סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 18, 2024 7:43 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 44 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: הכיוון של היוטה ג׳אז
הודעהפורסם: ג' נובמבר 28, 2017 7:30 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
https://basketball.realgm.com/wiretap/2 ... velop-Path

The Utah Jazz have no plans to bottom out and rebuild following the departure of Gordon Hayward.

Utah still has Rudy Gobert anchoring their team, which practically guarantees them of having a top defense.

"Our hope is our players grow into larger roles, and we continue a path which best serves the Jazz," Dennis Lindsey said. "And that path is to draft and develop."

או במלים אחרות, יוטה לא הולכת לנהל את מצבה, תוך כדי שהיא מגדירה תכנית כלשהי, אלא להתנהל ולקוות לטוב.

קשה מאוד להתרומם מהמצב שבו הם נמצאים אי-שם באמצע הליגה. הם בחרו בחירה מעניינת במיטשל במקום ה-14. הם יצטרכו עוד כמה פגיעות בול כדי להיות יותר מבינוניים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 28, 2017 7:33 pm 
Sophomore

כן הם במצב הבינוני הבעייתי, ושלא כמו הניקס והבאקס להם אין את התקווה שגובר יהפוך לסופרסטאר אימתני.
מה היית מציע להם לעשות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 28, 2017 8:24 pm 
Hall of Famer

לעשות קיץ שונה לגמרי. לקבל את זה שהעזיבה של הייוורד (אשמתם כמובן) טרפה להם את הקלפים והפכה אותם מקבוצת פלייאוף לגיטימית לקבוצה חלשה, לא להחתים את רוביו ולא להחתים את אינגלס על חוזים גדולים שלא עוזרים להם בכלום ורק מקבעים אותם כקבוצה חלשה אבל מספיק טובה כדי לא להיות בתחתית הליגה. הייתי שומר על כמה שיותר קאפ פנוי וכמה שיותר חופש פעולה ומחכה להזדמנויות טובות יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 28, 2017 8:42 pm 
Hall of Famer

גובר עבור בחירה של הנטס ששייכת לקאבס. הולך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 28, 2017 9:13 pm 
Junior

realgm מצטטים מהכתבה של ז'אק לואו
http://www.espn.com/nba/story/_/id/2159 ... h-jazz-nba
Att כתב:
לעשות קיץ שונה לגמרי. לקבל את זה שהעזיבה של הייוורד (אשמתם כמובן) טרפה להם את הקלפים והפכה אותם מקבוצת פלייאוף לגיטימית לקבוצה חלשה, לא להחתים את רוביו ולא להחתים את אינגלס על חוזים גדולים שלא עוזרים להם בכלום ורק מקבעים אותם כקבוצה חלשה אבל מספיק טובה כדי לא להיות בתחתית הליגה. הייתי שומר על כמה שיותר קאפ פנוי וכמה שיותר חופש פעולה ומחכה להזדמנויות טובות יותר.

הטרייד על רוביו נעשה לפני ההחלטה של היוורד, לבקשתו, כדי לעודד אותו להישאר.

סאטריאני, ברור שזה לא משתלם ליוטה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 28, 2017 9:29 pm 
Hall of Famer

idansha כתב:
realgm מצטטים מהכתבה של ז'אק לואו
http://www.espn.com/nba/story/_/id/2159 ... h-jazz-nba
Att כתב:

הטרייד על רוביו נעשה לפני ההחלטה של היוורד, לבקשתו, כדי לעודד אותו להישאר.

סאטריאני, ברור שזה לא משתלם ליוטה

לא רואה סיכוי שהייוורד מבקש מיוטה להחתים שחקן כדי שיישאר ואז עוזב. יש לך הוכחה לזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 28, 2017 9:32 pm 
Junior

אתה שוב כותב "להחתים".
http://bleacherreport.com/articles/2719 ... ubio-trade

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 28, 2017 9:33 pm 
Hall of Famer

satriani כתב:
גובר עבור בחירה של הנטס ששייכת לקאבס. הולך?

לא. לא הייתי הולך על זה אילו הייתי יוטה.
אפשר לבנות מחדש גם עם גובר, בייחוד בהתחשב בכך שהוא פצוע כל שני וחמישי..
מה גם שנראה שהשאיפות הגדולות של המועדון הזה הן לא אליפות אלא להיות ממפיס של השנים האחרונות.

נערך לאחרונה על ידי Att בתאריך ג' נובמבר 28, 2017 9:36 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 28, 2017 9:35 pm 
Hall of Famer

idansha כתב:
אתה שוב כותב "להחתים".
http://bleacherreport.com/articles/2719 ... ubio-trade

לא מאמין לשמועות האלו, גם אם הן מגיעות מה-FO של יוטה.
ליוטה לא הייתה שליטה על הייוורד ולהמר על הבאת שחקן בחוזה גדול לכמה שנים כדי שהוא יישאר אולי ביוטה ולא יילך לקבוצה מבטיחה הרבה יותר עם המאמן המבריק שאימן אותו בקולג׳... זו החלטה מטומטמת either way. זה שיש להם תירוץ טוב לא הופך את זה להחלטה חכמה.

מעניין אם יש להם תירוץ להחתמה של אינגלס...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 28, 2017 11:14 pm 
Junior

דווקא בזה לינדסי צודק. מה עוד נשאר? אף פרי אייגנט לא יבוא, הם לא מספיק גרועים בשביל בחירת לוטרי גבוהה והוא לא בדיוק שועל טריידים. את זה כבר הבנו..

מספר שאלות קרובות על שולחנו.

1) גובר לא עשה את הצעד קדימה הבא גם טרם הפציעה שלו. נראה מאוד אפור ועם אפס התקדמות התקפי. יש כבר אוהדים ביוטה)(או שהם משועממים עד מוות מהקבוצה שלהם) שכבר בפנטזיות טרייד על גובר וגישת sell high. למרות שאני חושב שהוא אוברייטד יש לו גישת "שחקן שוק קטן" הוא תחרותי אין לו פנטזיות שוק גדול. דווקא הייתי נשאר אפאטי כמו שלינדסי אוהב.

2) פייבורס נותן מספרים מאז הפציעה של גובר. שאלה גדולה ללינדסי אם לקבל עליו משהו סימלי או להחתים לחוזה ארוך טווח. הוא יחסית עדיין צעיר ואפשר לחשוב איזה פרי אייגנט אחר הרבה יותר טוב יכול לבוא. מצד שני, ההתאמה שלו לגובר לא מדהימה בלשון המעטה ונראה לי שפייבורס צריך לשחק סנטר. היה צריך לעשות עליו טרייד ממזמן. עכשיו יקבל בוטנים.

3) הוא לא האריך טרם העונה את החוזה של הוד והנ"ל הולך לרסטריקטד. בסך הכל מאז שירד לספסל הוא נתן כמה משחקים טובים. כתלות בהצעות שיקבל. צריך להחליט אם נשאר או לא.

בקיצור נכנסים לשנת חורף בסולט לייק אהה סליחה draft and develop שהשנה זה.. תזרוק כמה שאתה רוצה דונובן כי אין לנו מישהו אחר שיעשה את זה.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 28, 2017 11:18 pm 
Junior

גם אינגלס הוחתם לפני העזיבה של הייוורד, תחת האמירה של החתמנו את החבר הכי טוב שלך. לא הייתי משאיר את פייבורס והוד, בטח לא בסכומים שהם יכולים לקבל במקום אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 28, 2017 11:19 pm 
Hall of Famer

גובר התקפית די מוגבל.
יוטה תקועה כעת בסוג של בינוניות.
אין שם שום שחקן התקפה שיכול לקחת את ההתקפה על הכתפיים. רוביו אינגלס וגובר זה לא הרבה התקפה.
אך עם זאת, בחירת דרפט טובה (ואין לי מושג איך מיטשל כי לא ראיתי) והם בחלק העליון של הליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 28, 2017 11:54 pm 
Hall of Famer

החתול יובב כתב:
דווקא בזה לינדסי צודק. מה עוד נשאר? אף פרי אייגנט לא יבוא, הם לא מספיק גרועים בשביל בחירת לוטרי גבוהה והוא לא בדיוק שועל טריידים. את זה כבר הבנו..

מספר שאלות קרובות על שולחנו.

1) גובר לא עשה את הצעד קדימה הבא גם טרם הפציעה שלו. נראה מאוד אפור ועם אפס התקדמות התקפי. יש כבר אוהדים ביוטה)(או שהם משועממים עד מוות מהקבוצה שלהם) שכבר בפנטזיות טרייד על גובר וגישת sell high. למרות שאני חושב שהוא אוברייטד יש לו גישת "שחקן שוק קטן" הוא תחרותי אין לו פנטזיות שוק גדול. דווקא הייתי נשאר אפאטי כמו שלינדסי אוהב.

2) פייבורס נותן מספרים מאז הפציעה של גובר. שאלה גדולה ללינדסי אם לקבל עליו משהו סימלי או להחתים לחוזה ארוך טווח. הוא יחסית עדיין צעיר ואפשר לחשוב איזה פרי אייגנט אחר הרבה יותר טוב יכול לבוא. מצד שני, ההתאמה שלו לגובר לא מדהימה בלשון המעטה ונראה לי שפייבורס צריך לשחק סנטר. היה צריך לעשות עליו טרייד ממזמן. עכשיו יקבל בוטנים.

3) הוא לא האריך טרם העונה את החוזה של הוד והנ"ל הולך לרסטריקטד. בסך הכל מאז שירד לספסל הוא נתן כמה משחקים טובים. כתלות בהצעות שיקבל. צריך להחליט אם נשאר או לא.

בקיצור נכנסים לשנת חורף בסולט לייק אהה סליחה draft and develop שהשנה זה.. תזרוק כמה שאתה רוצה דונובן כי אין לנו מישהו אחר שיעשה את זה.

אין ספק שהטעויות המכריעות כבר נעשו לפני הקיץ האחרון ובכל זאת, אני לא חושב שההחתמות של רוביו ושל אינגלס הן חכמות, בלשון המעטה. יוטה בהחלט הייתה יכולה להיות אחת מנגיד, חמש או שבע הקבוצות הגרועות בליגה, בייחוד בהתחשב בכך שגובר הוא פציע ושאין להם מה למכור בצד ההתקפי. במערב הגרוע, ההחתמות שלהם מספיקות כדי לגרד את הפלייאוף מלמטה ולהיות שוב הקבוצה ההיא שבוחרת במקום ה-14. מעבר לכך, הם לקחו לעצמם קאפ ספייס יקר (אותו היו יכולים לנצל באופן חכם יותר) וכבלו את עצמם לחוזים שעלולים להתברר בעתיד כחוזים גרועים. החוזה של אינגלס החביב, למשל, יכול להיות אלבטרוס די רציני בהמשך.

אני לא הייתי מחתים את פייבורס מחדש ובטח שלא את הוד. את פייבורס אני מחבב אבל הוא עדיף כסנטר והוא פציע גם כן. הוד הוא אחד השחקנים שאני הכי פחות אוהב בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 28, 2017 11:57 pm 
Hall of Famer

אני לא חושב שהמצב של יוטה הוא קבוצה בינונית שלא יכולה לרדת למטה או לעלות למעלה. להיפך אני חושב שהמצב של יוטה יותר גרוע. קבוצה חלשה שסביר להניח שתנצח סביב ה-30 ניצחונות, מה שיביא אותה לבחור לקראת סוף הלוטרי, מה שברוב המקרים, למעט הברקה, לא יקדם אותה יותר מדי.
אני חושב שבניגוד לקבוצות אחרות ליוטה אין ממש ברירה אלא לבנות דרך הדראפט. הייתי שומר על גובר, כי הוא בהחלט שחקן שיכול להיות חשוב בקונטנדרית, אבל הייתי נפטר בקיץ גם מפייבורס וגם מהוד, גם אם זה אומר לא לקבל עליהם הרבה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 29, 2017 12:33 am 
Hall of Famer

וואו עמוס, נראה לי שהסכמנו על משהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 29, 2017 12:38 am 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
אני לא חושב שהמצב של יוטה הוא קבוצה בינונית שלא יכולה לרדת למטה או לעלות למעלה. להיפך אני חושב שהמצב של יוטה יותר גרוע. קבוצה חלשה שסביר להניח שתנצח סביב ה-30 ניצחונות, מה שיביא אותה לבחור לקראת סוף הלוטרי, מה שברוב המקרים, למעט הברקה, לא יקדם אותה יותר מדי.
אני חושב שבניגוד לקבוצות אחרות ליוטה אין ממש ברירה אלא לבנות דרך הדראפט. הייתי שומר על גובר, כי הוא בהחלט שחקן שיכול להיות חשוב בקונטנדרית, אבל הייתי נפטר בקיץ גם מפייבורס וגם מהוד, גם אם זה אומר לא לקבל עליהם הרבה.

פייבורס חופשי בקיץ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 29, 2017 10:15 pm 
Junior

יוטה בלי גובר קבוצה של 50% היום. גובר שהוא אחד משלושת שחקני ההגנה הטובים בליגה יהפכו אותה לקבוצה של 45-50 נצחונות. אפשר לוותר על פייבורס ועל הוד. כבר עכשיו המשכורות שלה הן 18 בליגה, ורוב הסיכויים ששנה הבאה הם יהיו מתחת לקאפ. קווין הוא אחד המאמנים הטובים בליגה, ועם הקבוצה משתפרת בשניים שלושה דברים הם יכולים לחזור למקום 5-6 במערב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 29, 2017 10:44 pm 
Hall of Famer

ראיתי אותם אתמול מול דנבר. התקפית הם נראים טוב בהרבה בלי גובר ואני מתחיל לחשוב שהוא קצת אוברייטד וליאביליטי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 29, 2017 10:45 pm 
Hall of Famer

picknroll כתב:
יוטה בלי גובר קבוצה של 50% היום. גובר שהוא אחד משלושת שחקני ההגנה הטובים בליגה יהפכו אותה לקבוצה של 45-50 נצחונות. אפשר לוותר על פייבורס ועל הוד. כבר עכשיו המשכורות שלה הן 18 בליגה, ורוב הסיכויים ששנה הבאה הם יהיו מתחת לקאפ. קווין הוא אחד המאמנים הטובים בליגה, ועם הקבוצה משתפרת בשניים שלושה דברים הם יכולים לחזור למקום 5-6 במערב

אז בעצם המצב שלהם הוא אחלה?
יוטה יכולה להגיע בטעות לפלייאוף המערבי בגלל החלשות של הקבוצות סביבה (דנבר, אוקלוהומה, ממפיס, קליפרס), לא בגלל שיש שם קבוצה טובה.
וצריך לזכור, זו ליגה של 30 קבוצות.
להגיע לפלייאוף מהמקום ה-8, זה בסך הכל אומר להיות באמצע של הליגה.
בהתחשב בכך ש4-5 האחרונות בליגה בונות מחדש באופן מובהק (ביניהן 3 קבוצות מהמערב), זה לא בדיוק הישג גדול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 29, 2017 10:50 pm 
Hall of Famer

וחוץ מזה מסכן פייבורס. שחקן פנים נהדר שכל החיים שיחק ליד אנשים שסתמו לו את הצבע. ג'פרסון, קנטר וכשהם הלכו הגיע גובר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 29, 2017 10:52 pm 
Hall of Famer

נורטון כתב:
ראיתי אותם אתמול מול דנבר. התקפית הם נראים טוב בהרבה בלי גובר ואני מתחיל לחשוב שהוא קצת אוברייטד וליאביליטי

הגיוני כי הוא סנטר קלאסי והמשחק ללא סנטרים קלאסי מהיר יותר ויותר מעודכן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 29, 2017 10:55 pm 
Hall of Famer

נורטון כתב:

יש לגובר את אחד המחליפים הטובים בליגה, שחקן שבד״כ משחק לצידו בחמישיה
והם התמודדו אתמול מול דנבר, קבוצת הגנה חלשה (מקום 21 בליגה), כך שזה הגיוני.

נדמה לי שאתה מתנדנד לגביו באופן כללי, פעם אחת הוא לא נכנס לטופ15 ופעם אחרת הוא נכנס ישירות למקום ה-2 (אאל״ט). הוא בעיקר שחקן הגנה מצוין. זה שווה הרבה בעמדה שלו אבל זה לא הופך אותו לכוכב גדול ובהתקפה הנוראית של יוטה (מי אמור לקלוע שם?), החסרונות שלו מודגשים ובולטים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 29, 2017 10:56 pm 
Hall of Famer

נורטון כתב:
וחוץ מזה מסכן פייבורס. שחקן פנים נהדר שכל החיים שיחק ליד אנשים שסתמו לו את הצבע. ג'פרסון, קנטר וכשהם הלכו הגיע גובר

יש בזה משהו :)
מצד שני, אם פייבורס לא היה נפצע, אני מניח שהוא כבר היה מוצא את עצמו נשלח בטרייד ומככב במקום אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 30, 2017 12:40 am 
Junior

פייבורס הוא שחקן כבד שבעבר היה פאוור פורוורד שהיום אין בו צורך. הוא ההפך מסטרץ' 4- הוא קלוג 4. הוא לא אתלטי והוא לא מתאים לקצב משחק מהיר. הפכו אותו לסנטר מחליף ואם היה עולה 6-7 מליון לעונה ומשלים את גובר כדי ששניהם ביחד יהיו 48 דק' הייתי חושב שצריך להשאיר אותו.
גובר לא נדרש עדיין להיות בעל ערך בהתקפה, ולא מן הנמנע שהוא יעבוד על זה וישתפר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 30, 2017 1:09 am 
Hall of Famer

זאת הנקודה. בכדורסל של היום פרייבורס לא יכול לשחק לצד עוד גבוה אבל כגבוה יחיד, היכולות שלו בהתקפה עולות לאין שיעור על אלו של גובר ואולי אף מנטרלות את היתרון ההגנתי של הצרפתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 44 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], פרארי ו 154 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה