סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 16, 2024 12:27 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 34 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: קולשוב
הודעהפורסם: ב' דצמבר 04, 2017 12:42 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
החתול יובב כתב:
אני לא מספר חצי סיפור, אתה קורא חצי סיפור..שים לב לחלק בסיפור שסיפרתי שהזריקות חצי מרחק שלו לא נפלו במשחק הזה ושזאת נקודה במשחק שלו שהוא צריך לשפר.

רוב הנקודות של בייגלי לא היו על קולשוב. והיו לפחות 6-7 פוזיישנס של בידודים שבייגלי ניסה לשחק עליו והוא לא הצליח לעשות סל. הרבה מהנקודות שלו היו מבחוץ, משחק מעבר והזדמנויות שניונות בריבאונד שלא בהכרח קשורות לקולשוב עצמו.

אני דווקא קורא סיפור שלם שלך.

החתול יובב כתב:
קולשוב היה על בייגלי כל המשחק ועשה עבודה נהדרת.
הוא עשה 15 נקודות שקטות. קצת מכל דבר. הקליעה שלו אדירה, הכדרור משתפר אבל נקודה לשיפור זה משחק חצי המרחק. ראו את זה גם במשחק הזה ובסך הכל העונה 43 אחוזים מהשדה לעומת 49 אחוזים די מדהימים מחוץ לקשת.

אז קודם כל צריך להחליט אם הוא היה על בגלי כל המשחק, ואם כן, איך רוב הנק' של בגלי, 30 להזכיר, לא היו על הראש של קולשוב. רק לספר סיפור מלא, קולשוב שיחק 34 דקות, בגלי 39 דקות.
דבר שני, לא רשמת שהזריקות מחצי מרחק לא נפלו, אלא דיברת שזה מקום לשיפור וראו את זה גם במשחק הזה. לא הזכרת שמדובר ב-20% מהשדה, סתם בשביל לספר סיפור מלא ולא לצייר תמונה ורודה.

שלא יובן לא נכון. אני בעד קולשוב. אני אשמח לא פחות מהחתול אם קולשוב יהפוך לשחקן טוב עד מעולה. גם העובדה שהוא משחק במכללה גדולה כמו פלורידה ומהווה חלק חשוב מהקבוצה מאד מאד מעודדת. כרגע העניינים נראים אחלה עבור הבחור. אבל אם כבר רושמים עליו, אי אפשר לצייר תמונה ורדרדה שמספרת סיפור קצת שונה מהמציאות.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 04, 2017 10:05 am 
Junior

ההודעות שלך הם סטייל הזקן הנרגן מהועד שצופה למטה מהמרפסת לבדוק מי דורך לו על הדשא.

2-4 מהשלוש, 2-8 מטווח הביניים[check your math] ראיתי תצוגות "נפל" בקליעה גדולות יותר. סיכמתי את מסכת ההחטאות המזעזעת הזאת כנקודה לשיפור במשחק שלו עוד ממשחקיו בקיץ. זה לא שמישהו החביא את החסרונות במשחק שלו ויותר ממשמח אותי היה לדון בהם בלי הטפות קטנוניות ונסיגה מנטלית למשיכות מכחול ורדרדות.

אני שמח שאתה מתרכז בעיניינים החשובים גם אחרי שקיבלת תשובה לשאלה [למה הוא לא שומר על יציבות] ושקיבלת לפחות שתי חוות דעת מאנשים שראו את המשחק שהעבודה שהוא עשה על באגלי טובה.

באגלי שומר עליו. אבל זה לא שקולשוב שחקן מהיר עם שליטה אדירה בכדרור שמסוגל לנצל שחקנים גבוהים ממנו ולעבור אותם בכדרור. כך שהיתרון היחסי כמו ההשוואה למנקו בעתודה היא תיאורטית בלבד. להבנתי הוא התמודד עם מאץ אפים קשים כמו באגלי בהגנה גם במשחקים הקודמים בטורניר. אם כבר, לכש ואם יחזור לכדורסל שלנו יותר מדאיג מבחינתו זה היעדר המשחק המהיר וזה שקלעים טהורים פה להתרשמותי יותר סובלים [פחות זמן בשעון,רכזים זרים שעושים hogging, רכזי פיק אנד רול בכל מחיר, רכזים ללא שליטה מספקת בכדור, הגבוהים לא ממש מקריבים את הגוף בפיקים טובים]. בגלל זה, הסטפ בקס יכול להיות פיתרון טוב ואופציה מסויימת ליצירה מכדרור שחסרה.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 04, 2017 10:32 am 
Hall of Famer

כאן הזקן הנרגן -
קיבלתי ממך סיפור לגבי ההגנה של קולשוב על באגלי - "קולשוב היה על בייגלי כל המשחק ועשה עבודה נהדרת."
לעומת זאת מהבלוגר של דבאזר סיפר את הסיפור הבא - "משחק הזה שמר עליו רוב המשחק איגור קולוצ'וב הישראלי, שחקן שנה חמישית (כשאתה עובר מכללה, כמו קולצ'וב, אתה צריך לשבת בחוץ שנה ומקבל שנה נוספת של אלג'ביליות), ולמרות שעשה עליו עבודה לא רעה, עדיין לא הצליח למנוע ממנו לקלוע 30 נקודות."
הייתי אומר שיש הבדל, אפילו משמעותי בין הסיפורים, לא?

אני גם לא הבנתי איפה קיבלתי תשובה לשאלה למה הוא לא שומר על יציבות, כי השאלה שלי לא התעסקה בזריקות מטווח 2 נק', אלא דיברה על חוסר יציבות דווקא בזריקה לשלוש. אם כבר התשובה ממך שקיבלתי היא שהקליעה שלו אדירה. שוב, אני אתן את הנתון. 2 משחקים אדירים עם 11-14 מהשלוש, משחק אחד מול דיוק טוב עם 2-4 ושלושה משחקים חלשים עם 3-15.

לגבי ההשוואה למנקו, בעיני היא כן תופסת, כי גם מנקו לא שחקן מהיר עם שליטה בכדור שמסוגל לנצל שחקנים גבוהים ממנו ולעבור אותם בכדרור, אלא ההצלחה שלו בקמפיין העתודה הייתה בכך שהוא שיחק על קשת השלוש והגבוהים ששמרו עליו היו בלי רגליים לצאת לקליעה שלו וכך היה לו את הזמן שהוא זקוק לו כדי לשחרר את השלשה.

וכן, התבלבלתי. זה לא 20% משתי נק', זה 25% משתי נק' במשחק של דיוק. זה נראה עכשיו טוב?

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 04, 2017 11:37 am 
Junior

ההשוואה עם מנקו לא מעניינת/רלבנטית ככדורסל מכללות זה לא טורניר העתודה. לקולשוב מחכים באזור הצבע חבורה של אתלטיים מהסוג שהוא לא יפגוש בארץ וסוגי הגנות ואינטנסיביות שהן לא דומות בכלל. לדעתי לכשיחזור הוא יהיה מסוגל לסיים מתחת לסל יותר בקלות + לנצל את היצרון הפיזי שלו במידה וישתמשו בו בחוכמה. הוא גם חזק יותר ממנקו וגם מכדרר טוב יותר [מנקו פשוט נמנע מלכדרר כמעט לגמרי].

גם סגנון הזריקה שלו בכלל לא דומה לזה של מנקו. למנקו יש סט שוט בלבד. קולשוב מסוגל לעצור במתפרצות לזריקה מהירה, לעלות מחסימה ולעלות תוך כדי כדרור מצעד אחורה על שמירה. הוא לא תלוי ברגליים האיטיות של שחקני 4 במכללות כדי לשחרר זריקות. והוא היה בכל זאת צריך לבזבז הרבה גוף ואנרגיות בהתמודדות מול שחקנים גבוהים וחזקים שגם זה משהו שיכול להיזקף לזכותו. לדעתי מבחינתו זה יותר lose-lose situation. בכל מקרה, עוד מעט שחקני הקו הקדמי הפצועים של פלורידה יחזרו והניסוי הזה ייגמר. נראה לאן זה יילך.

לא מוצא איזשהו אספקט במשחק שמנקו טוב ממנו.

זה שהאחוזים שלו שלו היו אדירים בשלושה משחקים, ורעים בשלושה אחרים מלמדת אותנו מה ? זה באמת מאורע כל כך נדיר בחייו של קלע ? לא מדובר בהבלחה חד פעמית אם לשם הרוח נושבת..הוא היה קלע של 47% מחוץ לקשת בעונה שעברה במכללות ולשם כך הובא לפלורידה. שורה תחתונה שהוא בינתיים קולע באחוזים גבוהים יותר במספר ניסיונות רב יותר בסביבה תחרותית יותר.

ואתה שוב חוזר לעניין באגלי למרות שנראה שעדיין לא טרחת לראות את המשחק

https://www.youtube.com/watch?v=-wiY7dkkXwU

באגלי עשה עליו פעמיים וחצי סל בבידוד למטה. החצי הוא מהלך מעניין שכן קולשוב עצר אותו יפה בניסיון הראשון ואז באגלי קטף את הריבאונד מעל הראש שלו והמשיך לעשות את הנקודות שלו על חשבון חבר לקבוצה. החצי גם מעניין כי באופו מפתיע הוא הצליח לעצור אותו בצורה כזו בלפחות עוד שישה-שבעה מהלכים שמן הסתם לא ייכנסו לתקציר. מבחינת קולשוב זאת עבודה נהדרת/טובה אתה רשאי לבחור את המינוח המתאים.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 04, 2017 11:50 am 
Junior

מצאתי..וכדי שרפי מנקו לא ייכנס לדיכאון קליני אם הוא קורא את הת'רד הנ"ל. הוא עושה תנועה יותר טובה מקולשוב בלי כדור ומצליח להרוויח מזה כמה נקודות וככה שוב לדלג על העניין המיותר הזה של כדרור הכדור הכתום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 04, 2017 1:03 pm 
Hall of Famer

לגבי השמירה על בגלי נשאיר את זה ככה, כי לא נתקדם לשום מקום - קולשוב שמר על בגלי כל המשחק, הוא עשה עבודה נהדרת ובגלי השיג את 30 הנק' שלו איכשהו בלי קשר לקולשוב.

ולגבי חוסר היציבות, אני חושב שקלעי אדיר כפי שאתה מתאר אותו לא קולע רע מאד ב-50% מהמשחקים שלו. אני מקווה שזה רק סטיית תקן ולא פשוט שחקן שהוא סטריקי שוטר. האחוזים שהבאת מהשנה הקודמת תומכים בכך שהוא קלעי טוב וזאת דרך אגב תשובה טובה לתהיה שלי לגבי חוסר היציבות.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 06, 2017 10:19 am 
מנהל פורום

לא הבנתי מה הבעיה. מה רע בעוד רפי מנקו בליגה? אחלה שחקן לליגה הישראלית, הלוואי עוד 10 ישראלים ברמה שלו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 06, 2017 10:45 am 
Hall of Famer

הבעיה היא שאם קולשוב יגמור כמו עוד רפי מנקו זה יהיה מאכזב.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 06, 2017 10:58 am 
Junior

לילה שעבר פלורידה מוכה במפתיע בדרבי על ידי פלורידה סטייט 83-66 - קולשוב עם 11 נקודות וארבעה ריבאונדים. נגרייה מחוץ לקשת [כמו כל הקבוצה] 1 מ- 7, עוד 3 מ -6 ל-2.

נראה לי שעניין ציפיות / אכזבות. הוא היה אמור להיות יותר מוכשר מלהיות שחקן של 10 ארבע בליגה. וכאמור, הפסיק לכדרר לגמרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 34 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], uriel17, סאבוניס, עופר האדום ו 27 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: