סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 17, 2024 7:25 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 82 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' נובמבר 28, 2017 10:05 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
מישהו מוכן להסביר את חוקי הפורמט....? כמה עולים לשלב הבא ומה יש שם בכלל ?

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 28, 2017 10:23 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
מקווה שהבנתי את זה נכון.
3 מתוך ה-4 עולות לשלב הבא, שזה 4 בתים של 6. כלומר הבית הזה מצטלב עם עוד 3 עולות מבית אחר (הבית של סרביה וגרמניה וכו').
ה-3 שעולות מאותו בית גוררות איתן את התוצאות ביניהן, כך שבשלב הבא משחקים רק עם העולות מהבית השני.
3 הראשונות בכל בית בשלב השני עולות לגביע העולם.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 28, 2017 10:41 am 
מנהל פורום

הבנת נכון רק שבסוף עולות 2 הראשונות לא שלוש, כלומר 12 מ24 קבוצת
כרגע יש 32 נבחרות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 28, 2017 11:09 am 
Hall of Famer

אם אני צודק בזה שיש 4 בתים, ויש 12 עולות, תעשה חשבון לבד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 28, 2017 11:43 am 
Junior

מה שבאמת עצוב בנבחרת זה ההבלטה של החולשה של הדור הבא, בעיקר שחקנים כמו דאוסון, טימור ובמידה מסויימת בלייזר. בלייזר עדיין לא התקדם בנבחרת אבל לפחות נותן עונות טובות בליגה. דאוסון וטימור הולכים ומסתמנים כמו פספוס רציני. שחקנים שלפני שנתיים נראו בכיוון מאד מבטיח, ומאז די הלכו אחורה (דאוסון כמו שאמרו בשנה וחצי האחרונות).

בכל מקרה, עוד מוקדם מאד לדבר על העלייה או אי העלייה. מאמין שישראל תעלה מהבית הזה, כנראה עם שני הפסדים ליוון (שאותם תמשוך לסיבוב הבא). צריך לקוות לא להפסיד לקבוצה ה-3 שעולה איתנו מהבית (אסטוניה או בריטניה). אחר כך מצטלבים כנראה מול סרביה, גרמניה וגיאורגיה, וצריך לעבור 2 מתוך ה-3. הרוב יוכרע במשחקים הישירים מולן, אבל מכיוון שהם יקרו בעוד שנה פלוס, הרבה דברים יכולים להשתנות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 28, 2017 11:47 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

דובר פה רבות על יכולות הניתוח והפרשנות של גור שלף, אז בנוסף לאמרות המובן מאליו, העברית העילגת ושאר השטויות שהוא פולט מדי משחק מתברר שהוא גם מאוד פטריוטי, כל עוד מדובר בשחקנים צברים...
בן שימול מאבד לא פחות מארבעה כדורים ברבע הראשון ושלף לא פוצה פה, אבל 2 סלים רצופים שלו ופתאום הוא "השתלט על המשחק" (לא זוכר את הציטוט המדויק אבל נשמעה השתפחות על השחקן שמיד כמובן איבד כדור נוסף בהתקפה הבאה).
מקל מוסר משום מה בין הרגליים לג'ק כהן והיוונים חוטפים - שלף טוען שלא צריך למסור לשחקן כמו כהן כדורים כאלה בתנועה... כאילו זו אשמתו שהכדור לא הגיע אליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 28, 2017 11:49 am 
מנהל פורום

אכן רק שחשבתי שיש שישה בתים של ארבע נבחרות ולא ארבע בתים של שש קבוצות, אבל אתה צודק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 28, 2017 11:50 am 
Hall of Famer

כלומר אם ישראל מנצחת פעמיים את אסטוניה ובריטניה (אפשרי) מצבה לא רע בכלל.......

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 28, 2017 11:56 am 
Junior

עופר האדום כתב:
כלומר אם ישראל מנצחת פעמיים את אסטוניה ובריטניה (אפשרי) מצבה לא רע בכלל.......

גם אז יש סיכוי לא רע שאחת מבין גרמניה או גיאורגיה תגיע עם מאזן דומה (2 הפסדים לסרביה ונצחונות בשאר המשחקים) כך שתצטרך לנצח אותם במשחקים הישירים (הפרש עדיף או לנסות לגנוב ניצחון יותר ממהם שהם יקחו מול שאר הקבוצות). לא קל, אבל אפשרי. כמו שראי ציין, 12 קבוצות מאירופה עולות, וישראל בשנים הטובות הייתה ממוקמת במקומות 9-13. הבעיה שבשנים האחרונות זה לא המצב (פעמיים מקום 21, למרות הבלחה ב-2015). אבל בגלל שיטת המשחקים זה לא בלתי אפשרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 28, 2017 12:00 pm 
Hall of Famer

רק לציין שאסטוניה ניצחה אתמול את בריטניה 73:70. בהחלט שתי נבחרות שסגל א' של ישראל, אפילו הנוכחי, צריך לנצח פעמיים (עם כל הכבוד לפייט שבריטניה נתנה ליוון ד').
אבל לא איתם יהיה הפייט שלנו על העלייה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 28, 2017 12:14 pm 
Hall of Famer

רק מדגיש שהתוצאות מול הנבחרת שתסיים אחרונה את הבית המוקדם לא נחשבות בהמשך - כך שאם ישראל תפסיד את אחד המשחקים לבריטניה או אסטוניה ( די סביר למען האמת ) , יש לקוות שאותה נבחרת פשוט לא תעלה שלב ( חרף אותו ניצחון ) ...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 28, 2017 12:28 pm 
מנהל פורום

אני פחות התרגשתי מההפסד אתמול ואומר שאת אותם יוונים אפשר לנצח בישראל לגמור את הבית במאזן 1:5

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 28, 2017 1:06 pm 
Junior

לא ראיתי את המשחק, אבל אני לא חושב שיש בתוצאה הסופית שום הפתעה או סיבה להכריז על קטסטרופה.

הרי ברור שיוון בסגל מלא היא אחת מחמש הנבחרות הכי טובות בעולם.

בסופו של דבר, שחקני יוון ד' או ה' או איך שאתם מעדיפים לקרוא לסגל הזה ששיחק אתמול משחקים במסגרות זהות או טובות יותר משחקני נבחרת ישראל, שרובם בכלל לא שיחק אף פעם במסגרת אירופאית רצינית. הדבר החיובי היחידי שיש מהתהליך הזה הוא חשיפה של השחקנים הללו לפרופורציות לגבי היכולות שלהם והרמה הנמוכה בליגת העל ולניסיון אירופאי ומשחקי נבחרת בוגרת.

בכל מקרה, אין שום דבר חריג בלקבל 21 הפרש מנבחרת יוון במשחק חוץ, ובטח לא כשהרמות של המסגרות של שחקני שתי הקבוצות משחקים בהן כל כך דומות.

ויחד עם הכל, כנראה שכן הייתה בעיית הכנה רצינית וגם סוג של קריסה (שוב, לא ראיתי את המשחק). בריטניה באמת שיחקה נגד יוון עוד יותר חסרה, אבל חילצה הארכה, ובמקביל הפסידה לאסטוניה, שהיא נבחרת שנראית יותר כמו נבחרת כדור-יד מכדורסל, עם כל הנעת הכדור הסבלנית שלהם מחוץ לקשת עד לזריקה פנויה.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 28, 2017 2:02 pm 
Hall of Famer

הרסי הוקינס כתב:
הדבר החיובי היחידי שיש מהתהליך הזה הוא חשיפה של השחקנים הללו לפרופורציות לגבי היכולות שלהם והרמה הנמוכה בליגת העל ולניסיון אירופאי ומשחקי נבחרת בוגרת.

הייתי מסכים איתך אם הייתי חושב שהשחקנים הישראלים, המפונקים בחוקים דרום-אבחזיים ובתקשורת פראבדאית, מסוגלים באמת להגיע לתובנות אמיתיות על יכולתם ורמתם היחסית ממשחקים כאלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 28, 2017 2:07 pm 
Hall of Famer

דניאל כתב:
מה שבאמת עצוב בנבחרת זה ההבלטה של החולשה של הדור הבא, בעיקר שחקנים כמו דאוסון, טימור ובמידה מסויימת בלייזר. בלייזר עדיין לא התקדם בנבחרת אבל לפחות נותן עונות טובות בליגה. דאוסון וטימור הולכים ומסתמנים כמו פספוס רציני. שחקנים שלפני שנתיים נראו בכיוון מאד מבטיח, ומאז די הלכו אחורה (דאוסון כמו שאמרו בשנה וחצי האחרונות).

את האמת, אני בכלל לא בטוח שזה פספוס, אלא פשוט יכולת לא מספקת שהואדרה בתקשורת.
לגבי בר טימור זאת הייתה דעתי מאז ומעולם. שחקן בינוני מינוס שבאפרוריות של הכדורסל הישראלי צויין ככוכב עולה.
לגבי דאוסון זה קצת יותר מורכב. קודם כל יש את האתלטיות שלו, שהיא באמת גבוהה מאד ברמה אירופאית. אני חושב שמשחק הגמר מול ירושלים גרם לאיזה שינוי תודעתי לגביו. היתרונות שלו תמיד היו שם וזה בעיקר האתלטיות והיכולת במגרש הפתוח. החסרונות גם היו שם תמיד - לא מוריד כדור ברמה מספקת בשביל לייצר באחד על אחד, יכולת קליעה מאד לא יציבה ובכלל יכולת ייצור נק' לא מספקת במשחק העומד. כאמור במשחק האליפות הוא נכנס לסטריק נהדר של קליעות ואז הכול נראה נפלא. אני לא חושב שדאוסון ממש ירד ביכלות שלו, כמו שהוא ירד בסטטוס שלו בעיני הציבור/אנשי מקצוע. אני גם חושב שהעובדה שהוא התבגר, כבר בן 24, מפנה את הזרקור יותר לחסרונות ולא לפוטנציאל.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 28, 2017 3:16 pm 
Hall of Famer

במשחק האליפות הוא בעיקר שיחק מול הגנת השלשות הכי גרועה שאיזושהינ קבוצה שראיתי הפגינה אי פעם. ההישגים של הפועל של העונה ההיא בעניין הזה היסטוריים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 28, 2017 3:22 pm 
Junior

עמוס לב כתב:
דניאל כתב:

את האמת, אני בכלל לא בטוח שזה פספוס, אלא פשוט יכולת לא מספקת שהואדרה בתקשורת.
לגבי בר טימור זאת הייתה דעתי מאז ומעולם. שחקן בינוני מינוס שבאפרוריות של הכדורסל הישראלי צויין ככוכב עולה.
לגבי דאוסון זה קצת יותר מורכב. קודם כל יש את האתלטיות שלו, שהיא באמת גבוהה מאד ברמה אירופאית. אני חושב שמשחק הגמר מול ירושלים גרם לאיזה שינוי תודעתי לגביו. היתרונות שלו תמיד היו שם וזה בעיקר האתלטיות והיכולת במגרש הפתוח. החסרונות גם היו שם תמיד - לא מוריד כדור ברמה מספקת בשביל לייצר באחד על אחד, יכולת קליעה מאד לא יציבה ובכלל יכולת ייצור נק' לא מספקת במשחק העומד. כאמור במשחק האליפות הוא נכנס לסטריק נהדר של קליעות ואז הכול נראה נפלא. אני לא חושב שדאוסון ממש ירד ביכלות שלו, כמו שהוא ירד בסטטוס שלו בעיני הציבור/אנשי מקצוע. אני גם חושב שהעובדה שהוא התבגר, כבר בן 24, מפנה את הזרקור יותר לחסרונות ולא לפוטנציאל.

אתה צודק לגמרי לגבי יכולות שהואדרו בתקשורת, שנבעו בין היתר מהיצע דל ביותר של שחקנים צעירים, ממש נפילה משמעותית אחרי הדור של ילידי 87-88 (כספי, מקל, אוחיון, כדיר).
לדעתי זה פספוס כי שניהם בשנים האחרונות לא התקדמו, ואפילו הלכו אחורה. נכון שהם לא צעירים (רק בליגה שלנו הם עדיין תחת חוק הצעירים), אבל עדיין אלו שנים שבהן המשחק שלהם אמור להתפתח, מה שלא קרה.
טימור דווקא קיבל הרבה הזדמנויות בקבוצה גדולה. הפוטנציאל קיים בעיקר כשהוא מתחיל עונות חזק יחסית ואז נחלש (בעיקר בעונת 15-16). יכול להיות שהתקרה שלו נמוכה משל דאוסון, אבל בשלב הזה הייתי מצפה שהוא יהיה עם קליעה הרבה יותר יציבה, שזה לגמרי משהו שהוא יכול וצריך לעבוד עליו.
דאוסון גם לטעמי ירד ביכולת שלו, בעיקר אחרי הנסיון להתקבל ל-NBA בקיץ הקודם. גם פה לא ראיתי אותו מוסיף אלמנטים למשחק שלו - קליעה יותר יציבה, ניצול של האתלטיות שלו לחדירה יותר טובה ועוד. השוואה לכספי ממחישה את הבעיה - לטעמי דאוסון מוכשר יותר ובוודאי אתלטי יותר, אבל כספי התמקד בכמה יתרונות ומאד פיתח אותם - תנועה ללא כדור, ריבאונד (באופן יחסי) וכמובן הקליעה ל-3 - כשרואים את הקליעה המכוערת אך יעילה שלו רואים את השעות הרבות של העבודה. דאוסון לדעתי עם נקודת פתיחה עדיפה, וכבר ברור שאפילו הקריירה של גל מקל (שתי אליפויות, שיחק ב-NBA, מספר קבוצות באירופה) נראית בסט קייס סנריו מבחינתו.
בצד האופטימי יחסית, לשניהם יש עדיין כמה שנים שבהן הם יכולים להשתפר. המטרה לדעתי צריכה להיות שחקני יורוליג לגיטמיים - טימור כמחליף, סטייל אוחיון (לא בסגנון, אלא במעמד) את דאוסון אני עדיין מקווה לראות שחקן חמישייה ביורוליג יום אחד, אם כי זה ממש אופטימי.
דרך אגב, אחת הבעיות שנטענות ביחס לכספי היא שהוא בא מליגה שבא הוא תמיד היה שחקן משלים ולכן מתקשה לסחוב את הנבחרת כשחקן מוביל. אותה טענה בזמנו הייתה על בורשטיין שתמיד היה לו תפקיד משני יחסית במכבי. דוגמא הפוכה היא טפירו שתמיד היה שחקן מוביל בקבוצה שלו והוביל בהצלחה רבה מאד את הנבחרת. לכאורה המהלך של דאוסון שבחר בהרצליה אמורה לבנות אותו כשחקן מוביל, אבל כמובן שגם את זה לא רואים כרגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 28, 2017 5:06 pm 
Hall of Famer

אף אחד עוד לא דיבר על האמירה של עודד קטש לפני המשחק על הכדורסל הלא מתוחכם של יוון? (רוצה לומר - בניגוד לכדורסל שלי עם הגניוס היהודי שלי, התרגילים המתוחכמים, החסימות לחוסם שחוסם לחוסם הבא, המצ'אפ זון, האישית-שמתחלפת-לאזורית-שמראה-אישית-שהיא-בעצם-אזורית).
מזכיר את האמירה ההיא של גיורא שפיגל במכבי חיפה "אז מה אם הם ניצחו 4:0, אנחנו שיחקנו יותר יפה".
כל מאמן אחר, פחות מאותרג בתקשורת פרבדאית, היה מזמן מקבל בראש מאחורה על אמירה יהירה וחסרת מודעות עצמית כגון זו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 28, 2017 7:13 pm 
Hall of Famer

shmueliki כתב:
כששאלו את גור שלף את מי היה רוצה לראות בנוסף בסגל בכדי להעלות את הרמה - הוא ענה (פעמיים - הן בשידור עצמו והן בחדשות הספורט) יובל זוסמן. יותר מביך מזה?!

אז אותם דברים נאמרו בדיוק גם על ידי אלי סהר ורפאל נאה .
מישהו מוכן להסביר לי איזה ערך מוסף זוסמן מסוגל לתרום כעת לנבחרת יותר נניח מדאוסן ומנקו ( שחקנים בערך על העמדה שלו ) ?!

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 28, 2017 7:34 pm 
Junior

מה יהיה? האם כל דיון כדורסל/נבחרת ייחטף על ידי הראי למניפסט הטהרני על פינוקים ושאר הירקות. הוא כותב כמו שטל קרפלס רץ.. בכיוון אחד בלי יכולת לעצור. אולי נזוז מידי פעם לצדדים אחרים? גם לא הבנתי את מי התקשורת מפנקת? מי בכלל שם לב לכדורסלן ישראלי חוץ מהקליקה המאוד מצומצמת של חמישיות ופורומים זניחים? דין גל מקל כדין כרמל בוכמן כדין שוכמן כדין דני אבדיה? יש הרבה סיבות למה שחקנים נכשלים חוץ מפינוק וחוקים קזחיים. זו השטחה איומה של כל ניסיון לדיון כאן. כל הודעה היא ניסיון לטהר ולהוכיח מישהו על משהו. אם זה כותב זניח בוואי נט ואם אמירה לא pc של קטש. תתקדם.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 28, 2017 8:39 pm 
Hall of Famer

נו, אז זוז לצדדים אחרים. מה אתה רוצה ממני.
אני חושב ששתי המחלות העיקריות של הכדורסל הישראלי הם המתקנים (שאחרי שיפור לתקופה מסוימת לפני מספר שנים אנחנו שוב בקפאון) ומעל לכל היסודות של הכדורסלן הישראלי והחוקים ההסתדרותיים שמגינים עליו, שהם בבחינת חיפוש המטבע מתחת לפנס ומאפשרים לו להיות כזה. הבעייה של הכדורסל הישראלי נמצאת עוד הרבה לפני הבוגרים, שם גם נמצא הפתרון, אבל הוא קשה וארוך. כן, אני אמשיך להגיד את זה גם אם תקפוץ עד שתהייה כחול בפנים, כי זה מה שאני חושב. הנבחרת שאתה רואה היום, השחקנים הישראלים חסרי היסודות ועם הגוף שלא מתפתח - זה התוצר של זה. לא מדובר פה על שחקן זה או אחר שנכשל.
ואם אתה לא מבין את מי התקשורת מפנקת, כלומר תקשורת הספורט שמתעסקת בכדורסל, אז כנראה אתה ואני לא רואים את אותם ערוצים ולא קוראים את אותם אתרים.

ואני מנסה לדמיין מה היה קורה אם אלישע לוי היה אומר אמירה יהירה כמו של קטש על נבחרת שעולה עליו ב-80 דרגות גם בסגל ב' שלה. זו לא אמירה "לא pc", זו אמירה שחצנית ומתנשאת ובעיקר חסרת מודעות עצמית, וכן, זה שווה התייחסות, אם אתה חושב שלא אז אל תתייחס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 28, 2017 9:22 pm 
Junior

לבקשתו של החתול יובב - כיוון אחר, אופטימי יותר:

אני חושב שאין בעיה בכדורסל הישראלי. יש כמה אלפי אנשים שמשחקים את המשחק, מתוכם כמה עשרות בעלי נתונים פיזיים ואתלטיים שהופכים אותם רלוונטיים למשחק מקצועני ברמה גבוהה. כשהחבר׳ה האלה משחקים במתקנים שיש במדינה, עם רמת האימון שיש במדינה, בחוקים ובכיסוי התקשורתי הנהוג במדינה, התוצאה היא נבחרת בינונית, שמגיעה כמעט תמיד לאליפות אירופה וכמעט אף פעם לרבע גמר. לא מבין איפה הבעיה כאן...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 28, 2017 10:18 pm 
Junior

אין שום בעיה של "גופות", כמעט כל מי ששיחק באוניברסיאדה מפותחים יפה פיזית(זיו, שוכמן, אלטיט, קולשוב). גינת לא מלא בשרירים כמו הקודמים אך משחק פיזי מאוד והכושר האירובי שלו מעולה. ההיפך אני חושד שזיו הפך לשרירי מידי. נראה לי משמעותית גדול מהתקופה שלו באשדוד ולא בטוח שזה משרת אותו.

בניגוד לזאבי בהארץ. גם לא חושב שתהיה לנו בעיית קליעה בקרוב(כרגע יש). בלאט, קולשוב, שוכמן משתפר, זוסמן זה לא רע.

היה חור(שעכשיו אני רואה שסורוקה עשה על זה אפילו כתבה) שהוא חסר תקדים בהיסטוריה. בסך הכל הדור של ה25 ומטה מתחיל למלא את הליגה בשחקנים ראויים, חוץ מטימור ואולי בעיית גישה של שרון לא רואה מועמד לטייפקאסט שאתה מצייר על הכדורסל הישראלי. אפשר לחשוב מאיזה פריבלגיות בתקשורת נהנים זיו ושרון שעוברים כל שנה קבוצה נרקוטיים לדקות, או לאומי שהפך למוזלמן בלי בדל של כתבה יחס תקשורתי. שחקנים כמו תומר גינת, יובל זוסמן ויניב סולומון מנסים לבוא מלמטה. לא מזהה סימן לפינוק אצלם.

אני רואה בעיה ביסודות של כדרור אם כבר. וגם בגילאי 25 למטה. אנחנו משתפרים לרוחב אבל חסר עילוי התקפי אחד ועדיף שניים סטייל כספי ואליהו. בניגוד לרשימה שהוקיץ נתן לא בטוח שגיא פניני ורביב לימונד הם הדוגמאות שהייתי נותן לשחקנים שהדור הזה לא יצליח לשכפל.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 28, 2017 11:53 pm 
Junior

אני לא רואה שום קשר בין החוק הרוסי להידרדרות של הכישרון הישראלי. אולי קשר קטן זניח ביותר.
הבעיה היא ביסודות. מחזור אחר מחזור עולים מהנוער שחקנים עם יסודות משחק ברמות הכי נמוכות שיש. גארדים בלי קליעה, גבוהים שלא יודעים לחסום ולהתגלגל, שחקנים שלא יודעים או לעשות תנועה. זוועה.
יש דברים שצריכים להיות קיימים אצל כל שחקן שעולה מהנוער ואצלנו קיימים רק אצל שחקנים מאוד מוכשרים. שם מתחילה הבעיה.
החוק הרוסי אולי חוק מטופש, אבל אין לו קשר לסיפור הזה. הרי היו פה גם תקופות עם שניים ושלושה זרים. אז?

יובב, בעיני אתה חי באשליות די רציניות.
מה בדיוק טוב בדור של גילאי 25 ומטה? איפה אתה רואה שם כישרונות בסדר גודל של הלפרין, אליהו, לימונד, ניסים ויוגב אוחיון (שלא לדבר על כספי כמובן)?
מי אתה חושב שיצליח לשכפל את היכולות של רביב לימונד? שחקן שנתן פה עונות ברמה של גארד זר, משני צידי המגרש. שחקן ששיחק בליגה הספרדית והצרפתית.
מי אתה חושב שיצליח להיות חלק אינטגרלי מקבוצת טופ יורוליג כמו גיא פניני? שחקן עם קליעה ברמה אירופאית לכל דבר.
וגם אם נניח ויהיו אחד או שניים כאלה, היו לנו פה שנים עם 7-8 שחקנים ברמה הזאת וזה אין סיכוי שיחזור על עצמו בעתיד הנראה לעין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 29, 2017 12:00 am 
Hall of Famer

היו פה תקופות של שניים ושלושה זרים, בדרך כלל זה לווה במלאנתאלפים מתאזרחים.
ואני מסכים שבעיית הבעיות היא הגילאים הצעירים וחוסר היסודות שהם באים איתם לבוגרים. לא חלקתי על זה. אבל צד נוסף של המשוואה הוא שגם בגיל בגרות רובם הגדול לא משפרים נקודות חלשות ולא משתפרים מבחינה פיזית, והחוק הרוסי וההגנות ההסתדרותיות, יחד עם יחס סלחני של תקשורת הספורט והפרשנים שבאים מאותו עולם - מאפשרים להם to get away with it.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 82 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], סאבוניס ו 28 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה