היחס הסלחני והמנפח יתר על המידה שהם מקבלים, לומדים שוב שיעור על מקומם האמיתי בכדורסל האירופי. והכוונה היא בעיקר לצברים. המתאזרחים הם פחות או יותר היחידים שמתפקדים...
אבל אם אתה בא בטענות לאוהדי מכבי, צריך לזכור ש"הם התחילו". הרוח שנשבה מהנבחרת ובטח מהמאמן שלה בקיץ הייתה "מי צריך את המכבי האלה בכלל", והפסאודו-זעזוע המעושה והצבוע שעלה בכל מיני מקומות על זה שמכבי זרקה את שחקני הנבחרת הצברים הכשלוניים, הפשלונריים והנפוחים שלה - עושים את הכל להרבה יותר מובן מבחינתי לפחות.

נערך לאחרונה על ידי ראי שעל הקיר בתאריך ב' נובמבר 27, 2017 10:19 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 27, 2017 10:15 pm 
Junior

אני מניח שהתכוונת אלי עם ההערה לגבי אוהדי הפועל תל אביב. אין לי מושג איך הגעת למסקנה שזה מקור הביקורת שלי, אבל לא, אני לא חושב שיש איזשהו קשר בין הניפוי של גינת (וזו אכן הייתה החלטה מטופשת בעיני) להפסד הזה.
אתה מוזמן לראות מה כתבתי עוד בקיץ לגבי מגמת ההצערה הזאת. כתבתי שאם הדור הצעיר היה נוכח באליפות אירופה, זה היה נגמר בתבוסות מביכות של 40 הפרש. המשחק היום זו אינדיקציה די טובה לגבי איך הנבחרת הזו תראה מול נבחרות אמיתיות.
הדור הקודם, עם כל הצניחה ביכולת, זו רמה אחרת לגמרי של כדורסל. רמה אחרת של הבנת משחק ויכולות. לשחקנים כמו אליהו, פניני, לימונד, הלפרין, אוחיון וגם אפיק ניסים יש יותר יכולת בקצה הזרת ממה שיש לחלק מהשחקנים שראינו היום בכל הגוף.
גם בקיץ האחרון שהיה שחור משחור, מי שהכי נראו לא קשורים היו דווקא דוסון, בלייזר וזלמנסון. "הדור הבא".
בעיני להצערה הזאת אין שום תרומה. אני לא חושב שהתבזות מול הנבחרת השלישית של יוון משפרת במשהו את הדור הצעיר. בעיני להצערה יש ערך כשיש לך שחקנים באמת מוכשרים שצריכים להשתפשף ברמות גבוהות יותר וגם אז זה צריך להיעשות בהדרגה. הצערה סתם לשם הצערה לא נותנת כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 27, 2017 10:24 pm 
מנהל פורום

אבל הוקיץ', זה מה שיש לנו.
ומה היה "עוזר" להתבזות קצת פחות, אבל עם הלפרין, אליהו ופניני?
אני גם לא מסכים במקרה הזה עם המונח התבזות, אבל שיהיה.

אפשר לחשוב שבלי ה"הצערה" הזאת היינו קורעים את כולם ועולים בקלות לטורניר.
ובכוונה שמתי במרכאות, כי אני לא באמת בטוח עד כמה זו הצערה, ולא סתם סגל ב' מכורח הנסיבות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 27, 2017 10:40 pm 
Hall of Famer

אני חייב לומר שההערה האחרונה שלך היא חוצפה... בדיוק האפיטומה למה שאני מדבר עליו.
ישראל משחקת עם סגל ב' מכורח הנסיבות? איזה סגל ב'? ומכורח הנסיבות - אילו נסיבות?
נבחרות אחרות, שיש להן שחקני NBA ושחקני יורוליג בכמויות, מציגות סגל ב' ואפילו ג'. אחת מהן תקעה לסגל א' שלנו היום 20 הפרש. אנחנו לא יכולים להיתלות בתירוץ הזה עם שחקן ה-NBA האחד שלנו, ועם שחקני יורוליג בודדים ומשניים בקבוצה שהיא מרכז טבלה ביורוליג.
שוב, יש 12 מקומות באליפות העולם המורחבת הזו לנבחרות מאירופה. מול נבחרות סגל ב' ו-ג' של הנבחרות הטובות, נבחרת נורמלית שמגיעה עם סגל א' שלה צריכה לעלות, או לפחות לעשות קולות של מישהי שתיאבק על העלייה.

נערך לאחרונה על ידי ראי שעל הקיר בתאריך ב' נובמבר 27, 2017 10:43 pm, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 27, 2017 10:41 pm 
Hall of Famer

הוקיץ' כתב:
האמת שכשאני סופר את השחקנים שלא נמצאים, זה נראה ששיחקנו מול יוון ג', לא ב'.

ושוב נזכיר ( כי לא ניפול למלכודות של התקשורת ... ) שאנחנו קרוב מאוד לישראל א' .

ודים כתב:
הרי אני לא חושב שמישהו באמת מצפה שנעלה לאליפות העולם (היינו שם בכלל מתישהו?!)

עקרונית לעלות זה לא כזה בשמיים .
אתה צריך לסיים בין שלושת הראשונות בבית הבא ( או מאוד דומה לו ) בשלב השני : סרביה , גרמניה , גיאורגיה , יוון ובריטניה .
כמובן הכל תלוי סגלים שיתייצבו ( חלק מהמשחקים גם בקיץ ואז יכולים גם להגיע שחקני NBA ויורוליג ... ) , אבל תיאורטית ( בפועל אנו לא מוכיחים זאת מן הסתם ) מול נבחרות כמו גרמניה וגיאורגיה אנחנו בהחלט צריכים להתמודד .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 27, 2017 10:53 pm 
Junior

Bozzy כתב:
ראיתי את הלפרין משחק בחודשיים האחרונים. הוא טוב בהרבה מבר טימור, שמשחק בנבחרת הזו כ- 20 דק׳ למשחק. כנ״ל אוחיון, למרות כושרו המזעזע.

אליהו שחקן יותר מוכשר, והסיכוי שלו להצליח במשחקים כאלה, מול נבחרות ״כאלה״ (מי ישמע. יוון ג׳) גבוה בהרבה משל גינת, בן אלטיט (?), בלייזר וכיוצ״ב.

הלפרין לא מסוגל לשמור על כיסא, או להתגבר בכדרור על ארון. אוחיון שומר מצויין אבל לא יכול לקלוע. בר טימור עושה באופן בינוני את שני הדברים האלה. בכל מקרה, לא הבדל תהומי לכאן או לכאן. אליהו מאוד מוכשר אבל נמצא בתהליך של קריסה לתוך עצמו, שבו הוא צמצם את כל היתרונות שלו לדבר אחד שאותו הוא עושה טוב ועכשיו גם אותו הוא לא עושה טוב...

ראי - מש״ל. אם אוחיון, פניני ומקל היו לוקחים את מכבי לעונה טובה באירופה שנה שעברה, אני בטוח שהתחושות השליליות שלך נגד השחקן הישראלי הנפוח (נושא שאין לנו ויכוח עליו) היו הרבה פחות קשות.

לגבי ההצערה, אני כן חושב שיש ערך לזה ששחקנים ישתפשפו משחקים באירופה, בהנחה הלא מופרכת שאליפויות אירופה הן הלחם והחמאה של הנבחרת וטורניר המוקדמות לאליפות העולם הוא פחות מטרה בפני עצמה. אם שחקן כמו בן שימול היה מתמודד על בסיס קבוע מול שחקנים אירופיים קשוחים אני בטוח שהוא היה מסוגל היום למסור קצת פחות כדורים ליריב. או לדוגמה בלייזר. אני באופן אישי חושב ששחקן כמו בלייזר באמת יכול לתת יותר מפניני כבר היום, אבל אפילו אם מניחים שפניני קצת יותר טוב ממנו, אז בהנחה שבאליפות אירופה הבאה אמור יהיה להיות חלק חשוב מהנבחרת, עדיף שזו לא תהיה הפעם הראשונה שבה הוא מתמודד עם נבחרות אירופאיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 27, 2017 11:34 pm 
Hall of Famer

הפוך גוטה. אין לי שום דבר נגד ישראלים שיודעים לשחק כדורסל. אבל יש לי נגד ישראלים שלא יודעים, ומתייחסים אליהם בסלחנות, בניפוח, וכמובן בחוקים הסתדרותיים כדי שישחקו לא על בסיס יכולת ויהיו שווים יותר מערכם האמיתי. וזה נכון לכולם ולא רק לשחקני מכבי.
על "אם" אפשר לחיות לנצח... בפועל מה שקרה הוא שהם לא, ורק קלעו לדעתי.
ספציפית לגבי מכבי, כשמכבי זרקה אותם הפסאודו-זעזוע היה מחליא - איך הם זורקים את שחקנינו המצוינים, העוגנים של נבחרת ישראל... אז מה אתה רוצה. לא הוכחת כלום חוץ מ"אם" שלא התקיים, ואת מי שציין בקיץ שהנה ההוכחה והתשובה למה מכבי זרקה אותם - אני מבין בהחלט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 27, 2017 11:55 pm 
Junior

ראי - אם אתה קטש (אין לנו סימוכין שלא...) את מי אתה מעלה בקמפיין הזה?

ראובן כתב:
צוד הוא עדיין העשב השוטה הרשמי של הפורום. נא לכבד את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 28, 2017 12:04 am 
Hall of Famer

לא חושב שיש את מי, אולי למעט גינת שאני מסכים שהיה ראוי יותר מלפחות אחד שנמצא שם. לא אמרתי שיש לקטש אלטרנטיבות טובות, כל האלטרנטיבות רעות, וסביר מאד להניח שכל אלטרנטיבה שעומדת לרשותו הייתה משיגה תוצאה דומה.
אמרתי את זה עוד הרבה קודם, שההבדלים בין הישראלים שמתקראים "בכירים" לאחרים הוא זניח למדי. פשוט אין שחקנים ישראלים מספיק טובים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 28, 2017 12:23 am 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
הפוך גוטה. אין לי שום דבר נגד ישראלים שיודעים לשחק כדורסל. אבל יש לי נגד ישראלים שלא יודעים, ומתייחסים אליהם בסלחנות, בניפוח, וכמובן בחוקים הסתדרותיים כדי שישחקו לא על בסיס יכולת ויהיו שווים יותר מערכם האמיתי. וזה נכון לכולם ולא רק לשחקני מכבי.
על "אם" אפשר לחיות לנצח... בפועל מה שקרה הוא שהם לא, ורק קלעו לדעתי.
ספציפית לגבי מכבי, כשמכבי זרקה אותם הפסאודו-זעזוע היה מחליא - איך הם זורקים את שחקנינו המצוינים, העוגנים של נבחרת ישראל... אז מה אתה רוצה. לא הוכחת כלום חוץ מ"אם" שלא התקיים, ואת מי שציין בקיץ שהנה ההוכחה והתשובה למה מכבי זרקה אותם - אני מבין בהחלט.

כאמור, במהות אנחנו מסכימים (רב השחקנים הישראלים הם עצלנים, מפונקים ומלאים מעצמם, שנהנים מתקשורת אוהדת ושונאת זרים). אז אני לא מתכוון להרוס את זה בויכוח על הניואנסים (עוד ספקולציות אפשריות למחשבה: מה היה קורה אם מכבי היתה מחתימה זרים פחות אסוניים מצירבס, ווימס וחבריהם? האם גם אז כל אוהדי מכבי היו שותפים לקונצנזוס החמים והנוח נגד אוחיון ומקל? ואולי דוקא הסיבה לכך שכל כך קל להפיל את התיק על הישראלים הנפוחים, היא שככה יותר קל להדחיק את העובדה שהאשמים האמיתיים בכשלונות של השנים האחרונות עדיין מנהלים את העסק?)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 28, 2017 12:52 am 
Hall of Famer

לא רואה את הסתירה. הטרויקה עדיין מנהלת, אין מחלוקת לגבי ביצועיהם. ועדיין השחקנים הישראלים היו כשלוניים לתפארת והיו חייבים לעוף (אולי אולי למעט אוחיון אם היה מוכן להישאר כשחקן ספסל משלים עם הפחתה של לפחות חצי בשכרו המנופח), וההופעה שלהם בנבחרת רק חיזקה את זה.
ואם היו זרים פחות אסוניים, אני חושב שמה שהיה קורה הוא שהישראלים היו נדחקים יותר ויותר לספסל (ואז היו כמובן מדברים בעיקר על זה...)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 28, 2017 1:42 am 
Hall of Famer

אני חייב לדבר על דאוסון. בקיץ הקודם הוא היה על גג העולם. משחק גמר ליגה מעולה שהביא אליפות היסטורית לראשון. ליגת קיץ ומחנות אימונים באן.בי.איי עם דיבורים על השחקן הישראלי השלישי בליגה הטובה בעולם. היום שנה ו-3 חודשים אחרי, אנחנו רואים שחקן שהמקום שלו בבני הרצליה נראה בדיוק המקום הטבעי שלו. היום במשחק הנבחרת הוא היה אחד החלשים, או יותר נכון, האנמיים וזה סוג של הישג לאור היכולת המזעזעת שהופגנה שם בכרתים. אני לא יודע מה בדיוק קרה, אבל דאוסון הלך לו לאיבוד איפשהו.

מעבר לכך, זה באמת היה משחק נוראי. המחצית הראשונה הייתה בין 20 הדקות הכי גרועות שראיתי בכדורסל. משהו כמו 2 דקות לסיום המחצית יוון החלה לשחק כדורסל חצי מקצועני ושם המשחק נגמר.

בלטו לרעה -
גל מקל - אני אוהב את מקל, אבל המנהיג של הנבחרת נראה כמו...שהוא נראה בשנתיים האחרונות. זה לא רק היכולת הרעה, אלא פתאום מהלכים שלא קשורים לכלום ולא ברורים, כמו מסירות בין הרגליים או מאחורי הגב. במקרה הטוב הם לא משיגים כלום, במקרה הרע איבוד כדור והמקרה הרע הוא בדר"כ הנורמה.

אבי בן שימול - את האמת אני לא מאשים אותו, הוא רק הסימפטום למחלת הכדורסל הישראלי. שחקן ליגה באמת נחמד. התקדם מאד בשנים האחרונות. אבל בעבר הוא לא היה מתקרב לנבחרת ישראל. היום במשך 19 דקות הוא איבד את הכדור ואת עצמו. עידו אשד קשקש על התרגשות לראות אותו אחרי אסטוניה, לי היה עצוב בשבילו היום.

ג'ייק כהן - שיחק הכי הרבה וכמובן היה עם הפלוס/מינוס הכי נמוך. בשורת הסטט' זה לא נראה כל כך גרוע, בטח לעומת האחרים, אבל הוא פחות או יותר צבר את הנק' רק כי הוא היה שם. לעומת זאת 5 איבודי כדור היו מאד משמעותיים ברבעים הראשונים כשהיוונים היו עדיין בתרדמת והנבחרת יכלה לפתוח פער.

בר טימור - את האמת אני רושם עליו, כי פשוט הוא קלע 8 נק' בגארבג' טיים כך שזה לא נראה כל כך נוראי. אבל בדקות המשמעותיות, הגארד שביחד עם מקל היה אמור להוביל את הנבחרת פשוט לא הראה יכולות כדורסל.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 28, 2017 7:45 am 
Junior

לגבי שון דאוסן - אתה בעצם אומר שזה שהיה מועמד להיות הישראלי השלישי במנש הלך בדרכו של הישראלי השני ולא של הראשון...

לגבי ג'ייק כהן - אי אפשר לכתוב שהוא קלע את הנק' רק כי הוא היה שם, ולהתעלם מזה שגם הפלוס מינוס שלו נמוך מאותה סיבה בדיוק.
עריכה: בעצם כתבת ""וכמובן" אז אני מניח שלשם כיוונת.

ראובן כתב:
צוד הוא עדיין העשב השוטה הרשמי של הפורום. נא לכבד את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 28, 2017 8:15 am 
Hall of Famer

sir charles כתב:
אני משתוקק לדעת כמה עידו אשד התרגש מששת האיבודים של בן שימול (4 ברבע הראשון) והחמישה של בלאט.

ברור שכן, כי הם לא חלק ממלכת הרשע מרח' יגאל אלון בת"א

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 82 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], הודי, החציל האצטקי ו 163 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה