סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 15, 2024 8:31 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 207 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: קלאסיקו בארנה
הודעהפורסם: א' דצמבר 03, 2017 11:38 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
Bozzy כתב:
אני חושב שהם מזעזעים. אבל היום לא הייתה הדוגמה הטובה לכך. הלפרין, אליהו וכמובן האוול היו טובים, אוחיון היה מזעזע כהרגלו. טימור לא שיחק.

אבל הזרים, אוי הזרים. מה זה. פרפרוגלו עוד היה סביר. דיי קולע רק בגרבג׳ טיים וביתר הזמן עסוק בלעשות פרצופים. דייסון היה פשוט ביזיון, והמאמן ביזיון שאפשר את זה. אומיץ׳ היה רע. לוקאס היה רע.

אליהו היה טוב? חוץ מלהיחסם הוא עשה משהו במשחק הזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 03, 2017 11:39 pm 
Sophomore

האמת לא ציפיתי שחולון תסיים במקום השני את המחזור הזה, אני אהנה ממנו עד המשחק הבא בו חולון תיאכל בעודה בחיים מול מכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 03, 2017 11:40 pm 
Junior

שלום לך מכבי
תודה על שלוש שנים נפלאות שנתת לנו לפנטז על ליגה כיפית.
חבל שחזרת, אבל ידעתי שנתעורר במוקדם או במאוחר.

נ.ב.
הקבוצה שלי בכלל בלאומית אז מה אכפת לי.

ראובן כתב:
צוד הוא עדיין העשב השוטה הרשמי של הפורום. נא לכבד את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 03, 2017 11:40 pm 
Sophomore

זה כן אני כתב:
Bozzy כתב:
אני חושב שהם מזעזעים. אבל היום לא הייתה הדוגמה הטובה לכך. הלפרין, אליהו וכמובן האוול היו טובים, אוחיון היה מזעזע כהרגלו. טימור לא שיחק.

אבל הזרים, אוי הזרים. מה זה. פרפרוגלו עוד היה סביר. דיי קולע רק בגרבג׳ טיים וביתר הזמן עסוק בלעשות פרצופים. דייסון היה פשוט ביזיון, והמאמן ביזיון שאפשר את זה. אומיץ׳ היה רע. לוקאס היה רע.

אליהו היה טוב? חוץ מלהיחסם הוא עשה משהו במשחק הזה?

הייתה לו מחצית ראשונה טובה. בשנייה כל הפועל קרסה לתוך עצמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 03, 2017 11:41 pm 
Junior

ערן כתב:
אני חייב להבין את העניין הזה של לעודד כשהקבוצה שלך חוטפת בראש. זה סוג של אוננות עצמית? אני באמת לא מבין את המטרה של זה.

זה כמו אוהדי הצלחות רק ההיפך. האהבה לקבוצה לא תלויה בתוצאה. זה הכל.

ראובן כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 03, 2017 11:43 pm 
Sophomore

צוד כתב:
ערן כתב:
אני חייב להבין את העניין הזה של לעודד כשהקבוצה שלך חוטפת בראש. זה סוג של אוננות עצמית? אני באמת לא מבין את המטרה של זה.

דבילי לחלוטין, מה זה "האהבה לקבוצה"? אתה אוהד קבוצה, והשחקנים שמשחקים על המגרש משחקים מחורבן וחוטפים בראש, משמע מביישים את הקבוצה. אתה מעודד שחקנים, לא קבוצה. אתה אוהד קבוצה. ההבדל ברור. אי אפשר לעודד קבוצה כי קבוצה לא יכולה לשמוע עידוד.

כמו שאמרתי, לדעתי זה אוננות עצמית. יש משחקים שאתה חוטף בראש ולשחקנים מגיע בכל זאת לקבל עידוד, לא חושב שזה המצב.

נערך לאחרונה על ידי ערן בתאריך א' דצמבר 03, 2017 11:44 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 03, 2017 11:43 pm 
Sophomore

ומעל כולם: ג׳רום דייסון. 1/14 שדה, 0-6 ל- 2, 1-8 ל- 3. מה נאמר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 03, 2017 11:47 pm 
Sophomore

החוכמה הייתה לזהות כמה דייסון מחורבן בעונה שעברה, לא עכשיו. כבר בקיץ היו פה שטענו שצריך להעיף אותו, והיו כאלה שאמרו את זה עוד במהלך העונה, וזה למרות היכולת שלו בשלבים המאוחרים של העונה ולפרקים ביורוקאפ. דייסון זה האבטיפוס לגאנר של קבוצות קטנות. הדבר היחיד שמציל אותו זה ההגנה.

ההשארה שלו בקיץ היא אומללה ביותר. השחרור של ג'רלס זה אפילו יותר אומלל. זרק מראה כמה הראל לא מבין מי הביא אותו להישגים ביורוקאפ שנה שעברה. אבל מה אפשר לצפות מהאיש הביא לנו בקול תרועה את גפני וג'ונס וכבר 4 עונות מתקן את הפאשלות שלו במהלך העונה. רק לחשוב איזו קבוצה יכולנו להעמיד עם שחקן שמשלים כמו שצריך את ג'רלס ועם גבוה שיכול לקחת ריבאונד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 03, 2017 11:53 pm 
Sophomore

ירושלים עם 8 סלי שדה במחצית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 04, 2017 12:04 am 
Sophomore

ערן כתב:
צוד כתב:
ערן כתב:

דבילי לחלוטין, מה זה "האהבה לקבוצה"? אתה אוהד קבוצה, והשחקנים שמשחקים על המגרש משחקים מחורבן וחוטפים בראש, משמע מביישים את הקבוצה. אתה מעודד שחקנים, לא קבוצה. אתה אוהד קבוצה. ההבדל ברור. אי אפשר לעודד קבוצה כי קבוצה לא יכולה לשמוע עידוד.

כמו שאמרתי, לדעתי זה אוננות עצמית. יש משחקים שאתה חוטף בראש ולשחקנים מגיע בכל זאת לקבל עידוד, לא חושב שזה המצב.

דווקא זה מעביר מסר חשוב, שהם לא נשברים שהם מאמינים ביכולת שלנם לקום על הרגליים שההפסד הזה לא מפרק את המועדון ושהם עוד יחזרו חזקים. מה רע כל כך? היית מעדיף לשמוע שריקות וקריאות בוז?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 04, 2017 12:07 am 
Sophomore

מאנו כתב:
ערן כתב:
צוד כתב:
ערן כתב:

דווקא זה מעביר מסר חשוב, שהם לא נשברים שהם מאמינים ביכולת שלנם לקום על הרגליים שההפסד הזה לא מפרק את המועדון ושהם עוד יחזרו חזקים. מה רע כל כך? היית מעדיף לשמוע שריקות וקריאות בוז?

לא צריך להיות דו קוטבי. ההסתכלות הרומנטית כל כך הזו היא יפה סך הכל, אבל בסופו של דבר כאוהד אתה קונה כרטיס, מגיע למשחק ועושה את החלק שלך עבור השחקנים ומעודד אותם, נותן את הגרון שלך כל המשחק. קרה לי לא פעם, לא פעמיים ולא 100. מהצד השני, אתה מצפה מהשחקנים להביא לך מלחמה עד השניה האחרונה, ועדיף שזה ילווה בניצחון. במידה והם לא מביאים את הניצחון, לפעמים מספיק גם המלחמה עד השניה האחרונה כדי לגרום לך לרצות להמשיך לעודד אותם למרות ההפסד. כשאין ניצחון ואין גם את המלחמה, למה לעודד את השחקנים בכלל? מגיע להם? שיקימו את עצמם לקראת המשחק הבא, הם נחו מספיק במהלך המשחק הזה.
זו גישתי בכל אופן. לא חושב שלעודד בליינד בלי התחשבות בסיטואציה גורמת לך להיות יותר אוהד, לפעמים זה סתם מביך לצופה מהצד.
וכן, לא רואה בעיה עם שריקות בוז, שעשו מהן צרה צרורה ונוראית. אם השחקנים הרוויחו את שריקות הבוז, מגיעות להם שריקות בוז. מאה אחוז.

נערך לאחרונה על ידי ערן בתאריך ב' דצמבר 04, 2017 12:09 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 04, 2017 12:09 am 
Freshman

ערן כתב:
צוד כתב:
ערן כתב:

יש מקרים שבהם אפשר להבין את התופעה הזאת. כמו למשל קאמבק הירואי שנגמר במפח נפש. במקרה של המשחק היום זה היה נטו אקט ילדותי שכוון לאוהדים של מכבי. משהו בסגנון של: "נה נה נה נה נה, בכלל לא הפסדנו. וגם אם כן זה ממש לא מזיז לנו". כמו הילד ההוא בכיתה בבית הספר שהתגאה להראות לכולם שהוא קיבל אפס עגול במבחן. נניח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 04, 2017 12:11 am 
Sophomore

kobigr כתב:
ערן כתב:
צוד כתב:
ערן כתב:

יש מקרים שבהם אפשר להבין את התופעה הזאת. כמו למשל קאמבק הירואי שנגמר במפח נפש. במקרה של המשחק היום זה היה נטו אקט ילדותי שכוון לאוהדים של מכבי. משהו בסגנון של: "נה נה נה נה נה, בכלל לא הפסדנו. וגם אם כן זה ממש לא מזיז לנו". כמו הילד ההוא בכיתה בבית הספר שהתגאה להראות לכולם שהוא קיבל אפס עגול במבחן. נניח.

כן, התייחסתי למקרים שזה כן מוצדק בעיני בהודעה מעל שלך, ואני מסכים עם מה שאמרת, לכן עלה לי לראש עניין האוננות העצמית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 04, 2017 12:13 am 
Hall of Famer

אוננות היא בד"כ עצמית לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 04, 2017 12:14 am 
Sophomore

לא, זו אוננות עצמונית. אוננות עצמית זו אוננות על עצמך. לפחות במילון הפרטי שלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 04, 2017 12:23 am 
Junior

העניין הוא שמעודדים את הקבוצה, לא את השחקנים. אבל בסדר, אני יודע שלא נסכים
אז לפחות נשים פה את הסרטון המגניב הזה.

ראובן כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 04, 2017 12:24 am 
Sophomore

צוד כתב:
העניין הוא שמעודדים את הקבוצה, לא את השחקנים. אבל בסדר, אני יודע שלא נסכים
אז לפחות נשים פה את הסרטון המגניב הזה.

כן? את הקבוצה? איפה היא? אתה יכול להראות לי קבוצה? יש דבר כזה קבוצה?
היא יכולה לשמוע את העידוד שלך? היא יכולה להגיב לו? יש לה אוזניים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 04, 2017 12:33 am 
Junior

ערן כתב:
לא, זו אוננות עצמונית. אוננות עצמית זו אוננות על עצמך. לפחות במילון הפרטי שלי.

עצמי, עצמוני, כמו שאמר ליבובסקי: I still jerk off manually...

מכבי קבוצה הרבה יותר טובה מהפועל. אין להפועל יותר מדי מרכיבים בסיסיים במשחק, בטח בהתחשב בתקציב שלה. לא משחק ריצה, לא קלעים, לא ריבאונד ולא עונשין - כולם דברים די חשובים בכדורסל. סך הכל, לא משחק משמעותי מדי. את זה שמכבי הרבה יותר קשוחה מהקבוצה המפורקת של השנים האחרונות ידענו כבר מזמן וענייני המיקום לקראת הפלייאוף בטח שלא קריטיים לשום דבר. יהיה נחמד אם לשם שינוי אנחנו נהיה הפעם אלה שגונבים בטעות את הגמר גביע או אולי אפילו עוד אליפות...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 04, 2017 12:33 am 
Sophomore

אני חושב שזה בהחלט יש לזה אפקט וזה לא סתם אוננות עצמית... עובדה שאתם מתעצבנים... הקבוצה גדולה מהשחקנים והקהל גדול מהשחקנים. לא מבין מה כל כך רומנטי בזה. יש משהו רומנטי בלהיות אוהד ספורט. אני מבין גם את הצד של הלקוח שרוצה לקבל תמורה לכספו... חמוץ הלקוח הזה, ואני לא בטוח שזה בדיוק מה שהפועל ירושלים צריכה כרגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 04, 2017 12:37 am 
Sophomore

מאנו כתב:
אני חושב שזה בהחלט יש לזה אפקט וזה לא סתם אוננות עצמית... עובדה שאתם מתעצבנים... הקבוצה גדולה מהשחקנים והקהל גדול מהשחקנים. לא מבין מה כל כך רומנטי בזה. יש משהו רומנטי בלהיות אוהד ספורט. אני מבין גם את הצד של הלקוח שרוצה לקבל תמורה לכספו... חמוץ הלקוח הזה, ואני לא בטוח שזה בדיוק מה שהפועל ירושלים צריכה כרגע.

אני לא התעצבנתי, אני פשוט קטנוני. ואם זו הייתה המטרה אז זה בהחלט לדעתי נכנס לקטגוריית האוננות (העצמית). גם "הקהל גדול מהשחקנים" תומך בכך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 04, 2017 12:40 am 
Freshman

אם ירושלים היתה מנצחת, מאור היה נשאר להרבה זמן. ואלון היה ממשיך להשלות את עצמו שהכל בסדר.
למעשה, בניגוד לעונות הקודמות שירושלים הביאו מה שצריך תוך כדי העונה, השנה התיקונים גרועים לא פחות מהבנייה עצמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 04, 2017 12:41 am 
מנהל פורום

כן זו רומנטיקה ואני רומנטי לפחות במובן הזה, העידוד ברבע הרביעי ריגש אותי מאוד והזכיר למה אני מלווה את הקבוצה הזו כל כך הרבה שנים ולמה אני נהנה להשתייך לקהל הזה

כדורסל: אין לנו מה למכור מול מכבי ולא נגד באיירן מינכן. לא רק בגלל התקציב אלא בגלל הבנייה העקומה, הרישום החפוז והתמוה של קינסי ולוקאס החמירו את מהמצב והפכו אותו מקריטי לנואש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 04, 2017 12:43 am 
Junior

וואו, מכבי קבוצה מעולה, וזה הרגיש שהם בכלל לא התאמצו. הם רמה אחת (בעצם..עשר רמות) מעלינו.

הפועל העונה קבוצה בינונית מינוס. ודי רעה לצפייה. אפס חשיבה בבניית הקבוצה וזה פשוט הולך לכיוון עונה מייגעת...

ערן בנוגע לשאלתך, אני לא יודע אם מישהו לפני התייחס לזה מפני שלא קראתי את ההודעות, אבל אני חושב שחלק מהעידוד המאסיבי בדקות האחרונות ברבע הרביעי היה על מנת למנוע מאוהדי מכבי לפצוח בחגיגות מטורפות בארנה כאילו זה האולם הביתי שלהם.
אולי זה כן עונה לך על השאלה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 04, 2017 12:45 am 
Sophomore

הקטע הוא לא רק בניית הקבוצה לדעתי, לפני המשחק הערכתי שירושלים ינצחו, כי התרגלנו שירושלים באים עם רעל בעיניים מול מכבי ושוטפים לחלוטין את המגרש עם מחויבות ולחימה לא מתפשרות. היום ראיתי את מכבי תל אביב עושה את זה, בזמן שירושלים משחקת כאילו זה עוד משחק ליגה. היה לי מוזר מאוד לראות את זה.

ואדום כן, דיברנו על זה, בעיקר שעמם לי אז העליתי את הנושא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 04, 2017 12:57 am 
Sophomore

שיעמם לך? (: יחסית לזה שזה לא מעניין אותך אתה משתמש בביטויים קשים... דו קוטביות, אוננות עצמית. לא נשמע שזה נכתב מתוך אדישות.

האמת, נראה לי ממש מעאפן ללכת למשחק כדורסל ולשרוק ולצעוק בוז לקבוצה של עצמך (בטח בסיטואציה הנוכחית, שברור שירושלים לא בשיאה, שהיו כל מני אילתורים מוזרים, שהמאמן לא מאמן... שמכבי גם בכושר טוב). כאילו בלשרוק בוז יש קצת היעדר חיבור למציאות. העידוד הזה אומר אולי שגם זה יעבור. גם אותי זה ריגש. בכלל לשים רגשות כל כך שליליים ולא ספורטיביים בקלחת הזאת והרצון לראות דם כי אתה חושב שאתה הלקוח כי קנית כרטיס למשחק נראה לי פשוט התנהגות פתטית בגדול ואיבוד פרופורציות כמובן (ואולי בגלל זה גם זה נצבע לי בצבעי הפתטיות).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 207 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], רואה שחורות ו 24 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: